Champions league πράξη 3η.

Καλησπέρα σε όλους.
Όλα τα μάτια στραμένα σήμερα στον αγώνα που θα βγάλει την πρώτη ομάδα για τον τελικό του Champions league.

Under 3,25 (1,80) στο Καμπ Νου

Με στόχο τη διαφύλαξη του 1-0 θα παραταχθεί η Τσέλσι

Under 3,25 (1,80) στο Καμπ Νου Mετά την απώλεια του πρωταθλήματος η Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένη να μην εγκαταλείψει και το Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνο νίκη χρειάζεται απέναντι στην Τσέλσι, η οποία θα παραταχθεί με αμυντικές βλέψεις στο Καμπ Νου. Στο 1,80 το under 3,25.
To ηθικό της Μπαρτσελόνα έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα το τελευταίο δεκαήμερο μετά τις ήττες από Τσέλσι και Ρεάλ. Η ήττα από τους Μαδριλένους στο clasico του Σαββάτου ήταν η πρώτη του Γκουαρδιόλα απέναντι στους Μουρίνιο και συνοδεύτηκε από την πρώτη φορά την τελευταία τριετία που οι Καταλανοί έχασαν δύο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις.
Στο Λονδίνο η Μπαρτσελόνα πλήρωσε την αστοχία της καθώς έχασε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει σημαδεύοντας δύο φορές τα δοκάρια. Σαν να μην έφτανε αυτό είδε τον Ντρογκμπά να βρίσκει τον στόχο στην ουσιαστικά μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε η Τσέλσι.
Οι μπλαουγκράνα καλούνται να ανατρέψουν αυτό το αποτέλεσμα μέσα στο Καμπ Νου, στο οποίο είναι πανίσχυροι. Πριν την σαββατιάτικη ήττα από την Ρεάλ μετρούσαν εννιά συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες σημείωσαν τουλάχιστον δύο γκολ απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Κόντρα στην Τσέλσι δεν έχουν γνωρίσει την ήττα στις πέντε υποδοχές της από το 2000 και μετά, όμως τα τρία τελευταία ματς στο Καμπ Νου έληξαν ισόπαλα.
Ο Γκουαρντιόλα πέρα από τους Βίγια και Φοντάς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Άγνωστο είναι αν θα πάρει φανέλα βασικού ο Πικέ που έχει μείνει στον πάγκο στα τρία τελευταία. Σάντσεζ και Φάμπρεγκας λογικά θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα.
Η αναγέννηση της Τσέλσι φαίνεται να ήρθε στο κατάλληλο σημείο της σεζόν. Με τον Ντι Ματέο στον πάγκο έχει αποκτήσει χαρακτήρα ιταλικής ομάδας και δίνει μεγάλη έμφαση στην άμυνα, κάτι που την έχει οδηγήσει σε επιτυχημένα αποτελέσματα. Στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλύτερο από την ισοπαλία και είδε τη Νιουκάσλ να απομακρύνεται κατά τέσσερις βαθμούς, με το μεταξύ τους ματς να ακολουθεί στο πρόγραμμα.
Εννιά ματς έχουν περάσει από την τελευταία της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, διάστημα στο οποίο έχει επικρατήσει έξι φορές. Εκτός έδρας φέτος έχει καταφέρει να σκοράρει σε όλα τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως μπόρεσε να κερδίσει μόνο στο Ντα Λουζ την Μπενφίκα. Αναποτελεσματική εμφανίζεται στην ημιτελική φάση του θεσμού χάνοντας την πρόκριση σε 4/5 περιπτώσεις που έχει βρεθεί σε ανάλογο σημείο.
Ο Ντι Ματέο λογικά δε θα αλλάξει την ενδεκάδα του πρώτου αγώνα. Δεν αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Λουίζ.
Πιθανές ενδεκάδες
Μπαρτσελόνα (3-4-3): Valdes-Puyol, Mascherano, Adriano- Alves, Xavi, Busquets, Iniesta-Fabregas, Sanchez, Messi
Τσέλσι (4-3-2-1): Cech-Ivanovic, Cahill, Terry, Cole-Mikel, Meireles, Lampard-Mata, Ramires-Drogba
Key Stat: Αήττητη στα 15 τελευταία ευρωπαϊκά στο Καμπ Νου η Μπαρτσελόνα.
Συμπέρασμα: H Mπαρτσελόνα θα μπει δυνατά στο παιχνίδι με στόχο να ανοίξει νωρίς το σκορ και να μεταφέρει το άγχος στην πλευρά της Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι θα αγωνιστούν με αμυντικούς προσανατολισμούς και στόχο της διαφύλαξη του 1-0. Ακόμη και αν βρεθούν να χάνουν δεν πρόκειται να αλλάξουν την τακτική τους γνωρίζοντας πως δίνοντας τον παραμικρό χώρο στους Καταλανούς θα έχουν τρομερά προβλήματα. Το όριο των 3,25 τερμάτων στην bet365 σε απόδοση 1,80 κρίνεται υπερβολικό.


