Δύο δυάδες απο το σημερινό κουπόνι.

Οver και στο Αλβαλάδε το Μπιλμπάο

Έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας ματς στο Γιουρόπα Λιγκ

Οver και στο Αλβαλάδε το Μπιλμπάο Η Σπόρτινγκ παραμένει αήττητη φέτος στο Αλβαλάδε, αλλά το Μπιλμπάο πέρασε ήδη από δυσκολότερες έδρες όπως το Ολντ Τράφορντ και η Βέλτινς Αρίνα. Σκοράρουν ακατάπαυστα μακριά από το Σαν Μαμές οι Βάσκοι. Ματς με γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις αναμένεται στην Πορτογαλία με το over να προσφέρεται στο 1,95.
Η Σπόρτινγκ δεν έχει κάποιο στόχο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, καθώς ούτε με θαύμα δεν μπορεί να διασπάσει την πρώτη τριάδα. Πάντως βρήκε κίνητρο στο πρόσφατο ματς με την Μπενφίκα κερδίζοντάς την με 1-0 και ελαχιστοποιώντας τις ελπίδες των "Αετών" για κατάκτηση του τίτλου.
Στην Ευρώπη διαπρέπει και φιλοδοξεί να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ, τίτλο τον οποίο είχε φτάσει μία ανάσα από το να κρατήσει στα χέρια της το 2005 όταν είχε υποστεί απροσδόκητη ήττα στο τελικό με 1-3 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μάλιστα μπροστά στο κοινό της. Οι Πορτογάλοι πάντως πλέον έχουν μετατρέψει το Αλβαλάδε σε φρούριο στα ματς της Ευρώπης παραμένοντας αήττητοι εκεί στους έντεκα τελευταίους αγώνες (10-1-0). Φέτος σε επτά υποδοχές ομάδων η Σπόρτινγκ μετρά το απόλυτο.
Ρινάουδο, Ονιέβου, Ροντρίγκεζ σταθερά απουσιάζουν από τις υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ ο Ελίας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Η Αθλέτικ έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την εκπληκτική της πορεία φέτος εντός και εκτός συνόρων. Πέρα από την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, έχει φτάσει ήδη στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας. Κερδίζοντας μάλιστα με 1-0 την Μαγιόρκα την Κυριακή ξαναμπήκε δυναμικά στο κυνήγι της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ, απέχοντας έξι βαθμούς από την τέταρτη Μάλαγα.
Στο Γιουρόπα Λιγκ η βασκική ομάδα πραγματοποιεί εκπληκτική πορεία και φιλοδοξεί να φτάσει μέχρι τον τελικό. Στα έξι προηγούμενα εκτός έδρας έχει πάρει τέσσερις νίκες. Τα "λιοντάρια" έχουν κατορθώσει να σκοράρουν σε όλα τα ματς στη διοργάνωση μακριά από το Σαν Μαμές.  Δεν είχαν καταφέρει ποτέ στην ιστορία τους να κερδίσουν σε αγγλικό και γερμανικό έδαφος, όμως μπόρεσαν να σπάσουν και τις δύο παραδόσεις επικρατώντας μέσα στις έδρες των Μάντσεστερ και Σάλκε. Σε αυτά τα ματς σκόραραν συνολικά επτά φορές (2-3, 2-4).
Σημαντική η απώλεια του τιμωρημένου Χάβι Μαρτίνεζ, με τον Γουρπέγι σταθερά να απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της ομάδας λόγω τραυματισμού.
Πιθανές ενδεκάδες
Σπόρτινγκ (4-2-3-1): Patricio- Joao Pereira, Xandao, Polga, Insua -Carrico, Fernandez- Schaars, Izmaylov, Capel-Van Wolfswinkel
Μπιλμπάο (4-2-3-1): Iraizoz- Iraola, Ekiza, Amorebieta, Aurtenetxe -Iturraspe, De Marcos- Ander, Susaeta,Muniain -Llorente
Κey Stat: 9/10 over στα πρόσφατα εκτός έδρας του Μπιλμπάο σε όλες τις διοργανώσεις.
Συμπέρασμα: H Σπόρτινγκ γνωρίζει πως αν θέλει να φτάσει μέχρι τον τελικό πρέπει να επικρατήσει στο ματς της Πέμπτης καθώς στο Σαν Μαμές θα βρει μεγάλες δυσκολίες. Η Αθλέτικ πάντως θα ψάξει το εκτός έδρας γκολ, έχοντας αποδειχθεί θανάσιμα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις στη φετινή διοργάνωση. Το over δείχνει ιδανική επιλογή και προσφέρεται στο 1,95 στην bet365.


