Υπάρχουν επιλογές στο σημερινό κουπόνι.

Επιστροφή στις επιτυχίες καθώς εχθές Παρασκευή πέρασε η δυάδα με Γκαις-Μπρει στο over με απόδοση 4.95 και σήμερα υπάρχουν σημεία για ποντάρισμα.

GG στον τελικό του FA Cup (1,91)

Μόνο goal-goal και over έχει μέχρι τώρα η Λίβερπουλ στο θεσμό τη φετινή χρονιά

GG στον τελικό του FA Cup (1,91) Λίβερπουλ και Τσέλσι θα βρεθούν για πρώτη φορά σε τελικό FA Cup στην ιστορία τους. Η Λίβερπουλ έχει φέρει μόνο goal-goal και over φέτος στο θεσμό, ενώ η Τσέλσι δεν έχει σκοράρει μόνο σε ένα από τα τελευταία της 39 παιχνίδια στη διοργάνωση. Στο 1,91 το goal-goal στον William Hill.
Πραγματοποιώντας πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της κι έχοντας το μυαλό της στον τελικό του κυπέλλου η Λίβερπουλ γνώρισε άλλη μία εντός έδρας ήττα και μάλιστα ηττήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Άνφιλντ από τη Φούλαμ, με αυτογκόλ από 5ο λεπτό (0-1).
Η κατάκτηση του κυπέλλου σε συνδυασμό με αυτήν του Λιγκ Καπ θα γιατρέψει σε μεγάλο βαθμό τις πληγές που έχει ανοίξει μία ακόμα απογοητευτική χρονιά στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην 8η θέση (13-10-13, 21/36 under) και στο -34 από την κορυφή!
Τα πέντε φετινά της παιχνίδια στο θεσμό ήταν όλα over και goal-goal αλλά σε κανένα δεν δέχτηκε πάνω από ένα γκολ (5-1, 2-1, 6-1, 2-1, 2-1). Νέα προβλήματα απουσιών δεν έχουν προκύψει με τους μέσους Άνταμ και Λούκας να απουσιάζουν ξανά.
Από τους οκτώ τελευταίους της τελικούς FA Cup, η Λίβερπουλ κράτησε μόνο σε ένα ανέπαφη την εστία της, ενώ έχει κατακτήσει το τρόπαιο στις τέσσερις από τις πέντε πιο πρόσφατες φορές που έφτασε σε τελικό.
Το καταιγιστικό 6-1 επί της ΚΠΡ δεν είχε συνέχεια για την Τσέλσι, που ηττήθηκε μεσοβδόμαδα 0-2 από τη Νιούκασλ και διατηρήθηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας και αν δεν υπάρξουν σημαντικές ανατροπές θα είναι και η θέση στην οποία θα τερματίσει.
Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα με τον Ντι Ματέο στον πάγκο της, με τη χρονιά για τους «μπλε» ουσιαστικά τώρα να… ξεκινάει, αφού έχουν μπροστά τους τους δύο μεγάλους τελικούς, με τη Λίβερπουλ στο Γουέμπλεϊ και με την Μπάγερν στο Μόναχο. 17-10-9 είναι το ρεκόρ τους στο πρωτάθλημα με 20/36 over, ενώ στο FA Cup – αν εξαιρεθεί η διαδικασία των πέναλτι – έχουν μόνο μία ήττα στα τελευταία 33 παιχνίδια τους κι επιπλέον δεν έχουν σκοράρει μόνο μία φορά στα 39 πιο πρόσφατα!
Εκτός δράσης παραμένουν οι στόπερ Κέιχιλ και Νταβίντ Λουίζ, χωρίς να υπάρχουν άλλα σημαντικά προβλήματα απουσιών. Η Τσέλσι έχει κερδίσει τους πέντε από τους έξι τελευταίους της τελικούς στο FA Cup.
Πιθανές ενδεκάδες
Λίβερπουλ (4-4-2): Reina – Enrique, Agger, Skrtel, Johnson – Henderson, Gerrard, Spearing, Downing – Suarez, Carroll
Τσέλσι (4-3-3): Cech – Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole – Lampard, Mikel, Meireles – Mata, Torres, Ramires
Key Stat: Μόνο σε ένα από τα τελευταία της 39 παιχνίδια στη διοργάνωση δεν σκόραρε η Τσέλσι.
Συμπέρασμα: Αν και η Τσέλσι έχει και τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, το τρόπαιο θα γιατρέψει πολλές από τις πληγές και των δύο σε μία κακή χρονιά για τη Λίβερπουλ και μέτρια για την Τσέλσι, μέχρι να έρθει η πρόκριση στον τελικό του Μονάχου. Η Λίβερπουλ έχει φέρει μόνο goal-goal και over στα πέντε φετινά παιχνίδια της στο θεσμό, ενώ η Τσέλσι σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ στα 38/39 τελευταία της ματς στη διοργάνωση. 1,91 πληρώνει το goal-goal στον William Hill και δείχνει εξαιρετική επιλογή.


