Υπάρχουν δυνατές επιλογές στο σημερινό κουπόνι.

 Ωραίος τελικός εχθές έτσι!!!!
Όταν από την αρχή έλεγα οτι θα το σηκώσει η Τσέλσι κορόιδευαν μερικοί μερικοί.
Δεν πειράζει απλά αυτή η ομάδα έπρεπε κάποια στιγμή να πάρει έναν μεγάλο τίτλο.


Over 2,25 στο Ολίμπικο (1,85)

Οι δύο από τις τρεις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας

BET: Over 2,25 στο Ολίμπικο (1,85) Τελικός κυπέλλου στο Ολίμπικο της Ρώμης μεταξύ των δύο εκ των τριών καλύτερων επιθέσεων του πρωταθλήματος. Για το νταμπλ η Γιουβέντους, για το πρώτο κύπελλο μετά το 1987 η Νάπολι. Τουλάχιστον δύο γκολ σημειώθηκαν και στα 15 τελευταία παιχνίδια των παρτενοπέι, στο 1,825 πλέον το over 2,25 στην Bet365.
Η Γιουβέντους θέλει να κλείσει με την κατάκτηση του νταμπλ μια ονειρεμένη χρονιά η οποία την βρήκε ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά από αρκετά χρόνια και μάλιστα έγινε και η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Serie A που τελειώσει αήττητη το πρωτάθλημα σε πρωτάθλημα 20 ομάδων (23-15-0).
Στη φιέστα πρωταθλήματος κέρδισε την Αταλάντα με 3-1, σε παιχνίδι που ήταν και το τελευταίο μπροστά στο κοινό της για τον Ντελ Πιέρο, ο οποίος αποθεώθηκε στην αλλαγή του. Στο πρωτάθλημα είχε 10-1-0 στα 11 τελευταία και ολοκλήρωσε τη σεζόν με τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (68-20 τα γκολ).
Για τον τελικό που διεξάγεται στο Ολίμπικο δεν είναι διαθέσιμοι ο ακραίος μπακ-χαφ Ντε Τσέλιε και ο στόπερ Κιελίνι (2 γκολ), ενώ συγκριτικά με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Βιδάλ (7 γκολ). Σε περίπτωση που η Γιουβέντους κατακτήσει το κύπελλο θα φτάσει τα 10 και θα αποσπαστεί μόνη στην πρώτη θέση της λίστας των κυπελλούχων στην Ιταλία.
Παρά τη νίκη της με 2-1 επί της Σιένα την τελευταία αγωνιστική, η Νάπολι είχε ήδη… βγάλει μόνη της τα μάτια της σε προηγούμενα παιχνίδια κι έτσι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ, τερματίζοντας τελικά στην 5η θέση. Το σημερινό αναμένεται να είναι το τελευταίο παιχνίδι για πολλούς πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, καθώς οι προτάσεις είναι πολλές, και πιθανόν και για τον Βάλτερ Ματζάρι.
Οι παρτενοπέι ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα με απολογισμό 16-13-9 (μόνο η Γιουβέντους και η Μίλαν είχαν λιγότερες ήττες) και με την τρίτη καλύτερη επίθεση (66 γκολ). Συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στη Σιένα επιστρέφουν ο στόπερ Καμπανιάρο (2 γκολ) και οι Αρόνικα (στόπερ), Τζεμαϊλί (μέσος, 3 γκολ) και Καβάνι (23 γκολ) από τιμωρίες, μοναδική απουσία αυτή του τιμωρημένου μέσου Γκαργκάνο (2 γκολ).
Πιθανές ενδεκάδες
Γιουβέντους (3-5-2): Storari – Barzagli, Bonucci, Caceres – Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Estigarribia – Del Piero, Vucinic
Νάπολι (3-5-2): De Sanctis – Campagnaro, Cannavaro, Aronica – Maggio, Inler, Dzemaili, Hamsik, Zuniga (ή Dossena) – Lavezzi, Cavani
Key Stat: Σε κανένα από τα 15 τελευταία παιχνίδια της Νάπολι ανεξαρτήτως διοργάνωσης δεν σημειώθηκαν λιγότερα από δύο γκολ (10/15 over).
Συμπέρασμα: Για διαφορετικούς λόγους και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ το κύπελλο, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να έχει ρυθμό και φάσεις. Οι δύο από τις τρεις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας αναμένεται να επιβεβαιώσουν το over 2,25 (Bet365,), με όλα τα 15 τελευταία παιχνίδια της Νάπολι να έχουν τουλάχιστον από δύο γκολ (10/15 over).


