Βροχή απο γκολ σήμερα.

Σκοράρει πρώτη 2 γκολ η Γερμανία με το over να είναι πρώτο στις επιλογές μας.

Έχει πετύχει δύο τουλάχιστον γκολ σε 10/11 προηγούμενα παιχνίδια της σε προκριματική ή τελική φάση Euro

Σκοράρει πρώτη 2 γκολ η Γερμανία Η Γερμανία έχει δείξει εξαιρετική εικόνα ως τώρα στο τουρνουά. Η ισοπαλία της δίνει την πρόκριση, όμως δεν αναμένεται να τηρήσει στάση αναμονής καθώς ενδεχόμενη ήττα από τη Δανία μπορεί να την θέσει εκτός μάχης. Στο 1,75 το διπλό, στο 1,95 το ενδεχόμενο να σκοράρουν πρώτοι δύο γκολ οι Γερμανοί.
Η Δανία χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από την Πορτογαλία για να βρεθεί στα προημιτελικά, ενώ σε περίπτωση ήττας περνάει μόνο αν το άλλο παιχνίδι λήξει 1-0 υπέρ των Ολλανδών και εκείνη ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά.
Οι Γερμανοί αν δεν χάσουν από τους Δανούς εξασφαλίζουν την πρόκριση αλλά και την πρωτιά του ομίλου. Αν ηττηθούν από τη Δανία και οι Πορτογάλοι κερδίσουν τους Ολλανδούς η ομάδα του Λεβ πιθανότατα θα μείνει εκτός συνέχειας, αφού σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας θα υστερεί σε διαφορά τερμάτων αλλά και καλύτερης επίθεσης στα μεταξύ τους παιχνίδια
Η Δανία έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο και στα δύο ματς του τουρνουά. Στην πρεμιέρα παίζοντας οργανωμένα έκανε την έκπληξη και κέρδισε την Ολλανδία με 0-1. Κόντρα στην Πορτογαλία φανέρωσε επιθετικές αρετές και ψυχικά αποθέματα ισοφαρίζοντας από 0-2 σε 2-2, όμως δεν απέφυγε στο φινάλε την ήττα.
Οι Δανοί έχουν συναντηθεί τρεις φορές σε μεγάλα τουρνουά με τους Γερμανούς. Τους κέρδισαν στο Μουντιάλ του 1986 και στο Euro του 1992, ενώ ηττήθηκαν στη διοργάνωση του 1988. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια το σκορ ήταν 2-0. Η ομάδα του Όλσεν δίνει μεγάλη έμφαση στην άμυνα, όμως επιθετικά πάντοτε καταφέρνει να βρίσκει λύσεις. Έχει βρει τον στόχο στα δέκα τελευταία επίσημα παιχνίδια και σε 19/21 προηγούμενα συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών.
Ο Ντένις Ρόμενταλ αναμένεται να απουσιάσει λόγω τραυματισμού με τους Μίκελσεν και Σένε πιθανούς αντικαταστάτες. Μυικό πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Ζίμλινγκ και αν δεν τα καταφέρει ο Κρίστιαν Πόουλσεν θα πάρει τη θέση του.
Η Γερμανία έχει αποδείξει στα δύο πρώτα παιχνίδια πως δίκαια συγκαταλέγεται ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Πάντως αν και έχει καταφέρει να μαζέψει έξι βαθμούς ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της. Τα πάντσερ ξεπέρασαν το άγχος της πρεμιέρας φτάνοντας έστω και δύσκολα στη νίκη με γκολ του Γκόμεζ. Με δύο ακόμη τέρματα του επιθετικού της Μπάγερν έφτασαν στην επικράτηση με 2-1 επί της Ολλανδίας, σε ένα ματς όπου κυριάρχησαν ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
Η ομάδα του Λεβ έχει φτάσει σε επίδοση ρεκόρ καθώς μετράει δεκατρείς διαδοχικές νίκες σε επίσημα παιχνίδια. Ένα ακόμη ρεκόρ που κρατάει στα χέρια της είναι πως έχει καταφέρει να ανοίξει το σκορ και στις δεκατρείς αυτές αναμετρήσεις.  Ο Λεβ ίσως προβεί σε μερικές αλλαγές φρεσκαρίσματος με τους Κλόζε, Σούρλ, Γκέτζε, Ρέους, Κρόος υποψήφιους για την ενδεκάδα.
Πιθανές ενδεκάδες
Δανία (4-2-3-1): Andersen-Poulsen, Agger, Kjaer, Jacobsen-Poulsen, Kvist-Dehli, Eriksen, Mikkelsen-Bendtner
Γερμανία (4-2-3-1): Neuer-Lahm, Hummels, Badstuber, Boateng-Schweinsteiger, Kroos-Gotze, Ozil, Schurrle-Gomez
Κey Stat: H Γερμανία έχει πετύχει δύο τουλάχιστον γκολ σε 10/11 προηγούμενα παιχνίδια της σε προκριματική ή τελική φάση Euro.
Συμπέρασμα: H ισοπαλία μπορεί να στέλνει στην επόμενη φάση την Γερμανία, όμως η ομάδα του Λεβ δεν μπορεί να αρκεστεί στο βαθμό καθώς το παραμικρό λάθος μπορεί να δώσει την ευκαιρία στη Δανία να σκοράρει και να θέσει σε αμφισβήτηση την πρόκρισή της σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα.


