Αρκετές επιλογές για σήμερα Σάββατο.

Γκολ εκατέρωθεν στο ΚΠΡ-Άρσεναλ

10/15 GG έχουν εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα

Γκολ εκατέρωθεν στο ΚΠΡ-Άρσεναλ Λονδρέζικο ντέρμπι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο Loftus Road, ΚΠΡ και Άρσεναλ θα ψάξουν για το τρίποντο ώστε να πετύχουν τους στόχους τους, με το GG να συγκεντρώνει καλές πιθανότητες και να πληρώνει 1,80 στην Bet365.
Δεν κατάφερε να χτίσει πάνω στη μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ η ΚΠΡ, ηττήθηκε δίκαια με 3-1 από τη Σάντερλαντ στο Στάδιο του Φωτός το περασμένο Σάββατο υποχωρώντας ξανά κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Πρόσωπο του αγώνα για τους Ρέιντζερς για μια ακόμα φορά ο Τζιμπρίλ Σισέ, που δέχθηκε την 2η απευθείας κόκκινη σε τέσσερις εμφανίσεις με την φανέλα της ΚΠΡ για ένα πολύ άσχημο τάκλιν πάνω στον Φρέιζερ Κάμπελ στο 55ο λεπτό, στερώντας από την ομάδα του τις όποιες ελπίδες είχε να ανατρέψει το 1-0 του 41ου λεπτού.
Επιστρέφει στο Loftus Road όπου φέτος μετράει 3-5-7 με 10/15 GG, 9/11 παιχνίδια της το 2012 έληξαν αμφίσκορα. Θα στερηθεί στο κρίσιμο ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ τους μακροχρόνια τραυματίες Φαουρλίν και Ντάιερ, αμφίβολοι οι φορ Κάμπελ και Χέλγκουσον (15 αγ./8 γκολ, πρώτος σκόρερ αλλά έχει να αγωνιστεί 2 μήνες), στο 50-50 οι Μακέντα και Χαλ, εκτός ο εξτρέμ Τραορέ και φυσικά ο τιμωρημένος Σισέ.

Η Άρσεναλ συνέχισε την προέλαση της και την προηγούμενη αγωνιστική, φτάνοντας την 7η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα με το άνετο εντός έδρας 3-0 επί της Άστον Βίλλα. Γκιμπς, Γουόλκοτ και Αρτέτα πέτυχαν τα γκολ των “κανονιέρηδων”, σε ένα παιχνίδι πραγματικό μονόλογο αφού στο τέλος τα σουτ ήταν 20-3 και τα κόρνερ 15-5! Στο +3 από την Τότεναμ και στο +8 από την Τσέλσι πλέον η ομάδα του Βενγκέρ, που δείχνει έτοιμη να καπαρώσει την 3η θέση και την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Champions league της επόμενης περιόδου.
7-2-6 μετράει εκτός έδρας με 11/15 over 2,5 και 10/15 GG, εκτός δράσης παραμένουν οι Κοκελέν, Μερτεσάκερ, Φρίμπονγκ, Γουίλσιρ, αμφίβολοι δίνονται οι σέντερ μπακ Κοσιελνί και Σκιλασί.

Key Stat: 10/15 GG έχουν ΚΠΡ και Άρσεναλ εκτός και εκτός έδρας αντίστοιχα τη φετινή σεζόν.
Συμπέρασμα: Λονδρέζικο ντέρμπι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, τα στατιστικά των δύο ομάδων αλλά και το αγωνιστικό τους προφίλ ευνοούν για να δούμε γκολ εκατέρωθεν, με το GG να αποδίδει 1,80 στην Bet365.


