Αρκετές επιλογές στο σημερινό κουπόνι.


Κερδίζει με over η Πόρτσμουθ (3,00)

9/11 over έχει στο πρωτάθλημα

BET: Κερδίζει με over η Πόρτσμουθ (3,00)
Παρά τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό της στο Λιγκ Τρόφι η Πόρτσμουθ είναι σε καλή κατάσταση στο πρωτάθλημα. Είτε χάνει είτε κερδίζει τον τελευταίο καιρό, τα παιχνίδια της έχουν πάντα πολλά γκολ. Έχει τύχες να κερδίσει την μέτρια Κρου, ο Δάσκαλος επέλεξε τον 1 & over σε απόδοση 3,00 στην Bet365.
Σε σχετικά ανοδική πορεία κινείται η Πόρτσμουθ, παρά τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό της από το Λιγκ Τρόφι (ηττήθηκε με 1-3 από την Γουίκομπ), έχει ξεφύγει κάπως από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας προερχόμενη από τρία σερί αήττητα παιχνίδια (2-1-0).

Στο τελευταίο από αυτά θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, αν ήταν πιο προσεκτική καθώς προηγήθηκε της ΜΚ Ντονς με 0-2 στο 20’ για να δεχτεί στη συνέχεια την ισοφάριση σε 2-2 στο 72’. Κόντρα στην Κρου ψάχνει τη δεύτερη εντός έδρας νίκη της (1-1-3 το ρεκόρ της στο γήπεδό της), μετρώντας συνολικά 3-3-5 στο πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι είναι και η ομάδα με τα περισσότερα over στην κατηγορία (9/11), στα θετικά το ότι αν εξαιρεθεί ο μέσος Ράσελ, δεν υπάρχουν άλλα σημαντικά προβλήματα απουσιών.
Μετά από έξι ματς χωρίς νίκη (0-4-2) η Κρου κέρδισε στο πρωτάθλημα 2-1 τη Χάρτλπουλ με ανατροπή ενώ πήρε και πρόκριση για την επόμενη φάση του Λιγκ Τρόφι με το μεσοβδόμαδο 1-2 στην έδρα τη Σριούσμπερι.
Παραμένουν χαμηλά, πάντως, οι «Σιδηροδρομικοί» έχοντας απολογισμό 3-4-4 και βγάζοντας ένα διπλό στις πέντε εξόδους τους (1-2-2). Είναι, εξάλλου, η ομάδα με τις λιγότερες κίτρινες κάρτες στην κατηγορία, με 6 στα 11 πρώτα παιχνίδια. Από τραυματισμούς συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται ο βασικότατος χαφ Όσμαν και ο εξτρέμ Μουρ, μακροχρόνια είναι τα υπόλοιπα προβλήματα.
Key Stat: Η Πόρτσμουθ προέρχεται από εννιά συνεχόμενα over σε όλες τις διοργανώσεις, με εφτά από αυτά να είναι στο πρωτάθλημα.
Σε ανοδική πορεία κινείται η Πόρτσμουθ που προσπαθεί να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας κι έχει αρκετές τύχες να κερδίσει την μέτρια Κρου. Το χαρακτηριστικό των γηπεδούχων τον τελευταίο καιρό είναι ότι είτε χάνουν είτε κερδίζουν, τα παιχνίδια τους έχουν πάντα πολλά γκολ.

Mπάζει η Γουόλσολ, 2,05 το over

7 σερί GG έχει επιβεβαιώσει η Γουόλσολ για όλες τις διοργανώσεις.

Mπάζει η Γουόλσολ, 2,05 το over
Kακή εμφάνιση και αποκλεισμός από την Κρου με 1-2 από τη συνέχεια του Λιγκ Τρόφι για την Σριούσμπερι που θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις αλλά και αποτελέσματα απέναντι στη Γουόλσολ που διαθέτει την 6η χειρότερη άμυνα της League 1. Δέχεται ελαφρό ποντάρισμα ο άσσος του 2,20, καλύτερη επιλογή το over στο 2,05.
Δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στη Κρου η Σριούσμπερι που δείχνει να βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Μετριότατη εμφάνιση, πολλά αμυντικά κενά με δύο λάθη να οδηγούν στο 0-2 και φυσικά από εκείνο το σημείο δεν θα μπορούσε να υπάρξει επιστροφή για μια ομάδα που σκοράρει με το σταγονόμετρο στα τελευταία της παιχνίδια.

Στο πρωτάθλημα η Σριούσμπερι μετράει 3 ματς χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα έχοντας απολογισμό μια ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Μπρέντφορντ και δύο ήττες με Σουίντον εντός και Ντονκάστερ εκτός.

Επιστρέφει ο κίπερ Γουίλ αφού ο Άνιον που έπαιξε την Τρίτη απέναντι στην Κρου τραυματίστηκε μετά από 20 λεπτά, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Άσα Χολ που σκόραρε 3 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Συνέχεια στις κακές αμυντικά εμφανίσεις και για την Γουόλσολ όμως στον αποκλεισμό από την Πορτ Βέιλ για το Λιγκ Τρόφι στα πέναλτι με το σκορ ισόπαλο 2-2 μετά τα πρώτα 90 λεπτά. Με αυτά τα 2 τέρματα η Γουόλσολ έφτασε τα 11 γκολ παθητικό στα 6 τελευταία ματς, ενώ διαθέτει την 6η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 16 τέρματα σε 11 ματς.

