Επιστροφή με goal/goal και over σήμερα.

Κερδίζει ξανά ο ΠΑΟΚ (1,95)

3x3 έχει ο Δικέφαλος του Βορρά στα τρία μεταξύ τους ματς φέτος χωρίς να δεχτεί γκολ

Κερδίζει ξανά ο ΠΑΟΚ (1,95) ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα συναντηθούν σήμερα για τέταρτη φορά τη φετινή σεζόν. Στα τρία προηγούμενα παιχνίδια ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε ισάριθμες φορές με 3-0, 2-0 και 0-2. 1,95 πληρώνει ο άσος στον William Hill, με την Ένωση να μην έχει διπλό στις εφτά τελευταίες της εξόδους στο πρωτάθλημα (0-4-3).



Βαθμολογία πλέι-οφ
:

1) Παναθηναϊκός 4
2) ΠΑΟΚ 0
3) Ατρόμητος 0
4) ΑΕΚ 0
Ο ΠΑΟΚ τα… θαλάσσωσε στη Λιβαδειά την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδους και παρόλο που ήταν μπροστά στο σκορ με 2-3 μέχρι το 87’, κατάφερε να χάσει με 4-3 και ξεκινάει στα πλέι οφ με μηδέν βαθμούς, ενώ ακόμα και η ισοπαλία ήταν αρκετή για να ξεκινήσει με ένα βαθμό.
Ο Δικέφαλος του Βορρά γνωρίζει ότι αν δεν πάρει τη νίκη στην πρεμιέρα δύσκολα θα κατακτήσει την πρωτιά και πρέπει να επανέλθει στις καλές εντός έδρας εμφανίσεις, αφού αν εξαιρεθεί το 2-0 με τη Δόξα Δράμας, η προηγούμενη νίκη του στην Τούμπα ήταν στα τέλη Ιανουαρίου!
Πάντως, την ΑΕΚ της έχει πάρει φέτος τον αέρα αφού την έχει κερδίσει τρεις φορές χωρίς να δεχτεί γκολ, δύο για το πρωτάθλημα (3-0 και 0-2) και μία για το κύπελλο (2-0). Συνολικά εντός έδρας είχε ρεκόρ στο πρωτάθλημα 8-3-4 και διέθετε την τρίτη καλύτερη επίθεση με 45 γκολ ενεργητικό.
Μετά από καιρό ο Λάζλο Μπόλονι δεν έχει προβλήματα να αντιμετωπίσει. Επιστρέφουν από τιμωρία οι Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης και Έτο, ενώ εκτός αποστολής έμειναν μόνο παίκτες λόγω τεχνικής απόφασης (Γλύκος, Σνάουτσνερ, Κατσικάς, Παναγιωτούδης, Τσουκαλάς).
Με γκέλα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα και η ΑΕΚ, που με την ισοπαλία 1-1 στο Καυτανζόγλειο έγινε η δεύτερη ομάδα φέτος που δεν κατάφερε να κερδίσει τη Δόξα Δράμας σε κανένα από τα δύο παιχνίδια. Η Ένωση ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ της κερδίζοντας μόνο τέσσερις φορές σε δεύτερο γύρο πρωταθλήματος, ενώ σε πρωτάθλημα 16 ομάδων συγκέντρωσε τους λιγότερους πόντους (48) από κάθε άλλη σεζόν.
Στα έξι τελευταία της παιχνίδια έχει μόνο μία νίκη (1-4-1), ενώ μακριά από το ΟΑΚΑ στο πρωτάθλημα είχε απολογισμό 4-4-7 με 9/15 under και τέρματα 18-23. Επιπλέον, το τελευταίο της διπλό ήταν στις 7 Ιανουαρίου κι έκτοτε είχε 0-4-3 στις εφτά εξόδους που ακολούθησαν με 5/7 goal-goal (και σε καμία δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της).
Επιστρέφουν από τιμωρίες οι Μάκος και Καφές και από τραυματισμούς οι Κοντοές, Ρίκκα και Σιαλμάς, αλλά ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μανωλά, Δελλά, Κλωναρίδη και Γκούντγιονσεν και στον τιμωρημένο Χοσέ Κάρλος.
Πιθανές ενδεκάδες
ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Χαλκιάς – Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης – Λάζαρ, Γκαρσία – Σαλπιγγίδης, Ίβιτς (ή Φωτάκης), Λίνο – Αθανασιάδης
ΑΕΚ (4-2-3-1): Κωνσταντόπουλος – Γεωργέας, Κοντοές, Μπουγαΐδης, Καράμπελας – Βάργκας, Μάκος – Σιαλμάς, Καφές, Λεονάρντο – Λυμπερόπουλος
Key Stat: Στα τρία μεταξύ τους φετινά παιχνίδια ο ΠΑΟΚ κέρδισε ισάριθμες φορές με 3-0, 2-0 και 0-2.
Συμπέρασμα: Πρεμιέρα στα πλέι οφ για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα στο τέταρτο φετινό μεταξύ τους παιχνίδι, με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει το απόλυτο κόντρα στην Ένωση με τρεις νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται εσχάτως εντός έδρας, αλλά πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει και η ΑΕΚ εκτός, καθώς στις εφτά τελευταίες της εξόδους στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε ούτε να κερδίσει (0-4-3) ούτε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. 1,95 πληρώνει ο άσος στον William Hill,


Νικάει με over η Ατλέτικο (1,90)

