Αρκετές επιλογές στο σημερινό κουπόνι.


 

Over (1,70) στο Νόρκεπινγκ

11 γκολ δέχθηκε η γηπεδούχος στα 2 πρόσφατα ματς

Over (1,70) στο Νόρκεπινγκ H Nόρκεπινγκ εμφανίζει τρομερά αμυντικά κενά στα πρόσφατα ματς, τα οποία δείχνουν αδιόρθωτα. Μέσα στο γήπεδό της πάντως σκοράρει με ιδιαίτερη ευκολία. Στο 1,70 το over στο τοπικό ντέρμπι με την αξιόλογη νεοφώτιστη Ατβίνταμπεργκ.
Η Νόρκεπινγκ ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, όμως σταδιακά ξεφουσκώνει. Γνώρισε την συντριβή στη Στοκχόλμη από την ΑΙΚ με 5-2 παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο εικοσάλεπτο με 0-2. Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις υπέρ της γηπεδούχου.
Έντεκα γκολ έχει δεχθεί στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, δείγμα των αμυντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει καθώς με 24 γκολ παθητικό έχει τη χειρότερη επίδοση της κατηγορίας. Το μόνο ενθαρρυντικό γεγονός είναι ότι έχει σκοράρει στα έξι πρόσφατα ματς μπροστά στο κοινό της. Δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα η γηπεδούχος με μοναδικό αμφίβολο τον Τάνκοβιτς.
Πολύ καλή παρουσία έχει ως τώρα η Ατβίνταμπεργκ στο πρωτάθλημα με την πορεία της να χαρακτηρίζεται από τα σερί. Ξεκίνησε με τρεις νίκες, ακολούθησαν πέντε ήττες και τώρα τρέχει αήττητο σερί τριών αγώνων.
Άκρως αποτελεσματική ήταν κόντρα στην Κάλμαρ στην αγωνιστική που προηγήθηκε επικρατώντας με 3-0, σκοράροντας τρία τέρματα παρά το γεγονός ότι είχε μόνο τρία σουτ προς την αντίπαλη εστία. Έχει εμφανιστεί ανταγωνιστική ως τώρα στα περισσότερα ματς και ακόμη και οι ήττες της ήρθαν με δύσκολο τρόπο. Εκτός έδρας πάντως δεν έχει καταφέρει ακόμη να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.
Κey Stat: 7/11 over για την Νόρκεπινγκ, 8/11 για την Ατβίνταμπεργκ.
Συμπέρασμα: Μετά από σχεδόν 30 χρόνια θα δώσουν το μεταξύ τους τοπικό ντέρμπι αγωνιζόμενες αμφότερες στη μεγάλη κατηγορία. Η Ατβίνταμπεργκ έχει δείξει πιο σταθερή ως τώρα, όμως η Νόρκεπινγκ θα ψάξει μανιωδώς τη νίκη μετά από τις διαδοχικές συντριβές. Καλύτερη επιλογή δείχνει το over στο 1,70 της bet365

Φέρνει πάλι over εντός η Μπραν (1,65)

