Επιλογές Κυριακής.

Πολύ καλή και η χθεσινή στοιχηματική μέρα καθώς πέρασαν 3/4 δελτία και 6/8 σημεία.
Για να δούμε τα σημεία για σήμερα.

GG (1,72) και κόκκινη στο ντέρμπι Μιλάνου

Οκτώ συνολικά αποβολές στα εφτά τελευταία μεταξύ τους

GG (1,72) και κόκκινη στο ντέρμπι Μιλάνου Ντέρμπι στο Μιλάνο που κρίνει πολλά. Για την Ίντερ τη συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά κύπελλα του χρόνου και για τη Μίλαν τον τίτλο. Αναμένονται πολλά νεύρα και δυνατές μονομαχίες, με την Ίντερ με τον Στραματσιόνι στον πάγκο της να μετράει 6/7 over (1,85) και goal-goal (1,72).
Η Ίντερ γνώρισε την πρώτη της ήττα στην εποχή Στραματσιόνι με 3-1 από την Πάρμα παρά το ότι προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο και πλέον έχει ελάχιστες ελπίδες να προλάβει το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ εξαιτίας του δύσκολου προγράμματος (Μίλαν εντός, Λάτσιο εκτός) δεν αποκλείεται να χαθεί ακόμα και η θέση του Γιουρόπα Λιγκ.
Στα εφτά ματς με τον Στραματσιόνι έχει φέρει μόνο μία φορά under (6/7 over) και κράτησε μόνο μία φορά ανέπαφη την εστία της (6/7 goal-goal). Εντός έδρας έχει απολογισμό 9-4-5 (12/18 over), με τα τρία τελευταία εντός να λήγουν 5-4, 2-1 και 2-1, ενώ είναι μία από τις δύο ομάδες μέχρι τώρα που κέρδισε τη Μίλαν εκτός έδρας.
Σημαντικά προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν, με τον επιθετικό Κασταίνιος να παραμένει εκτός και τον Κίβου να είναι τραυματίες, ενώ επιστρέφει ο αρχηγός Ζανέτι.
Η Μίλαν εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Γιουβέντους και με τη δική της νίκη βρέθηκε στο -1 από την κορυφή με το ντέρμπι με την Ίντερ να κρίνει το κατά πόσο μπορεί να συνεχίζει να ελπίζει. Πλέον είναι αήττητη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια (4-1-0), ενώ εκτός έδρας το αήττητο σερί της είναι μεγαλύτερο αφού δεν χάνει εκτός εδώ και εφτά παιχνίδια (6-1-0). Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Νοβάρα.
70 γκολ έχει σκοράρει σε 36 αγωνιστικές, επίδοση που είναι η καλύτερη στην κατηγορία ενώ εκτός έδρας είναι και η καλύτερη ομάδα, με απολογισμό 12-3-3 (γκολ 36-18). Περιορισμένα πλέον τα προβλήματα απουσιών με τους Τιάγκο Σίλβα (2 γκολ) και Πάτο να είναι έκτος.
Αν εξαιρεθεί το περσινό 0-1 η Ίντερ δεν έχει άλλη ήττα εντός έδρας τα έξι τελευταία χρόνια (5-0-1), ενώ δεν έχει λήξει κανένα παιχνίδι ισόπαλο στα 14 τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως γηπεδούχου! Επιπλέον, στα εφτά πιο πρόσφατα υπήρξαν οκτώ συνολικά αποβολές, τρεις για τη Μίλαν και πέντε για την Ίντερ.
Πιθανές ενδεκάδες
Ίντερ (4-3-1-2): Julio Cesar – Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti – Guarin, Stankovic, Cambiasso – Sneijder – Milito, Zarate (ή Alvarez)
Μίλαν (4-3-1-2): Abbiati – Abate, Bonera (ή Mexes), Nesta, Antonini – Nocerino, Van Bommel (ή Ambrosini), Muntari – Boateng – Ibrahimovic, Robinho
Key Stat: Με τον Στραματσιόνι στον πάγκο της η Ίντερ μετράει 6/7 over και goal-goal.
Συμπέρασμα: Άκρως ενδιαφερόμενες βρίσκει και τις δύο ομάδες το μεταξύ τους ντέρμπι, με την Ίντερ να κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης και την Μίλαν να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Σίγουρα θα υπάρχουν πολλά νεύρα με την κόκκινη κάρτα να είναι αρκετά πιθανό ενδεχόμενο (άλλωστε υπήρξαν οκτώ συνολικά αποβολές στα εφτά τελευταία μεταξύ τους) και την Ίντερ να είναι αρκετά ευάλωτη αμυντικά, έχοντας με τον Στραματσιόνι στον πάγκο της 6/7 over (1,85 στην Bet365) και goal-goal (1,72 στην ίδια εταιρεία).

