Preview Premier Σαββάτου


Preview Premier Σαββάτου Δεν πατάει καλά η Άρσεναλ
Άρρωστη η Άρσεναλ εδώ και καιρό και σιγά-σιγά φουντώνουν οι γκρίνιες εναντίων του Αρσέν Βενγκέρ, 4 παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις με την πάντα επικίνδυνη Γουέστ Μπρομ να δείχνει ικανή για την έκπληξη.
Ζόρικα τα πράγματα για την Άρσεναλ που συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις της και καθώς τα κακά αποτελέσματα άρχισαν να μαζεύονται εντείνονται και οι πιέσεις προς το πρόσωπο του Αρσέν Βενγκέρ. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον όμως νωρίτερα είχε γνωρίσει ήττα σοκ με 0-2 από την Σουόνσι και δύο ισοπαλίες με Έβερτον και Άστον Βίλα που την έριξαν στην 10η θέση της βαθμολογίας.
Τα προβλήματα για τον Αλσατό είναι πολλά και κυρίως το γεγονός ότι η Άρσεναλ αδυνατεί να βρει ρυθμό στο παιχνίδι της και δεν δημιουργεί τις ευκαιρίες που μας είχε συνηθίσει ακόμη και απέναντι σε ομάδες με σχετικά αδύναμες άμυνες όπως η Σουόνσι. Η Άρσεναλ πέτυχε μόλις 1 γκολ σε αυτά τα 3 ματς ενώ έχει κερδίσει μόλις 3 από τα τελευταία 10 εντός έδρας ματς που έχει δώσει (3-4-3).
Η Γουέστ Μπρομ μπορεί να φαινόταν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για υποβιβασμό στο ξεκίνημα της σεζόν όμως με εκπληκτικές εμφανίσεις όχι μόνο πήρε τους βαθμούς που χρειαζόταν από πολύ νωρίς αλλά επιπλέον φιγουράρει εδώ και καιρό στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Κλαρκ έχει αποδείξει ότι δε διστάζει να βγει μπροστά και να κυνηγήσει τα παιχνίδια της ακόμη και απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, κάτι που μέχρι πέρυσι προμήνυε φουλ αμυντικούς προσανατολισμούς.
Πάντως στα δύο τελευταία ματς τα πράγματα δεν είναι το ίδιο ρόδινα, αρχικά η ήττα από την Σουόνσι στην χειρότερη φετινή εμφάνιση της ομάδας με σκορ 3-1 και στο τελευταίο ματς η εντός έδρας ήττα από την Στόουκ με 0-1 που προσγείωσε απότομα τους παίκτες του Κλαρκ που μάλλον θεώρησαν ότι από την μια στιγμή στην άλλη θα κάνουν πορεία πρωταθλητισμού σε κάθε έδρα.
Απώλεια για τον Βενγκέρ ο τραυματισμός του Ποντόλσκι που έμεινε εκτός αποστολής, εκτός παραμένουν οι μόνιμοι τραυματίες Σάντος, Κονσιελνί, Ντιαμπί, Σανιά, Φαμπιάνσκι. Μόνο ο Ντόσον ουσιαστικά απών για τους φιλοξενούμενους.
Πιθανές ενδεκάδες:
Άρσεναλ (4-2-3-1): Sczesny – Jenkinson, Gibbs, Mertesacker, Vermaelen – Arteta, Wilshere – Cazorla, Walcott, Gervinho – Giroud
Γουέστ Μπρομ (4-2-3-1): Myhill – Jones, Ridgewell, Olsson, McAuley – Mulumbu, Yacob – Odemwingie, Morisson, Gera – Long
Key Stat: 3 νίκες στα 10 τελευταία της εντός έδρας ματς και 1 βαθμός στα τρία τελευταία ο απολογισμός για την Άρσεναλ.
Συμπέρασμα: Η Γουέστ Μπρομ μπορεί να πήρε το μάθημά της στα ματς απέναντι σε Σουόνσι και Στόουκ και πλέον δεν θα αγωνιστεί υπεροπτικά απέναντι στην Άρσεναλ. Οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και ακόμη και αν κερδίσουν δεν θα το κάνουν εύκολα. Πιο ασφαλής επιλογή το GG στο 1,80.





