Λίγα τα δυνατά σημεία για σήμερα.

Bγάζει over εντός η Λυών

7/10 στο Ζερλάν στο πρωτάθλημα

Bγάζει over εντός η Λυών Η Λυών σκοράρει με τρομερή άνεση στα τελευταία παιχνίδια, αλλά με την ίδια ευκολία δέχεται γκολ. Η Μπορντό είναι σε καλή φόρμα και δείχνει ικανή να την κοντράρει. Παρά το ψύχος το over έχει τύχη να εμφανιστεί και με το όριο στο 2,25 (1,95) αξίζει να πονταριστεί.
Η Λυών έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας στο Βελοντρόμ. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 34ο λεπτό, αλλά πριν τη συμπλήρωση του ημιχρόνου είχε καταφέρει να ισοφαρίσει την Μαρσέιγ. Το σκορ έμεινε αμετάβλητο μέχρι το φινάλε.
Ο τίτλος είναι μακρινό όνειρο πλέον καθώς η Παρί έχει πάρει διαφορά δέκα βαθμών, αλλά οφείλει να κυνηγήσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αποστολή που μόνο εύκολη δεν είναι. Ιδαίτερα επιβαρυμένο πρόγραμμα το τελευταίο διάστημα, καθώς έδωσε παιχνίδια σε κύπελλο και Λιγκ Καπ. Ακουλουθούν τα ματς με Καέν στη Λιγκ 1 και ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ πριν την κόντρα με την πρωτοπόρο στο Παρίσι.
Αν και εκτός έδρας εμφανίζει αδυναμίες στο Ζερλάν είναι σχετικά αξιόπιστη. Σε δέκα αγώνες μετρά οκτώ νίκες και μόλις μια ήττα. Στις εγχώριες διοργανώσεις έχει σκοράρει απέναντι σε κάθε ομάδα που έχει υποδεχθεί, όμως δύο φορές μόνο μπόρεσε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.
Βερκούτρ και Ταφέρ παραμένουν εκτός. Bασικός θα ξεκινήσει ο Γκουρκίφ ο οποίος μετά τον τραυματισμό του έχει μείνει στον πάγκο και θέλει να αποδείξει πως αξίζει μια θέση βασικού.
Στο ντέρμπι Γκαρόν με την Τουλούζ η Μπορντό είχε την τύχη να προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ζουσιέ και να κάνει το έργο της πιο εύκολο. Ο Ομπρανιάκ που πρόσφατα αποκτήθηκε από τη Λιλ έκλεισε το σκορ πέντε λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου.
Οι Γιρονδίνοι παρά το γεγονός ότι δεν εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους έχουν μόλις μια ήττα στις εννιά αγωνιστικές της Λιγκ 1 που έχουν προηγηθεί. Η άμυνά τους δείχνει αδιαπέραστη καθώς σε αυτό το διάστημα έχουν δεχθεί μόλις δύο γκολ. Εκτός έδρας πάντως μόνο η Λοριάν δεν μπόρεσε φέτος να σκοράρει απέναντί τους.
Ο Σανέ παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού. Ο Πλανίς επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Ζιλό ελπίζει πως το βράδυ θα τον έχει στη διάθεσή του.
Πιθανές ενδεκάδες
Λυών (4-4-2): Lloris, Cissokho, Umtiti, Gonalons, Reveillere, Briand, Gourcuff, Kallstrom, Bastos, Gomis, Lisandro
Μπορντό (3-4-3): Carrasso, Ciani, Planus, Henrique, Tremoulinas, Plasil, N'Guemo, Mariano, Obraniak, Gouffran, Belay
Key Stat: 5 σερί over στα ματς της Λυών στο Ζερλάν στις εγχώριες διοργανώσεις.
Συμπέρασμα: H άμυνα της Μπορντό θα δοκιμαστεί σήμερα κόντρα στην πιο φορμαρισμένη επίθεση της κατηγορίας. Οι Γιρονδίνοι είναι αναγκασμένοι να ψάξουν το γκολ καθώς δύσκολα θα αντέξουν ως το φινάλε. Κόντρα σε μια εξαιρετικά ευάλωτη άμυνα έχουν τα φόντα να σκοράρουν. Το over2,25 στο 1,95 της bet365 αξίζει να πονταριστεί.
*Εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες αναμένονται στον αγώνα με το θερμόμετρο να μην ξεπερνά το μηδέν. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος μετάθεσης της ώρας του παιχνιδιού στις 17:15. Μέχρι χθες 13,500 εισιτήρια είχαν πουληθεί.