Σε πτώση το διπλό της Ντέπορ (1,73)

Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο πλέον η Χερέθ

Σε πτώση το διπλό της Ντέπορ (1,73) Η Λα Κορούνια ταξιδεύει στο Τσαπίν με στόχο να συνεχίσει με νίκες και να κάνει ένα ακόμα βήμα για την επάνοδό της στην Πριμέρα. Οι γηπεδούχοι σώθηκαν και μαθηματικά την προηγούμενη αγωνιστική. Στο 1,66 από 1,85 το διπλό στην Bet365, στο 1,73 στον William Hill.
Παρά το ότι δεν κερδίζει για τρία συνεχόμενα παιχνίδια (0-1-2), φέρνοντας 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Καρταχένα, η Χερέθ εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της και είναι αδιάφορη βαθμολογικά στα εναπομείναντα παιχνίδια.
Συνολικά εντός έδρας έχει απολογισμό 7-5-7 και στα έξι πιο πρόσφατα έχει μοιρασμένα αποτελέσματα (3-1-2), χωρίς να σκοράρει στα τρία παιχνίδια που δεν κέρδισε. Στα θετικά, το ότι τα προβλήματα απουσιών είτε είναι μακροχρόνια είτε δεν επηρεάζουν.
Η Λα Κορούνια κέρδισε σχετικά εύκολα με 3-1 τη Λας Πάλμας και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με τη Θέλτα να την έχει πλησιάσει στο -4. Σε περίπτωση που κερδίσει στο Τσαπίν και ηττηθεί η Βαγιαδολίδ από τη Σαμπαντέλ εξασφαλίζει και μαθηματικά την επάνοδό της στην Πριμέρα, κάτι που αν δεν γίνει σήμερα θα οριστικοποιηθεί στις επόμενες αγωνιστικές.
Στις εννιά τελευταίες της εξόδους έχει βγάλει έξι διπλά (6-0-3) και συνολικά εκτός έδρας μετράει 9-2-7. Επιστρέφει ο βασικός τερματοφύλακας Αρανθουμπία, τραυματίες είναι ο ακραίος μπακ Μορέλ Ροδρίγες και οι μέσοι Σαλομάο (4 γκολ) και Χεσούς Βάθκεθ.
Key Stat: Η Λα Κορούνια έχει βγάλει έξι διπλά στις εννιά τελευταίες της εξόδους.
Συμπέρασμα: Μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι, με τη Λα Κορούνια να θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα για την άνοδό της στην κατηγορία που ανήκει. Αδιάφορη πλέον βαθμολογικά και μέτρια αγωνιστικά η Χερέθ. Το διπλό παίρνει ποντάρισμα και από το αρχικό 1,85 στην Bet365 έχει βρεθεί στο 1,66, με τον William Hill να το προσφέρει στα επίπεδα του 1,73.

Κάνει 10/11 τα over η Χάκεν (1,70)

7 σερί GG μετρά η Τζουργκάρντεν

Κάνει 10/11 τα over η Χάκεν (1,70) 2,7 γκολ ανά αγώνα σημειώνει ως τώρα η Χάκεν. Μόνο σε ένα φετινό της ματς απέτυχε να σκοράρει η Τζουργκάρντεν. Στο 1,70 το over, στο 2,30 ο συνδυασμός του με τον άσο.
Καταιγιστική ήταν η Χάκεν την Πέμπτη απέναντι στην Νόρκεπινγκ διαλύοντάς την με 6-0 με πέντε γκολ του Γουαρίς. Ο Γκανέζος άσος φημίζεται για την ταχύτητά του, όμως αυτή τη φορά σκόραρε τρία τέρματα με το κεφάλι.
Ήταν η τέταρτη νίκη για την Χάκεν στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, αποτέλεσμα που την έφερε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Με 27 γκολ έχει την καλύτερη επιθετική γραμμή της χώρας σκοράροντας 19 από αυτά στο γήπεδό της, εκεί όπου έχει απολογισμό 4-0-1 φέτος. Απέχουν από τις υποχρεώσεις της ομάδας οι Μπιούρστρομ, Χένρικσον, Ερνάντεζ.
Η Τζουργκάρντεν έμεινε στο 1-1 με την Γκέφλε πληρώνοντας για μια ακόμη φορά τα αμυντικά της λάθη. Το τέρμα της αντιπάλου της μάλιστα προήλθε από αυτογκόλ. Έστω και έτσι πάντως διατηρήθηκε αήττητη για πέμπτη διαδοχική αγωνιστική μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.
Κινείται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και κύρια αιτία της μέτριας πορείας της είναι η αμυντική της παρουσία. Έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της μόλις δύο φορές φέτος, ωστόσο επιθετικά βρίσκει λύσεις αποτυγχάνοντας να σκοράρει σε έναν από τους δέκα αγώνες που έχει δώσει, μετρώντας επτά διαδοχικά GG. Χωρίς προβλήματα η αποστολή της.
Key Stat: 9/10 over έχει ως τώρα η Χάκεν.
Συμπέρασμα: H Xάκεν εμφανίζεται πανίσχυρη στο γήπεδό της όπου επιβάλλει γρήγορο ρυθμό και σκοράρει με άνεση. Η ευάλωτη άμυνα της Τζουργκάρντεν δύσκολα θα αντέξει, ωστόσο η φιλοξενούμενη έχει τα φόντα να σκοράρει. Στο 1,70 το over στην bet365, στο 2,30 αν συνδυαστεί με επικράτηση της γηπεδούχου.


