Yπάρχουν σημεία στο καινούργιο κουπόνι.

Τελειώνει το όνειρο της Μιραντές (1,80)

Σε πολύ καλή κατάσταση η Μπιλμπάο, που έκανε το σύντομο ταξίδι πλήρης

Τελειώνει το όνειρο της Μιραντές (1,80)
Η Μιραντές φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη ομάδα από τη Σεγούντα Β που θα βρεθεί σε τελικό κυπέλλου, αλλά βρίσκει μπροστά της την Μπιλμπάο που είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πηγαίνει από νίκη σε νίκη. Στο 1,80 το διπλo.
 
Πρόκειται για πρώτο ημιτελικό για μία θέση στον τελικό κυπέλλου, με τον επαναληπτικό να διεξάγεται την επόμενη εβδομάδα. Η Μιραντές διανύει μια εκπληκτική χρονιά στο κύπελλο έχοντας ήδη αποκλείσει κατά σειρά τις Σανταντέρ, Βιγιαρεάλ και Εσπανιόλ με απολογισμό κόντρα στις τρεις ομάδες της Πριμέρα 3-2-1 με 2-1-0 εντός έδρας.
 
Στα προημιτελικά απέκλεισε την Εσπανιόλ με ανατροπή και νίκη 2-1 στις καθυστερήσεις, έχοντας ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 3-2. Την προηγούμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα γνώρισε την πρώτη της ήττα εκτός έδρας (1-0 από την τρίτη στη βαθμολογία Σεγκοβιάνα) και δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα (13-7-2), παραμένοντας όμως στην πρώτη θέση και στο +6 από τη δεύτερη.
 
Στο πρωτάθλημα διαθέτει με διαφορά την καλύτερη άμυνα με εννιά γκολ παθητικό σε 22 παιχνίδια και εντός έδρας, στο… «κλουβί» Αντούβα των 8.000 θέσεων έχει απολογισμό 8-1-1 με γκολ 19-5. Όσοι βασικοί ξεκουράστηκαν στο πρωτάθλημα επιστρέφουν σήμερα στην ενδεκάδα, με τους γηπεδούχους να είναι μόλις η δεύτερη ομάδα από την τρίτη κατηγορία που φτάνει στα ημιτελικά του θεσμού και φιλοδοξούν να γίνουν η πρώτη που θα βρεθεί σε τελικό. Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν.
 
Με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα η Αθλέτικ ανέβηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας και είναι ένα βήμα πριν τον τελικό κυπέλλου. Από τις 27 Νοεμβρίου και μετά έχει μόνο μία ήττα στις εγχώριες διοργανώσεις (εκτός έδρας από τη Ρεάλ), έχοντας στα υπόλοιπα 3-3-0 στο πρωτάθλημα και 5-1-0 στο κύπελλο.
 
Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε 2-3 τη Βαγιεκάνο με χατ-τρικ του Γιορέντε. Ο Μπιέλσα – όπως έκανε και σε όλα τα παιχνίδια κυπέλλου – θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Επιστρέφουν ο μέσος Ντε Μάρκος από τιμωρία και οι Μουνιαΐν και Χάβι Μαρτίνεθ από τραυματισμούς, με τον πρώτο να παίζει ως αλλαγή με την Βαγιεκάνο.
 
Στο σύντομο ταξίδι της (80 χλμ.), η Αθλέτικ θα έχει μαζί της και 430 οπαδούς της. Στις φετινές τους εξόδους στο πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι έχουν απολογισμό 3-4-3 με γκολ 12-14.
 
Πιθανές ενδεκάδες:
Μιραντές (4-2-3-1): Nauzet – Iribas, Blanco, Caneda, Ernesto – Corral, Angel – Borrell, Martins, Infante – Arroyo.
Μπιλμπάο (4-3-3): Iraizoz – Aurtenetxe, Amorebieta, J. Martinez, Iraola – de Marcos, Iturraspe, Ander Herrera – Muniain, Llorente, Susaeta.
 
Key Stat: 8-4-1 έχει η Μπιλμπάο στα 13 τελευταία της παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, χάνοντας σε αυτό το διάστημα μόνο από την Ρεάλ στο Μπερναμπέου.
 