7/8 νίκες στα πρόσφατα ματς στο Καλντερόν

Νικάει με over η Ατλέτικο (1,90) Η Ατλέτικο εξακολουθεί να ελπίζει σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς υποδέχεται προσεχώς την Μάλαγα στο Καλντερόν. Αδιάφορη η Σοσιεδάδ η οποία ωστόσο σκοράρει με μεγάλη ευκολία στις πρόσφατες αγωνιστικές. Στο 1,90 ο συνδυασμός της νίκης των ροχιμπλάνκος με over.
Mεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει στην τετράδα έχασε η Ατλέτικο στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν μένοντας στο 2-2 με την Μπέτις. Κατάφερε να προηγηθεί με τον Κόκε μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας, όμως οι Ανδαλουσιάνοι σκόραραν δύο φορές μετά το 85ο λεπτό και γύρισαν το παιχνίδι. Ο Φαλκάο λίγο πριν την εκπνοή έσωσε την παρτίδα για την Ατλέτικο.
Απέχει έξι βαθμούς από την τετράδα και τις Μάλαγα, Λεβάντε που δίνουν δύσκολα ματς σε Μπαρτσελόνα και Σαραγόσα, αντίστοιχα. Διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για το Τσάμπιονς Λιγκ καθώς υποδέχεται την ερχόμενη αγωνιστική στο Καλντερόν τη Μάλαγα.
Δύσκολα την αντιμετωπίζει κανείς εντός έδρας με τη Ρεάλ να είναι η μοναδική που πέρασε από αυτό το γήπεδό στις οκτώ πρόσφατες υποδοχές ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις, με τους ροχιμπλάνκος να μετρούν μόνο νίκες στα υπόλοιπα παιχνίδια. Αήττητοι παραμένουν και στις πέντε πρόσφατες υποδοχές της Σοσιεδάδ στη Μαδρίτη (4-1-0)
Σίλβιο και Λόπεζ  δεν βρίσκονται στη διάθεση του Σιμεόνε λόγω τραυματισμών, ενώ τιμωρημένος είναι ο Τιάγκο.
Η Σοσιεδάδ κατάφερε να επικρατήσει με άνεση επί της παραπαίουσας Σανταντέρ με 3-0 και να κλειδώσει την παραμονή της στην κατηγορία. Στόχος μέχρι το φινάλε η καλύτερη βαθμολογική της κατάταξη.
Οι Βάσκοι τρέχουν αήττητο σερί έξι αγωνιστικών στο οποίο μετρούν πάντως τέσσερις ισοπαλίες. Στα οκτώ ματς που έχουν προηγηθεί η ομάδα του Μοντανιέ σκοράρει ανελλιπώς, όπως και σε 6/8 πρόσφατες εξόδους της από την Ανοέτα στις οποίες πάντως κέρδισε μόνο μία φορά (5-2-1).
Τραυματίας για τους γηπεδούχους παραμένει ο Ίνιγκο Μαρτίνεζ, επιστρέφει από τιμωρία ο Ντεμίντοφ.
Πιθανές ενδεκάδες
Ατλέτικο (4-2-3-1): Courtois-Juanfran, Miranda, Godin, Luis-Suarez, Gabi-Diego, Adrian, Turan-Falcao
Σοσιεδάδ (4-2-3-1): Bravo-Bella, Demidov, Gonzalez, Estrada-Elustondo, Illaramenti-Vela, Prieto, Griezmann-Agirretxe
Key Stat: Με over συνδυάστηκαν 6/7 πρόσφατες νίκες της Ατλέτικο στο Καλντερόν σε όλες τις διοργανώσεις.
Συμπέρασμα: H Aτλέτικο στοχεύει αποκλειστικά στη νίκη κόντρα στη Σοσιεδάδ έτσι ώστε να έχει ελπίδες εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χωρίς άγχος θα αγωνιστούν οι Βάσκοι που θέλουν να διατηρήσουν την καλή εικόνα τους. Στο 1,90 ο συνδυασμός άσου και over στην bet365.


Χωνί η άμυνα της Ράγιο, 1,70 το over

19 γκολ δέχθηκε στα 5 πρόσφατα ταξίδια της

Χωνί η άμυνα της Ράγιο, 1,70 το over H Mαγιόρκα από το πουθενά έχει αποκτήσει ελπίδες εξόδου στην Ευρώπη. Η Ράγιο με διαδοχικές ήττες έχει φτάσει στο σημείο να ανησυχεί για την παραμονή της. Σε φεστιβάλ γκολ μετατρέπονται τα εκτός έδρας ματς των Μαδριλένων. Στο 1,70 το over.
Με τον Βίκτορ να σκοράρει για δεύτερη σερί αγωνιστική η Μαγιόρκα άνοιξε το σκορ στη Μαδρίτη κόντρα στη Χετάφε και μπόρεσε να επιβάλλει τον ρυθμό της στη συνέχεια φτάνοντας σε άνετη επικράτηση με 1-3. Πλέον έχει αποκτήσει ελπίδες για το Γιουρόπα Λιγκ καθώς απέχει τρεις βαθμούς από την έκτη θέση.
Οι νησιώτες έχουν χάσει μόνο από την Μπαρτσελόνα στα επτά πρόσφατα εντός μετρώντας τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Εξαιρετική παράδοση έχουν απέναντι στη Ράγιο από την οποία δεν έχουν χάσει ποτέ εντός έδρας (4-1-0) στην Πριμέρα, ενώ έχουν σκοράρει και στις έντεκα μεταξύ τους συναντήσεις στη μεγάλη κατηγορία.
Noύνιες, Κέβιν, Άλφαρο είναι τραυματίες για τους γηπεδούχους, με τον Κάθερες να επιστρέφει από τιμωρία.
Τον διασυρμό γνώρισε την Κυριακή η Ράγιο από την Μπαρτσελόνα με 0-7 στο Βαγιέκας, πληρώνοντας την εμμονή της στο επιθετικό παιχνίδι. Από εκεί που φαινόταν σίγουρα σωσμένη τώρα πλέον ανησυχεί αν και με μια νίκη στα τρία ματς που απομένουν λογικά δε θα έχει πρόβλημα.
Οι Μαδριλένοι έχουν χάσει επτά από τους οκτώ αγώνες που έχουν προηγηθεί με την χαλάρωση να είναι εμφανής στις τάξεις τους. Εκτός έδρας έχουν χάσει και στις πέντε πρόσφατες εξόδους δεχόμενοι συνολικά δεκαεννιά γκολ. Βάσει παράδοσης η κατάσταση δεν αναμένεται να αλλάξει κόντρα στην Μαγιόρκα την οποία έχουν κερδίσει μόνο σε μία από τις έντεκα συναντήσεις τους στη μεγάλη κατηγορία (1-3-7).
Αρμεντέρος και Φουέγκο παραμένουν τραυματίες, με τους Λαμπάκα και Κασάδο να επιστρέφουν στην άμυνα.
Πιθανές ενδεκάδες
Μαγιόρκα (4-2-3-1): Aouate-Caceres, Chico, Ramis, Nsue-Marti, Pina-Castro, Victor, Pereira-Hemed
Βαγιεκάνο (4-2-3-1): Cobeno-Tito, Labaka, Arribas, Casado-Diamanka, Movilla-Lass, Michu, Trashorras-Costa
Key Stat: 10 συνεχόμενα over στις εξόδους της Ράγιο.
Συμπέρασμα: H Mαγιόρκα χωρίς ιδιαίτερο άγχος θα ψάξει τη νίκη για να ελπίζει σε είσοδο στην εξάδα αν και κάτι τέτοιο δεν είναι αυτοσκοπός. Η Ράγιο χρειάζεται μερικούς βαθμούς για να παραμείνει και βαθμολογικά στην κατηγορία, αλλά εκτός έδρας οι αδυναμίες της το τελευταίο διάστημα είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς. Το over έχει το απόλυτο προβάδισμα σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι των Μαδριλένων και προσφέρεται στο 1,70 στην bet365.