Τρύπια η άμυνα της Γιόνσεπινγκ (1,95)

Τρέχουν ασταμάτητα οι μικροί της Μπρόμα

Τρύπια η άμυνα της Γιόνσεπινγκ (1,95) Μία από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας έχει η Γιόνσεπινγκ, που έχει δεχθεί 12 γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς και παίζει στην έδρα της Μπρομαποϊκάρνα που έχει εκεί 3/3. Στο 1,95 από το 2,10 ο άσος.

Τα 18 γκολ που έχει πετύχει στα πρώτα επτά ματς του πρωταθλήματος η Γιόνσεπινγκ είναι μεν η καλύτερη επίδοση του πρωταθλήματος, όμως τα 13 που έχει δεχθεί είναι μία από τις χειρότερες και αναμένεται να περάσει δύσκολες στιγμές στην έδρα της Μπρομαποϊκάρνα.

Η ομάδα της Στοκχόλμης στηρίζεται και φέτος σε παίκτες από τα φυτώρια και αναμένει μια καλή χρονιά, όπως όλα δείχνουν ως τώρα. Η σταθερότητα εντός έδρας είναι δεδομένη για την Μπρομαποϊκάρνα, η οποία έχει το απόλυτο στο γήπεδό της χάρη στην πολύ καλή άμυνά της. Μεσοβδόμαδα έχασε με 4-1 από την Έστερ εκτός έδρας, με το σκορ να είναι αρκετά πλασματικό για τα δεδομένα του ματς, αφου΄οι δύο ομάδες είχαν τις ίδιες τελικές προσπάθειες και απλά η αντίπαλός ήταν πιο αποτελεσματική. Κύριο όπλο της Μπρόμα είναι η φυσική κατάσταση των παικτών της που τρέχουν συνεχώς σε όλο το γήπεδο, ενώ αμυντικά τα πηγαίνει εξίσου καλά, αφού εντός έδρας δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ στα τρία πρώτα παιχνίδια που έχει δώσει εκεί.

Στο 3-0-0 οι εντός έδρας επιδόσεις της Μπρομαποϊκάρνα, που έχει 3/3 NG και under στο γήπεδό της. Ακριβώς αντίθετα είναι τα αποτελέσματα εκτός, όπου έχει 4/4 GG και over.

Η Γιόνσεπινγκ ξεκίνησε με 3/3 νίκες το πρωτάθλημα, όμως στα τελευταία τέσσερα ματς αγνοεί το τρίποντο έχοντας τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Αιτία γι' αυτό η τραγική της άμυνα, η οποία έχει δεχθεί δώδεκα γκολ σ' αυτά τα παιχνίδια και συγκεκριμένα τρία από την Έστερ εντός (3-3), δύο από την Άνγκελχολμς εντός (2-2), τρία από τη Χάλμσταντ εκτός (3-2) και τρία από την Ούμεα εντός (3-3). Ξενίζει αυτή η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, η οποία μπροστά σκοράρει πάντα και με ευκολία, έχοντας 18 γκολ σε επτά ματς, δηλαδή περίπου 2,5 γκολ ανά παιχνίδι. Στόχος δεν ήταν η άνοδος στην αρχή του πρωταθλήματος, βλέποντας όμως τις υπόλοιπες διεκδικήτριες να μην μπορούν να ανέβουν στη βαθμολογία, έχει ανοίξει η όρεξη της Γιόνσεπινγκ, που πάντως πρέπει να βελτιωθεί αρκετά αμυντικά αν θέλει να πετύχει αυτόν το στόχο.