Χωρίς τον βασικό επιθετικό Γκρεγκ που βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Ιρλανδίας U21 θα παραταχθεί η Γουόλσολ, αγώνα δρόμου θα κάνει ο μέσος Κουβελιέρ που βρίσκεται με την αντίστοιχη του Βελγίου μετά το ματς του απέναντι στην Εθνική μας. Θα έχουν όμως την συμπαράσταση 1400 οπαδών τους που αναμένεται να ακολουθήσουν την αποστολή στο Σριούσμπερι.

Key Stat: 7 σερί GG έχει επιβεβαιώσει η Γουόλσολ για όλες τις διοργανώσεις.
 Η Γουόλσολ έχει τεράστια αμυντικά κενά και αναγκάζεται να ανοιχτεί για να τα καλύψει. Η Σριούσμπερι παίζει πιο ορθολογικά αλλά έχει πρόβλημα στο γκολ ενώ η άμυνά της δεν αποφεύγει τα εύκολα λάθη. Ελκυστικός ο άσσος του 2,20 αλλά σαφώς πιο ασφαλής επιλογή το  GG στο 1,80 και το over στο 2,05 στην Bet365.

Στο 2,00 το 8ο σερί over της Πρέστον

Μετράει και εννιά συνεχόμενα σε όλες τις διοργανώσεις

Στο 2,00 το 8ο σερί over της Πρέστον
Εντυπωσιακά ανοιχτά είναι τα παιχνίδια της Πρέστον, η οποία προέρχεται από εφτά συνεχόμενα over στο πρωτάθλημα, ενώ έχει και 11/12 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Ακόμα και κόντρα στη «σφιχτή» αλλά καλή επιθετικά ΜΚ Ντονς, το over θα έπρεπε να πλήρωνε λιγότερο (2,00 στην Bet365).
Άλλο ένα παιχνίδι με πολλά γκολ για την Πρέστον μεσοβδόμαδα, επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις κερδίζοντας στο Λιγκ Τρόφι την Μόρκαμ με 2-4 και παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού. Στο πρωτάθλημα έρχεται από την ήττα 3-1 από την Όλνταμ, παραμένοντας στο -2 από την πρώτη εξάδα.

Εντυπωσιακό το ότι προέρχεται από 9 συνεχόμενα over σε όλες τις διοργανώσεις (τα 7 στο πρωτάθλημα), ενώ έχει και 11 over στα 12 τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Στο ίδιο διάστημα έχει φέρει και 11 goal-goal σκοράροντας σε όλα τα παιχνίδια της.
Στο πρωτάθλημα μετράει 5-2-4 και 3-1-1 εντός έδρας με 8/11 over και 4/5 στο γήπεδό της, αντίστοιχα.Στα παιχνίδια της έχουν σημειωθεί τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα (36 σε 11 ματς, 3,3 κατά μέσο όρο), ενώ διαθέτει και την καλύτερη εντός έδρας επίθεση (13 γκολ). Σημαντικά προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν.
Αν και δεν κέρδισε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, η ΜΚ Ντονς διεύρυνε με το εντός έδρας 2-2 με την Πόρτσμουθ το αήττητο σερί της στα έξι παιχνίδια (3-3-0). Βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 5-4-2 και είναι ιδιαίτερα σφιχτή μετρώντας 9/11 under με γκολ 15-8, που είναι και η δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.
Πάντως αν και είναι η καλύτερη εντός έδρας ομάδα ζορίζεται ιδιαίτερα εκτός έδρας, όπου 1-2-2 με 4/5 under. Στο ματς με την Πρέστον δεν θα έχει τον βασικό στόπερ ΜακΚένζι, ενώ τιμωρημένος είναι ο επίσης βασικός αμυντικός Κέι.
Key Stat: Η Πρέστον προέρχεται από 9 συνεχόμενα over σε όλες τις διοργανώσεις και 7 στο πρωτάθλημα.
 Ακόμα και κόντρα στη «σφιχτή» αλλά καλή επιθετικά ΜΚ Ντονς το over σε παιχνίδι της Πρέστον θα έπρεπε να πλήρωνε λιγότερο από το 2,00 που προσφέρεται στην Bet365. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εφτά συνεχόμενα over, ενώ έχουν και 11/12 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις και στα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα σημειώνονται 3,3 γκολ κατά μέσο όρο, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα.

Εκτός σκοράρει περισσότερα η Μπέρι

Σε κακό φεγγάρι η Κρόουλι

Εκτός σκοράρει περισσότερα η Μπέρι
Μπορεί να είναι ουραγός και χωρίς νίκη η Μπέρι στην Ligue 1 της Αγγλίας, όμως εκτός έδρας ξέρει να σκοράρει και να φέρνει αμφίσκορα. Από δύο σερί ήττες η Κρόουλι που θα παίξει επιθετικά, στο 1,67 το GG , στο 1,70 το over.