Συμπέρασμα: Πρώτος ημιτελικός κυπέλλου με την Μιραντές να έχει ήδη αποκλείσει τρεις ομάδες από την Πριμέρα, αλλά να βρίσκει την Μπιλμπάο σε πολύ καλή κατάσταση. Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν πλήρεις και θέλουν να βάλουν γερές βάσεις για την πρόκριση από σήμερα. Στο 1,80 το διπλό.


Με τη φόρμα της Μπρέσια (2,10)

Μετράει πέντε σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ

Με τη φόρμα της Μπρέσια (2,10) Η Μπρέσια τα πηγαίνει εξαιρετικά με τον Καλόρι στον πάγκο της, μετρώντας πέντε σερί νίκες με μηδέν παθητικό. Σε κάμψη τον τελευταίο καιρό η Γιούβε Στάμπια, που ούτως ή άλλως δεν τα πηγαίνει καλά εκτός έδρας. Μεγάλες διαφορές στον άσο, 2,10 στην Bet365.
Νέα νίκη την προηγούμενη αγωνιστική για την Μπρέσια που με τον Καλόρι στον πάγκο της έφτασε τις πέντε συνεχόμενες και ανέβηκε μόλις στο -1 από την πρώτη εξάδα. Στο 0-2 στην έδρα της Έμπολι σκόραρε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο μέσα σε ένα δεκάλεπτο (51’, 61’) και παράλληλα με τις πέντε σερί νίκες συμπλήρωσε και ισάριθμες αγωνιστικές χωρίς να δεχτεί γκολ. Οι 4/5 νίκες της ήταν με διαφορά από δύο γκολ και πάνω.
Οι γηπεδούχοι έχουν 15/24 under στο πρωτάθλημα και 5/12 εντός έδρας με απολογισμό 5-2-5 στο γήπεδό τους. Ο Καλόρι δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο βασικό μέσο Βας (τρίτο παιχνίδι που λείπει) και στον επίσης τιμωρημένο μέσος Ρίνι, ενώ εκτός θα μείνει ξανά ο βασικός φορ Φέκσεζιν (5 γκολ), με τους Ελ Καντουρί και Ζόνατας, όμως, να μην έχουν αφήσει να φανεί η απουσία του.
Η Γιούβε Στάμπια έχει μόνο μία νίκη στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια (1-1-2). Την προηγούμενη αγωνιστική βρέθηκε να χάνει με 0-2 από την Κροτόνε, αλλά κατάφερε να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας με δύο γκολ στο 82’ και 95’! Βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας (έχει και ποινή αφαίρεσης 4 βαθμών) και εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικότητάς της με απολογισμό 3-3-6 και γκολ 14-18. 16/24 παιχνίδια της και 8/12 εκτός έδρας ήταν over.
Εκτός θα μείνουν ξανά ο τερματοφύλακας Κολόμπι, ο στόπερ Σκονιαμίλιο, ο αριστερός μέσος Τζίτο και ο επιθετικός Μπακόγκου (4 γκολ), όλοι τους βασικοί. Εξέτισε και επιστρέφει ο στόπερ και αρχηγός Μολινάρι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μόνο μία νίκη στις εφτά τελευταίες τους εξόδους (1-2-4).
Πιθανές ενδεκάδες:
Μπρέσια (3-5-1-1): Arcari – Martinez, De Maio, Caldirola – Zambelli, Scaglia, Budel, Mandorlini, Daprela – El Kaddouri – Jonathas.
Γιούβε Στάμπια (4-4-2): Seculin – Baldanzeddu, Molinari, Mezavilla, Di Cuonzo – Erpen, Cazzola, Scozzarella, Raimondi – Danilevicius, Sau.
Key Stat: Η Μπρέσια έχει πέντε συνεχόμενες νίκες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές με γκολ 10-0.
Συμπέρασμα: Σε πολύ καλή κατάσταση η Μπρέσια που κάνει την αντεπίθεσή της για τα μπαράζ και μετράει πέντε σερί νίκες με μηδέν παθητικό. Η Γιούβε Στάμπια που ούτως ή άλλως… υποφέρει εκτός έδρας (3-3-6) δεν είναι και σε καλή κατάσταση. Στο 2,10 ο άσος στην Bet365,


Κολλημένη με τα «Χ» η Πάρμα (3,40)