Στο 2-0-1 ο εκτός έδρας απολογισμός της Γιόνσεπινγκ με τέρματα 6-4, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της έχει φέρει ισάριθμα Goal/Goal και over 3,5, ενώ έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας.

Key Stat: Δεν κερδίζει η Γιόνσεπινγκ στο Γκρίμστα, σε τρεις αναμετρήσεις από το 2006 ως σήμερα η Μπρομαποϊκάρνα έχει δύο νίκες με 4-0 και 5-0 και μία ισοπαλία, την περσινή, όπου οι δύο ομάδες ήρθαν 1-1.

Συμπέρασμα: Κλειστά παίζει η Μπρομαποϊκάρνα εντός έδρας και η Γιόνσεπινγκ θα βρει δυσκολίες στο να ανοίξει την άμυνά της, η οποία ακόμα δεν έχει δεχθεί γκολ σ' αυτό το γήπεδο. Αυτό, σε συνδυασμό με την τραγική άμυνα των φιλοξενούμενων, μας οδηγούν στον άσο, που ήδη δέχεται πιεσεις στην Bet365 και έχει πέσει στο 1,95 από το αρχικό 2,10.

Ξανά GG για Σίλκεμποργκ-Σοντέρισκε

Χωρίς στόχους οι δύο ομάδες

Ξανά GG για Σίλκεμποργκ-Σοντέρισκε Ελεύθερο και ανοιχτό αναμένεται το παιχνίδι Σίλκεμποργκ-Σοντέρισκε, αφού και οι δύο ομάδες έχουν μείνει εκτός στόχων και απλά περιμένουν να τελειώσει το πρωτάθλημα. 5/6 GG δείχνει η παράδοση, 1,61 το έκτο στην Bet365.

Έχασε την επαφή με την τέταρτη θέση στα τελευταία ματς η Σίλκεμποργκ και πλέον η ευρωπαϊκή έξοδος φαίνεται πως θα μείνει και πάλι ένα όνειρο για τους διοικούντες της ομάδας. Με δύο αγωνιστικές να απομένουν, η διαφορά από την Άαρχους είναι στους έξι βαθμούς και εκτός από το 2/2 που θέλει η Σίλκεμποργκ και τις 2/2 ήττες για την Άαρχους, η ομάδα πρέπει να καλύψει και τη διαφορά τερμάτων που αυτή τη στιγμή είναι στο +6 για την Άαρχους. Δεν γίνονται αυτά, στο Σίλκεμποργκ το έχουν καταλάβει πως η Ευρώπη ήταν ένα όνειρο που πέταξε και γι' αυτό φταίνει κυρίως οι εμφανίσεις στα τελευταία ματς, όπου η ομάδα έκανε δύο ήττες και μία ισοπαλία. Μεσοβδόμαδα έκανε το χρέος της στην έδρα της ουραγού Κόγκε και επικράτησε με 3-1, σε ένα ματς όπου έχανε 1-0 και ξύπνησαν εφιάλτες, αφού τελειώνει το πρωτάθλημα ως η μοναδική ομάδα που έκανε δύο ήττες από την ουραγό και χειρότερη ομάδα της κατηγορίας.

Εντός έδρας η Σίλκεμποργκ έχει αρκετά μέτριο απολογισμό (5-6-5) με τέρματα 22-18, σ' αυτά τα ματς έχει φέρει 9/16 under, αλλά και 11/16 αμφίσκορα αποτελέσματα. Στα τελευταία δύο εντός έδρας ματς της έχει ισάριθμα under.

Η Σοντέρισκε βρέθηκε σε δύσκολη θέση με την επανέναρξη, όταν η Λίνγκμπι είχε μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά στους δύο βαθμούς, όμως από εκείνο το σημείο και μετά σοβαρεύτηκε και έχοντας μόλις μία ήττα στα τελευταία δέκα παιχνίδια της, σώθηκε άνετα και έχει βλέψεις να τελειώσει το πρωτάθλημα μξέχρι και στην 6η θέση. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κερδίσει σίγουρα τη Σίλκεμποργκ που την περνάει δύο βαθμούς και να μην κερδίσει η Άαλμποργκ, για ένα θέμα που ουσιαστικά είναι τυπικό. Για άλλη μία σεζόν ένα από τα πιο μέτρια ρόστερ της κατηγορίας καταφέρνει να εξασφαλίσει σχετικά εύκολα τη σωτηρία του και πλέον έχει αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, με τον προπονητή να ενδέχεται να δοκιμάσει παίκτες και να κάνει αρκετές αλλαγές.