Βγάζει και 7ο σερί GG η Σιένα (1,73)

Σε πολύ καλή κατάσταση η Πάρμα

Βγάζει και 7ο σερί GG η Σιένα (1,73) Η Σιένα εξασφάλισε την παραμονή της την προηγούμενη αγωνιστική. Σκοράρει ανελλιπώς εδώ και πολλές εβδομάδες ενώ και τα έξι τελευταία της παιχνίδια ήταν goal-goal. Πολλά goal-goal και over και για τη φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό Πάρμα. Στο 1,73 το αμφίσκορο αποτέλεσμα στον William Hill.
Έχοντας σχεδόν εξασφαλίσει τη σωτηρία της πριν παίξει στο Ολίμπικο η Σιένα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λάτσιο και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα οριστικοποίησε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Για τους γηπεδούχους αυτό ήταν το έκτο σερί goal-goal στο πρωτάθλημα και παρά το ότι έχουν χάσει κάποια βασικά στελέχη της επίθεσής τους έχουν καταφέρει να σκοράρουν και στα οκτώ τελευταία τους παιχνίδια (με τα εφτά να είναι goal-goal).
Στην έδρα τους έχουν απολογισμό 8-4-6 (11/18 under) και απέτυχαν να σκοράρουν εκεί μόνο στα δύο από τα έντεκα τελευταία. Κόντρα στην Πάρμα έχουν, ωστόσο, μόνο μία νίκη στις έξι τελευταίες φορές που την υποδέχτηκαν με 4/6 goal-goal.
Σταθερά εκτός παραμένουν οι επιθετικοί Καλαϊό (10 γκολ) και Γκονζάλες και οι μέσοι Άντζελο και Τζόρτζι, νέα απουσία αυτή του αμυντικού Πεζόλι.
Η Πάρμα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και εκεί που κινδύνευε με υποβιβασμό έχει ανέβει στην 8η θέση καθώς προέρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες (δεν το είχε καταφέρει από τη σεζόν 1999/2000). Πιο πρόσφατη το 3-1 επί της Ίντερ με ανατροπή, σε παιχνίδι που ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 54΄.
Τα τέσσερα τελευταία της ήταν over, ενώ «πολλά γκολ» είχαν και τα εφτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα με τα έξι να είναι και goal-goal. Ωστόσο, ακόμα διαθέτει αρνητική διαφορά τερμάτων (51-53) και εκτός έδρας έχει ρεκόρ 4-6-8 με 12/18 over!
Ο Ντοναντόνι μπορεί να υπολογίζει ξανά στον μέσο Γκόμπι (2 γκολ) που εξέτισε την ποινή του, αλλά θα μείνουν εκτός ο τιμωρημένος μέσος Βαλντές και ο τραυματίας μέσος Μαρίγκα και πιθανότατα και οι Μιράντε (τερματοφύλακας) και Φλόκαρι (επιθετικός, 7 γκολ), οι οποίοι είναι αμφίβολοι.
Πιθανές ενδεκάδες
Σιένα (3-5-2): Pegolo – Rossettini, Contini, Terzi – Vitiello, Vergassola, Gazzi, Brienza, Del Grosso – Destro, Larrondo
Πάρμα (3-5-2): Pavarini – Zaccardo, Paletta, Lucarelli – Biabiany, Valiani, Musacci, Galloppa, Gobbi – Okaka, Giovinco
Key Stat: Η Σιένα μετράει έξι σερί goal-goal και η Πάρμα έξι στα οκτώ τελευταία.
Συμπέρασμα: Παιχνίδι μεταξύ ομάδων που δεν κινδυνεύουν και είναι σε καλή κατάσταση. Αμφότερες έχουν συνεχόμενα goal-goal και over με την Πάρμα να προέρχεται και από πέντε σερί νίκες. Σε επίπεδο σημείου οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα, αλλά αυτό που ξεχωρίζει ως επιλογή είναι το goal-goal που πληρώνει 1,73 στον William Hill.

Χάνει ξανά εκτός η Λάτσιο (2,40)

