Νέο ξεκίνημα με δημιουργία μπάνκας.
Αρχική μπάνκα 500 μονάδες.
Τρέχον ποντάρισμα 20 μονάδες.
Υπόλοιπο μπάνκας 480 μονάδες.

Δελτιο:
ΛΑΝΣ – ΣΟΣΟ  GG,  (2,20)
ΤΣΕΛΣΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. 1. (1,75)
ΛΑΤΣΙΟ – ΤΟΡΙΝΟ  γκολ γηπεδούχου over 1.5, (1,50)

20 μονάδες x 5,775 =115,5 μονάδες.


 ΛΑΝΣ – ΣΟΣΟ
Τσαμπουκαλεμένη εμφάνιση από την Λανς (12-10-6 συνολικά), νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα με σκορ 2-3. Ανοιχτό παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν την υπεροχή και τις περισσότερες ευκαιρίες (24 συνολικά προσπάθειες για γκολ), οι σπουδαιότερες στο 57’, 61’ και 70’ με σουτ εξ επαφής. Βρέθηκαν να κυνηγάνε δύο φορές το σκορ (32’, 80’), ωστόσο με γκολ στο 50’, 86’ και 92’ πήραν δίκαια τους τρεις βαθμούς. ’’Δείξαμε χαρακτήρα. Κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο.’’ δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός της Σβετίνοβιτς. Τιμωρημένος ο ποιοτικός μέσος της Μποστόκ (28/5), εκτός ο μέσος Ζεράρ (21/1).
Απογοήτευσε πάλι η Σοσό (9-11-8 συνολικά), ηττήθηκε εντός έδρας από την Χάβρη με 0-1. Παρά τον ενθουσιασμό από την επιστροφή του ηγέτη της άμυνας Τεϊκέου, είχε πολλά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι. Δεν κατάφερε να αποτρέψει το 0-1 στο 42’, ενώ επιθετικά απείλησε μόνο στο δεύτερο μέρος, με σημαντικότερη ευκαιρία το μακρινό σουτ του αμυντικού Φουκς στο 58’. ’’Θέλουμε να ξεχαστεί γρήγορα η ήττα, ακολουθεί δύσκολος αγώνας.’’ δήλωσε ο προπονητής της Καρτιέ.
Ο γενικός διευθυντής των ’’λιονταριών’’ Ίλζα Κενζίνγκ δήλωσε πως η άνοδος είναι στους στόχους της ομάδας αλλά η προσπάθεια θα γίνει την νέα σεζόν. Επίσης, στο γήπεδο της ομάδας τοποθετήθηκε νέος χλοοτάπητας και θα είναι έτοιμος για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Νιμ. Φρέσκος τραυματίας ο ταλαντούχος μέσος Φουκς (22/2), ο οποίος θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες, μακροχρόνιος ο φορ Καράνοβιτς (9/2).
Η Λανς έχει σκοράρει στις 11/13 εντός έδρας αναμετρήσεις της, χωρίς τον μοχλό της μεσαίας γραμμής Μποστόκ είναι απρόβλεπτη. Εφιαλτικός δεύτερος γύρος για την Σοσό (5-4-5 εκτός), έχει μόλις μία νίκη σε δέκα παιχνίδια, ενώ πετυχαίνει γκολ με το σταγονόμετρο. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν δεινούς εκτελεστές, Αντριατσίμα (27/12) και Σάο (21/5) μπορούν να ματώσουν τα αντίπαλα δίχτυα. Πολύ ψηλά το GG στο 2,20 .

ΤΣΕΛΣΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.
Ολοταχώς προς τον τίτλο της Πρέμιερ βαδίζει η Τσέλσι, νέα επαγγελματική νίκη επί της Γουέστ Χαμ (1-2 εκτός έδρας ) και αέρας δέκα πόντων απ’ τη δεύτερη Τότεναμ. Απ’ την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στη Ροστόφ για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ έρχεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το 1-1 στη Ρωσία της δίνει προβάδισμα πρόκρισης. Δύσκολα κοντράρεται αυτήν την εποχή η Τσέλσι των δώδεκα συνεχόμενων νικών στο «Στάμφορντ Μπριτζ», την ίδια ώρα που η Γιουνάιτεντ έρχεται από κοπιαστικό ταξίδι και δεν θα έχει τον Ιμπραίμοβιτς στη σύνθεσή της. Ντέρμπι με αλατοπίπερο την παρουσία του Μουρίνιο, με σωστό φαβορί όμως του «μπλε». Στο 1,75 ο άσος στην Bet365.

ΛΑΤΣΙΟ – ΤΟΡΙΝΟ
Σε πολύ καλό φεγγάρι βρίσκεται η Λάτσιο, πρόσθεσε ακόμη μία νίκη στο ενεργητικό της στο πρωτάθλημα (0-2 την Μπολόνια εκτός έδρας) και παρέμεινε σε τροχιά τριάδας. Αήττητη εδώ και ενάμιση μήνα για επτά σερί ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο (6-1-0). Νίκη και για την Τορίνο, η οποία δυσκολεύτηκε κόντρα στην Παλέρμο, αλλά στο τελευταίο 15λεπτο ο Μπελότι έβαλε τα πράγματα σε μια σειρά (0-1 μέχρι το 73’, χατ-τρικ ο 23χρονος Ιταλός φορ μέσα σε οκτώ λεπτά). Βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και πηγαίνει για ένα ήρεμο/αδιάφορο φινάλε. Αξιόλογη η Λάτσιο στο «Ολίμπικο», 7/9 νίκες της έχουν συνδυαστεί με over 1,5, την ίδια ώρα που η Τορίνο εκτός έδρας χάνεται (0-3-4 στα επτά τελευταία).  Στο 1,50 βρίσκουμε το το οver 1,5 γκολ της Λατσιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.