1,575 το over στο Μπερναμπέου

3 τουλάχιστον γκολ σημείωσε η Ρεάλ κόντρα σε κάθε ομάδα που υποδέχθηκε φέτος στο CHL

1,575 το over στο Μπερναμπέου H Mπάγερν θα ψάξει το εκτός έδρας γκολ στο Μπερναμπέου καθώς γνωρίζει πως δύσκολα θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της απέναντι στην καταιγιστική στη Μαδρίτη Ρεάλ. Στο 1,575 το over στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Ρεάλ προτίμησε να παίξει για την ισοπαλία κατά κύριο λόγο στο Μόναχο. Έδειχνε να πετυχαίνει τον στόχο της καθώς κρατούσε το 1-1 μέχρι τα τελευταία λεπτά, όμως οι Γερμανοί δικαιώθηκαν για την επιμονή τους στο φινάλε σκοράροντας με τον Γκόμεζ λίγο πριν την εκπνοή.
Με την ψυχολογία στα ύψη θα υποδεχθούν οι μερένχες τους Βαυαρούς καθώς προέρχονται από νίκη που ισοδυναμεί με τίτλο απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου. Έχοντας άριστη τακτική η Ρεάλ απειλήθηκε λιγότερο από κάθε άλλη φορά από τους Καταλανούς και δίκαια επικράτησε με 1-2. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Μουρίνιο απέναντι στους μπλαουγκράνα από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα.
Οι Μαδριλένοι παρέμειναν αήττητοι για 19ο ματς πρωταθλήματος, ενώ και στην Ευρώπη έχουν εξαιρετική πορεία φέτος με την Μπάγερν να είναι η πρώτη ομάδα που κατάφερε να τους κερδίσει. 5/5 νίκες έχουν φέτος στο Μπερναμπέου σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ σκοράροντας σε όλες τουλάχιστον τρεις φορές.
Πέρα από τον Καρβάλιο που ταλαιπωρείται σταθερά από πρόβλημα στη μέση ο Μουρίνιο δεν έχει άλλα σημαντικά προβλήματα.
Η Μπάγερν πλέον μπορεί να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς ο τίτλος στην Μπουντεσλίγκα πέρασε για δεύτερη σερί χρονιά στα χέρια της Ντόρτμουντ. Οι Βαυαροί πάντως κατάφεραν να περάσουν από τη Βρέμη με 1-2 βοηθούμενοι και από τον Νάλντο που πέτυχε ένα εκπληκτικό αυτογκόλ κάνοντας αρχικά το 1-1.
Η είσοδος στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ο βασικός της στόχος φέτος καθώς αυτός λαμβάνει χώρα στο Μόναχο. Για την ώρα τα καταφέρνει περίφημα στη διοργάνωση αν και μετρά 2/3 ήττες στα πρόσφατα ταξίδια της, οι οποίες αποδείχθηκαν ανώδυνες. Στα δέκα τελευταία παιχνίδια μακριά από την Αλιάνζ Αρίνα σε όλες τις διοργανώσεις απέτυχε να κερδίσει πέντε φορές σε ματς όπου δεν σκόραρε.
Οι Βαυαροί δεν έχουν επίσης αγωνιστικά προβλήματα. Θα προσπαθήσουν να πλαγιοκοπήσουν τη Ρεάλ με τους Ριμπερί και Ρόμπεν ψάχνοντας το κεφάλι του Γκόμεζ ο οποίος έδειξε ανίκητος στο πρώτο παιχνίδι.
Πιθανές ενδεκάδες
Ρεάλ Μαδρίτης (4-2-3-1): Casillas-Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo-Alonso, Khedira- Kaka, Di Maria, Ronaldo-Benzema
Μπάγερν (4-2-3-1): Neuer-Badstuber, Boateng, Alaba, Lahm-Kroos, Schweinsteiger-Roben, Muller, Ribery-Gomez
Key Stat: 5,4 γκολ σημειώθηκαν στα φετινά ματς της Ρεάλ στο Μπερναμπέου για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Συμπέρασμα: Mετά το πρωτάθλημα η Ρεάλ στοχεύει και στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Μπερναμπέου δείχνει ακαταμάχητη και ασκεί μεγάλη πίεση στις αντίπαλες άμυνες. Η Μπάγερν θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί στον τελικό του Μονάχου. Γνωρίζει πως για να έχει τύχη οφείλει να σκοράρει στη Μαδρίτη και με την εμφάνιση του πρώτου αγώνα δείχνει ικανή για κάτι τέτοιο. Επιλογή το over στο 1,575 της bet365, με το ενδεχόμενο παράτασης αρκετά πιθανό.