Aντίo με over η Τσέστερφιλντ (1,775)

7 συνεχόμενα στις αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί

Aντίo με over η Τσέστερφιλντ (1,775) Η Τσέστερφιλντ θα αγωνίζεται στην Λιγκ 2 από τη νέα σεζόν, όμως στο φινάλε θέλει τη νίκη μπροστά στο κοινό της. Αδιάφορη η Μπρέντφορντ μπορεί να συνεισφέρει σε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Στο 1,775 το over.
Με ανάμικτα συναισθήματα αφήνει τους οπαδούς της Τσέστερφιλντ η φετινή χρονιά καθώς πανηγύρισαν την κατάκτηση του Λιγκ Τρόφι, όμως το τέλος αυτής τους οδήγησε στην Λιγκ 2.
Οι τελευταίες της ελπίδες για παραμονή εξανεμίστηκαν στο πρόσφατο ματς με την Γέοβιλ στο οποίο βρέθηκε να προηγείται με 0-1 και 1-2, αλλά στο φινάλε δεν πήρε ούτε βαθμό. Έτσι μπήκε άδοξο τέλος στο σερί των τριών νικών που είχαν προηγηθεί στις πρόσφατες αγωνιστικές.
Ο Σέρινταν ήδη δήλωσε πως στόχος της ομάδας είναι η άμεση επάνοδος στην Λιγκ 1 και θέλει να φτιάξει την ψυχολογία παικτών και οπαδών με μια νίκη στην αυλαία του πρωταθλήματος. Δεν θα έχει στη διάθεσή του Ρόμπερτσον, Λέστερ, Τρότμαν.
Τρέχοντας αήττητο σερί επτά αγώνων στο οποίο μάζεψε δεκαεπτά βαθμούς η Μπρέντφορντ είχε αποκτήσει ελπίδες για είσοδο στα μπαράζ ανόδου. Αυτές αρχικά μειώθηκαν με την ήττα στο Στιβενέιτζ και εξαλείφθηκαν με την νέα απώλεια βαθμών από την Σέφιλντ (1-2) την περασμένη αγωνιστική.
Η Μπρέντφορντ μετρά μόνο μία ήττα στις τέσσερις πρόσφατες εξόδους της και έχει εξαιρετική παράδοση στο Τσέστερφιλντ με πέντε διπλά στις οκτώ τελευταίες επισκέψεις της. Μόνο σε ένα από αυτά τα παιχνίδια απέτυχε να σκοράρει.
Key Stat: Aπό 7 σερί over προέρχεται η Τσέστερφιλντ.
Συμπέρασμα: Παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά το ματς για τις δύο ομάδες, οι οποίες ωστόσο θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα. Το over που συνοδεύει τα πρόσφατα ματς της γηπεδούχου προσφέρεται στο 1,775 στην bet365.


Over (1,75) στο Χιχόν-Μπέτις

5/5 στις πρόσφατες μεταξύ τους συναντήσεις

Over (1,75) στο Χιχόν-Μπέτις Χιχόν και Μπέτις δείχνουν να στερούνται κινήτρου στα ματς που απομένουν. Στην αναμέτρηση του Μολινόν αμφότερες θα αγωνιστούν ανοιχτά και μπορούν να επιβεβαιώσουν τα παραδοσιακά ευνοούμενο οver (1,75).
H Xιχόν έχασε σχεδόν κάθε ελπίδα παραμονής μετά την πρόσφατη ήττα με 2-3 στο ντέρμπι με την Βιγιαρεάλ και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην Σεγούντα Ντιβιζιόν. Για να παραμείνει στην κατηγορία χρειάζεται να κερδίσει τα δύο ματς που απομένουν και παράλληλα να μείνει άποντη η Βαγιεκάνο ή να μαζέψει λιγότερους από τέσσερις βαθμούς η Σαραγόσα. Τότε θα χρειάζεται καλύτερη διαφορά τερμάτων καθώς είναι στο -10 για την ώρα από την Ράγιο και στο +1 από τη Σαραγόσα. Πάντως το όλο σενάριο δείχνει εξαιρετικά απίθανο.
Η Σπόρτινγκ πλήρωσε φέτος την αδυναμία της στην άμυνα καθώς έχει τη δεύτερη χειρότερη επίδοση της κατηγορίας με 67 γκολ παθητικό, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της μόνο τρεις φορές φέτος. Επιθετικά πάντως βρίσκει λύσεις σκοράροντας σε 13/14 ματς που έχουν προηγηθεί.
Ο Κλεμέντε μετά το πρόσφατο ματς ανακοινώθηκε πως δε θα συνεχίσει στην ομάδα τη νέα σεζόν καθώς θα αναζητηθεί νέος προπονητής που θα χτίσει τον κορμό που θα βοηθήσει τους Αστουριάνους να επανέλθουν στην κατηγορία. Επιστρέφει από τιμωρία ο Αγιόθε, προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι  Ερνάντεθ, Κανέγια, Εγούρεν, Καρμέλο.
Οι βερντιμπλάνκος βρίσκονται σε άριστη κατάσταση με μία ήττα στις εννιά αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί και αυτή από τη Βαλένθια σε ένα ματς όπου έμειναν στο τέλος με εννιά παίκτες. Μεγάλη χαρά έδωσαν στους οπαδούς τους κερδίζοντας στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι την Σεβίλλη μέσα στο Πιθχουάν με 1-2 με τέρματα του Μπενιάτ.
Η ομάδα του Πέπε Μελ έχει μόλις μία ισοπαλία στις φετινές της εξόδους και έχει κερδίσει και τα πέντε ματς στα οποία κατάφερε να προηγηθεί. Στο Πιθχουάν για πρώτη φορά φέτος επικράτησε εκτός έδρας παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Εξαιρετική παράδοση έχει στο Μολινόν με πέντε σερί νίκες.
Μάριο, Ουστάριτζ σταθερά απέχουν από τους αγώνες. Επιστρέφει από τιμωρία ο Μολίνα, όμως θα λείψουν οι Μπενιάτ, Κάνιας, Ντοράδο, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι Νέλσον και Ιρινέι.
Πιθανές ενδεκάδες
Χιχόν (4-2-3-1): Pablo – Orfila, Gregory, Botia, Suarez – Lora, Galvez – Cuevas, Trejo, Colunga – Sangoy
Μπέτις (4-4-2): Fabricio-Amaya, Paulao,Nacho, Chica-Matilla, Sevilla, Montero, Pereira- Castro, Cruz
Key Stat: 5/6 οver 6/6 GG στις προηγούμενες μεταξύ τους συναντήσεις στο Μολινόν.
Συμπέρασμα: Δίχως το παραμικρό άγχος θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες με στόχο να σκοράρουν. Η Μπέτις δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και αδικείται από το 3,10 του διπλού. Καλύτερη επιλογή πάντως το over στο 1,75 της bet365.