Σχεδόν όλα τα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της φέρνει over η Κρόουλι, η οποία υποδέχεται μια Μπέρι που συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη μετά από 10 παιχνίδια στην κατηγορία, όμως εκτός έδρας παίζει αρκετά ανοιχτά και σκοράρει εύκολα. Καλύτερο το 1,70 του over 


Δύο σερί εκτός έδρας ματς έπαιξε την τελευταία εβδομάδα η Κρόουλι κόντρα στην Μπρέντφορντ και το αποτέλεσμα ήταν ισάριθμες ήττες, πρώτα για το πρωτάθλημα (2-1) και στη συνέχεια στο κύπελλο (1-0). Και αν για το κύπελλο η απώλεια δεν ήταν τόσο μεγάλη, στο πρωτάθλημα έχασε έδαφος στη μάχη της απευθείας ανόδου, μένοντας στην 6η θέση με 19 βαθμούς. Παραδόξως εκτός έδρας έχουν έρθει περισσότεροι βαθμοί απ’ όσο εντός, όπου έχει δύο ήττες σε πέντε ματς.

Η Κρόουλι εντός έδρας έχει φέρει 4/5 over και 3/5 No Goal, στα τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της είχαμε πάνω από 2,5 γκολ, ενώ αμφίσκορα τελείωσαν τα πέντε από τα τελευταία έξι στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας.

Η Μπέρι συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη στην κατηγορία έχοντας απολογισμό 0-4-6 στις δέκα πρώτες αγωνιστικές, όμως την Τρίτη έκανε κατάθεση ψυχής στο Ροτσντέιλ και κατάφερε να αποκλείσει την ομώνυμη ομάδα από το κύπελλο στα πέναλτι. Ο ιδιόρρυθμος προπονητής Μπλάκγουελ αποκάλεσε άχρηστους (!) τους παίκτες μετά το 0-1 από τη Σουίντον και εκείνοι του απάντησαν με τον κατάλληλο τρόπο, δείχνοντας πως είναι ακόμα ζωντανοί και έχουν ελπίδες ανάκαμψης.

Εκτός έδρας η Μπέρι μπορεί να έχει απολογισμό 0-3-2, όμως έχει σκοράρει έξι γκολ σ’ αυτά τα παιχνίδια, έχοντας φέρει 4/5 over και άλλα τόσα Goal/Goal. Στα τρία από τα τελευταία τέσσερα στο πρωτάθλημα έχει φέρει over, εκτός έδρας έχει σκοράρει τέσσερα γκολ στα τελευταία τέσσερα.

Key Stat: Τα 4/5 over της Κρόουλι εντός έδρας και τα 4/5 αντίστοιχα over και Goal/Goal της Μπέρι εκτός.
 Η Μπέρι έδειξε μεσοβδόμαδα πως υπάρχει ακόμα και στο Κρόουλι θα κατέβει για τη νίκη και μόνο αυτοί. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν εύκολα εντός, όμως δέχονται το ίδιο εύκολα και το να δούμε αμφίσκορο αποτέλεσμα (1,67) ή over  είναι αρκετά πιθανό.

Προελαύνει η Τζίλιγχαμ (1,70)

Πρωτοπόρος με ρεκόρ 8-2-1

Προελαύνει η Τζίλιγχαμ (1,70)
Ακόμα και στις γκέλες της η Τζίλιγχαμ αποδίδει καλά. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας κερδίσει τα 8/11 παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα και βρίσκουν απέναντί τους την προτελευταία Όλντερσοτ, η οποία έρχεται από συνεχόμενες ήττες. Στο 1,70 ο άσος.
Ήταν καλύτερη από την Όξφορντ και άξιζε να βγάλει ένα ακόμα διπλό η Τζίλιγχαμ που έκανε αμέτρητες ευκαιρίες, έμεινε όμως στο 0-0, αποτέλεσμα που δεν την έριξε από την πρώτη θέση. Μετά από 11 αγωνιστικές μετράει 8-2-1 με γκολ 20-7, διαθέτοντας έτσι τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα.

Ο Μάρτιν Άλεν μπορεί να υπολογίζει ξανά στον συνεπίθετο του μέσο Άλεν, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, τιμωρημένος είναι ο αριστερός μπακ Τζάκμαν και τραυματίας ο μέσος Λι (1 γκολ). Οι γηπεδούχοι μετράνε 3-1-1 εντός έδρας με γκολ 10-4, ενώ κόντρα στην Όλντερσοτ παραμένουν αήττητοι στα πέντε τελευταία στο πρωτάθλημα (3-2-0).
Κατηφόρας συνέχεια για την Όλντερσοτ, ηττήθηκε και μεσοβδόμαδα από την Πλίμουθ με 2-1 στο Λιγκ Τρόφι και συμπλήρωσε πέντε σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Οι τέσσερις από αυτές ήταν στο πρωτάθλημα και πιο πρόσφατη το 0-1 από την Τσέστερφιλντ.
Ο τεχνικός Χόλντσγουορθ δεν αισθάνεται ασφαλής στη θέση του, αφού η ομάδα παραμένει στην προτελευταία θέση με απολογισμό 2-2-7, μετρώντας εκτός έδρας 1-1-3 (με γκολ 8-11). Σημαντικά προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν, επιστρέφει από τιμωρία ο φορ Βινσέντι.
Key Stat: Η Όλντερσοτ προέρχεται από πέντε σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, οι τέσσερις από αυτές στο πρωτάθλημα.
Η πρωτοπόρος Τζίλιγχαμ εμπνέει εμπιστοσύνη, έχοντας κερδίσει τα 8/11 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Απέναντί της βρίσκει την προτελευταία στη βαθμολογία Όλντερσοτ, η οποία προέρχεται και από πέντε συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Κερδίζει ξανά εντός η Αλκορκόν (1,833)