Μετράει 4/5 στο γήπεδό της, με τα δύο να είναι και over 3,5

Φέρνει πάλι over εντός η Μπραν (1,65) Την αδύναμη Φρέντρικσταντ υποδέχεται η Μπραν που πριν την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής προερχόταν από εντυπωσιακά αποτελέσματα, αν και παραμένει ακόμα χαμηλά στη βαθμολογία. 1,65 πληρώνει το over στην Bet365, με τους γηπεδούχους να έχουν 8/10 φέτος στο πρωτάθλημα.
Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Μπραν ηττήθηκε από την Άαλεσουντ με 2-0 στην πρώτη της ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές (2-1-0) κι ενώ τις προηγούμενες είχε κερδίσει με 5-0 και 3-4. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία με απολογισμό 3-1-6 και γκολ 17-17, μετρώντας 8/10 over με τέσσερα από αυτά να είναι εντός έδρας.
Στο γήπεδό τους έχουν 2-1-2 με τρία goal-goal και αποτυγχάνοντας να σκοράρουν μόνο μία φορά. Οι εντός έδρας τους αναμετρήσεις με τη Φρέντρικσταντ σπάνια δεν έχουν γκολ, καθώς αν εξαιρεθεί το περσινό 0-1 τα προηγούμενα πέντε ήταν όλα over και τα τέσσερα και over 3,5. O βασικός τερματοφύλακας Λετσιεγιέφσκι θα χάσει και τα δύο ματς πριν τη διακοπή, ενώ δύσκολα θα προλάβουν ο βασικός αριστερός μπακ Ντεμίρ και ο μέσος Σοκολόφσκι.
Η Φρέντρικσταντ παραμένει καθηλωμένη στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας κερδίσει μέχρι τώρα μόνο την ουραγό Στάμπαεκ (1-3-6). Οδυνηρή ήττα γνώρισε και την προηγούμενη αγωνιστική με 2-3 από την Στρόμσγκοντσετ, μένοντας πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο με 0-2.
Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 18 γκολ παθητικό και εκτός έδρας μετράει 0-2-3 με 4/5 under. O Τροντ Αμούντσεν, που είναι στον πάγκο της ομάδας εδώ και τρεις αγωνιστικές, δεν θα έχει πιθανότατα ξανά τους μέσους Ράμπεργκ και Χολμ και τον στόπερ Ντούρε, ενώ τραυματίας παραμένει και ο εξτρέμ Βαλέντσια (2 γκολ, 1 ασίστ).
Key Stat: 8/10 παιχνίδια της Μπραν στο πρωτάθλημα ήταν over.
Συμπέρασμα: Δύσκολα θα φέρει αντίσταση η Φρέντρικσταντ, που διαθέτει και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Η Μπραν παραμένει χαμηλά αλλά έχει μερικά εντυπωσιακά αποτελέσματα, ενώ τα 8/10 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα ήταν over (1,65 στην Bet365).



Ξανά over 3,5 εντός η Βασιλεία (2,025)

Έχει 4/5 τελευταία της εντός έδρας

Ξανά over 3,5 εντός η Βασιλεία (2,025) Βασιλεία και Γιουνγκ Μπόις διαθέτουν τις δύο καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και πρωταθλητές, ενώ οι φιλοξενούμενοι εξασφάλισαν την τρίτη θέση και θέλουν τη νίκη ώστε να έχουν πιθανότητες να προλάβουν και τη δεύτερη. Αναμένεται παιχνίδι με γκολ, στο 2,025 το over 3,5 στην Bet365.
Αγωνιζόμενη με πολλές αλλαγές η Βασιλεία ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Σερβέτ με 2-1 με γκολ στο 84’ κι ενώ από το 51’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο και τερμάτισε αήττητο σερί 26 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα. Φυσικά, η ήττα δεν κόστισε βαθμολογικά, αφού οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει το πρωτάθλημα εδώ και αρκετό καιρό, παίρνοντας λίγες μέρες και το κύπελλο στα πέναλτι.
Δεν αποκλείεται και στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν να υπάρξει και πάλι rotation, με τους γηπεδούχους να έχουν την καλύτερη επίθεση και άμυνα της κατηγορίας (77-31 τα γκολ) και εντός έδρας απολογισμό 13-2-1 με 11/16 over. Τα εννιά τελευταία χρόνια έχει κερδίσει τα 2/3 των εντός έδρας παιχνιδιών της με τη Γιουνγκ Μπόις (12-3-3, 12/18 over). Εκτός από τους μακροχρόνια απόντες, θα λείψει και ο τιμωρημένος στόπερ Κουσούνγκα.
Η Γιουνγκ Μπόις κέρδισε 3-0 τη Σιόν την προηγούμενη αγωνιστική και βρίσκεται στην τρίτη θέση. Θέλει δική της νίκη και ήττα της Λουκέρνης για να «κλέψει» τη δεύτερη στο φινάλε του πρωταθλήματος, αφού υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία.
Οι φιλοξενούμενοι έχουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (50 γκολ σε 33 αγωνιστικές), αλλά εκτός έδρας αγνοούν τη νίκη εδώ και έξι εξόδους (0-3-3). Συνολικά μακριά από το γήπεδό τους μετράνε 5-6-5. Πλήγμα η απουσία του Μπομπαντίγια (7 γκολ), που είναι τιμωρημένος, ενώ για τον ίδιο λόγο θα λείψει και ο μέσος Ντουμπαΐ. Πιθανόν να μην προλάβει να αγωνιστεί ούτε ο τραυματίας αμυντικός Σιμπερμπάουερ.
Key Stat: Οι δύο ομάδες είναι αυτές με τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας.
Συμπέρασμα: Χωρίς άγχος και με πιθανό rotation η Βασιλεία, με τη Γιουνγκ Μπόις να ψάχνει τη νίκη ώστε να έχει ελπίδες να προλάβει τη δεύτερη θέση. Τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια των γηπεδούχων ήταν over 3,5 και αναμένεται και σήμερα ένα παιχνίδι με αρκετά γκολ, με το over 3,5 να πληρώνει 2,025 στην Bet365.

