Δυο σημεία απο το σημερινό πρόγραμμα.

Οver 2.5 και 3.5 goals στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Κρίνεται εν πολλοίς ο φετινός τίτλος της Πρέμιερ Λιγκ

Οver στο ντέρμπι του Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ αναμετρώνται στο ντέρμπι που θα κρίνει όπως όλα δείχνουν τον τίτλο. Απόρθητη έδρα το Ετιχάντ, όμως η φιλοξενούμενη εκτός Ολντ Τράφορντ έχει την καλύτερη επίδοση της κατηγορίας. Στο 1,725 το οver, με την bet365 να προσφέρει ένα δωρεάν Στοίχημα Σε Εξέλιξη.
Έστω και αργά η Μάντσεστερ Σίτι έχει ξαναβρεί τον καλό της εαυτό και εκμεταλλευόμενη τις γκέλες της συμπολίτισσας έχει μειώσει τη διαφορά στους τρεις βαθμούς. Στην ισοβαθμία για την ώρα υπερτερεί καθώς έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων.
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε απέναντι στην Γουλβς περνώντας νικηφόρα με 0-2 από το Μολινό. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική της νίκη σε ματς όπου σκόραρε δώδεκα φορές και δέχθηκε μόλις ένα τέρμα. Εξαιρετικά αποδοτική αποδεικνύεται η συνεργασία Τέβεζ- Αγκουέρο. Οι δύο Αργεντίνοι έχουν αγωνιστεί μαζί 304 λεπτά και έχουν σημειώσει σε αυτό το διάστημα έντεκα γκολ.
Απόρθητο παραμένει το Ετιχάντ φέτος με τη Σίτι να έχει απολογισμό 16-1-0. Έχει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα και επίθεση της κατηγορίας με 51-10 τέρματα. Στα εννιά πρόσφατα ματς μπροστά στο κοινό της πέτυχε τουλάχιστον δύο γκολ απέναντι σε κάθε ομάδα που φιλοξένησε.
Ο Μπαλοτέλι είναι διαθέσιμος έχοντας εκτίσει ποινή τριών αγωνιστικών, όμως αναμένεται να μείνει στον πάγκο. Μοναδικός αμφίβολος για τον Μαντσίνι ο Ρίτσαρντς.
Τα εύκολα δύσκολα έχει καταφέρει να κάνει η Γιουνάιτεντ στις τελευταίες αγωνιστικές και πλέον είναι αναγκασμένη να πάρει αποτέλεσμα στο Ετιχάντ αν θέλει να κρατά την τύχη στα χέρια της. Απέναντι στην Έβερτον κυριολεκτικά αυτοκτόνησε καθώς βρέθηκε να προηγείται με 3-1 και 4-2, όμως παραχώρησε ισοπαλία στα "ζαχαρωτά".
Οι "μπέμπηδες" έχουν γνωρίσει μόλις μία ήττα στα δεκαπέντε προηγούμενα ματς πρωταθλήματος. Έχουν την καλύτερη εκτός έδρας επίδοση της κατηγορίας με 12-3-2 και παράλληλα έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά στις πέντε πρόσφατες επισκέψεις στο Ετιχάντ. Από εκεί πέρασαν νικηφόρα φέτος με 2-3 στα πλαίσια του κυπέλλου, παίρνοντας εν μέρει εκδίκηση για το ντροπιαστικό 1-6 του πρωταθλήματος.
Δεν έχει φρέσκα προβλήματα ο Φέργκιουσον με τους Άντερσον, Λίντεγκααρντ, Πογκμπά, Βίντιτς, Όουεν και Φλέτσερ να απέχουν από τις υποχρεώσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα.
Πιθανές ενδεκάδες
Μάντσεστερ Σίτι (4-1-3-2): Hart-Richards, Kompany, Lescott, Zabaleta- Barry- Silva, Yaya Toure, Nasri- Tevez, Aguero
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): De Gea- Smalling, Evans, Ferdinand, Evra- Carrick, Scholes- Valencia, Rooney, Giggs- Welbeck
Key Stat: 14/17 over έχει εντός η Σίτι, 2 τουλάχιστον γκολ έχει πετύχει η Γιουνάιτεντ σε 13/15 πρόσφατα παιχνίδια της.
Συμπέρασμα: To ματς της χρονιάς για τις δύο ομάδες είναι αυτό της Δευτέρας. Η Σίτι είναι αναγκασμένη να ψάξει μόνο τη νίκη αν θέλει να πάρει την τύχη στα χέρια της στα ματς που απομένουν. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να παίξει για δύο αποτελέσματα, αλλά με την αμυντική συμπεριφορά που επιδεικνύει ανά διαστήματα φέτος δύσκολα θα διατηρήσει ανέπαφη την εστία της κόντρα στη καταιγιστική στο Ετιχάντ Σίτι. Το over δίνεται στο 1,725 στην bet365, με την συγκεκριμένη εταιρία να προσφέρει ένα δωρεάν Στοίχημα Σε Εξέλιξη στο ντέρμπι του Μάντσεστερ.
Για να έχετε δικαίωμα για το δωρεάν σας στοίχημα Σε-Εξέλιξη, απλά παίξτε ένα στοίχημα πριν τη σέντρα στον αγώνα και όταν το παιχνίδι ξεκινήσει,  παίξτε ένα άλλο σε οποιαδήποτε αγορά Σε-Εξέλιξη. Αν το πρώτο σας στοίχημα Σε-Εξέλιξη είναι χαμένο, η bet365 θα σας επιστρέψει αυτό το ποντάρισμα για έως και την αξία του μεγαλύτερου στοιχήματός σας πριν τον αγώνα.
Με μια μεγάλη γκάμα αγορών πριν τον αγώνα και πάνω από 60 αγορές Σε-Εξέλιξη διαθέσιμες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, μπορείτε να επωφεληθείτε στο μέγιστο από αυτό το μεγάλο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ στην bet365.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.