Eπιλογές Κυριακής.

Ειδικός ο ΠΑΟΚ στα εκτός (2,10)

Από αρχές Νοεμβρίου είναι αήττητος μακριά από την Τούμπα (5-4-0)

Ειδικός ο ΠΑΟΚ στα εκτός (2,10)
Με σημαντικές απουσίες υποδέχεται ο εντυπωσιακός τη φετινή σεζόν Λεβαδειακός τον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τον ένα βαθμό στα πλέι οφ και να παραμένει αήττητος στα εννιά τελευταία εκτός έδρας.  Στο 1,90 πλέον το διπλό στην Bet365 από το 2,10.
 
Ο Λεβαδειακός ολοκληρώνει ένα από τα πιο ιδιόρρυθμα αλλά και εντυπωσιακά πρωταθλήματα, αφού κατάφερε να εξασφαλίσει τη σωτηρία του σχετικά άνετα πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και δίνοντας όλα τα παιχνίδια του σε διάστημα πέντε μηνών!
 
Την προηγούμενη αγωνιστική έκανε «κηδεία» στην έδρα του Εργοτέλη (0-1) κι έχοντας μόνο μία ήττα στα έξι τελευταία (3-2-1) έχει ανέβει στην 9η θέση κι έχει ευκαιρία με νίκη να τελειώσει το πρωτάθλημα ακόμα και 7ος. 5-4-5 έχει εντός έδρας με τέρματα 14-17 και 11/14 να είναι under, ενώ τις δύο τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 0-3 και 0-2.
 
Ο Παράσχος έχει πολλές και σημαντικές απουσίες να αντιμετωπίσει καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Κυριακίδη και Φαβάλι (1 γκολ, 3 ασίστ) και των τιμωρημένων Τομάς, Βιάνα και Σουμπίνιο (9 γκολ, 4 ασίστ), ενώ από τραυματισμούς ταλαιπωρούνται και οι Πόποβιτς (2 γκολ, 3 ασίστ) και Ναπολεόνι (7 γκολ, 2 ασίστ), αν και βρίσκονται στην αποστολή. Στα πέντε τελευταία εντός έδρας ο Λεβαδειακός παραμένει αήττητος (3-2-0), σκοράροντας στα τέσσερα από δύο γκολ και πάνω.
 
Μετά από καιρό ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες στην Τούμπα με το 2-0 επί της Δόξας Δράμας ανέβηκε στην τρίτη θέση κι έχει πλέον ένα βαθμό στα πλέι οφ, σε περίπτωση που το πρωτάθλημα τελείωνε την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Δικέφαλος θέλει να διατηρήσει αυτόν τον βαθμό και θα το καταφέρει σε περίπτωση νίκης ανεξαρτήτως των άλλων αποτελεσμάτων.
 
Ο ΠΑΟΚ έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (42-23 τα γκολ) και εκτός έδρας έχει απολογισμό 6-5-3 (20-10 γκολ), παραμένοντας αήττητος μακριά από την Τούμπα από τις αρχές Νοεμβρίου με πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Επιστρέφουν από τιμωρία οι Λάζαρ και Φωτάκης, εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Σαλπιγγίδης (5 γκολ, 2 ασίστ), Σταφυλίδης και Έτο, αλλά και οι Κρέσιτς και Κατσικάς.

Πιθανές ενδεκάδες

Λεβαδειακός (4-2-3-1): Στρατηλάτης – Μουλόπουλος, Λισγάρας, Αλεξίου, Κουτσόπουλος – Κόρμπος, Ζησόπουλος – Μαχαίρας, Βασιλείου, Πόποβιτς – Ναπολεόνι

ΠΑΟΚ (4-3-3): Χαλκιάς – Αποστολόπουλος, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο – Παναγιωτούδης, Λάζαρ, Γκαρσία – Φωτάκης, Αθανασιάδης, Νιμανί

Key Stat
: Πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες έχει ο ΠΑΟΚ στα εννιά τελευταία εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.

