Με τα κυριότερα πρωταθλήματα για το Σάββατο.

Επανερχόμαστε με τα κυριότερα παιχνίδια του Σαββάτου.

σοπαλία στο λονδρέζικο ντέρμπι (3,40)

3/4 X είδαμε στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν

Ισοπαλία στο λονδρέζικο ντέρμπι (3,40)
Η φορμαρισμένη Τότεναμ υποδέχεται την πρωτοπόρο και αήττητη Τσέλσι στο λονδρέζικο ντέρμπι που ανοίγει την 8η αγωνιστική της Πρέμιερ. Εκδίκηση θέλει ο Βίλλας Μπόας, αλλά οι “μπλε” είναι σκληρό καρύδι, 3,40 πληρώνει η ισοπαλία.
Εμφάνιση-απόδειξη της αγωνιστικής της ανόδου πραγματοποίησε η Τότεναμ την τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή των Εθνικών ομάδων, επικρατώντας με 2-0 της Άστον Βίλα στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Η ομάδα του Βίλας Μπόας επέβαλε από την αρχή το ρυθμό της φτάνοντας εύκολα στην αντίπαλη εστία (23-8 τελικές, 8-0 κόρνερ, 58-42 κατοχή) αλλά η έλλειψη ενός φορ κλάσης φάνηκε για ένα ακόμα παιχνίδι, αφού χρειάστηκε να φτάσουμε στο 58’ για να ανοίξει το σκορ με σουτ του Ντεφόε που κόντραρε στον Κόλκερ. Ο Λένον εννέα λεπτά αργότερα σφράγισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τα “σπιρούνια” στο πρωτάθλημα με το πρώτο γκολ του μετά από 10 μήνες.

Είχε προηγηθεί το μεγάλο διπλό στο Ολντ Τράφορντ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-3, η μοναδική ήττα της μέχρι τώρα ήρθε στην πρεμιέρα με το απόλυτα άδικο 2-1 κόντρα στη Νιούκασλ, έκτοτε μετράει 4-2-0 για την Πρέμιερ και 5-4-0 συνολικά. Υποδέχεται τη μισητή συμπολίτισσα Τσέλσι, την οποία έχει κερδίσει μόλις τρεις φορές στα τελευταία 40 μεταξύ τους παιχνίδια για την Πρέμιερ αλλά και οι τρεις νίκες ήρθαν στην έδρα της την τελευταία εξαετία, όπου μετράει 3-3-0 (5/6 GG).
 Έξτρα κίνητρο για τη νίκη έχει ο Βίλας Μπόας, που πέρυσι αποχώρησε στη μέση της σεζόν από τους “μπλε” ως αποτυχημένος, ο πορτογάλος τεχνικός δεν έχει φρέσκους αγωνιστικούς πονοκεφάλους και αναμένεται να παρατάξει την ίδια εντεκάδα με το προηγούμενο παιχνίδι. Παραμένουν εκτός οι Καμπούλ, Ασού-Εκοτό (αμυντικοί), Λίβερμορ, Πάρκερ (μέσοι), αμφίβολος ο αναπληρωματικός αμυντικός Νότον. 
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Τσέλσι υποδεχόμενη τη Νόριτς την προηγούμενη αγωνιστική, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ από το τέρμα του Χολτ στο 11’ διατήρησε την ψυχραιμία της και ανέτρεψε το αποτέλεσμα πριν την ανάπαυλα (3-1), με τον Ιβάνοβιτς στο 76’ να γράφει το τελικό 4-1. Τέσσερις διαφορετικοί ποδοσφαιριστές βρήκαν δίχτυα για την ομάδα του Ντι Ματέο, που πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της σε επίσημα παιχνίδια, διατηρώντας την απόσταση από τους διώκτες της στη μάχη της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ. 
Με ρεκόρ 6-1-0 οι “μπλε” παραμένουν μαζί με τη Σίτυ οι μοναδικές αήττητες ομάδες στην κατηγορία, δεν αποδίδουν πάντα καλό ποδόσφαιρο αλλά στο οριακό ματς στο Έμιρεϊτς απέναντι στην Άρσεναλ πριν από δύο αγωνιστικές έδειξαν ότι και φέτος έχουν τον τρόπο να παίρνουν αποτελέσματα παίζοντας κατενάτσιο. Με στόχο να χτυπήσουν στην κόντρα θα παραταχθούν στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, όπου και η ισοπαλία δεν θα τους αφήσει δυσαρεστημένους. Από την αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι δύο κολώνες της ομάδας, ο τιμωρημένος Τζον Τέρι και ο τραυματίας Φρανκ Λάμπαρντ. Μπέρτραντ και Στάριτζ δίνονται αμφίβολοι. 
Πιθανές εντεκάδες:
Τότεναμ (4-2-3-1): Lloris - Walker, Gallas, Caulker, Vertonghen - Dembele, Sandro – Bale, Dempsey, Aaron Lennon - Defoe
Τσέλσι (4-2-3-1): Cech - Ivanovic, Cahill, Luiz, Cole - Mikel, Ramires - Mata, Oscar, Hazard -Torres 
Key Stat: 3/4 ισοπαλίες είδαμε στα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν. 
Λονδρέζικο ντέρμπι με ιδιαίτερο χρώμα λόγω Βίλας Μπόας, η Τότεναμ έχει ανεβάσει στροφές και παίζει στρωτό ποδόσφαιρο αλλά η έλλειψη του παίχτη που θα τελειώσει τις φάσεις είναι εμφανής, ενώ η Τσέλσι ακόμα και όταν δεν παίζει καλά έχει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα. 

