Επιλογές Τρίτης.

Καλημέρα σε όλους.

Γενέθλια έχω σήμερα και θα σας κάνω εγώ τα δωράκια με δύο δυάδες...

 

Με τα γκολ στο Χάντερσφιλντ (2,00)

Με τα γκολ στο Χάντερσφιλντ (2,00) Αναγκασμένη να ρισκάρει μετά την ήττα με 0-2 από τη Χάντερσφιλντ στον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ είναι η ΜΚ Ντονς, με τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας Τζόρνταν Ρόουντς όμως να καραδοκεί. Παιχνίδι ικανό να ανοίξει, ικανοποιεί το 2,00 του over 2,5.
Με τον πρώτο σκόρερ της Λιγκ 1 Τζόρνταν Ρόουντς να της δίνει προβάδισμα στο 32’ η Χάντερσφιλντ εκμεταλλεύτηκε το άγχος της ΜΚ Ντονς και απορροφώντας στη συνέχεια με επιτυχία την πίεση των γηπεδούχων διπλασίασε τα τέρματα της στο 73’, παίρνοντας σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό των πλέι-οφ της κατηγορίας.
Πανευτυχής με την εμφάνιση των παιχτών του παρουσιάστηκε ο Γκρέισον, σημειώνοντας ότι ήταν η καλύτερη από τη στιγμή που ανέλαβε τις τύχες των Terriers. 14-6-3 μετράει στην έδρα της η Χάντερσφιλντ, που θέλει και φέτος να δώσει το παρών στο Γουέμπλεϊ, ελπίζοντας σε καλύτερη τύχη από πέρυσι όταν και έχασε την άνοδο από την Πιτέρμπορο.
Οι Ντονς βλέπουν για μια ακόμα χρονιά τα όνειρα τους για συμμετοχή στον τελικό των πλέι-οφ της ανόδου στην Τσάμπιονσιπ να απομακρύνονται, με τον τεχνικό τους Καρλ Ρόμπινσον πάντως να αρνείται να καταθέσει τα όπλα δίχως μάχη. Η δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της Λιγκ 1, μετά την πρωταθλήτρια Τσάρλτον, θα ψάξει για τη νίκη στο “ Galpharm Stadium”, κάτι που θα την αναγκάσει να πάρει περισσότερα ρίσκα από το συνηθισμένο.

Key Stat: 5-3-0 αήττητο κόντρα στην ΜΚ Ντονς τρέχει η Χάντερσφιλντ, ανεξαρτήτως έδρας.
Συμπέρασμα: Επαναληπτικός για τα ημιτελικά των πλέι-οφ της Λιγκ 1, παρότι μιλάμε για δύο αρκετά συντηρητικές ομάδες το 0-2 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους Ντονς, που θα πρέπει να επιτεθούν από νωρίς, αφήνοντας αρκετούς χώρους στους εξαιρετικούς επιθετικούς της γηπεδούχου. Στοιχηματικά ξεχωρίζει το over 2,5, που αποδίδει 2,00 στην Bet365.


Με τα γκολ στο Γουαδαλαχάρα-Θέλτα

Με τα γκολ στο Γουαδαλαχάρα-Θέλτα Γουαδαλαχάρα και Θέλτα ψάχνουν για βαθμούς, με την πρόσφατη φόρμα και των δύο να προδιαθέτει για παιχνίδι με τέρματα εκατέρωθεν. 1,675 αποδίδει το over 2,5 στην Bet365.
Βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει μετά τη βαριά ήττα με 1-4 από τη Χιρόνα την προηγούμενη αγωνιστική η Γουαδαλαχάρα, αποσπώντας το βαθμό της ισοπαλίας στο νέο εξάποντο παραμονής κόντρα στη Μούρθια. Έμεινε νωρίς (14’) πίσω στο σκορ, ισοφάρισε στο 60’ με τον πρώτο σκόρερ της Ερνέστο που είχε μπει αλλαγή στο ημίχρονο και γύρισε τούμπα το ματς στο 82’, για να ισοφαριστεί στο 90’ για το τελικό 2-2.
Οι συνεχόμενες νίκες της Χιρόνα  την έχουν φέρει στο +2 μόλις από την επικίνδυνη ζώνη, στα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια της (τα τρία εντός) θα πρέπει να ψάξει βαθμούς ώστε να γλιτώσει την επιστροφή στην 3η κατηγορία. 7-2-9 το εντός έδρας ρεκόρ της με 10/18 over 2,5 και 11/18 GG, στα έξι τελευταία έχει τέσσερα over 3,5, ενισχύεται με την επιστροφή του βασικού φορ της Ανίμπαλ (35 αγ./8 γκολ).

