Αρκετές επιλογές και σήμερα.


Με τα σκορ του ΠΑΟΚ (2,49) αλλά και τον άσσο σε καλή τιμή.

Με πολλές απουσίες ο Παναθηναϊκός

BET: Με τα σκορ του ΠΑΟΚ (2,49)
Όλη τη χρονιά παίζουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια με στόχο την πρωτιά στα πλέι οφ. Υποτονικοί μέχρι στιγμής οι «πράσινοι» στα πλέι οφ, που ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη με προβλήματα απουσιών. Μέση απόδοση 2,49 βγάζουν τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 στην Bet365.





Βαθμολογία πλέι-οφ
:
1) Παναθηναϊκός 5
2) ΠΑΟΚ 4
3) ΑΕΚ 3
4) Ατρόμητος 2
Παρά το ότι προηγήθηκε στο Περιστέρι στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός και ισοφαρίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, μένοντας στο 1-1 με τον Ατρόμητο και χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ. Ωστόσο, ευνοήθηκε από την ήττα του Παναθηναϊκού και μείωσε τη διαφορά του από την πρώτη θέση στον ένα βαθμό.
Όλη τη χρονιά παίζει ο Δικέφαλος (αλλά και ο Παναθηναϊκός) στα δύο παιχνίδια του με τους «πράσινους», πρώτα στην Τούμπα και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και δείχνει να έχει σοβαρευτεί εντός έδρας, αφού μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στη Θεσσαλονίκη, κέρδισε χωρίς να δεχτεί γκολ τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Συνολικά εντός έδρας στο πρωτάθλημα είχε απολογισμό 8-3-4.
Στα αρνητικά για τους Θεσσαλονικείς η παράδοση που είναι μοιρασμένη τα τελευταία χρόνια (3-2-4), στα θετικά το ότι με την επιστροφή από τιμωρία του Νιμανί ο Λάζλο Μπόλονι δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών.
Από απόλυτο φαβορί ο Παναθηναϊκός παίζει στα ίσα πλέον την πρωτιά στα πλέι οφ, αφού μετά από δύο αγωνιστικές στο μίνι πρωτάθλημα δεν έχει ακόμα νίκη (1-1 εντός με Ατρόμητο, 2-0 ήττα από ΑΕΚ στο τελευταίο του παιχνίδι). Οι «πράσινοι» πηγαίνουν στην Τούμπα γνωρίζοντας ότι με ενδεχόμενη ήττα μπορεί να βρεθούν ακόμα και στην τρίτη θέση.
Στην κανονική διάρκεια μακριά από την έδρα τους είχαν απολογισμό 9-3-3 με 11/15 under, ενώ συνολικά μετράνε 18 no-goal στα τελευταία 19 παιχνίδια. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα βλέπει τα προβλήματά του να αυξάνονται αντί να μειώνονται, αφού εκτός από τους γνωστούς τραυματίες (Λέτο, Ρούντολφ, Μαυρίας), δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους Νίνη και Σπυρόπουλο, που τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Επιστρέψει ο Κλέιτον, που είχε μείνει εκτός για πειθαρχικούς λόγους.
Πιθανές ενδεκάδες
ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Χαλκιάς – Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης (ή Λίνο) – Λάζαρ, Γκαρσία – Σαλπιγγίδης, Ίβιτς (ή Φωτάκης), Γεωργιάδης – Αθανασιάδης
Παναθηναϊκός (4-3-3): Καρνέζης – Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα – Βιτόλο, Ζέκα, Σιμάο – Κουίνσι, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος
Key Stat: Χωρίς νίκη ακόμα ο Παναθηναϊκός στα δύο παιχνίδια του στα πλέι οφ (0-1-1).
Συμπέρασμα: Ιδιαίτερα κρίσιμα τα δύο στη σειρά μεταξύ τους παιχνίδια για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, από τα οποία ίσως κριθεί και η πρωτιά των πλέι οφ. Παρά το ότι ο Δικέφαλος δεν ήταν καλός στο Περιστέρι, ο Παναθηναϊκός δείχνει πιο υποτονικός στα πλέι οφ και θα έχει και πάλι σημαντικές απουσίες.