Άσος επιβίωσης για τη Σαραγόσα (2,25)

Με νίκη ελπίζει βάσιμα σε παραμονή

Άσος επιβίωσης για τη Σαραγόσα (2,25) Η Σαραγόσα μόνο με νίκη θα έχει βάσιμες ελπίδες παραμονής και στο Ρομαρέδα δείχνει ικανή να φτάσει στη νίκη. Στην τέταρτη θέση θέλει να μείνει η Λεβάντε, ωστόσο εμφανίζεται εξαιρετικά αδύναμη εκτός έδρας. Στο 2,25 ο άσος.
Η παραμονή της Σαραγόσα στην κατηγορία φάνταζε ως απίθανη πριν τον ερχομό του 2012, όμως ο Χιμένεθ έφερε νέα πνοή στην ομάδα η οποία χωρίς να εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά αγωνιζόμενη με πάθος έχει καταφέρει να αναστρέψει την κατάσταση.
Μπόρεσε να επικρατήσει με 2-0 του Μπιλμπάο και να μειώσει τη διαφορά της από τις θέσεις σωτηρίας στους τέσσερις βαθμούς. Έχει καλό πρόγραμμα στη συνέχεια καθώς αντιμετωπίζει την υποβιβασμένη Σανταντέρ και την αδιάφορη Χετάφε.
Οι Αραγόνες εμφανίζονται αποτελεσματικοί εσχάτως στο Ρομαρέδα από το οποίο στα έξι τελευταία ματς νικηφόρα έχει περάσει μόνο η Μπαρτσελόνα (4-1-1). Δεν έχουν δεχθεί γκολ στις δύο πρόσφατες υποδοχές ομάδων, κάτι που είχαν καταφέρει μία φορά στις δώδεκα προηγούμενες.
Ομπράντοβιτς και Αράντα είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Χιμένεθ.
Η Λεβάντε έχει βρεθεί μια ανάσα από την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά την νίκη επί της Γρανάδα με 3-1. Bρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από την τέταρτη θέση και έχει βατό πρόγραμμα στη συνέχεια ταξιδεύοντας στη Μαγιόρκα και υποδεχόμενη το αδιάφορο Μπιλμπάο στο φινάλε.
Οι φιλοξενούμενοι πάντως εμφανίζουν προβλήματα στα εκτός έδρας παιχνίδια έχοντας γνωρίσει 11/15 ήττες στις πρόσφατες εξόδους σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Σε καμία από αυτές τις δεκαπέντε αναμετρήσεις δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους.
Αμφίβολη η συμμετοχή του Ντελ Όρνο, ενώ ίσως αγωνιστεί ο Χουάνλου ως αλλαγή.
Πιθανές ενδεκάδες
Σαραγόσα (4-2-3-1): Roberto-Abraham, Paredes, Silva, Alvarez-Oriol, Zuculini-Lafita, Micael, Apono-Postiga
Λεβάντε (4-2-3-1): Munua-Juanfran, Cabral, Ballesteros, Lopez-Torres, Iborra-Botelho, Barkero, Valdo-Kone
Key Stat: 5-1-0 έχει η Σαραγόσα στις πρόσφατες υποδοχές της Λεβάντε.
Συμπέρασμα: Η Σαραγόσα πλέον πιστεύει στο θαύμα της παραμονής και νικώντας τη Λεβάντε θα αυξήσει κατά πολύ τις ελπίδες της. Η φιλοξενούμενη εκτός έδρας δεν τρομάζει και αναμένεται να υποταχθεί στο κίνητρο και την έδρα της γηπεδούχου. Στο 2,25 ο άσος στην bet365.


GG στο ντέρμπι της Σεβίλλης

Ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη η γηπεδούχος, σε άριστη φόρμα η φιλοξενούμενη

BET: GG στο ντέρμπι της Σεβίλλης Η Σεβίλλη θέλει να εξαντλήσει τις τελευταίες της ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη, όμως η μισητή αντίπαλος Μπέτις θα φροντίσει να κάνει τα πάντα για να της στερήσει αυτή τη χαρά. Στο 1,66 το GG σε ένα ματς όπου συνήθως οι πολλές κάρτες κυριαρχούν.
Η Σεβίλλη έχει χάσει σημαντικό έδαφος στην προσπάθειά της να βγει στην Ευρώπη ειδικά μετά την πρόσφατη ήττα στο Μπερναμπέου από τη Ρεάλ με 3-0. Βρίσκεται στο -3 από την έκτη θέση και έχει καλό πρόγραμμα στη συνέχεια αντιμετωπίζοντας τις αδιάφορες Βαγιεκάνο και Εσπανιόλ.
Μακριά από τις νίκες έχει παραμείνει στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές μαζεύοντας ένα βαθμό. Στο Πιθχουάν πάντως είναι καλύτερη η πρόσφατη συγκομιδή της καθώς έχει απολογισμό 2-1-0 σκοράροντας επτά φορές, ωστόσο μόνο μία από τις πέντε προηγούμενες ομάδες που φιλοξένησε απέτυχε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα της.
Οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις με την Μπέτις χάνοντας σε μία από τις επτά που έχουν προηγηθεί (3-3-1). Εντός έδρας έχουν πρόσφατο απολογισμό 5-3-1 απέναντί της χάνοντας πάντως την τελευταία φορά που την υποδέχθηκαν.
Περότι, Κανουτέ, Εσκουντέ και Σπάχιτς δεν είναι διαθέσιμοι για τους γηπεδούχους λόγω τραυματισμών.
Η Μπέτις εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία με την ισοπαλία της Κυριακής κόντρα στην Ατλέτικο. Τρομερή εξέλιξη είχε το ματς στα τελευταία λεπτά όταν οι μπέτικος ανέτρεψαν το εις βάρος τους 0-1 σε 2-1 πριν ισοφαριστούν ένα λεπτό πριν την εκπνοή της αναμέτρησης.
Οι βερντιμπλάνκος βρίσκονται σε άριστη κατάσταση με μία ήττα στις οκτώ αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί και αυτή από τη Βαλένθια σε ένα ματς όπου έμειναν στο τέλος με εννιά παίκτες. Η ομάδα του Πέπε Μελ έχει μόλις μία ισοπαλία στις φετινές της εξόδους και έχει κερδίσει και τα πέντε ματς στα οποία κατάφερε να προηγηθεί.
Μάριο, Ουστάριτζ σταθερά απέχουν από τους αγώνες. Πρόσθετα προβλήματα ο τραυματίας Χουάνμα και ο τιμωρημένος Μολίνα.
Πιθανές ενδεκάδες
Σεβίλλη (4-2-3-1): Varas-Coke, Fazio, Cala, Navarro-Medel, Trochowski-Navas, Reyes, Del Moral-Negredo
Μπέτις (4-4-2): Fabricio-Nelson, Paulao, Dorado, Nacho-Iriney, Benat, Montero, Pereira- Castro, Cruz
Key Stat: H Σεβίλλη έχει σκοράρει και στις 7 πρόσφατες υποδοχές της Μπέτις.
Συμπέρασμα: H Σεβίλλη θα ψάξει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη. Η Μπέτις έχει τα φόντα να αντισταθεί και θα κάνει τα πάντα για να αποφύγει την ήττα στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης. Το GG στο 1,66 της bet365 είναι η βασική επιλογή, με το over6,5 στις κάρτες να ακολουθεί στη σειρά των προτιμήσεων.