Πέντε σερί ήττες μακριά από το Ολίμπικο

Χάνει ξανά εκτός η Λάτσιο (2,40) Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον η Αταλάντα, που είναι όμως πολύ δυνατή εντός έδρας. Η Λάτσιο ταξιδεύει με σημαντικότατες ελλείψεις και στα τελευταία της παιχνίδια δείχνει να έχει καταρρεύσει. Στο 2,40 ο άσος στην Bet365, με τη Λάτσιο να μετράει πέντε σερί εκτός έδρας ήττες και εφτά στα οκτώ τελευταία.
Μετά από δύο σερί εντός έδρας νίκες που την εξασφάλισαν και μαθηματικά, η Αταλάντα πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και ηττήθηκε δίκαια με 2-0 από την Μίλαν, παραμένοντας στο μέσον της βαθμολογίας. Εκτός από το κίνητρο να αποχαιρετήσουν το κοινό τους με νίκη στο τελευταίο εντός έδρας της χρονιάς, άλλος ορατός στόχος δεν υπάρχει.
Αν και έχει φέρει 13 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (13-13-10), αγνοεί το ισόπαλο αποτέλεσμα στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (4-0-4 με 6/8 no-goal). Στο Μπέργκαμο έχει χάσει μόνο τρεις φορές φέτος (9-6-3, από Μίλαν, Γιουβέντους και Σιένα) κι έχει μόνο μία ήττα στα οκτώ τελευταία (5-2-1). Τα 14 από τα 18 εντός έδρας της παιχνίδια ήταν και under.
Τις τρεις τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Λάτσιο κέρδισε ισάριθμες φορές, αλλά συνολικά οι λατσιάλι είναι η ομάδα με την οποία έχει φέρει περισσότερες ισοπαλίες από κάθε άλλη στη Serie A. Τραυματίες παραμένουν οι Καπέλι (αμυντικός), Μπρίγκι (μέσος) και Μαριλούνγκο (επιθετικός, 4 γκολ).
Η Λάτσιο γκέλαρε και με τη Σιένα μεσοβδόμαδα (1-1) και μη έχοντας νίκη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια (0-2-3) έμεινε στο -2 από την τρίτη θέση και μάλιστα κινδυνεύει να χάσει και το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας και δύσκολο πρόγραμμα. Μετά το Μπέργκαμο παίζει εντός έδρας με την Ίντερ.
Αν και εκτός έδρας έχει 7-2-9 προέρχεται από πέντε σερί ήττες μακριά από το Ολίμπικο (στις τέσσερις πιο πρόσφατες δέχτηκε από δύο γκολ και πάνω), ενώ έχει και μόνο μία νίκη στα οκτώ παιχνίδια που προηγήθηκαν μακριά από την έδρα της (1-0-7). 14/18 εκτός έδρας της ματς ήταν over.
Τα προβλήματα αντί να μειώνονται μεγαλώνουν, αφού θα λείψουν από το Μπέργκαμο οι τιμωρημένοι Μαρκέτι (τερματοφύλακας), Μπιάβα (στόπερ), Ντίας (στόπερ) και Λεντέσμα (μέσος και αρχηγός, 3 γκολ) και οι τραυματίες Στανκεβίτσιους (στόπερ), Ράντου (μπακ), Μπρόκι (μέσος), Ερνάνες (μεσοεπιθετικός, 8 γκολ), Ρόκι (επιθετικός, 5 γκολ) και Κλόζε (12 γκολ).
Πιθανές ενδεκάδες
Αταλάντα (4-4-1-1): Consigli – Raimondi (ή Lucchini), Stendardo, Manfredini, Peluso – Schelotto, Carmona, Cigarini, Bonaventura (ή Gabbiadini) – Moralez – Denis
Λάτσιο (4-2-3-1): Bizzarri – Konko, Scaloni, Diakite, Lulic (ή Garrido) – Matuzalem, Cana – Gonzalez, Mauri, Candreva – Kozak
Key Stat: Η Λάτσιο μετράει πέντε σερί εκτός έδρας ήττες και εφτά στα οκτώ τελευταία (1-0-7).
Συμπέρασμα: Το κίνητρο είναι με τη Λάτσιο, αλλά οι φιλοξενούμενοι ταξιδεύουν στο Μπέργκαμο με σημαντικότατες ελλείψεις και εκτός έδρας ηττήθηκαν και στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια. Η Αταλάντα είναι αδιάφορη βαθμολογική αλλά πολύ δυνατή εντός έδρας. Στο 2,40 ο άσος στην Bet365.

Do or die για την ΚΠΡ (2,05)

