Εκτιμήσεις Σαββάτου.

Χωρίς άγχος στο Χόφενχαϊμ (1,91)

Δύσκολα κρατάνε ανέπαφη την εστία τους οι γηπεδούχοι

Χωρίς άγχος στο Χόφενχαϊμ (1,91) Η Χόφενχαϊμ διατηρεί κάποιες «ευρωπαϊκές» ελπίδες αλλά ουσιαστικά είναι αδιάφορη. Με καλή ψυχολογία η Νυρεμβέργη, που ολοκληρώνει επιτυχημένα μια δύσκολη χρονιά. Χωρίς ιδιαίτερο άγχος οι δύο ομάδες, με το over να πληρώνει 1,91 στον William Hill.
Η Χόφενχαϊμ έχασε πολλές από τις πιθανότητες που είχε να τερματίσει εντός της πρώτης επτάδας, χάνοντας με 0-1 από τη Λεβερκούζεν με γκολ στο 79’, αν και είχε την ευκαιρία να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας όταν στο 85’ έχασε πέναλτι. Ήταν και η πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές (3-2-0), βλέποντας τη διαφορά της από την 7η θέση να είναι στους τέσσερις βαθμούς. Την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με τη Χέρτα.
Η ομάδα του Μπάμπελ έχει με διαφορά τις περισσότερες εντός έδρας ισοπαλίες, έχοντας ρεκόρ 4-9-3 με τέρματα 19-14 και 11/16 να είναι under. Επιπλέον, στα εφτά τελευταία εντός έδρας έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόνο μία φορά με 5/7 να είναι goal-goal. Για διάφορους λόγους θα απουσιάσουν ο βασικός εξτρέμ Φιρμίνο (7 γκολ, 4 ασίστ), ο μέσος Γουίλιαμς και ο στόπερ Βόρσα.
Με το ισόπαλο εντός έδρας 1-1 με το Αμβούργο η Νυρεμβέργη συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς ήττα (2-2-0) και «σφράγισε» και μαθηματικά τη σωτηρία της, σε μία χρονιά επιτυχημένη, που είχε ξεκινήσει με την αποδυνάμωση του ρόστερ της.
Την τελευταία αγωνιστική παίζει εντός έδρας με τη Λεβερκούζεν και θα προσπαθήσει να τερματίσει σε όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση. 5-2-9 είναι το εκτός έδρας ρεκόρ της (7/16 over) και ταξιδεύει στην έδρα της Χόφενχαϊμ χωρίς πολλά προβλήματα. Ο βασικός μεσοεπιθετικός Έσβαιν (4 γκολ, 3 ασίστ) και ο μέσος Χλούσεκ παραμένουν εκτός, νέα απουσία αυτή του αναπληρωματικού μέσου Φραντζ (1 γκολ, 2 ασίστ).
Πιθανές ενδεκάδες
Χόφενχαϊμ (4-2-3-1): Starke – Beck, Vestergaard, Compper, Johnson – Weis, Rudy – Vukcevic, Salihovic, Babel – Schipplock
Νυρεμβέργη (4-2-3-1): R. Schafer – Feulner, Maroh, Wollscheid, Pinola – Balitsch, Simons – Mak, Didavi, Chandler – Pekhart
Key Stat: Στα εφτά τελευταία εντός έδρας η Χόφενχαϊμ κράτησε ανέπαφη την εστία της μόνο μία φορά με 5/7 να είναι goal-goal.
Συμπέρασμα: Αναμέτρηση χωρίς ιδιαίτερο άγχος με τις δύο ομάδες να έχουν δείξει καλά στοιχεία στο φινάλε του πρωταθλήματος. Λογικά θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, με το over να πληρώνει 1,91 στον William Hill.


Σκοράρει παντού η Άουγκσμπουργκ (1,66)

Μετράει εφτά συνεχόμενα goal-goal

Σκοράρει παντού η Άουγκσμπουργκ (1,66) Η Γκλάντμπαχ κυνηγάει τη Σάλκε και την τρίτη θέση, αλλά στα τελευταία της παιχνίδια δύσκολα κρατάει ανέπαφη την εστία της. Η Άουγκσμπουργκ χρειάζεται δύο βαθμούς για να εξασφαλιστεί και μετράει εφτά συνεχόμενα goal-goal (1,66 στην Bet365) και 11/14 τελευταία.
Η Γκλάντμπαχ δεν κατάφερε να χαλάσει το πάρτι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ντόρτμουντ και ηττήθηκε δίκαια με 2-0, επιστρέφοντας άμεσα στις ήττες (1-2-3 έχει στα έξι τελευταία). Για τους γηπεδούχους, πάντως, το όνειρο της τρίτης θέσης δεν έχει χαθεί, αφού η διαφορά της από τη Σάλκε είναι στους δύο βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.
Εντός έδρας είναι πολύ δυνατοί με απολογισμό 9-6-1, αλλά στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές κέρδισαν μόνο μία φορά (1-3-1). Τα παιχνίδια τους τον τελευταίο καιρό είναι συχνά ανοιχτά με 5/7 τελευταία να είναι over, κρατώντας μόνο δύο φορές ανέπαφη την εστία τους. Τιμωρημένος είναι ο βασικός αμυντικός Στραντζλ και τραυματίας ο αναπληρωματικός μέσος Μαρξ.
Η Άουγκσμπουργκ είναι ένα βήμα πριν εξασφαλίσει και μαθηματικά τη σωτηρία της. Σε περίπτωση που η Κολωνία ηττηθεί θα σωθεί χωρίς να χρειάζεται επιπλέον βαθμούς (είναι στο +4), ενώ λόγω της πολύ καλύτερης διαφοράς τερμάτων της αρκούν ουσιαστικά δύο βαθμοί μέχρι το τέλος. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον κερδίσει σώζεται χωρίς να την ενδιαφέρουν τα άλλα αποτελέσματα.
Την προηγούμενη αγωνιστική κόντραρε εντός έδρας και τη Σάλκε φέρνοντας 1-1, με το σκορ να διαμορφώνεται από το 38’. Οι νεοφώτιστοι αποδεικνύουν ότι δεν καταλαβαίνουν από έδρες και φανέλες και σπάνια δεν σκοράρουν τελευταία. Από τα 14 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους (με απολογισμό 4-7-3) τα 11 ήταν goal-goal και δεν σκόραραν μόνο εντός έδρας κόντρα σε Νυρεμβέργη και Ντόρτμουντ. Goal-goal ήταν και τα εφτά τελευταία στο πρωτάθλημα.
Οι Βαυαροί έχουν τις περισσότερες ισοπαλίες από κάθε άλλη ομάδα (7-13-12) και εκτός έδρας το ρεκόρ τους είναι 2-6-8 με 10/16 να είναι over. Αν εξαιρεθούν οι μακροχρόνια απόντες, εκτός θα μείνουν μόνο ο τραυματίας επιθετικός Μέλντερς (5 γκολ, 3 ασίστ) και ο τιμωρημένος μέσος Χοσογκάι (1 γκολ, 1 ασίστ).
Πιθανές ενδεκάδες
Γκλάντμπαχ (4-2-2-2): ter Stegen – Jantschke, Brouwers, Dante, Daems – Nordtveit, Neustadter – Herrmann, Arango – Reus, Hanke
Άουγκσμπουργκ (4-2-3-1): Jentzsch – Verhaegh, Sankoh, S. Langkamp, Ostrzolek – Baier, Callsen-Bracker – M. Ndjeng, Koo, Bellinghausen – Oehrl
Key Stat: Η Άουγκσμπουργκ μετράει εφτά σερί goal-goal και 11/14 στα τελευταία της παιχνίδια.
Συμπέρασμα: Με εκατέρωθεν βαθμολογικό ενδιαφέρον η Γκλάντμπαχ, που κυνηγάει την τρίτη θέση και δύσκολα κρατάει ανέπαφη την εστία της εσχάτως, υποδέχεται την μαχητική Άουγκσμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν σχεδόν κόντρα σε κάθε αντίπαλο τον τελευταίο καιρό και μετράνε 11 goal-goal στα 14 παιχνίδια που προηγήθηκαν. Στο 1,66 το αμφίσκορο αποτέλεσμα στην Bet365.


