Σάββατο 17/03 με αρκετές επιλογές.

GG & στο Αμπέ Ντεσάν η Εβιάν

Χωρίς νίκη επί 10 αγωνιστικές η Οσέρ

BET: GG & στο Αμπέ Ντεσάν η Εβιάν Η Οσέρ ψάχνει τη νίκη που θα την βγάλει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Εβιάν αγωνίζεται παντού ανοιχτά με τα φετινά της ματς να έχουν σχεδόν πάντα γκολ. Ικανές να βρουν δίχτυα αμφότερες στην μεταξύ τους αναμέτρηση, προκλητικό το GG στο 2,00 του William Hill.
Για μια ακόμη χρονιά η Οσέρ μπόρεσε να σταθεί καλά μέσα στην έδρα της Ρεν. Προηγήθηκε μάλιστα με τον Ολιές στο δέκατο λεπτό, αλλά στην επανάληψη δεν άντεξε στην πίεση της γηπεδούχου παραχωρώντας την ισοπαλία.
Έχει περιέλθει σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς είναι προτελευταία στον βαθμολογικό πίνακα. Επί δέκα αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη, διάστημα στο οποίο έχει έξι ισοπαλίες. Μετρά μόλις τέσσερις νίκες φέτος και κύρια αιτία του κακού είναι ότι αδυνατεί να διατηρήσει το αποτέλεσμα ακόμη και όταν παίρνει προβάδισμα. Κατά αυτόν τον τρόπο έχει χάσει συνολικά είκοσι βαθμούς φέτος.
Οι γηπεδούχοι είναι στην ευχάριστη θέση να έχουν και πάλι στη διάθεσή τους τον Σαφνί μετά από απουσία σχεδόν ενός μήνα. Ντινγκά, Μπερτό, Λεόν, Σανογκό, Κουλιμπαλί παραμένουν εκτός.
Η Εβιάν υπέστη την πρώτη της εντός έδρας ήττα στα οκτώ τελευταία ματς και μάλιστα σε μια αναμέτρηση όπου κανείς δεν το περίμενε. Η ουραγός Σοσό παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μπόρεσε στη συνέχεια να πετύχει τρία τέρματα και να φύγει με τη νίκη, με τη γηπεδούχο απλά να μειώνει στο τελικό 2-3.
Η νεοφώτιση είναι εξαιρετικά αδύναμη εκτός έδρας όπου μετρά μόλις μια νίκη φέτος. Ωστόσο αυτή επιτεύχθηκε στην πρόσφατη έξοδό της και μάλιστα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της χώρας όπως το Ζοφρουά Γκισάρ της Σεντ Ετιέν (0-2). Ήταν μόλις η δεύτερη φορά φέτος που η Εβιάν δεν δέχθηκε γκολ σε κάποια έξοδό της.
Ο επιθετικός Σαγκμπό που είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας με οκτώ γκολ έχασε τα δύο προηγούμενα ματς λόγω προβλήματος στον ώμο και είναι αμφίβολος. Σημαντικό πλήγμα ο τραυματισμός του Γκοβού που θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 μήνες με ρήξη στον αχίλλειο. Σταθερά απέχουν οι Λακέ, Ερέ, Αντνανέ.
Πιθανές ενδεκάδες
Οσέρ (4-4-1-1): Sorin-Dudka, Grichting, Boly, Hengbart-Kapo, Mandjeck, Cisse, Segbefia-Traore-Oliech
Εβιάν (4-2-3-1): Andersen-Djedje, Cambon, Mongongu, Wass-Poulsen, Sorlin-Barbosa, Kahlenberg, Berigaud-Khelifa
Key Stat: 9/13 GG εντός η Οσέρ, 11/14 εκτός η Εβιάν.
Συμπέρασμα: H Oσέρ βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν καθώς αν δεν κερδίσει και την Εβιάν που θεωρητικά είναι από τις ασθενέστερες ομάδες εκτός έδρας η κατάσταση θα δυσκολέψει σημαντικά. Η νεοφώτιστη δεν υπολογίζει από έδρες και ονόματα και προσπαθεί παντού να επιβάλλει το παιχνίδι της. Αυτό την καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνη επιθετικά, αμυντικά ωστόσο δεν μπορεί να διορθώσει τις ατέλειες που έχουν εμφανιστεί από το ξεκίνημα της περιόδου. Το GG στο 2,00 του William Hill δείχνει εξαιρετικά πιθανό.


