Διεθνή φιλικά και Βραζιλία σήμερα στο πρόγραμμα.

1,72 το 14ο σερί over της Γερμανίας

8/13 τελευταία της over ήταν και over 3,5

1,72 το 14ο σερί over της Γερμανίας Στη Βασιλεία θα δώσει το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας πριν το Euro η Γερμανία, που καλείται να αποδείξει στην επερχόμενη διοργάνωση, για ποιο λόγο είναι μεταξύ των πρώτων φαβορί για τον τίτλο. Κίνητρο για την Ελβετία να κερδίσει τη μεγάλη γειτόνισσα, από 13 σερί over προέρχονται οι Γερμανοί (1,72 στην Bet365).
Η Ελβετία απέτυχε να προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2012 και μέχρι την έναρξη των προκριματικών για το Μουντιάλ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο έχει προγραμματίσει τρία φιλικά, αρχής γενομένης από αυτό με τη Γερμανία στη Βασιλεία. Στα τρία φιλικά που έχει δώσει μετά το τέλος των προκριματικών του Euro έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα στο πιο πρόσφατο με 1-3 από την Αργεντινή.
Στις δύο προηγούμενες φορές που αντιμετώπισε τη Γερμανία ηττήθηκε ισάριθμες φορές, δεχόμενη και στις δύο από τρία γκολ και πάνω (0-4, 3-1). Ο Ότμαρ Χίτσφελντ αντιμετωπίζει την χώρα του χωρίς σημαντικές απουσίες, αφήνοντας εκτός για διάφορους λόγους τον αμυντικό Φεράτι και τους μέσους Φράι και Μπεχράμι.
Η Γερμανία τελείωσε τα προκριματικά κάνοντας το απόλυτο (10-0-0 με γκολ 34-7) και προκρίθηκε στην τελική φάση του Euro με χαρακτηριστική ευκολία σε έναν αρκετά βατό όμιλο. Στα τρία φιλικά που ακολούθησαν έφερε 3-3 με την Ουκρανία, κέρδισε 3-0 τη Ολλανδία και ηττήθηκε 1-2 από τη Γαλλία στο πιο πρόσφατο.
Τελευταίο της under ήταν στις αρχές Φεβρουαρίου 2011 και από τότε στα επόμενα 13 επίσημα και φιλικά παιχνίδια έχει μόνο over, με τα 8 να είναι και over 3,5. Επιπλέον, πριν την ήττα από τη Γαλλία δεν είχε άλλη στα δέκα προηγούμενα (8-2-0). Οι Κλόζε και Οζίλ προπονούνται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς τις τελευταίες μέρες, ενώ ίσως να προφυλαχτούν κάποιοι παίκτες της Μπάγερν που ενσωματώθηκαν αργότερα με την αποστολή.
Key Stat: Η Γερμανία προέρχεται από 13 σερί over, εκ των οποίων τα οκτώ ήταν και over 3,5.
Συμπέρασμα: Φιλικό παιχνίδι που διεξάγεται στη Βασιλεία και είναι το πρώτο της Γερμανίας από τα τρία που θα δώσει πριν το Euro. Η Ελβετία απέτυχε να προκριθεί στο Euro και ετοιμάζεται για τα προκριματικά του Μουντιάλ τον Σεπτέμβριο. 1,72 πληρώνει το over στην Bet365, με τους Γερμανούς να προέρχονται από 13 συνεχόμενα.


Νορβηγία-Αγγλία

Ντεμπούτο Χόντγκσον στην Αγγλία

Under (1,70) στο Νορβηγία-Αγγλία Στο Όσλο δίνει η Αγγλία το πρώτο της από τα δύο φιλικά πριν το Euro, σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα παραταχθεί με απουσίες. Επιθετικό πρόβλημα έδειξε η Νορβηγία στον όμιλο των προκριματικών, 1,70 πληρώνει το under στο ντεμπούτο του Χόντγκσον.
Η Νορβηγία έχασε εξαιτίας ισοβαθμίας την πρόκρισή της στα μπαράζ για την τελική φάση του Euro 2012 και προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Σε έναν όμιλο που ουσιαστικά έπαιζαν μόνο η ίδια, η Δανία και η Πορτογαλία, οι Νορβηγοί έδειξαν σχετικά καλό πρόσωπο, τερματίζοντας με απολογισμό 5-1-2.
Ο Έγκιλ Όλσεν θα προσπαθήσει στα φιλικά μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου όταν και ξεκινάνε τα προκριματικά του Μουντιάλ να βελτιώσει την επιθετική συμπεριφορά της ομάδας, αφού στα 8 παιχνίδια της στον όμιλο για το Euro σκόραρε μόνο 10 φορές. Ο Όλσεν δεν κάλεσε τον μέσο Ρίισε και την παλιοσειρά Κάριου, ενώ πήρε στην αποστολή αλλά δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Νορντβάιτ (μέσος) και Ρόγκνε (αμυντικός).
Η Αγγλία ταξιδεύει στο Όσλο με στόχο μια νέα αρχή υπό τις οδηγίες του Ρόι Χόντγκσον και ευελπιστεί σε νίκη στο πρώτο από τα δύο φιλικά που θα δώσει (το άλλο με το Βέλγιο στο Γουέμπλεϊ), ώστε να πάει στην Ουκρανία με αυξημένη ψυχολογία.
Από τον βατό της όμιλο των προκριματικών προκρίθηκε χωρίς ήττα (5-3-0, 17-5 τα γκολ), ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ηττήθηκε 2-3 από την Ολλανδία (αν και είχε ισοφαρίσει σε 2-2 στο 91’), που ήταν και η πρώτη της ήττα μετά από εννιά επίσημα και φιλικά ματς (6-3-0).
Από το παιχνίδι στο Όσλο θα λείψει ο τραυματίας Ρούνεϊ, που θα είναι έτοιμος για το ματς με το Βέλγιο, ενώ οι τρεις αμυντικοί της Τσέλσι, Κόουλ, Κέιχιλ και Τέρι πήραν έξτρα μέρες ρεπό. Επιπλέον, οι Γκλεν Τζόνσον και Γουέλμπεκ είναι αμφίβολοι.
Key Stat: 10 φορές σκόραρε η Νορβηγία στα 8 παιχνίδια των προκριματικών του Euro.
Συμπέρασμα: Φιλικό παιχνίδι που διεξάγεται στο Όσλο και σε αυτό θα γίνει το ντεμπούτο του Χόντγκσον στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας. Με επιθετικό πρόβλημα οι Νορβηγοί, με απουσίες οι Άγγλοι,

