Επιστροφή στις επάλξεις.

Μετά απο μια εβδομάδα απραξίας επανερχόμαστε σήμερα με τα κυριότερα παιχνίδια.

Φόρμα και παράδοση η Ντέρι (1,70)

Ούτε γκολ δεν σκόραρε η Σέλμπουρν στα έξι τελευταία στο γήπεδό της

Φόρμα και παράδοση η Ντέρι (1,70) Με στόχο την τέταρτη σερί της νίκη η Ντέρι που είναι σε καλή κατάσταση και έχει και εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Σέλμπουρν. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο σερί ήττες και στις έξι τελευταίες φορές που βρέθηκαν στο γήπεδο αυτό δεν σκόραραν. Στο 1,70 ο άσος στην Bet365.
Η Ντέρι δείχνει να συνέρχεται και μετά το νωθρό ξεκίνημά της, έχει ανέβει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας καθώς προέρχεται από τρεις σερί νίκες. Όλες ήταν over και goal-goal και πιο πρόσφατη το 3-2 επί της Μπρέι, παρά το ότι έμεινε πίσω στο σκορ.
Με κεκτημένη ταχύτητα συνέχισε και την προηγούμενη εβδομάδα στο κύπελλο επικρατώντας της Φιν Χαρπς με 4-0 και υποδέχεται τη Σέλμπουρν με στόχο να εκμεταλλευτεί και την πολύ καλή παράδοση που έχει, αφού στις έξι τελευταίες φορές που την φιλοξένησε έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλία (5-1-0) χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ (10-0 τα τέρματα).
3-1-2 είναι ο εντός έδρας της απολογισμός, έχοντας για το σημερινό παιχνίδι να αντιμετωπίσει τις απουσίες του μέσου Ντίρι και του επιθετικού Φάρεν.
Η Σέλμπουρν υποχώρησε στη βαθμολογία χάνοντας και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της, πρώτα με 3-0 από τη Σλίγκο Ρόβερς και την προηγούμενη αγωνιστική με 1-2 από την Μποέμιαν, σε παιχνίδι όπου έπαιζε από το 33’ με παίκτη λιγότερο, προηγήθηκε αλλά δέχτηκε την ανατροπή με γκολ στο 53’ και 90’.
Στο κύπελλο, ωστόσο, κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση, αποκλείοντας την Μπρέι σε επαναληπτικό με τη νίκη 1-0 (1-1 στο πρώτο ματς). Εκτός έδρας έχει απολογισμό 2-1-3 με γκολ 5-10, με το θετικό ότι δεν έχει προβλήματα απουσιών.
Key Stat: 5-1-0 έχει η Ντέρι στις έξι τελευταίες φορές που φιλοξένησε τη Σέλμπουρν, χωρίς να δεχτεί γκολ.
Συμπέρασμα: Η Ντέρι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, προερχόμενη από τρεις σερί νίκες κι έχει με το μέρος της την εντυπωσιακή παράδοση κόντρα στη Σέλμπουρν. Ούτε γκολ δεν έχουν βάλει οι φιλοξενούμενοι στις έξι τελευταίες φορές που φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο αυτό, χάνοντας τις 5/6. 1,70 πληρώνει ο άσος στην Bet365.


Μόνο over εντός η Μπρέι (1,75)

Διαθέτει και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας

Μόνο over εντός η Μπρέι (1,75) Την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες έχει η Μπρέι κόντρα στη Γιου Σι Ντι, που είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα. Από το 1,90 του άσου, όμως, πιο ασφαλές δείχνει το over (1,75 στην Bet365), αφού οι γηπεδούχοι έχουν 6/6 εντός έδρας και οι φιλοξενούμενοι 4/6 εκτός.
Η Μπρέι αποκλείστηκε στο κύπελλο καθώς μετά το εντός έδρας 1-1 με τη Σέλμπουρν ηττήθηκε στον επαναληπτικό με 1-0 με γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και αφοσιώνεται πλέον στο πρωτάθλημα, εκεί όπου βρίσκεται στην πέμπτη θέση από το τέλος με απολογισμό 4-3-6 και γκολ 20-25, που αποτελεί και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.
Συνολικά μετράει 9/13 over και εντός έδρας έχει 6/6 με γκολ 10-16. 4/6 εντός έδρας ήταν και over 3,5. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ηττήθηκε 3-2 εκτός από την Ντέρι, ενώ στο τελευταίο στο γήπεδό της έφερε ισχυρή αντίσταση στην Σεντ Πάτρικς φέρνοντας 3-3. Ο Πατ Ντέβλιν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.
Η Γιου Σι Ντι προέρχεται από τη νίκη 3-1 επί ομάδας χαμηλότερης κατηγορίας στο κύπελλο, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα κέρδισε 1-0 τη Σλίγκο Ρόβερς, στην πρώτη της νίκη μετά από εφτά παιχνίδια (0-3-4). Βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος έχοντας μέχρι απολογισμό 3-3-7.
Εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα αδύναμη αφού δεν έχει καταφέρει ακόμα να βγάλει διπλό, μετρώντας δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες (0-2-4) με 4/6 over. Αυτός είναι και ο χειρότερος εκτός έδρας απολογισμός της κατηγορίας. Λογικά δεν προλαβαίνουν ο αμυντικός Μπόιλ και ο μέσος Ράσελ.
Key Stat: Μόνο over έχει εντός έδρας η Μπρέι (6/6), ενώ 4/6 ήταν και over 3,5.
Συμπέρασμα: Η Μπρέι μπορεί να εκμεταλλευτεί την εκτός έδρας… ανυπαρξία της Γιου Σι Ντι και να επιστρέψει στις νίκες. Πιο πιθανό από τον άσο, όμως, δείχνει να είναι το over (πληρώνει 1,75 στην Bet365), με τους γηπεδούχους να έχουν μόνο over στο γήπεδό τους (6/6) αλλά και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.