Προβάδισμα νίκης η Χέρτα (1,73)

Μόνο 1 νίκη εκτός έδρας μέσα στο 2012 η Φορτούνα

Προβάδισμα νίκης η Χέρτα (1,73)
Η Χέρτα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα παραμονής κερδίζοντας την Φορτούνα στο Βερολίνο, γνωρίζοντας πως στο Ντίσελντορφ θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή. Στο 1,73 ο άσος.
Η Χέρτα κατάφερε να αποφύγει το μοιραίο έστω και προσωρινά κερδίζοντας στο φινάλε την Χόφενχαϊμ με 2-1, την ώρα που η Κολωνία έχανε από την Μπάγερν και υποβιβαζόταν.
Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη μετά από έξι αγωνιστικές στις οποίες είχε ηττηθεί τέσσερις φορές. Δεν έχει αξιοποιήσει την έδρα της στο ελάχιστο φέτος κερδίζοντας μόνο τέσσερις ομάδες που φιλοξένησε. Αιτία για την μέτρια πορεία της είναι η άμυνα που ήταν η δεύτερη χειρότερη της κατηγορίας.
Tραυματίες για τη γηπεδούχο οι Τζούρισιν, Φραντζ, Λουστενμπέργκερ, ενώ εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν θα μείνει και ο Λασόγκα που χτύπησε στο ματς του Σαββάτου. Πάγια εκτός οι Μιγιάτοβιτς, Νόιμαν.
Η Φορτούνα έδειχνε ακλόνητο φαβορί για την άνοδο στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Τσβάιτε Λίγκα, όμως μετά την επανέναρξη της σεζόν η πορεία της ήταν πτωτική και την οδήγησε στην τρίτη θέση της κατάταξης. Την Κυριακή δεν μπόρεσε να κερδίσει την Ντούισμπουργκ που αγωνιζόταν για μεγάλο μέρος του αγώνα με δέκα παίκτες μένοντας στο 2-2. Ο βαθμός πάντως της ήταν αρκετός, καθώς η Πάντερμπορν δεν κέρδιζε την ίδια ώρα την Σαν Πάουλι.
Η Ντίσελντορφ είναι πανίσχυρη στο γήπεδό της στο οποίο έχει υποστεί μόλις μία ήττα σε σε δεκαεπτά φετινούς αγώνες (11-5-1). Εκτός έδρας πάντως δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική, καθώς έχει πέντε νίκες σε δεκαεπτά ταξίδια της (5-9-3).
Χωρίς τον τιμωρημένο Ντουμ θα παραταχθεί η Φορτούνα, ενώ αμφίβολοι είναι οι Άλμερ και Φαν ντερ Μπεργκ.
Πιθανές ενδεκάδες
Χέρτα (4-2-3-1): Kraft- Lell, Hubnik, Janker, Bastians- Niemeyer, Kobiashvili - Ebert, Raffael, Ben-Hatira-Ramos 
Φορτούνα (4-2-3-1): Ratajczak- Levels, Lukimya, Juanan, Levels- Bodzek, Fink - Bröker, Rössler, Lambertz- Islö 
Κey Stat: Μόνο μία φορά κέρδισε εκτός έδρας μέσα στο 2012 η Φορτούνα.
Συμπέρασμα: Το άστρο του Ρεχάγκελ έλαμψε και πάλι στο φινάλε του πρωταθλήματος, καθώς μπόρεσε να οδηγήσει τη Χέρτα στα μπαράζ παρά τα άσχημα αποτελέσματα. Στο πρώτο ματς με την Φορτούνα οι Βερολινέζοι επιζητούν μόνο τη νίκη καθώς γνωρίζουν πως στο Ντίσελντορφ θα συναντήσουν τρομερές δυσκολίες. Η Φορτούνα είναι σε μέτρια κατάσταση τον τελευταίο καιρό και σαφώς αποδυναμωμένη εκτός έδρας. Προβάδισμα στον άσο, στο 1,73 στον William Hill.