Διπλό & over η Ντόρτμουντ (2,10)

Η χαλαρότητα φέρνει γκολ

Διπλό & over η Ντόρτμουντ (2,10) Αδιάφορες οι δύο ομάδες, με την Καϊζερσλάουτερν να δίνει το τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι πριν επιστρέψει στην Τσβάιτε Λίγκα και την Ντόρτμουντ να ταξιδεύει ως πρωταθλήτρια. Η χαλαρότητα των δύο ομάδων αναμένεται να οδηγήσει σε γκολ, με το 2 & over να πληρώνει 2,10 στην Bet365.
Μετά από 21 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη (0-9-12) η Καϊζερσλάουτερν έκανε «κηδεία» στη Χέρτα και μάλλον θα την πάρει μαζί της στην Τσβάιτε Λίγκα. Εκμεταλλευόμενοι το άγχος των Βερολινέζων οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φύγουν με το διπλό 1-2, σημειώνοντας μόλις την τέταρτη νίκη τους φέτος (4-11-17).
Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη με τον Κράσιμιρ Μπαλάκοφ στον πάγκο τους. Η Καϊζερσλάουτερν διαθέτει μακράν τη χειρότερη επίθεση με 21 γκολ ενεργητικό σε 32 αγωνιστικές και εντός έδρας το ρεκόρ της είναι 2-5-9 με γκολ 10-23 και 11/16 under.
Θα λείψουν ο επιθετικός Κουεμάχα (2 γκολ, 2 ασίστ) και ο αμυντικός Σίμουνεκ (2 ασίστ). Οι γηπεδούχοι έχουν πολύ καλή παράδοση κόντρα στους πρωταθλητές (2-4-0 τις έξι τελευταίες φορές που την φιλοξένησαν), ενώ είναι και η μία από τις τρεις μέχρι τώρα ομάδες που δεν ηττήθηκαν στην έδρα της Ντόρτμουντ (1-1).
Η Ντόρτμουντ «σφράγισε» και μαθηματικά τον τίτλο την προηγούμενη αγωνιστική επικρατώντας 2-0 της Γκλάντμπαχ με πολλά πανηγύρια να ακολουθούν μετά τη λήξη του αγώνα για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Παράλληλα, οι Βεστφαλοί συνεχίζουν το άκρως εντυπωσιακό αήττητο σερί τους – το μεγαλύτερο από καταβολής της Μπουντεσλίγκα – αφού αγνοούν την ήττα από τις 18 Σεπτεμβρίου (!), έχοντας έκτοτε 21 νίκες και 5 ισοπαλίες στις 26 αγωνιστικές που ακολούθησαν!
Τα 71 γκολ που έχουν σκοράρει είναι η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, και εκτός έδρας έχουν την καλύτερη επίδοση της κατηγορίας (10-4-2) και την καλύτερη επίθεση και άμυνα (31-11).
Εκτός θα μείνουν πιθανότατα οι τραυματίες Μπαζικόφσκι (εξτρέμ, 4 γκολ, 10 γκολ) και Μπέντερ (μέσος, 1 γκολ, 3 ασίστ), ενώ αμφίβολος είναι ο ακραίος μπακ Σμέλτσερ (1 γκολ, 4 ασίστ). Ο Γκέτζε (5 γκολ, 5 ασίστ) που επέστρεψε την προηγούμενη αγωνιστική ως αλλαγή, αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.
Πιθανές ενδεκάδες
Καϊζερσλάουτερν (4-1-4-1): Sippel – Dick, Abel, Rodnei, Bugera – Borysiuk – Fortounis, Tiffert, De Wit, Sahan – Wooten
Ντόρτμουντ (4-2-3-1): Weidenfeller – Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer (ή Lowe) – Gundogan, Kehl – Gotze, Kagawa, Perisic – Lewandowski
Key Stat: Τον καλύτερο εκτός έδρας απολογισμό και την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση έχει η Ντόρτμουντ.
Συμπέρασμα: Χωρίς βαθμολογικό άγχος οι δύο ομάδες, με την χαλαρότητα του παιχνιδιού πιθανότατα να οδηγήσει σε πολλά γκολ. Η Καϊζερσλάουτερν αποχαιρετάει το κοινό της πριν επιστρέψει στην Τσβάιτε Λίγκα, με την Ντόρτμουντ να είναι εξαιρετική εκτός έδρας. 2,10 πληρώνει το 2 & over στην Bet365.