Χάνει στο Ρίο η Ιντερνασιονάλ (1,91)

Χωρίς Νταμιάο, Όσκαρ, Ντ'Αλεσάντρο η φιλοξενούμενη

Χάνει στο Ρίο η Ιντερνασιονάλ (1,91) H Ιντερνασιονάλ θα αγωνιστεί χωρίς τους δύο καλύτερους παίκτες της στο Ρίο απέναντι στην Φλαμένγκο που θέλει να πατσίσει την γκέλα της πρεμιέρας. Στο 1,91 ο άσος.
Η Φλαμένγκο έχει πραγματοποιήσει μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν. Έμεινε νωρίς εκτός συνέχειας Λιμπερταδόρες από τη φάση των ομίλων, ενώ πρόωρη ήταν και η αποχώρησή της από το πρωτάθλημα Καριόκα.
Στην πρεμιέρα του Μπραζιλεϊράο έδειξε αδυναμίες στο Ρεσίφε και περιορίστηκε στην ισοπαλία με 1-1. Αν κάποια ομάδα πάντως άξιζε τη νίκη αυτή ήταν η γηπεδούχος. Δείχνει να μην έχει βρει ακόμη λύσεις στα αμυντικά της προβλήματα με αποτέλεσμα να έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της μόλις μία φορά στις εννιά πρόσφατες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.
Πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας καθώς ο Ζούνιορ Σέζαρ δεν αναμένεται να αγωνιστεί μιας και σύντομα θα πάρει το δρόμο προς άλλο σύλλογο, ενώ ο αντικαταστάτης του Μαγκάλ είναι τραυματίας. Καμάτσο, Νεγουέμπα επίσης δεν είναι διαθέσιμοι. Νέο απόκτημα ο Ίμπσον που επέστρεψε μετά από τρία χρόνια.
Η Ιντερνασιονάλ έχει εγκαταλείψει επίσης το Λιμπερταδόρες γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την Φλουμινένσε, όμως έχει ήδη κατακτήσει έναν τίτλο κερδίζοντας στον τελικό του πρωταθλήματος Γκαούτσο την Κασίας.
Στην πρεμιέρα υπερίσχυσε απόλυτα δίκαια της Κοριτίμπα στο Πόρτο Αλέγκρε με τον Νταμιάο να σκοράρει ένα γκολ και να προσφέρει με ασίστ το δεύτερο. Θέλει να έχει καλύτερη πορεία από την περσινή εκτός έδρας καθώς είχε μόλις 6/19 νίκες σκοράροντας 23 φορές με 13/19 under στα ταξίδια της. Τρεις σημαντικότατες απουσίες έχει να αντιμετωπίσει η Ιντερνασιονάλ καθώς ο ΝτΆλεσάντρο παραμένει τραυματίας, ενώ οι Νταμιάο και Όσκαρ έχουν κληθεί στην Εθνική Βραζιλίας.
Key Stat: 4-2-0 για την Φλαμένγκο στις υποδοχές της Ιντερνασιονάλ. Η φιλοξενούμενη δεν σκόραρε στις 4 πρόσφατες επισκέψεις στο Ρίο.
Συμπέρασμα: H Φλαμένγκο θέλει να καλύψει άμεσα την γκέλα της πρεμιέρας. Με τους Ροναλντίνιο και Βάγκνερ Λοβ μπορεί να προβληματίσει κάθε αντίπαλη άμυνα. Οι απουσίες της Ιντερνασιονάλ είναι αξεπέραστες σε αυτό το ματς καθώς δεν υπάρχουν παίκτες ισάξιοι των Όσκαρ, Νταμιάο. Στο 1,91 ο άσος στον William Hill.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.