6o σερί οver εντός η Εβιάν (1,925)

12/17 μετρά φέτος στο γήπεδό της

6o σερί οver εντός η Εβιάν (1,925)
Εβιάν και Λυών δεν έχουν το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο στα ματς που απομένουν. Οι γηπεδούχοι πάντως θέλουν να διατηρηθούν στην τιμητική ένατη θέση και σκοράρουν με μεγάλη άνεση, ειδικά στο γήπεδό τους. Στο 1,925 προσφέρεται το over.
H Eβιάν παρότι έχει εξασφαλίσει την παραμονή της συνεχίζει να είναι ανταγωνιστική και δεν χαρίζεται σε καμία ενδιαφερόμενη αντίπαλό της. Μετά την ισοπαλία με την πρωτοπόρο Μονπελιέ με 2-2 στο Μονσόν κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Αζαξιό, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ.
Έφτασε έτσι στα τέσσερα ματς χωρίς ήττα στα οποία έχει μαζέψει δέκα βαθμούς. Επί έξι αγωνιστικές σκοράρει ανελλιπώς, σημειώνοντας τουλάχιστον δύο γκολ κόντρα στις τέσσερις πρόσφατες αντιπάλους της. Μετά από τρεις σερί ήττες στο γήπεδό της μπόρεσε να πάρει έξι βαθμούς στις περασμένες υποδοχές των Τουλούζ και Αζαξιό, χωρίς ωστόσο να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.
Λακέ, Γκοβού, Μενσά είναι τραυματίες, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μπεριγκό, Πόουλσεν. Κελιφά και Μονγκονγκί επιστρέφουν μετά από τιμωρία μιας αγωνιστικής.
Η Λυών θα αρκεστεί στη συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ τη νέα χρονιά καθώς η ισοπαλία που παραχώρησε το Σάββατο κόντρα στην Μπρεστ καθιστά αδύνατη την προσπάθειά της να προλάβει την τρίτη θέση, καθώς η Λιλ πλέον έχει αποσταστεί κατά έντεκα βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν σε όλη τη διάρκεια της περιόδου την εκτός έδρας αδυναμία τους να φτάσουν στη νίκη καθώς πήραν τους τρεις βαθμούς μόνο σε πέντε από τα δεκαεπτά γήπεδα που επισκέπτηκαν. Στις πέντε προηγούμενες εξορμήσεις τους κέρδισαν μόνο μία φορά και πέτυχαν μόλις δύο γκολ.
Έντερσον, Ταφέρ, Μενσά παραμένουν εκτός, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Μπάστος και Λόβρεν.
Πιθανές ενδεκάδες
Εβιάν (4-4-1-1): Andersen-Wass, Cambon, Rippert, Mongongu-Barbosa, Sorlin, Bi, Kahlenberg-Khelifa-Sagbo
Λυών (4-2-3-1): Lloris-Cissokho, Cris, Kone, Dabo-Kallstrom, Gonalons-Lacazette, Gourcuff, Gomis-Lisandro
Key Stat: 12/17 over έχει εντός η Εβιάν και 5 συνεχόμενα.
Συμπέρασμα: Η Εβιάν διατηρεί την καλή της εικόνα ακόμη και τώρα που είναι βαθμολογικά αδιάφορη παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο. Χωρίς κίνητρο πλέον η Λυών μπορεί να αγωνιστεί απελευθερωμένη από κάθε άγχος. Επιλογή το over στο 1,925 της bet365.

