Για να δούμε και σήμερα Δευτέρα.

Γκολ εκατέρωθεν στο Έμιρεϊτς (1,77)

Μόλις σε 5 φετινά παιχνίδια της δεν σκόραρε η Νιούκασλ

Γκολ εκατέρωθεν στο Έμιρεϊτς (1,77) Η Άρσεναλ υποδέχεται την παραγωγικότατη επιθετικά Νιούκασλ και θέλει μόνο τη νίκη ώστε να πλησιάσει την 4η Τότεναμ. Περιμένουμε γκολ εκατέρωθεν,
Υπερπροσπάθεια έκανε μεσοβδόμαδα η Άρσεναλ κόντρα στη Μίλαν, φτάνοντας μια ανάσα από την απόλυτη ανατροπή του 4-0 του Σαν Σίρο. Καμικάζι οι παίχτες του Βενγκέρ στο πρώτο μέρος, έμοιαζαν να παίζουν μόνοι τους και πήγαν στην  ανάπαυλα με 3-0 μπροστά στο σκορ.  Ανάλογη εικόνα είχαν και τα 15’ πρώτα λεπτά του 2ου ημιχρόνου, με τον Φαν Πέρσι να χάνει τεράστια ευκαιρία για το 4-0, στα τελευταία λεπτά η κούραση φρέναρε τους κανονιέρηδες, με την Μίλαν να έχει με τη σειρά της ευκαιρίες να καθαρίσει την πρόκριση.
Βάλσαμο στην ψυχολογία των κανονιέρηδων αυτή η εμφάνιση έπειτα από τη δύσκολη σεζόν που περνάνε, απέδειξαν στον υπόλοιπο ποδοσφαιρικό κόσμο αλλά κυρίως στους εαυτούς τους ότι μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο.  Στην Πρέμιερ δίνουν μάχη για μια θέση στην τετράδα και την έξοδο στο Champions League, η ήττα της Τότεναμ το Σάββατο τους δίνει την ευκαιρία να πλησιάσουν τη μισητή τους αντίπαλο, που είναι 3η, στον πόντο. 9-2-2- μετράνε στο Έμιρεϊτς με 7/13 over 2,5 και GG, εκτός οι Ντιαμπί, Σκιλασί, Μερτεσάκερ, Σάντος, Γουίλσιρ, Φρίμπονγκ, Κοκελέν, αμφίβολοι οι Μπεναγιούν, Αρτέτα και Ράμσεϊ.
Με τον συνήθη ύποπτο στα ντέρμπι κόντρα στη Σάντερλαντ Σόλα Αμεόμπι να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις η Νιούκασλ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην ομάδα του Ο’ Νιλ έπειτα από ένα χορταστικό “αγγλικό” παιχνίδι με βροχή, καλό ρυθμό και πολύ ξύλο. Δεύτερη σερί ισοπαλία στην έδρα της, τρίτο ματς χωρίς νίκη για την ομάδα του Πάρντιου, παρόλα αυτά διατηρεί την 6ή θέση, έχοντας και πέντε βαθμούς περισσότερους από τη Λίβερπουλ που ακολουθεί.
5-3-5 μετράει το εκτός έδρας με 7/13 over 2,5 και 8/13 GG, μόλις σε δύο φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της δεν σκόραρε και πέντε συνολικά την τρέχουσα σεζόν για το πρωτάθλημα. Εκτός οι Λόβενκραντς, Μαρβό, Τέιλορ, Ρέιντζερ, Μπεστ και Αμεόμπι.
Key Stat: 7/8 over 2,5 και GG είδαμε στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της Άρσεναλ για την Πρέμιερ.
Συμπέρασμα: Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο παραγωγικές ομάδες, δύσκολα το σκορ θα μείνει σε χαμηλά επίπεδα. Περιμένουμε γκολ εκατέρωθεν, με το GG