Ματς για γκολ στο Βόλφσμπουργκ (1,90)

5/7 over 3,5 είδαμε στα μεταξύ τους την τελευταία τριετία

Ματς για γκολ στο Βόλφσμπουργκ (1,90) Βόλφσμπουργκ και Βέρντερ θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τις ελπίδες τους για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο ψάχνοντας τη νίκη στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Στο 1,90 βρίσκουμε το over 3 στην Bet365.
Παρότι χρειαζόταν τη νίκη για να αποκτήσει βάσιμες ελπίδες για μια θέση στην 7άδα και την έξοδο στο Europa League της επόμενης περιόδου η Βόλφσμπουργκ παρουσιάστηκε φοβισμένη στην “Coface Arena” κόντρα στη Μάιντζ την προηγούμενη αγωνιστική, πήρε λιγότερα ρίσκα από ότι σε προηγούμενα παιχνίδια της και μάλλον ήταν τυχερή που απέδρασε με το βαθμό της ισοπαλίας. Το τελικό 0-0 τη διατήρησε στο -4 από την 7η θέση και έχοντας χειρότερη διαφορά τερμάτων από όλες τις συνδιεκδικήτριες της Ευρώπης θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα στις τελευταίες αγωνιστικές για να προλάβει το τραίνο.
Στην έδρα της φέτος έχει μαζέψει τους 29 από τους 41 συνολικά βαθμούς της στο πρωτάθλημα (9-2-5 με 11/16 over 2,5) αλλά στα δύο πιο πρόσφατα ηττήθηκε από Άουγκσμπουργκ και Ντόρτμουντ με 1-2 και 1-3 αντίστοιχα.  Μακροχρόνια τα προβλήματα της, με Χέμλες, Μάντζουκιτς  στην επίθεση αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Φέλιξ Μάγκατ.

Κλότσησε τη μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει την ελλιπή Μπάγερν το προηγούμενο Σάββατο και να μπει για τα καλά στο κυνήγι του ευρωπαϊκού εισιτηρίου η Βέρντερ, ήταν καλύτερη των Βαυαρών την πρώτη ώρα του παιχνιδιού, προηγήθηκε με το Νάλντο στο 51’ και θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς αλλά όταν ο Χάινκες έβαλε Ριμπερί, Κρος και Γκόμεζ το γήπεδο έγειρε και τελικά γνώρισε την ήττα με 2-1 από γκολ του Ριμπερί στο 91’.
Πλέον με 42 βαθμούς και Βόλφσμπουργκ εντός, Σάλκε εντός θα ψάξει για το 2/2 ελπίζοντας σε στραβοπάτημα του Αννόβερου (βρίσκεται στην 7η θέση τρεις βαθμούς πάνω από την ομάδα του Σάαφ), που πάντως τελευταία αγωνιστική έχει την υποβιβασμένη Καϊζερσλάουτερν εντός και αν χρειαστεί πιθανότατα θα καλύψει και τη διαφορά τερμάτων. Εκτός έδρας μετράει 3-5-8 με 17-32 τέρματα (9/16 over 2,5),οι βασικοί δημιουργικοί μέσοι Εκίτσι και Μαρίν είναι τραυματίες.
Πιθανές εντεκάδες:
Βόλφσμπουργκ (4-2-2-2):
Benaglio - Träsch, Russ, Madlung, Rodriguez - Polak, M. Schäfer - Dejagah, Vieirinha - Helmes, Mandzukic
Βέρντερ Βρ. (4-1-2-1-2): Wiese - A. Stevanovic, Sokratis, Naldo, Schmitz - Trybull - Fritz, Hunt - Junuzovic - Pizarro, Rosenberg

Key Stat: 5/7 over 3,5 είδαμε στα μεταξύ τους την τελευταία τριετία.
Συμπέρασμα: Παιχνίδι που το Χ δεν ικανοποιεί κανένα, αμφότερες έχουν επιθετικές αρετές και περιμένοντας ότι θα παίξουν για τη νίκη θα πάμε με τα γκολ. 1,90 πληρώνει το over 3 στην Bet365.


Γκολ και κόντρα στο Μόναχο

10/11 over 2,5 και 8/11 GG είχαμε την τελευταία 10ετία στο Μόναχο

Γκολ και κόντρα στο Μόναχο Μεθυσμένη από την πρόκριση στον τελικό του CL και κουρασμένη από την παράταση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης η Μπάγερν υποδέχεται τη φορμαρισμένη Στουτγκάρδη, με την παράδοση να δείχνει over και GG. Υποχωρεί το +1 ασιατικό των φιλοξενούμενων.
Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η Μπάγερν πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League  μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου επί της Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας με 3-1 στη διαδικασία των πέναλτι και ενώ η κανονική διάρκεια του αγώνα είχε λήξει 2-1, με την παράταση να μην αλλάζει κάτι. Οι Βαυαροί βρέθηκαν μόλις στο 14’ με 2-0 πίσω στο σκορ αλλά στη συνέχεια επιβλήθηκαν απόλυτα της ομάδας του Μουρίνιο, μειώνοντας στο σκορ πριν την ανάπαυλα και έχοντας τις καλύτερες ευκαιρίες στη συνέχεια να πάρουν την πρόκριση, την οποία τους έδωσε ο Μάνουελ Νόιερ με τις αποκρούσεις του στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, κάνοντας μερική απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για να έρθει από την Σάλκε το καλοκαίρι.
Πλέον άπαντες στο στρατόπεδο της ζουν και αναπνέουν για τους δύο τελικούς στα μέσα του Μαΐου, πρώτα κόντρα στη Ντόρτμουντ για το κύπελλο και έπειτα κόντρα στην Τσέλσι για το Champions League, παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα των Βαυαρών, Αλιάνζ Αρίνα. Στο προηγούμενο παιχνίδι τους για το πρωτάθλημα παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές και ίσως δούμε κάτι ανάλογο κόντρα στη Στουτγκάρδη, αφού σίγουρα ο Χάινκες θα θέλει δώσει ανάσες και να προφυλάξει τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ομάδας του. 13-1-2 μετράει φέτος εντός έδρας για το πρωτάθλημα η Μπάγερν (47-6 γκολ, 10/16 over 2,5) έχοντας με 6 τέρματα παθητικό την καλύτερη εντός έδρας άμυνα της Μπουντεσλίγκα, μοναδική απουσία αυτή του μακροχρόνια τραυματία Φαν Μπούιτεν.

Με τέρμα του Κακάου στο 71’ η Στουτγκάρδη απέδρασε με το βαθμό από τη “Ράιν Ένεργκι Αρίνα”, παραμένοντας για δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη (7-3-0). Η γηπεδούχοι καίγονταν για τη νίκη και το έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας προβάδισμα με τον Πέτζκο στο 50΄, αλλά η φορμαρισμένη επιθετική γραμμή της ομάδας του Λαμπαντία δεν γινόταν να μείνει στο μηδέν.
Έφτασε τους 50 βαθμούς, διατηρώντας την 5η θέση της Μπουντεσλίγκα, οι ήττες των Βέρντερ και Χόφενχαϊμ την προηγούμενη αγωνιστική ουσιαστικά της εξασφάλισαν την παρουσία στον Europa League της επόμενης περιόδου. Εκτός έδρας μετράει 5-5-6 με τέρματα 27-27 (10/16 over 2,5), Μπουλαρούζ, Τάσκι (αμυντικοί) και Οντέλ (εξτρέμ) είναι τραυματίες.
Πιθανές εντεκάδες:
Μπάγερν (4-2-3-1):
 Neuer - Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba - Tymoshchuk, Kroos - Robben, T. Müller, Ribery - Gomez
Στουτγκάρδη (4-4-2): Ulreich - Sakai, Niedermeier, Maza, Molinaro - Kvist, Gentner - Harnik, Hajnal, Schieber - Ibisevic