Συμπέρασμα
: Ο Λεβαδειακός ολοκληρώνει ένα εντυπωσιακό γι’ αυτόν πρωτάθλημα έχοντας εξασφαλίσει τη σωτηρία του και θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες. Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τον ένα βαθμό στα πλέι οφ και εκτός έδρας τα πηγαίνει περίφημα. 2,10 πληρώνει το διπλό στην Bet365


Διπλό στο αντίο Βαλβέρδε (1,90)

Σε κανένα μεταξύ τους παιχνίδι στο Περιστέρι δεν έχει έρθει ισοπαλία (2-0-8)

Διπλό στο αντίο Βαλβέρδε (1,90) Στο τελευταίο παιχνίδι του Βαλβέρδε στον πάγκο τους στο πρωτάθλημα, οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να τον αποχαιρετήσουν με νίκη. Ο Ατρόμητος είναι ενδιαφερόμενος, αλλά ο τελικός κυπέλλου έχει μεγαλύτερη αξία σε μία ούτως ή άλλως άκρως επιτυχημένη χρονιά. Στο 1,90 το διπλό στον ΟΠΑΠ.
Έχοντας τέσσερις ισοπαλίες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές ο Ατρόμητος φαίνεται ότι θα χάσει την τρίτη θέση, αν και αυτό έχει μικρή σημασία σε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, που βρίσκει την ομάδα του Περιστερίου για πρώτη φορά στην ιστορία της στα πλέι οφ και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό κυπέλλου.
Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ουσιαστικά πρόβα τελικού και για τους δύο αφού σημαντικό βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει. Οι γηπεδούχοι έφεραν ισοπαλία και στα τρία τελευταία τους παιχνίδια, με πιο πρόσφατη το 0-0 στο ΟΑΚΑ μα την ΑΕΚ. Τελευταία τους ήττα ήταν στις 29 Ιανουαρίου, παραμένοντας αήττητοι στις επόμενες 11 αγωνιστικές (6-5-0).
Φέτος στο πρωτάθλημα έχουν τις περισσότερες ισοπαλίες από κάθε άλλη ομάδα (13-11-5) και μόνο ο Ολυμπιακός έχει ηττηθεί λιγότερες φορές από τους ίδιους. Στο Περιστέρι έχουν χάσει μόνο από τον Αστέρα Τρίπολης (9-4-1, 11/14 under) κι έχουν την καλύτερη εντός έδρας άμυνα (17-6 τα γκολ).
Πάντως, υποδεχόμενοι τον Ολυμπιακό δεν έχουν φέρει ποτέ ισοπαλία (2-0-8). Ο Γιώργος Δώνης άφησε εκτός αποστολής τους τιμωρημένους Ιτάνζ και Σκόνδρα και τον τραυματία Γιαννούλη.
Ο Ολυμπιακός αντέδρασε μετά την απρόσμενη ήττα και την κακή εμφάνιση κόντρα στην Κέρκυρα και έφυγε με το διπλό από τα Γιάννενα με 0-4, αν και το παιχνίδι ήταν χωρίς σκορ μέχρι το 53’, σκοράροντας στη συνέχεια τέσσερις φορές μέσα σε 22 λεπτά. Μοναδικό ενδιαφέρον εδώ και λίγες αγωνιστικές για τους ερυθρόλευκους είναι το κύπελλο, με τον τελικό να είναι το ερχόμενο Σάββατο.
10-2-2 έχουν εκτός έδρας με γκολ 30-8 και το 7-2 επί του Αστέρα λίγες αγωνιστικές πριν είναι το μοναδικό του goal-goal στα 12 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε που σήμερα θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας για προτελευταία φορά σε επίσημο παιχνίδι άφησε εκτός αποστολής τους Τζεμπούρ και Αμπντούν για να ξεκουραστούν, ενώ δεν πήρε μαζί του για διάφορους λόγους ούτε τους Χολέμπας, Ιμπαγάσα και Κόλιν Καζίμ.
Πιθανές ενδεκάδες
Ατρόμητος (4-3-3): Ράντμαν – Οικονόμου, Τόμας, Φυτανίδης, Νάστος - Ζουέλα, Μπάλλας, Δημούτσος – Επστάιν, Μήτρογλου, Μπρίτο
Ολυμπιακός (4-3-3): Κάρολ – Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο – Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ – Φετφατζίδης, Ντιόγκο, Μιραλάς
Key Stat: 10 διπλά στις 14 εξόδους του έχει ο Ολυμπιακός.
Συμπέρασμα: Μία εβδομάδα πριν τον μεταξύ τους τελικό κυπέλλου, με τον Βαλβέρδε να κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού για τελευταία φορά σε παιχνίδι πρωταθλήματος. Ο Ατρόμητος θέλει τους βαθμούς της νίκης, αλλά ο τελικός είναι πιο σημαντικός.