4 σερί νίκες στο Λόφτους Ρόουντ, 0-3-5 στα πρόσφατα εκτός η Στόουκ

Do or die για την ΚΠΡ (2,05) Η ΚΠΡ μόνο με νίκη θα έχει βάσιμες ελπίδες παραμονής καθώς στο φινάλε φιλοξενείται από τη Σίτι. Μέτρια εκτός Μπριτάνια η Στόουκ μπορεί να υποταχθεί στο κίνητρο της γηπεδούχου. Στο 2,05 ο άσος.
Η ΚΠΡ φάνηκε σε μια ακόμη έξοδό της εξαιρετικά ανίσχυρη και υπέστη βαριά ήττα με 6-1 από την Τσέλσι σε ένα ματς όπου βρέθηκε να χάνει με 4-0 στο ημίχρονο. Πλέον χρειάζεται μόνο το τρίποντο κόντρα στην Στόουκ αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή καθώς στην τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει στην απόρθητη έδρα της Μάντσεστερ Σίτι.
Αν και δεν έχει πάρει βαθμό στις έξι πρόσφατες εξόδους της στο Λόφτους Ρόουντ παραμένει αήττητη στις πέντε προηγούμενες υποδοχές ομάδων μαζεύοντας δεκατρείς βαθμούς. Καλή είναι και η παράδοσή της στις υποδοχές της Στόουκ από την οποία έχει χάσει μία φορά στις επτά προηγούμενες (3-3-1).
Φαουρλίν και Ντάιερ είναι σταθερά εκτός δράσης, ενώ ο Τααράμπτ επιστρέφει από τιμωρία. Ο Ντιακιτέ ταλαιπωρείται από ασθένεια, αλλά λογικά θα αναρρώσει μέχρι την Κυριακή.
Η Στόουκ δεν έχει ιδιαίτερο κίνητρο μέχρι το φινάλε και επιδιώκει την καλύτερη βαθμολογική της κατάταξη. Έμεινε στο 1-1 υποδεχόμενη την Άρσεναλ στο Μπριτάνια, παραμένοντας αήττητη για πέμπτο ματς μπροστά στο κοινό της.
Παρόλα αυτά δεν έχει καταφέρει να φτάσει στη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές στις οποίες έχει μοιραστεί τρεις φορές τους βαθμούς. Εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες από την αρχή της περιόδου και καμία στις οκτώ πρόσφατες εξόδους της (0-3-5) στις οποίες έχει σκοράρει μόλις τρεις φορές.
Σταθερά εκτός για τη φιλοξενούμενη ο Σιντιμπέ, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Ντιαό, Γουίλκινσον.
Πιθανές ενδεκάδες
ΚΠΡ (4-3-3): Kenny-Taiwo, Hill, Ferdinand, Onuoha- Buzsaky, Derry, Barton- Taarabt, Zamora, Wright-Phillips
Στόουκ (4-4-2): Begovic- Shotton, Shawcross, Huth, Wilson- Etherington, Whitehead, Whelan, Pennant- Crouch, Walters
Key Stat: 4 διαδοχικές νίκες στο Λόφτους Ρόουντ για την ΚΠΡ.
Συμπέρασμα: H KΠΡ γνωρίζει πως μόνο με νίκη θα μπορεί να ελπίζει σε παραμονή έχοντας τρομερά δύσκολη αποστολή στο φινάλε στην έδρα της Σίτι. Απέναντι στην μέτρια εκτός έδρας Στόουκ δείχνει ικανή να το πετύχει. Στο 2,05 ο άσος στον William Hill.


Δέχεται 2 γκολ η Γουλβς (1,66)

9 σερί ήττες εντός, 2 γκολ δέχθηκε στις 11 πρόσφατες υποδοχές ομάδων

Δέχεται 2 γκολ η Γουλβς (1,66) Η Γουλβς θέλει να αποχαιρετήσει το κοινό της με ένα θετικό αποτέλεσμα πριν υποβιβαστεί στην Τσάμπιονσιπ. Σε τρομερή φόρμα η Έβερτον, αλλά χωρίς νίκη στις τέσσερις πρόσφατες εξόδους της. Καλύτερο το 1,66 για να σκοράρουν δύο φορές τα "ζαχαρωτά" από το διπλό του 1,73.
Η Γουλβς έχει ήδη υποβιβαστεί στην Τσάμπιονσιπ όμως θέλει να διορθώσει την εικόνα της έστω και στο φινάλε. Κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία με 4-4 στο Λίμπερτι από τη Σουόνσι εμφανίζοντας τρομερά ψυχικά αποθέματα καθώς βρέθηκε να χάνει με 3-0 και 4-1.
Στις αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί η Γουλβς έχει 9/12 ήττες και καμία νίκη. Το τελευταίο εξάμηνο έχει κρατήσει το μηδέν στην εστία της μόνο μία φορά με την άμυνά της να είναι η χειρότερη της Πρέμιερ Λιγκ με 79 γκολ παθητικό.  Θέλει να αποχαιρετήσει το κοινό της με ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς στο φινάλε αγωνίζεται εκτός έδρας με την Γουίγκαν. Κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν φαντάζει πάντως καθώς έχει παραμείνει άποντη στις εννιά προηγούμενες υποδοχές ομάδων.
Χαντ, Χένεσι, Ο' Χάρα, Κράντοκ δεν βρίσκονται στη διάθεση του Κόνορ, ενώ οι Τζάρβις και Ντέιβις αν και αντιμετωπίζουν προβλήματα αναμένεται να προλάβουν το ματς.
Η Έβερτον πιστοποίησε την καλή της φόρμα παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα και στο Μπριτάνια από τη Στόουκ με 1-1. Προηγήθηκε με αυτογκόλ του Κράουτς με τον Ζερόμ να ισοφαρίζει για τους Πότερς.
Τα "ζαχαρωτά" παραμένουν χωρίς ήττα επί επτά αγωνιστικές και φιλοδοξούν να τερματίσουν ψηλότερα από την συμπολίτισσα Λίβερπουλ. Εξαιρετική η άμυνά τους που είναι η τέταρτη καλύτερη του πρωταθλήματος. Στις τέσσερις πρόσφατες εξόδους σε πρωτάθλημα και κύπελλο πάντως δεν κέρδισαν (0-3-1).
Ρόντγουελ, Μπέινς παραμένουν εκτός, ενώ ο Ντρέντε λογικά θα αποτελέσει παρελθόν καθώς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Ανιτσέμπε που αντικαταστάθηκε στο ματς με τη Στόουκ.
Πιθανές ενδεκάδες
Γουλβς (4-4-2): Vries-Ward, Berra,Stearman, Zubar-Kightly, Henry, Davis, Jarvis-Blake, Fletcher
Έβερτον (4-4-1-1): Howard- Hibbert, Jagielka, Heitinga, Distin- Neville, Osman, Gibson, Pienaar- Fellaini- Jelavic
Key Stat: H Γουλβς έχει δεχθεί 2 τουλάχιστον γκολ στα 11 πρόσφατα ματς στο Μολινό.
Συμπέρασμα: H Έβερτον είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, όμως στο 1,70 δεν αξίζει να πονταριστεί καθώς εκτός έδρας συχνά κολλάει στην ισοπαλία. Η Γουλβς θα παίξει ανοιχτά με στόχο μια νίκη μετά από καιρό η οποία θα δώσει χαρά στους πληγωμένους φέτος οπαδούς της. Η αμυντική της συμπεριφορά πάντως παραμένει η ίδια και δύσκολα θα αποφύγει να δεχθεί γκολ από την Έβερτον. Δύο γκολ της φιλοξενούμενης αποδίδουν 1,66 στην bet365.