Ακόμη ένα over για Γουλβς-Μπόλτον

Κορυφαίες ομάδες στη σχετική λίστα

BET: Ακόμη ένα over για Γουλβς-Μπόλτον Η ουραγός Γουλβς παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή υποδεχόμενη την Μπόλτον που επίσης κινδυνεύει. Το over συνοδεύει τα φετινά ματς των δύο ομάδων και δίνεται στο 1,725 στην αναμέτρηση του Σαββάτου.
Η Γουλβς μπήκε πολύ δυνατά στο Κάροου Ρόουντ και δίκαια πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Τζάρβις. Πριν καν να προλάβει να πανηγυρίσει η Νόριτς μπόρεσε να ισοφαρίσει κάτι που φάνηκε να επηρεάζει άμεσα τους φιλοξενούμενους. Ο Χολτ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα λίγο πριν το ημίχρονο έδωσε το προβάδισμα στα "καναρίνια" με το τελικό σκορ να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.
Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα για τους "Λύκους", οι οποίοι έχουν βρεθεί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αγνοώντας το τρίποντο επί έξι αγωνιστικές. Στο Μολινό δεν έχουν πάρει ούτε βαθμό απέναντι στις επτά τελευταίες ομάδες που υποδέχθηκαν σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Με 65 γκολ διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Στο ματς της πρεμιέρας με τη Φούλαμ μπόρεσαν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους, όμως κάτι τέτοιο δεν έχουν επαναλάβει έκτοτε μπροστά στο κοινό τους. Απέναντι στις πέντε ομάδες που πρόσφατα υποδέχθηκαν είδαν την μπάλα να καταλήγει στην εστία τους συνολικά δεκαοκτώ φορές.
Επιστρέφει από τιμωρία ο Ζούμπαρ. Ανέκαμψαν από τραυματισμούς οι Χένρι, Ντέιβις, Χαντ. Τραυματίες ωστόσο εξακολουθούν να είναι οι Κάιτλι, Κράντοκ, Ο'Χάρα.
Η Μπόλτον δε θα δώσει το παρόν στην ημιτελική φάση του κυπέλλου καθώς το εμπόδιο της Τότεναμ φάνηκε ανυπέρβλητο. Αν και μπόρεσε να αντισταθεί για ένα ημίχρονο στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν στο τελευταίο τέταρτο το ματς άναψε μετά το γκολ του Νέλσεν με τους Λονδρέζους τελικά να επικρατούν με 3-1.
Κύριος στόχος πάντως των Τρότερς είναι η παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ. Μετά από δύο συνεχείς νίκες στο Ρίμποκ μπόρεσαν να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη, όχι όμως και να ξεφύγουν από το φάσμα του υποβιβασμού. Μακριά από την έδρα της η φιλοξενούμενη μετρά τέσσερις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει, ενώ από την αρχή της σεζόν δεν έχει ισοπαλία σε κάποια έξοδό της (4-0-10). Φιλόξενο αποδεικνύεται το Μολινό για αυτή καθώς έχει επικρατήσει σε τρεις από τις τέσσερις πρόσφατες επισκέψεις της 
Γκάρντνερ, Χόλντεν, Μίαρς, Λι είναι μακροχρόνιες απουσίες, ενώ και ο Μουάμπα όπως είναι γνωστόν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.
Πιθανές ενδεκάδες
Γουλβς (4-4-2): Hennessey-Ward, Bassong, Johnson, Stearman-Kightly, Edwards, Foley, Jarvis-Doyle, Fletcher
Μπόλτον (4-5-1): Bogdan-Boyata, Ream, Wheater, Ricketts-M. Davies, Reo-Coker, Pratley, Miyaichi-Ngog, Klasnic
Κey Stat: 22/30 over για την Γουλβς φέτος, 21/29 για την Μπόλτον.
Συμπέρασμα: Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα κρίνει πολλά στην υπόθεση παραμονής. Η Γουλβς δείχνει ανήμπορη να διαχειριστεί τα εντός έδρας παιχνίδια και καταρρέει όταν δεχθεί πρώτη γκολ. Η Μπόλτον δείχνει πιο συγκροτημένη, αλλά εξακολουθεί να δέχεται με ευκολία γκολ. Στο 1,725 το over στην bet365,