 Ομάδα του over η Σαουθάμπτον (1,73)
Οι “Άγιοι” παραμένουν πιστοί στο επιθετικό στυλ παιχνιδιού που τους χάρισε την άνοδο στην Πρέμιερ και στο ντέρμπι νεοφώτιστων στην έδρα της Γουέστ Χαμ περιμένουμε να φέρουν ακόμα ένα over 2,5. 1,73 πληρώνουν τα πολλά γκολ.
Πικρή γεύση άφησε στη Γουέστ Χαμ το τελευταίο παιχνίδι της πριν τη διακοπή των Εθνικών ομάδων, αφού ηττήθηκε με 1-3 από τη συμπολίτισσα Άρσεναλ. Τα “Σφυριά” μπήκαν δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 21’ με πολύ όμορφο γκολ του Ντιαμέ αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία, ισοφαρίζοντας πριν το ημίχρονο με το πρώτο τέρμα του Ζιρού στην Πρέμιερ (41’). Στο τελευταίο ημίωρο και οι δύο ομάδες έψαξαν για τη νίκη, με την ποιότητα των “κανονιέρηδων” να κάνει τη διαφορά. 
Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε τέλος στο αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0) για την ομάδα του Άλαρνταϊς, που ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος στο Μπόλεϊν Γκράουντ (ρεκόρ 2-1-1). Αρκετά ανοιχτά όλα τα παιχνίδια της (4/7 over 2,5), εντός έδρας πιέζει από την αρχή για τη νίκη, ενώ μέχρι στιγμής σκοράρει το 88% των τερμάτων της στο πρώτο ημίχρονο. Πολύ ενθαρρυντικό το ξεκίνημα της (3-3-2), βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας και δείχνει ικανή να μείνει μακριά από περιπέτειες. Παραμένουν εκτός οι μέσοι Κόλισον, Ντιαρά, τραυματίες είναι οι Ντεμέλ (μπακ), Βαζ Τε (φορ, 7 αγ./1 γκολ), αμφίβολος δίνεται ο αμυντικός Ο’Μπράιεν. 
Εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 στη Φούλαμ παραχώρησε την προηγούμενη αγωνιστική η Σαουθάμπτον, έπειτα από ένα ακόμα ματς-ροντέο. Οι “Άγιοι” άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4΄με τον Φόντε και έδειχναν ικανοί να κρατήσουν τη νίκη μέχρι το 70’, όταν και ο Χούιφελντ με αυτογκόλ έφερε το ματς στο 1-1. Στη συνέχεια το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 1-2 στο 88’ αλλά ο στόπερ Φόντε με δεύτερο τέρμα από στημένη μπάλα έγραψε το τελικό σκορ στο 90’.
Παρότι νεοφώτιστη η ομάδα του Άντκινς παραμένει σταθερή στο επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου που της έδωσε την άνοδο, θυμίζοντας σε πολλά πράγματα την περσινή Νόριτς. Το ρεκόρ της (1-1-5) αδικεί την εικόνα που βγάζει μέσα στο γήπεδο, κόντραρε στα ίσια τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ ενώ σκόραρε στις έδρες των Άρσεναλ και Έβερτον (0-0-3 εκτός αλλά έχει αγωνιστεί σε Έτιχαντ, Έμιρεϊτς και Γκούντισον Παρκ). Συνολικά μετράει 6/7 over 2,5 και GG, μοναδικό under η εντός έδρας ήττα με 0-2 από τη Γουίγκαν. 
Με τέρματα 12-20 διατηρεί την 8η καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ και μακράν τη χειρότερη άμυνα, έχει επιτρέψει στους αντιπάλους της μέχρι στιγμής τα περισσότερα σουτ στην εστία (41) ενώ έχει σημειώσει τρία αυτογκόλ, όσα όλες οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας μαζί. Τα δύο από αυτά ήρθαν από τον αμυντικό Χούιφελντ, που πέρυσι σκόραρε και στα δύο παιχνίδια των “Αγίων” κόντρα στα “Σφυριά”. Εκτός από την αρχή της σεζόν ο μέσος Κορκ, θα λείψει για ένα ακόμα παιχνίδι ο εξαιρετικός μεσοεπιθετικός Γκαστόν Ραμίρεζ (3 αγ./1 γκολ), αμφίβολος ο βασικός μπακ Κλάιν. 
Key Stat: 6/7 over 2,5 και GG μετράει τη φετινή σεζόν η Σαουθάμπτον. 
Συμπέρασμα: Ντέρμπι νεοφώτιστων στην Πρέμιερ, που μέχρι στιγμής πάντως αγωνίζονται ακομπλεξάριστα και για ένα ακόμα παιχνίδι αναμένεται να παίξουν για τη νίκη. Περιμένουμε βρετανικό παιχνίδι με φάσεις και γκολ εκατέρωθεν, το over 2,5 ποντάρεται από νωρίς και αυτή την ώρα αποδίδει 1,73 .
 Σκοράρει η Μπρομ απέναντι στη Σίτυ(1,70)
Η εξαιρετική φέτος Γουέστ Μπρομ υποδέχεται στο απόρθητο Χόθορνς τη Μάντσεστερ Σίτι με στόχο να κάνει δύσκολη τη ζωή των πρωταθλητών. Σκοράρουν με συνέπεια οι γηπεδούχοι, 10/11 GG μετράει σε επίσημα η Σίτι, 1,70 πληρώνει το αμφίσκορο .
Μπαίνοντας με τον αέρα που της έχει δώσει το εντυπωσιακό της ξεκίνημα στη σεζόν η Γουέστ Μπρομ προηγήθηκε με 2-0 στο 25λεπτο της ΚΠΡ την προηγούμενη αγωνιστική, δείχνοντας να καθαρίζει το ματς από την αρχή. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν παρέδωσαν τα όπλα και μείωσαν με πανέμορφο τέρμα του Τάαραμπτ στο 35’, στη συνέχεια πίεσαν για την ισοφάριση αλλά η Μπρομ με εξαιρετική αντεπίθεση πέτυχε τρίτο γκολ στο 85’ με τον Μουλούμπου. Η ομάδα του Χιούζ μείωσε ξανά με άλλο ένα πολύ όμορφο γκολ στο 91’ (από τον Γκρανέρο αυτή τη φορά) και στην εκπνοή έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τον Μποσίνγκουα. 
Έτσι η Γουέστ Μπρομ διατήρησε το απόλυτο στο Χόθορνς με 4/4 νίκες, κάτι που είχε να καταφέρει από το 1919, πιάνοντας την Έβερτον στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ. Σκόραρε σε όλα τα φετινά παιχνίδια της εκτός του 3-0 από τη Φούλαμ πριν από τρεις αγωνιστικές, υποδέχεται την πρωταθλήτρια Σίτυ με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα διατηρήσει το εξαιρετικό μομέντουμ της, αμφίβολοι δίνονται ο αναπληρωματικός κίπερ Μάιχιλ και οι υπολογίσιμοι ΜακΌλεϊ , Τζόουνς, Ρίτζγουελ (αμυντικοί), Μπραντ, Τόμας, Ριντ (μέσοι), Λουκάκου (φορ).
Απέναντι στη Σάντερλαντ η Μάντσεστερ Σίτι θύμισε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν την περσινή ομάδα που με όπλο την άμυνα της κατέκτησε το πρωτάθλημα, κερδίζοντας τις “μαυρόγατες” με 3-0.  Άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό φάουλ του Κολάροφ στο 5’, απλοποιώντας το έργο της αφού η Σάντερλαντ δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Χαρτ, που πέρασε ήσυχο απόγευμα. 
Παρότι παραμένει αήττητη στην Πρέμιερ (4-3-0) το ξεκίνημα της απέχει αρκετά από το να χαρακτηριστεί ιδανικό, αφού παρουσιάζει μεγάλα αμυντικά κενά που δεν της επιτρέπουν να φτάσει σε άνετες νίκες. Στο πρωτάθλημα δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι σε Σαουθάμπτον, ΚΠΡ (εντός) και Φούλαμ (εκτός), ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν απογοητευτική κόντρα σε Ρεάλ και Ντόρτμουντ, γλιτώνοντας την συντριβή από την πρώτη και την εντός έδρας ήττα από τη δεύτερη χάρις στον εξαιρετικό κίπερ Χαρτ.
6/7 GG μετράει στην Πρέμιερ, 10/11 συνολικά σε επίσημα παιχνίδια, ενώ έχει τα περισσότερα σουτ στο τέρμα από οποιοδήποτε άλλη ομάδα της κατηγορίας. Τραυματίστηκε στο ματς των Ισπανών με τη Γαλλία ο Σίλβα και θα απουσιάσει, όπως και ο μέσος Ρόντγουελ, αμφίβολοι δίνονται οι Μαϊκόν και Χάβι Γκαρθία (μέσος). Αγουέρο και Τέβεζ αναμένονται στη βασική 11άδα, με τον δεύτερο να έχει πετύχει πέντε γκολ σε τέσσερα παιχνίδια κόντρα στη Γουέστ Μπρομ.
Πιθανές εντεκάδες:
Γουέστ Μπρoμ (4-2-3-1): 
Foster - Ridgewell (Jara), Olsson, McAuley (Tamas), Reid - Mulumbu, Yacob - Gera, Morrison, Odemwingie - Long
Μαν. Σίτυ (4-4-1-1): Hart - Clichy, Kompany, Nastasic, Zabaleta - Nasri, Barry, Toure, Milner - Tevez – Aguero
Key Stat: 10/11 GG μετράει φέτος σε επίσημα ματς η Μάντσεστερ Σίτυ.
Συμπέρασμα: Πανίσχυρη παρουσιάζεται φέτος στο Χόθορνς η Γουέστ Μπρομ, περιμένουμε να κάνει δύσκολο το έργο των πρωταθλητών που χωλαίνουν αμυντικά. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν με συνέπεια ανάλογη με εκείνη που η Σίτυ δέχεται γκολ, ξεχωρίζει στοιχηματικά το GG που πληρώνει 1,70 επιλογή αποτελεί και το over 2,5 στο 1,75.   