Περνάει από το Ταρντίνι η Μίλαν (1,73)

Έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι η Πάρμα (0-4-2)

Περνάει από το Ταρντίνι η Μίλαν (1,73) Στο +4 από τη δεύτερη θέση έχει ανέβει η Μίλαν και αν και ταξίδεψε με απουσίες στο «Ένιο Ταρντίνι» δεν θα αφήσει να πάει χαμένη η διαφορά αυτή. Έξι παιχνίδια χωρίς ήττα οι ροσονέρι, ίδιος αριθμός αγώνων χωρίς νίκη η Πάρμα. Στο 1,73 το διπλό στον William Hill.
Η Πάρμα παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και έχει μπει για τα καλά σε περιπέτειες υποβιβασμού. Παρά το ότι η ισοπαλία που πήρε την προηγούμενη αγωνιστική στο Μπέργκαμο με 1-1 κόντρα στην Αταλάντα δεν θεωρείται αρνητικό αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-2) κι έχουν μόνο μία στα εννιά τελευταία (1-6-2).
Οι «παρμέντσι» είναι μόλις μία θέση και έξι βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους να είναι όλα goal-goal. Με τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι στον πάγκο τους έχουν πλέον απολογισμό 2-6-2, ενώ συνολικά φέτος στο «Ένιο Ταρντίνι» έχουν ρεκόρ 5-5-3 με 8/13 να είναι over.
Εξέτισε κι επιστρέφει ο βασικός μέσος Μορόνε, ενώ αμφίβολοι είναι ο μέσος Γκόμπι (2 γκολ) και ο επιθετικός Παλαντίνο. Στις εννιά τελευταίες φορές που φιλοξένησαν την Μίλαν έχουν δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες με 7/9 να είναι under και 6/9 under 1,5.
Η Μίλαν γλίτωσε το πατατράκ στο Λονδίνο και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα με το δίκαιο και σχετικά εύκολο 2-0 επί της Λέτσε. Εκμεταλλευόμενη και τις πολλές ισοπαλίες της Γιουβέντους, ξέφυγε πλέον στο +4 από τη δεύτερη θέση κι έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα στην μάχη του τίτλου.
Αγνοεί την ήττα στα έξι τελευταία στο πρωτάθλημα (4-2-0) κρατώντας ανέπαφη την εστία της στα μισά από αυτά, ενώ εκτός έδρας είναι μακράν η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας με απολογισμό 9-2-3 και γκολ 28-16 (8/14 over). Οι ροσονέρι διαθέτουν μακράν και την καλύτερη επίθεση με 55 γκολ ενεργητικό σε 27 παιχνίδια (2,04 ανά αγώνα κατά μέσο όρο).
Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Αλέγκρι έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει, αφού στους ήδη γνωστούς απόντες Νέστα, Μπόατενγκ (4 γκολ) και Πάτο και στον τιμωρημένο Μεξές, προστέθηκαν και οι τραυματισμοί των Αμπάτε και Ρομπίνιο (4 γκολ).
Πιθανές ενδεκάδες
Πάρμα (3-5-2): Pavarini – Lucarelli, Paletta, Zaccardo – Biabiany, Valiani, Musacci, Mariga, Modesto – Giovinco, Floccari
Μίλαν (4-3-1-2): Abbiati – Bonera, Yepes, Thiago Silva, Antonini – Nocerino, Ambrosini, Aquilani – Emanuelson – Ibrahimovic, El Shaarawy
Key Stat: 4-2-0 έχει η Μίλαν στα έξι τελευταία στο πρωτάθλημα, κρατώντας ανέπαφη την εστία της στα μισά από αυτά.
Συμπέρασμα: Αν και με προβλήματα απουσιών, η Μίλαν είναι το μεγάλο φαβορί για νίκη στο «Ένιο Ταρντίνι», με την οποία ίσως αυξήσει κι άλλο τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση. Η Πάρμα δυσκολεύεται πολύ στα τελευταία της παιχνίδια, με το διπλό στην Bet365 να υποχωρεί από το 1,73 στο 1,66 και τον William Hill να προσφέρει τη νίκη της Μίλαν στο 1,73.