Κάνει 15/20 τα over εντός η Πιτέρμπορο

Η Λέστερ έχει 5/6 τελευταία

Κάνει 15/20 τα over εντός η Πιτέρμπορο Η Πιτέρμπορο διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη εντός έδρας επίθεση και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα, με 14/19 παιχνίδια στο γήπεδό της να είναι over. Αν εξαιρεθεί το 0-0 στο ντέρμπι με τη Νότιγχαμ, τα υπόλοιπα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα της Λέστερ ήταν over (1,66 στην Bet365) και τα 4/5 over 3,5.
Η Πιτέρμπορο πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει κάτι από το εντός έδρας με τη Γουέστ Χαμ, στο οποίο ηττήθηκε με 0-2 με δύο γκολ σε διάστημα έξι λεπτών (51’, 57’). Είναι στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά δεν μπορεί να νιώθει εξασφαλισμένη, αφού σπάνια βρίσκει ρυθμό για συνεχόμενες αγωνιστικές, με τις μεταπτώσεις στην απόδοσή της να είναι συχνό φαινόμενο.
Οι γηπεδούχοι σκοράρουν κατά μέσο όρο 1,5 γκολ ανά αγώνα και δέχονται 1,64, με τα 64 γκολ παθητικό να είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση της κατηγορίας. 9-2-8 είναι ο εντός έδρας τους απολογισμός με τέρματα 37-32, που είναι η δεύτερη καλύτερη εντός έδρας επίθεση, αλλά και τη δεύτερη χειρότερη εντός έδρας άμυνα.
14/19 παιχνίδια στο γήπεδό τους και 6/7 πιο πρόσφατα ήταν over. Κόντρα στη Λέστερ η Πιτέρμπορο έχει κερδίσει μόνο το ένα από τα εφτά τελευταία μεταξύ τους. Τραυματίστηκε και δεν είναι διαθέσιμος ο βασικότατος αμυντικός Ζακουάνι.
Η Λέστερ άφησε βαθμούς στο εντός έδρας 0-0 στο ντέρμπι με τη Νότιγχαμ, όπου δεν ήταν καλή, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στα πλέι οφ, απέχοντας τέσσερις βαθμούς από την έκτη θέση.
5-6-8 είναι ο εκτός έδρας της απολογισμός με 10/19 να είναι over. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει το μεγαλύτερο ποσοστό των γκολ τους (54%) στο πρώτο ημίχρονο από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας, ενώ αν εξαιρεθεί το 0-0 με τη Νότιγχαμ τα υπόλοιπα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ήταν over και τα 4/5 over 3,5.
Τιμωρημένος είναι ο βασικός μέσος Ντανς (5 γκολ) και παραμένει εκτός ο επιθετικός Γκάλαγκερ (7 γκολ), ενώ πιθανότατα επιστρέφει ο επίσης βασικός μέσος Κινγκ (4 γκολ).
Key Stat: Η Λέστερ έχει πέντε over και τέσσερα over 3,5 στα έξι τελευταία της παιχνίδια.
Συμπέρασμα: Παιχνίδι που αναμένεται να υπάρχει φεστιβάλ γκολ, με την Πιτέρμπορο να μετράει 14/19 over εντός έδρας και τη Λέστερ 5/6 τελευταία της παιχνίδια, εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν και over 3,5. 1,66 πληρώνει το over στην Bet365, 2,62 το over 3,5.


