Επιλογές Τρίτης.

Υψηλό το over στο Ουκρανία-Αγγλία

6/9 μετρούν οι συνδιοργανωτές στους πρόσφατους αγώνες

Υψηλό το over στο Ουκρανία-Αγγλία Η Ουκρανία με νίκη θα περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Άγγλοι αν δεν χάσουν συνεχίζουν στα προημιτελικά, όμως αν κερδίζουν οι Γάλλοι τότε θα θέλουν πολλά γκολ ώστε να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο. Υψηλή τιμή στο over (2,00).
Οι Άγγλοι αν δεν χάσουν από τους Ουκρανούς προκρίνονται, ενώ θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από τους Γάλλους για την πρωτιά. Αν και οι δύο κερδίσουν χρειάζονται νίκη με ένα γκολ περισσότερο αφού υστερούν κατά ένα τέρμα στη διαφορά τερμάτων.
Η Αγγλία όπως κάθε φορά ξεκίνησε στο τουρνουά με υψηλές προσδοκίες και για την ώρα φαίνεται να τις δικαιώνει. Στην πρεμιέρα δίκαια πήρε τον βαθμό από την Γαλλία, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική έδειξε μεγάλα ψυχικά αποθέματα γυρίζοντας το ματς με τη Σουηδία από 1-2 σε 3-2.
Με τον Χότζσον στον πάγκο τα "Λιοντάρια" δεν έχουν ηττηθεί σε τέσσερις αγώνες, ενώ παραμένουν χωρίς ήττα σε δέκα επίσημα ματς μετά τη συντριβή με 4-1 από τη Γερμανία στο Μουντιάλ του 2010. Η Αγγλία έχει σκοράρει στα 12 προηγούμενα παιχνίδια της σε ομίλους του Euro, αλλά έχει κερδίσει μόνο τα μισά από αυτά (6-2-4). Ενισχυμένη με τον Ρούνεϊ που επιστρέφει από τιμωρία δύο αγώνων θα εμφανιστεί.
Τα πράγματα είναι απλά για τους συνδιοργάνωνες του EURO, είτε κερδίζουν τους Άγγλους είτε βλέπουν το υπόλοιπο τουρνουά από τις πολυθρόνες τους. Σε περίπτωση που δεν κερδίσει η Γαλλία θα καταλάβουν με νίκη και την πρώτη θέση.
H Oυκρανία έδειξε καλά στοιχεία στην πρεμιέρα και μπόρεσε να φτάσει δίκαια στην ανατροπή του σκορ κερδίζοντας με 2-1 την Σουηδία. Σε ανάλογα επίπεδα απόδοσης δεν κατάφερε να φτάσει κόντρα στην Γαλλία και υποτάχθηκε με 2-0 στην ανωτερότητα των τρικολόρ.
Η Ουκρανία μπόρεσε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της μόνο σε ένα από τα εννιά προηγούμενα παιχνίδια της, στα οποία GG και over εμφανίστηκαν έξι φορές. Πάντως σε 3/4 προηγούμενα επίσημα ματς η ομάδα του Μπλαχίν δεν κατάφερε να σκοράρει με αποτέλεσμα να ηττηθεί. Αν θέλει να περάσει στην επόμενη φάση πρέπει να ξεπεράσει το "σύνδρομο του Ντόνετσκ" καθώς δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει ποτέ στην Ντόνμπας Αρένα (0-2-4).
Πιθανές ενδεκάδες
Αγγλία (4-4-2): Hart – Cole, Lescott, Terry, Johnson – Walcott, Gerrard, Parker, Milner – Wellbeck (Carroll), Rooney
Ουκρανία (4-2-3-1): Pyatov – Selin, Khacheridi, Mikhalik, Gusev – Nazarenko, Tymoshchuk – Konoplyanka, Voronin, Yarmolenko – Shevchenko
Κey Stat: H Aγγλία έχει σκοράρει στα 15 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει.
Συμπέρασμα: H Oυκρανία είναι αναγκασμένη να ψάξει μόνο τη νίκη αν θέλει να συνεχίσει στη διοργάνωση. Η Αγγλία έχει πολύ καλή ψυχολογία από τα θετικά αποτελέσματα και με τον Ρούνεϊ στη σύνθεσή της είναι ακόμη πιο δυνατή επιθετικά. Επιπρόσθετα αν η Γαλλία κερδίζει την Σουηδία η Αγγλία θα θέλει πολλά γκολ για να την ξεπεράσει και να πάρει την πρώτη θέση αποφεύγοντας κατά πάσα πιθανότητα την πρώτη ομάδα του 3ου ομίλου που όπως όλα δείχνουν θα είναι η Ισπανία. Το over αξίζει να τιμηθεί στο 2,00 της bet365.