9η σερί νίκη εντός η Αλκορκόν (1,40)

2/19 νίκες έχει στις εξόδους της η Σαμπαντέλ

9η σερί νίκη εντός η Αλκορκόν (1,40) Η Αλκορκόν θέλει τη νίκη επί της αδιάφορης Σαμπαντέλ για να τερματίσει στην τέταρτη θέση και να έχει πλεονέκτημα έδρας ενόψει playoffs. Ανίκητη δείχνει στο γήπεδό της, με τον άσο της να προσφέρεται στο 1,40.
Η Αλκορκόν βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και εκεί θέλει να διατηρηθεί ως το φινάλε προκειμένου να έχει πλεονέκτημα έδρας στα μπαράζ που θα ακολουθήσουν. Υποδέχεται προσεχώς την Βαγιαδολίδ που μάχεται για την απευθείας άνοδο και αγωνίζεται κόντρα στην αδιάφορη Νουμάνθια στην αυλαία.
Δεν τα κατάφερε στην επίσκεψη στην Ανδαλουσία το Σάββατο χάνοντας με 2-0 από την Αλμερία. Σε τρίτη κατά σειρά έξοδό της έμεινε χωρίς νίκη (0-1-2), σε ματς που απέτυχε να σκοράρει. Στη Μαδρίτη πάντως είναι ακαταμάχητη με μόλις δύο ήττες την τρέχουσα περίοδο (12-5-2), διαθέτοντας την καλύτερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας με δώδεκα γκολ παθητικό.
O αρχηγός Σανθ είναι τιμωρημένος, ενώ αμφίβολοι δίνονται λόγω τραυματισμών οι Μόρα και Γκονζάλεζ.
Η Σαμπαντέλ έχει πετύχει τον στόχο της για φέτος που δεν ήταν άλλος από την παραμονή καθώς απέχει δώδεκα βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τρία ματς να απομένουν. Έτσι κινείται πλέον χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Προέρχεται από ήττα με 2-0 απέναντι στην ενδιαφερόμενη Βαγιαδολίδ, η οποία ήταν η τέταρτη στα έξι τελευταία παιχνίδια. Εκτός έδρας έχει την τρίτη χειρότερη επίδοση της Σεγούντα με δύο νίκες σε δεκαεννιά ταξίδια (2-6-11), σκοράροντας μόλις δώδεκα φορές. 8/9 under μετρά στις εξόδους που έχουν προηγηθεί.
Την πρώτη κόκκινη κάρτα στην καριέρα του δέχθηκε ο Σιμόν και θα λείψει από το ταξίδι στη Μαδρίτη. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Ρουίζ, Όλμο, Ρεντόντο και Καλβέντε.
Πιθανές ενδεκάδες
Αλκορκόν (4-4-2): Manu Herrera- Nagore, Agus, Javi Hernández, Bermúdez- Fernando Sales, Babín, Ángel Sánchez, Montañés- Borja, Quini.
Σαμπαντέλ (4-3-3): Mackay- Toni Lao, Agustín, Samuel, Oscar Ramírez- Juanjo, Juvenal, Hidalgo- Aarón Bueno, Luna, Baha
Key Stat: 8 συνεχόμενες νίκες μετρά η Αλκορκόν στο γήπεδό της.
Συμπέρασμα: Moνόπλευρο το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με την Αλκορκόν να χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη καθώς ακολουθεί το σαφώς δυσκολότερο ματς με την Βαγιαδολίδ. Η Σαμπαντέλ θα παίξει κλειστά, αλλά δύσκολα θα αντέξει. Στο 1,40 ο άσος στον William Hill, πιθανά τα σκορ 1-0, 2-0, 2-1.