Φεστιβάλ γκολ στο Μπλάκπουλ

Εφτά over 3,5 στα εννιά τελευταία και 14 σερί goal-goal οι γηπεδούχοι

BET: Φεστιβάλ γκολ στο Μπλάκπουλ Γκολ εκατέρωθεν και over αναμένεται στο Μπλάκπουλ, όπου αγωνίζονται οι δύο καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας. 1,7 γκολ κατά μέσο όρο σκοράρει η Μπλάκπουλ, 1,85 η Σαουθάμπτον με τους γηπεδούχους να προέρχονται από πέντε σερί over και εφτά over 3,5 στα εννιά τελευταία. Στο 1,72 το over στην Bet365.
Εκτός των πλέι οφ έπεσε η Μπλάκπουλ – αν και μόνο εξαιτίας της ισοβαθμίας – καθώς έχει μόνο μία νίκη στα έξι τελευταία της παιχνίδια (1-2-3) και με τόσους πολλούς μνηστήρες για τις θέσεις 3-6 θα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα αν θέλει να βρίσκεται εκεί.
Αδύνατό της σημείο το ότι δεν μπορεί να διατηρήσει τη φόρμα της, έχοντας πολλές μεταπτώσεις από αγωνιστική σε αγωνιστική. Την προηγούμενη ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από τη Ρέντινγκ και πλέον μετράει πέντε σερί over, εκ των οποίων τα τέσσερα πιο πρόσφατα ήταν και over 3,5, ενώ over 3,5 ήταν και τα 7/9 τελευταία! Επιπλέον οι γηπεδούχοι προέρχονται και από 14 συνεχόμενα goal-goal!
Τα 66 γκολ που έχουν σκοράρει στο πρωτάθλημα είναι η δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και εντός έδρας έχουν απολογισμό 10-6-3 με τέρματα 33-20. Αν εξαιρεθεί ο τραυματίας αναπληρωματικός επιθετικός Μπέντναρ, δεν έχουν αναφερθεί άλλα προβλήματα απουσιών. Στα αρνητικά για την Μπλάκπουλ η παράδοση, καθώς έχει κερδίσει μόνο το ένα από τα οκτώ τελευταία κόντρα στη Σαουθάμπτον σε όλες τις διοργανώσεις.
Η Σαουθάμπτον είναι σε πολύ καλή κατάσταση κι έχει αποκτήσει διαφορά πέντε βαθμών από τη δεύτερη θέση, η οποία μάλιστα μπορεί και να διευρυνθεί αφού Ρέντινγκ και Γουέστ Χαμ παίζουν μεταξύ τους. Το 2-0 επί της Ντόνκαστερ την προηγούμενη αγωνιστική ήταν το 12ο συνεχόμενο παιχνίδι της χωρίς ήττα (8-4-0) και η τέταρτη σερί νίκη της.
Διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (72 γκολ σε 39 αγωνιστικές), αλλά και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (35 γκολ) και εκτός έδρας έχει απολογισμό 8-6-5 με γκολ 30-22. Πιθανότατα επιστρέφει ο επιθετικός Ντο Πράντο (10 γκολ), ενώ κανονικά θα αγωνιστεί και ο πρώτος σκόρερ Λάμπερτ (24 γκολ), που τραυματίστηκε ελαφρά στο παιχνίδι με την Ντόνακστερ.
Key Stat: Η Μπλάκπουλ προέρχεται από πέντε σερί over και εφτά over 3,5 στα εννιά τελευταία της παιχνίδια.
Συμπέρασμα: Φεστιβάλ γκολ αναμένεται στο Μπλάκπουλ, με τις δύο ομάδες να διαθέτουν τις δύο καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας και τους γηπεδούχους να προέρχονται από πέντε σερί over και εφτά over 3,5 στα εννιά τελευταία. Στο 1,72 το over στην Bet365,


Κυριαρχεί στο Ροσαλέδα η Μάλαγα με over.