Over το Πάρμα-Ίντερ (1,85)

5/6 over 2,5 δείχνει η πρόσφατη φόρμα των δύο ομάδων

Over το Πάρμα-Ίντερ (1,85) Τη νίκη θα ψάξει η Ίντερ στην έδρα της εξαιρετικά φορμαρισμένης Πάρμα ώστε να παραμένει ζωντανή στη μάχη της 3ης θέσης. Αρκετά γκολ έχουν τα τελευταία παιχνίδια και των δύο, στο 1,85 το over 2,5 στην Bet365.
Παρότι βαθμολογικά αδιάφορη τις τελευταίες αγωνιστικές η Πάρμα συνέχισε της νίκες, με τελευταίο θύμα της το μεσημέρι της Κυριακής τη Λέτσε που καιγόταν  για βαθμούς. Η ομάδα του Ντοναντόνι παρότι δεν απείλησε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους στο δεύτερο, όταν και η Λέτσε ανοίχτηκε για να πάρει τη νίκη, και με τους Τζιοβίνκο (67’) και Παλέτα (78’) πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη της, που της εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στη Σέριε Α.
Στο “Ένιο Ταρντίνι” μετράει φέτος 8-5-4 με τέρματα 30-19 (10/17 over 2,5), στα έξι τελευταία παιχνίδια της σκόραρε 13 φορές φέρνοντας 5/6 over 2,5. Εκτός δράσης είναι οι Μαρίγκα (μέσος) και πιθανότατα ο βασικός στόπερ Ζακάρντο.

Αήττητη με τον Στραματσιόνι στον πάγκο παρέμεινε η Ίντερ, κερδίζοντας σχετικά δύσκολα με  2-1 την ουραγό Τσεζένα την Κυριακή και παραμένοντας ζωντανή στη μάχη για την 3η θέση και την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου. Οι νερατζούρι μπήκαν δυνατά στο ματς και σπατάλησαν πολλές κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη εμφανίστηκαν υπνωτισμένοι μέχρι να κάνει ο Τσεκαρέλι το 0-1 στο 57’ αλλά κάπου εκεί ξύπνησαν ανατρέποντας το σκορ μέσα σε 15 λεπτά (59΄, 72’).
Συγκατοικεί στην 3η θέση με τις Νάπολι, Ουντινέζε και Λάτσιο στους 55 βαθμούς, μετά την Πάρμα έχει τη μισητή Μίλαν εντός και την ανταγωνίστρια της Λάτσιο στη Ρώμη οπότε η νίκη στο “Ένιο Ταρντίνι” μοιάζει μονόδρομος. Στα έξι ματς με τον Στραματσιόνι στον πάγκο μετράει 4-2-0 με 5/6 over 2,5 και GG, παίζοντας εμφανώς πιο επιθετικά από πριν, 7-3-7 το εκτός έδρας ρεκόρ της φέτος , εκτός παραμένει ο Καστάνιος, αμφίβολοι είναι οι αμυντικοί Σάμουελ, Κίβου και Ζανέτι.
Πιθανές εντεκάδες:
Πάρμα (3-5-2):
Mirante - Santacroce, Paletta, Lucarelli - Jonathan, Valiani, Valdes, Galloppa, Gobbi - Floccari, Giovinco
Ίντερ (4-3-2-1):  Julio Cesar - Maicon, Lucio, Ranocchia, Nagatomo - Obi, Stankovic, Cambiasso - Alvarez, Sneijder- Milito

Key Stat: 5/6 over 2,5 είδαμε στα τελευταία παιχνίδια και των δύο ομάδων.
Συμπέρασμα: Η Ίντερ καίγεται για τη νίκη, αλλά η Πάρμα δεν έχει δείξει διάθεση να κάνει χατίρια φέτος. Η επίθεση της βγάζει φωτιές και κόντρα στην ευάλωτη άμυνα των νερατζούρι αναμένεται να βρει δίχτυα, δίνοντας αξία στο 1,85 του over 2,5 (Bet365), σημείο που βγάζει η πρόσφατη φόρμα των δύο ομάδων.


Ξανά GG για Λάτσιο και Σιένα (1,83)