Αυλαία με γκολ στο Ηράκλειο

Πολλές απουσίες για ΟΦΗ και ΠΑΣ

Αυλαία με γκολ στο Ηράκλειο Παιχνίδι που υπό προϋποθέσεις θα έκρυβε πολλές συγκινήσεις αλλά και έντονη αντιπαλότητα αυτό ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ, ωστόσο το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες δεν έχουν βαθμολογικούς στόχους αλλά αντίθετα αντιμετωπίζουν και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα δίνει έναν πιο χαλαρό χαρακτήρα στο φινάλε της Superleague. Πιθανό ένα ακόμη over που πληρώνει σε αποδόσεις της τάξης του 2,30.

Ο ΟΦΗ έχοντας ουσιαστικά μείνει από στόχους εδώ και αρκετό καιρό παίζει καθαρά για το γόητρο αλλά και για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Μπορεί να κέρδισε εντός έδρας με 1-0 τον Παναιτωλικό, στέλνοντάς τον ουσιαστικά στην Β Εθνική όμως στην Κέρκυρα απέναντι στους παθιασμένους γηπεδούχους δεν μπόρεσε να σταθεί επάξια χάνοντας με 4-1.

Τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που έφεραν σημαντικές ανακατατάξεις στο αρχικό σχήμα του Αναστόπουλου σε συνδυασμό με τα τραγικά αμυντικά λάθη και την κάκιστη μέρα που βρέθηκε ο τερματοφύλακας Σαχσανίδης οδήγησαν στη άμεση ανατροπή του αρχικού 0-1 το οποίο έγινε μέσα σε 7 λεπτά 3-1 τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Ο Αναστόπουλος δήλωσε απογοητευμένος με την εμφάνιση των παικτών του και κυρίως τα πολλά αμυντικά λάθη τονίζοντας ότι δεν αποτελούν δικαιολογία οι πολλές και σημαντικές απουσίες βασικών στελεχών. Αντίθετα πρέπει σε κάθε παιχνίδι οι παίκτες που καλούνται να συμμετάσχουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, δίνοντας έτσι το έναυσμα για νίκη απέναντι στον ΠΑΣ στην προσπάθεια να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις αλλά και να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την στήριξή του όλη αυτή την χρονιά.

Από την άλλη πολύ ευχάριστο το κλίμα και στις τάξεις του ΠΑΣ μετά και την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής σε μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά που άλλαξε προς το καλύτερο με την έλευση του Άγγελου Αναστασιάδη. Ο ΠΑΣ επικράτησε την ΑΕΚ με 2-1 τελειώνοντας ουσιαστικά την φετινή σεζόν ενώ την περασμένη εβδομάδα άντεξε μόλις ένα ημίχρονο στις ορέξεις του Ολυμπιακού χάνοντας με 0-4 εντός έδρας.

Παρόλο το γενικό κλίμα ευφορίας που επικρατεί ο Αναστασιάδης θέλησε να προσγειώσει τους παίκτες του τονίζοντας ότι το πρωτάθλημα δεν τέλειωσε στον αγώνα με την ΑΕΚ προσπαθώντας έτσι να δώσει κίνητρο ενόψει και του παιχνιδιού της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΟΦΗ.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έδωσε τέλος σε ένα σερί 5 συνεχόμενων GG για την ομάδα του ΠΑΣ που στην ανάγκη της για βαθμούς δεν δίσταζε να αφήσει την άμυνα και να επιτεθεί δημιουργώντας όμως και πολλούς χώρους στην άμυνα. Ομοίως και οι Κρητικοί μετά την ολοκλήρωση ουσιαστικά των στόχων τους έφεραν 2-2 στην Τρίπολη και 4-1 στην Κέρκυρα με μοναδική παρένθεση το 1-0 επί του Παναιτωλικού που όμως έπαιζε ουσιαστικά την κατηγορία του.