Καλύτερα τα πηγαίνει η Σοντέρισκε εκτός, παρά εντός, έχοντας απολογισμό 6-4-6 με τέρματα 22-23. Σ' αυτά τα ματς έχει 9/16 under και 8/16 GG, στα τελευταία έξι παιχνίδια της μετράει 5/6 over και 4/6 GG.

Key Stat: Ta 11/16 αμφίσκορα που έχει εντός έδρας η Σίλκεμποργκ και τα τέσσερα στα έξι που μετράει στα τελευταία ματς η Σοντέρισκε, με το παιχνίδι να έχει χαρακτήρα... φιλικού και τις δύο ομάδες να παίζουν χωρίς άγχος.

Συμπέρασμα: Δεν λέει και τίποτα το 1,61 του αμφίσκορου στην Bet365, όμως μιλάμε για ένα χαλαρό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, με τις δύο ομάδες να παίζουν για τη νίκη και να μην κλείνονται στην άμυνα. Καλό και το over στο 1,80 της ίδιας εταιρείας.

Για το 7ο σερί GG η Άαρχους (1,72)

Κουρασμένη και απογοητευμένη η Χόρσενς από τον τελικό κυπέλλου

Για το 7ο σερί GG η Άαρχους (1,72) Απογοητευμένη και κουρασμένη από τον χαμένο τελικό κυπέλλου η Χόρσενς, που υπό προϋποθέσεις θα βολευτεί με την ισοπαλία για να κατακτήσει την τρίτη θέση. Η Άαρχους χρειάζεται τυπικά ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την πέμπτη θέση, μετρώντας έξι συνεχόμενα goal-goal (1,72 στην Bet365).
Η Χόρσενς πήγε στον τελικό κυπέλλου σε καλή κατάσταση, αφού προερχόταν από τρεις σερί νίκες, αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο (στην έδρα της Κοπεγχάγης ο τελικός) χάνοντας με 1-0. Την πιο πρόσφατη αγωνιστική κέρδισε 2-1 τη Μίντιλαντ στο τοπικό ντέρμπι και βρίσκεται κοντά στο να κατακτήσει την τρίτη θέση.
Η Μίντιλαντ βρίσκεται στο -2 και υποδέχεται την Κοπεγχάγη. Έτσι σε περίπτωση που ηττηθεί, για τη Χόρσενς αρκεί και ο βαθμός της ισοπαλίας, ώστε να τερματίσει τρίτη μία αγωνιστική πριν το φινάλε, αφού υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία.
Την τρίτη θέση έθεσε ως στόχο και ο τεχνικός της ομάδας. Εκτός από τους μακροχρόνια τραυματίες, δεν υπάρχουν άλλες απουσίες, με τον εξτρέμ Σπέλμαν (8 γκολ, 4 ασίστ) να είναι κανονικά διαθέσιμος. Εντός έδρας έχει απολογισμό 8-3-4 και στις τέσσερις τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Άαρχους έχει 1-3-0.
Η Άαρχους πραγματοποίησε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση και διέλυσε την Μπρόντμπι με 5-1, σημειώνοντας την τρίτη σερί της νίκη με γκολ 10-3 και την τέταρτη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια (4-0-1). Είναι στο +6 από την έκτη θέση και χρειάζεται ένα ακόμα βαθμό για να εξασφαλίσει την πέμπτη θέση που κατέχει, η οποία οδηγεί στην Ευρώπη.
Εκτός έδρας έχει απολογισμό 6-6-4 και μετράει έξι συνεχόμενα goal-goal και οκτώ στα εννιά τελευταία της παιχνίδια. Επιπλέον, τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της ήταν και over. Τιμωρημένος είναι ο βασικός μέσος Πόβλσεν, με τα υπόλοιπα προβλήματα να είναι μακροχρόνια και να μην επηρεάζουν.
Key Stat: Η Άαρχους μετράει έξι συνεχόμενα goal-goal και οκτώ στα εννιά τελευταία της παιχνίδια.
Συμπέρασμα: Η Χόρσενς θα έχει επιπλέον κούραση από τον μεσοβδόμαδο (χαμένο) τελικό κυπέλλου, αλλά αν ευνοήσουν τα αποτελέσματα μπορεί από την προτελευταία αγωνιστική να εξασφαλίσει την τρίτη θέση. Η Άαρχους χρειάζεται τυπικά ένα βαθμό για την πέμπτη θέση, με τους φιλοξενούμενους να μετράνε έξι συνεχόμενα goal-goal και οκτώ στα εννιά τελευταία τους παιχνίδια (1,72 στην Bet365).