Λίγα γκολ στο Βίλα Παρκ (1,85)

Σε φόρμα είναι στα τελευταία τους ματς Άστον Βίλα και Στόουκ, οι οποίες βασίζονται στις δυνατές άμυνες για να πάρουν βαθμούς. Under δείχνει η παράδοση,
Τρία ματς αήττητη έχει παραμείνει η Άστον Βίλα στο πρωτάθλημα και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Στόουκ που βασίζεται στην καλή της άμυνα. Under δείχνει η παράδοση, αξίζει το σημείο στο εξωτερικό.
Δεν κατάφερε να κάνει δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για πρώτη φορά φέτος η Άστον Βίλα, η οποία αν και προηγήθηκε της ΚΠΡ, ισοφαρίστηκε και έμεινε στο 1-1. Αυτό ήταν το τρίτο ματς χωρίς ήττα για τους χωριάτες, οι οποίοι κατάφεραν να φύγουν από τη γραμμή του υποβιβασμού, όχι όμως και να απομακρυνθούν από εκεί. Το ματς με τη Στόουκ είναι κομβικό, αφού τελειώνει μια σειρά «εύκολων» αγώνων για την Βίλα, η οποία παίζει στο Άνφιλντ την επόμενη εβδομάδα με τη Λίβερπουλ. Ξανά εκτός οι δύο βασικοί μπακ Στίβενς και Μπένετ, υπάρχουν ελπίδες επιστροφής για τον αρχικό της ομάδας, τον στόπερ Φλάαρ.
Η Βίλα εντός έδρας έχει απολογισμό 2-3-2 με τέρματα 8-8, έχοντας φέρει 5/7 under και 4/7 goal-goal. Συνολικά φέτος οι χωριάτες έχουν 11/15 under και 8/15 no-goal, ενώ και τα τρία τελευταία παιχνίδια του τελείωσαν under (2 under 1,5).
Πέμπτο ματς έμεινε αήττητη η Στόουκ με το 0-1 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, παιχνίδι στο οποίο δεν έπαιξε και τόσο καλά, όμως ήταν αποτελεσματική μπροστά και σφιχτή πίσω. Αυτή μάλιστα ήταν η τέταρτη νίκη σε αυτά τα τελευταία πέντε ματς, με την ομάδα να αποσπάται αρκετά από τις τελευταίες θέσεις και να βρίσκεται πιο κοντά σε αυτές της Ευρώπης. Ο Πούλις εξήρε την αμυντική λειτουργία της ομάδας, με την Στόουκ να έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια και γενικά να έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 12 γκολ παθητικό σε 15 ματς, ένα γκολ πίσω από την καλύτερη άμυνα που έχει η Μάντσεστερ Σίτι. Τιμωρημένος είναι ο βασικός χαφ Άνταμς, λογικά επιστρέφει ο φορ Κράουτς (4 γκολ), δύσκολα όμως ο μπακ Γουίλκινσον.
Εκτός η Στόουκ τρέχει απολογισμό 1-4-3 με τέρματα 7-10, έχοντας 6/8 under και 4/8 mo-goal. Συνολικά η ομάδα έχει φέρει τα περισσότερα under στην κατηγορία (12/15), με οκτώ από αυτά τα ματς να τελειώνουν under 1,5.
Πιθανές ενδεκάδες:
Άστον Βίλλα (4-2-3-1): Guzan – Lowton, Clark, Baker, Lichaj – Westwood, Delph – Holman, Bannan, Agbonlahor – Benteke
Στόουκ (4-5-1): Begovic – Shotton, Shawcross, Huth, Cameron – Walter, Whelan, N’Zonzi, Adam, Kightly – Jones
Key Stat: Τα 12/15 under της Στόουκ και τα 11/15 της Άστον Βίλα. Under δείχνει και η παράδοση, με τις δύο ομάδες να έχουν 3/3 τα τελευταία χρόνια και 3/4 ισοπαλίες από το 2009 ως σήμερα στο Βίλα Παρκ.
Συμπέρασμα: Ομάδες που δίνουν μεγάλη βάση πρώτα στην άμυνα και μετά σε όλα τα άλλα. Και οι δύο είναι φορμαρισμένες και αήττητες, είναι πιθανό να αλληλοεξουδετερωθούν, όπως έχει γίνει σε τρία από τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους.  στο 3,30 η ισοπαλία.