Over αλλά στο live η Ράγιο

Πολλά προβλήματα απουσιών στη Σεβίλλη

Over αλλά στο live η Ράγιο Η Σεβίλλη μόνο με νίκη θα ελπίζει σε έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ αν και δεν κρατά πλέον την τύχη στα χέρια της και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στο ματς του Σαββάτου. Η Ράγιο θέλει 3 βαθμούς για να σωθεί οριστικά, όμως είναι η 2η πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας. Το over κατά τη διάρκεια του αγώνα θα μας απασχολήσει.
Μεγάλη χαμένη στο τοπικό ντέρμπι με την Μπέτις ήταν η Σεβίλλη με 1-2, καθώς πέρα από το γόητρο έχασε και μεγάλο μέρος των ελπίδων της για έξοδο στην Ευρώπη. Χρειάζεται πλέον το 2/2 στα ματς με Ράγιο και Εσπανιόλ και παράλληλα να μην έχουν το απόλυτο στις δύο αγωνιστικές που απομένουν Ατλέτικο και Μαγιόρκα.
Δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει το Πιθχουάν όσο θα ήθελε φέτος και ειδικά στο πρόσφατο διάστημα καθώς έχει τρεις νίκες στα οκτώ ματς που έχουν προηγηθεί. Μόνο δύο από τις ομάδες που φιλοξένησε σε αυτή τη χρονική περίοδο απέτυχαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα της.
Περότι, Κανουτέ, Εσκουντέ και Σπάχιτς είναι τραυματίες, ενώ λόγω καρτών θα λείψουν οι Νεγρέδο, Μέντελ. Αμφίβολος ο Μανού ντελ Μοράλ που έφυγε με πρόβλημα τραυματισμού μετά το ντέρμπι με την Μπέτις.
Η Ράγιο είχε τρομερές ευκαιρίες να σκοράρει στις Βαλεαρίδες με τους Κόστα και Ταμούδο, όμως δεν τα κατάφερε και το πλήρωσε χάνοντας με 1-0 από τη Μαγιόρκα. Πλέον έχει μπλέξει για τα καλά στο παιχνίδι του υποβιβασμού καθώς απέχει μόνο τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Ελπίζει να μην κάνει το 2/2 η Σαραγόσα καθώς σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί τρεις βαθμούς για να μην υποβιβαστεί. Στο φινάλε υποδέχεται την Γρανάδα, η οποία αν χάσει από τη Ρεάλ θα χρειάζεται τουλάχιστον ένα βαθμό στο Βαγιέκας.
Οι Μαδριλένοι έχουν χάσει οκτώ από τους εννιά προηγούμενους αγώνες. Εκτός έδρας παρέμειναν άποντοι σε έξι πρόσφατες εξόδους δεχόμενοι συνολικά είκοσι γκολ, με το over να εμφανίζεται σε 10/11 περασμένα ταξίδια τους.
Αρμεντέρος και Φουέγκο παραμένουν τραυματίες για τουςφιλοξενούμενους.
Πιθανές ενδεκάδες
Σεβίλλη (4-2-3-1): Varas-Coke, Fazio, Cala, Navarro-Guarente, Trochowski-Navas, Reyes, Αlberto-Baba
Βαγιεκάνο (4-2-3-1): Cobeno-Tito, Labaka, Arribas, Casado-Diamanka, Movilla-Lass, Michu, Trashorras-Costa
Κey Stat: 6/6 over στα προηγούμενα μεταξύ τους ματς στο Πιθχουάν, οver3,5 σε πέντε από αυτά.
Συμπέρασμα: H Σεβίλλη ψάχνει το τρίποντο για να μπορεί να ελπίζει στο φινάλε σε έξοδο στην Ευρώπη. Η Ράγιο χρειάζεται οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα για να έχει λιγότερο άγχος στην αυλαία της σεζόν κόντρα στην Γρανάδα, που αν έχει χάσει από τη Ρεάλ θα καίγεται επίσης για αποτέλεσμα. Το over θα ήταν η βασική επιλογή αν οι γηπεδούχοι ήταν πλήρεις. Το 1,57 δεν ικανοποιεί ως απόδοση με βάση τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Αναμένουμε το live για να αγοράσουμε καλύτερη τιμή με βάση την εικόνα του αγώνα, πιθανώς και over1,5 αν κυλίσει με 0-0 το ημίχρονο. Αξίζει επίσης το 2,05 της bet365 για να σκοράρει στον αγώνα ο Μπάμπα που όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει βασικός στην επίθεση της Σεβίλλης.