Από τρεις σερί ήττες έρχεται η Μιραντές

Κερδίζει ξανά εντός η Αλκορκόν (1,833)
Σχεδόν ό,τι κάνει φέτος στο πρωτάθλημα η Αλκορκόν το κάνει εντός έδρας, όπου μετράει 3-1-0. Παρά την απουσία του σκόρερ της δείχνει ικανή να κερδίσει την μέτρια φέτος και προερχόμενη από τρεις σερί ήττες, Μιραντές. Στο 1,833 ο άσος.
Το πάλεψε πολύ η Αλκορκόν στην έδρα της Ουέλβα, βρήκε όμως μπροστά της μια εξίσου πολύ καλή ομάδα και ηττήθηκε με 4-2, παίζοντας στο τελευταίο 10λεπτο και με παίκτη λιγότερο. Ήταν η τρίτη της ήττα στο πρωτάθλημα (4-1-3), όλες τις υπέστη εκτός έδρας αφού στο γήπεδό της παραμένει αήττητη (3-1-0) και με πολύ καλές αμυντικές επιδόσεις (5-2 τα γκολ).

Στη Μαδρίτη έχει φέρει και 3/4 under, ενώ συνολικά ανεξαρτήτως διοργάνωσης μετράει στο γήπεδό της φέτος 4-1-0, σκοράροντας σε όλα τα ματς. Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός μέσος Σ. Μόρα, θα λείψουν όμως ο τιμωρημένος πρώτος σκόρερ Ριέρα (5 γκολ) και ο τραυματίας μπακ Εσπόσιτο.
Στην τρίτη θέση από το τέλος και με μόνο πέντε βαθμούς μετά από οκτώ αγωνιστικές βρίσκεται η Μιραντές που ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από την πρωτοπόρο και εξαιρετική Έλτσε εντός έδρας με 1-2 και μετράει πλέον 1-2-5 στο πρωτάθλημα. Μετά από τρία σερί θετικά αποτελέσματα, η νεοφώτιστη προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες, ψάχνοντας στη Μαδρίτη την επιστροφή στους… βαθμούς.
Παραδόξως εκτός έδρας είναι καλύτερη από ότι εντός. Στις εξόδους της μετράει 1-1-2 με γκολ 6-5 και 2/4 over. Ο τεχνικός Κάρλος Πόουσο είναι ξανά τιμωρημένος, παραμένει εκτός ο μεσοεπιθετικός Ινφάντε (2 γκολ) και ο αριστερός μπακ Κοϊκίλι, επιστρέφει ο εξτρέμ Μουχίκα.
Key Stat: Πέντε επίσημα παιχνίδια έχει δώσει εντός έδρας η Αλκορκόν φέτος και μετράει 4-1-0 με γκολ 9-3.
 Σχεδόν όλα από την έδρα της τα περιμένει φέτος η Αλκορκόν, εκεί όπου μετράει 3-1-0 στο πρωτάθλημα και με πολύ καλές αμυντικές επιδόσεις. Είναι σημαντική η απουσία του πρώτου της σκόρερ, αλλά ακόμα κι έτσι έχει όλες τις προϋποθέσεις να κερδίσει την μέτρια φέτος και προερχόμενη από τρεις σερί ήττες, Μιραντές. 

Τραγικές άμυνες, πληρώνει το over (1,80)

Δέχονται εύκολα το γκολ Γουαδαλαχάρα και Πονφεραδίνα

Τραγικές άμυνες, πληρώνει το over (1,80)
Δε μπορεί να ξεκολλήσει από την ουρά της βαθμολογίας η Γουαδαλαχάρα που δε λέει να βελτιωθεί αμυντικά, 4 σερί GG και over έχει επιβεβαιώσει η Πονφεραδίνα, πιέζεται το over στους μπουκ που πλέον προσφέρεται στο 1,80 .
Δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Χέρεθ η Γουαδαλαχάρα παραμένοντας στην ουρά της βαθμολογίας με 2 βαθμούς σε 8 παιχνίδια. Ούτε μια νίκη, 2 ισοπαλίες και 20 γκολ παθητικό ο απολογισμός για μια ομάδα με τεράστια αμυντικά προβλήματα που έχει δεχτεί γκολ σε όλα της τα παιχνίδια φέτος στη Σεγκούντα.

Πάντως απέναντι στη Χέρεθ έδειξε μερικά καλά δείγματα, πίεσε και έχασε αρκετές ευκαιρίες όμως από τη στιγμή που δεν σκόραρε όπως αναμενόταν η άμυνά της έκανε το λάθος και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 77'. Πάλι καλά για την ίδια που στο 81' κατάφερε να ισοφαρίσει χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι αν και στο 90 έχασε τεράστια ευκαιρία σε μια απόκρουση που ακόμη παίζεται στα highlihts της Ισπανικής τηλεόρασης.