Key Stat: 10/11 over 2,5 και 8/11 GG είχαμε την τελευταία 10ετία στο Μόναχο
Συμπέρασμα:  Η Μπάγερν φέτος στην Αλιάνζ Αρίνα παρουσιάζεται πανίσχυρη, αλλά η φόρμα της Στουτγκάρδης σε συνδυασμό με την υπερπροσπάθεια των Βαυαρών μεσοβδόμαδα οδηγούν την αγορά στην κόντρα, με το +1 ΑΗ διπλό να υποχωρεί από το 2,05 στο 1,75 (Bet365). Ο,τι 11άδα πάντως και να κατεβάσει η Μπάγερν είναι ικανή να σκοράρει κόντρα στην άμυνα της Στουτγκάρδης, που κυρίως στηρίζει την καλή της φόρμα στην επιθετική της γραμμή, γι αυτό και το over 3,25 (2,025) ξεχωρίζει επίσης. 

Γκολ και στα δύο ημίχρονα η Σάλκε (1,90)

Το έχει καταφέρει στα 10/16 εντός έδρας της παιχνίδια

Γκολ και στα δύο ημίχρονα η Σάλκε (1,90) Να συνδυάσει με νίκη το αποχαιρετιστήριο εντός έδρας παιχνίδι του Ραούλ με νίκη θέλει η Σάλκε. Εντυπωσιακά στατιστικά για τους γηπεδούχους εντός έδρας με τη Χέρτα να έχει πολύ κακή παράδοση και να δέχεται 2,2 γκολ κατά μέσο όρο επί Ρεχάγκελ. 1,90 το να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα η Σάλκε, 1,90 και το anytime Ραούλ.
Η Σάλκε βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Άουγκσμπουργκ μόλις στο 7’ και ισοφάρισε στο 38’ (1-1), χωρίς να αλλάξει κάτι στη συνέχεια. Παρά το ότι δεν κερδίζει στα τρία τελευταία της παιχνίδια (0-1-2) παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο +2 από την Γκλάντμπαχ δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.
Είναι η ομάδα με τις λιγότερες ισοπαλίες από κάθε άλλη στην κατηγορία (18-4-10) αλλά και τα περισσότερα over (23/32), ενώ τα 67 γκολ που έχει σκοράρει είναι η τρίτη καλύτερη επίθεση. Αυτό που στοίχισε φέτος στη Σάλκε και δεν κατάφερε για ακόμα μία χρονιά να κατακτήσει τον τίτλο είναι τα εκτός έδρας της παιχνίδια, καθώς στο γήπεδό της είναι πανίσχυρη με απολογισμό 12-1-3 (12/16 over) και γκολ 43-14.
Εντός έδρας σκοράρει κατά μέσο όρο 2,7 γκολ κατά μέσο ενώ στα 10/16 κατάφερε να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα (δεν τα κατάφερε κόντρα σε Ντόρτμουντ, Αμβούργο, Μάιντζ, Καϊζερσλάουτερν, Μπάγερν και Γκλάντμπαχ). Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι με τη Χέρτα είναι και το τελευταίο εντός έδρας του Ραούλ (1,90 στην Bet365 το anytime του Ισπανού), καθώς έχει ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.
Οι τερματοφύλακες Φέρμαν και Χίλντεμπραντ παραμένουν εκτός, άγνωστο αν θα προλάβει ο τραυματίας Κυριάκος Παπαδόπουλος (2 γκολ, 1 ασίστ), εξέτισε και επιστρέφει ο ακραίος μπακ Φουξ (2 γκολ, 8 ασίστ).
Ταφόπλακα ήταν για τη Χέρτα η εντός έδρας ήττα από την υποβιβασμένη Καϊζερσλάουτερν με 1-2, αποτέλεσμα που την κράτησε στην προτελευταία θέση και η ομάδα του Ρεχάγκελ θα ψάξει βαθμούς στα δύο τελευταία της παιχνίδια (εκτός με Σάλκε και εντός με Χόφενχαϊμ) ώστε να ξεπεράσει την Κολωνία και να παίξει τουλάχιστον μπαράζ.
Αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία (0-2-3) διαθέτοντας και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα με 59 γκολ σε 32 αγωνιστικές (1,84 κατά μέσο όρο). Εκτός έδρας φέτος έχει απολογισμό 3-7-6 (10/16 over) ενώ τις δέκα τελευταίες φορές που φιλοξενήθηκε από τη Σάλκε (6-3-1) απέτυχε να σκοράρει στις οκτώ!
Οι Βερολινέζοι με τον Ρεχάγκελ στον πάγκο τους κέρδισαν μόνο δύο φορές σε δέκα αγωνιστικές (2-2-6) με τραγικές αμυντικές επιδόσεις (δέχτηκαν 22 γκολ στο διάστημα αυτό). Οι αμυντικοί Φραντζ και Μιγιάτοβιτς και ο μέσος Λουστενμπέργκερ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο αμυντικός Κομπιασβίλι (2 γκολ, 2 ασίστ) παραμένει τιμωρημένος.
Key Stat: Η Σάλκε σκόραρε και στα δύο ημίχρονα στα 10/16 εντός έδρας της παιχνίδια.
Συμπέρασμα: Ιδιαίτερο παιχνίδι καθώς είναι το τελευταίο εντός έδρας του Ραούλ. Ο Ισπανός θα προσπαθήσει να αποχαιρετήσει το κοινό με ένα γκολ (1,90 το anytime Ραούλ στην Bet365) με τη Σάλκε να είναι πανίσχυρη εντός έδρας έχοντας και εντυπωσιακά στατιστικά. Με τον Ρεχάγκελ στον πάγκο της η Χέρτα δέχεται 2,2 γκολ κατά μέσο όρο ανά αγώνα. 1,90 το να σκοράρουν οι γηπεδούχοι και στα δύο ημίχρονα (Bet365).