Οver & στην Τεργέστη η Κάλιαρι (2,05)

5/6 στα πρόσφατα ματς ως γηπεδούχος

Οver & στην Τεργέστη η Κάλιαρι (2,05) Σε μπελάδες υποβιβασμού έμπλεξε η Κάλιαρι μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής. Η Κατάνια ταξιδεύει στην Τεργέστη χωρίς ιδιαίτερο άγχος με στόχο ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Στο 2,05 το over.
H Kάλιαρι δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στο Ταρντίνι και έχασε με 3-0 από την Πάρμα. Το σκορ δεν μαρτυρά την διαφορά των δύο ομάδων, όμως οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν.
Μαζεύοντας μόλις ένα βαθμό στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές οι Σαρδηνοί πλέον νιώθουν το άγχος του υποβιβασμού πιο έντονο από ποτέ, καθώς η διαφορά τους από την επικίνδυνη ζώνη έχει μειωθεί στους τρεις βαθμούς. Μόλις μια ήττα έχουν στα οκτώ τελευταία ματς μπροστά στο κοινο τους (5-2-1), όμως για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα αγωνιστούν στην Τεργέστη καθώς στο Σαντ Ελία εκτελούνται εργασίες.
Σαμπάιο και Ντεσένα είναι τραυματίες για τους Σαρδηνούς και λογικά θα χάσουν το ματς της Τρίτης.
Μετά από πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη η Κατάνια μπόρεσε να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στην Αταλάντα επικρατώντας με 2-0. Θεωρητικά έχει βάσιμες ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη, όμως οι Σικελοί δεν δείχνουν να έχουν θέσει κάτι τέτοιο ως στόχο.
Μακριά από το Μασιμίνο η Κατάνια είναι σαφώς πιο αποδυναμωμένη με μόλις δύο νίκες σε δεκάεξι εξόδους της (2-8-6). Παρόλα αυτά σε δώδεκα από αυτές κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.
Mπαριέντος, Αλμιρόν, Ίσκο είναι αμφίβολοι. Καρίσο και Λεγκροτάλιε θα λείψουν λόγω τιμωριών.
Πιθανές ενδεκάδες
Κάλιαρι (4-3-1-2): Agazzi- Pisano, Canini, Astori, Agostini- Ekdal, Conti, Nainggolan-Cossu- Pinilla, Thiago Ribeiro
Κατάνια (4-3-3): Kosicky-Motta, Bellusci, Spolli, Marchese-Biagianti, Lodi, Seymour-Gomez, Lanzafame, Bergessio
Key Stat: 5/6 over στα πρόσφατα εντός έδρας ματς της Κάλιαρι.
Συμπέρασμα: H Kάλιαρι καίγεται πλέον για τη νίκη καθώς νέα βαθμολογική απώλεια θα την φέρει σε δύσκολη θέση. Η Κατάνια πάντως παίζει καλά εκτός έδρας παρά την αδυναμία της να κερδίσει και σκοράρει με ευκολία. Το over αξίζει να πονταριστεί στο 2,05 της bet365.