Νέα νίκη για τη Μονπελιέ (2,00)

Μετράει πέντε συνεχόμενες χωρίς να δεχτεί γκολ

Νέα νίκη για τη Μονπελιέ (2,00)
Η Σατορού είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά η φετινή Μονπελιέ εμπνέει εμπιστοσύνη και μπορεί να σημειώσει άλλη μία νίκη (2,00 στην Bet365). Στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κρατώντας ανέπαφη την εστία τους.
 
Η Σατορού είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη δεύτερη κατηγορία. Την προηγούμενη αγωνιστική έκανε την ανατροπή κόντρα στην Κλερμόν μέσα σε ένα λεπτό και με δύο γκολ στο 73’ και 74’ πήρε τη νίκη με 2-1. Ήταν η έκτη στα εφτά τελευταία της παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κυπέλλου, διάστημα στο οποίο παραμένει αήττητη (6-1-0).
 
Με αυτό το σερί ξέφυγε αρκετά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και μπορεί να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη άνεση το νοκ-άουτ παιχνίδι για τη φάση των «16» του κυπέλλου κόντρα στην Μονπελιέ. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Οσέρ εκτός έδρας με 1-2. Εντός έδρας στο πρωτάθλημα έχει απολογισμό 6-2-3.
 
Επιστρέφει από τιμωρία ο στόπερ Ρεϊνό και από τραυματισμό ο μέσος Γκρανζ (2 γκολ), θα λείψουν ο επιθετικός Ντιπουί (2 γκολ), ο μέσος Λακούρ και ο αμυντικός Ντοέν.
 
Η Μονπελιέ συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να βρίσκεται σε τροχιά πρωταθλήματος. Έχει αποκτήσει προβάδισμα εφτά βαθμών από την τρίτη θέση και παραμένει σε απόσταση βολής (-3) από την κορυφή, όπου βρίσκεται η Παρί. Μέσα στο 2012 έχει δώσει πέντε παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο και μετράει ισάριθμες νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ! Οι τέσσερις τελευταίες ήταν με 1-0, όπως και η νίκη της επί της Μπρεστ την προηγούμενη αγωνιστική.
 
Οι φιλοξενούμενοι έχουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (42 γκολ σε 22 παιχνίδια) και εκτός έδρας απολογισμό 5-3-3 με γκολ 19-15 και 7/11 να είναι over. Στο προηγούμενο γύρο απέκλεισαν την Τουρ με 0-1.
 
Τραυματίστηκε και δεν είναι διαθέσιμος ο σκόρερ του αγώνα με την Μπρεστ, Ντερνίς (εξτρέμ, 5 γκολ), ενώ τραυματίας είναι και ο στόπερ και αρχηγός Γιανγκά-Μπιβά. Εκτός έμεινε και ο μέσος Σαϊχί, που επέστρεψε πρόσφατα από το Κόπα Άφρικα, αλλά επανέρχεται ο επιθετικός Ουτάκα (3 γκολ).
 
Key Stat: Η Μονπελιέ προέρχεται από πέντε σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο χωρίς να δεχτεί γκολ.
 
Συμπέρασμα: Η φετινή Μονπελιέ έχει αποκτήσει στόφα μεγάλης ομάδας και τελευταία κερδίζει ακόμα κι όταν δεν παίζει καλά. Η Σατορού είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι μια κλάση πάνω κι έρχονται από σερί πέντε νικών χωρίς να δεχτούν γκολ. Στο 2,00 το διπλό στην Bet365.
 