Ταξιδεύει με over η Άρσεναλ (2,00)

23/27 στα πρόσφατα εκτός έδρας

BET: Ταξιδεύει με over η Άρσεναλ (2,00) H Στόουκ παρότι αδιάφορη εμφανίζεται ανταγωνιστική στο Μπριτάνια. Η Άρσεναλ βλέπει την Νιουκάσλ να την απειλεί με απώλεια της τρίτης θέσης και θα ψάξει το τρίποντο. Πλούσια σε γκολ τα εκτός των κανονιέρηδων όπως και οι συναντήσεις τους με τους Πότερς. Στο 2,00 το over.
Στο ισχυρό κίνητρο της Νιουκάσλ υποτάχθηκε την περασμένη αγωνιστική η Στόουκ χάνοντας με το βαρύ 3-0 στο Σεντ Τζέιμσις Παρκ. Συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις και παρέμεινε με μία νίκη στις έξι αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί.
Πιο αξιόπιστη εμφανίζεται εσχάτως στο Μπριτάνια παραμένοντας αήττητη σε τέσσερα παιχνίδια (3-1-0). Καλή είναι και η παρουσία της στις υποδοχές της Άρσεναλ την οποία έχει κερδίσει σε 3/4 πρόσφατες υποδοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Οι Πότερς θα βασιστούν στις στημένες φάσεις από τις οποίες έχει προέλθει το 63% των φετινών τερμάτων τους. Μάλιστα το 38% αυτών έχει σημειωθεί με κεφαλιές και απέναντι στην αδύναμη σε αυτόν τον τομέα Άρσεναλ ο έλεγχος της εναέριας κυκλοφορίας αναμένεται να κρίνει την έκβαση του αγώνα.
Σταθερά εκτός για τη γηπεδούχο ο Σιντιμπέ, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Ντιαό, Γουίλκινσον.
Μετά την απρόσμενη ήττα από την Γουίγκαν η Άρσεναλ απέτυχε να κερδίσει σε δεύτερο σερί εντός μένοντας στο 0-0 με την Τσέλσι. Πλέον η Νιουκάσλ έχει φτάσει σε απόσταση τριών βαθμών και την απειλεί με απώλεια της τρίτης θέσης.
Οι Λονδρέζοι εμφανίζονται ευάλωτοι αμυντικά εκτός έδρας με την άμυνά τους να είναι η χειρότερη από τις ομάδες της πρώτης δεκάδας με 29 γκολ παθητικό. 4/4 οver μετρούν στις πρόσφατες αναμετρήσεις με την Στόουκ με 4/5 προηγούμενα μεταξύ τους να λήγουν με σκορ 3-1 ή 1-3.
Μετά τους Κοκελίν, Μερτεζάκερ, Αρτέτα, Γουίλσιρ νοκ άουτ τέθηκε για το υπόλοιπο της σεζόν ο Γουόλκοτ. Επέστρεψε ωστόσο στη δράση ο Ντιαμπί.
Πιθανές ενδεκάδες
Στόουκ (4-4-2): Begovic- Shotton, Shawcross, Huth, Wilson- Etherington, Whitehead, Whelan, Pennant- Crouch, Walters
Άρσεναλ (4-2-3-1): Szczesny- Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs- Song, Diaby- Gervinho, Rosicky Oxlade-Chamberlain-Van Persie
Key Stat: 23/27 over στα πρόσφατα εκτός της Άρσεναλ.
Συμπέρασμα: Η Στόουκ μπορεί να δείχνει σημάδια κόπωσης, αλλά στο Μπριτάνια εμφανίζεται αξιόμαχη. Τα ματς με την Άρσεναλ έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο Βενγκέρ είχε καταφερθεί στο παρελθόν κατά του τρόπου παιχνιδιού των Πότερς τον οποίο συχνά αποτυγχάνει να αντιμετωπίσει. Το over αξίζει να πονταριστεί ειδικά στην απόδοση διπλασιασμού που προσφέρει η bet365.


Over στο Σουόνσι-Γουλβς (1,70)

Αδιάφορες αμφότερες και απαλλαγμένες από κάθε άγχος

Over στο Σουόνσι-Γουλβς (1,70) Σουόνσι και Γουλβς θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανατρέψουν το κλίμα μετά τις πρόσφατες μέτριες εμφανίσεις τους. Χαμηλό το 1,53 στον άσο των Ουαλών λογικό το over στο 1,70.
Η Σουόνσι παρότι αδιάφορη δεν χαρίστηκε στην Μπόλτον την περασμένη αγωνιστική. Προηγήθηκε στο Ρίμποκ και παρά το γεγονός ότι άμεσα ισοφαρίστηκε κατάφερε να διατηρήσει το 1-1 μέχρι το φινάλε.
Αν και μάζεψε τέσσερις βαθμούς στις δύο αγωνιστικές που προηγήθηκαν, στις έξι τελευταίες έχει μόλις μία νίκη. Στο Λίμπερτι που θύμιζε φρούριο στο ξεκίνημα της περιόδου έχει επικρατήσει τρεις φορές απέναντι στις οκτώ ομάδες που πρόσφατα υποδέχθηκε.
Μπόντε, Αγκουστίν και Τέιτ δεν βρίσκονται στη διάθεση του Ρότζερς.
Η Γουλβς σφράγισε τον υποβιβασμό της χάνοντας για μια ακόμη φορά στο Μολινό, αυτή τη φορά από την Σίτι με 0-2. Πλέον το μόνο που της απομένει είναι να αποκαταστήσει εν μέρει την εικόνα της μέχρι το φινάλε.
8/9 ήττες αριθμεί στις αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί. Μετά τον Άυγουστο έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις μία φορά με την άμυνά της να είναι η χειρότερη της Πρέμιερ Λιγκ με 75 γκολ παθητικό. Σε 10/11 ματς που έχουν προηγηθεί έχει δεχθεί τουλάχιστον δύο γκολ από κάθε αντίπαλό της. Το μόνο θετικό στον αγώνα με την Σουόνσι είναι η πρόσφατη παράδοση που την θέλει να χάνει μόνο σε μία από τις εννιά μεταξύ τους συναντήσεις (6-2-1).
Χαντ, Χένεσι, Ο' Χάρα, Κράντοκ δεν βρίσκονται στη διάθεση του Κόνορ.
Πιθανές ενδεκάδες
Σουόνσι (4-2-3-1): Vorm-Taylor, Williams, Caulker, Rangel-Allen, Britton-Sinclair, Sigurdsson, Dyer-Graham
Γουλβς (4-4-2): Vries-Ward, Berra,Stearman, Zubar-Kightly, Henry, Davis, Jarvis-Blake, Fletcher
Key Stat: Koρυφαία ομάδα στη λίστα των over της Πρέμιερ Λιγκ η Γουλβς με 25/35.
Συμπέρασμα: Αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για λόγους πρεστίζ. Το over δείχνει αρκετά πιθανό στο 1,70 της bet365,ενώ αξίζει και ένα μικρό ποντάρισμα στο διπλό (6,50).


