Επιλογές Παρασκευής.

Άλλη κλάση η Γαλλία πρώτο σημείο ο άσσος ενώ και το goal/goal παίζει δυνατά.

Πολύ δύσκολα κρατάει ανέπαφη την εστία της η Ουκρανία

Άλλη κλάση η Γαλλία (2,10) Με τον ενθουσιασμό από τη νίκη της πρεμιέρας και την ώθηση του κοινού της, η Ουκρανία θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα και κόντρα στη Γαλλία. Οι τρικολόρ είναι άλλη κλάση, όμως, και μπορούν να εκμεταλλευτούν την αμυντική αστάθεια των γηπεδούχων. Στο 2,10 το διπλό στην Bet365.
Παρά το ότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 52’, η Ουκρανία δεν έδειξε να πτοείται καθόλου και κατάφερε με τον Σεφσένκο να δηλώνει παρών στα 36 του χρόνια και με δύο γκολ στο επόμενο δεκάλεπτο (55’ και 62’) να μπει μπροστά στο σκορ με 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα και παράλληλα η πρώτη νίκη των Ουκρανών σε Euro, αφού η φετινή είναι η πρώτη τους συμμετοχή σε τέτοια διοργάνωση.
Με τη νίκη αυτή οι Ουκρανοί είναι επικεφαλής του ομίλου με τρεις βαθμούς κι έχοντας στο πλευρό τους τον κόσμο τους και απαλλαγμένοι από το δεδομένο άγχος που είχαν στην πρεμιέρα, φιλοδοξούν σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Γαλλία. Τους τρικολόρ πάντως, δεν έχουν καταφέρει να τους κερδίσουν ποτέ (0-3-3).
Η ομάδα του Μπλαχίν πηγαίνει στο παιχνίδι με ψυχολογία, αφού ήταν η μόνη ομάδα της πρώτης αγωνιστικής που κατάφερε να κερδίσει παρά το ότι έμεινε πίσω στο σκορ, ενώ δεν έχει και αγωνιστικά προβλήματα. Στα αρνητικά, το ότι στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια κράτησε ανέπαφη την εστία της μόνο κόντρα στην Εσθονία (με 6/8 να είναι over και goal-goal), ενώ τα σκορ σε αυτά τα ματς ήταν υψηλά (3-3, 2-1, 3-2, 4-0, 2-3, 0-2, 2-1).
Πίσω στο σκορ έμεινε και η Γαλλία την πρώτη αγωνιστική με 1-0 από την Αγγλία στο 30’, έφερε το ματς στα ίσα στο 39’ χωρίς το 1-1 να αλλάξει μέχρι το τέλος κι έβγαλε αήττητη το θεωρητικά πιο δύσκολο παιχνίδι της στον όμιλο. Συνολικά οι Γάλλοι «τρέχουν» το μεγαλύτερο αήττητο σερί εθνικής ομάδας, αφού δεν έχουν ήττα σε επίσημα και φιλικά μαζί από το Σεπτέμβριο του 2010 (15-7-0).
Οι τυπικά και ουσιαστικά φιλοξενούμενοι φιλοδοξούν να πραγματοποιήσουν ανάλογη θετική εμφάνιση, χωρίς να έχουν νέα προβλήματα απουσιών, με τους Μ’Βιλά και Ματουιντί, όμως, να παραμένουν αμφίβολοι. Η Γαλλία μετράει 10 under στα 12 τελευταία της παιχνίδια σε τελική φάση των Euro.
Πιθανές ενδεκάδες
Ουκρανία (4-2-3-1): Pyatov – Selin, Khacheridi, Mikhalik, Gusev – Nazarenko, Tymoshchuk – Konoplyanka, Voronin, Yarmolenko – Shevchenko
Γαλλία (4-2-3-1): Lloris – Evra, Mexes, Rami, Debuchy – Cabaye, Diarra – Ribery, Nasri, Malouda – Benzema
Key Stat: 15-7-0 έχει η Γαλλία από το Σεπτέμβριο του 2010 και μετά.
Συμπέρασμα: Η Γαλλία «τρέχει» αήττητο σερί 22 παιχνιδιών. Κόντρα στην Ουκρανία αναμένεται να κυριαρχήσει και να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά προβλήματα των γηπεδούχων. Παρά τον ενθουσιασμό και την έδρα της ομάδας του Μπλαχίν, οι τρικολόρ έχουν δείξει ότι είναι άλλη… κλάση, με τη νίκη τους να προσφέρεται στο 2,10 στην Bet365.