Η Σιένα σκοράρει ανελλιπώς στα εφτά τελευταία της παιχνίδια

Ξανά GG για Λάτσιο και Σιένα (1,83) Η Λάτσιο κινδυνεύει πλέον να χάσει όχι μόνο την τρίτη θέση αλλά και την έξοδο στην Ευρώπη. Με πολλά προβλήματα ξανά οι λατσιάλι, με την (σχεδόν) εξασφαλισμένη Σιένα να έχει σκοράρει και στα εφτά τελευταία της παιχνίδια με τα έξι από αυτά να είναι goal-goal (1,83 στην Bet365).
Με μόνο μία νίκη στα έξι τελευταία της παιχνίδια (1-1-4) η Λάτσιο όχι μόνο έπεσε από την τρίτη θέση, αλλά εξαιτίας της τετραπλής ισοβαθμίας με Νάπολι, Ουντινέζε και Ίντερ βρέθηκε στην έκτη θέση και κινδυνεύει να χάσει ακόμα και την έξοδο στην Ευρώπη. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στο Φρίουλι με 2-0 με γκολ στο 69’ και 93’. Μάλιστα, το δεύτερο γκολ το δέχτηκε από μπέρδεμα (video) όταν είχαν προωθηθεί όλοι σε κόρνερ για την ισοφάριση και στην κόντρα που έβγαλε η Ουντινέζε ακούστηκε από την κερκίδα το τριπλό σφύριγμα της λήξης με τους παίκτες να σταματάνε αλλά τον Περέιρα να… συνεχίζει!
Μετά το ματς με τη Σιένα, παίζει εκτός με Αταλάντα και εντός με Ίντερ. Οι λατσιάλι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας τους, καθώς εκεί έχουν μόνο μία ήττα στα οκτώ τελευταία (6-1-1), ενώ συνολικά στο Ολίμπικο έχουν απολογισμό 9-5-3 (10/17 under). Επιπλέον, κόντρα στη Σιένα είναι αήττητοι εντός έδρας (4-3-0).
Εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Καντρέβα (2 γκολ), αλλά είναι τιμωρημένοι ο τερματοφύλακας Μαρκέτι και ο στόπερ Ντίας και τραυματίες ο στόπερ Στανκεβίτσιους, ο μπακ Ράντου, οι μέσοι Μπρόκι, Λούλιτς (4 γκολ) και Ματουζάλεμ, ενώ ο μεσοεπιθετικός Ερνάνες (8 γκολ) και ο Κλόζε (12 γκολ) χάνουν όλη τη χρονιά.
Με την ασφάλεια που της παρέχουν οι 43 βαθμοί (στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού) η Σιένα εμφανίστηκε χαλαρή κόντρα στη Μίλαν και ηττήθηκε με 1-4, με τον στόχο της παραμονής να έχει επιτευχθεί κατά πολύ μεγάλο ποσοστό. Την επόμενη αγωνιστική παίζει εντός με Πάρμα και την τελευταία εκτός με τη Νάπολι.
3-6-8 είναι το εκτός έδρας ρεκόρ της (10/17 under), ενώ έχει σκοράρει και στα εφτά τελευταία της παιχνίδια, με τα έξι από αυτά να είναι goal-goal. Η Ουντινέζε ήταν η μοναδική ομάδα που δεν σκόραρε εναντίον της στο διάστημα αυτό.
Εξέτισε ποινή και επιστρέφει ο μέσος Ρόσι, τραυματίες παραμένουν οι επιθετικοί Καλαϊό (10 γκολ) και Γκονζάλες και οι μέσοι Άντζελο και Τζόρτζι, νέα απουσία αυτή του βασικότατου στόπερ Τέρτζι.
Πιθανές ενδεκάδες
Λάτσιο (4-2-3-1): Bizzarri – Konko, Biava (ή Garrido), Diakite, Scaloni – Ledesma, Cana – Gonzalez, Mauri, Candreva – Rocchi
Σιένα (4-4-2): Pegolo (ή Brkic) – Vitiello, Rossettini, Contini, Del Grosso – Mannini (ή D’Agostino), Vergassola, Gazzi (ή Bolzoni), Brienza – Destro, Bogdani
Key Stat: Η Σιένα έχει σκοράρει και στα εφτά τελευταία της παιχνίδια με 6/7 να είναι goal-goal.
Συμπέρασμα: Η Λάτσιο έχει βρεθεί σε δεινή θέση καθώς εξαιτίας της τετραπλής ισοβαθμίας με Νάπολι, Ουντινέζε και Ίντερ είναι στην έκτη θέση και κινδυνεύει πλέον να χάσει και την έξοδο στην Ευρώπη. Η νίκη είναι μονόδρομος αλλά και τα αγωνιστικά προβλήματα για άλλη μία φορά πολλά με τους λατσιάλι να μετράνε πέντε goal-goal στα έξι τελευταία. Το αμφίσκορο αποτέλεσμα πληρώνει 1,83 στην Bet365, με τη Σιένα να έχει σκοράρει και στα εφτά τελευταία της παιχνίδια (6/7 goal-goal).


Θα χρειαστεί δύο γκολ η Τζένοα (1,80)

Στην Μπρέσια το παιχνίδι και κεκλεισμένων των θυρών

Θα χρειαστεί δύο γκολ η Τζένοα (1,80) Παρά το ότι δεν κερδίζει εδώ και 14 αγωνιστικές η Τζένοα παραμένει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού και ψάχνει την επιστροφή στις νίκες στο ουδέτερο της Μπρέσια και χωρίς κόσμο. Με την τραγική της άμυνα, πιθανότατα θα χρειαστεί δύο γκολ για να κερδίσει (1,80 στην Bet365).
Στα 14 παιχνίδια χωρίς νίκη (0-6-8) έφτασε η Τζένοα μετά την ήττα 3-2 από την Μπολόνια την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά ευτύχησε να δει και τη Λέτσε να χάνει κι έτσι τουλάχιστον παρέμεινε εκτός της ζώνης του υποβιβασμού (είναι στο +1) και κρατάει την τύχη στα χέρια της.
Το πρόγραμμα, πάντως, δεν την ευνοεί καθώς μετά το παιχνίδι με την Κάλιαρι θα παίξει εκτός με Ουντινέζε και εντός με Παλέρμο, αλλά τα δύο εντός θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και αυτό κόντρα στην Κάλιαρι θα γίνει και στην Μπρέσια.
Η τελευταία της νίκη ήταν στις αρχές Φλεβάρη και στα παιχνίδια στη Γένοβα έχει απολογισμό 7-6-4 με 10/17 over. Οι Γενοβέζοι έχουν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (66 γκολ) και δέχτηκαν τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο (37), αλλά από τις οκτώ τελευταίες φορές που υποδέχτηκαν την Κάλιαρι σκόραραν στις έξι από δύο γκολ και πάνω.
Νέα προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν, με τον εξτρέμ Γιάνκοβιτς (5 γκολ) να επιστρέφει από τιμωρία και τον μέσο Κονστάντ και τους αμυντικούς Αντονέλι και Μπόβο να παραμένουν εκτός.
Η Κάλιαρι έμεινε στο 0-0 με την Κιέβο στο ουδέτερο της Τεργέστης και βρίσκεται σε… επιφυλακή, αφού μπορεί να μην κινδυνεύει άμεσα αλλά το +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού δεν την έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά. Σε περίπτωση, πάντως, που η Λέτσε ηττηθεί στο Τορίνο από τη Γιουβέντους παραμένει στην κατηγορία ανεξάρτητα από τα αποτελέσματά της στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.
Εκτός έδρας έχει απολογισμό 3-4-10 και δεν έχει νίκη στις 10 τελευταίες της εξόδους (0-3-7), χάνοντας τα πέντε πιο πρόσφατα και αποτυγχάνοντας να σκοράρει στα οκτώ από τα δέκα. Μάλιστα στις πέντε τελευταίες της ήττες μακριά από τη Σαρδηνία δέχτηκε 14 γκολ (2,8 κατά μέσο όρο).
Χωρίς νέα προβλήματα απουσιών οι φιλοξενούμενοι, με τους μέσους Σαμπάιο και Ντεσένα να παραμένουν τραυματίες.
Πιθανές ενδεκάδες
Τζένοα (4-4-2): Frey – Mesto, Granqvist, Carvalho, Moretti – Sculli (ή Jankovic), Biondini (ή Veloso), Kucka, Rossi – Palacio, Gilardino
Κάλιαρι (4-3-1-2): Agazzi – Pisano, Ariaudo (ή Canini), Astori, Agostini – Ekdal, Conti, Nainggolan – Cossu – Pinilla, Thiago Ribeiro (ή Ibarbo)
Key Stat: H Κάλιαρι έχει πέντε σερί εκτός έδρας ήττες δεχόμενη κατά μέσο όρο 2,8 γκολ.
Συμπέρασμα: Αυτή που έχει το μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο είναι η Τζένοα που ψάχνει την επιστροφή στις νίκες μετά από 14 αγωνιστικές. Η Κάλιαρι είναι τραγική στις τελευταίες της εξόδους και στα πέντε τελευταία εκτός (όλα ήττες) δέχτηκε κατά μέσο 2,8 γκολ. Οι τυπικά γηπεδούχοι διαθέτουν τραγική άμυνα, όμως, και για να κερδίσουν πιθανότατα θα χρειαστούν δύο γκολ. Προτιμότερο το over 1,5 Τζένοα στο 1,80 της Bet365 από το 1,72 του άσου.