Ντέρμπι για over στην Γρανάδα

Γκολ σε όλα τα ματς με τον Ρεσίνο στον πάγκο της έχει δεχθεί η γηπεδούχος

BET: Ντέρμπι για over στην Γρανάδα H Γρανάδα έχει παρουσιάσει βελτίωση με τον Ρεσίνο στον πάγκο της, όμως σταθερά δέχεται γκολ. Η Χιχόν έχει δεχθεί περισσότερα τέρματα από κάθε άλλη φιλοξενούμενη φέτος. Στο 1,975 το over 2,25 στο μεταξύ τους ντέρμπι παραμονής.
Η Γρανάδα γνώρισε μια εύκολη ήττα με 2-0 στο Καλντερόν από την Ατλέτικο. Επέλεξε ωστόσο σε αυτό το ματς να δώσει την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές της να εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών έτσι ώστε να είναι διαθέσιμοι στο κρίσιμο ματς με την Χιχόν.
Οι Ανδαλουσιάνοι για πρώτη φορά φέτος κινδυνεύουν να υποστούν τέταρτη διαδοχική ήττα. Με τον Ρεσίνο στον πάγκο τους έχουν δείξει πολύ καλή εικόνα, αλλά και στα επτά ματς υπό την καθοδήγησή του απέτυχαν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους. Το over έχει εμφανιστεί σε 8/10 ματς που έχουν προηγηθεί στην Πριμέρα.
Γιάρα, Μπενίτεθ, Φραν Ρίκο, Σικέιρα εξέτισαν και επιστρέφουν, όμως τιμωρημένος είναι ο Ενρίκε που αποβλήθηκε στο Καλντερόν. Γεμπντά, Ντιακατέ, Ρομπέρτο παραμένουν τραυματίες.
Μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε η Χιχόν την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Σεβίλλη. Το γκολ του Κάστρο στο πρώτο ημίχρονο αποδείχθηκε αρκετό για να της χαρίσει τους τρεις βαθμούς, καθώς στη συνέχεια μπόρεσε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα.
Θέλει οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα στην Γρανάδα καθώς αν ηττηθεί η μεταξύ τους διαφορά θα ανοίξει στους επτά βαθμούς. Η πρόσφατη εκτός έδρας επίδοσή της πάντως δεν έχει ενθαρρυντική, καθώς στα έξι προηγούμενα ταξίδια της έχει μόλις μια ισοπαλία δεχόμενη τρία γκολ κατά μέσο όρο. Άσχημη η παράδοσή της σε αυτή την έδρα από την οποία δεν έχει φύγει ποτέ με τους τρεις βαθμούς (7-2-0). 
Ρικάρντο και Ντε Λας Κουέβας βρίσκονται στη λίστα των τραυματιών. Ο Κλεμέντε ωστόσο στην προσπάθειά του να πάρει δεύτερη νίκη στον πάγκο των Αστουριάνων θα έχει στη διάθεσή του τον Εγκουρέν που εξέτισε ποινή μιας αγωνιστικής.
Πιθανές ενδεκάδες
Γρανάδα (4-2-3-1): Cesar-Siqueira, Mainz, Lopez, Nyom-Rico, Rico-Benitez, Gomez, Jara-Ighalo
Χιχόν (4-2-3-1): Pablo-Canella, Gregory, Botia, Orfila-Cases, Castro-Mendy, Trejo, Colunga-Barral
Key Stat: 34 γκολ έχει δεχθεί εκτός έδρας η Χιχόν, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας. Αποτέλεσμα να μετρά 11/13 over στα φετινά της ταξίδια.
Συμπέρασμα: Kρισιμότατο ματς για τις δύο ομάδες. Η Γρανάδα θέλει οπωσδήποτε βαθμούς για να αποφύγει τέταρτη σερί ήττα, μια αγωνιστική πριν το ταξίδι της στο Καμπ Νου. Η Χιχόν γνωρίζει πως αν ηττηθεί η κατάσταση θα γίνει πολύ δύσκολη όσον αφορά την παραμονή. Με την άμυνά της να μην είναι αξιόπιστη θα χρειαστεί σίγουρα να σκοράρει αν θέλει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Ανδαλουσία. Στο 1,975 βρίσκεται το over 2,25 στην bet365.