Aκόμη ένα over (2,05) η Βιγιαρεάλ

6/8 στα ματς με τη Χετάφε στο Μαδριγάλ

Aκόμη ένα over (2,05) η Βιγιαρεάλ H Bιγιαρεάλ καλείται να υπερασπιστεί την καλή της παράδοση κόντρα στην Χετάφε έτσι ώστε να πάρει βαθμολογική ανάσα. Σε μέτρια φόρμα οι Μαδριλένοι, οι οποίοι ωστόσο σκοράρουν πλέον με άνεση στις εξόδους τους. Στο 2,05 το over.
H Βιγιαρεάλ κατάφερε να προηγηθεί μέσα στο Ρομαρέδα επί της ουραγού Σαραγόσα, όμως στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ελέγξει τον ρυθμό. Επέτρεψε στους Αραγόνες να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες και το πλήρωσε δεχόμενη δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Παρέμεινε έτσι με μόνο μια εκτός έδρας νίκη στη φετινή περίοδο και οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.
Γνωρίζει πως αν θέλει να αποφύγει τους μπελάδες σύντομα οφείλει να συνεχίσει να αξιοποιεί την έδρα της. Στο Μαδριγάλ έχει μία μόνο ήττα φέτος, ωστόσο οι ισοπαλίες είναι περισσότερες από τις νίκες (5-6-1). Εξαιρετική παράδοση έχει κόντρα στην Χετάφε στις υποδοχές της με απολογισμό 7-1-0. Σε έξι από αυτές σκόραρε τουλάχιστον γκολ και παράλληλα εμφανίστηκε το οver.
Γουακάσο, Ρόσι, Καταλά παραμένουν τραυματίες. Ο Ρούμπεν λογικά θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, ενώ αμφίβολος είναι ο έτερος επιθετικός Μαρτινούτσιο.
Η Χετάφε μπόρεσε να προηγηθεί απέναντι στην Μάλαγα στο ημίχρονο, όμως οι Ανδαλουσιάνοι μπόρεσαν να φτάσουν στη μεγάλη ανατροπή στην επανάληψη (1-3) σημειώνοντας δύο εκπληκτικά γκολ.
Οι Μαδριλένοι δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τους τρεις βαθμούς στα πέντε παιχνίδια που έχουν προηγηθεί. Μακριά από το Κολισέουμ ωστόσο έχουν σκοράρει σε 5/6 πρόσφατες εξόδους τους και έχουν επικρατήσει τρεις φορές.
Ράφα και Λόπο παραμένουν εκτός δράσης λόγω τραυματισμών, ενώ κόντρα στην Μάλαγα επέστρεψε ο Πέδρο Λεόν.
Πιθανές ενδεκάδες
Βιγιαρεάλ (4-2-3-1): Lopez-Oriol, Gonzalo, Musacchio, Gaspar-Bruno, Senna-Cani, Valero, Camunas-Martinuccio
Χετάφε (4-4-2): Moya-Mane, Alexis, Diaz, Valera-Barrada, Michel, Casquero, Gavilan-Guiza, Miku
Key Stat: 9/10 over στα ματς της Βιγιαρεάλ στις προηγούμενες αγωνιστικές.
Συμπέρασμα: Η Βιγιαρεάλ καίγεται για τη νίκη για να μην μπλέξει σε μπελάδες. Ακολουθεί δύσκολη έξοδος στο Λεβάντε, η οποία κάνει ακόμη μεγαλύτερη την ανάγκη των τριών βαθμών. Η Χετάφε δεν θα παραδοθεί αμαχητί και έχει δείξει ιδιαίτερα απειλητική στα προηγούμενα ταξίδια της. Προβάδισμα στο over (2,05), με τον άσο να έπεται στις επιλογές στο 1,90 της bet365.