Βελτιώνεται με Ρέντναπ η ΚΠΡ

Ακόμη ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα η ΚΠΡ μετά από 15 αγώνες, μόλις μια νίκη μετράει η Γουίγκαν στα τελευταία 5 παιχνίδια της πλησιάζοντας επικίνδυνα την ουρά. Βελτιώνεται με τον Ρέντναπ η ΚΠΡ, πολλές οι απουσίες για την Γουίγκαν.
Ματς επιβίωσης εξελίσσονται τελικώς αυτά τα ματς για την Γουίγκαν που δείχνει να διανύει ένα παρατεταμένο διάστημα ντεφορμαρίσματος τον τελευταίο καιρό και έχει πλησιάσει αρκετά τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Μαρτίνεζ πάντως δεν δείχνει να απογοητεύεται ούτε προτίθεται να αλλάξει το αγαπημένο του 3-4-3 που εφαρμόζει σε όλα τα ματς από την αρχή της σεζόν.
Στο τελευταίο παιχνίδι η Γουίγκαν δεν κατάφερε ποτέ να παρουσιαστεί στο γήπεδο της Νιούκαστλ μιας και η αποβολή του Φιγκουερόα μόλις στο 12 έδωσε πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση με το τελικό 3-0 απλά να επιβεβαιώνει το προφανές. Πλέον η Γουίγκαν μετράει μόλις 3 βαθμούς στα τελευταία 5 ματς, χάρη στη δύσκολη νίκη επί της Ρέντινγκ με 3-2 στις καθυστερήσεις ενώ αξιοσημείωτο το γεγονός ότι έχει καταφέρει να κρατήσει μηδέν παθητικό μόλις 2 φορές στα 15 φετινά ματς στην Πρέμιερ.
Η ΚΠΡ παρά την φυγή του Χιουζ και την αντικατάστασή του από τον Ρέντναπ δεν έχει βρει το καλό της πρόσωπο και όσο παραμένει η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη δεν μπορεί να ελπίζει βάσιμα σε σωτηρία. Στο τελευταίο ματς πάντως η εικόνα της ομάδας ήταν σαφώς βελτιωμένη και παρά το 1-1 με την Άστον Βίλα έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη και να ανασάνει βαθμολογικά.
Το υλικό της ομάδας σίγουρα δεν είναι κακό, μάλλον το ανάποδο αν συγκρίνει κανείς με τις αντίστοιχες ομάδες που αναμένεται να διεκδικήσουν επίσης την σωτηρία. Όμως το ψυχολογικό κόμπλεξ που έχει δημιουργηθεί από την έλλειψη νικών μετατρέπεται σε έντονο άγχος στους παίκτες της ομάδας που παρόλο που έχουν πετύχει μόλις 1 γκολ στα 4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους έχουν να επιδείξουν τα περισσότερα δοκάρια από κάθε άλλη ομάδα φέτος στην Πρέμιερ (12).
Χωρίς αμυντικούς έμεινε ο Μαρτίνεζ, τιμωρημένοι οι Φιγκουερόα, Κάλντγουελ τραυματίες οι Άλκαραζ, Ραμίς καθώς και οι Μαλόνεϊ, Γουάτσον, Κρουσάτ. Μοιραία είναι αναγκασμένος να παίξει με δίδυμο τους Μπόις και Πίσκου και τους Σταμ, Μποσεζούρ σαν υπηρεσιακά αμυντικά μπακ. Τζόνσον και Ζαμόρα οι μοναδικές απουσίες για την ΚΠΡ, λογικά προλαβαίνουν να αποθεραπευτούν οι αμφίβολοι Σέζαρ και Μ' Μπιά.
Πιθανές ενδεκάδες:
Γουίγκαν (4-3-3): Al-Habsi – Beausejour, Piscu, Boyce, Stam – McArthur, McCarthy, Jones – Kone, Santo, Gomez
ΚΠΡ (4-1-4-1): Green – Bosingwa, Nelsen, Hill, Traore – Diakite – Mbia, Taarabt, Granero, Wright-Phillips – MacKie
Key Stat: Ούτε μια νίκη σε 15 ματς η ΚΠΡ, 1 νίκη στα 5 τελευταία με μετριότατες εμφανίσεις η Γουίγκαν.
Συμπέρασμα: Μεγάλο βαθμολογικό ντέρμπι ανάμεσα σε μία ομάδα (ΚΠΡ) που δεν μπορεί να κερδίσει και μια ομάδα (Γουίγκαν) που μοιάζει να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Πολλές και σημαντικές απουσίες για τους γηπεδούχους που κατεβάζουν άμυνα ανάγκης, ικανοί τουλάχιστον για τον βαθμό οι φιλοξενούμενοι που σίγουρα θα βελτιωθούν με τον Ρέντναπ.