Εκμεταλλευόμενη για μια ακόμα φορά το “Μπαλαϊδος” η Θέλτα καθάρισε εύκολα με 3-0 την Αλκορκόν και έπιασε τη Βαγιαδολίδ, που σκόνταψε εντός κόντρα στη Χέρκουλες, στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σεκούντα. Οι δύο ομάδες θα δώσουν όπως όλα δείχνουν μέχρι τέλους τη μάχη για την απευθείας άνοδο, με του Γαλιθιάνους να έχουν υπέρ τους την ισοβαθμία λόγω καλύτερων αποτελεσμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Σχετικά εύκολο το πρόγραμμα για την ομάδα του Πάκο Ερέρα, που έχει τρία παιχνίδια στην έδρα της από τα εναπομείναντα πέντε, καθώς και την υποβιβασμένη Ταραγόνα εκτός. 9-5-5 το εκτός έδρας ρεκόρ της με 10/19 over 2,5 και 11/19 GG, ετοιμοπόλεμος είναι ο φορ Ντάβιντ Ροντρίγκεζ (27 αγ./9 γκολ), παραμένει εκτός ο αμυντικός μέσος Βίλα.

Key Stat: 4/6 over 2,5 είδαμε στα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων.
Συμπέρασμα: Αναμέτρηση με αμφίπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αρκετά γκολ έχουν τα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων, κάτι ανάλογο περιμένουμε και στο μεταξύ τους, με τα over 2,5/GG να ξεχωρίζουν. Στο 1,675 προσφέρει το πρώτο η Βet365.


Με τα γκολ στο Φορτούνα-Χέρτα.

11-5-1 το φετινό ρεκόρ της Φορτούνα στην “ESPRIT Arena”

Κερδίζει ξανά η Φορτούνα (1,90) Η Φορτούνα Ντίσελντορφ καλείται να υπερασπιστεί στην πανίσχυρη έδρα της το 1-2 του Βερολίνου για να καταφέρει την πολυπόθητη άνοδο στη Μπουντεσλίγκα.
Εκμεταλλευόμενη τα μεγάλα αμυντικά κενά της Χέρτα η Φουρτούνα Ντίσελντορφ έφυγε νικήτρια από το Βερολίνο με 1-2, ανατρέποντας το 1-0 που πέτυχε ο Χούμπνικ με κεφαλιά στο 19’ και παίρνοντας έτσι σαφές προβάδισμα έναντι των πρωτευουσιάνων στα μπαράζ ανόδου-υποβιβασμού της Μπουντεσλίγκα. Φτωχός από θέαμα ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας, η Φορτούνα ισοφάρισε με τον Μπρόκερ στο 64’ ενώ ο Ράμος με αυτογκόλ επτά λεπτά αργότερα ψαλίδισε αισθητά τις πιθανότητες της ομάδας του για την παραμονή.
Η ομάδα του Ντίσελντορφ βρίσκεται αγκαλιά με την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια έπειτα από 15 και πλέον χρόνια (τελευταία συμμετοχή της τη σεζόν 1996/97), και φέτος στηρίζει το μεγαλύτερο μέρος της δυναμικής της στην καυτή της έδρα, όπου είχε απολογισμό 11-5-1 (10/17 over 2,5) για το πρωτάθλημα της Τσβάιτε Λίγκα. Μοναδική απουσία αυτή του αναπληρωματικού κίπερ Άλμερ, ξανά με τον Μπρόκερ στην κορυφή αναμένεται να ξεκινήσει την ομάδα του ο Μάιερ, αφήνοντας στον πάγκο τον βετεράνο φορ Ρέσλερ (31 αγ./13 γκολ, πρώτος σκόρερ αλλά ντεφορμέ).
Σε δεινή θέση βρίσκεται και πάλι η ομάδα του Ρεχάγκελ, που γλίτωσε την τελευταία αγωνιστική τον απευθείας υποβιβασμό αλλά η επιστροφή της στην Τσβάιτε Λίγκα ένα χρόνο μόλις μετά την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας μοιάζει πολύ κοντά. Καλείται να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές στο Ντίσελντορφ, θα πρέπει να πάρει παραπάνω ρίσκα στο παιχνίδι της κάτι που αναμένεται να την κάνει ακόμα πιο ευάλωτη αμυντικά. 3-7-7 το εκτός έδρας ρεκόρ της φέτος με 11/17 over 2,5, Φραντς (αμυντικός), Λούστενμπεργκερ (μέσος) και Λασογκά (φορ, πρώτος σκόρερ με 8 γκολ σε 32 αγώνες) είναι τραυματίες.