1,80 το έκτο σερί over της Γκενκ

Και τα πέντε τελευταία της παιχνίδια ήταν over 3,5 και τρία από αυτά και over 4,5

1,80 το έκτο σερί over της Γκενκ
Με την Άντερλεχτ να έχει στεφθεί πρωταθλήτρια το Γκενκ-Κλαμπ Μπριζ είναι σαν μπαράζ για τη δεύτερη θέση. Αν και οι φιλοξενούμενοι είναι γενικά «σφιχτοί» τελευταία η Γκενκ αναμένεται να τους παρασύρει στο ρυθμό της, βγάζοντας και έκτο συνεχόμενο over (1,80 στην Bet365).
Σε ένα από τα μεγάλα ντέρμπι της χώρας η Γκενκ θα προσπαθήσει με νίκη να προσπεράσει την Κλαμπ Μπριζ (είναι στο -1 αυτήν τη στιγμή) και μία αγωνιστική πριν το φινάλε να ανέβει στη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ παίζει εκτός έδρας με τη Γάνδη.
Στα πλέι οφ οι γηπεδούχοι αγνοούν την ισοπαλία έχοντας έξι νίκες και δύο ήττες (6-0-2 με γκολ 17-14) και τα πέντε τελευταία τους παιχνίδια ήταν όλα over 3,5 και σε αυτά σημειώθηκαν κατά μέσο όρο 5 γκολ ανά αγώνα. Εντός έδρας στην κανονική διάρκεια είχαν απολογισμό 10-3-2 με 11/15 να είναι over. Τραυματίστηκε και δεν θα αγωνιστεί ο μέσος Μπούφελ (8 γκολ), ενώ παραμένουν εκτός ο μπακ-χαφ Βαντενμπόρε και ο ηγέτης Ντε Μπράουνε (8 γκολ, 14 ασίστ).
Η Κλαμπ Μπριζ προσπάθησε να χαλάσει τη φιέστα πρωταθλήματος της Άντερλεχτ, αλλά δεχόμενη γκολ από πέναλτι στο 94’, έφερε τελικά εκτός έδρας 1-1 και θα προσπαθήσει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές να διατηρήσει τη δεύτερη θέση την οποία κατέχει. Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Κόρτραϊκ.
3-2-3 είναι το ρεκόρ της στα πλέι οφ μέχρι τώρα και 7-3-5 εκτός έδρας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 10/15 over. Οι φιλοξενούμενοι ενισχύονται από τις επιστροφές από τιμωρία των ακραίων μπακ Χόγκλι και Χούφκενς, ενώ οι μέσοι Ραφαέλοφ (6 γκολ) και Βάσκεζ (6 γκολ) αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ίσως να μην προλάβουν να αγωνιστούν.
Key Stat: Η Γκενκ μετράει πέντε συνεχόμενα over 3,5, με τρία από αυτά να είναι και over 4,5.
Συμπέρασμα: Αναμέτρηση που κατά πολύ μεγάλο ποσοστό αναμένεται να κρίνει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γκενκ που θέλει μόνο νίκη μετράει πέντε συνεχόμενα over 3,5 (!), με το over να πληρώνει 1,80 στην Bet365 και να αποτελεί ασφαλή επιλογή.

Νίκη γοήτρου για Κορτράικ (3,60)

Πανηγυρίζει ακόμα η Άντερλεχτ

Νίκη γοήτρου για Κορτράικ (3,60)
Το μεθύσι από την κατάκτηση του τίτλου της Άντερλεχτ θέλει να εκμεταλλευτεί η Κορτράικ και να κλείσει τη χρονιά αφήνοντας ικανοποιημένο τον κόσμο της στο τελευταίο παιχνίδι της για τα πλέι οφ. Αξίζει ο άσος στο 3,60, αφού οι φιλοξενούμενοι ακόμα πανηγυρίζουν.

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι το παιχνίδι Κορτράικ-Άντερλεχτ για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και ίσως μόνο οι γηπεδούχοι έχουν ένα μικρό κίνητρο, αφού παίζουν για τελευταία φορά φέτος μπροστά στο κοινό τους.