1-6-1 έχει στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια

Κολλημένη με τα «Χ» η Πάρμα (3,40) Η πρωτοπόρος και αήττητη Γιουβέντους δοκιμάζεται στο «Ένιο Ταρντίνι», εκεί όπου η Πάρμα έχει χάσει μόνο τα δύο από τα δέκα παιχνίδια της. Οι γηπεδούχοι έχουν φέρει και έξι ισοπαλίες στις οκτώ τελευταίες τους αγωνιστικές. Στο 3,40 το Χ στην Bet365.
Η Πάρμα με τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι στον πάγκο παραμένει αήττητη στα τρία παιχνίδια που έδωσε με τον νέο της τεχνικό με μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Κατάνια, με το σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο. Οι «παρμέντσι» είναι κολλημένοι με τις ισοπαλίες έχοντας στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές απολογισμό 1-6-1, με την ήττα στο εκτός έδρας με την Ίντερ.
Εντός έδρας έχουν ηττηθεί μόνο δύο φορές στα δέκα παιχνίδια στο «Ένιο Ταρντίνι» (5-3-2) και καμία στα έξι πιο πρόσφατα (3-3-0). Κόντρα στη Γιουβέντους έχουν αναδειχθεί 13 φορές ισόπαλοι, περισσότερες από ότι κόντρα σε κάθε άλλη ομάδα στη Serie A. Υστερούν, ωστόσο, φέτος στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων τους, αφού έχουν δεχτεί τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία σε αυτό το διάστημα (25) και τα περισσότερα στο τελευταίο τέταρτο (12).
Επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Τζακάρντο, ενώ αμφίβολος είναι ο επίσης αμυντικός Σαντακρότσε, η απουσία του οποίου ωστόσο δεν επηρεάζει ιδιαίτερα. Κόντρα στην πρώην του ομάδα (Γιουβέντους), ο Τζιοβίνκο έχει ήδη σκοράρει τέσσερις φορές στα τρία τελευταία μεταξύ των δύο ομάδων.
Η Γιουβέντους συνέχισε την εκπληκτική της πορεία φέτος κερδίζοντας με δύο γκολ του Μάτρι την Ουντινέζε με 2-1 και πλέον μετράει 12 νίκες και 8 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και είναι η μοναδική ομάδα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα που συνεχίζει αήττητη, ενώ βρίσκεται και στα ημιτελικά του κυπέλλου.
Μέσα στη νέα χρονιά έχει δώσει πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις κι έχει κερδίσει τα τέσσερα, με το άλλο να λήγει ισόπαλο. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 13 γκολ παθητικό σε 20 παιχνίδια, ενώ 13/20 παιχνίδια της και 8/10 εκτός έδρας ήταν under. Μακριά από το Τορίνο τα αποτελέσματά της είναι μοιρασμένα, με πέντε νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες και γκολ 12-6, που είναι και μακράν η καλύτερη εκτός έδρας άμυνα.
Μοναδικός απών για τον Κόντε ο τραυματίας Βούτσινιτς, με τον Ιταλό τεχνικό να μετατρέπει το 4-3-3 σε 3-5-2 για τη σημερινή αναμέτρηση.
Πιθανές ενδεκάδες:
Πάρμα (3-4-3): Pavarini – Zaccardo,  Paletta, Lucarelli – Valiani, Galloppa, Morrone, Gobbi (ή Modesto) – Biabiany, Giovinco, Floccari.
Γιουβέντους (3-5-2): Buffon – Chiellini, Bonucci, Barzagli – De Ceglie (ή Estigarribia), Vidal, Pirlo, Marchisio, Pepe – Quagliarella (ή Del Piero), Matri.
Key Stat: 1-6-1 έχει στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα η Πάρμα, 5-5-0 εκτός έδρας η Γιουβέντους.
Συμπέρασμα: Η Πάρμα έχει φέρει έξι ισοπαλίες στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα και κόντρα στη Γιουβέντους έχει αναδειχθεί ισόπαλη περισσότερες φορές από ότι κόντρα σε κάθε άλλη ομάδα στη Serie A. Η πρωτοπόρος και αήττητη Γιουβέντους θα προσπαθήσει πρωτίστως να μην χάσει. Υψηλό το 3,40 της ισοπαλίας στην Bet365.