2-3 γκολ στο Σαν Πάουλι-Καρλσρούη

2-3 γκολ στο Σαν Πάουλι-Καρλσρούη Άμεση η ανάγκη για επιστροφή στις νίκες για τη Σαν Πάουλι, υποδέχεται την προτελευταία Καρλσρούη που μπορεί να προέρχεται από ήττα με 0-5 αλλά τη νέα χρονιά έχει κάνει εμφανή βήματα προόδου. Αρκετά πιθανό το 2-3 γκολ, που αποδίδει 2,05 στην Bet365.
Κατέβηκε για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα η Σαν Πάουλι στο Μόναχο την προηγούμενη αγωνιστική και αφού πέρασε ένα δύσκολο πρώτο εικοσάλεπτο σκόραρε με πέναλτι κόντρα στη ροή του αγώνα στο 33’, κρατώντας στη συνέχεια μακριά από τα καρέ της τους Βαυαρούς. Όλα αυτά μέχρι το 88’, όταν ο ταλαντούχος φορ τον γηπεδούχων Φόλαντ με προσωπικό γκολ έγραψε το τελικό 1-1, αφήνοντας την ομάδα του Σούμπερτ για δεύτερο ματς χωρίς νίκη.
Άμεση η ανάγκη για επιστροφή στα τρίποντα, αφού πλέον η Σαν Πάουλι έχει υποχωρήσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Τσβάιτε Λίγκα. 8-2-2 το εντός έδρας ρεκόρ της με 25-15 τέρματα, έχει 9/12 over 2,5 και GG αλλά τελευταία σκοράρει με δυσκολία. Επιστρέφει ο βασικότατος μέσος Μπολ, παραμένουν εκτός κάποιοι μακροχρόνιοι, ανάμεσα τους ο πρώτος σκόρερ Έμπερς (11 αγ./6 γκολ).
Το καλό πρόσωπο που επέδειξε μέχρι στιγμής το 2012 η Καρλσρούη τσαλακώθηκε στον εντός έδρας αγώνα της κόντρα στη Φορτούνα, με την ομάδα του Άντερσεν να γνωρίζει βαριά ήττα με 0-5. Την αδικεί το τελικό σκορ, σε κάθε κατεβασιά της η Φορτούνα σκόραρε, ενώ εκείνη έχασε αρκετές ευκαιρίες μπροστά στα αντίπαλα γκολπόστ. Παραμένει δεύτερη από το τέλος με 19 βαθμούς σε 24 ματς και ο κλοιός σφίγγει επικίνδυνα όσο δεν έρχονται οι νίκες. 1-2-9 το εκτός έδρας ρεκόρ της με τέρματα 10-25, μετράει 8/12 2-3 γκολ. Εκτός ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ Ιασβίλι (23 αγ./6 γκολ) και κάποιοι μακροχρόνιοι.
Key Stat:  4/5 2-3 γκολ δείχνει η προϊστορία των δύο ομάδων την τελευταία δεκαετία.
Συμπέρασμα: Αμφότερες καίγονται για τους βαθμούς, η Σαν Πάουλι φυσικά έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη αλλά η δυσκολία της να δημιουργήσει φάσεις τελευταία κάνει αποτρεπτικές τις χαμηλές αποδόσεις του άσου. Θα προτιμήσουμε το 2-3 γκολ, σημείο που ενισχύεται από τη στατιστική και βάσει της εικόνας των δύο ομάδων μοιάζει αρκετά πιθανό. 2,05 η τιμή του στην Bet365.

Πάντα ήττες η Χόρσενς στο Βίμποργκ

Μόνο η παράδοση πάντως υπέρ των γηπεδούχων

Πάντα ήττες η Χόρσενς στο Βίμποργκ Περίπατο κάνει συνήθως η Μίντιλαντ κάθε φορά που υποδέχεται τη Χόρσενς και βρισκόμενη με την πλάτη στον τοίχο είναι υποχρεωμένη να κερδίσει στο ματς της Δευτέρας. Στο 2,00 ο άσος στην Bet365.
Παραδοσιακός ο άσος της Μίντιλαντ στο Βίμποργκ κόντρα στη Χόρσενς που μπορεί να έρχεται από τρεις σερί νίκες, όμως η δυναμική της δεν είναι για τόσο ψηλά και λογικά θα ξεφουσκώσει.
Η Μίντιλαντ έπεσε θύμα έκπληξης την περασμένη εβδομάδα στο 1-2 από τη Λίνγκμπι εντός έδρας, σε ένα ματς όπου βρέθηκε να κυνηγάει από το πουθενά την αντίπαλό της (0-2) και τελικά όταν αποφάσισε να ξυπνήσει για τα καλά, ήταν πολύ αργά. Ήταν το δεύτερο ματς χωρίς νίκη για την ομάδα που έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει στη δεύτερη θέση την Νόρντζελαντ. Πλέον τα περιθώρια στενεύουν και στη Μίντιλαντ είναι αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούν επιτέλους την έδρα τους και να πάρουν τη νίκη που θα τους κρατήσει σε επαφή με τη δεύτερη θέση, μετά και τη χθεσινή νίκη της Νόρντζελαντ στο Οντένσε.
Στο 6-1-3 ο απολογισμός της Μίντιλαντ εντός έδρας με τέρματα 14-11. Μετράει 7/10 GG και 6/10 over, στα τελευταία επτά παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας έχουν σημειωθεί έξι GG. Το παράδοξο είναι πως στη συνήθως δυνατή της έδρα, η Μίντιλαντ έχει να κερδίσει από τις 16 Οκτωβρίου, έχοντας ενδιάμεσα μία ισοπαλία και δύο ήττες.
Η Χόρσενς έκανε την αναμενόμενη νίκη επί της Κόγκε την περασμένη εβδομάδα και έμεινε μόνη στην τρίτη θέση με 32 βαθμούς, πλησιάζοντας ακόμα λίγο το θαύμα της Ευρώπης. Με σεμνή προσέγγιση η περσινή χειρότερη επίθεση της κατηγορίας έχει φτάσει ήδη τα 32 γκολ σε 19 ματς φέτος και ούτε η απουσία του πρώτου σκόρερ Μασένα που έφυγε για άλλες πολιτείες ήταν ικανή να ανακόψει την πορεία της ομάδας. Βέβαια άλλο Κόγκε και άλλο οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας και καλό θα ήταν πριν βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα να περιμένουμε να δούμε τους κίτρινους και σε πιο δύσκολα παιχνίδια.
Εκτός έδρας η Χόρσενς έχει αρκετά καλό απολογισμό με 5-3-2 και τέρματα 17-10, μετράει 7/10 GG και 6/10 under, ενώ προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας νίκες.
Key Stat: Στο 8-3-1 η παράδοση την τελευταία δεκαετία υπέρ της Μίντιλαντ, με τους γηπεδούχους να έχουν κάνει τις επτά από τις οκτώ αυτές νίκες στο γκολ. Μοναδικό τρίποντο της Χόρσενς το 2006.
Συμπέρασμα: Υπερτιμημένη αρκετά η Χόρσενς που το μόνο που έκανε ήταν να κερδίσει (δύσκολα) την ουραγό Κόγκε, με τη Μίντιλαντ πλέον να παίζει με την πλάτη στον τοίχο, αφού στόχος είναι μόνο η δεύτερη θέση. Το 2,00 της Bet365 είναι καλό, οι γηπεδούχοι εντός συνήθως κερδίζουν, το έκαναν και φέτος κόντρα στην ίδια αντίπαλο (1-0).