Under στον ισπανικό εμφύλιο του ΕL

Με 1-0 και 0-0 έληξαν οι φετινές τους αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα

ΒΕΤ: Under στον ισπανικό εμφύλιο του ΕL Στον ισπανικό εμφύλιο του Γιουρόπα Λιγκ η Ατλέτικο δείχνει να έχει προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά και ντεφορμαρίσματος της Βαλένθια. Οι "νυχτερίδες" πάντως θα παίξουν πιο συντηρητικά μετά την πρόσφατη συντριβή από την Εσπανιόλ, κόντρα σε μια ομάδα που δύσκολα δέχεται γκολ στο Καλντερόν. Στο 1,90 το under.
Η Ατλέτικο εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες της Ράγιο και κατάφερε να αποδράσει με το διπλό από το Βαγιέκας χάρις σε γκολ του Φαλκάο. Το αποτέλεσμα αυτό την έφερε πιο κοντά στην εξάδα, ενώ απέχει έξι βαθμούς από την Μάλαγα που κατέχει για την ώρα το τελευταίο εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.
Μεγάλο όπλο της Ατλέτικο είναι το Καλντερόν από το οποίο στα δέκα προηγούμενα παιχνίδια έχουν αποδράσει νικηφόρα μόνο Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Στη διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ οι ροχιμπλάνκος δεν έχουν χάσει ούτε βαθμό στο γήπεδό τους απέναντι στις οκτώ προηγούμενες ομάδες που έχουν υποδεχθεί. Σε επτά από αυτά τα παιχνίδια σκόραραν τουλάχιστον δύο φορές.
Σίλβιο, Λόπεζ και Ασουνσάο αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Μία ακόμη απογοητευτική εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Βαλένθια γνωρίζοντας την Κυριακή τη συντριβή στο Κορνεγιά από την Εσπανιόλ. Οι Καταλανοί βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0 στο ημίωρο και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω σημειώνοντας ακόμη δύο τέρματα στην επανάληψη.
Παρά το γεγονός ότι έχει τρεις νίκες στις δέκα αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας καθώς και οι ομάδες που την ακολουθούν σταθερά χάνουν βαθμούς. Μακριά από το Μεστάγια έχει τρεις ήττες και μια ισοπαλία στις πρόσφατες εξόδους σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Αγωνιζόμενη φέτος σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ έχει καταφέρει να επικρατήσει μόλις μία φορά εκτός έδρας (0-1 επί της Στόουκ).
Σταθερά απουσιάζουν οι Μπανέγα και Μιγκέλ. Διαθέσιμος πλέον ο Κανάλες που επέστρεψε μετά από εξάμηνο τραυματισμό. Ο Σολδάδο λογικά θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί καθώς προφυλάχθηκε στο ταξίδι στη Βαρκελώνη.
Πιθανές ενδεκάδες
Ατλέτικο (4-2-3-1): Courtois-Juanfran, Miranda, Godin, Luis-Suarez, Gabi-Diego, Adrian, Koke-Falcao
Βαλένθια (4-2-3-1): Guaita-Mathieu, Ruiz, Rami, Costa-Parejo, Costa-Feghouli, Jonas, Alba-Soldado
Κey Stat: Mία νίκη έχει η Βαλένθια στο Καλντερόν στις επτά πρόσφατες επισκέψεις της.
Συμπέρασμα: Στο σημείο που έχουν φτάσει οι δύο ομάδες τα λάθη απαγορεύονται αν θέλουν να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση αναμένεται κλειστή όπως και οι δύο φετινές τους στην Πριμέρα (1-0,0-0).