 Καθαρίζει στο Κρέιβεν Κότατζ η Φούλαμ 
Αποτελεσματικότητα έχουν δείξει μέχρι στιγμής οι λονδρέζοι στην έδρα τους απέναντι σε ομάδες του δικού τους βεληνεκούς, με το παιχνίδι κόντρα στην αναιμική και φέτος Άστον Βίλα να αποτελεί ευκαιρία για να επιστρέψουν στις εντός έδρας νίκες. Στο 1,87 ο άσος.
Έδειξε πυγμή στο Σεντ Μέρις η Φούλαμ την προηγούμενη αγωνιστική, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ από στημένη φάση (ως συνήθως) μόλις στο 4’ κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να το γυρίσει τούμπα με δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο (70’, 88’), αλλά από μια ακόμα στημένη μπάλα ισοφαρίστηκε στο 91’ για το τελικό 2-2. 
Είχε προηγηθεί η καλή εμφάνιση και ήττα στο τέλος από την Μάντσεστερ Σίτι με 1-2, πρώτη εντός έδρας για την ομάδα του Γιολ που στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της στο Κρέιβεν Κότατζ επικράτησε άνετα των Νόριτς και Γουέστ Μπρομ με 5-0 και 3-0 αντίστοιχα. Μετράει 7/7 over 2,5 μέχρι στιγμής, ενώ έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ από στημένες φάσεις από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Πρέμιερ (6). Ντιαρά και Ντέιβις (μέσοι) παραμένουν εκτός, ανέτοιμοι οι Φρέι και Ντεζάγκα (εξτρέμ), αμφίβολοι δίνονται οι Πέτριτς, Μπερμπάτοφ και Ρουίς, ένας από τους δύο πρώτους όμως θα ξεκινήσει στην επίθεση μαζί με τον Ρονταγιέγκα. 
Μια ακόμα άχρωμη εμφάνιση πραγματοποίησε η Άστον Βίλα κόντρα στην Τότεναμ πριν τη διακοπή, γνωρίζοντας δίκαιη ήττα με 2-0. Απείλησε ελάχιστα την αντίπαλη εστία (23-8 τελικές, 8-0 κόρνερ, 58-42 κατοχή μπάλας)  και παρότι έκλεισε το ημίχρονο στο 0-0 το γκολ για τα σπιρούνια φαινόταν θέμα χρόνου, κάτι που συνέβη στο 58’ με τον Κόλκερ, ενώ ο Λένον κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του Βίλας Μπόας εννέα λεπτά αργότερα. 
Με πέντε βαθμούς έπειτα από επτά αγωνιστικές οι “χωριάτες” πραγματοποιούν το χειρότερο ξεκίνημα τους στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ (1-2-4), χωρίς μάλιστα σε αυτό το διάστημα να έχουν αντιμετωπίσει κάποια –πλην της Τότεναμ- ομάδα του Big 6. Σύννεφα αμφισβήτησης έχουν ήδη αρχίσει να μαζεύονται πάνω από τον Λάμπερτ (που το καλοκαίρι ήρθε σαν Μεσσίας) και τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ομάδας, φιλοξενείται από τη Φούλαμ κόντρα στην οποία είναι αήττητη στα τελευταία έξι μεταξύ τους (3-3-0) αλλά στις 12 τελευταίες εξόδους της για το πρωτάθλημα έχει πετύχει μόλις 5 γκολ. Πετρόφ, Νταν,Γκάρντνερ, Άιρλαντ, Μπένετ παραμένουν εκτός, τον Μπεντέκε αντί του Μπεντ στην επίθεση αναμένεται να προτιμήσει ξανά ο σκωτσέζος τεχνικός. 
Πιθανές εντεκάδες:
Φούλαμ (4-4-2): Schwarzer -  Reither, Hughes, Hangeland, Riise -  Ruiz (Kacaniklic), Baird, Sidwell, Duff – Rodallega, Berbatov (Petric)
Άστον Βίλα (4-4-2): Guzan - Bennett, Vlarr, Clark, Lowton - Holman, El Ahmadi, Delph, Albrighton -  Agbonlahor, Benteke 
Key Stat: 0-1-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της Άστον Βίλα.
Συμπέρασμα: Άνετες νίκες κόντρα σε ομάδες του χεριού της πέτυχε μέχρι στιγμής η Φούλαμ στο Κρέιβεν Κότατζ, απέναντι στην αναιμική φέτος Άστον Βίλα μπορεί να σημειώσει μια ακόμα, με τον άσο να αποδίδει 1,87.

 Ακόμη ένα GG για Λίβερπουλ-Ρέντινγκ
Mε στόχο την πρώτη φετινή νίκη στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Ρέντινγκ που έχει καταφέρει να σκοράρει σε 5/6 φετινά ματς της στην Πρέμιερ. Με δεδομένες και τις μόνιμες αδυναμίες της Λίβερπουλ πίσω, επιλογή αποτελούν το over που πληρώνει 1,65 αλλά και το GG που προσφέρεται στο 1,90 στην Bet365.
Αγνοεί τη νίκη η Λίβερπουλ μέσα στο Άνφιλντ σε 4 αναμετρήσεις φέτος και σίγουρα αυτό το στατιστικό δεν μπορεί να ευχαριστεί τον Ρότζερς παρόλο που μέχρι τώρα οι κόκκινοι έχουν αντιμετωπίσει δύσκολες ομάδες καθώς υποδέχτηκαν κατά σειρά Σίτι, Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ και Στόουκ. Στο τελευταίο ματς έμειναν στο 0-0 απέναντι στην αμυντικά στημένη Στόουκ που προσπάθησε με το σκληρό της παιχνίδι να αποπροσανατολίσει τους παίκτες της Λίβερπουλ, αποσπώντας μια δίκαιη ισοπαλία.
Μεγάλος ο προβληματισμός για τον Ρότζερς που βλέπει τις επιθετικές του λύσεις να περιορίζονται στο εξής ένα και μοναδικό όνομα. Ο Σουάρεζ είναι απελπιστικά μόνος μπροστά με τον τραυματισμό του Μπορίνι και ήδη ο κόσμος πιέζει είτε για ουσιαστικές μεταγραφές μπροστά τον Ιανουάριο είτε τουλάχιστον την επιστροφή του Κάρολ από τον δανεισμό του στη Γουέστ Χαμ.

Το άσχημο για τον Ρότζερς είναι ότι σε συνδυασμό με την κάκιστη βαθμολογική θέση της Λίβερπουλ δεν μπορεί να κάνει το rotation που θα ήθελε ξεκουράζοντας τον Ουρουγουανό άσσο ο οποίος αναγκάζεται να παίζει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτου διοργάνωσης.

Δεν έχει παίξει άσχημα η Ρέντινγκ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα όμως άλλο πράγμα οι εντυπώσεις και άλλο η βαθμοί. Η ουσία είναι ότι βρίσκεται κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού με μόλις 3 βαθμούς και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα σε 6 αγώνες, κάτι που δεν έχει πετύχει ακόμη μόνο η ΚΠΡ και η Νόριτς.