Την υπέρβαση έκανε φέτος η Κορτράικ με την πορεία της στο πρωτάθλημα και την είσοδο στα πλέι οφ του πρωταθλητή, δεν κατάφερε όμως το κάτι παραπάνω και δεν θα βγει στο Γιουρόπα Λιγκ του χρόνου. Αν και ξεκίνησε καλά με το 1-1 στο Άντερλεχτ και τη νίκη με 3-1 επί της Μπριζ, η συνέχεια δεν ήταν η ίδια για την Κορτράικ, που στα υπόλοιπα έξι ματς πήρε μόλις τέσσερις βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση με 31 βαθμούς. Στόχος να την αποφύγει και να ξεπεράσει την Σταντάρ που έχει 32, ενώ θα θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της με μία νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Άντερλεχτ. Στο τελευταίο παιχνίδι της στην έδρα της Γάνδης έπαιξε εκπληκτικό και ελεύθερο ποδόσφαιρο και επικράτησε με 2-3, ενώ ως το 85' ήταν μπροστά στο σκορ με 0-3.

Ως τώρα η Κορτράικ στα πλέι οφ έχει απολογισμό 2-2-4 με τέρματα 12-17, έχει τη χειρότερη άμυνα απ' όλες τις ομάδες, ενώ στα τελευταία δύο παιχνίδια της έχουν μπει 12 τέρματα! Εντός έδρας μετράει 1-1-2 έχοντας φέρει 4/4 GG και 3/4 over, στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει 4/5 GG και over.

Η Άντερλεχτ ετοίμασε φιέστα στο ματς με την Μπριζ την Κυριακή, η οποία παραλίγο να χαλάσει όταν στο 75' η μισητή της αντίπαλος έκανε το 0-1. Οι πρωταθλητές πίεσαν στη συνέχεια και κατάφεραν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων να κάνουν το 1-1 και να εξασφαλίσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα μπροστά στους οπαδούς τους. Πλέον τα πλέι οφ είναι διαδικαστικά για την Άντερλεχτ, με τους παίκτες να σκέφτονται τις διακοπές δύο ματς πριν τελειώσει η διοργάνωση. Δίκαια πήρε φέτος το πρωτάθλημα η Άντερλεχτ, η οποία είχε ένα κενό διάστημα ενός μήνα, όμως αυτό δεν έφτανε για να κάνει την υπέρβαση η Μπριζ.

Μόλις μία ήττα έκανε η Άντερλεχτ στα πλέι οφ έχοντας απολογισμό 4-3-1 με τέρματα 13-6, μπορεί να ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες, όμως στα υπόλοιπα έξι ματς έκανε τέσσερις ήττες και πήρε δίκαια τον τίτλο. Εκτός έδρας μετράει 3-1-0, τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ήταν under και NG.

Key Stat: Η αδιαφορία της Άντερλεχτ που ακόμα πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου και η δίψα της Κορτράικ για μια νίκη επί της πρωταθλήτριας που θα αφήσει ικανοποιημένο το κοινό της. Στο ματς του πρώτου γύρου των πλέι οφ η γηπεδούχος είχε αποσπάσει 1-1 στην έδρα της Άντερλεχτ.

Συμπέρασμα: Αν και το 1Χ πληρώνει εξίσου καλά (2,00) στην Bet365, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός πως η Άντερλεχτ έχει κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο και θα παίξει για το... τίποτα. Σίγουρα είναι καλύτερη ομάδα από την Κορτράικ, όμως οι γηπεδούχοι θα θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με επιτυχία μπροστά στο κοινό τους και απ' όσα έχουν δείξει ως τώρα, μπορούν να το καταφέρουν και να πληρώσουν το 3,60 του άσου.

Για το GG στο Άνγκελχολμς (1,72)

Δεν θα κλειστεί η Λαντσκρόνα

Για το GG στο Άνγκελχολμς (1,72)
Ομάδες που έχουν εύκολα το γκολ επιθετικά και δέχονται εξίσου εύκολα αμυντικά είναι Άνγκελχολμς και Λαντσκρόνα, με την Bet365 να προσφέρει σε ψηλά επίπεδα τόσο το over (1,875), όσο και το GG (1,72).
Ανοιχτά και ελεύθερα παίζουν και φέτος Άνγκελχολμς και Λαντσκρόνα και οι αποδόσεις για τα πολλά γκολ και το αμφίσκορο αποτέλεσμα στο μεταξύ τους ματς προκαλούν. 5/5 GG φέτος η φιλοξενούμενη, 4/5 η γηπεδούχος με τρία συνεχόμενα over.