GG στο Πορτογαλία-Ολλανδία και over το σημερινό παιχνίδι.

Μόνο νίκη με δύο γκολ διαφορά θέλουν οι Ολλανδοί

GG στο Πορτογαλία-Ολλανδία (1,60) Η Πορτογαλία κρατάει την τύχη στα χέρια της καθώς με νίκη προκρίνεται χωρίς να την απασχολεί το άλλο παιχνίδι, ενώ μπορεί να προκριθεί ακόμα και με ήττα. Η Ολλανδία θέλει μόνο νίκη με δύο γκολ διαφορά και δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιτεθεί. Στο 1,60 το goal-goal στον William Hill.
Η Πορτογαλία λίγο έλειψε να γίνει θύμα μιας ακόμα έκπληξης της Δανίας, αφού αν και προηγήθηκε με 2-0 στο 36’ βρέθηκε στο 81’ στο 2-2, με τον Βαρέλα να την σώζει στο 87’ και να διαμορφώνει το τελικό 3-2. Πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού με νίκη είναι σίγουρα στους «8», ενώ εφόσον δεν κερδίσει η Δανία τη Γερμανία μπορεί να προκριθεί και με ισοπαλία, αλλά ακόμα και με ήττα με ένα γκολ διαφορά (αν χάσουν οι Δανοί).
Στα αρνητικά για τους Πορτογάλους η κακή παρουσία του Ρονάλντο, που λίγο έλειψε να γίνει μοιραίος παίκτης όταν απέτυχε να κάνει το 3-1, λίγο πριν η Πορτογαλία ισοφαριστεί. Το γκολ που σκόραρε ο Πόστιγκα, μαζί με τις δεδομένες παρουσίες των Νάνι και Ρονάλντο αφήνουν πιθανότατα αμετάβλητη την επιθετική τριάδα, χωρίς οι τυπικά γηπεδούχοι να έχουν προβλήματα απουσιών.
Αυτή η νίκη επί της Δανίας ήταν και η πρώτη μετά από τέσσερα παιχνίδια (0-2-2), στα οποία είχε σκοράρει μόνο μία φορά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Πορτογαλία δεν έχει αποκλειστεί από τη φάση των ομίλων σε κανένα από τα πέντε προηγούμενα Euro στα οποία συμμετείχε.
H Ολλανδία έπεσε θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα με τη Δανία και δεν τα κατάφερε με τη Γερμανία, χάνοντας με 2-1, αλλά ακόμα κι έτσι διατηρεί ελπίδες να βρεθεί στους «8» του Euro. Χρειάζεται δική της νίκη με δύο γκολ διαφορά και ήττα της Δανίας από τη Γερμανία (στην Bet365 η πρόκριση της Ολλανδίας πληρώνει πλέον 7,00).
Οι Ολλανδοί δεν ευνοούνται από την παράδοση που έχουν με την Πορτογαλία, καθώς έχουν κερδίσει μόνο το ένα από τα 10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ενώ στα 6/10 δεν σκόραραν καν. Επιπλέον, θα πρέπει να βελτιώσουν αισθητά την απόδοσή τους συγκριτικά με το παιχνίδι με τη Γερμανία, αν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης.
O Φαν Μάαρβικ πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Χούντελααρ όπως και τον Φαν ντερ Φάαρτ, αφήνοντας στον πάγκο έναν εκ των Φαν Μπόμελ ή ντε Γιονγκ.
Πιθανές ενδεκάδες
Πορτογαλία (4-3-3): Patricio – Coentrao, Alves, Pepe, Pereira – Moutinho, Veloso, Meireles – Ronaldo, Postiga, Nani
Ολλανδία (4-2-3-1): Stekelenburg – Willems, Mathijsen, Heitinga, Wiel – de Jong (ή van Bommel), van der Vaart – Robben, Sneijder, Van Persie – Huntelaar
Key Stat: Μόνο νίκη με δύο γκολ διαφορά θέλει η Ολλανδία που παρατάσσεται από την αρχή επιθετικά.
Συμπέρασμα: Η Πορτογαλία κρατάει την τύχη στα χέρια της και με την Ολλανδία να αναμένεται επιθετική από την αρχή, αναμένεται να βρει αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει. Επικίνδυνο για κάθε πρόβλεψη το παιχνίδι όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα, με το goal-goal να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης, στο 1,60 του William Hill.