3,45 το 5ο σερί Χ της Γιουβέντους

Έχει τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες και 6/7 τελευταία

3,45 το 5ο σερί Χ της Γιουβέντους Η Γιουβέντους ταξιδεύει στη Φλωρεντία έχοντας τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες και 6/7 τελευταία. Η Φιορεντίνα δεν είναι εξασφαλισμένη για τη σωτηρία της και δεν έχει κερδίσει τη Γιουβέντους εντός έδρας στα εννιά τελευταία (0-6-3). 
Με πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο η Φιορεντίνα ηττήθηκε με 1-0 από την Κατάνια και συμπληρώνοντας τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία της παιχνίδια (1-1-4) παρέμεινε πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και μόλις στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Η απουσία του Γιόβετιτς αποδείχτηκε καθοριστική αφού χωρίς Μαυροβούνιο επιθετικό δεν σκόραρε στα 5/6 παιχνίδια της ενώ συνολικά απέτυχε να βρει δίχτυα στα 11/14 εκτός έδρας. Στη Φλωρεντία, όμως, τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αφού εκεί έχει απολογισμό 7-3-3 με γκολ 21-13 και 8/13 να είναι over. Στα 18 τελευταία της παιχνίδια είτε δεν σκόραρε (11 φορές) είτε σημείωσε ακριβώς δύο γκολ (7 φορές).
Υποδεχόμενη τη Γιουβέντους δεν έχει νίκη τα τελευταία χρόνια και κυριαρχεί η ισοπαλία, έχοντας απολογισμό 0-6-3 (οκτώ για το πρωτάθλημα και ένα για το κύπελλο). Ο Γιόβετιτς (12 γκολ, 2 ασίστ) είναι 50-50 να προλάβει το παιχνίδι, ενώ ο Ντέλιο Ρόσι μπορεί να υπολογίζει ξανά στους βασικούς Μπεχράμι (μέσος) και Νάσταζιτς (αμυντικός, 2 γκολ), που εξέτισαν τις ποινές τους. Ο αμυντικός Κρόντλουπ παραμένει μακροχρόνια απών.
Καλό το αήττητο (η μοναδική από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα που το έχει καταφέρει), αλλά η Γιουβέντους έχει καταλάβει ότι μόνο με ισοπαλίες το πρωτάθλημα είναι χαμένο. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες και 6/7 τελευταία κι έτσι η Μίλαν ξέφυγε στο +4 στην πρώτη θέση, ενώ η Λάτσιο καραδοκεί στην τρίτη θέση και στο -5.
Στο 0-0 με την Τζένοα υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και η Γιουβέντους ταξιδεύει στη Φλωρεντία για να δώσει το τρίτο σερί της εκτός έδρας παιχνίδι, έχοντας μόνο ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία μακριά από το Τορίνο.
Συνολικά έχει φτάσει να έχει απολογισμό 13-14-0, έχοντας την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (17 γκολ), ενώ εκτός έδρας έχει φέρει 9/14 ισοπαλίες (5-9-0) με γκολ 14-8. 12/14 εκτός έδρας ήταν και under. Ο Κόντε ενισχύεται από τις επιστροφές των Κιελίνι (ήταν τραυματίας) και Μπονούτσι (ήταν τιμωρημένος) και πονοκεφαλιάζει μόνο για την απουσία του τραυματία Μπαρτσάλι.
Πιθανές ενδεκάδες
Φιορεντίνα (4-3-3): Boruc – Pasqual, Gamberini, Natali, Cassani – Behrami, Montolivo, Lazzari – Cerci, Amauri, Vargas
Γιουβέντους (4-3-3): Buffon – Lichtsteiner, Bonucci, Caceres, Chiellini – Vidal, Pirlo, Marchisio – Pepe, Matri, Vucinic
Key Stat: Η Γιουβέντους προέρχεται από τέσσερις σερί εκτός έδρας ισοπαλίες και συνολικά έχει 9/14 μακριά από το Τορίνο.
Συμπέρασμα: Σερί ισοπαλιών για τη Γιουβέντους που αντιμετωπίζει προβλήματα στα τελευταία της παιχνίδια και αδυνατεί να επιστρέψει στις νίκες. Συνολικά εκτός έδρας έχει 9/14 ισοπαλίες και τέσσερις συνεχόμενες μακριά από το Τορίνο, με την Φιορεντίνα να μην έχει νίκη κόντρα στην «Γηραιά Κυρία» στα εννιά τελευταία εντός (0-6-3). 
 