Κάνει 8/10 τα over της φέτος η Μάριεχαμν

Και οι δύο ομάδες έφεραν over 3,5 στην πρεμιέρα

Κάνει 8/10 τα over της φέτος η Μάριεχαμν Μάριεχαμν και Κουόπιο έφτασαν πολύ κοντά στη νίκη στην πρεμιέρα, αλλά καμία δεν τα κατέφερε και στοχεύουν στο πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Η Μάριεχαμν έχει φέρει 7/9 over ανεξαρτήτως διοργάνωσης φέτος, ενώ η Κουόπιο σκόραρε σε όλα τα εκτός έδρας της παιχνίδια. Στο 2,15 το over στον William Hill.
Ένα μπλακ-άουτ τριών λεπτών ήταν αρκετό για την Μάριεχαμν για να φύγει ηττημένη από το Ελσίνκι. Προηγήθηκε της ομώνυμης ομάδας με 0-1 στο 52’ και κατάφερε να δεχτεί τρία γκολ στο διάστημα 71’-74’ για να γνωρίσει την ήττα στην πρεμιέρα με 3-1. Ανεξαρτήτως διοργάνωσης ήταν το έβδομο φετινό της over στα εννιά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα, ενώ τα τέσσερα ήταν και over 3,5.
Στο περσινό πρωτάθλημα είχε απολογισμό 7-5-4 εντός έδρας, ενώ υποδεχόμενη την Κουόπιο τα έξι τελευταία χρόνια έχει μοιρασμένα αποτελέσματα (2-2-2). Τέσσερα από τα έξι αυτά παιχνίδια αλλά και τα τρία πιο πρόσφατα ήταν over.
Η Κουόπιο έχασε τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα μέσα από τα χέρια της. Υποδεχόταν τη γειτόνισσα Γιβάσκιλα και με δύο γκολ στο 55’ και 62’ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0, σκορ που κράτησε μέχρι το 86’ για να δεχτεί στη συνέχεια δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά για το τελικό 2-2.
Πέρσι κατάφερε να βγάλει μόνο ένα διπλό στο πρωτάθλημα (1-7-8), αλλά φέτος σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ και στα πέντε εκτός έδρας της παιχνίδια, τέσσερα για το Λιγκ Καπ και ένα για το κύπελλο. Τρία από αυτά τα ματς ήταν goal-goal.
Key Stat: Τα 7/9 φετινά παιχνίδια της Μάριεχαμν σε όλες τις διοργανώσεις ήταν over.
Συμπέρασμα: Και οι δύο ομάδες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Η Μάριεχαμν έχει φέρει 7/9 over ανεξαρτήτως διοργάνωσης στα φετινά της παιχνίδια και η Κουόπιο σκόραρε σε όλα τα εκτός έδρας. Το over ευνοείται και από την παράδοση και πληρώνει 2,15 στον William Hill.


Με παράδοση η Μιλικόσκι (2,40)

7-1-2 δείχνει η παράδοση τα τελευταία χρόνια κόντρα στη Γιάρο

Με παράδοση η Μιλικόσκι (2,40) Η Μιλικόσκι φιλοδοξεί να κάνει το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα μετά το διπλό επί της TPS Τούρκου στην πρεμιέρα. Η Γιάρο έχει ηττηθεί στις 7/10 τελευταίες φορές που φιλοξενήθηκε από την Μιλικόσκι και πέρσι εκτός έδρας είχε απολογισμό 2-4-10. Στο 2,40 ο άσος στην Bet365.
Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Μιλικόσκι επικρατώντας με 0-1 της TPS Τούρκου, σκοράροντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 86’. Για τους γηπεδούχους ο φετινός στόχος είναι η κατάληψη καλύτερης θέσης από την 8η που κατέλαβαν στο περσινό πρωτάθλημα. Τα περσινά παιχνίδια στην έδρα τους ήταν ως επί το πλείστον «σφιχτά», έχοντας μέτριο απολογισμό (7-1-8).
Υποδεχόμενη τη Γιάρο, η Μιλικόσκι έχει «χτίσει» μια πολύ καλή παράδοση καθώς τα δέκα τελευταία χρόνια έχει ηττηθεί μόνο δύο φορές, έχοντας ακόμα εφτά νίκες και μία ισοπαλία (7-1-2) με γκολ 19-6. Εφτά από αυτά τα δέκα παιχνίδια ήταν no-goal. Προβλήματα απουσιών δεν έχουν αναφερθεί.
Η Γιάρο δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα καθώς το παιχνίδι της με την Ίντερ Τούρκου μετατέθηκε για τις 2 Μαΐου. Τελευταίο της παιχνίδι αυτό στην έδρα της Κέμι (ομάδα τρίτης κατηγορίας) για το κύπελλο, όπου πέρασε στην επόμενη φάση στα πέναλτι (2-2 ο κανονικός αγώνας).
Στο περσινό πρωτάθλημα τερμάτισε στην προτελευταία θέση, έχοντας και το δεύτερο χειρότερο εκτός έδρας απολογισμό (2-4-10) και μάλιστα απέτυχε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα 14/16 εκτός έδρας της παιχνίδια.
Key Stat: 2-4-10 είχε πέρσι στο πρωτάθλημα εκτός έδρας η Γιάρο και δέχτηκε τουλάχιστον ένα γκολ στα 14/16.
Συμπέρασμα: Με ψυχολογία από το διπλό της πρεμιέρας και με πολύ καλή παράδοση υποδέχεται η Μιλικόσκι την Γιάρο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν η δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα πέρσι, έχοντας απολογισμό 2-4-10. Στο 2,40 ο άσος στην Bet365,

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.