Ελπίζει με νίκη η Νόρντζελαντ

7 ματς αήττητη και 1 βαθμό πίσω από την κορυφή

ΒΕΤ: Ελπίζει με νίκη η Νόρντζελαντ Παντελώς αδιάφορη είναι η Μπρόντμπι στις δύο αγωνιστικές που απομένουν και ήδη έχει αρχίσει να δοκιμάζει παίκτες και συστήματα. Δε θέλει πάντως να κόψει βαθμούς από την Νόρντζελαντ προσφέροντας το πρωτάθλημα στη μισητή Κοπεγχάγη.
Εκτός στόχων έχει μείνει η Μπρόντμπι πλέον και δεν έχει το παραμικρό κίνητρο στις αγωνιστικές που απομένουν. Δοκίμασε παίκτες και σχήματα στο ματς με την Άαρχους αφήνοντας εκτός μάχης για δεύτερο σερί ματς τους Ντέλι και Ρόμενταλ. Αποτέλεσμα ήταν να μην έχει συνοχή και να υποστεί βαριά ήττα με 5-1.
Μία μόλις νίκη έχει στα οκτώ τελευταία παιχνίδια χάνοντας πέντε από αυτά (1-2-5). Μπροστά στο κοινό της πάντως είναι πιο ανταγωνιστική με την Μίντιλαντ να είναι η μοναδική που μπόρεσε να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς από τις επτά ομάδες που πρόσφατα την επισκέπτηκαν (4-2-1). Χωρίς σημαντικές απουσίες η αποστολή της.
Η Νόρντζελαντ βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Κοπεγχάγη και με νίκη θα ελπίζει στον τίτλο την ίδια ώρα που η συναγωνίστριά της θα δίνει δύσκολο ματς στη Μίντιλαντ. Θα μπορούσε να έχει σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά κόλλησε στο 0-0 με την Οντένσε, μη μπορώντας να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα παρά την καθολική της υπεροχή και τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε.
Έτσι έλαβε τέλος σερί πέντε διαδοχικών νικών, ωστόσο διατηρήθηκε αήττητη για έβδομο ματς. Με όπλο την άμυνά της που είναι η καλύτερη της κατηγορίας θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα, έχοντας δεχθεί ένα γκολ στα έξι περασμένα ταξίδια της. Παράλληλα, καλείται να υπερβεί την αρνητική παράδοση στην έδρα της Μπρόντμπι (10-3-1), αν και δεν έχει ηττηθεί εκεί την τελευταία διετία (0-1-1). Φρέσκα προβλήματα δεν αναφέρονται.
Key Stat: 4/5 νίκες έχει η Νόρντζελαντ στις πρόσφατες εξόδους της.
Συμπέρασμα: H Mπρόντμπι κινείται αδιάφορα μέχρι το φινάλε της σεζόν, αλλά μπορεί να παίξει ρυθμιστικό ρόλο στην υπόθεση του τίτλου. Οι οπαδοί της έχουν κάνει έκκληση να μην σταθεί εμπόδιο στην Νόρντζελαντ καθώς έτσι θα διευκολύνει το έργο της μισητής Κοπεγχάγης. Η φιλοξενούμενη έχει βρεθεί πολύ κοντά σε μια ιστορική ευκαιρία να πατήσει κορυφή και έχει τα φόντα να φύγει με το διπλό, ελπίζοντας σε τίτλο στο φινάλε.