10/14 νίκες φέτος

ΒΕΤ: Κυριαρχεί στο Ροσαλέδα η Μάλαγα Η Μάλαγα έπιασε την Βαλένθια στην τρίτη θέση και δείχνει ικανή να διατηρηθεί εκεί εξασφαλίζοντας εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πανίσχυρη στο Ροσαλέδα φέτος υποδέχεται στο ανδαλουσιάνικο ντέρμπι την αναιμική εκτός έδρας Μπέτις. Στο 1,66 ο άσος.
Η Μάλαγα δείχνει εξαιρετικά δείγματα γραφής στα τελευταία παιχνίδια και εκμεταλλευόμενη το ντεφορμάρισμα της Βαλένθια έχει καταφέρει να την πιάσει στην τρίτη θέση. Μέσα στη Βαρκελώνη έμεινε πίσω στο σκορ απέναντι στην Εσπανιόλ, όμως κυριάρχησε στη συνέχεια. Είχε δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο, όμως τα γκολ ήρθαν στην επανάληψη, όπου είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα φεύγοντας νικήτρια με 1-2.
Τρέχει το καλύτερο φετινό της σερί ούσα αήττητη επί έξι αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο μετρά πέντε νίκες. Μετά από Μπερναμπέου και Καμπ Νου το Ροσαλέδα είναι η τρίτη καλύτερη έδρα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Εκεί οι Μαλαγίστας έχουν αναδειχθεί νικητές σε 10/14 φετινές αναμετρήσεις (10-2-2), με το over να εμφανίζεται επίσης σε δέκα αγώνες.
Σε επέμβαση στο χέρι θα υποβληθεί ο τερματοφύλακας Καμπαγέρο. Μπαπτίστα, Τουλαλάν παραμένουν επίσης εκτός δράσης.
Η Μπέτις κυριάρχησε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με την Σανταντέρ ανοίγοντας το σκορ με τον Σάντα Κρουζ και χάνοντας κλασικές ευκαιρίες για να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας. Δεν κατάφερε πάντως να διπλασιάσει τα τέρματά της και το πλήρωσε δώδεκα λεπτά πριν το φινάλε παραχωρώντας τον βαθμό στους Κάνταμπρους.
Ο εθισμός των Μπέτικος στα σερί δεν έχει σταματημό στην φετινή περίοδο. Για την ώρα τρέχουν ένα ακόμη αρνητικό καθώς αγνοούν τη νίκη επί έξι αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο η εστία τους ανελλιπώς παραβιάζεταιΤέσσερις νίκες μετρούν μακριά από το Μπενίτο Βιγιαμαρίν, σε τρεις εκ των οποίων διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους. Κάτι τέτοιο πάντως δεν πέτυχαν στα υπόλοιπα έντεκα παιχνίδια. Εξακολουθούν να μην έχουν ισοπαλία στα φετινά τους ταξίδια (4-0-10).
Μάριο και Ουστάριτζ παραμένουν εκτός, ενώ τραυματισμούς αντιμετωπίζουν οι Ιρινέι, Μπενιάτ και Παουλάο τον οποίων η κατάσταση πάντως αναμένεται να βελτιωθεί μέχρι το Σάββατο.
Πιθανές ενδεκάδες
Μάλαγα (4-2-3-1): Kameni-Sanchez, Weligton, Mathijsen, Monreal-Demichelis, Cazorla-Joaquin, Isco, Eliseu-Rondon
Mπέτις (4-4-2): Fabricio-Nacho, Paulao, Dorado, Nelson-Montero, Canas, Benat, Pereira-Castro, Molina
Key Stat: 5 σερί νίκες για την Μάλαγα στο Ροσαλέδα.
Συμπέρασμα: Η Μάλαγα δείχνει με τις πρόσφατες εμφανίσεις της πως έχει αποκτήσει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Δεν χάνει μάλιστα την ψυχραιμία της ακόμη και όταν βρεθεί πίσω στο σκορ, συνεχίζοντας να κάνει το παιχνίδι της και φτάνοντας σε ανατροπή του αποτελέσματος. Η Μπέτις με την αμυντική αφέλεια που την διακρίνει δύσκολα θα αντέξει στο Ροσαλέδα. Στο 1,66 ο άσος στην bet365.Καλύτερη επιλογή το over.


Βάζει και δέχεται γκολ η Γρανάδα (1,91)