Σκοράρουν Έλτσε & Λας Πάλμας (1,61)

5/6 GG στα πρόσφατα εντός της Έλτσε

BET: Σκοράρουν Έλτσε & Λας Πάλμας (1,61) Η Έλτσε θα κυνηγήσει μανιωδώς τη νίκη μετά τις φήμες για στημένο ματς κόντρα στην Γουαδαλαχάρα. Η Λας Πάλμας είναι βαθμολογικά άνετη και θα παίξει με στόχο τη νίκη. Στο 1,61 το GG.
Oι τελευταίες ελπίδες της Έλτσε για είσοδο στην εξάδα εξανεμίστηκαν μετά την πρόσφατη ήττα με 2-3 από την Γουαδαλαχάρα. Το συγκεκριμένο ματς κρίνεται ως ύποπτο καθώς υπήρξε κίνηση στο διπλό και δεν αποκλείεται εμπλοκή των παικτών της Έλτσε, οι οποίοι δεν έμειναν αμέτοχοι και ήδη έσπευσαν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους μέσω της δικαιοσύνης.
Η γηπεδούχος κινείται στη μετριότητα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές στις οποίες μόνο μία φορά μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Εκτός έδρας έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς καθώς μπροστά στο κοινό της έχει μόνο 8/19 νίκες. Μεγάλο πρόβλημα εμφανίζει στην άμυνα καθώς μόνο μία από τις δέκα ομάδες που πρόσφατα φιλοξένησε απέτυχε να σκοράρει απέναντί της.
Σταθερά εκτός ο Λιναρές, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Πελεγκρίν, Λούκε. Φλάνιο και Κίκε Ματέο αναμένεται να είναι διαθέσιμοι.
Η Λας Πάλμας δεν έχει ιδιαίτερο κίνητρο μέχρι το φινάλε, αλλά θέλει να τερματίσει στην τιμητική δέκατη θέση. Την ερχόμενη αγωνιστική κοντράρεται με την Μπαρτσελόνα Β και θα πρέπει να είναι προσεκτική κόντρα στην Έλτσε αν θέλει να μην ταξιδέψει στην Καταλονία αποδεκατισμένη καθώς έξι παίκτες της βρίσκονται στο όριο καρτών.
Δεν χαρίστηκε στην ενδιαφερόμενη Χέρκουλες στο πρόσφατο ματς στα Κανάρια κερδίζοντάς την με 2-0. Ήταν η πρώτη της νίκη εντός έδρας μετά από πέντε αποτυχημένες απόπειρες. Μακριά από το νησί έχει 4/19 νίκες διατηρώντας ανέπαφη την εστία της μόλις μία φορά.
Key Stat: 5/6 GG στα πρόσφατα εντός της Έλτσε.
Συμπέρασμα: Παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο με τις δύο ομάδες πάντως να ψάχνουν τη νίκη για τους λόγους που προαναφέρθηκαν. Το αμφίπλευρο σκοράρισμα δείχνει η λογική επιλογή στο 1,61 της bet365

 

Νικάει με over η Θέλτα (1,50)