Ανοίγει το ματς η Σάντερλαντ που καίγεται

Νίκη ξέσπασμα για την Τσέλσι απέναντι στη Νόρντζελαντ και ταυτόχρονα ψυχολογική τόνωση για τον Μπενίτεθ. Η Σάντερλαντ όμως καίγεται για βαθμούς και θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της. Υπερβολικό το GG στο 2,00 με την ομάδα του Ο'Νιλ να δείχνει πιο ενεργητική στα τελευταία ματς.
Επιτέλους νίκη για τον Μπενίτεθ με τα χρώματα της Τσέλσι, μια νίκη με ευρύ σκορ και πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Νόρντζελαντ για το Τσάμπιονς Λιγκ που μπορεί να μην έφερε την πρόκριση αφού οι μπλε είχαν αποκλειστεί αλλά έφερε πολλαπλά οφέλη στην ομάδα. Αρχικά τόνωσε την ψυχολογία των παικτών που μετρούν 7 ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη, έδωσε ανάσα στην παρουσία του Ισπανού στον πάγκο και ταυτόχρονα ανέβασε και το ηθικό του Τόρες που πέτυχε 2 τέρματα.
Πάντως στο πρωτάθλημα τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, οι μπλε μετά το καλό ξεκίνημα και τις αλλεπάλληλες νίκες επί Ντι Ματέο είχαν πάρει σημαντική διαφορά από τους διώκτες τους, όμως πλέον βρίσκονται στην 3η θέση και μάλιστα ισόβαθμοι με Τότεναμ και Γουέστ Μπρομ. Τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές ο Όμπι Μίκελ και φυσικά δεν υπολογίζεται, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Λάμπαρντ που όμως αργεί να επανέλθει στην βασική ενδεκάδα, εκτός οι Τέρι και Στάριτζ.
Η Σάντερλαντ δείχνει σημάδια ζωής το τελευταίο διάστημα και αυτό οφείλεται και στην αλλαγή τακτικής από τον Ο'Νιλ που δείχνει να τοποθετεί τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο με ελαφρά πιο επιθετικές διαθέσεις, ίσως αποτέλεσμα των συνεχόμενων κάκιστων εμφανίσεων της ομάδας που έφεραν και μεγάλη πίεση προς το πρόσωπό του.
Η Σάντερλαντ σκόραρε 7 τέρματα στα 5 τελευταία ματς όμως κατάφερε να αποσπάσει μόλις 4 βαθμούς στη νίκη με 1-3 στη Φούλαμ παίζοντας όμως όλο το ματς με παίκτη παραπάνω και στο 0-0 με την ΚΠΡ που βρισκόταν σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Οι μαυρόγατες μετρούν πλέον μόλις 2 νίκες στα 22 τελευταία τους ματς στην Πρέμιερ (2-12-8) όμως το άγχος και η πίεση για αποτελέσματα στα τελευταία 5 ματς έχουν επιφέρει 4/5 over.
Ούτε τώρα υπολογίζει στους Κάτερμολ και Γουές Μπράουν ο Ο' Νιλ, αμφίβολοι δίνονται οι Ο'Σέι και Φλέτσερ με τον 2ο να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να αγωνιστεί.
Πιθανές ενδεκάδες:
Σάντερλαντ (4-4-2): Mignolet – Bardlsey, Rose, Cuellar, Kigallon – Larsson, Johnson, Gardner, Coldback – Sessegnon, Fletcher
Τσέλσι (4-2-3-1): Cech – Ivanovic, Cole, Cahill, Luiz – Ramires, Romeu – Mata, Oscar, Hazard – Torres
Key stat: 7 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η Τσέλσι.
Συμπέρασμα: Οι μπλε ξέσπασαν απέναντι στη Νόρντζελαντ όμως η Σάντερλαντ καίγεται για βαθμούς και αναμένεται να παίξει με πάθος διεκδικώντας το καλύτερο από αυτό το ματς. Ο Ο'Νιλ δέχεται μεγάλες πιέσεις και δεν πρόκειται να παίξει εντελώς αμυντικά, αν το σκορ ανοίξει νωρίς μπορεί να δούμε ένα πολύ ανοικτό ματς με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Υπερβολικό το GG στο 2,00.





