Επιλογές με goal/goal και over όπως πάντα.

GG στο Φενέρ-Σπαρτάκ (1,61)

5/6 goal-goal οι γηπεδούχοι στη σεζόν, 5/7 οι φιλοξενούμενοι

GG στο Φενέρ-Σπαρτάκ (1,61) Οι Ρώσοι έχουν αποκτήσει προβάδισμα μετά το 2-1 της Μόσχας, αλλά η Φενέρ είναι πανίσχυρη εντός και θα παλέψει την πρόκριση. Μεγάλη έφεση σε goal-goal και σκοράρισμα έχουν και οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα της περιόδου, στο 1,61 το GG στην Bet365.
Το σκορ του πρώτου αγώνα στη Μόσχα αφήνει πολλά περιθώρια στη Φενερμπαχτσέ, αφού ναι μεν ηττήθηκε από τη Σπαρτάκ Μόσχας με 2-1, το εκτός έδρας γκολ όμως της δίνει σημαντικές ελπίδες πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Στον προηγούμενο γύρο η τούρκικη ομάδα είχε αποκλείσει τη Βασλούι με ισοπαλία εντός (1-1) και νίκη εκτός 1-4. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα κέρδισε 3-0 την Γκαζιαντέπ, πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, αφού το ματς ήταν 1-0 μέχρι το 78’. Στο παιχνίδι δημιουργήθηκε θέμα με τον Κοτζαμάν και τους οπαδούς, αφού ο τεχνικός της ομάδας άφησε ξανά στον πάγκο τον ηγέτη Άλεξ.
Οι γηπεδούχοι έχουν παίξει έξι επίσημα παιχνίδια φέτος, σκόραραν σε όλα και κράτησαν μόνο μία φορά ανέπαφη την εστία τους, με 5/6 να είναι goal-goal. Σημαντική η απουσία ξανά του γκολκίπερ Ντεμιρέλ, εκτός και ο στόπερ Κεσιμάλ, άγνωστο αν θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Άλεξ.
Η Σπαρτάκ ταξιδεύει στην Πόλη για να υπερασπιστεί το 2-1 με το οποίο κέρδισε στη Μόσχα, έπειτα από καλή εμφάνιση. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 5η θέση αλλά μόνο στο -1 από την κορυφή. Μετά από έξι παιχνίδια έχει απολογισμό 4-0-2, χάνοντας με ανατροπή μετά το 80’ με 2-1 από την Τέρεκ Γκρόζνι.
Συνολικά έχει δώσει εφτά επίσημα παιχνίδια και δεν σκόραρε μόνο στην έδρα της Ζενίτ, ενώ 5/7 ήταν goal-goal. O Ουνάι Έμερι δεν αντιμετωπίζει δεδομένα προβλήματα απουσιών, έχει όμως ακόμα ανέτοιμους τον στόπερ Κομπάροφ και τον νεοαποκτηθέντα μέσο Κάλστρομ.

Key Stat
: Η Φενέρ έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της φέτος, η Σπαρτάκ στα 6/7.
Συμπέρασμα: Επαναληπτικός του 2-1 της Μόσχας με τη Φενέρ να στοχεύει σε ανατροπή στην πανίσχυρη έδρα της. Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια τους φέτος και μετράνε 5/6 goal-goal, μόνο μία φορά δεν σκόραρε τη φετινή σεζόν η Σπαρτάκ μετρώντας 5/7 goal-goal. Στο 1,61 προσφέρεται ένα ακόμα αμφίσκορο αποτέλεσμα στην Bet365.


Κάνει ροντέο την ρεβάνς η Βασιλεία

Που είναι αναγκασμένη να επιτεθεί μετά το 1-2 του 1ου αγώνα απέναντι στην Κλουζ.

Κάνει ροντέο την ρεβάνς η Βασιλεία Έτοιμη για μια μεγάλη πρόκριση η Κλουζ στη ρεβάνς της εντυπωσιακής ανατροπής του 1-2 μέσα στη Βασιλεία για τα playoff του Τσάμπιονς Λιγκ. Υποχρεωμένοι να επιτεθούν οι Ελβετοί, αναμένεται ανοιχτό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν δείχνουν ικανές να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. 1,57 πληρώνει το GG, 1,70 το over για δύο επιλογές που αναμένεται να τιμηθούν δεόντως στο live.

Mεγάλη ανατροπή για την Κλουζ στον πρώτο αγώνα στη Βασιλεία. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή (65-35) και τις φάσεις, ευτύχησαν να προηγηθούν στο 44 με τον Στρέλερ, όμως η επανάληψη ήταν εντελώς αντίστροφη αφού οι Ρουμάνοι πήραν τα ηνία του αγώνα με πέτυχαν δύο γκολ με τον Σενεγαλέζο Μουντού Σουγκού και έχασαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ, παίρνοντας σοβαρό προβάδισμα για είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Κλουζ βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 5η θέση του πρωταθλήματος Ρουμανίας έχοντας σε 6 παιχνίδια ρεκόρ 2-3-1. Το χαρακτηριστικό είναι ότι έχει ήδη πετύχει 21 γκολ έχοντας σκοράρει και στα 6 παιχνίδια του πρωταθλήματος την ώρα όμως που κρατούσε ανέπαφη την εστία της μόλις στο 1 από αυτά. Σίγουρα έπαιξε και το ρόλο της η ενασχόληση με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μιας και στον προηγούμενο γύρο πέρασε την Λίμπερετς με δύο νίκες 1-0 και 1-2.