 

Φεστιβάλ γκολ στο Βαγιέκας (1,975)

Επιθετικά αγωνίζονται αμφότερες, αλλά σταθερά δέχονται γκολ

BET: Φεστιβάλ γκολ στο Βαγιέκας (1,975) H Mπέτις είναι εξαιρετικά αδύναμη εκτός έδρας, όμως το Βαγιέκας δεν θυμίζει φρούριο φέτος. Η Ράγιο παίζει ανοιχτά μπροστά στο κοινό της δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, αλλά αφήνοντας παράλληλα τεράστια κενά στην άμυνα. Στο 1,975 το over.
Μετά από ένα σερί θετικών εμφανίσεων η Ράγιο απογοήτευσε στην επίσκεψή της στο Κορνεγιά. Η Εσπανιόλ κατάφερε να σκοράρει μόλις στο τέταρτο λεπτό και κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας ακόμη τρία τέρματα. Η Ράγιο μπόρεσε να μειώσει προσωρινά με τον Ταμούδο, πριν ο Ούτσε ολοκληρώσει τον θρίαμβο με το τρίτο προσωπικό του τέρμα.
Οι Μαδριλένοι πραγματοποιούν εντυπωσιακές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα παίζοντας πολύ επιθετικά. Παρόλα αυτά τα κενά στην άμυνα είναι τεράστια και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που δεν αξιοποιούν το Βαγιέκας. Μπροστά στο κοινό τους έχουν μαζέψει μόνο 16 βαθμούς, με την ουραγό Σαραγόσα να είναι η μοναδική ομάδα που έχει συλλέξει λιγότερους φέτος στο γήπεδό της.
Οι 34 βαθμοί που έχει η γηπεδούχος ωστόσο είναι από τις καλύτερες συγκομιδές στην ιστορία της στην Πριμέρα μετά από 26 αγωνιστικές. Η παράδοση πάντως κόντρα στην Μπέτις δεν την ευνοεί καθώς έχει κερδίσει ένα από τα επτά πρόσφατα μεταξύ τους στην κορυφαία κατηγορία (1-2-4).
Τραυματίας παραμένει ο Χιμένεθ, ενώ τιμωρημένος είναι ο Λας. Ο Πίτι είναι αμφίβολος λόγω μυικού τραυματισμού, όμως επιστρέφει ο Κόστα που εξέτισε ποινή μιας αγωνιστικής. Σε τρομερή φόρμα ο Μίτσου με 8 γκολ σε 10 ματς που έχουν προηγηθεί, παρότι μέσος.
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Μπέτις απέναντι στην πρωτοπόρο Ρεάλ την οποία ωστόσο δεν συνδύασε με θετικό αποτέλεσμα. Το τελικό 2-3 στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν την διατήρησε σε χαμηλή βαθμολογική θέση και μόλις έξι βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Οι Ανδαλουσιάνοι έχουν βρεθεί σε αυτό το σημείο κυρίως λόγω της ανυπαρξίας τους εκτός έδρας. Στα έντεκα προηγούμενα ταξίδια τους εννιά φορές απέτυχαν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, όποτε προηγήθηκαν μπόρεσαν να επικρατήσουν μακριά από το γήπεδό τους (4 φορές).
Μάριο και Ουστάριτζ εξακολουθούν να είναι τραυματίες, όμως ο Μελ θα έχει στη διάθεσή του Αμάγια και Περέιρα σε σχέση με το προηγούμενο ματς.
Πιθανές ενδεκάδες
Βαγιεκάνο (4-2-3-1): Robles-Casado, Pulido, Arribas, Tito-Movilla, Fuego-Armenteros, Michu, Trashorras, Costa
Μπέτις (4-3-3): Fabricio-Nelson, Dorado, Paulao, Nacho-Benat-Iriney, Sevilla-Montero, Molina, Castro
Κey Stat: 5,25 γκολ σημειώθηκαν στα 4 πρόσφατα ματς της Ράγιο.
Συμπέρασμα: H Ράγιο ψάχνει άμεση αντίδραση μετά την συντριβή στη Βαρκελώνη. Επιτίθεται κατά κύματα στο Βαγιέκας αδιαφορώντας συχνά για την άμυνα. Η Μπέτις με την ταχύτατη τριάδα των Μοντέρο-Μολίνα-Κάστρο μπορεί να κάνει πολλές ζημιές όπως απέδειξε και κόντρα στη Ρεάλ. Ανοιχτό ματς προβλέπεται με φάσεις και γκολ εκατέρωθεν. Στο 1,975 δίνεται το over στην bet365.