Οver (2,15) αντί άσου για την Μπόκα

4/5 over στα πρόσφατα ματς της Άρσεναλ και 5/6 στις επισκέψεις στο Μπομπονέρα τα τελευταία χρόνια

Οver (2,15) αντί άσου για την Μπόκα H Mπόκα θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως η Άρσεναλ δεν είναι αδιάφορη καθώς με τρίποντο στο Μπομπονέρα θα περάσει αυτή στην πρώτη θέση. Χαμηλές τιμές στον άσο, δελεαστικό το over στο 2,15.
Η Μπόκα κατάφερε την Πέμπτη να κάνει το πρώτο βήμα για τη συμμετοχή της στον τελικό του Λιμπερταδόρες καθώς κέρδισε με 2-0 την Ουνιβερσιδάδ στο Μπουένος Άιρες. Ο επαναληπτικός ακολουθεί μεσοβδόμαδα στο Σαντιάγο, όμως δεν μπορεί να αμελήσει τις εγχώριες υποχρεώσεις της καθώς η μάχη του τίτλου έχει φουντώσει.
Η απρόσμενη ισοπαλία με την Μπάνφιλντ μπορεί να την διατήρησε στην κορυφή, όμως έδωσε το δικαίωμα σε τουλάχιστον πέντε ομάδες που την ακολουθούν να ελπίζουν σε κατάκτηση της πρωτιάς. Σε άριστη κατάσταση δείχνει να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα αποφεύγοντας την ήττα στα δεκαέξι τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις.
Στο Μπομπονέρα έχει χάσει μόνο μία φορά στην Κλαουσούρα σε οκτώ αγώνες. Καλή παράδοση ανεξαρτήτως έδρας έχει απέναντι στην Άρσεναλ καθώς έχει χάσει μόνο ένα από τα έντεκα τελευταία μεταξύ τους ματς. Πάντως στις περσινές αναμετρήσεις οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς εις διπλούν με σκορ 2-2.
Οριόν και Ροντρίγκεζ έχουν επιστρέψει από τις υποχρεώσεις της Εθνικής με τον δεύτερο πάντως να αντιμετωπίζει μικροτραυματισμό. Εκτός μάχη οι Κολάζο και Λεντέσμα.
Η Άρσεναλ ακολουθεί την Μπόκα κατά ένα βαθμό και με νίκη στο Μπομπονέρα θα γίνει πρώτο φαβορί για τον τίτλο καθώς στο φινάλε υποδέχεται την Μπελγράνο. Απέναντι στην Αρχεντίνος είχε σαρωτικό ξεκίνημα και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, το οποίο μπόρεσε να διαφυλάξει κατακτώντας τη νίκη με 3-1 τελικά.
Εξαιρετική είναι στα πρόσφατα ματς τρέχοντας αήττητο σερί πέντε παιχνιδιών στο οποίο έχει τέσσερις νίκες. Εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο αποδοτική καθώς έχει μία νίκη στα τέσσερα τελευταία ταξίδια της στα οποία ανελλιπώς δέχεται γκολ. Επιστρέφει από τιμωρία ο Ζελάγια για τη φιλοξενούμενη. Ο Μπουρντίσο έχει τραύμα στο πρόσωπο όμως θα κάνει τα πάντα για να αγωνιστεί.
Key Stat: 4/5 over στα πρόσφατα ματς της Άρσεναλ και 5/6 στις επισκέψεις στο Μπομπονέρα τα τελευταία χρόνια.
Συμπέρασμα: Λόγω έδρας η Μπόκα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως το 1,72 δεν φανερώνει τις δυσκολίες του αγώνα. Η Άρσεναλ σκοράρει με μεγάλη άνεση στα πρόσφατα ματς και θα κάνει τα πάντα για την έκπληξη. Δελεαστικό το 2,15 για το over στην bet365.