Συνεχίζει με over3,5 η Άπελντοορν

5 συνεχόμενα στα οποία κέρδισε 4 φορές

Συνεχίζει με over3,5 η Άπελντοορν H Kαμπούρ αξιοποίησε την έδρα της στα δύο πρόσφατα ματς και επιδιώκει ανάλογη συνέχεια τη Δευτέρα. Σε τρομερή φόρμα η Άπελντοορν, η οποία πλέον έχει ξεφύγει από την τελευταία θέση. Πλούσιο σε γκολ αναμένεται το ματς, στο 1,975 το over 3,5.
H Kαμπούρ σταδιακά δείχνει να βρίσκει τον εαυτό της. Έστω και αν αντιμετώπισε θεωρητικά υποδεέστερες ομάδες όπως η Φόλενταμ και Ντόρντρεχτ κατάφερε άνετα να τις κερδίσει σκοράροντας τέσσερα γκολ απέναντί σε καθεμία.
Στοχεύει πλέον σε είσοδο στην πέντάδα και για να πετύχει κάτι τέτοιο θα βασιστεί στην έδρα της. Στο Λεουβάρντεν έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές, κερδίζοντας 8/12 ομάδες που την επισκέπτηκαν. Μαζί με την πρωτοπόρο Τσβόλε έχουν τις πιο παραγωγικές επιθέσεις όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια με 34 γκολ, με αποτέλεσμα να μετρά 10/12 over.
Φαν Μπόξελ, Χέσε και Τουρκ επέστρεψαν κόντρα στην Ντόρντρεχτ όμως ο τελευταίος τραυματίστηκε και είναι αμφίβολος. Άγνωστο αν θα προλάβει ο γκολκίπερ Μπίζοτ που έχει λείψει από τα τελευταία παιχνίδια.
Η Άπελντοορν είναι μεταμορφωμένη προς το καλύτερο μετά τη διακοπή, με την μεταγραφική ενίσχυση που επιχείρησε να αποδίδει άμεσα καρπούς. Με χατ τρικ του Σουλμάιστερ μπόρεσε να κερδίσει με 3-2 την Ος και να ξεφύγει μετά από καιρό από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της στα πέντε τελευταία ματς, με την βελτίωσή της να οφείλεται κυρίως στην επίθεση. Παρά το γεγονός ότι διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίδοση με 30 γκολ, στα πέντε προηγούμενα ματς σκόραρε συνολικά 14 φορές. Αμυντικά πάντως εξακολουθεί να εμφανίζει κενά δεχόμενη γκολ στα 22 τελευταία παιχνίδια της.
Key Stat: 7/12 over3,5 εντός η Καμπούρ, 9/12 εκτός η Άπελντοορν.
Συμπέρασμα: Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει η Καμπούρ φιλοδοξώντας να ανέβει και άλλο βαθμολογικά. Η Άπελντοορν πάντως είναι εξαιρετικά φορμαρισμένη και πετάει φωτιές στην επίθεση. Το over3,5 στο 1,975 της bet365 δείχνει εξαιρετική επιλογή.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.