Και σήμερα υπάρχουν επιλογές.

Bάζει & δέχεται γκολ το Μπιλμπάο

17/22 GG μετρά φέτος στην Λα Λίγκα

BET: Bάζει & δέχεται γκολ το Μπιλμπάο Το Μπιλμπάο καλείται να ξεπεράσει την κούραση από το ταξίδι στη Ρωσία και να κερδίσει την Μάλαγα που ξεμπλόκαρε επικρατώντας της Μαγιόρκα. Ικανές να σκοράρουν οι δύο ομάδες, όπως συνηθίζουν όποτε συναντώνται στο Σαν Μαμές. 1,80 αποδίδει το GG.
Υπό αντίξοες συνθήκες διεξήχθη το ματς της Αθλέτικ στη Μόσχα κόντρα στη Λοκομοτίβ στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Βάσκοι πάντως κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο ημίχρονο με τον Μουνιαΐν, όμως στην επανάληψη λύγισαν από την κούραση και το κρύο και υπέκυψαν με 2-1. Το εκτός έδρας γκολ τους δίνει ωστόσο πολλές ελπίδες ενόψει του επαναληπτικού της Πέμπτης.
Στο πρωτάθλημα βρίσκονται στο κυνήγι της τέταρτης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ από την οποία απέχουν δύο βαθμούς. Στα δύο πρόσφατα παιχνίδια πάντως δεν κατάφεραν να κερδίσουν Εσπανιόλ και Μπέτις.
Στο Σαν Μαμές η Αθλέτικ απέτυχε να σκοράρει μόνο μια φορά φέτος, όμως 9/11 ομάδες που την επισκέπτηκαν βρήκαν τον δρόμο προς την εστία της. Το GG έχει κάνει την εμφάνισή του σε 8/11 εντός και 17/22 συνολικά φετινά της παιχνίδια.
Λόγω καρτών θα λείψει ο Χάβι Μαρτίνεζ, ενώ τραυματίας εξακολουθεί να είναι ο Γουρπέγι. Μετά από καιρό έτοιμος να αγωνιστεί είναι ο Γκαμπιλόντο, ενώ διάθεσιμος είναι και ο Ερέρα που εξέτισε ποινή μιας αγωνιστικής.
Η Μάλαγα ξαναμπήκε γερά στο παιχνίδι της τέταρτης θέσης κερδίζοντας με 3-1 στο Ροσαλέδα την Μαγιόρκα. Οι νησιώτες κατάφεραν να την αιφνιδιάσουν στο τρίτο λεπτό με μακρινό σουτ του Περέιρα, αλλά οι Ανδαλουσιάνοι πήραν τα ηνία στη συνέχεια. Αν και απειλήθηκαν στις αντεπιθέσεις της φιλοξενούμενης μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις δικές τους ευκαιρίες και να φτάσουν στην επικράτηση.
Μακριά από το γήπεδό της η Μάλαγα εμφανίζεται ανίκανη να πάρει θετικό αποτέλεσμα προσφάτως μετρώντας τέσσερις σερί ήττες. Σε 6/8 προηγούμενες εξόδους της δέχθηκε δύο τουλάχιστον γκολ από κάθε ομάδα που αντιμετώπισε. Κόντρα στο Μπιλμπάο που έχει σημειώσει το λιγότερο δύο τέρματα απέναντι σε 6/8 ομάδες που φιλοξένησε το τελευταίο διάστημα θα έχει σοβαρά προβλήματα στον ανασταλτικό τομέα.
Συνεχίζει να λείπει ο τραυματίας Μπαπτίστα, ενώ ο Ντεμικέλις θα λείψει λόγω τιμωρίας. Ρέθιο και Χοακίν παραμένουν αμφίβολοι.
Πιθανές ενδεκάδες
Μπιλμπάο (4-2-3-1): Iraizoz, Aurtenetxe, Amorebieta, Jose, Iraola, Itturaspe, Ander, Muniain, Marcos, Lopez, Llorente
Μάλαγα (4-2-3-1): Caballero, Monreal, Mathijsen, Weligton, Sanchez, Toulalan, Maresca, Isco, Cazorla, Fernandez, Rondon
Key Stat: 9/10 GG στα μεταξύ τους ματς στο Σαν Μαμές.
Συμπέρασμα: Το Μπιλμπάο μπορεί να έχει το μυαλό του στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά δείχνει ικανό να διεκδικήσει μια θέση στην τετράδα. Για να κάνει κάτι τέτοιο οφείλει να κερδίσει την μέτρια εκτός έδρας Μάλαγα. Πάντως οι Βάσκοι δέχονται με ιδιαίτερη ευκολία το γκολ κάνοντας ιδανικότερη την επιλογή του GG (1,80/bet365) από αυτή σημείου.