Πάντως στα δύο τελευταία ματς η Ρέντινγκ ήρθε ισόπαλη με το ίδιο σκορ, 2-2 απέναντι σε Σουόνσι και Νιούκασλ, σε δύο πολύ χορταστικά παιχνίδια με εκατέρωθεν φάσεις και ευκαιρίες για νίκη. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στα περισσότερα ματς φέτος των νεοφώτιστων αφού μετράνε 5/6 GG, δεν έχουν σκοράρει μόνο στη Στόουκ, την ώρα που έχουν δεχτεί ήδη 13 τέρματα.

Δεν υπολογίζει στους μόνιμους τραυματίες Λέιβα, Κέλι και Μπορίνι ο Ρότζερς, λογικά δε προλαβαίνει ο Ενρίκε ενώ απομένει να δούμε τι θα πράξει με τον Ντάουνινγκ που απογοητεύει με τις εμφανίσεις του και έμεινε εκτός αποστολή στο ματς κόντρα στη Στόουκ. Σχεδόν όλοι οι παίκτες της Λίβερπουλ προέρχονται από Ευρωπαϊκά ματς μεσοβδόμαδα με τους Άγγλους να έχουν μόλις 2 μέρες ξεκούραση. Μόνο ο Φεντερίτσι απών για την ομάδα του Μακ Ντέρμοτ, αλλά έτσι κι αλλιώς έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα ο Μακ Κάρθι.
Πιθανές ενδεκάδες:
Λίβερπουλ (4-3-3): Reina - Johnson, Wisdom, Αgger, Skrtel - Sahin, Allen, Gerrard - Sterling, Suso, Suarez
Ρέντινγκ (4-4-2): McCarthy - Gunter, Shorey, Gorkss, Pearce - Karacan, Guthrie, McAnuff, Kebe - Hunt, Pograbnyak

Key Stat: 2-5-6 το ρεκόρ της Λίβερπουλ μέσα στο Άνφιλντ το 2012.
Συμπέρασμα: Απογοητευτικό το ρεκόρ της Λίβερπουλ μέσα στο Άνφιλντ για ολόκληρο το 2012 όμως πολλά από αυτά τα παιχνίδια έκρυβαν απίστευτες χαμένες ευκαιρίες και ίσως το ρεκόρ αυτό αδικεί τους κόκκινους. Η Ρέντινγκ δεν μπορεί να κρατήσει χαμηλά το σκορ φέτος και αναγκάζεται να ανοίγεται, αφού συχνά πυκνά κυνηγά το σκορ. Δύσκολα θα μείνει χαμηλά το σκορ και σε αυτό το ματς, επιλογή το over που πληρώνει 1,65 όμως προτιμότερο το GG σε απόδοση 1,90 στην Bet365 που άλλωστε έχει επιβεβαιωθεί στα 5/6 φετινά ματς της Ρέντινγκ.

 Δεν αντέχει για 2ο σερί ματς η Στόουκ
Από την πιο επιβλητική της νίκη προέρχεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πέρασε με 0-3 από το Νιούκαστλ αν και το τελικό σκορ αδικεί την προσπάθεια των γηπεδούχων. Με φουλ άμυνα και πολύ σκληρό παιχνίδι η Στόουκ πήρε το Χ στο Άνφιλντ όμως δύσκολα θα καταφέρει να το επαναλάβει σε 2ο συνεχή παιχνίδι. 1,80 πληρώνει  Bet365 o άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5.
Ευρεία νίκη με 0-3 πέτυχε η Γιουνάιτεντ μέσα στη Νιούκαστλ σε ένα ματς που από το ξεκίνημά του έμοιαζε ιδιαίτερα δύσκολο όμως αυτή την φορά η αποτελεσματικότητα των παικτών του Σερ Άλεξ σε συνδυασμό με την σπάνια ατυχία της Νιούκαστλ στις αντίστοιχες δικές της φάσεις έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων.
Με τη νίκη αυτή η Γιουνάιτεντ διασκέδασε εν μέρη τις εντυπώσεις από την εντός έδρας ήττα σοκ της περασμένης αγωνιστικής με 2-3 από την Τότεναμ όμως θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια φέτος καθώς η γενικότερη εικόνα της ομάδας δεν είναι η συνηθισμένη τουλάχιστον σε σύγκριση με αυτά που βλέπαμε τα τελευταία χρόνια.

Ισόπαλο 0-0 απέσπασε η Στόουκ μέσα στο Άνφιλντ σε ένα ματς που χαρακτηρίστηκε από τα πολλά νεύρα αλλά και δυνατά μαρκαρίσματα, αποτέλεσμα της ξεκάθαρης τακτικής του Τόνι Πούλις που είχε αποφασίσει με αυτό τον τρόπο να αποδιοργανώσει τους έτσι κι αλλιώς αγχωμένους παίκτες της Λίβερπουλ.

Το αποτέλεσμα τον δικαίωσε όμως πλέον καλείται να πράξει το ίδιο σε μια έδρα όπου μετράει 4/4 ήττες έχοντας σκοράρει μόλις ένα γκολ και έχοντας δεχτεί 13. Μαλιστα αν συμπεριλάβουμε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις η Γιουνάιτεντ μετράει ρεκόρ 11-1-0 μέσα στο Ολντ Τράφορντ απέναντι στη Στόουκ, η οποία δεν έχει καταφέρει να πετύχει διπλό σε κανένα από τα τελευταία 13 εκτός έδρας παιχνίδια της.

Πάντα εκτός οι Τζόουνς, Βίντιτς αμφίβολος ο Γιανγκ που είναι ακόμη ανέτοιμος για την επιστροφή του. Δύσκολα θα αλλάξει κάτι σε σχέση με το ματς του Άνφιλντ ο Πούλις, μόνο ο Σιντιμπέ παραμένει εκτός.

Πιθανές ενδεκάδες:
Mαν. Γιουνάιτεντ (4-2-3-1):
 De Gea - Rafael, Evra, Ferdinand, Evans - Carrick, Cleverley - Kagawa, Rooney, Welbeck - Van Persie
Στόουκ (4-5-1): Begovic - Cameron, Wilson, Huth, Shawcross - Adam, N'Zonzi, Walters, Kightly, Whelan - Crouch

Key Stat: 8
/9 νίκες έχει στα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων η Γιουνάιτεντ με επιμέρους σκορ 24-2.
Συμπέρασμα: Με κάθε μέσο άρπαξε την ισοπαλία στο Άνφιλντ ο Πούλις όμως τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα απέναντι στη Γιουνάιτεντ με την προϊστορία να προμηνύει μια εύκολη νίκη των γηπεδούχων. Με το -4 από τη Τσέλσι είναι δεδομένο ότι ο Σερ Άλεξ θα δώσει εντολή για πίεση από νωρίς και σίγουρα θεωρείται πολύ δύσκολο η Στόουκ να κρατήσει το μηδέν για δεύτερο σερί δύσκολο ματς, ενώ άγνωστο είναι το πως θα ανταποκριθεί στην περίπτωση που μείνει από σχετικά νωρίς πίσω στο σκορ. 1,80 πληρώνει  Bet365 o άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5.

