Μια δυάδα απο Ιταλία Β κατηγορία μετα βίας.

Οver 2,5 και 3,5 στο Νοτσερίνα-Πεσκάρα

Κοντράρονται 2 από τις καλύτερες επιθέσεις και χειρότερες άμυνες της κατηγορίας

Οver 3,5 στο Νοτσερίνα-Πεσκάρα Νοτσερίνα και Πεσκάρα έδειξαν επιθετικές αρετές ως τώρα, αλλά και τεράστια αμυντικά κενά. Λογικά το over κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα στη μεταξύ τους συνάντηση, όμως αξίζει να πονταριστεί το over 3,5 (2,20).
H νεοφώτιστη Νοτσερίνα έχει προκαλέσει εντύπωση με το επιθετικό στιλ που αντιμετωπίζει τα παιχνίδια, όμως αυτό ως τώρα δεν είναι ιδιαίτερα αποδοτικό. Έκλεισε την χρονιά στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αγνοώντας τη νίκη επί οκτώ αγωνιστικές.
Με 28 γκολ έχει μια από τις καλύτερες επιθετικές γραμμές της κατηγορίας, όμως πάσχει αμυντικά καθώς έχει δει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της 36 φορές, επίδοση χειρότερη από κάθε άλλη ομάδα στη Σέριε Β. Έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις σε ένα φετινό αγώνα. Στις πέντε πρόσφατες υποδοχές ομάδων κάθε αντίπαλός της σκοράρε τουλάχιστον δύο φορές απέναντί της.
Ο νεοαποκτηθείς Κονσέτι αναμένεται να μπει στην αποστολή. Αμφίβολος ο Πομάντε, ενώ ο Φαρίας δεν είχε επιστρέψει από τη Βραζιλία μέχρι την Πέμπτη.
Η Πεσκάρα έχει εντελώς διαφορετική νοοτροπία πλέον έχοντας τον Ζέμαν στον πάγκο της. Η επιθετική φιλοσοφία που έχει υιοθετηθεί φαίνεται να αποδίδει καρπούς καθώς βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί ακόμη και την απευθείας άνοδο.
Επιθετικά είναι πανίσχυρη έχοντας ήδη 41 γκολ στο ενεργητικό της, επίδοση καλύτερη στο πρωτάθλημα. Η αδυναμία της εμφανίζεται στην άμυνα, εκεί όπου έχει ήδη δεχθεί 31 γκολ. Έχει σκοράρει σε όλες τις φετινές της εξόδους, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο η περισσότερα γκολ σε επτά από αυτές.
Ο Μαρτίν θα την ενισχύει πλέον στην άμυνα, αλλά ακόμη δεν έχει έρθει η έγκριση της μεταγραφής του από την Ομοσπονδία.
12/20 οver για την Νοτσερίνα, 13/20 για την Πεσκάρα.
  Oι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν επιθετικά ως τώρα τα παιχνίδια και σκοράρουν με μεγάλη ευκολία. Αμυντικά πάντως σπάνια αποφεύγουν να δεχθούν γκολ. Αξίζει το ρίσκο στο over3,5 (2,20/bet365), με τη Νοτσερίνα να έχει 4/6 πριν τη διακοπή.


Με κεκτημένη ταχύτητα η Βερόνα (1,83)

1-5-4 έχει εκτός έδρας η Μόντενα

Με κεκτημένη ταχύτητα η Βερόνα (1,83) Ολοκληρώνοντας τη χρονιά με δέκα αήττητα παιχνίδια (8-2-0) η Βερόνα βρέθηκε στη δεύτερη θέση και θέλει να παραμείνει εκεί. Μόνο μία νίκη στα οκτώ τελευταία της έχει η Μόντενα και 1-5-4 εκτός έδρας.
Ονειρεμένο κλείσιμο χρονιάς πραγματοποίησε η Βερόνα, που από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας πήγε στη διακοπή των εορτών από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο -3 από την κορυφή. Οι γηπεδούχοι αγνοούν την ήττα από τις 15 Οκτωβρίου, έχοντας έκτοτε στο πρωτάθλημα 8-2-0 και μία πρόκριση επί της Πάρμα με 0-2!
Το σερί των οκτώ σερί νικών τερματίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική στο 0-0 στην έδρα της Βαρέζε, όπου ωστόσο ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της. Στα θετικά, το ότι για τέταρτο σερί παιχνίδι κράτησε ανέπαφη την εστία της. Εντός έδρας έχει απολογισμό 5-3-2, ενώ τις τρεις τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Μόντενα δεν ηττήθηκε, με μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Θα λείψουν ο τραυματίας αμυντικός Αμπάτε και το τιμωρημένος στόπερ Μαϊέτα (2 γκολ).
Η Μόντενα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αποβολή της Τορίνο στο 75’, καθώς στο ίδιο χρονικό σημείο ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι και τελικά πήρε τη νίκη με γκολ στο 87’ (2-1) που ήταν η πρώτη της μετά από εφτά αγωνιστικές (0-4-3). Σπουδαία νίκη και από βαθμολογικής άποψης, αν και παραμένει εντός των μπαράζ υποβιβασμού, αλλά και από ψυχολογικής.
Στη Βερόνα θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν, πάντως, καθώς εκτός έδρας έχει κερδίσει μόνο μία φορά (1-5-4). Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν τη δεύτερη χειρότερη επίθεση και την τρίτη χειρότερη άμυνα (19-32) κι έχουν τις περισσότερες ισοπαλίες (8/20) μετά τη Σαμπντόρια. Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν με την ομάδα να κάνει το σύντομο ταξίδι ενισχυμένη και από κάποιες επιστροφές.
Πιθανές ενδεκάδες:
Βερόνα (4-3-1-2): Rafael – Cangi, Mareco, Ceccarelli, Scaglia – Russo, Tachtsidis, Hallfredsson – Jorginho – Gomez, Ferrari.
Μόντενα (4-3-1-2): Guardalben – Jefferson, Turati, Perna, Milani – Ciaramitaro, Dalla Bona, Signori – Di Gennaro – Stanco, Greco.
Οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες έχει η Βερόνα στα δέκα τελευταία της παιχνίδια.
Να συνεχίσει έτσι όπως τελείωσε τη χρονιά θέλει η Βερόνα. Οι γηπεδούχοι έχουν 8-2-0 στα δέκα τελευταία τους παιχνίδια και θέλουν να παραμείνουν κοντά στην πρώτη θέση. Η Μόντενα έχει μόνο μία νίκη εκτός έδρας (1-5-4).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.