Bρίσκουν δίχτυα Οσασούνα & Σοσιεδάδ

7 ματς αήττητοι οι Βάσκοι οι οποίοι σκοράρουν επί 9 αγωνιστικές

Bρίσκουν δίχτυα Οσασούνα & Σοσιεδάδ H Oσασούνα χρειάζεται τη νίκη για να ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη, όμως δέχεται με ευκολία γκολ στην Παμπλόνα. Σε εξαιρετική κατάσταση η Σοσιεδάδ η οποία σκοράρει ακατάπαυστα το τελευταίο διάστημα. Στο 1,72 το GG.
Η Οσασούνα γνώρισε την συντριβή με 4-0 στο Μεστάγια από τη Βαλένθια καταρρέοντας στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης όπου δέχθηκε και τα τέσσερα τέρματα.Απέχει δύο βαθμούς από την έκτη Ατλέτικο όμως ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη καθώς έχει βατό πρόγραμμα αντιμετωπίζοντας μετά την Σοσιεδάδ την Σανταντέρ στο φινάλε.
Οι γηπεδούχοι στηρίζονται στο Ρέινο ντε Ναβάρα εκεί όπου έχουν μαζέψει 33 από τους 48 βαθμούς τους χάνοντας μόλις τρεις φορές φέτος. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες μετρούν στις υποδοχές της Σοσιεδάδ δεχόμενοι μόλις ένα γκολ. Πάντως δεν είναι το ίδιο αξιόπιστοι αμυντικά το τελευταίο διάστημα καθώς 8/10 ομάδες που φιλοξενήθηκαν στην Παμπλόνα κατάφεραν να σκοράρουν.
Λέκιτς, Νταμιά, Ροβέρσιο δεν είναι διαθέσιμοι στο ματς του Σαββάτου λόγω καρτών, όπως και οι μακροχρόνια απόντες Σόλα, Μασούντ, Εσάιντε. Φλάνιο και Φερνάντεζ αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ.
Την παραμονή της και τυπικά στη μεγάλη κατηγορία εξασφάλισε η Σοσιεδάδ κόβοντας παράλληλα τα φτερά της Ατλέτικο για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη μεταξύ τους ισοπαλία με 1-1 στο Καλντερόν. Ο Γκάμπι άνοιξε το σκορ για τους Μαδριλένους,όμως αργότερα αποβλήθηκε. Η Σοσιεδάδ ανέβασε στροφές και πέτυχε το πολύτιμο γκολ με τον συνήθη ύποπτο Βέλα.
Οι Βάσκοι τρέχουν αήττητο σερί επτά αγωνιστικών στο οποίο μετρούν πάντως πέντε ισοπαλίες. Σε 7/9 πρόσφατες εξόδους της από την Ανοέτα η Σοσιεδάδ σκόραρε, αλλά κέρδισε μόνο μία φορά (5-3-1).
Αμφίβολη η συμμετοχή του Ίνιγκο Μαρτίνεζ, ενώ ο Αρανμπούρου δήλωσε πως θα σταματήσει να αγωνίζεται μετά το τέλος της σεζόν.
Πιθανές ενδεκάδες
Οσασούνα (4-2-3-1): Fernandez – Bertran, Sergio, Flano, Raitala – Nekounam, Punal – Lamah, Garcia, Cejudo – Nino
Σοσιεδάδ (4-2-3-1): Bravo-Bella, Demidov, Gonzalez, Estrada-Elustondo, Illaramenti-Vela, Prieto, Griezmann-Agirretxe
Key Stat: Η Σοσιεδάδ σκοράρει ανελλιπώς στις εννιά αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί.
Συμπέρασμα: Η Οσασούνα θέλει να εξαντλήσει τις ελπίδες της για έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ και χρειάζεται μόνο νίκη στο ματς αυτής της αγωνιστικής. Η Σοσιεδάδ παρά την αδιαφορία της είναι σε άριστη φόρμα και εξαιρετική μεσοεπιθετικά. Ικανές δείχνουν να βρουν δίχτυα αμφότερες με το GG στο 1,72 στην bet365.