Πιο φρέσκια η Φούλαμ (1,91)

Πιο φρέσκια η Φούλαμ (1,91) Από μεγάλο διπλό στο Άνφιλντ προέρχεται η ομάδα του Γιολ, που θα προσπαθήσει να πετύχει μια ακόμα νίκη στην έδρα της κόντρα στην ανόρεχτη τελευταία Σάντερλαντ. 1,91 η απόδοση του άσου στον William Hill.
Με αυτογκόλ του Σκρτελ μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης η Φούλαμ έφυγε με τους τρεις πόντους από το Άνφιλντ το βράδυ της Τετάρτης πιάνοντας  τη Λίβερπουλ στην 8η θέση της Πρέμιερ. Η ομάδα του Γιολ έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι και ήταν εκείνη που βρέθηκε πιο κοντά σε δεύτερο γκολ. Κλείνει τις εντός έδρας υποχρεώσεις της κόντρα στη Σάντερλαντ και θα ψάξει τη νίκη ώστε να αποχαιρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τους φίλους της, 9-5-4 το ρεκόρ της στο “Κρέιβεν Κότατζ” με 12/18 over 2,5 και 3,26 γκολ κατά μέσο όρο.  Σίντγουελ και Γκριγκέρα παραμένουν εκτός, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο μεσοεπιθετικός Ρουίζ, ελαφρώς αμφίβολοι δίνονται οι Ντεμπελέ και Τζόνσον (φορ).
Έξι ματς χωρίς νίκη (0-5-1) συμπλήρωσε η Σάντερλαντ με το 2-2 κόντρα στη Μπόλτον το περασμένο Σάββατο, οι φιλοξενούμενοι ήθελαν περισσότερο τους βαθμούς και το έδειξαν στο γήπεδο κοντράροντας της “μαυρόγατες” στα ίσια και παίρνοντας τελικά τον πόντο με γκολ του Κέβιν Ντέιβις στο 70’. Η ομάδα του Ο’ Νιλ παρότι χάνει δύσκολα δεν έχει την ίδια σπιρτάδα μετά την ήττα στα προημιτελικά του κυπέλου από την Έβερτον στα τέλη του Μάρτη, έχοντας μείνει ουσιαστικά χωρίς στόχους. 0-3-3 μετράει στις τελευταίες εξόδους της, 4-5-9 συνολικά, Μπράουν, Μπραμπλ (στόπερ), Λάρσον, Ρίτσαρντσον (μέσοι) είναι εκτός, αμφίβολος ο νεαρός φορ Γουίκαμ.

Key Stat: 4-1-1 η πρόσφατη φόρμα της Φούλαμ, 0-5-1 της Σάντερλαντ.
Συμπέρασμα: Η Φούλαμ με ανεβασμένη ηθικό μετά το διπλό στο Άνφιλντ θα προσπαθήσει να αποχαιρετήσει τους φίλους της για τη φετινή σεζόν με νίκη κόντρα στη Σάντερλαντ, που τελευταία δείχνει να έχει χάσει τη σπίθα των πρώτων ημερών του Ο’ Νιλ. Στο 1,91 προσφέρει τον άσο ο William Hill.