 

Περνάει από το Βερολίνο η Γκλάντμπαχ

Σε κακή κατάσταση η Χέρτα

Περνάει από το Βερολίνο η Γκλάντμπαχ Το κλίμα στην Χέρτα δεν είναι καλό μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η εξαιρετική φέτος Γκλάντμπαχ δέχεται πολύ δύσκολα γκολ και κόντρα στην ευάλωτη άμυνα των Βερολινέζων θα βρει ευκαιρία να σκοράρει. Στο 2,30 το διπλό
3/3 ήττες με τον Σκίμπε στον πάγκο της συμπλήρωσε η Χέρτα που την προηγούμενη αγωνιστική έδωσε συνέχεια στο αρνητικό της σερί χάνοντας εντός έδρας και από το Αννόβερο με 0-1 στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο Βερολίνο.
Παρέμεινε έτσι χαμηλά στη βαθμολογία και βρίσκεται μόλις στο +2 από τα μπαράζ υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη από τις 29 Οκτωβρίου και μετά, έχοντας έκτοτε τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, με 7/9 goal-goal σε αυτό το διάστημα.
Στο κύπελλο προκρίθηκαν στα προημιτελικά με τη νίκη 3-1 επί της Καϊζερσλάουτερν, αλλά στο πρωτάθλημα διαθέτουν τη χειρότερη εντός έδρας επίδοση με απολογισμό 2-3-5 και γκολ 12-13. Σημαντικές επιστροφές από τιμωρία των βασικότατων Μιγιάτοβιτς (στόπερ) και Ράφαελ (μέσος, 5 γκολ, 6 ασίστ), θα λείψουν οι τραυματίες αμυντικοί Λελ (1 γκολ, 2 ασίστ) και Φραντζ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Νιεμάιερ (μέσος, 2 γκολ) και Ράμος (επιθετικός, 4 γκολ, 3 ασίστ).
Η Γκλάντμπαχ διατήρησε για ακόμα μία αγωνιστική ανέπαφη την εστία της, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στην έδρα της Βόλφσμπουργκ κι έμεινε στο 0-0, στην πρώτη της εκτός έδρας ισοπαλία φέτος στο πρωτάθλημα (5-1-4). Διατηρείται, πάντως, σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση (-3) και μόλις στο -1 από τη δεύτερη.
Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν το πιο συμπαγές ρόστερ της κατηγορίας. Έχουν ήδη συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από όσους είχαν στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς, βασιζόμενοι κυρίως στην άμυνά τους, η οποία είναι η καλύτερη της κατηγορίας (12 γκολ παθητικό σε 20 παιχνίδια), ενώ διαθέτουν και την καλύτερη εκτός έδρας δεχόμενοι μόλις με 5 γκολ στις δέκα εξόδους τους στο πρωτάθλημα.
12/20 παιχνίδια τους και 7/10 εκτός έδρας ήταν under, ενώ ανεξαρτήτως διοργάνωσης έχουν δεχτεί πάνω από ένα γκολ μόνο μια φορά. Ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν, με τον αμυντικό Στραντζλ να είναι αμφίβολος και τον Μπρούερς (πιθανότατα) να τον αντικαθιστά.
Πιθανές ενδεκάδες:
Χέρτα (4-2-3-1): Kraft – Morales, Hubnik, Mijatovic, Kobiashvili – Ottl, Niemeyer – Ebert, Raffael, Ramos – Lasogga.
Γκλάντμπαχ (4-2-2-2): ter Stegen – Jantschke, Brouwers, Dante, Daems – Nordtveit, Neustadter – Herrmann, Arango – Reus, Hanke.
Key Stat: Η Γκλάντμπαχ διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.
Συμπέρασμα: Σε εντελώς διαφορετική κατάσταση οι δύο ομάδες. Ντεφορμέ και με κακό κλίμα η Χέρτα, συμπαγής αμυντικά και σε σταθερά ανοδική πορεία η Γκλάντμπαχ. Το διπλό αποτελεί επιλογή στο 2,30  ενώ βάσει της συμπεριφοράς της Γκλάντμπαχ (7/10 εκτός έδρας under στο πρωτάθλημα), προβάδισμα έχει και το under (1,85 στην Bet365), 
 
 