Πολλά τα προβλήματα των δύο ομάδων αφού ο Αναστόπουλος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Βεζυρίδη, Γεωργίου, Κάλαιτζιτς, Σίσιτς, Παπουλή και τους τραυματίες Μπούρμπο, Καμπάνταη. Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έχει στην αποστολή τους Μπεσέρα, Κώτσιο, Ανδράλα, Ντάσιο, Ζαραδούκα, Μπακαγιόκο και Ζαμπρέλα.

Πιθανές ενδεκάδες

ΟΦΗ (4-3-3): Σαχσανίδης – Γαλανόπουλος, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Πίτσος – Βερόν, Ουκάρ, Ζόρντι Λόπεζ – Χόρχε Λόπεζ, Μάντζιος, Ζορμπάς

ΠΑΣ (4-5-1): Κηπουρός – Πατσατζόγλου, Πάντος, Μιχαήλ, Βάντερσον – Τζημόπουλος, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Σκούφαλης, Κυριάκος – Βίλα

Κey Stat:
4-1 είχε έρθει και το περυσινό παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ για τις 2 ομάδες επίσης την τελευταία αγωνιστική της B Εθνικής.

Συμπέρασμα:
Παρά την γενικότερη αντιπαλότητα που χωρίζει τις δύο ομάδες το κλίμα αναμένεται γιορτινό στο Ηράκλειο και τα κενά των δύο ομάδων αμυντικά εξασφαλίζουν την ύπαρξη φάσεων και στις δύο εστίες. Πολύ πιθανό το GG ακόμη καλύτερο το over σε αποδόσεις κοντά στο 2,30.


Κερδίζει και περιμένει ο Εργοτέλης

Μόνο νίκη θέλουν οι Κρητικοί

BET: Κερδίζει και περιμένει ο Εργοτέλης Ο Εργοτέλης γνωρίζει ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να κερδίσει, αποτέλεσμα που και πάλι μπορεί να μην είναι αρκετό. Κόντρα στην πρώην του ομάδα ο Καραγεωργίου, θα επιδιώξει τη νίκη, περιμένοντας ευχάριστα νέα από Θεσσαλονίκη. Στο 1,91 από 2,20 πλέον το διπλό στον William Hill.
Η Ξάνθη βρέθηκε να «χτυπάει» ακόμα και Ευρώπη, αλλά τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να εξασφαλίσει τη σωτηρία της μία αγωνιστική πριν το φινάλε φέρνοντας 1-1 στη Νέα Σμύρνη, ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο 72’ και βόλεψε και τις δύο ομάδες. Η χρονιά για τους Ξανθιώτες κρίνεται μάλλον αποτυχημένη και στο τελευταίο τους παιχνίδι υποδέχονται τον άκρως ενδιαφερόμενο Εργοτέλη.
Οι γηπεδούχοι έχουν πάρει μόνο τέσσερις βαθμούς στις 11 τελευταίες αγωνιστικές (1-1-9) και εντός έδρας το ρεκόρ τους είναι 6-2-6. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση στους τιμωρημένους Στάσιακ και Πλατέλλα και στους τραυματίες Λυμπερόπουλο, Βασιλακάκη και Καζάκη.
Ο Εργοτέλης ταξίδεψε στην Ξάνθη γνωρίζοντας ότι δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του και μπορεί να υποβιβαστεί ακόμα κι αν κερδίσει. Ιδανικό σενάριο για τους Κρητικούς η δική τους νίκη και ήττα της Κέρκυρα στη Θεσσαλονίκη, αποτελέσματα που θα τους κρατήσουν στη Σούπερ Λιγκ. Είναι στο -2 από την Κέρκυρα και με κάθε άλλο συνδυασμό υποβιβάζονται εκτός από τη δική τους νίκη και ισοπαλία της Κέρκυρας, συνδυασμός που θα οδηγήσει τις δύο ομάδες σε μπαράζ.
Οι Φαίακες είναι και η μοναδική ομάδα που κέρδισε ο Εργοτέλης στις 13 τελευταίες αγωνιστικές (1-5-7) χάνοντας την προηγούμενη και από τον Λεβαδειακό στο Παγκρήτιο με 0-1, ενώ εκτός έδρας έχει το δεύτερο χειρότερο απολογισμό (1-4-9) με γκολ 8-24. Ο Νίκος Καραγεωργίου, που έχει παίξει στην Ξάνθη αλλά ήταν και προπονητής της, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Γιαλούση και Γιοβάνοβιτς και στον τραυματία Μπούντιμιρ.