4 σερί νίκες στις οποίες σημείωσε 3 ή περισσότερα γκολ χωρίς να δεχθεί κανένα

Νικάει με over η Θέλτα (1,50) Η Θέλτα ψάχνει μόνο νίκες μέχρι το φινάλε για να αποφύγει τα μπαράζ και να ανέβει απευθείας στη μεγάλη κατηγορία. Η Χερέθ παρά τη βαθμολογική της αδιαφορία είναι ικανή να σκοράρει. Στο 1,50 ο άσος μαζί με οver.
H Θέλτα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Βαγιαδολίδ υπερτερώντας ωστόσο στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Για να παραμείνει εκεί χρειάζεται νίκες στα ματς που ακολουθούν αντιμετωπίζοντας την ουραγό Ταραγόνα και την ενδιαφερόμενη Κόρδοβα στο φινάλε.
Κανένα πρόβλημα δε συνάντησε το Σάββατο υποδεχόμενη στο Βίγκο την Αλκογιάνο την οποία συνέτριψε με 4-0, φτάνοντας στις τέσσερις διαδοχικές νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ, με το αήττητο σερί της πλέον να ανέρχεται στους επτά αγώνες (6-1-0).
Το Μπαλαΐδος βάσει αριθμών είναι η δεύτερη καλύτερη έδρα της κατηγορίας μετά το Ριαθόρ με τη Θέλτα να έχει εκεί απολογισμό 14-1-4. Μετρά 7/8 οver στις προηγούμενες υποδοχές ομάδων σκοράροντας τουλάχιστον δύο φορές απέναντι σε καθεμιά από αυτές. Χωρίς σημαντικά προβλήματα η αποστολή των Γαλιθιάνων.
Η Χερέθ είναι βαθμολογικά αδιάφορη στα ματς που απομένουν, όμως εντός γηπέδου εξακολουθεί να είναι ανταγωνιστική. Μπόρεσε να αποσπάσει λευκή ισοπαλία κόντρα στην Καρταγένα καταδικάζοντάς την ουσιαστικά σε υποβιβασμό, ενώ την περασμένη αγωνιστική κατάφερε να κερδίσει με 3-2 την Λα Κορούνια και να αναστείλει την κατάκτηση του τίτλου στο στρατόπεδο των Ντεπορτιβίστας.
Εκτός έδρας μπορεί να έχει μόνο μία νίκη σε έξι εξόδους που έχουν προηγηθεί, όμως σε πέντε από αυτές μπόρεσε να σκοράρει. Δίχτυα καταφέρνει να βρίσκει ανελλιπώς στις εννιά συναντήσεις με τη Θέλτα στο πρόσφατο παρελθόν. Μοναδικός αμφίβολος ο Κάπι για τους φιλοξενούμενους.
Key Stat: Με over συνδυάστηκαν οι 6 τελευταίες νίκες της Θέλτα.
Συμπέρασμα: Στα επίπεδα του 1,16 κινείται πλέον ο άσος της Θέλτα, η οποία δεν έχει περιθώρια για απώλειες αν θέλει να ακολουθήσει την Λα Κορούνια στη μεγάλη κατηγορία. Συνδυασμένος με το οver αποδίδει 1,50 στον William Hill.


Over 2,5 στο Μούρθια-Ουέσκα (1,80)

Τουλάχιστον δύο γκολ είχαν όλα τα φετινά εκτός έδρας ματς των φιλοξενούμενων

Over 2,5 στο Μούρθια-Ουέσκα (1,80) Μούρθια και Ουέσκα διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, που αναμένεται να έχει αρκετά τέρματα. Γκολ δείχνει και η στατιστική, με το over 2,5 να πληρώνει 1,80 στην Bet365.
Σώθηκε ουσιαστικά με το διπλό στην έδρα της Αλκογιάνο πριν δύο αγωνιστικές η Μούρθια, με αποτέλεσμα να κάνει χαβαλέ κόντρα στην ουραγό Ταραγόνα το βράδυ της Κυριακής, παραχωρώντας ισοπαλία με 2-2. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 59΄, τέρμα που την αφύπνισε αφού μέσα σε ένα δεκάλεπτο (64’-72’) έφερε τούμπα το ματς, για να ισοφαριστεί τρία λεπτά αργότερα.
7-4-8 το εντός έδρας ρεκόρ της φέτος με 11/19 over 2,5 και 10/19 GG, επιστρέφουν οι υπολογίσιμοι Οριόλ (αμυντικός), Ρίτσι, Θεραχέρια (μέσοι), αμφίβολος ο φορ Τσάντο (27 αγ./1 γκολ), παραμένει εκτός ο στόπερ Αμάγια.
Σώθηκε και μαθηματικά η Ουέσκα με τη νίκη της επί της Καρταχένα το Σάββατο με 1-0, η ομάδα του Κίκε Ερνάντεθ απειλήθηκε ελάχιστα από τους φιλοξενούμενους που καίγονταν για τη νίκη, αλλά δεν κατάφεραν να σώσουν ούτε το βαθμό αφού στο τέλος έχασαν πέναλτι. Εκτός έδρας φέτος η Ουέσκα μετράει 5-3-11 με 13/19 over 2,5 και GG (3,26 γκολ ανά παιχνίδι), σε κανένα από αυτά δεν σημειώθηκαν λιγότερα από δύο τέρματα. Αμφίβολος ο αμυντικός Γιάμας.