1,95 το 15ο σερί GG της Λιβόρνο

6 συνεχόμενα μετρά η Τσιταντέλα

BET: 1,95 το 15ο σερί GG της Λιβόρνο Η Λιβόρνο θα δώσει το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας μετά το θάνατο του Μοροσίνι επιδιώκοντας τη νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην παραμονή. Η Τσιταντέλα πάντως δεν νιώθει εξασφαλισμένη ακόμη και θα ψάξει θετικό αποτέλεσμα. Στο 1,95 το GG.
H γηπεδούχος καλείται να δείξει το σθένος της καθώς ο απροσδόκητος χαμός του Μοροσίνι σίγουρα την έχει επηρεάσει και δύσκολα θα ξεχαστεί σύντομα. Πάντως οφείλει άμεσα να ασχοληθεί με το αγωνιστικό κομμάτι καθώς κινδυνεύει να μπλέξει στην περιπέτεια των μπαράζ παραμονής.
Αναποτελεσματική εμφανίζεται στην έδρα της με τέσσερις νίκες σε δεκαπέντε φετινά παιχνίδια. Αν και σκοράρει με ιδιαίτερη ευκολία αντιμετωπίζει σταθερά προβλήματα στην άμυνα. Τελευταία φορά που η εστία της διατηρήθηκε ανέπαφη εντός ήταν τον περασμένο Οκτώβριο καθώς έκτοτε και οι δεκατρείς ομάδες που την επισκέπτηκαν κατάφεραν να βρουν τον στόχο.
Πίκολο και Πιέρι πάγια απουσιάζουν από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Αμφίβολος ο Μπελιντζέρι.
Η Τσιταντέλα είναι σε σαφώς καλύτερη μοίρα από την αντίπαλό της, όχι όμως οριστικά εξασφαλισμένη καθώς η απόσταση των επτά βαθμών από τη ζώνη των μπαράζ παραμονής καλύπτεται στις αγωνιστικές που απομένουν.
Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση καθώς έχει μόλις μια νίκη στις επτά αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί. Αμφίσκορα ήταν τα έξι πρόσφατα αποτελέσματά της με το over να εμφανίζεται επί επτά συνεχόμενους αγώνες της. Εκτός έδρας αν και έχει τέσσερις νίκες την τρέχουσα περίοδο έχει καταφέρει να σκοράρει σε 8/10 έδρες που πρόσφατα επισκέπτηκε.
Παολούτσι και Πέλιτσερ δεν μπήκαν στην 19μελή αποστολή της φιλοξενούμενης, η οποία συμπληρώθηκε από τους νεαρούς Μπάτζιο, Μπορσάτο και Σκάλκο.
Κey Stat: 14 συνεχόμενα GG μετρά η Λιβόρνο.
Συμπέρασμα: Tη νίκη ψάχνει η Λιβόρνο τόσο για να τιμήσει τον Μοροσίνι όσο και για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Ανοιχτά αγωνίζεται η Τσιταντέλα και μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη για την ευάλωτη άμυνα της γηπεδούχου. Στο 1,95 το GG στον William Hill.


Το θέλει πιο πολύ η Αταλάντα (2,30)

Σε 6/8 τελευταία παιχνίδια, η Κιέβο απέτυχε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της

BET: Το θέλει πιο πολύ η Αταλάντα (2,30) Η Αταλάντα χρειάζεται τη νίκη για να ξεμπλέκει με την υπόθεση της παραμονής καθώς στη συνέχεια έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Ακόμη και να χάσει η Κιέβο δύσκολα θα απειληθεί με υποβιβασμό. Στο 2,30 ο άσος.
H Αταλάντα δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες μετά τη μεγάλη νίκη στο Σαν Πάολο επί της Νάπολι, καθώς στο Μασιμίνο η Κατάνια αποδείχθηκε πιο αποτελεσματική και δίκαια επικράτησε με 2-0. Το άγχος του υποβιβασμού παρέμεινε στις τάξεις της καθώς απέχει μόλις πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.
Μετά τη Γιουβέντους η Αταλάντα είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (11-13-8) και στο Μπέργκαμο έχει ηττηθεί μόνο τρεις φορές (7-6-3) με 12/16 να είναι under. Στις έξι φορές που έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα στο Μπέργκαμο δεν υπήρξε ισοπαλία (3-0-3) και όλα ήταν no-goal.

Επιστρέφει από τιμωρία ο Ντένις, ενώ οι Καπέλι, Μαριλούνγκο και Μπρίγκι δεν αναμένεται να αγωνιστούν.
 
Η ομάδα του Μίμο Ντι Κάρλο βρίσκεται στους 43 βαθμούς και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα με την παραμονή της. Έμεινε στο 0-0 με την Ουντινέζε αποτέλεσμα που κρίθηκε ως δίκαιο καθώς οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν.  Στα 6/8 τελευταία της παιχνίδια απέτυχε να κρατήσει ανέπαφη την εστία, αλλά στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παραμένει αήττητη (2-2-0). Συνολικά εκτός έδρας έχει απολογισμό 4-5-7.
Πελισιέ και Σάρντο εξέτισαν και επιστρέφουν στην αποστολή, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού είναι ο Μοσκαρντέλι.
Πιθανές ενδεκάδες

Αταλάντα (4-4-2): Consigli – Bellini, Stendardo, Manfredini, Peluso – Moralez, Cigarini, Carmona, Bonaventura – Gabbiadini, Denis
Κιέβο (4-3-2-1): Sorrentino – Frey, Acerbi, Andreolli, Drame – Rigoni, Bradley, Luciano – Thereau, Cruzado – Pelissier
Key Stat: Βάσει προγράμματος η Αταλάντα είναι αυτή που χρειάζεται περισσότερο τη νίκη.
 
Συμπέρασμα:  Βάσει βαθμολογίας και προγράμματος η Αταλάντα θέλει περισσότερο τους τρεις βαθμούς της νίκης, με τους «μπεργκαμάσκι» να παίζουν στα τρία τελευταία με Μίλαν, Λάτσιο και Γιουβέντους. Η Κιέβο χρειάζεται 2-3 βαθμούς μέχρι το τέλος και θα βρει να τους πάρει. Στο 2,30 ο άσος στην Bet365.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.