1/1 (1,66) για την Μπαρτσελόνα

Από νωρίς καθαρίζει τα ματς στο Καμπ Νου

1/1 (1,66) για την Μπαρτσελόνα Έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπαρτσελόνα θέλει να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες έχει για τίτλο. Δυο μέρες ξεκούρασης λιγότερες είχε η Βαλένθια η οποία μετρά πέντε σερί ήττες στο Καμπ Νου. Στο 1,66 ο άσος από ημίχρονο των Καταλανών.
Η Μπαρτσελόνα ήταν σαφώς ανώτερη της Λεβερκούζεν στο παιχνίδι της Τρίτης και δίκαια έφυγε νικήτρια με 1-3 από τη Γερμανία, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης. Για μια ακόμη φορά ωστόσο δεν απέφυγε να δεχθεί γκολ από κεφαλιά δείχνοντας αδυναμία στο ψηλό παιχνίδι.
Στο Καμπ Νου παραμένει αήττητη φέτος (10-1-0) με το σερί της να επεκτείνεται στα 29 συνολικά παιχνίδια σε επίπεδο πρωταθλήματος. Έχει δεχθεί μόνο τρία γκολ, παρόλα αυτά καταφέρνει να βγάζει το over μόνη της (10/11 ως τώρα). Σε όλα τα ματς μπροστά στο κοινό της έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές με εξαίρεση αυτό κόντρα στη Σεβίλλη (0-0).
Αφελάι, Φοντάς, Βίγια εξακολουθούν να είναι τραυματίες, ενώ από μυικό τραυματισμό ταλαιπωρείται ο Τσάβι και ίσως προφυλαχθεί. Μασεράνο και Ντάνι Άλβες είναι τιμωρημένοι.
Προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ πήρε η Βαλένθια κερδίζοντας με 0-1 την Στόουκ μέσα στο Μπριτάνια. Δράστης του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Τοπάλ με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής. Ακολουθεί επαναληπτικός την ερχόμενη Πέμπτη.
Οι "νυχτερίδες" μετρούν τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες στις τελευταίες εξόδους τους, αλλά μέσα στο Καμπ Νου δεν κατάφεραν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στις πέντε πιο πρόσφατες επισκέψεις. Τελευταία το 2-0 στις 08/02 στα πλαίσια του κυπέλλου.
Ο Έμερι σταθερά δεν υπολογίζει στη βοήθεια των Μαντούρο, Κανάλες, Αλκαθέρ λόγω τραυματισμών. Λόγω ίωσης αμφίβολος δίνεται ο Άλμπα.
Πιθανές ενδεκάδες
Μπαρτσελόνα (3-4-3): Valdes, Abidal, Pique, Puyol, Keita, Fabregas, Busquets, Adriano, Cuenca, Messi, Tello
Βαλένθια (4-2-3-1): Guaita, Mathieu, Ruiz, Rami, Bruno, Banega, Albelda, Feghouli, Jonas, Piatti, Soldado
Key Stat: Άσος από ημίχρονο και στις δέκα φετινές εντός έδρας νίκες της Μπάρτσα.
Συμπέρασμα: Η νίκη στο Λεβερκούζεν έφτιαξε το κλίμα στην Μπαρτσελόνα μετά την ήττα στην Οσασούνα. Γκουαρντιόλα και Έμερι λογικά θα προβούν σε rotation με τους Καταλανούς πάντως να έχουν περισσότερες λύσεις στο ρόστερ τους. Στο 1,25 δεν αγγίζεται ο άσος, καλύτερη επιλογή το 1/1 στο 1,66 της bet365.