7o σερί over για την Άαλεσουντ (1,65)

8/9 μετρά φέτος η Μπραν

7o σερί over για την Άαλεσουντ (1,65) Η Άαλεσουντ θέλει να διατηρηθεί αήττητη εντός και παράλληλα να συντηρήσει την καλή της παράδοση κόντρα στην Μπραν. Από διαδοχικά οver (1,65) προέρχεται η γηπεδούχος, 8/9 έχει φέτος η φιλοξενούμενη.
Η Άαλεσουντ δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη της επί της πρωτοπόρου Στρομσγκόντσετ καθώς γνώρισε βαριά ήττα με 4-2 από την Χάουγκεσουντ. Βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο ημίχρονο με χατ τρικ του Τζούρτζιτς και στην επανάληψη απλά περιόρισε το εύρος της ήττας.
Στο γήπεδό της δεν έχει γνωρίσει την ήττα φέτος σε τέσσερις αγώνες (2-2-0), ενώ διατηρεί απόρθητη την έδρα της από τον περασμένο Αύγουστο με δώδεκα παιχνίδια να μεσολαβούν έκτοτε. Εξαιρετική παράδοση συντηρεί κόντρα στην Μπραν την οποία έχει κερδίσει και τις πέντε φορές που πρόσφατα την υποδέχθηκε.
Κάρλσεν, Μάτλαντ, Χόνιγκβανγκ, Τζέιμς δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν.
Η Μπραν δείχνει να έχει συνέλθει από το άσχημο ξεκίνημά της και σταδιακά ανέρχεται στη βαθμολογία. Κατάφερε να διαλύσει την Σόγκνταλ με 5-0 την Τετάρτη σημειώνοντας όλα της τα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο.
Δεν έχει ηττηθεί στους πέντε αγώνες που πρόσφατα έδωσε σε πρωτάθλημα και κύπελλο (4-1-0), σκοράροντας δεκαπέντε φορές στους τρεις τελευταίους. Μακριά από το Μπέργκεν έχει σκοράρει σε κάθε έδρα που επισκέπτηκε, όμως δέχθηκε δύο τουλάχιστον γκολ από κάθε γηπεδούχο. Συνολικά μετρά 8/9 οver φέτος.
Νορντκβέλε, Λετσιεγέφκι είναι αμφίβολοι, ενώ εκτός παραμένουν οι Φακίρι και Μόχους.
Key Stat: Mόνο over σε 7 συναντήσεις τους στην έδρα της Άαλεσουντ.
Συμπέρασμα: H Άαλεσουντ δεν έχει βρει ακόμη την απαιτούμενη σταθερότητα, αλλά εντός έδρας διατηρείται ισχυρή. Με αυτοπεποίθηση στα ύψη η Μπραν θα επιδιώξει να σπάσει την άσχημη παράδοση που διατηρεί σε αυτό το γήπεδο. Όλα οδηγούν στο over το οποίο αποδίδει 1,65 στην bet365.


Εκμεταλλεύεται την έδρα η Τρόμσο (1,70)

4-1-0 έχει στο γήπεδό της και με την καλύτερη εντός έδρας άμυνα

Εκμεταλλεύεται την έδρα η Τρόμσο (1,70) Η Τρόμσο επιστρέφει στην έδρα της με στόχο να επιστρέψει και στις νίκες. 4-1-0 για τους γηπεδούχους εντός έδρας και με την καλύτερη άμυνα, με τη Βίκινγκ να σκοράρει δύσκολα και να μην είναι σε καλή κατάσταση. Στο 1,70 ο άσος στον William Hill.
Η Τρόμσο βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα της Στρόμσγκοντσετ από το πρώτο λεπτό (είναι και το μοναδικό γκολ που έχει δεχτεί στο πρώτο ημίχρονο) και χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει στη συνέχεια γνώρισε δίκαια την ήττα με 2-0. Μπορεί να έχει μόνο μία νίκη στα πέντε τελευταία (1-2-2), αλλά στην έδρα της δεν έχει ηττηθεί ακόμα (4-1-0) και μάλιστα διαθέτοντας την καλύτερη εντός έδρας άμυνα (10-2 τα γκολ).
Λογικά δεν προλαβαίνει ο αριστερός μπακ Ίντεσταντ, ενώ τραυματίες παραμένουν ο τερματοφύλακας Σάλμαν και ο μεσοεπιθετικός Μπέντικσεν. Τα εννιά τελευταία χρόνια που υποδέχτηκε τη Βίκινγκ έχει πέντε νίκες (5-2-2).
Την τέταρτη συνολικά ήττα της (3-2-4) και τρίτη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια (1-1-3) γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Βίκινγκ, χάνοντας με 1-2 από τη Λίλεστρομ σε παιχνίδι, πάντως, που δικαιούταν τουλάχιστον την ισοπαλία. Παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, αντιμετωπίζοντας συχνά πρόβλημα στην επίθεση, αφού μόνο η ουραγός Στάμπαεκ έχει σκοράρει λιγότερα γκολ από την ίδια (7-9 τα γκολ της).
Από τα εννιά παιχνίδια που έχει δώσει τα έξι ήταν under και εκτός έδρας έχει απολογισμό 1-2-2, αποτυγχάνοντας να σκοράρει στα 3/5. Ξανά εκτός αναμένεται να μείνουν ο βασικός στόπερ Μπιόρνταλ και ο μέσος Γκιάν, χωρίς να υπάρχουν άλλα φρέσκα προβλήματα.
Key Stat: Η Βίκινγκ έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση και εκτός έδρας δεν σκόραρε στα 3/5 παιχνίδια της.
Συμπέρασμα: Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες η Τρόμσο, που εντός έδρας είναι πολύ δυνατή (4-1-0) και διαθέτει και την καλύτερη άμυνα. Η Βίκινγκ δεν είναι σε καλή κατάσταση και σκοράρει δύσκολα. 1,70 πληρώνει ο άσος στον William Hill.