Πιθανές ενδεκάδες

Ξάνθη (4-2-3-1): Βιβιανί – Μπαξεβανίδης, Σταθάκης, Βάλλας, Εντιμάρ – Φλίσκας, Ντάνι – Μαρσελίνιο, Πόι, Βλαχοδήμος – Μαρκόφσκι

Εργοτέλης (4-3-3): Καβουσάκης – Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Σαρρής, Δάρλας – Φραγκουλάκης, Τζούνιορ, Μπέτο – Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Λεάλ

Key Stat
: Μόνο μία νίκη έχει η Ξάνθη στις 11 τελευταίες αγωνιστικές (1-1-9).

Συμπέρασμα
: Ο Εργοτέλης δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του. Θα προσπαθήσει να φύγει με το διπλό και θα περιμένει ευχάριστα νέα από τη Θεσσαλονίκη, με τον Καραγεωργίου να αντιμετωπίζει την ομάδα που υπηρέτησε και ως παίκτης και ως προπονητής.


1,91 το 10ο σερί GG της Παρί

Σκόραρε σε όλα τα ματς η Σοσό μετά την αλλαγή προπονητή

1,91 το 10ο σερί GG της Παρί H Παρί επιδιώκει το απόλυτο μέχρι το φινάλε της περιόδου για να ελπίζει στον τίτλο. Δεν είναι στη καλύτερη δυνατή κατάσταση και έχει χάσει την αμυντική της συνοχή. Η Σοσό είναι ανεβασμένη και σκοράρει με άνεση. Στο 1,91 το GG στο Παρκ ντε Πρενς
Η Παρί δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ήττα της Μονπελιέ στη Λοριάν καθώς και η ίδια είχε απώλειες βαθμών στη Βουργουνδία. Μπορεί να προηγήθηκε με γκολ του Νενέ στο πρώτο ημίχρονο, όμως δέχθηκε στη συνέχεια μεγάλη πίεση από την Οσέρ η οποία εξαπέλυσε 21 σουτ προς την εστία των Παριζιάνων. Η δικαίωση ήρθε τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε με τέρμα του Λε Ταλέκ.
Δεύτερη καλύτερη έδρα της κατηγορίας είναι το Παρκ ντε Πρενς μετά το Μοσόν της Μονπελιέ. Εκεί οι πρωτευουσιάνοι έχουν δύο ήττες φέτος και καμία στα οκτώ ματς που έχουν προηγηθεί (5-3-0). Καλή παράδοση έχει η Παρί απέναντι στην Σοσό από την οποία δεν έχει ηττηθεί τα τελευταία  χρόνια (7-6-0).
Ο Γκαμέιρο αναμένεται να πάρει τη θέση του Οαρό. Μοναδική απουσία για τον Αντσελότι αυτή του Σαντόμ.
Η Σοσό πέτυχε μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Ντιζόν χάρις σε γκολ του φορμαρισμένου Μαϊγκά. Έτσι πλέον μπορεί να ελπίζει σε παραμονή καθώς έχει πιάσει την Μπρεστ στη βαθμολογία και υστερεί απέναντί της μόνο στη διαφορά τερμάτων.
Από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Ελί έχει σκοράρει κόντρα σε κάθε ομάδα που έχει αντιμετωπίσει. Εκτός έδρας μπορεί να έχασε στις πρόσφατες εξόδους σε Λυών και Μονπελιέ, όμως ήταν άκρως απειλητική ειδικά στο Ζερλάν όπου άξιζε τη νίκη. Στο Παρκ ντε Πρενς αν και έχει άσχημη παράδοση έχει καταφέρει να σκοράρει σε 7/9 προηγούμενες επισκέψεις της.
Μουγιοκολό, Περκίς, Μπρεσέ, Μπουτέν, Μπακαμπού δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπουντεμπούζ.
Πιθανές ενδεκάδες
Παρί Σεν Ζερμέν (4-2-3-1): Sirigu-Maxwell, Alex, Bisevac, Jallet-Matuidi, Motta-Nene, Pastore, Menez-Gameiro
Σοσό (4-2-3-1): Richert-Sauget, Banana, Carlao, Corchia-Nogueira, Lopy-Roudet, Martin, Camara-Maiga
Key Stat: GG στα εννιά τελευταία ματς της Παρί και 10/16 εντός φέτος.
Συμπέρασμα: Η Παρί γνωρίζει πως παίζει με την πλάτη στον τοίχο και δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Η άμυνά της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και θα βρει δυσκολίες απέναντι στην πεισματάρα και αποτελεσματική εσχάτως στην επίθεση Σοσό. Το GG προσφέρεται στο 1,91 στον William Hill, ενώ όποιος επιλέξει τη νίκη της Παρί μπορεί να την συνδυάσει με το over αντί του φτηνού 1,36 του απλού άσου.