Με απουσίες η Ράγιο, νικά η Λεβάντε

Χωρίς τον κορυφαίο της σκόρερ και δύο βασικούς αμυντικούς

Με απουσίες η Ράγιο, νικά η Λεβάντε H Λεβάντε ψάχνει την πρώτη της νίκη στη νέα χρονιά υποδεχόμενη την Ράγιο που έχει να αντιμετωπίσει σοβαρότατες απουσίες σε άμυνα και επίθεση. 2,30 πληρώνει ο άσος της γηπεδούχου.
Η Λεβάντε κατάφερε να προηγηθεί μέσα στο Μπερναμπέου, αλλά στάθηκε άτυχη καθώς δέχθηκε την ισοφάριση λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, ενώ παράλληλα έμεινε και με παίκτη λιγότερο. Στην επανάληψη το πάλεψε, αλλά δεν μπόρεσε να αντισταθεί μέχρι τέλους χάνοντας με 4-2, χάρις σε χατ τρικ του Ρονάλντο.
Η γηπεδούχος παραμένει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας παρά το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς στις επτά αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί (0-3-4). 21 από τους 32 βαθμούς της τους έχει συλλέξει στο Θιουτάτ ντε Βαλένθια εκεί όπου έχει γνωρίσει δύο ήττες από το ξεκίνημα της περιόδου (6-3-2).
Νάβας, Χουάνλου και Μπαρκέρο είναι στη λίστα των τραυματιών, ενώ λόγω καρτών θα λείψει ο Ιμπόρα. Αντικαταστάτης του ο Τσάβι Τόρες που εξέτισε και επιστρέφει.
Η Βαγιεκάνο κατάφερε να βγει νικήτρια από το μίνι μαδριλένικο ντέρμπι με τη Χετάφε με σκορ 2-0. Και τα δύο γκολ της αμφισβητήθηκαν από τη φιλοξενούμενη καθώς ήταν στο όριο του οφσάιντ. Παράλληλα η Χετάφε αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο ημίωρο μετά από αυστηρή κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Μίτσελ.
Η Ράγιο αγωνίζεται καλύτερα μακριά από το Βαγιέκας έχοντας ηττηθεί σε 4/11 φετινές της εξόδους (4-3-4). Το over έχει εμφανιστεί στα τέσσερα προηγούμενα ταξίδια της, ενώ ανεξαρτήτως έδρας έχει καταφέρει να σημειώσει δύο γκολ κόντρα σε 5/6 πρόσφατες αντιπάλους της.
Με σημαντικά προβλήματα ταξίδεψε στην επαρχία της Βαλένθια. Πέρα από τους τραυματίες Χιμένεθ, Ταμούδο κάρτες συμπλήρωσαν και θα λείψουν οι βασικοί αμυντικοί Κασάδο και Αρίμπας και ο τοπ σκόρερ της ομάδας Μίτσου.
Πιθανές ενδεκάδες
Λεβάντε (4-2-3-1): Munua, Juanfran, Cabral, Ballesteros, Venta, Farinos, Torres, Botelho, Suarez, Zhar, Kone
Βαγιεκάνο (4-2-3-1): Robles, Bravo, Pulido, Labaka, Tito, Fuego, Movilla, Piti, Trashorras, Lass, Costa
Key Stat: 4/4 νίκες έχει η Λεβάντε υποδεχόμενη την Ράγιο στο Θιουτάτ ντε Βαλένθια.
Συμπέρασμα: Η Λεβάντε ήταν αξιόμαχη στο Μπερναμπέου κόντρα στη Ρεάλ. Δε θα έχει εύκολο έργο κόντρα στην επικίνδυνη εκτός Ράγιο, αλλά οι απουσίες των Μαδριλένων είναι πολύ σημαντικές και ωθούν προς τον άσο, ο οποίος προσφέρεται στο 2,30.
 