Πνίγεται στις Βαλεαρίδες η Λεβάντε

12/16 ήττες στις πρόσφατες εξόδους της

Πνίγεται στις Βαλεαρίδες η Λεβάντε Η Μαγιόρκα θέλει να γιορτάσει με νίκη τα 16 χρόνια παρουσίας της στη μεγάλη κατηγορία και παράλληλα να διατηρήσει τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη. Κίνητρο έχει και η Λεβάντε η οποία πάντως απογοητεύει εκτός και ταξίδεψε με σημαντικά προβλήματα στις Βαλεαρίδες. Στο 1,95 ο άσος.
Με γκολ του Κάστρο στο δεύτερο ημίχρονο η Μαγιόρκα επικράτησε της Βαγιεκάνο και έφτασε στους 49 βαθμούς και στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Με νίκη επί της Λεβάντε θα ελπίζει σε έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ προσδοκώντας σε βαθμολογικές απώλειες των άλλων ομάδων, καθώς στο φινάλε ταξιδεύει στο Μπερναμπέου. Οι γηπεδούχοι στο ματς του Σαββάτου θα γιορτάσουν με σειρά εκδηλώσεων την παραμονή τους για 16η σερί σεζόν στη μεγάλη κατηγορία.
Οι νησιώτες έχουν χάσει μόνο από την Μπαρτσελόνα στα οκτώ πρόσφατα εντός μετρώντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Καλή η πρόσφατη παράδοση κόντρα στη Λεβάντε την οποία έχουν κερδίσει 4/5 φορές που την φιλοξένησαν στις Βαλεαρίδες (4-0-1).
Noύνιες, Κέβιν είναι τραυματίες για τους γηπεδούχους. ενώ για ένα ημίχρονο αγωνίστηκε ο Άλφαρο κόντρα στην Ράγιο δείχνοντας σε καλή κατάσταση.
Η Λεβάντε υποτάχθηκε στο μεγαλύτερο κίνητρο της Σαραγόσα χάνοντας με 1-0 στο Ρομαρέδα. Εξακολουθεί να ελπίζει σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς υπολείπεται τριών βαθμών της Μάλαγα που αγωνίζεται στο Καλντερόν με την Ατλέτικο. Στο φινάλε θα υποδεχθεί το παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά Μπιλμπάο.
Οι Λεβαντίνοι εμφανίζονται αποδυναμωμένοι στα εκτός έδρας παιχνίδια έχοντας γνωρίσει 12/16 ήττες στις πρόσφατες εξόδους σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Σε 6/8 προηγούμενα ταξίδια τους πάντως μπόρεσαν να σκοράρουν.
Αμφίβολη η συμμετοχή του Ντελ Όρνο που έχει χάσει τα πρόσφατα ματς. Διαθέσιμος ο Χουάνλου που αγωνίστηκε έντεκα λεπτά στη Σαραγόσα, όμως σημαντική είναι η απώλεια του πρώτου σκόρερ της ομάδας Κονέ ο οποίος έχει πρόβλημα στο γόνατο και αναμένεται να είναι διαθέσιμος την τελευταία αγωνιστική. Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Ιμπόρα, Φαρινός και Χουανφράν, με τους δύο πρώτους εξαιρετικά αμφίβολους.
Πιθανές ενδεκάδες
Μαγιόρκα (4-2-3-1): Aouate-Caceres, Chico, Ramis, Nsue-Marti, Pina-Castro, Victor, Pereira-Hemed
Λεβάντε (4-2-3-1): Munua-Juanfran, Cabral, Ballesteros, Lopez-Torres, El Zahr-Botelho, Barkero, Valdo-Juanlu
Key Stat: Η Λεβάντε δέχεται ανελλιπώς γκολ στα 16 πρόσφατα ματς εκτός έδρας.
Συμπέρασμα: H Mαγιόρκα είναι αξιόπιστη στο γήπεδό της και θέλει να συνδυάσει τη γιορτή που ετοιμάζει με νίκη. Αδύναμη εκτός έδρας η Λεβάντε η οποία έχει σημαντικότατα προβλήματα στον αγώνα του Σαββάτου. Στο 1,95 ο άσος στον William Hill.