Ξανά GG για Σουηδία & Αγγλία (1,95)

Η Αγγλία έχει σκοράρει και στα 11 προηγούμενα παιχνίδια της σε ομίλους Euro

Ξανά GG για Σουηδία & Αγγλία (1,95) Με την πλάτη στον τοίχο θα παίξει η Σουηδία που ψάχνει αποτέλεσμα και στα δύο παιχνίδια που απομένουν. Οι Σουηδοί σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ για 11 σερί επίσημα παιχνίδια, με τους Άγγλους να έχουν βρει δίχτυα και στα 11 τελευταία τους ματς σε ομίλους Euro. Στο 1,95 το GG στον William Hill.
Το έργο της Σουηδίας για πρόκριση στα προημιτελικά έγινε ακόμα πιο δύσκολο μετά την ήττα από την Ουκρανία, καθώς αν κι έπαιζε με τους συνδιοργανωτές, σίγουρα το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής ήταν το πιο βατό από τα τρία. Ο Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ στο 52’, αλλά η συνέχεια επεφύλασσε ανατροπή σε 10 λεπτά, αφού οι Ουκρανοί διαμόρφωσαν το τελικό 2-1 με γκολ στο 55’ και 62’.
Οι Σουηδοί ψάχνουν πλέον αποτέλεσμα και στα δύο παιχνίδια με Αγγλία και Γαλλία την τελευταία αγωνιστική. Μαζί με τα φιλικά αυτό ήταν το τέταρτο σερί goal-goal και over της Σουηδίας, που στα προκριματικά σκόραρε και στα δέκα παιχνίδια της και μάλιστα στις 8/10 φορές από δύο γκολ και πάνω. Πλήρεις αναμένεται να παραταχθούν οι τυπικά γηπεδούχοι.
Μπροστά στο σκορ την πρώτη αγωνιστική μπήκε και η Αγγλία, στο 30’ με τον Λέσκοτ, αλλά το προβάδισμά της κράτησε μόνο εννιά λεπτά, με το Νασρί να ισοφαρίζει στο 39’ σε 1-1, χωρίς να αλλάζει κάτι στη συνέχεια. Θετικό χαρακτηρίζεται το αποτέλεσμα, αφού το παιχνίδι αυτό ήταν το πιο δύσκολο από τα τρία και η Αγγλία αν και είχε καλή απόδοση ήταν η ομάδα που είχε τις λιγότερες προσπάθειες για γκολ (μόλις 5) από όλες τις ομάδες την πρώτη αγωνιστική.
Οι Άγγλοι έβγαλαν αλώβητοι και το πρώτο από τα δύο παιχνίδια στα οποία είναι αναγκασμένοι να παίξουν χωρίς τον Ρούνεϊ, ο οποίος με τη Σουηδία θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του και θα επιστρέψει στο τρίτο παιχνίδι με την Ουκρανία.
Το ματς αυτό ήταν και το πρώτο επίσημο με τον Ρόι Χόντγκσον στον πάγκο τους, έχοντας μέχρι τώρα δύο νίκες σε φιλικά (0-1 τη Νορβηγία και 1-0 το Βέλγιο) και την ισοπαλία με τη Γαλλία. Εκτός από τον Ρούνεϊ, θα λείψουν φυσικά και οι Μπάρι και Λάμπαρντ που τραυματίστηκαν στην προετοιμασία και δεν βρίσκονται στην αποστολή.
Η Αγγλία έχει σκοράρει και στα 11 προηγούμενα παιχνίδια της σε ομίλους του Euro, αλλά έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο τα πέντε (5-2-4).
Πιθανές ενδεκάδες
Σουηδία (4-2-3-1): Isaksson – Olsson, Mellberg, Granqvist, Lustig – Elm, Kallstrom – Toivonen, Ibrahimovic, Larsson – Rosenberg
Αγγλία (4-4-1-1): Hart – Cole, Lescott, Terry, Johnson – Oxlade-Chamberlain, Gerrard, Parker, Milner – Young – Welbeck
Key Stat: Η Σουηδία έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ και στα 11 τελευταία της επίσημα παιχνίδια.
Συμπέρασμα: Μετά την ήττα της πρεμιέρας η Σουηδία είναι αναγκασμένη να ψάξει αποτέλεσμα και στα δύο παιχνίδια που απομένουν. Η Αγγλία έδειξε καλή εικόνα στο πρώτο παιχνίδι και δεν καταστρέφεται με την ισοπαλία. Καλύτερη επιλογή για το παιχνίδι δείχνει το GG (πληρώνει 1,95 στον William Hill), με τους Σουηδούς να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ για 11 σερί επίσημα παιχνίδια και τους Άγγλους να μην μένουν χωρίς γκολ σε κανένα από τα 11 τελευταία ματς σε ομίλους Euro.


Σταθερή στα GG η Νιούελς (2,10)