Η Πονφεραδίνα δεν έχει τέτοιου είδους προβλήματα μιας και έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση απέναντι στη Σαμπαντέλ με 3-1 σκαρφαλώνοντας στους 10 βαθμούς και παίρνοντας σημαντική ανάσα από την ουρά. Σίγουρα ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο αν και χρειάστηκε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, ένα αυτογκόλ αλλά και ένα τρομερό σουτ 30 μέτρων για να καθαρίσει το παιχνίδι.

Η Πονφεραδίνα μπορεί να έχει ως αποκλειστικό στόχο τη σωτηρία όμως ήδη με την συμπεριφορά της δείχνει να έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος όταν και κατάφερε να ανέβει δύο φορές στη Σεγκούντα αλλά ταυτόχρονα να υποβιβαστεί τη αμέσως επόμενη χρονιά.

Αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Ορτίθ για τους γηπεδούχους, σίγουρα απών ο χαφ Θάθο. Χωρίς σημαντικές απουσίες οι φιλοξενούμενοι.

Key Stat:
 4 σερί GG/over μετράει η Πονφεραδίνα.
 Προσπαθεί αλλά πληγώνεται από τα τεράστια αμυντικά της λάθη η Γουαδαλαχάρα, εξαιρετική η Πονφεραδίνα στο τελευταίο ματς που σκοράρει εύκολα και δείχνει ικανή να φύγει με βαθμούς από αυτό το ματς. Επιλογή το over το οποίο δέχεται σημαντικές πιέσεις, στο 1,80 παραμένει αυτή την στιγμή.

Ασταμάτητη η φετινή Έλτσε (1,72)

Πρωτοπόρος με απολογισμό 7-1-0

Ασταμάτητη η φετινή Έλτσε (1,72)
Με… σπασμένα φρένα πορεύεται η Έλτσε που μετράει 7-1-0 έχοντας ήδη «χτίσει» διαφορά πέντε βαθμών από τη δεύτερη θέση. Κρας τεστ για την εξαιρετική της επίθεση το ματς με την Νουμάνθια (καλύτερη άμυνα), στο 1,72 ο άσος στην Bet365, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν εντός έδρας για… πλάκα.
Ούτε η Μιραντές στάθηκε ικανή να σταματήσει το τρένο της κατηγορίας, Έλτσε, η οποία έφυγε και από αυτήν την έδρα με διπλό 1-2 (δέχτηκε απλά τη μείωση του σκορ στο 88’) και συμπλήρωσε 7-1-0 στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές, έχοντας ήδη διαφορά πέντε βαθμών από τη δεύτερη θέση.

Μοναδική της… γκέλα το εκτός έδρας 0-0 με την Ουέσκα, εντός έδρας έχει κάνει το απόλυτο (4-0-0 με γκολ 12-4), σκοράροντας σε όλα από δύο γκολ και πάνω και καλύπτοντας το -1,5 χάντικαπ στα 3/4. Εντός έδρας έχει και 4/4 over και συνολικά την καλύτερη επίθεση και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (17-6 τα γκολ).
Λογικά επιστρέφουν ο βασικός μέσος Χενερέλο και ο εξτρέμ Παλάνκα, εκτός θα μείνει ο βασικός μεσοεπιθετικός Κάρλες Χιλ (3 γκολ).
Στην 8η θέση αλλά σε απόσταση μόνο τεσσάρων βαθμών από τη 2η βρίσκεται η Νουμάνθια, που έχει σχετικά καλή παρουσία μέχρι τώρα. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε 3-0 τη Λούγκο, πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ και σημείωσε την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα (3-4-1).
Δυσκολοκατάβλητη εκτός έδρας όπου μετράει 0-3-1 με γκολ 2-4, εντυπωσιακό το ότι μετράει 7/8 under συνολικά και 4/4 εκτός έδρας. Επιπλέον, είναι και η ομάδα με την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (8-4 τα γκολ). Εκτός είναι ο διεθνής ακραίος μέσος Χ. Άλβαρες, παραμένει τραυματίας ο μεσοεπιθετικός Μπεντόγια, χωρίς να υπάρχουν άλλα προβλήματα απουσιών.
Key Stat: Η Έλτσε έχει κάνει το 4/4 στις νίκες εντός έδρας, καλύπτοντας και το -1,5 χάντικαπ στα 3/4 παιχνίδια της.
Ασταμάτητη η Έλτσε στο φετινό πρωτάθλημα, πηγαίνει από νίκη σε νίκη και έχει ήδη «χτίσει» διαφορά πέντε βαθμών από τη δεύτερη θέση. Εντός έδρας έχει κάνει το απόλυτο (4-0-0), σκοράροντας και στα τέσσερα ματς από δύο φορές και πάνω και ακόμα και κόντρα στην πειθαρχημένη άμυνα της Νουμάνθια, ο άσος είναι το λογικό φαβορί. Στο 1,72 στην Bet365 η ανώτερη τιμή του.