Χάνει ξανά εκτός η Λάτσιο (2,40)

Πέντε σερί ήττες μακριά από το Ολίμπικο

Χάνει ξανά εκτός η Λάτσιο (2,40) Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον η Αταλάντα, που είναι όμως πολύ δυνατή εντός έδρας. Η Λάτσιο ταξιδεύει με σημαντικότατες ελλείψεις και στα τελευταία της παιχνίδια δείχνει να έχει καταρρεύσει. Στο 2,40 ο άσος στην Bet365, με τη Λάτσιο να μετράει πέντε σερί εκτός έδρας ήττες και εφτά στα οκτώ τελευταία.
Μετά από δύο σερί εντός έδρας νίκες που την εξασφάλισαν και μαθηματικά, η Αταλάντα πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και ηττήθηκε δίκαια με 2-0 από την Μίλαν, παραμένοντας στο μέσον της βαθμολογίας. Εκτός από το κίνητρο να αποχαιρετήσουν το κοινό τους με νίκη στο τελευταίο εντός έδρας της χρονιάς, άλλος ορατός στόχος δεν υπάρχει.
Αν και έχει φέρει 13 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (13-13-10), αγνοεί το ισόπαλο αποτέλεσμα στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (4-0-4 με 6/8 no-goal). Στο Μπέργκαμο έχει χάσει μόνο τρεις φορές φέτος (9-6-3, από Μίλαν, Γιουβέντους και Σιένα) κι έχει μόνο μία ήττα στα οκτώ τελευταία (5-2-1). Τα 14 από τα 18 εντός έδρας της παιχνίδια ήταν και under.
Τις τρεις τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Λάτσιο κέρδισε ισάριθμες φορές, αλλά συνολικά οι λατσιάλι είναι η ομάδα με την οποία έχει φέρει περισσότερες ισοπαλίες από κάθε άλλη στη Serie A. Τραυματίες παραμένουν οι Καπέλι (αμυντικός), Μπρίγκι (μέσος) και Μαριλούνγκο (επιθετικός, 4 γκολ).
Η Λάτσιο γκέλαρε και με τη Σιένα μεσοβδόμαδα (1-1) και μη έχοντας νίκη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια (0-2-3) έμεινε στο -2 από την τρίτη θέση και μάλιστα κινδυνεύει να χάσει και το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας και δύσκολο πρόγραμμα. Μετά το Μπέργκαμο παίζει εντός έδρας με την Ίντερ.
Αν και εκτός έδρας έχει 7-2-9 προέρχεται από πέντε σερί ήττες μακριά από το Ολίμπικο (στις τέσσερις πιο πρόσφατες δέχτηκε από δύο γκολ και πάνω), ενώ έχει και μόνο μία νίκη στα οκτώ παιχνίδια που προηγήθηκαν μακριά από την έδρα της (1-0-7). 14/18 εκτός έδρας της ματς ήταν over.
Τα προβλήματα αντί να μειώνονται μεγαλώνουν, αφού θα λείψουν από το Μπέργκαμο οι τιμωρημένοι Μαρκέτι (τερματοφύλακας), Μπιάβα (στόπερ), Ντίας (στόπερ) και Λεντέσμα (μέσος και αρχηγός, 3 γκολ) και οι τραυματίες Στανκεβίτσιους (στόπερ), Ράντου (μπακ), Μπρόκι (μέσος), Ερνάνες (μεσοεπιθετικός, 8 γκολ), Ρόκι (επιθετικός, 5 γκολ) και Κλόζε (12 γκολ).
Πιθανές ενδεκάδες
Αταλάντα (4-4-1-1): Consigli – Raimondi (ή Lucchini), Stendardo, Manfredini, Peluso – Schelotto, Carmona, Cigarini, Bonaventura (ή Gabbiadini) – Moralez – Denis
Λάτσιο (4-2-3-1): Bizzarri – Konko, Scaloni, Diakite, Lulic (ή Garrido) – Matuzalem, Cana – Gonzalez, Mauri, Candreva – Kozak
Key Stat: Η Λάτσιο μετράει πέντε σερί εκτός έδρας ήττες και εφτά στα οκτώ τελευταία (1-0-7).
Συμπέρασμα: Το κίνητρο είναι με τη Λάτσιο, αλλά οι φιλοξενούμενοι ταξιδεύουν στο Μπέργκαμο με σημαντικότατες ελλείψεις και εκτός έδρας ηττήθηκαν και στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια. Η Αταλάντα είναι αδιάφορη βαθμολογική αλλά πολύ δυνατή εντός έδρας. Στο 2,40 ο άσος στην Bet365.


Ξανά over Βαλενσιέν & Παρί (1,825)