Over 2.5 και 3.5 goals στο Στουτγάρδη-Μπάγερν

Στα έξι τελευταία μεταξύ τους στην έδρα της Στουτγάρδης σημειώθηκαν 30 γκολ

Over (1,65) στο Στουτγάρδη-Μπάγερν Η Στουτγάρδη παίζει σχεδόν όλη τη χρονιά με την Μπάγερν στον νοκ-άουτ προημιτελικό κυπέλλου, με τους Βαυαρούς να εμφανίζουν αδυναμίες τελευταία. Ζευγάρι που παραδοσιακά έχει πολλά γκολ το συγκεκριμένο, με το over να προσφέρεται στο 1,65 στην Bet365.
Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στο Λεβερκούζεν, η Στουτγάρδη κατάφερε ισάριθμες φορές να ισοφαρίσει και να φύγει με την ισοπαλία 2-2, που ήταν ο πρώτος της βαθμός μέσα στο 2012, αφού είχαν προηγηθεί δύο ήττες με κακές εμφανίσεις.
Ο Λαμπαντία έκανε αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι αυτό συγκριτικά με την προηγούμενη αγωνιστική και κόντρα στην Μπάγερν παίζει σχεδόν όλη τη χρονιά, αφού το κύπελλο είναι η μοναδική ευκαιρία της ομάδας του να βγει στην Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα δεν κερδίζει στα εφτά τελευταία της (0-2-5), ενώ στο κύπελλο προκρίθηκε στα προημιτελικά με τη νίκη 2-1 επί του Αμβούργου.
Από τα εφτά τελευταία στο πρωτάθλημα δέχτηκε στα έξι από δύο γκολ και πάνω. 4-2-4 ο εντός έδρας απολογισμός της με 12/20 παιχνίδια της και 7/10 εντός έδρας να είναι over.
Θα λείψει ο αμυντικός Μποκά που είναι στο Κόπα Άφρικα, ενώ τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Ντελπιέρ και τραυματίας ο μέσος Γκέμπχαρντ. Στις έξι τελευταίες φορές που φιλοξένησε την Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις δεν έχει νίκη (0-2-4) και πέντε από αυτά ήταν over. Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο την υποδέχτηκε τρεις φορές και τα αποτελέσματα ήταν 1-2, 3-6 και 3-5.
Η Μπάγερν δείχνει να ζορίζεται στην έναρξη της νέας χρονιάς. Μετά την ήττα από την Γκλάντμπαχ, κέρδισε δύσκολα 2-0 την Βόλφσμπουργκ και την προηγούμενη αγωνιστική γκέλαρε στο Αμβούργου με το 1-1 (κατάφερε να ισοφαρίσει στο 71’) και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας (στο +2 είναι η Ντόρτμουντ).
Οι Βαυαροί στις πρόσφατες εξόδους τους έχουν εμφανίσει αδυναμίες, αφού στο πρωτάθλημα έχουν μόνο δύο νίκες στα έξι τελευταία εκτός (2-1-3), ενώ στην προηγούμενη φάση του κυπέλλου προκρίθηκαν δύσκολα με νίκη στις καθυστερήσεις επί της Μπόχουμ με 1-2.
Σε κανένα από τα εφτά αυτά παιχνίδια δεν κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία της. Στο πρωτάθλημα διαθέτουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 47 γκολ ενεργητικό σε 20 παιχνίδια και εκτός έδρας έχουν απολογισμό 5-2-3. 13/20 παιχνίδια τους και 6/10 εκτός έδρας ήταν over.
Επιστρέφει από τιμωρία ο Ραφίνια, θα λείψει ξανά ο τραυματίας αμυντικός Φαν Μπούιτεν και πιθανότατα ο Ρόμπεν, αφού η γυναίκα του περιμένει το τρίτο τους παιδί.
Πιθανές ενδεκάδες:
Στουτγάρδη (4-4-2): Ulreich – Boulahrouz, Tasci, Niedermeier, Molinaro – Harnik, Kvist, Gentner, Okazaki – Cacau, Ibisevic.
Μπάγερν (4-2-3-1): Neuer – Rafinha, Boateng, Badstuber, Lahm – Tymoshchuk, Schweinsteiger – T. Muller, Kroos, Ribery – Gomez.
Key Stat: Πέντε γκολ κατά μέσο όρο μπήκαν στις έξι τελευταίες φορές που η Στουτγάρδη φιλοξένησε την Μπάγερν.
Συμπέρασμα: Στο νοκ-άουτ προημιτελικό κυπέλλου, η Στουτγάρδη θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες νίκης, αφού ο θεσμός είναι η μοναδική της ευκαιρία να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Μπάγερν δεν είναι καλά τη νέα χρονιά και στα εφτά τελευταία εκτός έδρας δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Παραδοσιακά μπαίνουν πολλά γκολ στο συγκεκριμένο ζευγάρι, με το over να προσφέρεται στο 1,65 στην Bet365.