Πολλά γκολ το ντέρμπι σωτηρίας

Μεγάλο ντέρμπι νεοφώτιστων αλλά και ομάδων που καίγονται για βαθμούς ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Ρέντινγκ.  αναμενόμενα χαμηλά το over στο 1,70.
Δεν τα κατάφερε η Σαουθάμπτον στο Άνφιλντ χάνοντας με 1-0 χάρη στο γκολ του Άγγερ στην εκπνοή του ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά καλύτεροι και δημιούργησαν ως συνήθως αρκετές ευκαιρίες όμως η ομάδα του Άντκινς είχε με την σειρά της την ευκαιρία στην επανάληψη να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.
Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο ματς κόντρα στη Ρέντινγκ με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού και την ανάγκη για βαθμούς να είναι τεράστια. Φέτος σε 8 εντός έδρας ματς οι Άγιοι μετρούν ρεκόρ 2-3-3 έχοντας επιβεβαιώσει 6/8 GG και κόντρα στη Ρέντινγκ τα πράγματα δεν είναι καλύτερα έχοντας κερδίσει ένα ματς στα τελευταία 6 (1-3-2).
Εκπληκτικό παιχνίδι για την Ρέντινγκ που δεν φοβήθηκε καθόλου τον μεγάλο αντίπαλο, την Γιουνάιτεντ, αποφασίζοντας να διεκδικήσει ότι μπορεί από το ματς χωρίς σκοπιμότητες. Αποτέλεσμα ένα ματς με 7 τέρματα και τριπλάσιες χαμένες ευκαιρίες με την ομάδα του Σερ Άλεξ τελικώς να φεύγει με τους 3 βαθμούς και το εντυπωσιακό 3-4.
Αυτή ήταν η 3η σερί ήττα της Ρέντινγκ που δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό από τα ματς με Γουίγκαν, Άστον Βίλα και Γιουνάιτεντ παρόλο που η αγωνιστική της παρουσία ήταν σαφώς βελτιωμένη και αυτό πιστοποιείται και από τα 5 τέρματα που σημείωσε σε αυτά τα ματς. Σε 7 ματς φέτος εκτός έδρας μετρούν απολογισμό μόλις 2 ισοπαλίες και 5 ήττες έχοντας επιμέρους σκορ 13-7.
Πιθανές ενδεκάδες:
Σαουθάμπτον (4-2-3-1): Davis – Clyne, Shaw, Fonte, Yoshida – Cork, Schneiderlin – Puncheon, Lallana, Ramirez – Lambert
Ρέντινγκ (4-4-2): Federici – Gunter, Shorey, Mariappa, Morisson – Leigertwood, Tabb, Robson-Kanu, McAnuff – Roberts, Fondre
Key Stat: Xειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα η Σαουθάμπτον με 32 γκολ παθητικό, η Ρέντινγκ όμως έχει δεχτεί τα περισσότερα σουτ από κάθε άλλη ομάδα της Πρέμιερ (197).
Συμπέρασμα: Η ανάγκη για βαθμούς μπορεί να επιφέρει λίγο μεγαλύτερη προσοχή στο ξεκίνημα του ματς, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει αποδείξει φέτος ότι μπορεί να αμυνθεί σωστά και να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα οπότε το πιθανότερο είναι μόλις ανοίξει το σκορ να δούμε ακόμη ένα ματς με εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες και αρκετά τέρματα.Αναμενόμενα χαμηλά το σίγουρα προτιμότερο over στο 1,70.





Στα 10 σταματά το σερί της Νόριτς (1,80)