 

Βγάζει over πλέον η Γρανάδα

7 σερί στο πρωτάθλημα

BET: Βγάζει over πλέον η Γρανάδα Oι μπουκ εξακολουθούν να παραβλέπουν την αλλαγή νοοτροπίας στο στρατόπεδο της Γρανάδα της οποίας οι αγώνες έχουν πλέον αρκετά γκολ. Η φορμαρισμένη Σοσιεδάδ πάει στην Ανδαλουσία με στόχο ακόμη μια επιτυχία. Στο 1,925 το over2,25.
H Γρανάδα δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Μαδριγάλ χάνοντας με 3-1 από τη Βιγιαρεάλ. Παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς δεν πτοήθηκε και συνέχισε να κάνει το παιχνίδι της φτάνοντας στη δικαίωση λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης. Η γηπεδούχος πάντως φάνηκε να θέλει περισσότερο το τρίποντο και δίκαια το κατέκτησε.
Οι Ανδαλουσιάνοι εξακολουθούν να έχουν τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με 17 γκολ, όμως στις τελευταίες αγωνιστικές βρίσκουν με συνέπεια τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία σκοράροντας σε 5/6 προηγούμενες. Η άμυνά τους πάντως που εμφανιζόταν σχετικά αξιόπιστη εμφανίζεται προβληματική εσχάτως και δέχεται γκολ στην παραμικρή ευκαιρία.
Τιμωρημένος ο Ντιακατέ, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Μπενίτεζ, Ρομπέρτο. Εξέτισε και επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Γεμπντά.
Η Σοσιεδάδ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα κερδίζοντας την Σεβίλλη με 2-0 στην Ανοέτα. Είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μπόρεσε να την μετουσιώσει σε γκολ σκοράροντας δύο φορές στην επανάληψη με τους Βέλα και Πάρδο.
Μακριά από την έδρα της έχει ηττηθεί μόνο από την Μπαρτσελόνα στα πέντε τελευταία ταξίδια της (2-2-1). Το Σαρντινέρο της Ράσινγκ ήταν το μοναδικό γήπεδο στο οποίο απέτυχε να σκοράρει σε αυτό το διάστημα. Με την Γρανάδα συναντήθηκε φέτος ήδη τρεις φορές. Με 1-0 κέρδισε στο πρωτάθλημα και με 4-1 στο κύπελλο στην Ανοέτα, χάνοντας με 2-1 στον επαναληπτικό.
Ιλαραμέντι και Θουρουτούθα είναι τραυματίες. Ο νεαρός Πάρδο ξεκίνησε βασικός στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του καθώς πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.
Πιθανές ενδεκάδες
Γρανάδα (4-2-3-1): Cesar, Siqueira, Gomez, Mainz, Nyom, Yebda, Rico, Jara, Martins, Uche, Ighalo
Σοσιεδάδ (4-2-3-1): Bravo, Martinez, Gonzalez, Martinez, Cadamuro, Aranburu, Elustondo, Prieto, Pardo, Vela, Agirretxe
Key Stat: 9 σερί over για την Γρανάδα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Συμπέρασμα: Η Γρανάδα επί Ρεσίνο εμφανίζεται πιο επιθετική και κυρίως πιο αποτελεσματική στις ευκαιρίες που δημιουργεί. Η Σοσιεδάδ είναι σταθερά καλή το τελευταίο διάστημα και επιδιώκει ακόμη μια θετική εμφάνιση που θα της χαρίσει βαθμούς. Οι εταιρίες εξακολουθούν να προσφέρουν το over των Ανδαλουσιάνων σε υψηλές αποδόσεις έχοντας κατά νου την συμπεριφορά τους στον πρώτο γύρο και όχι την πρόσφατη επίδοση. Στο 1,925 μπορεί να βρει κανείς το over 2,25 στην bet365.