Πιθανές εντεκάδες:
Φορτούνα Ντ. (4-2-3-1):
Ratajczak - Levels, Lukimya, Langeneke, J. van den Bergh - Bodzek, O. Fink - Beister, Ilsö, Lambertz -Bröker
Χέρτα (4-2-3-1): Kraft - Lell, Hubnik, Janker, Holland - Niemeyer, Kobiashvili - Ebert, Raffael, Ben-Hatira - Ramos

Key Stat:  Over και GG έληξαν και οι τρεις αναμετρήσεις των δύο ομάδων την τελευταία διετία.
Συμπέρασμα: Η Φορτούνα καλείται να τελειώσει την υπόθεση-άνοδο στην πανίσχυρη έδρα της παίζοντας για δύο αποτελέσματα, κάτι που τη βολεύει αφού είναι εξαιρετική στην κόντρα. Η Χέρτα κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να ρισκάρει (αφού ψάχνει δύο γκολ), αφήνοντας ακόμα μεγαλύτερες τρύπες πίσω, περιμένουμε τους γηπεδούχους με τη στήριξη του φανατικού κοινού τους να φανούν συνεπείς στο ραντεβού τους με την Ιστορία και  να εξασφαλίσουν την άνοδο με νίκη.Οι αριθμοί των δύο ομάδων δείχνουν over 2,5, με το 2,00 που πληρώνει να μοιάζει τουλάχιστον fair.


Οver με παράδοση για την Τρόμσο (1,80)

8/10 στις επισκέψεις της στην Στρομσγκόντσετ

Οver με παράδοση για την Τρόμσο (1,80) H Στρομσγκόντσετ μπορεί έχει πλέον συγκάτοικο στην κορυφή,όμως παραμένει πανίσχυρη και αήττητη εντός έδρας. Η Τρόμσο είναι σε καλή κατάσταση, αλλά σταθερά αντιμετωπίζει δυσκολίες στα ταξίδια της. Στο 1,80 το over, με τον άσο (2,00) να ακολουθεί στη σειρά των προτιμήσεων.
Η Στρομσγκόντσετ έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της ως τώρα και δίκαια βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Την Κυριακή πάντως αν και προηγήθηκε με 0-1 στο Άαλεσουντ υπέστη την ήττα με 3-1, διατηρώντας την παράδοση που την θέλει να μην κερδίζει ποτέ εκεί.
Στο γήπεδό της είναι παραδοσιακά δυνατή και κάτι ανάλογο έχει δείξει στα τέσσερα πρώτα φετινά ματς όπου παραμένει αήττητη (3-1-0) σκοράροντας 2,5 γκολ ανά αγώνα. Τελευταία φορά που έχασε εντός έδρας στα πλαίσια ματς πρωταθλήματος ήταν τον περασμένο Ιούλιο μετρώντας έκτοτε οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.
Χάνσεν, Όβενσταντ και Χαμούντ τα προβλήματα απουσιών για τη γηπεδούχο.
Καλή πορεία διαγράφει και φέτος η Τρόμσο που φιλοδοξεί να τερματίσει στις θέσεις της Ευρώπης. Εκμεταλλεύτηκε την έδρα της το Σάββατο κόντρα στην Βαλερένγκα παίρνοντας τη νίκη με 3-1. Διατηρήθηκε έτσι αήττητη για πέμπτο σερί ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο (3-2-0).
Εκτός έδρας δεν έχει κερδίσει ακόμη φέτος μετά από τρεις εξόδους της, δεχόμενη πέντε γκολ στις δύο πιο πρόσφατες. Συνυπολογίζοντας και την περασμένη σεζόν πάντως έχει σκοράρει σε 8/12 έδρες της κατηγορίας που επισκέπτηκε. Από το 1996 και έπειτα μόνο μία φορά δεν σκόραρε φιλοξενούμενη από την Στρομσγκόντσετ.
Αντρέασεν και Αχαμέντ δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν.
Key Stat: 6/8 over για την Στρομσγκόντσετ, 5/8 για την Τρόμσο. 8/10 στις μεταξύ τους συναντήσεις σε αυτή την έδρα από το 1996 και μετά.
Συμπέρασμα: Ντέρμπι αποτελεί το ματς της Τετάρτης μεταξύ δύο ομάδων που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν φέτος. Λόγω έδρας τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχει η Γκόντσετ με τον άσο στο 2,00 στην bet365. Eπιλογή με μεγαλύτερη ασφάλεια το οver στο 1,80 της bet365. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.