Ομάδες για over Μπόα & Κρισιούμα (1,625)

Από 12 σερί over 2,5 προέρχονται οι γηπεδούχοι

Ομάδες για over Μπόα & Κρισιούμα (1,625)
Με χαρακτηριστική συνέπεια σκοράρουν και δέχονται γκολ τη φετινή σεζόν Μπόα και Κρισιούμα, με το μεταξύ τους παιχνίδι να αναμένεται να αποτελέσει διαφήμιση του επιθετικού ποδοσφαίρου. Στο 1,625 το over 2,5 στην Bet365.
Εκμεταλλευόμενη για μια ακόμα φορά την έδρας της (7-4-3 το ρεκόρ της, τρείς σερί νίκες στα τελευταία)  η Μπόα επιβλήθηκε με 2-1 της Παρανά την προηγούμενη Παρασκευή κάνοντας μεγάλο βήμα παραμονής.  Η ομάδα του Σίντνεϊ Μοράες βρίσκεται στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο από τις ομάδες της ουράς, και όλα δείχνουν ότι θα μείνει μέχρι τέλους μακριά από περιπέτειες. 

11/14 over 2,5 και GG μετράει στην έδρα της, όπου κατά μέσο όρο σημειώνονται 2,93 τέρματα στα παιχνίδια της, εξαιρουμένων των πέντε ομάδων της ουράς έχει τη χειρότερη αμυντική επίδοση στην κατηγορία (42 τέρματα παθητικό) μετά την επικείμενη αντίπαλο της Κρισιούμα (44).  Κοκκινίστηκε στο τελευταίο και θα απουσιάσει ο αμυντικός μέσος Γκαμπριέλ, επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Ολίβιο.
Με τέρμα του συνήθη υπόπτου Ζε Κάρλος (φωτό, έφτασε τα 22 γκολ σε 21 εμφανίσεις με τη φανέλα της  “Τίγρης”  τη φετινή σεζόν) στις εκπνοή η Κρισιούμα λύγισε την αντίσταση της Σεάρα, κάνοντας το 13/14 στην έδρα της και παραμένοντας δύο πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Βιτόρια Μπαΐα. Δίκαιο κρίνεται το τελικό 2-1, η “Τίγρης” είχε την υπεροχή σε όλο το διάστημα του αγώνα αλλά παρότι προηγήθηκε στο σκορ (58’) για ένα ακόμα παιχνίδι δεν κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα.  
Χωρίς αμφισβήτηση η πιο επιθετικογενής ομάδα της Σέριε Β’, διαθέτει μακράν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (59 γκολ ενεργητικό σε 28 αγώνες) αλλά και την 6η χειρότερη άμυνα. Η δύναμη της είναι στην έδρα της, μακριά από αυτή μετράει 5-4-5 με 10/14 over 2,5 και GG (3,43 γκολ κατά μ.ο.). Επιστρέφει ο βασικός επιτελικός μέσος Κλέμπερ, εκτός δράσης οι μέσοι Βάλμπερ, Φρανσέρζιο και ο τιμωρημένος στόπερ Ματέους.
Πιθανές εντεκάδες:
Μπόα (4-4-2):
 Wilson Júnior - Petros, Toninho, Neylor, Neílson - Everton, Jô, Radamés, Francismar – Vange,  Marcelo Macedo
Κρισιούμα (4-4-2): Michel Alves - Eric, Ozéia, Nirley, Marlon - Diego Oliveira, França, Kléber,  Giovanni Augusto – Lucca, Zé Carlos 
Key Stat: 11/14 over 2,5 μετράει η Μπόα εντός, 10/14 η Κρισιούμα εκτός.
 Παιχνίδι ανάμεσα στις δύο πιο επιθετικογενείς ομάδες της Βραζιλίας Β’, καμία τους δεν νιώθει άνετα παίζοντας άμυνα και λογικά θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι με φάσεις και γκολ εκατέρωθεν. Η παρουσία του Ζε Κάρλος σχεδόν εγγυάται  ότι η “Τίγρης” θα σκοράρει, η Μπόα φέτος στην έδρα της έμεινε μόλις δύο φορές στο μηδέν, θα πάμε με το over 2,5 στο 1,625 της Bet365, ενώ οι πιο τολμηροί μπορούν να δοκιμάσουν και κάποιο μεγαλύτερο όριο. 

Κερδίζει με over η Κρουζ Αζούλ (2,05)

Πολλές απουσίες η Κερετάρο

Κερδίζει με over η Κρουζ Αζούλ (2,05)
Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει η Κρουζ Αζούλ που τελευταία βγάζει πρόβλημα στο γκολ, όμως τώρα δεν αναμένεται να δυσκολευτεί κόντρα στην τραγική Κερετάρο που έχει και αρκετές απουσίες. Μικρή η απόδοση του άσου, αξία στη νίκη των γηπεδούχων με over (2,05).

Μετά το 4-0 επί της Ατλάντε, την πρώτη φετινή νίκη της Κρουζ Αζούλ εντός έδρας, οι γηπεδούχοι παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στην Άτλας κάνοντας κακή εμφάνιση. Ακόμα αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα η Κερετάρο που είναι ουραγός, έχοντας τη χειρότερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος.