Σταθερή στα GG εντός η Νόριτς

6 συνεχόμενα σε όλες τις διοργανώσεις

BET: Σταθερή στα GG εντός η Νόριτς Η Νόριτς θέλει τη νίκη για να πιάσει την Λίβερπουλ στην βαθμολογία. Η φιλοξενούμενη δεν έχει κίνητρο στο πρωτάθλημα, όμως οι φίλαθλοί της θέλουν να την δουν να τερματίζει ψηλότερα από την Έβερτον. Το GG στο 1,61 δείχνει πιθανό σε ένα ακόμη ματς των "καναρινιών".
Η Νόριτς δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο Ίγουντ Παρκ και ηττήθηκε με 2-0 από την Μπλάκμπερν που είχε μεγαλύτερη ανάγκη βαθμών. Διατηρήθηκε στην 13η θέση, όμως κερδίζοντας την Λίβερπουλ θα ισοβαθμήσει μαζί της.
Σχεδόν απόλυτα ισορροπημένος είναι ο απολογισμός της στο Κάροου Ρόουντ φέτος (6-6-5), ωστόσο έχει κερδίσει μόλις μία από τις έξι ομάδες που πρόσφατα υποδέχθηκε σε όλες τις διοργανώσεις. Αν και σκοράρει με ιδιαίτερη άνεση εκμεταλλευόμενη την ισχύ της στο ψηλό παιχνίδι, σπάνια καταφέρνει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της κάτι που έχει συμβεί μόλις σε δύο από τα δέκα ματς που προσφάτως έχει δώσει μπροστά στο κοινό της.
Τιέρνι και Αγιάλα απουσιάζουν για τους γηπεδούχους, ενώ απρόσμενα γρήγορα επέστρεψε στη δράση ο Βόχαν.
Ακόμη μια πίκρα φρόντισε να δώσει στους οπαδούς της η Λίβερπουλ χάνοντας στο Άνφιλντ από την Γουέστ Μπρομ με 0-1. Όπως παραδέχθηκε ο προπονητής της φιλοξενούμενης η ομάδα του ήταν πολύ τυχερή καθώς η γηπεδούχος έχασε πάμπολλες ευκαιρίες.
Η αφοσίωση της Λίβερπουλ στο κύπελλο φαίνεται ξεκάθαρα από τα τελευταία της αποτελέσματα καθώς έχει τρεις νίκες στα δεκαπέντε ματς που έχουν προηγηθεί χάνοντας εννιά φορές. Αν και δεν έχει ιδιαίτερο κίνητρο στην Πρέμιερ Λιγκ πλέον οι οπαδοί της ζήτησαν να τερματίσει σε ψηλότερη θέση από τη μισητή συμπολίτισσα Έβερτον. Για να πλησιάσει σε αυτόν τον στόχο θα επιδιώξει να περάσει νικηφόρα από το Νόριτς για τρίτη συνεχόμενη φορά.
Σταθερά απουσιάζει ο Λούκας, ενώ και ο Άνταμ δεν αναμένεται να αγωνιστεί ξανά φέτος.
Πιθανές ενδεκάδες
Νόριτς (4-4-2): Ruddy- Drury, Ryan Bennett, Ward, Martin- Elliot Bennett, Hoolahan, Howson, Pilkington- Morison, Holt
Λίβερπουλ (4-4-2): Reina- Enrique, Agger, Skrtel, Johnson- Henderson, Gerrard, Spearing, Downing- Suarez, Carroll
Key Stat: GG στα πέντε πρόσφατα εντός της Νόριτς.
Συμπέρασμα: Η Νόριτς θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα για να πιάσει την μεγάλη της αντίπαλο στη βαθμολογία. Η Λίβερπουλ θέλει επιτέλους μια νίκη για αποκτήσει αυτοπεποίθηση και σταδιακά να ανεβάσει την απόδοσή της πλησιάζοντας στον τελικό του κυπέλλου. Το αμφίπλευρο σκοράρισμα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες εμφάνισης και πληρώνει 1,61 στην bet365.

1,80 το 7ο σερί over της Τσέστερφιλντ

Τέσσερα σερί over 3,5 μετράει η Γέοβιλ

1,80 το 7ο σερί over της Τσέστερφιλντ Η Τσέστερφιλντ «ξύπνησε» αργά αλλά το παλεύει για τη σωτηρία της και προέρχεται από τρεις σερί νίκες. Πηγαίνει στην έδρα της σωσμένης Γέοβιλ μετρώντας έξι σερί over, με τους γηπεδούχους να φέρνουν μόνο over 3,5 στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Στο 1,80 το over στην Bet365.
Η Γέοβιλ δεν επέτρεψε στη Λέιτον Όριεντ να εξασφαλίσει τη σωτηρία της, καθώς παρά το ότι βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ κατάφερε με γκολ στο 82’ και 93’ να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) και απέχοντας πλέον οκτώ βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.
Οι γηπεδούχοι έθεσαν σε κίνδυνο την παραμονή τους στην κατηγορία έχοντας μόνο μία νίκη στις εφτά τελευταίες αγωνιστικές (1-2-4), ενώ εντός έδρας έχουν απολογισμό 9-3-10 (16/22 over) με γκολ 31-39, που είναι η χειρότερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας.
Το παιχνίδι με την Λέιτον Όριεντ ήταν το τέταρτο συνεχόμενο over 3,5 που φέρνει, έχοντας δεχτεί 12 γκολ σε αυτό τον αριθμό αγώνων. Σίγουροι απόντες θα είναι οι μέσοι Άπσον (3 γκολ) και Γουντς – ο πρώτος βασικότατος – που παραμένουν τιμωρημένοι, χωρίς να έχουν αναφερθεί άλλα προβλήματα απουσιών.
Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Τσέστερφιλντ, που αν και «ξύπνησε» αργά στη μάχη της παραμονής διατηρεί ακόμα ελπίδες σωτηρίας. Απέχει δύο θέσεις και τέσσερις βαθμούς από θέση παραμονής και καλείται να κάνει το δύο στα δύο περιμένοντας γκέλες από τις άλλες ομάδες.
Μετά το 4-0 επί της Γουίκομ και το 1-2 επί της Χάρτλπουλ κέρδισε ξανά με ανατροπή και την Ρότσντεϊλ. Στο παιχνίδι δεν υπήρχε σκορ μέχρι το 73’ όταν το άνοιξε η Ρότσντεϊλ με την Τσέστερφιλντ να απαντάει με δύο γκολ στο 81’ και 86’ για το τελικό 2-1.
Μαζί με τη Γέοβιλ διαθέτουν δύο από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας (η ίδια έχει δεχτεί 75 γκολ και η Γέοβιλ 76) και εκτός έδρας έχουν απολογισμό 3-6-13 με 15/22 over. Επιπλέον μετράει έξι σερί over, εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν over 3,5 και τα τρία over 4,5!
Ξεκίνησε ως βασικός αλλά αντικαταστάθηκε και είναι ξανά αμφίβολος ο βασικός μεσοεπιθετικός Γουέστκαρ (8 γκολ), ενώ παραμένουν αμφίβολοι και ο βασικός στόπερ Τρότμαν και ο βασικός επιθετικός Λέστερ (3 γκολ), που δεν αγωνίστηκαν την προηγούμενη αγωνιστική.
Key Stat: H Τσέστερφιλντ προέρχεται από έξι σερί over και η Γέοβιλ από τέσσερα διαδοχικά over 3,5.
Συμπέρασμα: Όλα για όλα για την Τσέστερφιλντ που στοχεύει στο 2x2 περιμένοντας γκέλες των άλλων ομάδων ώστε να εξασφαλίσει τη σωτηρία της. «Ροντέο» θυμίζουν τα παιχνίδια και των δύο ομάδων τελευταία, με τη Γέοβιλ να προέρχεται από τέσσερα σερί over 3,5 και τους φιλοξενούμενους από έξι συνεχόμενα over. Στο 1,80 το over στην Bet365, 1,73 στον William Hill.