Καλύτερα over από άσο για Τότεναμ

3 σερί ήττες έχει στο πρωτάθλημα

Καλύτερα over από άσο για Τότεναμ H Tότεναμ έχει εξαιρετική παρουσία στο κύπελλο, όμως κάτι ανάλογο συμβαίνει για την Μπόλτον ειδικά όταν φτάνει σε αυτό το στάδιο του θεσμού. Με την έκπληξη να παραμονεύει σε τέτοιες διοργανώσεις, το over στο 1,50 δείχνει ασφαλέστερη επιλογή.
Η Τότεναμ δεν δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Με τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα κινδυνεύει άμεσα να χάσει την τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Μοναδικό ματς το οποίο κέρδισε μέσα στον Μάρτιο ήταν ο επαναληπτικός με την Στιβενέιτζ. Σε αυτό το παιχνίδι δέχθηκε το πρώτο της γκολ στη φετινή διοργάνωση του κυπέλλου, αλλά επικράτησε με 3-1. Έχει χτίσει παράδοση στο να φτάνει στην οκτάδα του θεσμού καθώς μόνο οι Έβερτον, Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ έχουν περισσότερες συμμετοχές από αυτή.
Σε τρεις από τις τέσσερις πρόσφατες παρουσίες τους στα προημιτελικά οι Λονδρέζοι έχουν αποκλειστεί. Στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν πάντως έχουν απολογισμό 7-2-0 στα πρόσφατα ματς της διοργάνωσης σκοράροντας σε όλα πάνω από μία φορά. Έχουν πάρει την πρόκριση σε 4/6 συναντήσεις τους με την Μπόλτον.
Γκόμεζ, Λένον, Χάντλστοουν, Ντόσον είναι τραυματίες, ενώ εκτός ίσως μείνει ο Πάρκερ για να ξεκουραστεί. Επιστρέφει στην άμυνα ο Γκαλάς.
Η Μπόλτον κατάφερε να επικρατήσει της ΚΠΡ με 2-1 και να βρεθεί εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Ήταν τυχερή ωστόσο στο ξεκίνημα όταν σκανδαλωδώς ακυρώθηκε κανονικό γκολ των Ρέιντζερς.
Αν και κύριος στόχος είναι η σωτηρία σίγουρα δε θα πει όχι σε μια πρόκριση στα ημιτελικά. Σε δεκατρείς περιπτώσεις που βρέθηκε σε ανάλογο στάδιο του θεσμού μπόρεσε οκτώ φορές να πάρει την πρόκριση. Αγωνιζόμενη μακριά από το Ρίμποκ στα προημιτελικά έχει γνωρίσει μόνο μία ήττα στα οκτώ ματς που έχουν προηγηθεί (1-3-4). Οι Τρότερς στην φετινή τους πορεία έχουν σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές και στα τέσσερα ματς που έδωσαν στη διοργάνωση.
Ο Κόιλ αναμένεται να παρατάξει ίδια ενδεκάδα με αυτή του αγώνα κόντρα στην ΚΠΡ. Παρόλα αυτά ίσως περάσει από το μυαλό του να ξεκουράσει κάποιους βασικούς. Γκάρντνερ, Χόλντεν, Μίαρς, Λι είναι μακροχρόνιες απουσίες.
Πιθανές ενδεκάδες
Τότεναμ (4-4-2): Cudicini-Ekotto, Gallas, Kaboul, Walker-Bale, Modric, Sandro, Kranjcar-Adebayor, Defoe
Μπόλτον (4-5-1): Bogdan-Ricketts, Ream, Wheater, Steinsson-Eagles, Davies, Pratley, R.Coker, Petrov-Ngog
Key Stat: Σε καμία από τις δεκαέξι προηγούμενες αναμετρήσεις των δύο ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις δεν επικράτησε η εκάστοτε φιλοξενούμενη.
Συμπέρασμα: Η Τότεναμ δεν πατάει καλά στα πόδια της στα τελευταία ματς και δεν είναι τόσο σίγουρο ότι θα επικρατήσει όσο δείχνει το 1,28 του άσου. Η Μπόλτον αγωνίζεται καλύτερα εκτός Ρίμποκ φέτος και θα ψάξει το γκολ για να κάνει την έκπληξη. Το over στο 1,50 της bet365 δείχνει πιθανό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.