Μία ευκαιρία έκανε όλη κι όλη στο ματς με την Άτλας η Κρουζ Αζούλ, όμως αυτή ήταν αρκετή για να πάρει το εκτός έδρας 1-1, αποτέλεσμα που δεν άξιζε. Η ομάδα του Βάσκες προερχόταν από το 4-0 επί της Ατλάντε, νίκη που ήταν η πρώτη στα τελευταία έξι για το σύλλογο, ο οποίος πάντως παραμένει σε τροχιά πλέι οφ. Λείπουν με την εθνική ομάδα της χώρας ο καλός χαφ Τοράδο και ο μέσος Ακίνο, παραμένουν τραυματίες ο φορ Μπορέρα και ο ανασταλτικός Ντομίνγκες.

Εντός η Κρουζ Αζούλ έχει απολογισμό 1-5-0 με τέρματα 7-3, τη μοναδική της νίκη την συνδύασε με over. Συνολικά από τις τέσσερις νίκες φέτος, οι δύο έγιναν με over, με την ομάδα εντός να έχει 5/6 under και 3/6 No Goal.

Η Κερετάρο κατάφερε μόλις την περασμένη εβδομάδα να πάρει τον πρώτο εντός έδρας βαθμό της στο ματς με τη Σάντος, παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να κερδίσει. Η ουραγός της Απερτούρα, αλλά και της ειδικής βαθμολογίας, συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη φέτος, έχοντας απολογισμό 0-3-9 στα 12 πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Στόχος είναι η ομάδα να μαζέψει όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορεί ως το τέλος της Απερτούρα και να δώσει τη μεγάλη μάχη της σωτηρίας του χρόνου στην Κλαουσούρα.

Εκτός έδρας η Κερετάρο έχει απολογισμό 0-2-4 με τέρματα 6-14. Και οι τέσσερις ήττες που έχει κάνει έχουν συνδυαστεί με over, συνολικά μακριά από το γήπεδό της μετράει 5/6 over και 4/6 Goal/Goal. Αγωνιστικά, θα λείψουν ο βασικός τερματοφύλακας Καστίγιο, ο σκόρερ Μπουένο και ο καλός στόπερ Κορτές.

Key Stat: Και οι τέσσερις εκτός έδρας ήττες της Κερετάρο έχουν συνδυαστεί με over.
 Οφείλει να επιστρέψει στις νίκες η Κρουζ Αζούλ, η οποία θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να μην κερδίσει αυτήν την Κερετάρο. Με οδηγό το 4-0 επί της Ατλάντε πριν δύο εβδομάδες, οι γηπεδούχοι μπορούν να συνδυάσουν το τρίποντο με over και να πληρώσουν το 2,05 στην Bet365, που είναι πολύ καλύτερο από το χαμηλό άσο του 1,40.

Για το 7/8 Goal/Goal στο Σαν Λουίς

Κακές αμυντικά οι δύο ομάδες

Για το 7/8 Goal/Goal στο Σαν Λουίς
Δεν εμπνέουν σιγουριά Σαν Λουίς και Ατλάντε ώστε να επιλέξουμε το ποια ομάδα θα κερδίσει στο μεταξύ τους, όμως η παράδοση που έχουν στα τελευταία επτά ματς (6 Goal/Goal) και οι κακές τους άμυνες μας οδηγούν στο αμφίσκορο και το 1,73 .

Από συνεχόμενες ήττες έρχονται Σαν Λουίς και Ατλάντε, με τους γηπεδούχους να χάνουν δύο σερί παιχνίδια και τους φιλοξενούμενους να έχουν κερδίσει τελευταία φορά στις 2 Σεπτεμβρίου και έκτοτε να έχουν απολογισμό 0-1-4.


Με το κεφάλι κάτω έφυγε από την έδρα της Τζαγκουάρες η Σαν Λουίς, η οποία γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα με το 4-1. Για πλέι οφ πλέον ούτε λόγος, στην ειδική βαθμολογία η ομάδα είναι μεν ψηλά σε σχέση με την Κερετάρο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να κινδυνέψει του χρόνου στο Κλαουσούρα. Η συλλογή βαθμών στις αγωνιστικές που απομένουν είναι επιτακτική,  το πώς θα γίνει αυτό με την ομάδα να έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας είναι άγνωστο.

Στο 1-1-4 ο εντός έδρας απολογισμός της Σαν Λουίς με τέρματα 4-8, έχει φέρει 4/6 over και 3/6 Goal/Goal εντός, το παράδοξο είναι πως από τα έξι τελευταία παιχνίδια της, τα πέντε τελείωσαν No Goal.

Σε κάθετη πτώση είναι και η Ατλάντε, η οποία με το εντός έδρας 2-2 απέναντι στη Μονάρκας έδωσε τουλάχιστον τέλος σε ένα σερί τεσσάρων ηττών. Η ομάδα βγήκε από τη ζώνη των πλέι οφ και πλέον είναι δύσκολο να μπει ξανά, μιας και χρειάζεται μόνο νίκες στα ματς που απομένουν. Αμυντικά δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, έχει δεχθεί δύο γκολ και άνω στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, έχοντας συνολικά τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Εκτός η Ατλάντε έχει απολογισμό 2-1-3 με τέρματα 5-9, μετράει 3/6 Goal/Goal και over, και τα τρία τελευταία παιχνίδια της ήταν over, ενώ τα τρία από τα πέντε τελευταία τελείωσαν Goal/Goal.

