Καλησπέρα στην παρέα.




Καλησπέρα στην παρέα.
Νικηφόρα ξεκινήσαμε εχθές και ελπίζουμε και σε ανάλογη συνέχεια.
Με το chamions league δεν θα ασχοληθούμε αν και βλέπω να έχουμε goal στο ματς της Σεβίλης με την Λέστερ και στο ματς της Γιουβέντους πολύ πιθανό το χαμηλό σκορ και συνεπώς under.

Τρέχον υπόλοιπο μπάνκας 595,5 μονάδες.
Ανοιχτά πονταρίσματα 15.5 μονάδες + 3 μονάδες 
Νέο υπόλοιπο μπάνκας 577 μονάδες.

1)Δελτίο:
ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΜΠΟΛΤΟΝ G/G (1.80)
ΚΡΟΟΥΛΙ - ΚΡΟΥ OVER 2.5 (2.00)
ΦΟΥΛΑΜ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ G/G ΚΑΙ OVER 2.5 (1.95)
απόδοση 3αδας 7.03 x 15.5 μονάδες.


2)Δελτίο:
 Θα ρισκάρω με τα αγαπημένα μου ημίχρονα /τελικά με ανατροπές σε σύστημα 1,2

Μορκαμ - Νιουπορτ 2/1  (29.00)
Σπορτφρεουντε Λοτε - Ντορτμουντ 1/2 (23.00)
ποντάρισμα 1 μονάδα στα μονά σύνολο 2 μονάδες.
και 1 μονάδα στην δυάδα.
Συνολικό ποντάρισμα 3 μονάδες.



ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΜΠΟΛΤΟΝ

Σπουδαία νίκη στη μάχη που δίνει να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού πήρε η Τζίλιγχαμ, επικράτησε με 3-2 της Σκάνθορπ παρότι ως το 77’ ήταν πίσω στο σκορ με 0-2. Τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία (3-0-1), χάρη σε αυτό το καλό σερί ξέφυγε επτά βαθμούς από τη ζώνη, ενδέκατο σερί GG και έκτο σερί GG & over 2,5. Μεγάλη νίκη και για την Μπόλτον, η πρώτη μετά από τέσσερις αγωνιστικές, πέρασε με το εμφατικό 2-4 από την έδρα της πολύ φορμαρισμένης Φλίτγουντ ρίχνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στον ένα βαθμό (η Μπόλτον έχει και παιχνίδι λιγότερο). Από σημαντικά αποτελέσματα έρχονται και οι δύο, δύσκολο να διαλέξουμε πλευρά, πολύ καλή εναλλακτική όμως μας δίνουν τα γκολ που αποτελούν ψωμοτύρι της Τζίλιγχαμ ενώ εσχάτως συνηθίζει και η Μπόλτον (4/5 GG), στο 1,80 το GG, στο καλοπληρωμένο 2,05 το over 2,5.

ΚΡΟΟΥΛΙ - ΚΡΟΥ

Τέταρτο ματς χωρίς νίκη για την Κρόουλι, που ήταν καλή πάντως στο 2-2 με την Μπάρνετ, το +12 από την επικίνδυνη ζώνη της επιτρέπει να μπει ξέγνοιαστη στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν. Στο +7 έμεινε από την άλλη η Κρου μετά την ήττα με 1-2 από την ουραγό Νιούπορτ, δεν μπόρεσε έτσι να δώσει συνέχεια στο εκπληκτικό διπλό στο Πόρτσμουθ, 7ο over 2,5 στα οκτώ τελευταία. Μοιρασμένα τα σετ και δεν προκύπτει κάποια ευκαιρία, καλή επιλογή αντίθετα το 2,00+ του over 2,5, με τις δύο ομάδες να έχουν έφεση εσχάτως στα πολλά γκολ.


ΦΟΥΛΑΜ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Αναμέτρηση μεταξύ δυο ομάδων με διαφορετικούς στόχους, με τη Φούλαμ να παλεύει για την άνοδο και τη Μπλάκμπερν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Έχει πάρει μπρος για τα καλά η επίθεση της Φούλαμ, σκοράρει με μεγάλη ευκολία τον τελευταίο μήνα, αυτός είναι και λόγος για τον οποίο βελτιώθηκε η βαθμολογική της θέση, αφού αδυνατεί να σφίξει την άμυνα της. Η Μπλάκμπερν έρχεται επίσης από σερί θετικών αποτελεσμάτων, μπορεί να μην βγάζει μάτια με τις εμφανίσεις της, βρίσκει όμως τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει. Παιχνίδι στο οποίο υπάρχουν τα συστατικά για να δούμε πολλά γκολ, η αγωνιστική φιλοσοφία της Φούλαμ, αλλά και η αποτελεσματικότητα της Μπλάκμπερν, μας ωθούν προς το συνδυαστικό GG & over 2,5 στο 2,05 της Bet365. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.