Μετρημένες επιλογές και σήμερα.

Σκοράρει από νωρίς ο Ολυμπιακός

6-0 είχε έρθει το αντίστοιχο περσινό ματς

Σκοράρει από νωρίς ο Ολυμπιακός
Με την ψυχολογία στα ύψη μετά το διπλό στην Τούμπα και το ψαλίδισμα της διαφοράς από τον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός θα ψάξει την 7η σερί νίκη του στο “Καραϊσκάκης” κόντρα στην ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων. Κάτω από 1,30 πλέον ο άσος, 1,83 πληρώνει να σκοράρει ο ΟΣΦΠ μέχρι το 37’.
Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο 20λεπτο, διάστημα στο οποίο πέτυχε και τα δύο του τέρματα στον αγώνα, ο Ολυμπιακός πήρε τεράστιας σημασίας διπλό στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ με 0-2 και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά πλησίασε στους δύο πόντους την κορυφή. Κατέβασε ρυθμό μετά το 0-2 η ομάδα του Βαλβέρδε, απορρόφησε με επιτυχία την πίεση του δικεφάλου ενώ στάθηκε και τυχερή σε 1-2 φάσεις, με την αποβολή του Λαζάρ στο 76’ να τελειώνει την υπόθεση νίκη. 
Πλέον πηγαίνει με φουλ ψυχολογία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο όπως δηλώνουν όλοι στο λιμάνι. 8-2-0 το εντός έδρας ρεκόρ των ερυθρολεύκων με τέρματα 26-4, μετά το 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό μετράει 6 σερί νίκες έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ. Αμφίβολοι είναι οι Τζεμπούρ και Ιμπαγάσα, με καλές πάντως πιθανότητες να προλάβουν. Αν δε τα καταφέρουν Πάντελιτς και ένας εκ των Φουστέρ, Μακούν θα πάρουν τις θέσεις τους στο βασικό σχήμα.
Επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρεις αγωνιστικές η ΑΕΚ με το κυριακάτικο 1-0 επί του Πανιωνίου, το γκολ του Καφέ στο 27’ έδωσε τους τρεις πόντους στην Ένωση επιτρέποντας της να περάσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό. Εν μέσω της διοικητικής θύελλας ο Κωστένογλου προσπαθεί να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του για το ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους, με το κλίμα πάντως να είναι ταραγμένο αφού ο σύλλογος δεν δείχνει ικανός να βγει από το οικονομικό τέλμα. 
4-1-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της ΑΕΚ με τέρματα 13-14, πολλοί οι αγωνιστικοί πονοκέφαλοι για τον Κωστένογλου αφού οι Δέλλας, Μάκος είναι εξαιρετικά αμφίβολοι εν όψει Ολυμπιακού, ενώ ο Μανωλάς χτύπησε στην τελευταία προπόνηση αλλά θα δώσει το παρών στο ντέρμπι. Γεωργέας, Λαγός, Γκουντγιόνσεν παραμένουν εκτός.
Πιθανές ενδεκάδες:
Ολυμπιακός (4-2-3-1): Μέγιερι – Τοροσίδης,  Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας – Ορμπάιθ, Μανιάτης – Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Μιραλάς – Τζεμπούρ.
ΑΕΚ (4-3-3): Αραμπατζής – Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Καράμπελας – Μάκος, Καφές, Βάργκας – Μπέλεκ (ή Σιαλμάς), Λυμπερόπουλος, Λεονάρντο.
Key Stat: 8-2-0 το εντός έδρας ρεκόρ του Ολυμπιακού, με τέρματα 26-4.

Συμπέρασμα: Παρότι μιλάμε για ένα παραδοσιακό ντέρμπι, ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση, αφού είναι ποιοτικά ανώτερος και σε καλύτερη κατάσταση από την ΑΕΚ, που μαστίζεται από προβλήματα. Ο άσος έχει πάρει πολύ παιχνίδι και πλέον δεν ξεπερνά το 1,30 Επιλογή λοιπόν το over.


Βόλφσμπουργκ για νίκη (1,72)

1-2-6 και την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας έχει εκτός έδρας η Φράιμπουργκ