Σκοράρουν Τσέλσι και Νιούκασλ (1,72)

Πάνω από 3 γκολ μ.ο. βλέπουμε στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια των δύο ομάδων αντίστοιχα

Σκοράρουν Τσέλσι και Νιούκασλ (1,72) Τσέλσι και Νιούκασλ  ερίζουν για μια θέση στην 4άδα, με τη μεταξύ τους αναμέτρηση να κρίνει πολλά στη μάχη για το Champions League. Στατιστικά δυνατό το over, θα προτιμήσουμε το GG που αποδίδει 1,72.
Καταιγιστική η Τσέλσι στο ντέρμπι κόντρα στην ΚΠΡ την Κυριακή που μας πέρασε, παρότι όλοι περίμεναν την ομάδα του Ντι Ματέο να παρουσιαστεί κουρασμένη μετά την υπερπροσπάθεια στο Καμπ Νου οι “μπλε” συνέτριψαν την αντίπαλο τους με 6-1, σκορ που θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Χατ-Τρικ σημείωσε ο Τόρες, που δείχνει ότι το γκολ στη Βαρκελώνη του έδωσε πίσω τη χαμένη του αυτοπεποίθηση, γενικώς η Τσέλσι φάνηκε έτοιμη να διεκδικήσει και τους τρεις στόχους που κυνηγάει, δηλαδή το Champions league, το κύπελλο Αγγλίας αλλά και την 4η θέση της Πρέμιερ.
Στο Στάμφορντ Μπριτζ φέτος για το πρωτάθλημα μετράει 11-3-3 με τέρματα 39-21 (13/17 over 2,5, 3,52 γκολ κατά μέσο όρο),  με 61 βαθμούς βρίσκεται μόλις ένα πίσω από της 4η θέση όπου συγκατοικούν Τότεναμ και Νιούκασλ, ο τελικός του κυπέλλου κόντρα στη Λίβερπουλ ακολουθεί το Σάββατο. Εκτός δράσης οι στόπερ, Κέιχιλ, Νταβίντ Λουίζ, ο πολυσύνθετος αμυντικός Ιβάνοβιτς και ο αναπληρωματικός αριστερός μπακ Μπέρτραν.

Αγωνίστηκε σαν υπνωτισμένη για 45 λεπτά στο “DW” η Νιουκάσλ, μέχρι να καταλάβει τι την βρήκε η φορμαρισμένη Γουίγκαν είχε σκοράρει ήδη 4 φορές δίνοντας έτσι τέλος στο νικηφόρο σερί των “Toons”, που στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά όσο δεν έμπαινε η μπάλα στα δίχτυα απογοητεύονταν και περισσότερο.
Η ομάδα του Πάρντιου βλέπει τις φιλοδοξίες της για την τετράδα να κάνουν φτερά, αφού έχει εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια (Τσέλσι εκτός, Σίτι εντός, Έβερτον εκτός) και για να τα καταφέρει θα πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα τουλάχιστον σε ένα από τα δύο επόμενα παιχνίδια της. 7-3-7 μετράει φέτος εντός έδρας με τέρματα 24-31 και 10/17 over 2,5, Τέιλορ, Αμεόμπι, Λόβενγκρατς παραμένουν εκτός, αμφίβολοι οι Καμπάιγ, Γκάθρι, Ομπερτάν, Μαρβό και Σίμπσον.

Key Stat: 3,52 και 3,23 τέρματα σημειώνονται κατά μέσο όρο στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια των Τσέλσι και Νιούκασλ αντίστοιχα τη φετινή σεζόν για το πρωτάθλημα.
Συμπέρασμα: Εξάποντο για την έξοδο στη Champions League, η εντυπωσιακή νίκη της Τσέλσι την προηγούμενη αγωνιστική σε συνδυασμό με την επίσης εντυπωσιακή ήττα της Νιούκασλ οδηγούν την αγορά προς τον άσο, ενώ και το over 2,5 παίρνει χρήμα με αποτέλεσμα αυτή την ώρα να πληρώνει 1,57. Θα προτιμήσουμε το GG του 1,72 (Βet365), αφού η Νιούκασλ με Μπα, Σισέ μπροστά βγάζει φωτιές και περιμένουμε να σκοράρει.


Aήττητη σε 10ο εντός η Αζαξιό (1,65)

2 νίκες σε 17 εξόδους μετρά η Σοσό

Aήττητη σε 10ο εντός η Αζαξιό (1,65) Aζαξιό και Σοσό προέρχονται από βαριές ήττες και μια ακόμη θα τις φέρει πιο κοντά στον υποβιβασμό. Προβάδισμα νίκης στους δυνατούς στην έδρα τους Κορσικανούς, με τους φιλοξενούμενους να έχουν σημαντικές απουσίες.
Η Αζαξιό δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό στο ταξίδι της στη Βρετάνη απέναντι στην Ρεν. Ουσιαστικά το ματς τέλειωσε στο 11ο λεπτό όταν έμεινε με δέκα παίκτες με τη γηπεδούχο να πετυχαίνει τρία τέρματα στη συνέχεια, με τον Ιλάν να μειώνει ενδιάμεσα σε 2-1.
Συνεχίζει να δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή και παραμένει εκτός γραμμής υποβιβασμού έστω και σε απόσταση ενός βαθμού. Δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει στα επτά πρόσφατα παιχνίδια μετρώντας, ωστόσο πέντε ισοπαλίες. Στο Φρανσουά Κοτί δείχνει ανίκητη το τελευταίο διάστημα καθώς καμία από τις εννιά ομάδες που πέρασαν από εκεί δεν μπόρεσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς (4-5-0).
Aντρέ, Ντιαβαρά, Λιπινί επιστρέφουν στην αποστολή έχοντας εκτίσει τις τιμωρίες τους, με τον Μπουούρ να είναι αυτή τη φορά τιμωρημένος.
Η καλή εικόνα της Σοσό χάλασε στις δύο πρόσφατες αγωνιστικές στις οποίες έχασε από Παρί και Μπορντό δεχόμενη συνολικά εννιά γκολ. Στο πρόσφατο ματς με τους Γιρονδίνους ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη αγωνίστηκε για μισή ώρα με εννιά παίκτες και λογικό ήταν να υποκύψει με 0-3.
Για πρώτη φορά από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Ελί δεν μπόρεσε να σκοράρει, διάστημα στο οποίο μετρά τέσσερις νίκες και ισάριθμες ήττες. Εκτός έδρας μετρά τρεις σερί ήττες δεχόμενη συνολικά δέκα γκολ, ενώ έχει επικρατήσει σε 2/17 εξόδους της από το Μπονάλ.
Μουγιοκολό, Περκίς, Μπρεσέ, Μπουτέν, Μπακαμπού βρίσκονται στη λίστα των τραυματιών. Ρουντέ και ο φορμαρισμένος επιθετικός Μαϊγκά δεν είναι διαθέσιμοι λόγω καρτών.
Πιθανές ενδεκάδες
Αζαξιό (4-2-3-1): Ochoa-Lippini, Medjani, Poulard, Diawara-Mostefa, Pierazzi-Andre, Cavalli, Tiberi-Ribeiro
Σοσό (4-2-3-1): Richert-Sauget, Banana, Carlao, Corchia-Lopy, Nogueira-Camara, Martin, Boudebouz-Privat
Key Stat: Μόνο στο Ντιζόν κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της εκτός έδρας φέτος η Σοσό.
Συμπέρασμα: Kαθοριστικής σημασίας το παιχνίδι στο Φρανσουά Κοτί για τις δύο ομάδες με την ηττημένη να κάνει βήμα προς την Λιγκ 2. Η Αζαξιό έχει χτίσει ένα καλό αήττητο σερί μπροστά στο κοινό της και δείχνει ικανή να το διατηρήσει εκμεταλλευόμενη την αδυναμία εκτός έδρας της Σοσό, αλλά και τις σημαντικές τις απουσίες. 
 