Προσθέτει οver στη συλλογή της η Χιχόν

13/17 εκτός έδρας, 6 σερί εντός η Εσπανιόλ

Προσθέτει οver στη συλλογή της η Χιχόν Tους τρεις βαθμούς ψάχνει η Εσπανιόλ για να μείνει στο κόλπο της Ευρώπης. Μόνο η νίκη εξυπηρετεί την Χιχόν που παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό. 6 σερί over έχουν οι Καταλανοί στο Κορνεγιά, 13/17 στις εξόδους τους οι Αστουριάνοι. Στο 1,675 το over.
Mέτρια εμφάνιση πραγματοποίησε στο Καλντερόν η Εσπανιόλ και δίκαια ηττήθηκε με 3-1 από την Ατλέτικο. Πολλά βασικά της ατού υστέρησαν σε απόδοση και φυσιολογικά ήρθε και η ήττα. Παραμένει ωστόσο ζωντανή στο κόλπο της εξόδου στην Ευρώπη αν και έχει μία νίκη στις επτά περασμένες αγωνιστικές.
Στο Κορνεγιά έχει μαζέψει διπλάσιους βαθμούς από ότι στα ταξίδια της (30-15) πετυχαίνοντας εκεί εννιά από τις δώδεκα φετινές της νίκες. Παρόλα αυτά συναντά δυσκολίες στις υποδοχές της Χιχόν κερδίζοντάς την μόνο μία φορά στις οκτώ προηγούμενες (1-4-3). Οι Καταλανοί δύσκολα χάνουν βαθμούς όταν παίρνουν προβάδισμα στο σκορ στην Βαρκελώνη. Σε εννιά περιπτώσεις που συνέβη κάτι τέτοιο επικράτησαν οκτώ φορές.
Ο Ποτσετίνο θα κάνει μία αναγκαστική αλλαγή καθώς ο Ρομαρίκ αναμένεται να παραχωρήσει τη θέση του στον Γκόμεζ. Σταθερά εκτός ο Ματιόνι.
Αποφασισμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της πριν αποχαιρετήσει και μαθηματικά την κατηγορία δείχνει η Χιχόν. Με πείσμα μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Ράγιο στο Μολινόν επικρατώντας με 2-1. Έτσι, απέχει πλέον έξι βαθμούς από τη σωτηρία και την Βιγιαρεάλ.
Οι Αστουριάνοι αν θέλουν να διατηρηθούν στα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου γνωρίζουν πως έχουν άμεση ανάγκη συλλογής βαθμών εκτός έδρας. Τρομερές δυσκολίες συναντούν στις εξόδους τους αδυνατώντας να κερδίσουν σε κάποια από τις δέκα πρόσφατες (0-2-8). Στο ταξίδι στην Βαρκελώνη σύμμαχο έχουν την παράδοση καθώς έχουν χάσει μόλις σε τέσσερις από τις δεκαεπτά συναντήσεις με την Εσπανιόλ σε επίπεδο Πριμέρα (4-6-7).
Οι φιλοξενούμενοι έχουν καταφέρει να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα σε 11/12 ματς που έχουν προηγηθεί. Παρόλα αυτά πληρώνουν το παραμικρό αμυντικό λάθος και μόλις τρεις φορές φέτος έχουν αποφύγει να δουν την μπάλα να καταλήγει στην εστία τους. Εντονότερο είναι αυτό το φαινόμενο στους εκτός έδρας αγώνες στους οποίους το over έχει εμφανιστεί 13/17 φορές.
Ερνάντεζ, Καρμέλο παραμένουν τραυματίες, όμως και ο Κανέγια. Επιστρέφει από τιμωρία ο Γκάλβεζ, ενώ εκτός αναμένεται να μείνει και πάλι ο Μπαράλ που έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα.
Πιθανές ενδεκάδες
Εσπανιόλ (4-2-3-1): Alvarez-Didac, Moreno, Rodriguez, Lopez-Gomez, Baena-Coutinho, Verdu, Garcia-Uche
Χιχόν (4-2-3-1): Pablo-Orfila, Gregory, Botia, Suarez-Lora, Garcia-Cuevas, Trejo, Colunga-Sangoy
Key Stat: Over τα έξι πρόσφατα εντός της Εσπανιόλ.
Συμπέρασμα: Mόνο η νίκη εξυπηρετεί τους στόχους των δύο ομάδων, οι οποίες ωστόσο δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους. Με άνεση σκοράρουν, αλλά αμυντικά χαρακτηρίζονται από αστάθεια. Το over δίνει λύση στο δίλημμα της επιλογής σημείου και προσφέρεται στο 1,675 στην bet365.


Over στο ντέρμπι της Σικελίας (1,80)