Με φόρα από τη μεγάλη νίκη στο Έμιρεϊτς έρχεται η Σουόνσι, η οποία υποδέχεται μια Νόριτς που έχει ήδη ξεπεράσει τον εαυτό της μένοντας εννέα ματς αήττητη. Έχει νόημα ο άσος, που προσφέρεται στο οριακό 1,80 στο εξωτερικό.
Δίκαιο 0-2 πήρε η Στόουκ εκτός έδρας απέναντι στην Άρσεναλ και δείχνει σε μεγάλη φόρμα, μία από τα ίδια και η Νόριτς που έχει συμπληρώσει εννέα ματς χωρίς ήττα, κάτι εξωπραγματικό για τα δεδομένα και τα κυβικά της.
Οι γηπεδούχοι έπαιξαν σαν τη γάτα με το ποντίκι την Άρσεναλ και πήραν τελικά στα τελευταία λεπτά αυτό που δικαιούνταν, σκοράροντας δύο γκολ στο 88’ και το 91’ με τον Μίτσου. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα μετά το 3-1 επί της Γουέστ Μπρομ και το έκτο ματς χωρίς ήττα, με την Σουόνσι ξαφνικά από εκεί που βρισκόταν χαμηλά στη βαθμολογία, να φιγουράρει στην πρώτη εξάδα της κατάταξης, πιο πάνω ακόμα και από τις Άρσεναλ και Λίβερπουλ. Χαμηλά τους τόνους προσπαθεί να κρατήσει πάντως ο Λάουντρουπ, ο οποίος φέτος παρουσιάζει ένα αξιόμαχο σύνολο, με όπλο το Λίμπερτι, στο οποίο η Σουόνσι φέτος έχει χάσει μόνο από την Έβερτον. Δύσκολα επιστρέφει ο καλός φορ Ερνάντες (2 γκολ), τουλάχιστον δηλώνει καλά ο φορ Γκρέιαμ. Πλήγμα πάντως η συνεχής απώλεια του κίπερ Φορμ που θα αργήσει να επιστρέψει.
Στο 3-4-1 με τέρματα 13-10 ο εντός έδρας απολογισμός για τη Σουόνσι, η οποία σ’ αυτά τα ματς έχει 6/8 over και 5/8 goal-goal. Συνολικά η ομάδα έχει 7/15 over και αμφίσκορα στο πρωτάθλημα, ενώ παραμένει αήττητη σε δέκα από τα έντεκα εντός έδρας παιχνίδια της στην Πρέμιερ μαζί με τα περσινά ματς.
Εξωπραγματικό το σερί των εννέα αγώνων χωρίς ήττα (ανεξαρτήτως διοργάνωσης) για τη Νόριτς, η οποία κέρδισε με 2-1 τη Σάντερλαντ και ανέβηκε στην 12η θέση της κατάταξης. Μετά τα πρώτα επτά ματς στα οποία δεν είχε δει τη χαρά της νίκης (0-3-4), η ομάδα του Χιούτον κατάφερε με την πρώτη νίκη της σεζόν κόντρα στην Άρσεναλ να πάρει τα πάνω της και να κερδίσει επίσης την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κρατώντας το αήττητο και στα εκτός έδρας ματς στα οποία έχει τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες. Εκτός αποστολής ο βασικός τερματοφύλακας Ράντι που θα επιστρέψει τον Μάρτιο, παίζεται η επιστροφή του στόπερ Τέρνερ που έλειψε στα τελευταία ματς.
Εκτός έδρας η Νόριτς δεν έχει ακόμα νίκη, τρέχοντας απολογισμό 0-5-3 με τέρματα 5-14. Σ’ αυτά τα παιχνίδια η ομάδα έφερε 6/8 under και 5/8 no-goal, συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 11/15 under, ενώ έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα είχαν λίγα γκολ.
Πιθανές ενδεκάδες:
Σουόνσι (4-2-3-1): Tremmel – Rangel, Chico, Williams, Davies – Yueng, Britton – Dyer, Michu, Routledge – Moore
Νόριτς (4-4-1-1): Bunn – Whittaker, Bennett, Bassong, Garrido – Snodgrass, Johnson, Tettey, Pilkingkton – Hoolahan – Holt
Key Stat: Μόλις μία ήττα έχει εντός η Σουόνσι που είναι δυνατή στο Λίμπερτι, χωρίς εκτός έδρας νίκη είναι η Νόριτς. Δύο άσους δείχνει στα τελευταία τρία ματς η παράδοση, στα οποία η γηπεδούχος σκόραρε δύο γκολ και άνω πάντα, με τις δύο ομάδες να έχουν 3/3 over.
Συμπέρασμα: Εξωπραγματικό εντελώς το σερί των εννέα αγώνων χωρίς ήττα για τη Νόριτς, κάποτε θα τελειώσει και ίσως έρθει η ώρα για να γίνει αυτό στο Λίμπερτι. Η Σουόνσι ήταν εκπληκτική κόντρα στην Άρσεναλ και αν επαναλάβει την ίδια εμφάνιση, ο άσος του 1,80 ίσως πληρώσει εύκολα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.