 

Κολλημένη στα GG (1,73) η Παρί

11 συνεχόμενα στο πρωτάθλημα, 6/8 στις υποδοχές της Σεντ Ετιέν

Κολλημένη στα GG (1,73) η Παρί Στην Παρί συνεχίζουν να πιστεύουν στον τίτλο παρά την ήττα από τη Λιλ. Η Σεντ Ετιέν είναι σε άριστη φόρμα και κυνηγά την τέταρτη θέση, αλλά έχει δυσμενή παράδοση στο Παρκ ντε Πρενς. Με τον τρόπο που αγωνίζονται αμφότερες το GG (1,73) δείχνει κάτι παραπάνω από πιθανό.
Η Παρί δεν κατάφερε να ξεπεράσει την αρνητική παράδοση που διατηρεί στο Μετροπόλ καθώς το βράδυ της Κυριακής ηττήθηκε με 2-1 από τη Λιλ. Ο Παστόρε της έδωσε προβάδισμα στο σκορ, όμως η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Σακό αποδείχθηκε καταδικαστική καθώς η πρωταθλήτρια άσκησε μεγάλη πίεση στο φινάλε και ανέτρεψε το σκορ σε 2-1. Ο τίτλος δείχνει να απομακρύνεται για τους Παριζιάνους καθώς η Μονπελιέ απέκτησε διαφορά πέντε βαθμών. Πάντως όλοι στις τάξεις του συλλόγου δηλώνουν πως τίποτα ακόμη δεν έχει χαθεί.
Στο Παρκ ντε Πρενς η Παρί είναι αξιόπιστη με 12/17 νίκες (12-3-2) με την επίθεσή της να είναι η καλύτερη της κατηγορίας με 64 γκολ. 3 σερί νίκες σε συνδυασμό με over μετρά υποδεχόμενη την Σεντ Ετιέν, από την οποία έχει ηττηθεί μόλις μία φορά από το 1993 και μετά στην πρωτεύουσα (8-3-1).
Tραυματίας παραμένει ο Σαντόμ, ενώ τιμωρημένος είναι ο Σακό.
Με τον συνήθη ύποπτο Ομπαμεγιάνγκ να πετυχαίνει το 14ο φετινό του γκολ η Σεντ Ετιέν επικράτησε με 1-0 της Ντιζόν και μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση του τελευταίου εισιτηρίου για την Ευρώπη, καθώς πλέον απέχει μόλις ένα βαθμό από την τέταρτη Ρεν.
Αήττητη παραμένει στα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια στα οποία μάζεψε δέκα βαθμούς. Παρόλα αυτά μόνο σε έναν από τους εννια προηγούμενους αγώνες της δεν δέχθηκε γκολ.  Στο Παρίσι παρά το γεγονός ότι σπάνια κερδίζει έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε 7/8 επισκέψεις των περασμένων ετών.
Νικολίτα, Αντρέου και Κιταμπαλά δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν λόγω τραυματισμών.
Πιθανές ενδεκάδες
Παρί Σεν Ζερμέν (4-3-3): Sirigu-Jallet, Alex, Bisevac, Tiene-Matuidi, Motta, Bodmer-Pastore, Menez, Nene
Σεντ Ετιέν (4-3-3): Ruffier-Ghoulam, Mignot, Marchal, Perrin-Lemoine, Clement, Guilavogui-Sako, Gradel, Aubameyang
Key Stat: 11 συνεχόμενα GG για την Παρί στο πρωτάθλημα.
Συμπέρασμα: H Παρί είναι αναγκασμένη να ψάξει νίκες ως το φινάλε περιμένοντας απώλειες της Μονπελιέ για να πάρει τον τίτλο. Η Σεντ Ετιέν ταξιδεύει στην πρωτεύουσα με άριστη ψυχολογία. Εκτός έδρας είναι εξαιρετικά επικίνδυνη φέτος με τον Ομπαμεγιάνγκ να βρίσκει με μεγάλη συχνότητα δίχτυα μακριά από το Ζοφρουά Γκισάρ. Στο 1,73 προσφέρεται το GG στον William Hill.