Στα προημιτελικά με νίκη η Γαλλία (1,675)

23 ματς αήττητοι οι τρικολόρ

Στα προημιτελικά με νίκη η Γαλλία (1,675) Η Γαλλία έχει δείξει εντυπωσιακή σταθερότητα το τελευταίο διάστημα και παραμένει αήττητη επί 23 ματς. Η αποκλεισμένη Σουηδία δεν δείχνει ικανή να ανακόψει την πορεία της. Στο 1,675 η νίκη των τρικολόρ.
Η Σουηδία ήταν ανταγωνιστική και στα δύο ματς του ομίλου, όμως σε αμφότερα γνώρισε την ήττα. Στην πρεμιέρα προηγήθηκε της γηπεδούχου Ουκρανίας, όμως δύο γκολ του Σεφτσένκο την έριξαν στο καναβάτσο. Απέναντι στην Αγγλία μπόρεσε να ανατρέψει το 0-1 σε 2-1, όμως υπέστη νέα ανατροπή και έμεινε στο φινάλε με άδεια χέρια και οριστικά εκτός συνέχειας διοργάνωσης.
Μαζί με τα φιλικά αυτό ήταν το πέμπτο διαδοχικό GG και over της Σουηδίας, η οποία στα προκριματικά βρήκε δίχτυα και στα δέκα παιχνίδια της και μάλιστα 8/10 φορές από δύο γκολ και πάνω. Αγνοεί συστηματικά την ισοπαλία καθώς το Χ δεν έχει εμφανιστεί στα 16 τελευταία παιχνίδια της (11-0-5).
Οι Γάλλοι σε περίπτωση νίκης είναι πρώτοι, αν δεν κερδίσουν οι Άγγλοι με ένα γκολ περισσότερο από αυτούς. Ίσως έχουμε ισοβαθμία στη διαφορά τερμάτων και μετρήσει η καλύτερη επίθεση, ενώ αν έχουν ακριβώς τα ίδια τέρματα υπέρ και κατά, οι Άγγλοι είναι εκείνοι που θα πάρουν την 1η θέση λόγω καλύτερης βαθμολογίας στον πίνακα της UEFA.
Σε περίπτωση ισοπαλίας οι Γάλλοι τερματίζουν πρώτοι μόνο αν και το άλλο παιχνίδι λήξει ισόπαλο, ενώ υπάρχει και ένα πολύ δύσκολο (αλλά όχι αδύνατο) σενάριο στο οποίο μένουν εκτός συνέχειας, αν ηττηθούν με ένα γκολ διαφορά παραπάνω από τους Άγγλους.
Η καλή εμφάνιση της πρεμιέρας με την Αγγλία δεν συνδυάστηκε με νίκη, η οποία πάντως ήρθε στο δεύτερο ματς με την Ουκρανία. Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο των τρικολόρ σε μεγάλο τουρνουά μετά από οκτώ αποτυχημένες απόπειρες μετά το Μουντιάλ του 2006. Επέκτειναν κατά αυτό τον τρόπο το αήττητο σερί τους στα 23 παιχνίδια, στα οποία έχουν δεχθεί μόλις δύο γκολ.
Πιθανές ενδεκάδες
Σουηδία (4-2-3-1): Isaksson – Olsson, Mellberg, Granqvist, Lustig – Elm, Kallstrom – Toivonen, Ibrahimovic, Larsson – Rosenberg
Γαλλία (4-2-3-1): Lloris – Evra, Mexes, Rami, Debuchy – Cabaye, Diarra – Ribery, Nasri, Menez – Benzema
Key Stat: Από το 1969 έχει να κερδίσει η Σουηδία την Γαλλία με 11 ματς να μεσολαβούν έκτοτε.
Συμπέρασμα: H Γαλλία έχει δείξει ικανή να πρωταγωνιστήσει στο Euro. Παρουσιάζει αρμονία και πληθώρα επιλογών σε όλες τις γραμμές και δύσκολα θα βρει ισχυρή αντίσταση από την απογοητευμένη και αποκλεισμένη Σουηδία. Οι τρικολόρ θέλουν παράλληλα τη νίκη για να τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου. Στο 1,675 η επικράτησή τους στην bet365.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.