7 συνεχόμενα στα ματς που προηγήθηκαν

Σταθερή στα GG η Νιούελς (2,10) H Σαν Μαρτίν ψάχνει τους βαθμούς για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Νιούελς έχει λίγες ελπίδες ακόμη για τον τίτλο και χρειάζεται μόνο νίκη.  4/5 GG στα πρόσφατα εντός της γηπεδούχου, 5 σερί στις εξόδους της Νιούελς. Στο 2,10 το αμφίπλευρο σκοράρισμα.
Η Σαν Μαρτίν χρειάζεται τους βαθμούς στα ματς που απομένουν για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό και να οδηγηθεί στα μπαράζ παραμονής. Βήμα για να πετύχει κάτι τέτοιο έκανε την περασμένη αγωνιστική όταν αγωνίστηκε πολύ συντηρητικά στο Σάντα Φε αποσπώντας λευκή ισοπαλία από την Ουνιόν.
Καλή είναι η πορεία της στις έξι τελευταίες αγωνιστικές στις οποίες έχει μαζέψει δέκα βαθμούς. Στο γήπεδό της πάντως δεν είναι αποτελεσματική φέτος με 3/8 νίκες. Το ενθαρρυντικό είναι πως σκόραρε στις πέντε προηγούμενες υποδοχές ομάδων μετρώντας τέσσερα GG και over. Ο τερματοφύλακας Πόκρνικ δεν είναι διαθέσιμος λόγω τραυματισμού. Επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Μας.
Η Νιούελς φαινόταν ξεγραμμένη στην υπόθεση τίτλος όμως τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής την έφεραν σε απόσταση δύο βαθμών από την Μπόκα, δύο στροφές πριν το φινάλε. Εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες των ομάδων που την ξεπερνούν στη βαθμολογία και κέρδισε η ίδια με 2-1 την Ιντεπεντιέντε.
Απόλυτη ισορροπία την διακρίνει στις εξόδους της με απολογισμό 3-3-3. Με ιδιαίτερη άνεση σκοράρει στα ταξίδια της και μόνο σε ένα από αυτά της Κλαουσούρα απέτυχε να βρει δίχτυα, ενώ προέρχεται από πέντε σερί GG. Αμφίβολος ο Σπερδούτι λόγω τραυματισμού, επιστρέφει από τιμωρία ο Πεγεράνο.
Key Stat: Από 7 συνεχόμενα GG προέρχεται η Νιούελς.
Συμπέρασμα: H Σαν Μαρτίν γνωρίζει πως μια ήττα θα την φέρει σε δύσκολη θέση. Η Νιούελς έχει αμυδρές ελπίδες για τίτλο, αλλά θα τις διεκδικήσει ως το φινάλε. Αξίζει να πονταριστεί το GG στο 2,10 της bet365.


Υψηλό το 3,25 της Αμέρικα Μινέιρο

Πρωτοπόρος και αήττητη (4-1-0) η φιλοξενούμενη

Υψηλό το 3,25 της Αμέρικα Μινέιρο Παρά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής η Αβαΐ έχει ξεκινήσει μέτρια το πρωτάθλημα και αναμένεται να δυσκολευτεί ιδιαίτερα κόντρα στην πρωτοπόρο, αήττητη και με την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, Αμέρικα Μινέιρο. Υψηλό το 3,25 του διπλού, 1,925 το AH (+0,25) των φιλοξενούμενων στην Bet365.
Γλίτωσε την τρίτη συνεχόμενη ήττα της η Αβαΐ την προηγούμενη αγωνιστική, παρά το ότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 24’ από την Ιπατίνγκα. Αντέδρασε και μείωσε πριν το ημίχρονο (40’) και έκανε την ολική ανατροπή στο 61’, με το 1-2 να μένει μέχρι το τέλος.
Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα (2-1-2) και το τρίτο over στα πέντε παιχνίδια. Over ήταν και τα 3/4 προηγούμενα παιχνίδια στα οποία υποδέχτηκε την Αμέρικα Μινέιρο (1-2-1 ο απολογισμός), σκοράροντας στα τρία από αυτά από δύο γκολ, αλλά αδυνατώντας να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε όλα. Θα λείψει πιθανότατα ξανά ο τραυματίας στόπερ Ρενάτο Σάντος.
Η Σάο Καετάνο έγινε η πρώτη ομάδα που στέρησε βαθμούς από την Αμέρικα Μινέιρο και για να γίνει αυτό χρειάστηκε να φτάσουμε στο 95ο λεπτό, χρονικό σημείο όπου ισοφάρισε η Σάο Καετάνο σε 1-1, αν κι έπαιζε από το 91’ με παίκτη λιγότερο. Παρά την ισοπαλία αυτή, η Αμέρικα Μινέιρο είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με απολογισμό 4-1-0, διαθέτοντας και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (μόλις 2 γκολ παθητικό σε πέντε ματς).
Στα τρία μέχρι τώρα εκτός έδρας της παιχνίδια έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία. Ο τεχνικός Ζιβανίλντο Ολιβέιρα δήλωσε όμως ήταν λογικό απόλυτα ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας του, παρά την πίκρα από την ισοφάριση της προηγούμενης αγωνιστικής. Προβλήματα απουσιών δεν έχουν αναφερθεί.
Key Stat: Αήττητη η Αμέρικα Μινέιρο και με την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.
Συμπέρασμα: Η Αβαΐ έχει ξεκινήσει μέτρια το πρωτάθλημα. Κόντρα στην πρωτοπόρο και αήττητη Αμέρικα Μινέιρο το έργο της αναμένεται εξαιρετικά δύσκολο, αφού οι φιλοξενούμενοι δέχονται γκολ πολύ δύσκολα. Υψηλό κρίνεται το 3,25 του διπλού, πιο ασφαλής επιλογή το 1,925 του AH (+0,25) των φιλοξενούμενων στην Bet365.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.