10o σερί over στο Ζερλάν η Λυών

Σκόραρε σε 11/16 εκτός η Λοριάν

10o σερί over στο Ζερλάν η Λυών H Λυών θέλει να εξαντλήσει τις ελπίδες της για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ εκμεταλλευόμενη για μια ακόμη φορά το Ζερλάν. Η Λοριάν είναι μέτρια εκτός Βρετάνης, όμως συνηθίζει να σκοράρει. Στο 1,875 το over.
H Λυών διανύει μια από τις χειρότερες σεζόν των τελευταίων χρόνων και κινδυνεύει να μείνει με άδεια χέρια στο τέλος αυτής. Πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ έχουν ήδη χαθεί και τα μόνα που της απομένουν είναι ο τελικός του κυπέλλου με την Κεβιγί και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ένα βήμα προς τα πίσω έκανε για την κατάληψη της τρίτης θέσης καθώς μεσοβδόμαδα έχασε με κατεβασμένα χέρια από την Τουλούζ με 3-0. Στο Ζερλάν πάντως είναι αξιόπιστη με 11/15 νίκες φέτος και μόλις δύο ήττες στις τριάντα προηγούμενες υποδοχές ομάδων. Την τρέχουσα σεζόν αριθμεί 12/15 οver με το GG να εμφανίζεται δεκατρείς φορές.
Ταφέρ και Μενσά είναι σταθερά απόντες, ενώ οι Έντερσον και Σισοκό δίνονται ως αμφίβολοι έχοντας χάσει το ματς με την Τουλούζ την Τετάρτη.
Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Λοριάν κερδίζοντας με 2-1 την πρωτοπόρο Μονπελιέ. Πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ανάπαυλα και το διατήρησε με σχετική ευκολία. Έτσι βγήκε προσωρινά από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως βρίσκεται σε απόσταση δύο βαθμών από αυτή.
Μπορεί να κέρδισε στην πρώτη φετινή της έξοδο, όμως έκτοτε δεν έχει καταφέρει κάτι ανάλογο στις δεκαπέντε που ακολούθησαν (0-6-9). Παρόλα αυτά σε 10/16 ταξίδια της μπόρεσε να σκοράρει. Στο Ζερλάν έχει αποσπάσει δύο ισοπαλίες στις επτά επισκέψεις των περασμένων ετών.
Κερσιά, Σινί, Λεκόμ, Λε Λαν, Φαλέ, Γκασαμά και Ντουκουρέ είναι τραυματίες. Μαρέκ και Κονέ είναι διαθέσιμοι αυτή την αγωνιστική.
Πιθανές ενδεκάδες
Λυών (4-4-1-1): Lloris-Dabo, Umtiti, Kone, Reveillere-Kallstrom, Gonalons, Fofana, Briand-Lisandro-Gomis
Λοριάν (4-4-2): Audard-Baca, Manga, Bourillon, Mareque-Jouffre, Mvuemba, Romao, Diarra-Aliadiere, Paquet
Key Stat: 9 συνεχόμενα over στο Ζερλάν για τη Λυών.
Συμπέρασμα: Η Λυών έχει ελάχιστες ελπίδες να προλάβει την τρίτη θέση, αλλά στο Ζερλάν καταφέρνει να κερδίζει έστω και αν δέχεται γκολ συνεχώς. Το over αποδίδει 1,875 στην bet365, με τον άσο να είναι επίφοβος με βάση τις πρόσφατες εμφανίσεις της γηπεδούχου.