Μέτρια εμφάνιση από την Άνγκελχολμς στο παιχνίδι της Δευτέρας στην έδρα της φορμαρισμένης Γιόνσεπινγκ. Μπορεί η ομάδα να έχανε με 1-0 στο ημίχρονο, όμως από το 40' έπ[αιζε με παίκτη παραπάνω και θα περίμενε κανείς να μπει αφηνιασμένη στην επανάληψη. Μόνο αυτό δεν έγινε, το 2-0 έγινε στο 48' και η υπεροχή που είχε η Άνγκελχολμς στη συνέχεια δεν έφερε γκολ. Τελικά το 2-1 έγινε στο 80', η Γιόνσεπινγκ στη συνέχεια έμεινε με εννιά και η Άνγκελχολμς ισοφάρισε σε 2-2, ενώ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις για να πάρει τη νίκη. Είχε προηγηθεί η φοβερή εμφάνιση με το 3-1 επί της Ασιρίσκα σε ένα ματς όπου έπρεπε να είναι 5-2, για μια Άνγκελχολμς που δύσκολα θα κάνει την περσινή πορεία όπου τερμάτισε τρίτη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα δεν είναι καλή και σίγουρα θα τερματίσει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.

Δύο νίκες σε ισάριθμα ματς έχει εντός έδρας η Άνγκελχολμς, η οποία έχει φέρει τρία συνεχόμενα GG και over στο πρωτάθλημα, ενώ συνολικά μετράει 4/5 GG και 3/5 over ως τώρα στη Superettan.

Και η Λαντσκρόνα είναι μία από τις πιο επιθετικές ομάδες της κατηγορίας, με το 4-3-3 του Χένρικ Λάρσον να προσφέρει ματς γεμάτα γκολ και θέαμα. Οι νέοι παίκτες δυσκολεύτηκαν να αφομοιώσουν το σύστημα και η Λαντσκρόνα ξεκίνησε με δύο σερί ήττες, όμως στα τελευταία τρία έχει πάρει επτά βαθμούς, κερδίζοντας 2-1 την Βάρμπεργκ και 3-2 την Ασιρίσκα και φέρνοντας ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Βέρναμο. Η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Λάρσον έχει κοπάσει, ο ίδιος ξέρει πως μάλλον φέτος θα είναι η τελευταία του χρονιά στην ομάδα σε περίπτωση που δεν καταφέρει να την ανεβάσει στα μεγάλα σαλόνια. Το ρόστερ δεν είναι άσχημο για τα δεδομένα της Superettan, όμως δύσκολα θα μπορέσει ο σύλλογος του Σκόνε να χτυπήσει πρόκριση απέναντι στα μεγαθήρια της κατηγορίας.

Εκτός έδρας η Λαντσκρόνα έχει απολογισμό 0-1-1, και τα πέντε φετινά παιχνίδια της ήταν αμφίσκορα, ενώ τέσσερα από τα πέντε τελείωσαν στο over. Επιπλέον, 4/5 είχαν ως σύνολο τερμάτων τα 2-3 γκολ.

Key Stat: Τα 3/3 σερί GG και Over της Άνγκελχολμς και τα 5/5 GG της Λαντσκρόνα από τις αρχές της χρονιάς, τα οποία γίνονται αυτομάτως 8/8 αν υπολογίσουμε και τα φιλικά παιχνίδια.

Συμπέρασμα: Η ομάδα του Λάρσον δεν θα κλειστεί και θα προσπαθήσει να διευρύνει το σερί της, ενώ και η Άνγκελχολμς έχει βρει τον τρόπο να σκοράρει και θα παίξει για τη νίκη. Το over πληρώνει σχεδόν 1,90 στην Bet365, το να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες δίνεται στο 1,72.