Key Stat: Η πρόσφατη παράδοση θέλει τις δύο ομάδες στα τελευταία επτά ματς ανεξαρτήτως έδρας να έχουν φέρει έξι goal/goal, ενώ στην έδρα της Σαν Λουίς οι δύο σύλλογοι μετρούν 4/4 αμφίσκορα από το 2009 ως σήμερα.

1 & over η Ατλέτικο Μινέιρο (2,00)

Τελευταία εντός έδρας νίκη της Μινέιρο ήταν το 6-0 απέναντι στη Φιγκεϊρένσε.

1 & over η Ατλέτικο Μινέιρο (2,00)
Δεν αστειεύεται στο γήπεδο της η Ατλ. Μινέιρο (11-3-0) με τη Σπορτ Ρεσίφε να ταξιδεύει στο Μπέλο Οριζόντε χωρίς ηθικό και αυτοπεποίθηση και με τον νέο τεχνικό της να μην φοβάται να την παρατάξει με επιθετικό σχήμα. Προτιμότερο του χαμηλού άσου είναι ο συνδυασμός του με over που πληρώνει 2,00 στην Bet365.
Τελευταία στιγμή ανακοινώθηκε επίσημα η τιμωρία του Ροναλντίνιο, με τον πρόεδρο τηςΑτλέτικο Μινέιρο να διαμαρτύρεται έντονα για αυτή την απόφαση. Το χειρότερο όλων όμως ήταν ότι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές φαίνεται να επηρεάστηκαν, πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις τους. Ηττήθηκε εύκολα (3-0) με την Ιντερνασιονάλ να δείχνει πιο διψασμένη και παθιασμένη για τη νίκη. Αυτό το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τη νίκη της Φλουμινένσε που πέρασε και από την Μπαΐα την άφησε 9 βαθμούς μακριά από την κορυφή ενώ έβαλε στο κόλπο την Γκρέμιο που την έπιασε στη 2η θέση.

Ανίκητη στην έδρα της (11-3-0) όπου έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ (31) στην κατηγορία (2,21 μ.ο.). Έτοιμοι να αγωνιστούν οι μέσοι Πιέρ και Λεάντρο Ντονιζέτε που έλειψαν στα τελευταία ματς όπως φυσικά και ο Ροναλντίνιο που ήταν τιμωρημένος μόνο στο προηγούμενο παιχνίδι. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ρεβέρ, λείπει με την Εθνική ο βασικός γκολκίπερ Βίκτορ.
Παρά το ντεμπούτο νέου πρoπονητή στον πάγκο της δεν άλλαξε τίποτα και η Σπορτ Ρεσίφεπαρουσίασε ακόμα μία φορά το άσχημο αγωνιστικό της πρόσωπο. Δεν εκμεταλλεύτηκε τις πολλές απουσίες της Γκρέμιο, από την οποία ηττήθηκε (1-3) με το ματς να τελειώνει για αυτήν μέσα σε 13 λεπτά (44',52',57') στα οποία δέχτηκε όλα τα γκολ. Άσχημο το ξεκίνημα για τον Γκέντες, ο οποίος έχει το βαρύ φορτίο να την γλιτώσει από τον υποβιβασμό.
Μία νίκη μόλις εκτός έδρας (1-4-9) ενώ έχει και την 2η χειρότερη επίθεση με 11 τέρματα. Τρεις σερί ήττες έχει, όλες με over, έχοντας 11 γκολ παθητικό σε αυτά τα ματς. Επιστρέφουν ο αμυντικός Ίβο και ο μέσος Τόμπι αλλά έμεινε εκτός ο Μοασίρ (μέσος) που ένοιωσε ενοχλήσεις στο τελευταίο ματς.
Πιθανές ενδεκάδες:
Ατλέτικο Μινέιρο
 (4-4-2): Giovanni - Rocha, Silva, Marques, César - Pierre, Donizete, Ronaldinho, Escudero - Bernard, Jô
Σπορτ Ρεσίφε
 (4-4-2): Magrão - Cicinho, Ailson, Aguiar, Renê - Reinaldo, Rithelly, Tobi , Hugo - Azevedo, Gilsinho
Key stat: 10/14 Χ ημίχρονο έχει εκτός έδρας η Ρεσίφε, 9/14 εντός η Μινέιρο.
Με την επιστροφή του Ροναλντίνιο και των δύο μέσων Ντονιζέτε και Πιέρ η Ατλ. Μινέιρο αναμένεται να εμφανιστεί σοβαρή, άλλωστε στο γήπεδο της είναι πανίσχυρη, διαθέτοντας και την πιο παραγωγική επίθεση (2,23 μ.ο.). Παρά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας η Σπορτ Ρεσίφε όπως έδειξε και στο παιχνίδι με τη Γκρέμιο δύσκολα θα προβάλλει αντίσταση. Χαμηλός ο άσος, καλύτερη επιλογή ο 1 & over στο 2,00 της Bet365.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.