GG στο Άσκολι-Νοτσερίνα (2,00)

7/12 GG εντός έχει η Άσκολι, 8/11 εκτός η Νοτσερίνα

GG στο Άσκολι-Νοτσερίνα (2,00) Παρότι ουραγοί της Σέριε Β Άσκολι και Νοτσερίνα παίζουν καλό ποδόσφαιρο, με την επιστροφή του Αουτέρι στον πάγκο των φιλοξενούμενων να επαναφέρει τη Νοτσερίνα στον δρόμο των GG. 2,00 πληρώνει το αμφίσκορο
Ήταν καλή για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Άσκολι, αποσπώντας ισοπαλία με 1-1 στη Βιτσέντζα, όντας μάλιστα εκείνη που πλησίασε περισσότερο το δεύτερο γκολ και τη νίκη. Κάνει τίμια προσπάθεια η ομάδα του Σίλβα να σώσει την κατηγορία παρά την ποινή 7 βαθμών που της έχει επιβληθεί, 5-2-3 μετράει το τελευταίο τρίμηνο, βρισκόμενη 4 βαθμούς από τα μπαράζ και 5 από την απευθείας σωτηρία.
Άνθρωποί της διοίκησης της ομάδας έδωσαν το παρών στη χθεσινή προπόνηση για να συγχαρούν του ποδοσφαιριστές της για την εμφάνιση κόντρα στη Βιτσέντζα και να τους εμψυχώσουν εν όψει Νοτσερίνα, ματς στο οποίο η νίκη μοιάζει μονόδρομος. 2-3-7 μόλις το εντός έδρας ρεκόρ της Άσκολι, που μέχρι στιγμής εκτός έδρας τα πηγαίνει καλύτερα, άπαντες στο στρατόπεδο της γνωρίζουν ότι η σωτηρία περνάει από το “ Stadio Cino e Lillo Del Duca”. Οι επιθετικοί της ομάδας Σόνσιν και Ρομέο ταλαιπωρήθηκαν από γρίπη αλλά λογικά θα προλάβουν.

Η επιστροφή του Αουτέρι (που είχε απολυθεί πριν από δύο εβδομάδες!) στον πάγκο της Νοτσερίνα επανέφερε τους νεοφώτιστους στο σκοράρισμα (η Νοτσερίνα είχε μείνει στο μηδέν στα δύο παιχνίδια που έλειψε) και το καλό ποδόσφαιρο, αλλά όπως και στην πρώτη θητεία του αυτά δεν συνδυάστηκαν με βαθμούς, αφού η ουραγός της Σέριε Β’ παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 στο Λιβόρνο. Παρότι ανέτρεψε το 0-1 του 23’ σε 2-1 πριν την ανάπαυλα, στην επανάληψη δεν κατάφερε να καθαρίσει το ματς, δεχόμενη το 2-2 στο 80’.
Με 17 βαθμούς σε 24 παιχνίδια βλέπει την απόσταση από τη σωτηρία να μεγαλώνει, εντυπωσιακό πάντως είναι το γεγονός ότι τα 32 γκολ που έχει ενεργητικό αποτελούν την 6η καλύτερη επίδοση της κατηγορίας! Οι αμυντικοί Ντι Μάιο (βασικότατος) και Νίγκρο θα απουσιάσουν, 2-4-5 το εκτός έδρας ρεκόρ της με 8/11 GG.

Key Stat: 7/12 GG εντός έχει η Άσκολι, 8/11 εκτός η Νοτσερίνα.
Συμπέρασμα: Εξάποντο παραμονής στην ουρά της Σέριε Β’, παρά την κρισιμότητα του αγώνα θα πάμε με τα γκολ αφού αμφότερες Άσκολι και Νοτσερίνα αποδίδουν ως τώρα καλό ποδόσφαιρο, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να παίξουν καταστροφικό ποδόσφαιρο. 2,00 πληρώνει το GG.