Δέχθηκε γκολ και στις 9 πρόσφατες εξόδους της

Βάζει και δέχεται γκολ η Γρανάδα (1,91) H Σανταντέρ παίζει το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή καθώς αν δεν κερδίσει την Γρανάδα δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Σκοράρουν με άνεση οι Ανδαλουσιάνοι, αλλά δέχονται με ευκολία το γκολ στις πρόσφατες εξόδους τους. Στο 1,91 το αμφίπλευρο σκοράρισμα.
Η Σανταντέρ μπόρεσε να σταθεί όρθια στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν και να φύγει με τον βαθμό απέναντί στην Μπέτις. Σφυροκοπήθηκε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και κατάφερε να δεχθεί μόνο ένα γκολ παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Μπέτικος. Στο τελευταίο τέταρτο ρίσκαρε περισσότερο και δικαιώθηκε ισοφαρίζοντας με το δωδέκατο φετινό γκολ του Στουάνι.
Η Ράσινγκ παραμένει ωστόσο ουραγός της βαθμολογίας μαζί με Σαραγόσα και Χιχόν. Επί έντεκα αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη (0-5-6) και αν δεν επικρατήσει και το Σάββατο θα ισοφαρίσει το αρνητικό της ρεκόρ στην Πριμέρα. Οι βερντινέγκρος σκοράρουν ελάχιστα φέτος στο Σαρντινέρο στο οποίο δεν έχουν καταφέρει να επικρατήσουν στις έξι πρόσφατες υποδοχές ομάδων. Σε τέσσερα μάλιστα από αυτά δέχθηκαν τουλάχιστον δύο γκολ.
Ο αρχηγός και γκολκίπερ Τόνιο παραμένει αμφίβολος, με τον Μάριο να συνεχίζει κατά πάσα πιθανότητα στη θέση του. Τιμωρημένος ο Φερνάντεζ, ενώ εξέτισε και επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Άλφαρο.
Η Γρανάδα βρίσκεται στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα προσπαθήσει κυρίως να αποφύγει την ήττα στο Σαρντινέρο. Στο μίνι ανδαλουσιάνικο ντέρμπι με την Σεβίλλη στο Καρμένες γνώρισε βαριά ήττα με 0-3, παρά το γεγονός ότι είχε 20 σουτ προς την εστία της αντιπάλου της.
Μακριά από την έδρα της εμφανίζεται άκρως αναποτελεσματική εσχάτως χάνοντας σε 7/8 πρόσφατες εξόδους της. Σε 6/7 προηγούμενες δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ και βρέθηκε να χάνει από το ημίχρονο. Οι Ανδαλουσιάνοι δεν έχουν κερδίσει στην έδρα της Σανταντέρ σε επίπεδο Πριμέρα (0-2-1) σκοράροντας μόλις μια φορά.
Γεμπντά και Ντιακατέ είναι σταθερά απόντες με τους Νιόμ, Μάρτινς, Μπόρχα Γκόμεζ να απουσιάζουν λόγω καρτών.
Πιθανές ενδεκάδες
Σανταντέρ (4-2-3-1): Fernandez-Cisma, Gonzalez, Bernardo, Francis-Colsa, Diop-Samperio, Adrian, Arana-Stuani
Γρανάδα (4-2-3-1): Roberto-Siqueira, Mainz, Lopez, Cortes-Moises, Rico-Jara, Abel, Benitez-Uche
Key Stat: 12/14 over στα προηγούμενα ματς της Γρανάδα.
Συμπέρασμα: Mονόδρομος είναι η νίκη για την Σανταντέρ η οποία θέλει να μειώσει τη διαφορά της από την Γρανάδα στους τρεις και να της μεταφέρει το άγχος του υποβιβασμού. Με ηγέτη τον Στουάνι οι Κάνταμπροι μπορούν να σκοράρουν στην ευάλωτη άμυνα των Ανδαλουσιάνων, όμως παραχωρώντας έδαφος θα συναντήσουν πολλά προβλήματα στις αντεπιθέσεις τους. Τo GG στο 1,91 του William Hill αξίζει να πονταριστεί.

 Νανσί – Παρί
3-1-0 μετράει στα πιο πρόσφατα η Νανσί, από 6 σερί GG προέρχεται η Παρί, που πηγαίνει στην έδρα όπου πριν δύο αγωνιστικές στραβοπάτησε η Μονπελιέ. Θα πάμε με το αμφίσκορο.

  Μπενφίκα – Μπράγκα
Ντέρμπι κορυφής, με την πρωτοπόρο Μπράγκα να περνάει το πρώτο τεστ τίτλου. Μόνο στο over θα επικεντρωθούμε, παρά την κρισιμότητα του αγώνα και οι δύο ομάδες είναι επιθετικογενείς και ειδικά η γηπεδούχος Μπενφίκα δεν ξέρει να αμύνεται. 48-11-1 δείχνει η παράδοση, αλλά η φετινή φόρμα δείχνει κόντρα.Over η επιλογή μου.

Πάρμα – Λάτσιο
Για την Πάρμα τα περιθώρια έχουν στενέψει απελπιστικά, αφού βρίσκεται μόλις μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν έχουν άλλη επιλογή από τη νίκη οι γηπεδούχοι, αλλά αμυντικά είναι ευάλωτοι και η Λάτσιο έχει σκοράρει στα 11 από τα 12 τελευταία της παιχνίδια. 1,91 πληρώνει το GG στον William Hill.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.