Ισοπαλία στο κύπελλο για Μίλαν-Γιούβε

Μία ήττα φέτος εντός η Μίλαν, αήττητη παραμένει η Γιούβε

Ισοπαλία στο κύπελλο για Μίλαν-Γιούβε Η Μίλαν βλέπει την Γιουβέντους να την απειλεί με απώλεια του τίτλου, αλλά θέλει να της κόψει την φόρα αναγκάζοντάς την σε ήττα στο θεσμό του κυπέλλου. Κάτι τέτοιο πάντως δεν έχει συμβεί σε κανένα φετινό ματς της φιλοξενούμενης. 3,25 πληρώνει η ισοπαλία.
Η Μίλαν μετά την ήττα από τη Λάτσιο στο Ολίμπικο δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς ούτε απέναντι στην Νάπολι. Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στην επανάληψη και έδειχνε πως αργά ή γρήγορα θα έφτανε στο γκολ.
Την φόρα της φρόντισε να ανακόψει ο Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος σε ανύποπτη στιγμή χτύπησε αντίπαλο στο πρόσωπο και δίκαια αποβλήθηκε. Ο Σουηδός θα εκτίσει ποινή τριών αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, αλλά θα αγωνιστεί κανονικά στο κύπελλο. Το ματς με τη Νάπολι τελικά έληξε χωρίς τέρματα.
Η Μίλαν έμεινε ένα βαθμό πίσω από την Γιουβέντους στη βαθμολογία, με την αντίπαλό της ωστόσο να έχει ένα ματς λιγότερο. Στο Μεάτσα είναι πανίσχυρη φέτος έχοντας γνωρίσει την ήττα μόνο από την συμπολίτισσα Ίντερ.
Πάτο, Γέπες, Φλαμινί, Μπόατενγκ, Νέστα, Ακουιλάνι, Γκατούζο, Αμπιάτι, Μέρκελ, Στρέσερ λόγω τραυματισμών και ο Νοτσερίνο λόγω καρτών δεν είναι διαθέσιμοι.
Η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να επωφεληθεί από την απώλεια βαθμών της Μίλαν αφού και η ίδια γκέλαρε κόντρα στην Σιένα. Η υπεροχή της ήταν άκαρπη και προς το τέλος λίγο έλειψε να υποστεί ακόμη και την ήττα καθώς ανοίχτηκε άναρχα και επέτρεψε στη φιλοξενούμενη να χάσει εκπληκτικές ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις.
Έστω και έτσι πάντως παραμένει πρωτοπόρος της βαθμολογίας και αήττητη από την αρχή της περιόδου στα 21 παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει (12-9-0). Μακριά από την έδρα της πάντως δεν είναι τόσο αποτελεσματική καθώς έχει 5/10 ισοπαλίες.
Ο Πέπε τραυματίστηκε στο ματς πρωταθλήματος που προηγήθηκε και θα μείνει εκτός. Άλλες απουσίες δεν έχει ο Κόντε που ίσως πάντως προβεί σε αλλαγές.
Πιθανές ενδεκάδες
Μίλαν (4-3-1-2):  Amelia, Abate, Bonera, Thiago Silva, Mesbah, Ambrosini, Van Bommel, Nocerino, Seedorf, El Shaarawy, Ibrahimovic
Γιουβέντους (4-3-3): Storari, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, De Ceglie, Vidal, Pirlo, Marchisio, Giaccherini, Borriello, Vucinic
Key Stat: Kαλύτερη εντός έδρας άμυνα του Καμπιονάτο η Μίλαν (5 γκολ παθητικό), καλύτερη εκτός η Γιουβέντους (6 γκολ παθητικό).
Συμπέρασμα: Ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ των δύο ομάδων πέρα από το προβάδισμα πρόκρισης θα δώσει στη νικήτρια και ψυχολογικό αβαντάζ στη μάχη του πρωταθλήματος. Εξαιρετικά μοιρασμένη δείχνει η αναμέτρηση με την ισοπαλία στο 3,25 της bet365 να φαντάζει ως το πιθανότερο σημείο