Η Βασιλεία έχει ρεκόρ 3-3-1 στο πρωτάθλημα Ελβετίας, βρισκόμενη στην 4η θέση της βαθμολογίας σε 7 παιχνίδια. Τα 5/7 παιχνίδια έχουν επιβεβαιώσει το GG για μία ομάδα που με την σειρά της δείχνει ευκολία στη δημιουργία φάσεων αλλά ταυτόχρονα είναι αρκετά επιρρεπής στα μετόπισθεν. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Μόλντε κερδίζοντας στη Νορβηγία με 0-1 και παραχωρώντας ισοπαλία με πολύ ιδρώτα στην Ελβετία με 1-1.

Σε σχέση με πέρυσι έχει δύο σημαντικές απώλειες τους Σακίρι και Σάκα που συνεχίζουν στο Γερμανικό πρωτάθλημα και τις Μπάγερν και Γκλάντμπαχ αντίστοιχα που μπορεί να έφεραν στα ταμεία της ομάδας τουλάχιστον 20εκ. ευρώ όμως άφησαν μερικά δυσαναπλήρωτα κενά αφού οι παίκτες που ήρθαν (κυρίως νοτιοαμερικάνοι) δεν έχουν ακόμη εντυπωσιάσει με την απόδοσή τους.

Key Stat: 5/6 παιχνίδια της Κλουζ και 5/7 της Βασιλείας στα εγχώρια πρωταθλήματα τους έχουν επιβεβαιώσει το GG.

Συμπέρασμα:
Οι Ελβετοί μετά την περυσινή εκπληκτική πορεία φτάνοντας μέχρι τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία τους βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα με 1-2 από την Κλουζ. Πλέον είναι υποχρεωμένοι να επιτεθούν μέσα στη Ρουμανία όμως οι γηπεδούχοι έδειξαν και στο πρώτο παιχνίδι ότι δεν κλείνονται στα καρέ τους και δημιουργούν πολλές φάσεις στην κόντρα. Πολύ δύσκολα θα μείνει χαμηλά το σκορ σε αυτό το ματς, οι δύο ομάδες βγάζουν εύκολα τα GG φέτος, μια επιλογή που πληρώνει μόλις 1,57 στην Bet365. Το over2,5 γκολ προσφέρεται στο 1,70 και μαζί με το GG θα αποτελέσουν δύο βασικές επιλογές για live στοιχηματισμό.


Σκοράρουν και οι δύο στο Κίεβο (1,83)

Πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ματς, κάτι ανάλογο αναμένεται και στον επαναληπτικό

Σκοράρουν και οι δύο στο Κίεβο (1,83) Η Γκλάντμπαχ δεν έχει άλλη επιλογή από το να παίξει επιθετικά από την αρχή του αγώνα καθώς πρέπει να σκοράρει όσο πιο νωρίς γίνεται. Ικανή να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα των Γερμανών η Ντιναμό με το GG να παίζεται στο 1,83 στην Bet365.
Πιο ουσιαστική η Ντιναμό Κιέβου, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη των Γερμανών και εξασφάλισε ένα σκορ ασφαλείας (1-3) από το πρώτο ματς. Βασικός στόχος της φέτος η είσοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι ένα βήμα πριν να το καταφέρει. Στο Ουκρανικό πρωτάθλημα συνέχισε με νίκη αφού επιβλήθηκε με 2-0 της Τσερνομόρετς, με τον Νιγηριανό φορ Ιντέγε να σκοράρει για ακόμα μία φορά.
Αν και προηγήθηκε νωρίς στο ματς η Γκλάντμπαχ πλήρωσε την ατυχία της (από κόντρα προήλθε το 1ο γκολ, αυτογκόλ το 3ο) και την έλλειψη εμπερίας με το τελικό 1-3 να μην της αφήνει πολλά περιθώρια. Πάντως έκανε πολλές ευκαιρίες (14 σουτ εκτός και 6 εντός εστίας) και αν ήταν λίγο πιο προσεκτική θα μπορούσε να βάλει και άλλο γκολ. Από τις δηλώσεις τους πηγάζει μία αισιοδοξία, πάντως το μόνο σίγουρο ότι θα το παλέψουν μέχρι τέλους όσο δύσκολη και αν είναι η αποστολή τους.
Στη Μπουντεσλίγκα ξεκίνησε με νίκη επί της Χόφενχαιμ (2-1) με τον Αράνγκο να της δίνει στο τέλος τη νίκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Ισπανός αμυντικός Ντομίνγκες δεν έπαιξε το Σάββατο λόγω προβλήματος στο στομάχι όμως φαίνεται να το ξεπερνάει καθώς ταξίδεψε κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή.
Πιθανές ενδεκάδες
Ντιναμό Κιέβου (4-3-2-1): Kowal - Danilo Silva, Betao, Michalik, Taiwo - Ninkovic, Veloso, Yarmolenko - Kranjcar, Garmasch - Ideye
Γκλάντμπαχ (4-2-2-2): Ter Stegen - Jantschke, Stranzl, Dominguez/Brouwers, Daems - Nordtveit, Ring - Xhaka, Arango - De Camargo/Hanke, De Jong