Τελικός για τη Μπόλτον (2,025)

3-3-0 δείχνει η πρόσφατη προϊστορία

Τελικός για τη Μπόλτον (2,025) Η ομάδα του Κόιλ υποδέχεται την αδιάφορη βαθμολογικά Γουέστ Μπρομ, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο αν θέλει να διατηρήσει βάσιμες ελπίδες για την παραμονή. Στο 2,025 ο άσος στην Bet365.




Βαθμολογία (36 αγ.):

15. Άστον Βίλα 37 (-14)
16. Γουίγκαν 37 (-22)
17. ΚΠΡ 34 (-23)
---------------------------------
18. Μπόλτον 34 (-31)
19. Μπλάκμπερν 31 (-28)
20. Γουλβς24 (-41)
Πάλεψε για ένα μισάωρο η Μπόλτον το ματς κόντρα στη Τότεναμ το βράδυ της Τετάρτης, ισοφάρισε στο 51’ το γκολ του Μόντριτς από το πρώτο ημίχρονο αλλά μέσα σε ένα 10λεπτο (60’-69’) δέχθηκε τρία τέρματα για το τελικό 1-4, που τη διατήρησε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού αφού υστερεί στη διαφορά τερμάτων της ΚΠΡ. Υποδέχεται τη Μπόλτον και την τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει το Στόουκ, έχει ευκολότερο πρόγραμμα από την ΚΠΡ (Στόουκ εντός, Μαν. Σίτι εκτός) αφού την τελευταία αγωνιστική μπορεί να βρει βαθμό ή βαθμούς στην έδρα της βαθμολογικά αδιάφορης Στόουκ, αλλά πρώτα πρέπει να κερδίσει στην έδρα της τη Γουέστ Μπρομ για να έχει βάσιμες ελπίδες για την παραμονή.
Το Ρίμποκ φέτος πάντως δεν θυμίσει σε τίποτα την ισχυρή έδρα του παρελθόντος, αφού η Μπόλτον έχει μαζέψει στο σπίτι της μόλις 15 βαθμούς σε 18 παιχνίδια (4-3-11), κάτι που αποτελεί τη χειρότερη εντός έδρας συγκομιδή στην Πρέμιερ μετά από εκείνη της ουραγού και καταδικασμένης Γουλβς. Μίαρς,  Γκάρντνερ (αμυντικοί), Λι, Χόλντεν, Μουάμπα (μέσοι) παραμένουν εκτός, αμφίβολοι οι βασικοί Στέινσον (αμυντικός) και Πράτλεϊ (μέσος) που ταλαιπωρούνται από ίωση.
Σε ένα ντέρμπι των Μίντλαντς με ελάχιστες φάσεις η Γουέστ Μπρομ έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Άστον Βίλα, παραμένοντας αήττητη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και διατηρώντας έτσι τη θέση της στην πρώτη δεκάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο εδώ και καιρό, ψάχνει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα,  ενώ άπαντες στο Χόθορνς ασχολούνται τις τελευταίες μέρες με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Αγγλίας από τον τεχνικών των “magpies” Ρόι Χόγκσον. 7-4-7 το εκτός έδρας ρεκόρ της, Μόρισον, Ριντ και Γκέρα είναι τραυματίες.

Key Stat: 3-3-0 δείχνει η πρόσφατη προϊστορία στο Ρίμποκ.
Συμπέρασμα: Ματς-τελικός για τη Μπόλτον, που μπορεί φέτος στην έδρα της να μην αποδίδει τα αναμενόμενα αλλά έχει το υλικό και τη μενταλιτέ να πάρει το τρίποντο κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά  Γουέστ Μπρομ. 2,025 πληρώνει ο άσος στην Bet365.

Ξανά over Βαλενσιέν & Παρί (1,825)

7 σερί over 2,5 και GG μετράνε στα μεταξύ τους

Ξανά over Βαλενσιέν & Παρί (1,825) Οι φιλοδοξίες της Παρί για τον τίτλο περνάνε από την εξαιρετικά σκληρή έδρα της Βαλενσιέν, που δεν έχει σωθεί ακόμα μαθηματικά.  Αστείες οι τιμές του διπλού, θα προτιμήσουμε το over 2,5 στην ίδια απόδοση.
Πάλεψε το παιχνίδι της στο “Ζερλάν” η Βαλενσιέν το βράδυ της Τρίτης, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 34’ πήγε στην ανάπαυλα ισόπαλη και κράτησε μέχρι το τελευταίο εικοσάλεπτο, όπου μετά το 2-1 του Κρις κατέρρευσε δεχόμενη ακόμα δύο τέρματα. Με 40 βαθμούς τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, δεν έχει σωθεί ακόμα μαθηματικά αλλά έχοντας δύο ματς στην έδρα της μοιάζει απίθανο να κινδυνεύσει,πόσο μάλλον όταν φέτος στο “Ενό” μετράει 10-3-4 (7/17 over 2,5) διατηρώντας την έκτη καλύτερη επίδοση του Σαμπιονά.
Οι βασικότατοι μεσοεπιθετικοί Ντανίκ, Καντίρ και Αμπουμπακάρ προφυλάχτηκαν στο τελευταίο και είναι ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι κόντρα στην Παρί, με τη Βαλενσιέν φέτος να μην έχει χάσει στην έδρα της από καμιά ομάδα της πρώτης 5άδας. Αγκουά (στόπερ) και Πυζόλ (φορ) παραμένουν εκτός, αμφίβολος ο βασικός κίπερ Πενετό, επιστρέφει από τιμωρία 9 αγωνιστικών ο μέσος Σάντσεζ.

Δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το στραβοπάτημα της Μονπελιέ κόντρα στην Εβιάν η Παρί, κερδίζοντας με 2-0 τη Σεντ Ετιέν  και πλησιάζοντας στο -3 την κορυφή. Αγωνίστηκε πολύ πιο νευρικά από ότι σε προηγούμενα θεωρητικά πιο δύσκολα παιχνίδια, προηγήθηκε από πέναλτι-φάντασμα και κλείδωσε το τρίποντο μόνο στο 88’ με τέρμα του Παστόρε.
 Στα συν το ότι κράτησε έπειτα από 11 αγωνιστικές το μηδέν στην άμυνα, δίνοντας τέλος στο σερί από GG που έτρεχε από τα μέσα Φεβρουαρίου. Δοκιμάζεται σε μια πολύ δύσκολη έδρα, από όπου πάντως πέρασε νικηφόρα στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της (5-1-0 μετράει στα τελευταία 6 κόντρα στη Βαλενσιέν ανεξαρτήτως έδρας), αυτοσκοπός η νίκη αφού αν δεν κάνει το 3/3 μέχρι το τέλος ο τίτλος δύσκολα θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα.
7-7-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της φέτος με 10/17 over 2,5 και 11/17 GG, επιστρέφει από τιμωρία ο σημαντικός αμυντικός Σακό, πιθανότατα προλαβαίνει ο στόπερ Μπίσεβατς, παραμένει εκτός ο μέσος Σεαρά.

Key Stat: 7 σερί over 2,5 και GG είδαμε στις τελευταίες αναμετρήσεις της Βαλενσιέν με την Παρί.
Συμπέρασμα: Εξαιρετικά δύσκολη έξοδος για την Παρί, σε μια έδρα που δεινοπάθησαν όλοι οι μεγάλοι της Γαλλίας φέτος, η Βαλενσιέν δεν είναι ακόμα εξασφαλισμένη μαθηματικά και αν δεν ήμασταν τόσο βαθειά μέσα στη σεζόν θα πηγαίναμε δυνατά με το 1Χ (2,00+), αλλά με τους πρωτευουσιάνους να καίγονται για τη νίκη θα προτιμήσουμε το over 2,5 (1,825 Bet365), περιμένοντας γκολ εκατέρωθεν.


Μετρ του GG Εβιάν και Αζαξιό (1,83)