Key Stat: 11/19 over 2,5 μετράει εντός έδρας η Μούρθια, 13/19 εκτός η Ουέσκα.
Συμπέρασμα: Αδιάφορο βαθμολογικά ματς, με τα στατιστικά των δύο ομάδων να προδιαθέτουν για αναμέτρηση με πολλά τέρματα. Θα ξεχωρίσουμε το over 2,5, που αποδίδει 1,80 στην Bet365.


Συνεπής στα over η Γουαδαλαχάρα

5 συνεχόμενα και 25/40 συνολικά φέτος

Συνεπής στα over η Γουαδαλαχάρα Η Γουαδαλαχάρα αναμένεται να γιορτάσει την παραμονή της στην κατηγορία απέναντι στην Μπαρτσελόνα Β που δεν έχει επίσης κανένα απόλυτως κίνητρο. Ανοιχτό παιχνίδι προβλέπεται, στο 1,625 το over.
Tρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε η Γουαδαλαχάρα έχει καταφέρει να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία που ήταν και ο αποκλειστικός της στόχος. Η μαθηματική επιβεβαίωση αυτού του γεγονότος ολοκληρώθηκε την περασμένη αγωνιστική μετά το θριαμβευτικό της πέρασμα με 2-3 από την έδρα της Έλτσε.
Αυτή η νίκη έβαλε τέλος σε σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς επιτυχία στα οποίους μετρούσε τέσσερις ήττες. Οι πέντε ομάδες που πρόσφατα αντιμετώπισε κατάφεραν να σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές απέναντί της. Με 73 γκολ παθητικό έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας μετρώντας 25/40 οver στους φετινούς της αγώνες.
Μπαδία και Φερνάντεθ εξέτισαν τις ποινές τους και αναμένεται να είναι διαθέσιμοι.
Η Μπαρτσελόνα Β δεν έχει ιδιαίτερο κίνητρο στην Σεγούντα πέρα από την αποφυγή του υποβιβασμού κάτι που τα τελευταία χρόνια επιτυγχάνει με μεγάλη άνεση. Από εκεί και πέρα στόχος της είναι να αναδεικνύει ταλέντα που θα στελεχώσουν τη μεγάλη ομάδα.
Στη μετριότητα κινείται στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές χάνοντας τέσσερις φορές σε αυτό το διάστημα με πιο πρόσφατη αποτυχία το 3-0 στο Παχαρίτος από τη Νουμάνθια. Κατάφερε πάντως να βρει δίχτυα σε 4/5 πρόσφατα ταξίδια της.
Επιστρέφει από τιμωρία ο Ντος Σάντος. Ζεράρ, Μοντόγια, Μπαρτρά, Τέγιο και Ράφαελ Αλκαντάρα είναι άγνωστο αν θα χρησιμοποιηθούν καθώς τους έχει συμπεριλάβει στις προπονήσεις της μεγάλης ομάδας ο Γκουαρντιόλα ενόψει της προετοιμασίας για τον τελικό του κυπέλλου με το Μπιλμπάο. Στην Εθνική U19 της χώρας βρίσκεται ο Ντεουλοφέου.
Key Stat: 5 διαδοχικά οver για την Γουαδαλαχάρα, over3,5 τέσσερα από αυτά.
Συμπέρασμα: Παιχνίδι χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες που θα παίξουν ανοιχτά με στόχο το θέαμα. Το over στο 1,625 της bet365 λογικά θα εμφανιστεί.


"Κλειδώνει" την 6άδα η Χέρκουλες OVER.