Key stat
: Το σκορ του πρώτου αγώνα (1-3) αφήνει περιθώρια στο να παίξουν επιθετικά και οι δύο ομάδες
Συμπέρασμα: Όπως έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι η Ντιναμό μπορεί να σκοράρει εύκολα ενώ και η Γκλάντμπαχ όσο ποιοτική είναι στην επίθεση άλλο τόσο έχει αδυναμίες στην άμυνα. Δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι θα παίξει επιθετικά καθώς θέλει τουλάχιστον δύο γκολ για να ελπίζει. Πιθανό το GG που πληρώνει 1,83 στην Bet365.


Στο live GG και over στο clasico

Πολύ μικρές οι αποδόσεις και στα δύο ενδεχόμενα

Στο live GG και over στο clasico Η Ρεάλ δεν ξεκίνησε καλά τη χρονιά και το Σούπερ Καπ θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Με ψυχολογία και εντυπωσιακή παράδοση η Μπαρτσελόνα, χαμηλές οι τιμές σε GG (1,40) και over (1,47), τα οποία έχουν γίνει καθεστώς στα μεταξύ τους παιχνίδια, καλύτερες τιμές περιμένουμε στο live.
Σε δεινή θέση – αν και ακόμα είμαστε πολύ νωρίς στη σεζόν – βρίσκει ο επαναληπτικός του Σούπερ Καπ τη Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι ψάχνουν μια νίκη που θα τους δώσει ψυχολογία, αφού μετά από τρία ματς δεν έχουν κερδίσει ακόμα. Το εντός έδρας 1-1 με τη Βαλένθια στην πρεμιέρα, ακολούθησε η ήττα 3-2 από την Μπαρτσελόνα με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ηττήθηκε 2-1 από τη Χετάφε με ανατροπή μετά το 53’.
Η Ρεάλ κουβαλάει μία πολύ αρνητική παράδοση, καθώς δεν έχει κερδίσει εντός έδρας την Μπαρτσελόνα σε πρωτάθλημα, κύπελλο, Τσάμπιονς Λιγκ και Σούπερ Καπ από το Μάιο του 2008. Έκτοτε μετράει 0-2-5 με γκολ 7-18! Προβλήματα δεν υπάρχουν, μπήκε στην αποστολή και ο Μόντριτς.
Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει δυνατά στη σεζόν κερδίζοντας 5-1 τη Σοσιεδάδ, 3-2 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σούπερ Καπ και 1-2 την Οσασούνα την πιο πρόσφατη αγωνιστική. Στο τελευταίο της παιχνίδι, πάντως, ζορίστηκε αφού έχανε 1-0 μέχρι το 76’, με τον Μέσι να σκοράρει δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν και με παίκτη παραπάνω για το τελευταίο τέταρτο.
Η αποστολή είναι ουσιαστικά πλήρης, αφού ταξίδεψε στη Μαδρίτη και ο Πουγιόλ, που ήταν αμφίβολος. Ο Τίτο Βιλανόβα μπήκε από νωρίς στα βαθιά και σήμερα θα δώσει το πρώτο του clasico εκτός έδρας, έχοντας στο πλευρό του την εξαιρετική παράδοση που έχει χτίσει η ομάδα του τα προηγούμενα χρόνια.
Ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης στα μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε οκτώ σερί goal-goal και εφτά σερί over.
Πιθανές ενδεκάδες
Ρεάλ (4-2-3-1): Casillas – Coentrao, Ramos, Pepe, Arbeloa – Xabi Alonso, Khedira – Ronaldo, Ozil, Di Maria – Higuain
Μπαρτσελόνα (4-3-3): Valdes – Adriano, Pique, Mascherano, Alves – Xavi, Busquets, Iniesta – Pedro, Messi, Sanchez

Key Stat
: Οκτώ σερί goal-goal και εφτά σερί over είχαμε στα προηγούμενα clasico.
Συμπέρασμα: Η Ρεάλ ακόμα «ψάχνεται» και θέλει τη νίκη με την οποία θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις για το κακό ξεκίνημα. Η Μπαρτσελόνα έχει ψυχολογία στο ξεκίνημα της σεζόν και εντυπωσιακή παράδοση. Στα τελευταία clasico τα GG και over έχουν γίνει καθεστώς, αλλά οι αποδόσεις σε αυτά τα ενδεχόμενα είναι ιδιαίτερα χαμηλές (1,40 το GG, 1,47 το over στην Bet365). Σίγουρα στο live θα πάρουμε καλύτερες τιμές, άλλωστε το πρώτο ματς ήταν 0-0 μέχρι το 55’….

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.