 Συμβιβαστική ισοπαλία στη Σουόνσι (3,50)
Tην καλύτερη στιγμή ήρθε η διακοπή για τη Σουόνσι που διανύει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα. 2 μήνες χωρίς νίκη και η Γουίγκαν που αρχίζει να υποχωρεί βαθμολογικά. 1η επιλογή η ισοπαλία που πληρώνει 3,50, αξία και στο under που προσφέρεται στο 1,90 στην Bet365.
Σχεδόν δύο μήνες χωρίς νίκη έχει παραμείνει η Σουόνσι στο πρωτάθλημα μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα και τις δύο νίκες απέναντι σε ΚΠΡ και Γουέστ Χαμ. Στα παιχνίδια με Σάντερλαντ, Βίλα, Έβερτον, Στόουκ και Ρέντινγκ οι Ουαλοί κατάφεραν να μαζέψουν μόλις 2 βαθμούς πετυχαίνοντας 4 τέρματα, τα μισά δηλαδή σε σχέση με τα δύο πρώτα ματς.
Ο Λάουντρουπ μπορεί να δηλώνει ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας όμως μέσα του γνωρίζει ότι αν συνεχιστεί η ίδια κακή εικόνα θα τεθεί θέμα σχετικά με την παρουσία του στη συνέχεια του πρωταθλήματος και το συγκεκριμένο ματς κόντρα στην επίσης κακή το τελευταίο διάστημα Γουίγκαν έχει δίκαια χαρακτηριστεί ως ματς κλειδί για την συνέχεια.

Ίδιο σχεδόν διάστημα παραμένει χωρίς νίκη και η Γουίγκαν από εκείνο το 0-2 μέσα στη Σαουθάμπτον, ένα παιχνίδι που χωρίς να είναι καλύτεροι στο γήπεδο οι παίκτες του Μαρτίνεζ με σωστή τακτική και εμπειρία πήραν την ουσία και τους 3 πόντους. Στο τελευταίο ματς πάντως η Γουίγκαν έδειξε σημάδια ζωής απέναντι στη φορμαρισμένη Έβερτον διεκδικώντας στα ίσα τη νίκη με το τελικό 2-2 να την αφήνει απογοητευμένη μιας και είχε προσωρινά προηγηθεί δύο φορές.

Ο Μαρτίνεζ ελπίζει να συνεχιστεί αυτή η καλή εικόνα της ομάδας του που γενικότερα μοιάζει να βολεύεται περισσότερο στα εκτός έδρας ματς μιας και έχει σημειώσει 5 νίκες στις 10 τελευταίες εξορμήσεις της στην Πρέμιερ, συμπεριλαμβανομένων και δύο νικών σε Άνφιλντ και Emirates.

Παραμένουν εκτός δράσης οι Νιλ Τέιλορ και Μπάρτλεϊ για τη Σουόνσι, δεν υπολογίζει μόνο στον Άλκαραζ ο Μαρτίνεζ.

Πιθανές ενδεκάδες:
Σουόνσι (4-2-3-1):
 Vorm - Rangel, Davies, Williams, Chico - Britton, Sung-Yeung - Routledge, Hernandez, Michu - Graham
Γουίγκαν (3-4-3): Al-Habsi - Figueroa, Caldwell, Ramis - Beausejour, McCarthy, McArthur,Boyce - Maloney, Santo, Koné

Κey Stat: 2 μήνες χωρίς νίκη και οι δύο ομάδες.
Συμπέρασμα: Μία ήττα σε 7 παιχνίδια εντός έχει η Σουόνσι, 5/10 εκτός έδρας νίκες μετράει η Γουίγκαν για δύο ομάδες που προέρχονται από ένα απογοητευτικό δίμηνο χωρίς νίκη. Πρώτο μέλημα και των δύο να μην ηττηθούν, στο 3,50 προσφέρεται η ισοπαλία ενώ επιλογή και το under που πληρώνει 1,90 στην Bet365 σε ένα ματς που θα κυριαρχήσει η δύναμη και οι προσωπικές μονομαχίες.

 2 & over με σκόρερ Ζιρού η Άρσεναλ (2,20)
Στην έδρα της ασθενέστατης αμυντικά Νόριτς δοκιμάζεται η Άρσεναλ, με τα επιθετικά όπλα των “κανονιέρηδων” να παίρνουν μπρος τελευταία. 2,20 αποδίδει το 2 & over 2,5 , τιμή που βρίσκουμε και στο ενδεχόμενο να σκοράρει ο Ολιβιέ Ζιρού.  
Παρότι κατάφερε να αιφνιδιάσει την άμυνα της Τσέλσι, ανοίγοντας το σκορ με τον Χολτ στο 11’, η Νόριτς έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το Στάμφορντ Μπριτζ, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4-1. Οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το αποτέλεσμα από το πρώτο ημίχρονο (3-1) και στην επανάληψη κατέβασαν ταχύτητα, κλείνοντας το σκορ με τον Ιβάνοβιτς στο 76’.
Πολλά τα κενά στην άμυνα των “καναρινιών” για ένα ακόμα παιχνίδι, με 17 γκολ παθητικό η ομάδα του Χιούτον έχει τη δεύτερη χειρότερη αμυντική επίδοση στην Πρέμιερ, στην επίθεση συνεχίζει όπως και πέρυσι να φτιάχνει αρκετές φάσεις αλλά της λείπει η αποτελεσματικότητα, αφού χρειάζεται 15 τελικές για να φτάσει στο γκολ, έχοντας το μικρότερο ποσοστό στην κατηγορία. 
Βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με  τρεις βαθμούς σε επτά παιχνίδια (0-3-4), 0-2-1 το ρεκόρ της στο Κάροου Ρόουντ (2/3 GG) με όλα τα παιχνίδια της εκεί να έχουν εξαιρετικό ρυθμό. Tραυματίας είναι ο φορ Κέιν, δύσκολα θα επανέλθουν οι Γουίτακερ (αμυντικός) και  Λάπιν (μέσος), λίγες πιθανότητες να προλάβει έχει ο εξαιρετικός εξτρέμ Σνόντγκρας. Mε 4-5-1 και μοναδικό προωθημένο τον Χολτ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Χιούτον, αφήνοντας στον πάγκο τον Στιβ Μόρισον, που πέρυσι σκόραρε και στα δύο παιχνίδια της Νόριτς απέναντι στην Άρσεναλ. 
Με πείσμα και πίστη στις αγωνιστικές της δυνατότητες η Άρσεναλ απέδρασε από το Μπόλεϊν Γκράουντ με το τρίποντο την προηγούμενη αγωνιστική, στο δεύτερο κολλητό λονδρέζικο ντέρμπι για την ομάδα του Βενγκέρ. Οι γηπεδούχος Γουέστ Χαμ προηγήθηκε με όμορφο τέρμα του Ντιαμέ στο 21’αλλά οι “κανονιέρηδες” ισοφάρισαν πριν την επανάληψη με το πρώτο τέρμα του Ολιβιέ Ζιρού στην Πρέμιερ και στην επανάληψη ήταν η ομάδα που πλησίασε περισσότερες φορές στο γκολ, πετυχαίνοντας το με τον Γουόλκοτ στο 77’. Το τελικό 1-3 έγραψε ο Καθόρλα με εκπληκτικό σουτ από τα 30 μέτρα στο 84’, κλειδώνοντας το τρίποντο.   
Με ρεκόρ 3-3-1 η Άρσεναλ βρίσκεται στην 7η θέση της Πρέμιερ, έχοντας βγάλει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, απέναντι στη Νόριτς μετράει 3-1-0 την τελευταία διετία (4/4 GG και over 2,5, 3/4 over 4,5) και θέλει να συνεχίσει το σερί της. Σανιά και Γουίλσιρ αγωνίστηκαν 90 λεπτά σε φιλικό αγώνα απέναντι στην Τσέλσι μέσα στη διακοπή για τις Εθνικές αλλά ο Βενγκέρ δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή τους, εκτός παραμένουν οι κίπερ Σέζνι και Φαμπιάνσκι, οι μέσοι Ντιαμπί και Ροσίτσκι, χτύπησε και θα απουσιάσει ο Γουολκοτ ενώ μάλλον προλαβαίνει ο μπακ Γκιμπς. Ίδια εντεκάδα αναμένεται να παρατάξει ο Αλσατός τεχνικός, στην κορυφή θα δούμε και πάλι τον  Ζιρού που μεσοβδόμαδα πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τους Γάλλους κόντρα στην Ισπανία.
Πιθανές εντεκάδες:
Νόριτς (4-5-1): Ruddy - Martin, Bassong, Barnett , Garrido, - Tettey, Johnson, Howson, Hoolahan, Bennett - Holt
Άρσεναλ (4-2-3-1): Mannone-  Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs -  Arteta, Ramsey -  Podolski, Cazorla, Gervinho - Giroud
Key Stat: 4/4 over 2,5 και GG (3/4 over 4,5) είδαμε στις συναντήσεις των δύο ομάδων την τελευταία διετία.