Over αντί άσου για την Βαλένθια

4 νίκες στα 17 τελευταία ματς έχει η γηπεδούχος

Over αντί άσου για την Βαλένθια H Bαλένθια θα ήθελε να ξεκουράσει παίκτες στο ματς με την Μπέτις, όμως δεν έχει περιθώρια για απώλειες αν θέλει να διατηρηθεί στην τρίτη θέση. Τρομερή παράδοση κόντρα στους Ανδαλουσιάνους, όμως τη δεδομένη στιγμή το οver (1,675) δείχνει προτιμότερο από τον άσο.
Η Βαλένθια δείχνει να έχει χάσει τον προσανατολισμό της στο καθοριστικότερο σημείο της σεζόν. Στο Καλντερόν βρέθηκε να χάνει με 4-1 από την Ατλέτικο στον πρώτο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ, όμως το γκολ του Κόστα στο 94ο λεπτό την κράτησε ζωντανή ενόψει επαναληπτικού.
Λίγες μέρες νωρίτερα είχε δεχθεί νέα τεσσάρα από την Εσπανιόλ, όμως είχε την τύχη να δει και τις υπόλοιπες ομάδες που την καταδιώκουν να έχουν βαθμολογικές απώλειες με αποτέλεσμα να διατηρείται μόνη στην τρίτη θέση. Μετά το ματς με την Μπέτις και τον επαναληπτικό του Γιουρόπα Λιγκ ακολουθεί το καθοριστικό παιχνίδι με τη Μάλαγα στο Ροσαλέδα.
Τραγική πορεία διανύει το τελευταίο διάστημα με τέσσερις νίκες σε δεκεπτά αγώνες πρωταθλήματος που έχουν προηγηθεί. Μόνο μία από τις επτά ομάδες που φιλοξένησε το τελευταίο διάστημα απέτυχε να σκοράρει απέναντί της, με το over να εμφανίζεται έξι φορές.
Ο Έμερι πολύ θα ήθελε να ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαιριστές, όμως η κρισιμότητα του αγώνα και οι απουσίες αρκετών στελεχών δεν του το επιτρέπουν. Πέρα από τον τραυματία Μπανέγα δεν είναι διαθέσιμοι λόγω καρτών οι Τίνο Κόστα, Ματιέ, Αντούριθ και Πάμπλο Ερνάντεζ.
Με ένα ακόμη γκολ του Κάστρο η Μπέτις μπόρεσε να επικρατήσει με 1-0 της Οσασούνα στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν και να κλειδώσει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Απαλλαγμένη από κάθε άγχος θα επιδιώξει να ολοκληρώσει τη χρονιά με θετικά αποτελέσματα.
Οι Ανδαλουσιάνοι είναι λάτρεις των σερί φέτος, αρνητικών ή θετικών, και αυτή την ώρα τρέχουν αήττητο έξι αγωνιστικών (3-3-0). Στο Μεστάγια ωστόσο συναντούν παραδοσιακά εμπόδια αγνοώντας τη νίκη από το 1986 και έπειτα (14-3-0). Φέτος έχουν 5/16 νίκες μακριά από τη Σεβίλλη και μόλις μία ισοπαλία στα ταξίδια τους.
Μετά τους Μάριο και Ουστάριτζ νοκ άουτ τέθηκε για του υπόλοιπο της σεζόν και ο Χουάνμα. Στη Βαλένθια θα λείψει ο επίσης τραυματίας Ισιδόρο.
Πιθανές ενδεκάδες
Βαλένθια (4-2-3-1): Guaita-Alba, Ruiz, Rami, Barragan-Parejo, Topal-Piatti, Canales, Feghouli-Soldado
Μπέτις (4-4-2): Fabricio-Nacho, Paulao, Dorado, Nelson-Montero, Benat, Iriney, Pereira-Cruz, Castro
Key Stat: 9 διαδοχικά over στις μεταξύ τους συναντήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.
Συμπέρασμα: Το βαθμολογικό κίνητρο της Βαλένθια δεν δικαιολογεί από μόνο του τον άσο του 1,60. Οι "νυχτερίδες" είναι ντεφορμέ και έχουν σημαντικές απώλειες σε κάθε γραμμή. Η Μπέτις είναι σε άριστη κατάσταση και απελευθερωμένη από άγχος. Το over στο 1,675 δείχνει προτιμότερο από τον άσο στην bet365.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.