Αλώβητη στη Μαγιόρκα η Βιγιαρεάλ

4 ματς χωρίς ήττα στην Πριμέρα για το κίτρινο υποβρύχιο

BET: Αλώβητη στη Μαγιόρκα η Βιγιαρεάλ H Βιγιαρεάλ δείχνει να βρίσκει έστω και καθυστερημένα τον δρόμο των επιτυχιών παραμένοντας αήττητη επί τέσσερις αγωνιστικές. Μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τις Βαλεαρίδες έχοντας στο πλευρό της την εκπληκτική παράδοση που έχει χτίσει κόντρα στη Μαγιόρκα.
Η Μαγιόρκα μπόρεσε να προηγηθεί μόλις στο τρίτο λεπτό του αγώνα με τη Μάλαγα με δυνατό σουτ του Περέιρα, όμως στη συνέχεια δέχθηκε μεγάλη πίεση από τη γηπεδούχο και υπέκυψε με 3-1. Ήταν αναποτελεσματική στις αρκετές αντεπιθέσεις που εξαπέλυσε και φάνηκε ευάλωτη στην άμυνα.
Στην Πάλμα δεν καταφέρνει να φανεί όσο αποτελεσματική θα ήθελε φέτος καθώς έχει μόνο τέσσερις νίκες σε έντεκα αγώνες (4-3-4). Αν γνωρίσει ήττα κόντρα στην Βιγιαρεάλ θα πλησιάσει ακόμη περισσότερο στη ζώνη του υποβιβασμού.
Κέβιν και Θεντρός εξακολουθούν να βρίσκονται στη λίστα των τραυματιών, ενώ κάρτες συμπλήρωσε ο Τσίκο. Ραμίς, Βίκτορ και Μαρτί εξέτισαν και τίθενται στη διάθεση του Καπαρός.
Η Βιγιαρεάλ επέδειξε μεγάλη αποφασιστικότητα στο ντέρμπι με την Γρανάδα και δίκαια επικράτησε με 3-1, σε ένα ματς όπου υπήρχαν φάσεις εκατέρωθεν στις δύο εστίες.
Έστω και αργά δείχνει να έχει ξυπνήσει και σταδιακά ανέρχεται στη βαθμολογία. Δεν έχει ηττηθεί στα τέσσερα ματς που προηγήθηκαν (3-1-0) στα οποία είχε εξαιρετική απόδοση. Εκτός έδρας πάντως εξακολουθεί να έχει από τις χειρότερες επιδόσεις της κατηγορίας  (1-3-7) έχοντας σκοράρει πέντε φορές.
Ρόσι, Γουακάσο και Καταλά είναι πλέον οι απουσίες των φιλοξενουμένων. Μπρούνο και Γκονζάλο εξέτισαν και επιστρέφουν στην αποστολή, ενώ ο Ρούμπεν γύρισε στη δράση σκοράροντας κόντρα στη Γρανάδα.
Πιθανές ενδεκάδες
Μαγιόρκα (4-2-3-1): Aouate, Bigas, Nunes, Ramis, Caceres, Tissone, Pina, Castro, Alvaro, Pereira, Victor
Βιγιαρεάλ (4-4-2): Lopez, Oriol, Gonzalo, Musacchio, Gaspar, Camunas, Senna, Valero, Cani, Ruben, Nilmar
Key Stat: Η Βιγιαρεάλ δεν έχει χάσει σε 15/16 πρόσφατα ματς κόντρα στη Μαγιόρκα.
Συμπέρασμα: Κρίσιμο παιχνίδι για τις δύο ομάδες οι οποίες παραμένουν στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Η Βιγιαρεάλ πάντως έχει δείξει εξαιρετική βελτίωση στις πρόσφατες αγωνιστικές και με σύμμαχο την εκπληκτική της παράδοση μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τις Βαλεαρίδες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.