Μπορεί και με 0 παθητικό η Μάλαγα (2,60)

Είναι η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας

Μπορεί και με 0 παθητικό η Μάλαγα (2,60)
Η Μάλαγα πήγε στη διακοπή προερχόμενη από την πρώτη ήττα της χρονιάς από την Ατλέτικο. Θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην μέτρια εκτός έδρας Βαγιαδολίδ και μπορεί βάσει των όσων έχει κάνει μέχρι τώρα να το πράξει και χωρίς να δεχτεί γκολ, ενδεχόμενο που πληρώνει 2,60 στην Bet365.
Πρώτη ήττα για τη Μάλαγα στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική μετά από εφτά ματς (4-2-1) και πρώτη στη σεζόν, άξιζε να χάσει από την Ατλέτικο αλλά αν ήταν λίγο πιο προσεκτική στο φινάλε θα έπαιρνε το βαθμό της ισοπαλίας, αφού το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ στο 90’. Θα προσπαθήσει κόντρα στη Βαγιαδολίδ να επιστρέψει στις νίκες, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη φιλοξενεί τη Μίλαν στο Τσάμπιονς Λιγκ εκεί όπου έχει κάνει το 2/2 στις νίκες.

Πολύ στιβαρή αμυντικά, διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (11-4 τα γκολ), ενώ έχει δώσει 11 επίσημα παιχνίδια φέτος και κράτησε ανέπαφη την εστία της στα 8! Εντός έδρας έχει 2-1-0 με γκολ 8-2 και συνολικά στο πρωτάθλημα δεν χάνει στο γήπεδό της από τον Μάρτιο (5-2-0). Ο βασικός μέσος Τουλαλάν είναι αμφίβολος και δεν θα ρισκάρει, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Σάντα Κρους (επιθετικός, 1 γκολ), Μπουονανότε (μεσοεπιθετικός) και Σ. Σάντσεθ (αμυντικός).
Μετά το εντυπωσιακό 6-1 επί της Βαγιεκάνο, η Βαγιαδολίδ έφερε 1-1 ξανά εντός έδρας με την Εσπανιόλ, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση. Από το 45’ έπαιζε με παίκτη παραπάνω, δέχτηκε το 0-1 στο 69’ με πέναλτι και τελικά ισοφάρισε στο 81’ με τον Όσκαρ, ο οποίος έχει συμμετοχή στο 54,5% των γκολ της ομάδας φέτος (4 γκολ, 2 ασίστ).
Ο Μίροσλαβ Τζούκιτς βλέπει την ομάδα του να μετράει 3-1-3 στο πρωτάθλημα (5/7 under), να υστερεί όμως εκτός έδρας (1-0-2), όπου κέρδισε στο πρώτο ματς τη Σαραγόσα με 0-1 και έχασε στα δύο επόμενα δεχόμενη από δύο γκολ στο καθένα. Αν εξαιρεθεί η απουσία του μέσου Λ. Σάστρε, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα απουσιών.
Πιθανές ενδεκάδες:
Μάλαγα (4-1-4-1): Caballero – Monreal, Demichelis, Weligton, Gamez – Camacho – Eliseu, Portillo, Isco, Joaquin – Saviola
Βαγιαδολίδ (4-2-3-1): Jaime – Balenziaga, Sereno, Valiente, Rukavina – Perez, Rubio – Bueno, Gonzalez, Ebert – Manucho
Key Stat: Η Μάλαγα έχει παίξει φέτος 11 επίσημα παιχνίδια και κράτησε ανέπαφη την εστία της στα 8!
Μετά την πρώτη ήττα της σεζόν πριν τη διακοπή η Μάλαγα φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην μέτρια εκτός έδρας Βαγιαδολίδ. Οι γηπεδούχοι έχουν κρατήσει φέτος ανέπαφη την εστία τους στα 8/11 επίσημα παιχνίδια που έπαιξαν και μπορούν να κερδίσουν και την ομάδα του Τζούκιτς με μηδέν παθητικό. Το ενδεχόμενο αυτό πληρώνει 2,60 στην Bet365

Ξυπνάει μετά το 45' η Μπάρτσα

Μόλις μία νίκη οι Γαλιθιάνοι στα τελευταία 15 παιχνίδια τους απέναντι στην Μπάρτσα (1-4-10)

BET: Ξυπνάει μετά το 45' η Μπάρτσα
Ομάδα  του δευτέρου ημιχρόνου τείνει να γίνει η Μπαρτσελόνα που στα τρία εκτός έδρας της έχει ανατρέψει πλήρως δύο αγώνες και έχει πετύχει 8/9 γκολ της μετά την ανάπαυλα. Αξία υπάρχει στο 2,25  στο να σημειωθούν τα περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο.
Τρείς σερί ήττες και έξι αγώνες χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Ντεπορτίβο Λα Κορούνιαμετά την πρόσφατη ήττα της από τη Ράγιο στο Βαγιέκας (2-1). Στην 18η θέση υποχώρησε στη βαθμολογία ενώ μοναδική της νίκη φέτος είναι αυτή κόντρα στην Οσασούνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα και με αφορμή τις φημολογίες για το ότι υπάρχει πιθανότητα να ξεκουραστεί ο Μέσι, ο Όλτρα δήλωσε ότι η Μπαρτσελόνα ακόμα και χωρίς τον Αργεντίνο παίζει στο ίδιο υψηλό επίπεδο καθώς διαθέτει πλειάδα εξαιρετικών ποδοσφαιριστών.
Τα 4/6 γκολ στα εντός έδρας ματς της Ντεπορτίβο έχουν σημειωθεί στο 2ο ημίχρονο ενώ μετράει τα λιγότερα σουτ (25) στο γήπεδο της σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες στο πρωτάθλημα. Μόνο ο μπακ Μανούελ Πάμπλο εκτός καθώς ο Κολομβιανός μέσος Αγκιγιάρ ξεπέρασε το πρόβλημα του και μπήκε κανονικά στην αποστολή.
Συγκάτοικο στην κορυφή απέκτησε η Μπαρτσελόνα μετά την ισοπαλία (2-2) στο κλάσικο με την Ατλέτικο Μαδρίτης να την φτάνει στους 19 βαθμούς. Η διαφορά της από την Ρεάλ Μαδρίτης πάντως παρέμεινε σε ασφαλή επίπεδα με τους οκτώ βαθμούς μέχρι στιγμής να της δίνουν ένα σχετικό προβάδισμα.
Στα τρία εκτός έδρας ματς της χαρακτηριστικό είναι ότι έχει κάνει 2 ανατροπές (Οσασούνα, Σεβίλλη) ενώ τα 8/9 γκολ της τα έχει πετύχει στο 2ο ημίχρονο. Σόνγκ και Μασεράνο θα αγωνιστούν ακόμα μία φορά στο κέντρο άμυνας λόγω του ότι Πουγιόλ και Πικέ συνεχίζουν εκτός, με τον Τίτο Βιλανόβα να προβληματίζεται και για την κούραση των περισσότερων διεθνών του που επέστρεψαν στη Βαρκελώνη τελευταία στιγμή. Τραυματίας ο Αμπιντάλ και ο Ντάνι Άλβες, έτοιμος να παίξει δήλωσε ο Ινιέστα μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, πιθανό το rotation ενόψει και του μεσοβδόμαδου αγώνα με τη Σέλτικ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Πιθανές ενδεκάδες:
Λα Κορούνια (4-2-3-1):Aranzubia; Evaldo, Ze Castro, Laure, Marchena - Dominguez, Aguilar - Valeron, Gama, Pizzi -  Riki
Μπαρτσελόνα (4-3-3): Valdes - Montoya (Adriano), Song, Mascherano, Alba - Busquets, Xavi, Iniesta - Sanchez (Tello), Messi, Pedro
Key stat: Το 89% των εκτός έδρας γκολ (9/10) της Μπαρτσελόνα επιτεύχθηκαν στο 2ο ημίχρονο.
 