Συνήθεια τα over στο Ζερλάν για τη Λυών

13/16 και 10 συνεχόμενα

Συνήθεια τα over στο Ζερλάν για τη Λυών Η Λυών έχει εξασφαλίσει πλέον τη συμμετοχή της στην Ευρώπη, αλλά δεν μπορεί να στοχεύει σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μερικούς βαθμούς χρειάζεται ακόμη η Βαλενσιέν για να οριστικοποιήσει την παραμονή της. Στο 1,85 το over που αποτελεί συνήθεια της γηπεδούχου στο Ζερλάν.
Η Λυών κατάφερε να σώσει μια τραγική για αυτήν χρονιά κατακτώντας το κύπελλο Γαλλίας και εξασφαλίζοντας μια θέση στην Ευρώπη. Στον τελικό ένα γκολ του Λισάντρο στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για να τις χαρίσει το τρόπαιο απέναντι στην αξιόμαχη, αλλά σαφώς υποδεέστερη Κεβιγί.
Στο πρωτάθλημα πλέον δεν έχει ιδιαίτερο στόχο καθώς μόνο με θαύμα θα κλέψει την τρίτη θέση από την Λιλ η οποία υπερτερεί κατά εννιά βαθμούς με τους Λυωνέ πάντως να έχουν ματς λιγότερο.
Στο Ζερλάν η Λυών είναι πανίσχυρη με 12/16 νίκες φέτος και μόλις δύο ήττες στις 31 προηγούμενες υποδοχές ομάδων. Την τρέχουσα σεζόν μετρά 13/16 οver με το GG να εμφανίζεται δεκατέσσερις φορές.
Mπάστος και Λόβρεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και είναι εξαιρετικά αμφίβολοι, ενώ απέχουν από τις υποχρεώσεις της ομάδας οι Μενσά και Έντερσον.
Η Βαλενσιέν έκανε καθοριστικό βήμα παραμονής στο ματς με τη Νις κερδίζοντάς την με 2-0 στο Ενό. Καντίρ και Ντιγκάρ ήταν οι σκόρερ της με τη φιλοξενούμενη να αγωνίζεται από το 13ο λεπτό με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ανέν.
Απέκτησε έτσι διαφορά επτά βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και με μια ακόμη νίκη θα σφραγίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Αυτήν ωστόσο θα την αναζητήσει εντός έδρας καθώς στα ταξίδια της απογοητεύει με μία νίκη από την αρχή της περιόδου, ενώ δεν έχει κερδίσει και στις πέντε πρόσφατες επισκέψεις στο Ζερλάν (0-2-3). Η Βαλενσιέν μάλιστα δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της μακριά από το Ενό.
Ο Ανγκουά δύσκολα θα προλάβει το ματς στο Ζερλάν καθώς τραυματίστηκε κόντρα στη Νις. Εκτός παραμένει ο τραυματίας Πουζόλ και ο τιμωρημένος Σάντσεζ. Λαλά, Λεκά και Ματέρ είναι μακροχρόνιες απουσίες.
Πιθανές ενδεκάδες
Λυών (4-4-1-1): Lloris-Dabo, Umtiti, Kone, Reveillere-Kallstrom, Gonalons, Fofana, Briand-Lisandro-Gomis
Βαλενσιέν (4-2-3-1): Penneteau-Traore, Mirin, Gil, Ducourtioux-Saez, Gomis-Danic, Cohade, Kadir-Aboubakar
Key Stat: 10 συνεχόμενα over στο Ζερλάν για τη Λυών.
Συμπέρασμα: Xωρίς ιδιαίτερο άγχος θα εμφανιστεί η Λυών η οποία θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του κυπέλλου μπροστά στο κοινό της. Η Βαλενσιέν μπορεί να μην σκοράρει με άνεση, αλλά μπορεί να εκμεταλλευτεί την χαλαρότητα της γηπεδούχου και να χτυπήσει στην κόντρα με τον Αμπουμπακάρ. Το over στο 1,85 της bet365 έχει τον πρώτο λόγο στη συγκεκριμένη συνάντηση.


1,95 το 8ο σερί GG της Μαρσέιγ

Χωρίς νίκη παραμένει επί 13 ματς

1,95 το 8ο σερί GG της Μαρσέιγ Η Μαρσέιγ μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά το πρεστίζ της έχει πληγωθεί από το σερί 13 αγώνων χωρίς νίκη. Υποχωρεί ο άσος, όμως η Νανσί δεν είναι εύκολη λεία ούσα αήττητη επί εννιά αγωνιστικές. Ικανοποιητικό το GG στο 1,95.
Η Μαρσέιγ δεν έχει το παραμικρό κίνητρο στο πρωτάθλημα καθώς δεν προλαβαίνει το τρένο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η συμμετοχή της στην Ευρώπη έχει εξασφαλιστεί μέσω της κατάκτησης του Λιγκ Καπ. Παρόλα αυτά θέλει να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο πρωτάθλημα.
Πολύ καλή παρουσία είχε στο πρώτο ημίχρονο στη Βρετάνη κόντρα στη Λοριάν και άξιζε να προηγηθεί, όμως δεν ήταν εύστοχη στην τελική προσπάθεια. Κόντρα στη ροή του αγώνα η γηπεδούχος πήρε προβάδισμα στο σκορ και μπόρεσε να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα παίρνοντας τη νίκη με 2-1.
Οι Μασσαλοί διατηρήθηκαν έτσι μακριά από τις επιτυχίες για 13ο συνεχόμενο παιχνίδι, σερί στο οποίο θέλουν άμεσα να βάλουν τελος. Κύρια αιτία της αδυναμίας τους να επικρατήσουν είναι η άμυνα καθώς εμφανίζουν τεράστια κενά. Στο Βελοντρόμ έχουν καταφέρει να διατηρήσουν απαραβίαστη την εστία τους μόνο σε ένα από τα δέκα ματς που έχουν προηγηθεί σε όλες τις διοργανώσεις.
Σεϊρού, Μπιά, Αντρέ Αγιού έχασαν το πρόσφατο ματς λόγω τραυματισμών και ίσως μείνουν στον πάγκο στο ξεκίνημα, ενώ εκτός σίγουρα είναι ο Ντιαβαρά.
Η Νανσί δεν κατάφερε να επικρατήσει στο πρόσφατο ματς με την Καέν, όμως ο βαθμός που απέσπασε στο τελευταίο δεκάλεπτο με γκολ του Μουκαντζό την έφερε ακόμη πιο κοντά στην παραμονή καθώς πλέον έχει απομακρυνθεί κατά εννιά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.
Αν και έχει εμφανίσει σημάδια κόπωσης στα δύο πρόσφατα παιχνίδια εξακολουθεί να διατηρείται αήττητη επί εννιά αγωνιστικές μετρώντας πέντε νίκες σε αυτό το διάστημα. Πολύ καλύτερα αγωνίζεται εκτός έδρας μετρώντας πέντε νίκες ως τώρα. Δεν έχει ηττηθεί στα τρία πρόσφατα ταξίδια της (2-1-0) σε ματς όπου η εστία της παρέμεινε απαραβίαστη. Δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα η φιλοξενούμενη.
Πιθανές ενδεκάδες
Νανσί (4-3-3): Assembe-Haidara, Luiz, Puygrenier, Sami-Karaboue, Sane, Troare-Mollo, Niculae, Bakar
Μαρσέιγ (4-2-3-1): Mandanda-Azpilicueta, Fanni, N'Koulou, Morel-A. Diarra, Kaboré-Amalfitano, Valbuena, Rémy-Gignac
Key Stat: 7 διαδοχικά GG για την Μαρσέιγ.
Συμπέρασμα: H Mαρσέιγ θέλει να τερματίσει το αρνητικό σερί των 13 αγώνων άμεσα, όμως η Νανσί είναι σε φόρμα και εκτός έδρας έχει τον τρόπο να σκοράρει και να παίρνει βαθμούς. Ο άσος έχει υποχωρήσει στο 1,72 με το GG να είναι πιο ελκυστικό στο 1,95 του William Hill

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.