7 σερί over 2,5 και GG μετράνε στα μεταξύ τους

Ξανά over Βαλενσιέν & Παρί (1,825) Οι φιλοδοξίες της Παρί για τον τίτλο περνάνε από την εξαιρετικά σκληρή έδρα της Βαλενσιέν, που δεν έχει σωθεί ακόμα μαθηματικά.  Αστείες οι τιμές του διπλού, θα προτιμήσουμε το over 2,5 στην ίδια απόδοση.
Πάλεψε το παιχνίδι της στο “Ζερλάν” η Βαλενσιέν το βράδυ της Τρίτης, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 34’ πήγε στην ανάπαυλα ισόπαλη και κράτησε μέχρι το τελευταίο εικοσάλεπτο, όπου μετά το 2-1 του Κρις κατέρρευσε δεχόμενη ακόμα δύο τέρματα. Με 40 βαθμούς τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, δεν έχει σωθεί ακόμα μαθηματικά αλλά έχοντας δύο ματς στην έδρα της μοιάζει απίθανο να κινδυνεύσει,πόσο μάλλον όταν φέτος στο “Ενό” μετράει 10-3-4 (7/17 over 2,5) διατηρώντας την έκτη καλύτερη επίδοση του Σαμπιονά.
Οι βασικότατοι μεσοεπιθετικοί Ντανίκ, Καντίρ και Αμπουμπακάρ προφυλάχτηκαν στο τελευταίο και είναι ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι κόντρα στην Παρί, με τη Βαλενσιέν φέτος να μην έχει χάσει στην έδρα της από καμιά ομάδα της πρώτης 5άδας. Αγκουά (στόπερ) και Πυζόλ (φορ) παραμένουν εκτός, αμφίβολος ο βασικός κίπερ Πενετό, επιστρέφει από τιμωρία 9 αγωνιστικών ο μέσος Σάντσεζ.

Δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το στραβοπάτημα της Μονπελιέ κόντρα στην Εβιάν η Παρί, κερδίζοντας με 2-0 τη Σεντ Ετιέν  και πλησιάζοντας στο -3 την κορυφή. Αγωνίστηκε πολύ πιο νευρικά από ότι σε προηγούμενα θεωρητικά πιο δύσκολα παιχνίδια, προηγήθηκε από πέναλτι-φάντασμα και κλείδωσε το τρίποντο μόνο στο 88’ με τέρμα του Παστόρε.
 Στα συν το ότι κράτησε έπειτα από 11 αγωνιστικές το μηδέν στην άμυνα, δίνοντας τέλος στο σερί από GG που έτρεχε από τα μέσα Φεβρουαρίου. Δοκιμάζεται σε μια πολύ δύσκολη έδρα, από όπου πάντως πέρασε νικηφόρα στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της (5-1-0 μετράει στα τελευταία 6 κόντρα στη Βαλενσιέν ανεξαρτήτως έδρας), αυτοσκοπός η νίκη αφού αν δεν κάνει το 3/3 μέχρι το τέλος ο τίτλος δύσκολα θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα.
7-7-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της φέτος με 10/17 over 2,5 και 11/17 GG, επιστρέφει από τιμωρία ο σημαντικός αμυντικός Σακό, πιθανότατα προλαβαίνει ο στόπερ Μπίσεβατς, παραμένει εκτός ο μέσος Σεαρά.

Key Stat: 7 σερί over 2,5 και GG είδαμε στις τελευταίες αναμετρήσεις της Βαλενσιέν με την Παρί.
Συμπέρασμα: Εξαιρετικά δύσκολη έξοδος για την Παρί, σε μια έδρα που δεινοπάθησαν όλοι οι μεγάλοι της Γαλλίας φέτος, η Βαλενσιέν δεν είναι ακόμα εξασφαλισμένη μαθηματικά και αν δεν ήμασταν τόσο βαθειά μέσα στη σεζόν θα πηγαίναμε δυνατά με το 1Χ (2,00+), αλλά με τους πρωτευουσιάνους να καίγονται για τη νίκη θα προτιμήσουμε το over 2,5 (1,825 Bet365), περιμένοντας γκολ εκατέρωθεν.


Μετρ του GG Εβιάν και Αζαξιό (1,83)