Δείχνει Μάλμε το τοπικό ντέρμπι (2,00)

Εκδίκηση για τα περσινά θέλουν οι γηπεδούχοι

Δείχνει Μάλμε το τοπικό ντέρμπι (2,00)
Καλύτερη δείχνει η Μάλμε της Χέλσινγκμποργκ ως τώρα στα παιχνίδια της Allsvenskan και στο μεταξύ τους ντέρμπι έχει το προβάδισμα. Άνευ αγώνα είχε κερδίσει πέρσι η Χέλσινγκμποργκ στην ίδια έδρα, στο 2,00 της Bet365 η εκδίκηση των γηπεδούχων.

Πολλά επεισόδια και μια διακοπή εις βάρος της Μάλμε είχε το περσινό ντέρμπι του Σκόνε ανάμεσα στους γηπεδούχους και την Χέλσινγκμποργκ, με τη δεύτερη να παίρνει στα χαρτιά το ματς με 0-3, αφού ένα βεγγαλικό χτύπησε τον τερματοφύλακά της. Τεταμένη η ένταση για άλλη μια χρονιά, αναμένεται να πέσουν κορμιά στο γήπεδο.

Στο Σβέντμπανκ η Μάλμε κάνει πάντα παιχνίδι κατοχής και δύσκολα κάποια αντίπαλος γλυτώνει από την πίεσή της. Το έκανε η Γκέφλε στην πρεμιέρα (0-0), όμως στα επόμενα εντός έδρας ματς η Μάλμε καθάρισε είτε εύκολα (Συριάνσκα 2-0, Κάλμαρ 2-0), είτε δύσκολα όπως στο ματς της Δευτέρας με τη Χέλσινγκμποργκ, στο οποίο οι τελικές ήταν μεν 32-6 υπέρ των γηπεδούχων, όμως τη νίκη έδωσε στην εκπνοή των καθυστερήσεων ο φορ Ράνεγκι με κεφαλιά, τη στιγμή που η Ατβίνταμπεργκ είχε ισοφαρίσει στο 88' σε μία από τις λίγες επιθέσεις της. Κανείς δεν ξεχνά τα περσινά έκτροπα, η διοίκηση παίρνει μέτρα για να μη συμβούν τα ίδια, ενώ οι παίκτες μιλούν για εκδίκηση, αφού πέρσι θεωρούν πως θα μπορούσε η ομάδα να πάρει τη νίκη αν δεν υπήρχε η διακοπή του αγώνα.

Εντός έδρας η Μάλμε έχει απολογισμό 3-1-0 με τέρματα 6-1, έχει φέρει 3/4 NG και ισάριθμα under σ' αυτά τα παιχνίδια, μοναδικό over το 2-1 της Δευτέρας. Στα τελευταία τρία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα η Μάλμε έχει 3/3 over και GG, συνολικά στο πρωτάθλημα μετράει 5/8 over και 4/8 αμφίσκορα.

Η Χέλσινγκμποργκ δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη χρονιά και πλέον και οι πιο δύσπιστοι βλέπουν πως η ομάδα δύσκολα θα κάνει το περσινό ριπίτ. Το ρόστερ δεν έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με πέρσι, όμως η επιθετική ευστοχία που είχε η ομάδα το 2011 φαίνεται να έχει χαθεί και τα γκολ έρχονται δύσκολα. Μπορεί η νταμπλούχος να είναι αήττητη από την πρεμιέρα και το 1-0 με τη Νόρκεπινγκ, όμως οι εμφανίσεις της κυμαίνονται από μέτριες ως κακές και ότι βαθμοί κατακτά, είναι κυρίως χάρη στην τύχη και την ικανότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών της. Στα τελευταία έξι ματς έχει μόλις δύο νίκες, οι οποίες ήταν μεν εκτός έδρας, αλλά κόντρα στις δύο νεοφώτιστες της κατηγορίας, Σούντσβαλ και Ατβίνταμπεργκ.

Ο απολογισμός της Χέλσινγκμποργκ μακριά από την έδρα της είναι 2-1-1 με τέρματα 3-2, έχει φέρει 3/4 NG και under σ' αυτά τα ματς, συνολικά ως τώρα μετράει 6/8 under και 4/8 NG στο πρωτάθλημα.