Υποβιβασμένη ουσιαστικά η Αλκογιάνο

Η Αλκογιάνο έχει ουσιαστικά υποβιβαστεί στην χαμηλότερη κατηγορία και είναι απογοητευμένη και με πολλά προβλήματα απουσιών. Η Χέρκουλες επιζητά τη νίκη για να ελπίζει σε κατάληψη της 4ης θέσης. Στο 1,80 το διπλό.
Η Αλκογιάνο έχει αποχαιρετήσει ουσιαστικά την κατηγορία καθώς χρειάζεται ένα θαύμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Βρίσκεται στο -8 από την Χιρόνα τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε υστερώντας μάλιστα και σε πιθανή ισοβαθμία μαζί της. Η Χιρόνα αγωνίζεται με τη Βιγιαρέαλ Β την Τρίτη και αν δεν ηττηθεί ουσιαστικά επιβεβαιώνει και μαθηματικά τον υποβιβασμό της Αλκογιάνο.
Διασύρθηκε με 4-0 από τη Θέλτα στο Βίγκο το Σάββατο σε ένα ματς όπου έμεινε σε ρόλο θεατή. Έφτασε έτσι στα πέντε ματς χωρίς νίκη μετρώντας τέσσερις ήττες σε αυτό το διάστημα. Μόλις 5/19 νίκες έχει μπροστά στο κοινό της με την άμυνά της να εμφανίζει αδυναμίες καθώς και έξι ομάδες που πρόσφατα την επίσκέπτηκαν σκόραραν, ενώ μόλις τρεις φορές φέτος μπόρεσε εντός έδρας να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.
Τραυματίες για τη γηπεδούχο οι Μαρτίν, Σίλβα, Γκόμεζ, Εστεμπάν, Μαέστρο και τιμωρημένος ο Πίνα.
Η Χέρκουλες βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και με νίκη θα εδραιωθεί στην εξάδα και θα μπορεί να στοχεύει στην τέταρτη που δίνει πλεονέκτημα έδρας ενόψει των μπαράζ. Βατό πρόγραμμα ακολουθεί ως το τέλος καθώς αντιμετωπίζει τις αδιάφορες Χερέθ και Ουέσκα.
Οι Αλικαντίνοι πάντως δεν δείχνουν στην επιθυμητή κατάσταση καθώς αγνοούν τη νίκη επί τέσσερις αγωνιστικές μένοντας άποντοι στις δύο τελευταίες. Μακριά από το Ρίκο Πέρεθ πάντως έχουν την τρίτη καλύτερη επίδοση στη Σεγούντα. Σταθερά απουσιάζει ο Χουάνρα, διαθέσιμος αναμένεται να είναι ο Πένια.

Η Αλκογιάνο (εντός 5-7-7) έπεσε μετά και τη νίκη της Χιρόνα την Τρίτη. Στα 6 τελευταία της ματς έχει μια νίκη (1-1-4), μετρώντας όμως 5 OVER, τα 4 συνεχόμενα… Από την άλλη, η Χέρκουλες πάει για το «διπλό». Θέλει να επιστρέψει στις νίκες (μετράει 0-2-2 στα 4 τελευταία), καθώς μάχεται για να είναι παρούσα στα πλέι οφ της ανόδου. Η φιλοξενούμενη εκτός έδρας μετράει 9-3-7 και μπορεί να σκοράρει… Στο Κύπελλο είχαμε Χέρκουλες-Αλκογιάνο 3-2 στην παράταση και 2-2 στη κανονική διάρκεια, αλλά πέρασε η φιλοξενούμενη λόγω αντικανονικής συμμετοχής παίκτη από τη γηπεδούχο.
Key Stat: 15 γκολ δέχθηκε η Αλκογιάνο στις 4 πρόσφατες αγωνιστικές.
«Σημαδεύω» το OVER, σημείο με απόδοση 1,75.

Κοντά στο θαύμα η Νόρντζελαντ με Over.