22/34 έχει η Εβιάν, 23/35 η Αζαξιό

Μετρ του GG Εβιάν και Αζαξιό (1,83) Κανόνας είναι το GG στα φετινά παιχνίδια των Εβιάν και Αζαξιό, με τη μεταξύ τους αναμέτρηση να πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να φέρουν ένα ακόμα. Στο 1,83 η τιμή του στην Bet365.
Παρότι εδώ και κάποιες αγωνιστικές ουσιαστικά σωσμένη, η Εβιάν αποδείχθηκε πολύ σκληρό καρύδι για  την επίδοξη πρωταθλήτρια Μονπελιέ, αποσπώντας ισοπαλία με 2-2 στην ισχυρή έδρα της πρωτοπόρου το βράδυ της Τρίτης. H Μονπελιέ είχε την υπεροχή αλλά η ομάδα του Κορέα δεν την άφησε σε χλωρό κλαρί, αφού παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 42’ (από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπελαντά) ισοφάρισε μόλις δύο λεπτά αργότερα και στο 69’ πήρε προβάδισμα στο σκορ ενώ θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς αν δεν της ακυρωνόταν καθαρό γκολ στη συνέχεια. Στο τέλος η πίεση της Μονπελιέ απέδωσε καρπούς αφού στο 84’ ο Ζιρού έκανε το 2-2, με τον διαιτητή  να δίνει δεύτερο πέναλτι στους γηπεδούχους στην εκπνοή, το οποίο και απέκρουσε ο Άντερσεν.
Η συμπλοκή που ακολούθησε το δεύτερο πέναλτι της Μονπελιέ κόστισε τις αποβολές των Μονγκονγκού και Κελιφά. Επιστρέφει ο από τιμωρία ο Σορλέν, παραμένουν εκτός κάποιοι μακροχρόνια τραυματίες, στην έδρα της μετράει 8-2-6 με 11/16 over 2,5, συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 22/34 GG.
To γκολ του Σοκριέ στο 85΄ της αναμέτρησης κόντρα στη Σοσό έδωσε τεράστιο τρίποντο στην Αζαξιό, αποτέλεσμα που ίσως φανεί καθοριστικό στη μάχη που δίνουν οι Κορσικανοί για την παραμονή στη Λιγκ 1. Δίκαιη νίκη για την ομάδα του Πανταλονί, πρώτη μετά από 7 αγωνιστικές όπου μετρούσε 0-5-2, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 58’ κόντρα στη ροή αλλά η αποβολή του Σοζέ ένα λεπτό αργότερα άφησε τους φιλοξενούμενους με 10 παίχτες ενώ στο 73’ με πέναλτι ο Κινκέλα  έφερε το ματς στα ίσια, φάση στην οποία η Σοσό έμεινε με 9.
2-6-9 το φετινό εκτός έδρας ρεκόρ της Αζαξιό (9/17 over 2,5), με 37 βαθμούς βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη αλλά έχει δύσκολο πρόγραμμα στα δύο εναπομείναντα (Λυών εντός, Τουλούζ εκτός) και θα πρέπει να βρει βαθμούς μακριά από το “Φρανσουά Κοτί” για να σώσει την κατηγορία. Συνολικά μετράει 23/35 GG τη φετινή σεζόν, παραμένει εκτός ο τιμωρημένος Μουχούρ και οι Λιπινί, Σαβέ.
Key Stat: 22/34 GG έχει η Εβιάν, 23/35 η Αζαξιό.
Συμπέρασμα: Η Αζαξιό πηγαίνει στην έδρα της Εβιάν ψάχνοντας για θετικό αποτέλεσμα αλλά η ομάδα του Κορέα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δεν χαρίζεται σε κανένα. Τόσο η ανάγκη των Κορσικανών όσο και η ροπή και των δύο ομάδων στο GG μας οδηγεί σε αυτό, μιας και πληρώνει αρκετά καλά (1,83) στην Bet365.


Κερδίζει με over η Λιλ (1,90)

6/7 over 2,5 είδαμε στις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις

Κερδίζει με over η Λιλ (1,90) Μόνο νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν θέλει η φορμαρισμένη Λιλ στη μάχη που δίνει για το Champions League αλλά και τον τίτλο, υποδέχεται την Καέν σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να έχει αρκετά τέρματα. Στο 1,90 ο συνδυασμός 1 & over 2,5 στην Bet365.
Με το γκολ του Τούλιο Ντε Μέλο στο 6’, ξανά από ασίστ του καλύτερου παίχτη του φετινού Σαμπιονά Αζάρ, η Λιλ απέδρασε με διπλό από την έδρα της Νις φτάνοντας τις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και διατηρώντας έτσι ζωντανές τις ελπίδες της  για την πρώτη δυάδα, που δίνει απευθείας το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, αλλά και τον τίτλο, μετά το στραβοπάτημα της Μονπελιέ απέναντι στην Εβιάν.
Η ομάδα του Γκαρσιά απέχει 2 πόντους από τη 2η Παρί και 5 από την πρωτοπόρο Μονπελιέ, στην έδρα της οποίας ταξιδεύει την επόμενη αγωνιστική, και αν καταφέρει να κάνει το 3/3 στα εναπομείναντα παιχνίδια της προλαβαίνει ακόμα και τον τίτλο.  Κόντρα στην Καέν μετράει 7-3-0 την τελευταία 20ετία, 10-5-2 το ρεκόρ της στο “Μετροπόλ” με 11/17 over 2,5, θα ψάξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερης έκτασης νίκη κόντρα στην Καέν ώστε να αυξήσει τη διαφορά τερμάτων της.
Με γκολ του αμυντικού Ερτό (δεύτερου σκόρερ της στο πρωτάθλημα με 5 γκολ) στο 67’ η Καέν πήρε χρυσό τρίποντο στο εξάποντο παραμονής κόντρα στη Λοριάν με 1-0 και αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν έχει εκτός Λιλ και Βαλενσιέν και εντός τη Σοσό, ματς το οποίο αν κερδίσει θα εξασφαλίσει τη σωτηρία της. 3-6-8 το εκτός έδρας ρεκόρ της με 7/17 over 2,5.

Key Stat: 6/7 over 2,5 είδαμε στις τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων.
Συμπέρασμα: Η Λιλ έχει πάρει μπρος για τα καλά και αναμένεται να περάσει με ευκολία το εμπόδιο της Καέν, με τον άσο της να αποδίδει 1,33. Θα προτιμήσουμε τον συνδυασμό του με το over στο 1,90 (Βet365), αφού η Καέν μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα, ενώ οι Λιλουά στην καλή τους μέρα το βγάζουν και μόνοι τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.