Aκόμη ένα GG (1,91) για το Λος Άντζελες

6/7 μετρά στο γήπεδό του φέτος

Aκόμη ένα GG (1,91) για το Λος Άντζελες To Λος Άντζελες βρίσκεται σε πολύ άσχημη θέση και αυτό οφείλεται κυρίως στην αμυντική του αδυναμία. Το Πόρτλαντ θα ψάξει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη σκοράροντας απέναντι στην χειρότερη εντός έδρας άμυνα της Δύσης. Στο 1,91 το GG.
Το Λος Άντζελες διανύει μια πολύ άσχημη χρονιά που το έχει φέρει για την ώρα στην τελευταία θέση της Δύσης. Σαν να μην έφτανε η κακή πορεία στο πρωτάθλημα ήρθε και ο αποκλεισμός στο κύπελλο για να κάνει ακόμη χειρότερη την κατάσταση.
Η Γκάλαξι δεν έχει καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς στα οκτώ ματς που έχουν προηγηθεί. Σταθερά προβλήματα αντιμετωπίζει στην αμυντική γραμμή καθώς επί δεκαεπτά αγώνες δέχεται γκολ. Στο γήπεδό της κάθε ομάδα που φιλοξενήθηκε φέτος μπόρεσε να σκοράρει αποτέλεσμα να διαθέτει την χειρότερη εντός έδρας άμυνα στο MLS με δεκατρία γκολ παθητικό.
Τιμωρημένοι για τη γηπεδούχοι οι Χιμένεθ, Μαγκί, Στίβενς. Αμφίβολοι οι Μπαντλ, Λεονάρντο, ενώ θα λείψουν οι Μπόγενς, Γκονζάλεζ, Κρίστμαν λόγω τραυματισμών και ο Κιν που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ιρλανδίας.
Το Πόρτλαντ έδειχνε να βρίσκει τον καλό του εαυτό παραμένοντας αήττητο για τέσσερα παιχνίδια, όμως το ματς του κυπέλλου με την ερασιτεχνική Καλ το έφερε πολλά βήματα πίσω. "Κατάφερε" να αποκλειστεί στην παράταση παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με την βασική του ενδεκάδα.
Στο Λος Άντζελες οι Τάιμπερς θα ψάξουν την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη τους καθώς ως τώρα σε πέντε εξόδους έχουν καταφέρει να αποσπάσουν μόλις δύο βαθμούς. Μόνο σε ένα από τα επτά προηγούμενα ταξίδια τους μπόρεσαν να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους.
Αμφίβολος για τη φιλοξενούμενη ο Μπράουν. Από διάσειση ταλαιπωρείται ο Μπρούνερ, ενώ με την Εθνική Ζάμπιας βρίσκεται ο Ντάνσο. Αποκτήθηκε ο Μουάνγκα για να βοηθήσει στην επίθεση. Καλές περγαμηνές τον συνοδεύουν καθώς ήταν Νο1 του ντραφτ το 2010 και πέτυχε 12 γκολ σε 2 σεζόν με την Φιλαδέλφεια.
Key Stat: 6/7 GG έχει το Λος Άντζελες εντός έδρας.
Συμπέρασμα: Το Λος Άντζελες χρειάζεται επειγόντως νίκη, όμως δεν πείθει με τις εμφανίσεις του. Το Πόρτλαντ μπορεί να είναι προβληματικό στην επίθεση, όμως με τον Μουάνγκα στη σύνθεσή του μπορεί να βρει τον στόχο απέναντι σε μια πολύ χαλαρή άμυνα. Το αμφίπλευρο σκοράρισμα αποδίδει 1,91 στον William Hill.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.