Κύπελλο με over η Σπόρτινγκ (2,30)

Πέντε over στα έξι τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις

Κύπελλο με over η Σπόρτινγκ (2,30) Καυτό φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου η Σπόρτινγκ, που είναι σε καλή κατάσταση και εσχάτως τα παιχνίδια της έχουν πολλά γκολ. Χωρίς άγχος η Ακαδέμικα, θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό, έχοντας εξασφαλισμένη την ευρωπαϊκή έξοδο. Στο 2,30 ο 1 & over στην Bet365.
Η Σπόρτινγκ θέλει να κλείσει μια αρκετά μέτρια χρόνια στο πρωτάθλημα με έναν εγχώριο τίτλο και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την τέταρτη θέση που κατέλαβε. Ο τελικός γίνεται στη Λισσαβόνα αλλά σε ουδέτερο γήπεδο, με τους τυπικά γηπεδούχους να βρίσκονται σε καλή κατάσταση.
Την τελευταία αγωνιστική κέρδισαν 4-2 την Μπράγκα και στα 11 τελευταία τους παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης έχουν μόνο δύο ήττες (8-1-2), μία από την Πόρτο (2-0) και μία στον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ από την Μπιλμπάο (3-1). Επιπλέον, από τα έξι τελευταία τους παιχνίδια τα πέντε ήταν over (στο άλλο ηττήθηκαν με 2-0).Επιστρέφει ο εξτρέμ Ιζμαΐλοφ (5 γκολ), αμφίβολος είναι ο δεξιός μπακ Ζοάο Περέιρα.
Η Ακαδέμικα χρειαζόταν ένα βαθμό στην έδρα της Γκιμαράες την τελευταία αγωνιστική για να παραμένει στην κατηγορία και κατάφερε να βγάλει διπλό με 1-2 και με δύο σερί νίκες (ενώ δεν είχε νίκη για 16 σερί αγωνιστικές), όχι μόνο εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία αλλά και ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς οι ομάδες που είναι από την 6η μέχρι τη 12η θέση δεν έχουν δικαίωμα να παίξουν στην Ευρώπη!
Χωρίς άγχος οι φιλοξενούμενοι, που δεν έχουν να χάσουν τίποτα, ενώ η κατάκτηση του κυπέλλου θα είναι τεράστια επιτυχία. Από τις απουσίες της ξεχωρίζει αυτή του μέσου Πάπε Σόου καθώς οι υπόλοιπες μακροχρόνιες δεν επηρεάζουν.
Key Stat: Ανεξαρτήτως διοργάνωσης η Σπόρτινγκ μετράει πέντε over στα έξι τελευταία της παιχνίδια.
Συμπέρασμα: Η Σπόρτινγκ είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου. Παίζει στην πόλη της (αλλά σε ουδέτερο) και είναι σε καλή κατάσταση, με τα τελευταία της παιχνίδια να έχουν πολλά γκολ. Η Ακαδέμικα ταξίδεψε χωρίς άγχος, αφού εκεί που κινδύνευε με υποβιβασμό, όχι μόνο σώθηκε αλλά εξασφάλισε και ευρωπαϊκή έξοδο. Στο 2,30 ο 1 & over στην Bet365.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.