Συμπέρασμα: Αντίπαλος της Μπαρτσελόνα και η κούραση λόγω συνεχόμενων παιχνιδιών των διεθνών ποδοσφαιριστών της, από έξι ματς χωρίς νίκη έρχεται η Ντεπορτίβο που μετράει 3 σερί ήττες. Στο δεύτερο μέρος δείχνουν να ξυπνάνε οι μπλαουγκράνα όταν παίζουν εκτός έδρας αφού έχουν πετύχει το 89% (8/9) των γκολ τους μετά το πρώτο 45λεπτο. Καλή επιλογή δείχνει το να σημειωθούν τα περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο στο γενναιόδωρο 2,25.

Δέχεται ξανά γκολ η Ρεάλ (1,83/GG)

Μόνο στα 2/11 επίσημα παιχνίδια της κράτησε το μηδέν στην άμυνα

Δέχεται ξανά γκολ η Ρεάλ (1,83/GG)
Με πολλές απουσίες στην άμυνα αλλά στόχο ένα καλό νικηφόρο σερί που θα την ανεβάσει βαθμολογικά η Ρεάλ υποδέχεται τη Θέλτα. Η «βασίλισσα» μετράει 8/11 GG στα επίσημα παιχνίδια της και κράτησε ανέπαφη την εστία της μόνο δύο φορές. Σκοράρει εύκολα η Θέλτα, στο 1,83 το GG .
Δίκαιο σε γενικές γραμμές το 2-2 του clasico της προηγούμενης αγωνιστικής, αποτέλεσμα ωστόσο που κράτησε τη Ρεάλ στο -8 από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα, με τη «βασίλισσα» να ψάχνει ένα καλό νικηφόρο σερί, περιμένοντας γκέλες των «μπλαουγκράνα».

Η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες μόνο καλό δεν της έκανε, αφού εκτός του ότι οι προπονήσεις γίνονταν με πολλές απουσίες, από τα ματς των προηγούμενων ημερών επέστρεψαν τραυματίες οι αμυντικοί Μαρσέλο, Κοεντράο και Αρμπελόα, με τον πρώτο να μένει εκτός για περίπου τρεις μήνες.
Επιπλέον, οι Μπενζεμά (1 γκολ), Ιγουαΐν (3 γκολ), Κεντίρα και Βαράν είναι αμφίβολοι. Χωλαίνει αμυντικά φέτος η «βασίλισσα», από τα 11 επίσημα παιχνίδια της τα 8 ήταν goal-goal και κράτησε το μηδέν στην άμυνα μόνο δύο φορές. Πάντως, μαζί με τη Σαραγόσα είναι οι δύο ομάδες που δεν έχουν δεχτεί γκολ στα τελευταία 15 λεπτά των αγώνων τους. Εντός έδρας έχει 2-1-0 με γκολ 9-2 και 2/3 goal-goal.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ρονάλντο έχει σκοράρει κόντρα και στις 25 ομάδες που αντιμετώπισε στην Πριμέρα και το παιχνίδι με τη Θέλτα είναι το πρώτο του κόντρα στους Γαλιθιάνους. Επίσης, ο Ράμος έχει υποπέσει στα περισσότερα φάουλ από οποιονδήποτε άλλο αμυντικό στο πρωτάθλημα (18), αλλά ακόμα δεν έχει δεχτεί κίτρινη κάρτα.
Αυτή τη φορά η καλή εμφάνιση συνοδεύτηκε και με νίκη για τη Θέλτα, που υποδέχτηκε και κέρδισε δίκαια τη Σεβίλλη με 2-0 την πιο πρόσφατη αγωνιστική. Παραμένει ακόμα η μία από τις τέσσερις ομάδες που δεν έχει ισοπαλία (3-0-4), ενώ εκτός έδρας μετράει 3/3 ήττες όλες με σκορ 2-1.
O Πάκο Ερέρα έχει εκτός τον τερματοφύλακα Χάβι Βάρας και αμφίβολο τον βασικό στόπερ Τούνιες. Πριν υποβιβαστεί στη Σεγούντα, η Θέλτα είχε βγάλει δύο σερί διπλά στη Μαδρίτη με 2-3 και 1-2 τις σεζόν 2005-06 και 2006-07, αντίστοιχα. Φέτος έχει σκοράρει στα 6/7 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, τα τέσσερα ήταν goal-goal και τα έξι είχαν σύνολο γκολ 2-3.
Πιθανές ενδεκάδες:
Ρεάλ (4-2-3-1): Casillas – Nacho, Albiol, Pepe, Ramos – Modric, Xabi Alonso – Ronaldo, Ozil, Di Maria – Higuain
Θέλτα (4-2-3-1): Alvarez – Lago, Tunez, Cabral, Mallo – Oubina, Lopez – Krohn-Dehli, Chu-Young, Fernandez – Aspas
Key Stat: Η Ρεάλ έχει κρατήσει μόνο 2 φορές ανέπαφη την εστία της στα 11 επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει.
Η Ρεάλ στοχεύει σε ένα καλό νικηφόρο σερί ώστε να «ψαλιδίσει» τη διαφορά της από την κορυφή, αλλά φέτος πολύ δύσκολα κρατάει ανέπαφη την εστία της. Έχει δώσει 11 επίσημα ματς και δεν δέχτηκε γκολ μόνο στα 2, ενώ κόντρα στη Θέλτα θα έχει και πολλές απουσίες αμυντικά. Οι Γαλιθιάνοι είναι επικίνδυνοι και έχουν βρει δίχτυα στα 6/7 παιχνίδια τους. 1,83 πληρώνει το goal-goal που είναι καλύτερο από τον 1 & over 3,5 που αποδίδει 1,80 στην Bet365.

Νίκη με χαμηλό σκορ για την Γιούβε (2,39)

Ντέρμπι πρωτοπόρων στο Τορίνο, sold out το παιχνίδι

Νίκη με χαμηλό σκορ για την Γιούβε (2,39)
Και τώρα οι δύο τους, Γιουβέντους και Νάπολι αναμετρώνται στο ντέρμπι των αήττητων και πρωτοπόρων. Δεν έχει δεχτεί γκολ εκτός έδρας η Νάπολι, κερδίζει με χαμηλό σκορ η Γιουβέντους μέση απόδοση 2,39 
Απόδραση από τη Σιένα για την Γιουβέντους στο παιχνίδι πριν την διακοπή του πρωταθλήματος. Με γκολ του Μαρκίζιο 5 λεπτά πριν ολοκληρωθεί το εννενηντάλεπτο κατάφερε να διασπάσει την καλή οργανωμένη άμυνα των αντιπάλων της και να κερδίσει με 2-1. 