Βόλφσμπουργκ για νίκη (1,72) Η Βόλφσμπουργκ έχει «σφίξει» τα παιχνίδια της τελευταία και δέχεται δύσκολα γκολ. Κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας και με απουσίες Φράιμπουργκ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες. Στο 1,72 ο άσος στην Bet365.
Η Βόλφσμπουργκ ήταν καλή με την Γκλάντμπαχ κρατώντας για ακόμα μία φορά ανέπαφη την εστία της στο 0-0 της προηγούμενης αγωνιστικής. Παρουσιάζεται ιδιαίτερα «σφιχτή» στα τελευταία της παιχνίδια έχοντας 4/4 under και no-goal στο πρωτάθλημα.
Αν και στα πέντε τελευταία της εντός έδρας παραμένει αήττητη (3-2-0) βρίσκεται μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις, απέχοντας εφτά βαθμούς από την έκτη θέση. Διαθέτει την τρίτη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (36 γκολ), αλλά εντός έδρας δέχεται δύσκολα γκολ (15-9 τα γκολ στο γήπεδό της), με απολογισμό 6-2-2. 12/20 παιχνίδια της και 5/10 εντός έδρας ήταν over.
Δεν αναμένονται πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα με τον Μάντζουκιτς να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και τον αμυντικό Μάντλουνγκ και τους μέσους Χιτσλμπέργκερ, Πόλακ και Βιεϊρίνια να είναι τραυματίες.
Αν και έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ η Φράιμπουργκ κατάφερε να ισοφαρίσει ισάριθμες και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο εντός έδρας 2-2 με τη Βέρντερ, με το οποίο απέκτησε ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια αφού συνεχίζει να παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται εδώ και λίγες αγωνιστικές χωρίς τον αρχισκόρερ Σισέ, ο οποίος μεταγράφηκε στη Νιουκάστλ. Τα 44 γκολ που έχουν δεχτεί αποτελούν την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας και απολογισμό 1-2-6 εκτός έδρας με γκολ 11-28.
Επιστρέφει από τιμωρία ο στόπερ Ντιανέ, αλλά εκτός θα μείνουν οι αμυντικοί Κρμας και Μούιντζα, ο μέσος και αρχηγός Σούστερ (3 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Πουτσίλα και ο φορ Ντεμπελέ, με τον τελευταίο να είναι στο Κόπα Άφρικα και τους υπολοίπους τραυματίες. Δύο 20χρονοι στα στόπερ για τους φιλοξενούμενους.
Πιθανές ενδεκάδες:
Βόλφσμπουργκ (4-2-2-2): Benaglio – Trasch, Russ, Felipe, Rodriguez – Josue, Jiracek – Dejagah, M. Schafer – Mandzukic, Sio.
Φράιμπουργκ (4-4-1-1): Baumann – Sorg, Diagne, Hohn, Lumb – Schmid, Flum, Makiadi, Caligiuri – Rosenthal – Jendrisek.
Key Stat: 6-2-2 έχει εντός έδρας η Βόλφσμπουργκ, 1-2-6 εκτός η Φράιμπουργκ.
Συμπέρασμα: Η Φράιμπουργκ παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό, αλλά εκτός έδρας είναι πολύ αδύναμη και θα παραταχθεί με απουσίες. Αξιόπιστη εντός έδρας η Βόλφσμπουργκ που τελευταία έχει βελτιωθεί και αμυντικά και δέχεται δύσκολα γκολ. Στο 1,72 ο άσος στην Bet365.


Μπορεί να σκοράρει η Ουέλβα




 

Η Θέλτα, , αντιμετωπίζει στο Βίγκο την Ουέλβα, η οποία δεν έχει ηττηθεί στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στη συγκεκριμένη έδρα. Η γηπεδούχος μπορεί να είναι σε φόρμα, αλλά η απόδοση του άσου είναι πολύ μικρή. Θα επιλέξουμε το goal/goal, καθώς θεωρούμε πως η Θέλτα έχει μεν το πλεονέκτημα για τη νίκη, αλλά η Ουέλβα μπορεί να σκοράρει στο ματς. 



Γκολ και θέαμα στο Σάουθεντ


  

Η Σάουθεντ υποδέχεται τη Ρόδεραμ με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην τρίτη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο μόλις δυο βαθμούς πίσω από την κορυφή. Θέλουν το θετικό αποτέλεσμα απόψε ώστε να διατηρηθούν εκεί αλλά και για να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά από τρία ματς χωρίς νίκη. Πάντως διαθέτουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας μετρώντας πέντε διαδοχικά over. Από την άλλη η Ρόδεραμ παραμένει στη μεσαία γραμμή της βαθμολογίας προσπαθώντας να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για είσοδο στα πλέι οφ ανόδου. Συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ήττες και μακριά από την έδρα της αποτελεί ομάδα της νοοτροπίας του "όσα βάλω κι όσα φάω". Θα άξιζε λοιπόν το ποντάρισμα στα πολλά τέρματα σε απόδοση 1,80


Με το μυαλό στην Μπεσίκτας η Μπράγκα

 

  

Σήμερα στην Α' Πορτογαλίας η Μπράγκα υποδέχεται τη Σετούμπαλ στην αυλαία της 18ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι έχουν σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση τρεις βαθμούς πίσω από την Πόρτο και προέρχονται από έξι διαδοχικές νίκες οι τέσσερις τελευταίες εκ των οποίων με σκορ 2-1. Στα ματς μπροστά στον κόσμο τους συνηθίζουν να μην ανοίγουν το ρυθμό μετρώντας έξι στα οκτώ σύνολα γκολ στο 2-3. Από την άλλη η Σετούμπαλ μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα βρέθηκε ουραγός του πρωταθλήματος τρέχοντας σερί δέκα αγώνων χωρίς νίκη. Μακριά από το σπίτι της παρουσιάζεται απογοητευτική έχοντας δεχθεί τα περισσότερα τέρματα από κάθε άλλη ομάδα μετρώντας έξι στα εννέα παιχνίδια στα 2-3 γκολ. Επειδή ακολουθεί η αναμέτρηση με την Μπεσίκτας για το Γιουρόπα Λιγκ την Τρίτη η Μπράγκα θα κρατήσει δυνάμεις κι έτσι θα άξιζε το ποντάρισμα στο σύνολο τερμάτων 2-3 σε απόδοση 1,90

 

 ΤΡΑΜΠΖΟΝ - ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ

Στα χάι της η Τραμπζον, 7 νίκες τις 9 τελευταίες αγωνιστικές, 5 νίκες στα 5 τελευταία εντός με μέσο όρο πάνω από 3.00 γκολ ανά αγώνα. Περίεργη ομάδα η Γκαζιαντεπ, μετά από 19 ματς πρωταθλήματος χάνει 2 σερί ματς. Τα 11 από τα 13 μέχρι τώρα εντός έδρας ματς της Τραμπζον έκατσαν Over, έρχεται και από 6 σερί στο πρωτάθλημα. Over 2.5 και --  1  -- .

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.