Key Stat: Μοιρασμένη ουσιαστικά η παράδοση, από το 1998 στην έδρα της Μάλμε οι γηπεδούχοι έχουν απολογισμό 4-4-3, χωρίς να υπολογίζεται το περσινό 0-3 στα χαρτιά της Χέλσινγκμποργκ.

Συμπέρασμα: Η Μάλμε επέστρεψε στις νίκες και στο Σβέντμπανκ δύσκολα χάνει από τον οποιονδήποτε, πόσο μάλλον από τη στιγμή που θα παίζει σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Η Χέλσινγκμποργκ έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα και μπορεί το παιχνίδι να είναι μεγάλο ντέρμπι και δύσκολο σε πρόβλεψη, όμως δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την τρέχουσα φόρμα της Μάλμε και το κακό πρόσωπο που βγάζει στα παιχνίδια της η Χέλσινγκμποργκ.

Άσος & οver για την Μπαΐα (2,87)

11-3-0 στα πρόσφατα εντός έδρας

Άσος & οver για την Μπαΐα (2,87)
H Mπαΐα περνάει με λευκή ισοπαλία στην επόμενη φάση του κυπέλλου Βραζιλίας, όμως γνωρίζει πως δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν στην εστία της για δεύτερη φορά απέναντι στην επικίνδυνη Πορτουγκέζα. Με όπλο το Πιτουάσου η γηπεδούχος μπορεί να συνδυάσει νίκη με over (2,87).
H Mπαΐα κατάφερε να πάρει λευκή ισοπαλία στο Κανίντε από την Πορτουγκέζα και να γίνει το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Χρειάζεται απλά μια νίκη για να πάρει την πρόκριση, με το 0-0 να οδηγεί τις ομάδες στη διαδικασία των πέναλτι.
Οι γηπεδούχοι έχουν κατά νου και το επερχόμενο ματς με την Βιτόρια στα πλαίσια του τοπικού πρωταθλήματος Μπαΐάνο το οποίο θα καθορίσει τον τίτλο. Στο πρώτο μεταξύ τους ματς δεν υπήρξε σκορ. Η Μπαΐα είναι πανίσχυρη στο Πιτουάσου στο οποίο παραμένει αήττητη για δεκατέσσερα ματς έχοντας σημειώσει έντεκα νίκες σε αυτό το διάστημα.
Αμφίβολος ο επιθετικός Ντούγκλας που έχει σημειώσει 19 γκολ ως τώρα καθώς ταλαιπωρείται από μυικό τραυματισμό. Η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν τη σέντρα.
Η Πορτουγκέζα θα αγωνίζεται εκ νέου στη μεγάλη κατηγορία φέτος μετά την τρελή πορεία που έκανε πέρυσι στην Σέριε Β, η οποία της χάρισε με άνεση τον τίτλο. Το κύπελλο δεν είναι άμεση προτεραιότητα, αλλά στο σημείο που έχει φτάσει δεν θα πει όχι στη διάκριση.
Το 0-0 που παραχώρησε στο Κανίντε μείωσε κατά πολύ τις ελπίδες της για πρόκριση, καθώς εκτός έδρας εμφανίζεται αποδυναμωμένη φέτος. Έντεκα ματς πέρασαν από την τελευταία της εκτός έδρας επικράτηση, ενώ έμεινε άποντη στις πέντε τελευταίες εξόδους της. Παρόλα αυτά μόνο σε 2/20 προηγούμενες εξορμήσεις της δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.
Key Stat: Mε οver συνδυάστηκαν 7/10 πρόσφατες εντός έδρας νίκες της Μπαΐα.
Συμπέρασμα: H Mπαΐα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Παρόλα αυτά θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο γκολ για να νιώθει άνετη καθώς η Πορτουγκέζα σκοράρει με μεγάλη άνεση μακριά από το Κανίντε. Στο 2,87 ο συνδυασμός άσου και over στην bet365.






Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.