Με το GG στο Καμπ Νου (2,05)

Δέχεται σταθερά γκολ στα τελευταία ματς η Μπάρτσα

Με το GG στο Καμπ Νου (2,05) To 1-1 του πρώτου αγώνα αναγκάζει την Βαλένθια να ψάξει το γκολ στο Καμπ Νου αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση στον τελικό. Οι μπλαουγκράνα σκοράρουν με άνεση, αλλά η άμυνά τους προβληματίζει στα τελευταία παιχνίδια. Στο 2,05 το GG.
Σε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν η Μπαρτσελόνα κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία από το Μεστάγια και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό. Θα μπορούσε μάλιστα να πάρει και τη νίκη αν ο Άλβες δεν απέκρουε πέναλτι του Μέσι.
Στο ματς που ακολούθησε στο πρωτάθλημα οι Καταλανοί ίδρωσαν μέχρι να καταβάλλουν την αντίσταση της Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι πίεσαν ασταμάτητα την άμυνα της Μπάρτσα αναγκάζοντάς την συχνά σε λάθη. Στο 0-0 μάλιστα έχασαν τρομερό τετ α τετ για να προηγηθούν. Οι Καταλανοί φάνηκαν πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν επικρατώντας τελικά με 2-1.
Στο Καμπ Νου η ομάδα του Γκουαρντιόλα δεν έχει ηττηθεί φέτος, παραχωρώντας μόλις δύο ισοπαλίες απέναντι σε Ρεάλ και Σεβίλλη σε κύπελλο και πρωτάθλημα αντίστοιχα. Αήττητη είναι εντός κόντρα στη Βαλένθια από το 2004 (4-4-0), μετρώντας τέσσερις σερί νίκες.
Αφελάι, Φοντάς, Βίγια, Ινιέστα παραμένουν εκτός. Πέδρο και Μπουσκέτς επίσης δεν αναμένεται να αγωνιστούν καθώς έχουν μικροτραυματισμούς, ενώ στο Κόπα Άφρικα βρίσκεται ο Κεϊτά.
Η Βαλένθια κατάφερε να μείνει όρθια στο Καλντερόν κόντρα στην φορμαρισμένη Ατλέτικο αποσπώντας λευκή ισοπαλία που την διατήρησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Σταθερά αξιόπιστη από την αρχή της χρονιάς, αγνοεί την ήττα στα έξι τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις (2-4-0).
Εκτός έδρας φέτος εντός των συνόρων έχει χάσει μόνο στην Ανδαλουσία, δύο φορές από την Σεβίλλη και μία από τη Μπέτις. Η Τσέλσι είναι η μοναδική ομάδα που μπόρεσε να την κερδίσει με διαφορά μεγαλύτερη του ενός γκολ στα ματς που έχει δώσει από τον περασμένο Μάρτιο και έπειτα σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει.
Σε σχέση με το πρώτο ματς ο Έμερι έχει περισσότερα εργαλεία στη διάθεσή του καθώς η πλειονότητα των τραυματιών ξεπεράσε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε. Κανάλες και Μαντούρο ωστόσο συνεχίζουν να απέχουν.
Πιθανές ενδεκάδες
Μπαρτσελόνα (4-3-3): Pinto, Alves, Puyol, Pique, Abidal, Fabregas, Mascherano, Χavi, Adriano, Messi, Cuenca
Βαλένθια (4-2-3-1): Alves, Alba,  Ruiz, Rami, Miguel, Albelda, Banega, Feghouli, Jonas, Mathieu, Soldado
Key Stat: Η Μπαρτσελόνα έχει δεχθεί γκολ σε 8/9 προηγούμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Συμπέρασμα: Η Μπαρτσελόνα μόνο δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις στα ματς που έχουν προηγηθεί. Η Βαλένθια έχει αποσπάσει ήδη δύο ισοπαλίες φέτος απέναντί της, αμφότερες στο Μεστάγια, και μπορεί να επωφεληθεί από τα κενά που εμφανίζει η άμυνα των Καταλανών εσχάτως ώστε να σκοράρει. Το GG στο 2,05

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.