Επικίνδυνη πάντως η Χόρσενς

Κοντά στο θαύμα η Νόρντζελαντ Μία νίκη πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Νόρντζελαντ, όμως χειρότερος αντίπαλος από τη φορμαρισμένη Χόρσενς δεν γινόταν να της τύχει. Χωρίς αξία ο άσος στο 1,50.
Ιστορικό ματς δίνει η Νόρντζελαντ (εντός 11-3-2) στην έδρα της στο Φάρουμ κόντρα στη Χόρσενς, καθώς με νίκη κατακτά το πρωτάθλημα, χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα κάνει η Κοπεγχάγη, η οποία είναι δυο βαθμούς πίσω. Χειρότερη αντίπαλος δεν θα μπορούσε να τύχει πάντως για την πρωτοπόρο την τελευταία αγωνιστική, καθώς υποδέχεται τη Χόρσενς (εκτός 8-3-5), η οποία μπορεί να έχασε το Κύπελλο, αλλά είναι φορμαρισμένη (έκανε ρεκόρ στο πρωτάθλημα, καθώς πέτυχε πρώτη φορά τόσες σερί νίκες), ενώ κυνηγά και την 3η θέση. Η Νόρντζελαντ είναι πάντως για 8 ματς αήττητη (6-2-0) και στην έδρα της μπορεί να νικήσει, όπως έκανε δυο φορές πέρσι. Φέτος σε δυο αγώνες για το πρωτάθλημα η Νόρτζελαντ παραχώρησε 1-1 στο «σπίτι» της, ενώ νίκησε με 2-0 εκτός. Στα 7 τελευταία ματς των δυο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης η Νόρτζελαντ δεν έχει χάσει από τη Χόρσενς, με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες. Μπορούν να σκοράρουν αμφότερες. Η φιλοξενούμενη μετράει μάλιστα στο πρωτάθλημα 5 OVER στα έξι τελευταία της ματς. Ο «άσος» είναι… χαμηλός και πληρώνει 1,0, αλλά η Νόρντζελαντ έχει προβάδισμα, στο 1,70 το OVER.     
Υπάρχουν βέβαια και άλλα ενδοιαφέροντα σημεία: 
 Με τιμή στο 1,85, αξίζει το ποντάρισμα στο OVER στον αγώνα της Φλουμινένσε κόντρα στη Μπόκα Τζούνιορς. Πρόκειται για αγώνα ρεβάνς για τους «8» του Κόπα Λιμπερταδόρες (ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, αλλά σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, μετά και το 2ο παιχνίδι, πάμε κατευθείαν στα πέναλτι). Στο πρώτο παιχνίδι η Μπόκα στην έδρα της νίκησε με 1-0 και τώρα θα παίξουν οι δυο ομάδες στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Η γηπεδούχος θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και μπορεί να σκοράρει, όπως έκανε και στους «16», όταν επικράτησε εντός της Ιντερνασιονάλ με 2-1. Το ίδιο μπορεί να κάνει και η Μπόκα, η οποία έχει σκοράρει στα 8 από τα 9 παιχνίδια της στη διοργάνωση (σε όμιλο και νοκ άουτ φάσεις). Να σας αναφέρω μάλιστα ότι οι δυο ομάδες ήταν αντίπαλες και στη φάση των ομίλων, καθώς ήταν στο 4ο γκρουπ με τη Φλουμινένσε να βγαίνει πρώτη με 15 βαθμούς και ακολούθησε η Μπόκα με 13. Στο «Μπομπονέρα» νίκησε μάλιστα η «Φλου» με 2-1, ενώ στη Βραζιλία επικράτησε η Μπόκα με 2-0. «Στοχεύω», λοιπόν, το OVER, σημείο με απόδοση 1,85!

****Η Νέα Υόρκη στο MLS, κατάφερε χωρίς να έχει τον Τιερί Ανρί να φτάσει τις 5 σερί νίκες και στην έδρα της (εντός μετράει 4-1-0) υποδέχεται τη Σίβας ΗΠΑ (εκτός 3-1-1), ομάδα που είναι σε θέση να σκοράρει και προέρχεται από νίκη ψυχολογίας κόντρα στο Λος Άντζελες με 1-0 στην έδρα της. Ανοιχτές οι προϋποθέσεις για ένα… ανοιχτό ματς, με τη γηπεδούχο να έχει πλέον και τον Ανρί έτοιμο. Πέρσι είχαμε 2-3. Η Νέα Υόρκη έχει τον τρόπο να φτάνει στις νίκες και ο «άσος» έχει τιμή 1,45. Παίζεi… μπάλα και το OVER, με απόδοση στο 1,65.

****Δεν είναι σε καλή κατάσταση το Λος Άντζελες και στηρίζεται μέχρι στιγμής στην έδρα του (εντός 2-1-3). Δυο σερί ισοπαλίες έχει το Σαν Χοσέ, ομάδα που εκτός μετράει 3-1-1 και δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, ενώ μετράει 8 σερί αμφίσκορα. Υπάρχει η πιθανότητα για «Χ» (3,20), ενώ το GOAL έχει απόδοση 1,55.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.