Άσος και over (1,80) για τη Γιουνάιτεντ

3/3 νίκες με over στις υποδοχές της Στόουκ

Άσος και over (1,80) για τη Γιουνάιτεντ H Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα, αλλά είναι υποχρεωμένη να πάρει το τρίποντο αν θέλει να ελπίζει στον τίτλο. Η Στόουκ έχει βρει τον καλό της εαυτό και μπορεί να σκοράρει απέναντι στη χαλαρή άμυνα των γηπεδούχων. Στο 1,80 ο άσος σε συνδυασμό με το over.
H Γιουνάιτεντ δε θα δώσει το παρόν στην επόμενη φάση του κυπέλλου καθώς το Σάββατο υποχρεώθηκε σε ήττα από τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Το ματς ήταν ισορροπημένο και όλα έδειχναν πως θα κατέληγε σε επαναληπτικό, αλλά ο Κούιτ είχε διαφορετική άποψη και με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε την πρόκριση στη γηπεδούχο δύο λεπτά πριν το φινάλε.
Η ομάδα του Φέργκιουσον έχει ιδιαίτερα βαρύ και δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Αντιμετωπίζει Τσέλσι και Λίβερπουλ στα ματς που ακολουθούν, ενώ έπονται οι αναμετρήσεις με τον Άγιαξ για το Γιουρόπα Λιγκ.
Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο σερί νίκες απέναντι σε Μπόλτον και Άρσεναλ σε ματς όπου έδειξε να βρίσκει τον καλό της εαυτό, αλλά δεν απέφυγε τα αμυντικά λάθη. Στο Ολντ Τράφορντ φέτος έχει χάσει ήδη δύο φορές σε έντεκα αγώνες, ενώ πέρυσι είχε παραμένει αήττητη. Σε 8/11 ματς της εκεί εμφανίστηκε το over.
O Φέργκιουσον εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πολλα προβλήματα τραυματισμών. Πέρα από τους Τζόουνς, Γιανγκ, Φλέτσερ, Βίντιτς, Όουεν, Κλέβερλι, Μπέμπε δεν έχει στη διάθεσή του και τους Ρούνεϊ, Νάνι. Θέση κάτω από τα γκολπόστ αναμένεται να πάρει ο Λίντεγκααρτν καθώς ο Ντε Χέα απογοήτευσε και πάλι με την απόδοσή του στο Άνφιλντ.
Σκοράροντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους Ζερόμ και Χουτ η Στόουκ κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το γήπεδό της Ντέρμπι και να εξασφαλίσει εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου. Σταδιακά έχει αρχίσει να θυμίζει τον γνωστό της εαυτό το και έχει πλησιάσει στους έξι βαθμούς από την πρώτη πεντάδα, επιδιώκοντας μια νέα έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Στα επτά παιχνίδια που έχουν προηγηθεί μόνο η Γουέστ Μπρομ μπόρεσε να την κερδίσει.
Μόνο η πρωτοπόρος Σίτι μπόρεσε να τη λυγίσει στις επτά τελευταίες εξόδους της εντός των συνόρων. Στο Ολντ Τράφορντ πάντως από τη στιγμή που επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία μετρά τρεις σερί ήττες δεχόμενη έντεκα γκολ και σημειώνοντας μόλις ένα. Χωρίς προβλήματα η αποστολή της στο ματς της Τρίτης.
Πιθανές ενδεκάδες
Μάντσεστερ Γ. (4-4-2): Lindegaard, Ferdinand, Evans, Evra, Smalling, Carrick, Scholes, Park, Valencia, Welbeck, Hernandez
Στόουκ (4-4-2): Sorensen, Shawcross, Huth, Wilson, Woodgate, Delap, Palacios, Etherington, Shotton, Walters, Crouch
Key Stat: 9/10 over στα τελευταία ματς της Γιουνάιτεντ.
Συμπέρασμα: Η Μάντσεστερ μετά τον αποκλεισμό από Τσάμπιονς Λιγκ, κύπελλο και Λιγκ Καπ επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα ψάχνοντας αποκλειστικά την κατάκτηση του τίτλου. Δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες καθώς η Σίτι δεν αστειεύεται. Επιθετικά έχει λύσεις παρά τα προβλήματα, αλλά αμυντικά δεν μπορεί να βρει σταθερότητα. Η Στόουκ έχει καλή ψυχολογία και μπορεί να σκοράρει στο Ολντ Τράφορντ, αλλά στο τέλος λογικά θα λυγίσει. Στο 1,80 προσφέρεται ο άσος σε συνδυασμό με το over στην bet365.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.