Αυτήν ήταν η έκτη νίκη των Τορινέζων την φετινή χρονιά και ταυτόχρονα κατάφεραν να μείνουν αήττητοι για 46ο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Την Τρίτη ταξιδεύει στην Δανία για να παίξει κόντρα στην Νόρτζελαντ για το Τσάμπιονς Λίγκ.
Προβλήματα για το παιχνίδι κόντρα στην Νάπολι αντιμετωπίζει ο Κόντε, η ποινή του οποίου μειώθηκε και από 8/12 έχει δικαίωμα να κάθεται και πάλι στον πάγκο, αφού ο Μαρκίζιο χτύπησε στον ώμο στο παιχνίδι της Εθνικής Ιταλίας κόντρα στην Δανία και είναι αμφίβολος, ενώ τραυματίας είναι και ο Μπουφόν. Στα θετικά το γεγονός ότι είναι απολύτως καλά ο Πέπε και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή και να κάτσει στον πάγκο ώστε να μπει σιγά σιγά στο κλίμα της ομάδας. Επιστρέφει από την τιμωρία του ο Μπονούτσι.
Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Νάπολι κόντρα στην Ουντινέζε την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας με 2-1. Οι ‘’παρτενοπαίοι’’ κάνουν πολύ καλό ξεκίνημα και ισοβαθμούν στην πρώτη θέσης της βαθμολογίας με την Γιουβέντους.
Η Νάπολι, στο πρωτάθλημα εκτός έδρας σε 3 παιχνίδια έχει καταφέρει να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. Την Πέμπτη ταξιδεύει στην Ουκρανία για να αντιμετωπίσει την Ντιένπρ στα πλαίσια του Γιουρόπα Λίγκ.
Με πολλά εμπόδια κύλησε η προετοιμασία για το ντέρμπι κόντρα στην Γιουβέντους για τον Ματζάρι, αφού λόγω των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου έλειπαν ούτε λίγο ούτε πολύ 12 παίκτες. Κάβανι και Βάργκας αναμένεται να φτάσουν την Πέμπτη το βράδυ στην Νάπολι. Μοναδική επιβεβαιωμένη απουσία αυτή του τραυματία Μπρίτος.
Πιθανές Ενδεκάδες:
Γιουβέντους (3-5-2):
 Buffon (Storari) – Barzagli, Βonucci, Chiellini – Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Asamoah, De Ceglie – Giovinco, Vucinic
Νάπολι (3-4-1-2): De Sanctis – Gamberini, Campagnaro, Cannavaro – Maggio, Inler, Behrami, Zuniga – Hamsik – Pandev, Cavani
Key Stat: Η Γιουβέντους έχει σκοράρει παραπάνω από 2 γκολ σε 6 από τα 7 παιχνίδια πρωταθλήματος.
Ντέρμπι πρωτοπόρων το παιχνίδι στο Τορίνο με την Γιουβέντους λόγω εμπειρίας και ποιότητας να έχει προβάδισμα κόντρα στην Νάπολι που είδε βασικά ‘’εργαλεία’’ της να γυρνάνε από τις διεθνείς υποχρεώσεις λίγες ώρες πριν τον αγώνα. Σε απόδοση 1,75 πιθανή νίκη των γηπεδούχων, μέση απόδοση 2,39 βγάζουν τα κλασικά σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 1-1 και επιστροφή του πονταρίσματος σε περίπτωση 0-0 στην ίδια εταιρεία και δείχνουν καλύτερη επιλογή αφού οι Τορινέζοι στην έδρα τους δεν ανοίγουν τα παιχνίδια, η Νάπολι έχει πολύ καλή αμυντική γραμμή και Ευρωπαϊκά παιχνίδια ακολουθούν. 

Νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ ο ΠΑΟΚ (2,12)

Πρώτη του Λίνεν, έφυγε άδοξα στο παρελθόν ο Δώνης από την ΑΕΚ

Νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ ο ΠΑΟΚ (2,12)
Αποτελεσματικός και απόλυτα πειστικός ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης στους αντιπάλους του. Πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων και στο σκοράρισμα έχει δείξει η ΑΕΚ που θα έχει τον Λίνεν στον πάγκο της. Καλή περίπτωση το 2,12 στο να κερδίσει ο ΠΑΟΚ με μηδέν παθητικό.
Με έντονα παράπονα για τη διαιτησία έμεινε οΠΑΟΚ από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (1-1). Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ (8') με γκολ του Παπάζογλου, απάντησε άμεσα (18') με τον Φωτάκη από τη στιγμή που ήρθε η αποβολή του Γλύκου όμως άλλαξαν οι ισορροπίες. Δεν επηρεάστηκε από το αριθμητικό του μειονέκτημα και αν ήταν πιο τυχερός θα μπορούσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Προσοχή συνέστησε στους ποδοσφαιριστές του ο Γιώργος Δώνης, που θα παρακολουθήσει ακόμα ένα παιχνίδι από την εξέδρα λόγω τιμωρίας, καθώς περιμένει την ΑΕΚ να εμφανιστεί αλλαγμένη προς το καλύτερο μετά τη διακοπή και την έλευση του νέου προπονητή. Το απόλυτο έχει κάνει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα (3/3), έχοντας την 2η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 11 τέρματα.
Ένα πρόβλημα στον αστράγαλο στην προπόνηση της Πέμπτης έθεσε εκτός αγώνα τον Γεωργιάδη, τιμωρημένος ο Γλύκος ενώ θα προφυλαχτεί ο Γκαρσία που ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. Συνεχίζει εκτός ο αμυντικός Βιβιάν ενώ επιστρέφουν στην 11αδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς οι Λόρενς, Κατσικάς και Σαλπιγγίδης που αναμένεται να είναι ξανά ο παρτενέρ του Αθανασιάδη στην επίθεση.
Ο Έβαλντ Λίνεν τελικά επιστρατεύθηκε για να βγάλει από το περιθώριο την ΑΕΚ που βιώνει την πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της. Ο Γερμανός αν και είχε λίγες μέρες στη διάθεση του δοκίμασε πολλά πράγματα στις προπονήσεις ενώ φαίνεται να προορίζει για τη θέση του φορ τον Φούντα, ο οποίος αγωνίζονταν στα προηγούμενα παιχνίδια στη μεσαία γραμμή. Η Ένωση προέρχεται από οδυνηρή εντός έδρας ισοπαλία με την Κέρκυρα (1-1) που την έχει αφήσει ως τη μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς νίκη μετά από 6 αγωνιστικές (0-2-4).
Κάκιστες εμφανίσεις πραγματοποιεί εκτός έδρας η ΑΕΚ, έχοντας υποστεί 3/3 ήττες και σκοράροντας μόνο ένα γκολ (1-4). Ειδική άδεια πήρε από την ομάδα ο Γκερέιρο που αναχώρησε για τη Βραζιλία λόγω της επικείμενης γέννησης του παιδιού του ενώ εκτός παραμένει ο Κατσικοκέρης.
Key stat: 0-0-3 και 1-6 τέρματα το εκτός έδρας ρεκόρ της ΑΕΚ.
Σίγουρα θα υπάρχει μία βελτίωση στην ΑΕΚ σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια όμως ο Λίνεν δεν έχει μαγικό ραβδάκι για να αλλάξει πλήρως την εικόνα της. Μέχρι τώρα αντιμετώπιζε πολλά αμυντικά προβλήματα ενώ και στην επίθεση λείπουν οι αυτοματισμοί όπως και ένας αξιόπιστος σκόρερ. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του ενώ σε αυτό το παιχνίδι θα έχει σημαντικές επιστροφές. Καλή λύση το να κερδίσουν οι γηπεδούχοι χωρίς να δεχτούν γκολ που αποδίδει 2,12
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.