22/34 έχει η Εβιάν, 23/35 η Αζαξιό

Μετρ του GG Εβιάν και Αζαξιό (1,83) Κανόνας είναι το GG στα φετινά παιχνίδια των Εβιάν και Αζαξιό, με τη μεταξύ τους αναμέτρηση να πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να φέρουν ένα ακόμα. Στο 1,83 η τιμή του στην Bet365.
Παρότι εδώ και κάποιες αγωνιστικές ουσιαστικά σωσμένη, η Εβιάν αποδείχθηκε πολύ σκληρό καρύδι για  την επίδοξη πρωταθλήτρια Μονπελιέ, αποσπώντας ισοπαλία με 2-2 στην ισχυρή έδρα της πρωτοπόρου το βράδυ της Τρίτης. H Μονπελιέ είχε την υπεροχή αλλά η ομάδα του Κορέα δεν την άφησε σε χλωρό κλαρί, αφού παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 42’ (από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπελαντά) ισοφάρισε μόλις δύο λεπτά αργότερα και στο 69’ πήρε προβάδισμα στο σκορ ενώ θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς αν δεν της ακυρωνόταν καθαρό γκολ στη συνέχεια. Στο τέλος η πίεση της Μονπελιέ απέδωσε καρπούς αφού στο 84’ ο Ζιρού έκανε το 2-2, με τον διαιτητή  να δίνει δεύτερο πέναλτι στους γηπεδούχους στην εκπνοή, το οποίο και απέκρουσε ο Άντερσεν.
Η συμπλοκή που ακολούθησε το δεύτερο πέναλτι της Μονπελιέ κόστισε τις αποβολές των Μονγκονγκού και Κελιφά. Επιστρέφει ο από τιμωρία ο Σορλέν, παραμένουν εκτός κάποιοι μακροχρόνια τραυματίες, στην έδρα της μετράει 8-2-6 με 11/16 over 2,5, συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 22/34 GG.
To γκολ του Σοκριέ στο 85΄ της αναμέτρησης κόντρα στη Σοσό έδωσε τεράστιο τρίποντο στην Αζαξιό, αποτέλεσμα που ίσως φανεί καθοριστικό στη μάχη που δίνουν οι Κορσικανοί για την παραμονή στη Λιγκ 1. Δίκαιη νίκη για την ομάδα του Πανταλονί, πρώτη μετά από 7 αγωνιστικές όπου μετρούσε 0-5-2, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 58’ κόντρα στη ροή αλλά η αποβολή του Σοζέ ένα λεπτό αργότερα άφησε τους φιλοξενούμενους με 10 παίχτες ενώ στο 73’ με πέναλτι ο Κινκέλα  έφερε το ματς στα ίσια, φάση στην οποία η Σοσό έμεινε με 9.
2-6-9 το φετινό εκτός έδρας ρεκόρ της Αζαξιό (9/17 over 2,5), με 37 βαθμούς βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη αλλά έχει δύσκολο πρόγραμμα στα δύο εναπομείναντα (Λυών εντός, Τουλούζ εκτός) και θα πρέπει να βρει βαθμούς μακριά από το “Φρανσουά Κοτί” για να σώσει την κατηγορία. Συνολικά μετράει 23/35 GG τη φετινή σεζόν, παραμένει εκτός ο τιμωρημένος Μουχούρ και οι Λιπινί, Σαβέ.
Key Stat: 22/34 GG έχει η Εβιάν, 23/35 η Αζαξιό.
Συμπέρασμα: Η Αζαξιό πηγαίνει στην έδρα της Εβιάν ψάχνοντας για θετικό αποτέλεσμα αλλά η ομάδα του Κορέα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δεν χαρίζεται σε κανένα. Τόσο η ανάγκη των Κορσικανών όσο και η ροπή και των δύο ομάδων στο GG μας οδηγεί σε αυτό, μιας και πληρώνει αρκετά καλά (1,83) στην Bet365.


Κερδίζει με over η Λιλ (1,90)

6/7 over 2,5 είδαμε στις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις

Κερδίζει με over η Λιλ (1,90) Μόνο νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν θέλει η φορμαρισμένη Λιλ στη μάχη που δίνει για το Champions League αλλά και τον τίτλο, υποδέχεται την Καέν σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να έχει αρκετά τέρματα. Στο 1,90 ο συνδυασμός 1 & over 2,5 στην Bet365.
Με το γκολ του Τούλιο Ντε Μέλο στο 6’, ξανά από ασίστ του καλύτερου παίχτη του φετινού Σαμπιονά Αζάρ, η Λιλ απέδρασε με διπλό από την έδρα της Νις φτάνοντας τις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και διατηρώντας έτσι ζωντανές τις ελπίδες της  για την πρώτη δυάδα, που δίνει απευθείας το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, αλλά και τον τίτλο, μετά το στραβοπάτημα της Μονπελιέ απέναντι στην Εβιάν.
Η ομάδα του Γκαρσιά απέχει 2 πόντους από τη 2η Παρί και 5 από την πρωτοπόρο Μονπελιέ, στην έδρα της οποίας ταξιδεύει την επόμενη αγωνιστική, και αν καταφέρει να κάνει το 3/3 στα εναπομείναντα παιχνίδια της προλαβαίνει ακόμα και τον τίτλο.  Κόντρα στην Καέν μετράει 7-3-0 την τελευταία 20ετία, 10-5-2 το ρεκόρ της στο “Μετροπόλ” με 11/17 over 2,5, θα ψάξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερης έκτασης νίκη κόντρα στην Καέν ώστε να αυξήσει τη διαφορά τερμάτων της.
Με γκολ του αμυντικού Ερτό (δεύτερου σκόρερ της στο πρωτάθλημα με 5 γκολ) στο 67’ η Καέν πήρε χρυσό τρίποντο στο εξάποντο παραμονής κόντρα στη Λοριάν με 1-0 και αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν έχει εκτός Λιλ και Βαλενσιέν και εντός τη Σοσό, ματς το οποίο αν κερδίσει θα εξασφαλίσει τη σωτηρία της. 3-6-8 το εκτός έδρας ρεκόρ της με 7/17 over 2,5.

Key Stat: 6/7 over 2,5 είδαμε στις τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων.
Συμπέρασμα: Η Λιλ έχει πάρει μπρος για τα καλά και αναμένεται να περάσει με ευκολία το εμπόδιο της Καέν, με τον άσο της να αποδίδει 1,33. Θα προτιμήσουμε τον συνδυασμό του με το over στο 1,90 (Βet365), αφού η Καέν μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα, ενώ οι Λιλουά στην καλή τους μέρα το βγάζουν και μόνοι τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.