5/7 over και over 3,5 στα πρόσφατα ντέρμπι στο Μπαρμπέρα

Over στο ντέρμπι της Σικελίας (1,80) Το μεγάλο ντέρμπι με την Κατάνια βρίσκει την Παλέρμο ενδιαφερόμενη για τη σωτηρία της με άσχημες επιδόσεις, όμως, εντός έδρας τον τελευταίο καιρό και τους φιλοξενούμενους να παίζουν μόνο για το γόητρο, έχοντας και 11/17 εκτός έδρας over (1,80 στην Bet365).
Η μέχρι πρότινος πανίσχυρη στο Μπαρμπέρα, Παλέρμο έχει βρεθεί πλέον να αγνοεί τη νίκη εντός έδρας στα πέντε τελευταία της παιχνίδια (0-1-4), καθώς παρά το ότι προηγήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Πάρμα και με δύο γκολ στο 54’ και 70’ γνώρισε νέα εντός έδρας ήττα με 1-2.
Συνολικά στο Μπαρμπέρα έχει ρεκόρ 10-1-6 με τέρματα 33-25 και 9/17 over. Η ομάδα του Λίνο Μούτι είναι στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού και σε περίπτωση νίκης στο μεγάλο ντέρμπι της Σικελίας εξασφαλίζει ουσιαστικά τη σωτηρία της. Τις εφτά τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Κατάνια είχε 4-2-1 με 5/7 over και over 3,5, ενώ 3/7 ήταν και over 4,5!
Εξέτισε κι επιστρέφει ο μέσος Μπερτόλο (3 γκολ), τραυματίες είναι ο μέσος Ντέλα Ρόκα και ο αμυντικός Μπαλτζαρέτι.
Η Κατάνια έχει κατεβάσει ταχύτητες τον τελευταίο καιρό και η ήττα 3-0 στο ουδέτερο της Τεργέστης από την Κάλιαρι ήταν η τρίτη στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια (1-0-3). Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας και έχουν εξασφαλίσει εδώ και μερικές εβδομάδες τη σωτηρία τους, αλλά έδειξαν «λίγοι» για να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω.
Μετά τη Γιουβέντους είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (11-13-10) με το εκτός έδρας ρεκόρ τους να είναι 2-8-7 (11/17 over). Παρόλα αυτά, σε 13/17 εξόδους τους κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Επιστρέφουν από τιμωρίες ο τερματοφύλακας Καρίσο και ο βασικός στόπερ Λεγκροτάλιε (4 γκολ), αμφίβολοι είναι ο επιθετικός Mπαριέντος (4 γκολ) και οι μέσοι Αλμιρόν (4 γκολ) και Ίτσκο, ενώ τραυματίας είναι ο μπακ Ποτέντσα.
Πιθανές ενδεκάδες
Παλέρμο (4-3-1-2): Viviano – Munoz, Milanovic, Silvestre, Mantovani – Migliaccio, Barreto, Donati – Ilicic – Miccoli, Hernandez
Κατάνια (4-3-3): Carrizo – Motta, Legrottaglie, Spolli, Marchese – Biagianti, Ricchiuti, Seymour – Gomez, Bergessio, Llama
Key Stat: 11/17 εκτός έδρας παιχνίδια της Κατάνια ήταν over.
Συμπέρασμα: Το μεγάλο ντέρμπι μίσους στη Σικελία με την Παλέρμο να ψάχνει βαθμούς για να εξασφαλίσει τη σωτηρία της και την Κατάνια να παίζει μόνο για το γόητρο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν φέρει 11/17 εκτός έδρας over, ενώ τα 5/7 τελευταία ντέρμπι στο Μπαρμπέρα ήταν over και over 3,5. 1,80 πληρώνει το over στην Bet365.


Έβδομο σερί over για Ρόμα (1,80)

Σε καλή κατάσταση ταξιδεύει η Νάπολι

BET: Έβδομο σερί over για Ρόμα (1,80) Έχοντας σημαντικές απουσίες η Ρόμα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες μετά την αναπάντεχη ήττα από τη Φιορεντίνα μεσοβδόμαδα. Οι Ρωμαίοι μετράνε έξι σερί over και το έργο τους αναμένεται δύσκολο, αφού απέναντί τους παρατάσσεται η φορμαρισμένη Νάπολι. Στο 1,75 από 1,80 το over στην Bet365.
Νέα οδυνηρή ήττα γνώρισε η Ρόμα μεσοβδόμαδα, που αν και εντός έδρας ήταν πολύ αξιόπιστη, έχασε από τη Φιορεντίνα με 1-2 με το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά έχασε και τον Οσβάλντο ο οποίος αποβλήθηκε.
Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους Ρωμαίους να μένουν ουσιαστικά εκτός της διεκδίκησης της τρίτης θέσης, πέφτοντας στην 7η. Πλέον μετράνε δύο σερί ήττες και τέσσερις στα έξι τελευταία (2-0-4, όλα τα παιχνίδια ήταν και over).
Η Ρόμα έχει τις λιγότερες ισοπαλίες από κάθε άλλη ομάδα (15-5-14) και εντός έδρας ο απολογισμός της είναι 10-3-4 (10/17) με γκολ 35-18 που είναι και η δεύτερη καλύτερη εντός έδρας επίθεση. Εξέτισε την ποινή του αλλά είναι τραυματίας ο Στεκέλενμπουργκ, παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Μπουρντίσο και Ζουάν (3 γκολ) ενώ τιμωρημένοι είναι οι επιθετικοί Λαμέλα (3 γκολ) και Οσβάλντο (11 γκολ) και ο Ντε Ρόσι (3 γκολ). Επιστρέφει από τιμωρία και πιθανότατα ξεκινάει βασικός ο Μπόγιαν (6 γκολ).
Κερδίζοντας με 2-0 τη Νοβάρα και 0-2 τη Λέτσε μεσοβδόμαδα και εκμεταλλευόμενη παράλληλα τις γκέλες των άλλων ομάδων η Νάπολι έχει ανέβει στην 4η θέση και μόλις στο -1 από την τρίτη που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι παρτενοπέι δείχνουν να βρίσκουν τον καλό τους εαυτό – όπως παραδέχτηκε και ο Ματζάρι – και στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές το πρόγραμμά τους είναι βατό. Διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 60 γκολ ενεργητικό, ενώ το εκτός έδρας ρεκόρ τους είναι 6-6-5 με 11/17 να είναι over.
Επιστρέφουν οι Πάντεφ (6 γκολ) και Λαβέτσι (9 γκολ), από τιμωρία και τραυματισμό αντίστοιχα, εκτός θα μείνει ο αμυντικός Καμπανιάρο (2 γκολ).
Πιθανές ενδεκάδες
Ρόμα (4-3-1-2): Curci – Rosi, Kjaer, Heinze, Marquinho – Pjanic, Gago, Greco – Totti – Bojan, Borini
Νάπολι (3-5-1-1): De Sanctis – Fernandez, Cannavaro, Aronica – Maggio, Inler, Gargano, Dzemaili, Zuniga – Hamsik – Cavani
Key Stat: Και τα έξι τελευταία παιχνίδια της Ρόμα ήταν over και τα 4/6 και over 3,5.
Συμπέρασμα: Το μομέντουμ είναι με τη Νάπολι που ξαναβρήκε τον καλό της αυτό, με τη Ρόμα να προέρχεται από κακές εμφανίσεις και να έχει και απουσίες. Αυτό που αξίζει περισσότερο, όμως, είναι το over, με τους γηπεδούχους να έχουν έξι συνεχόμενα, τέσσερα εκ των οποίων ήταν και over 3,5. Στο 1,75 έχει υποχωρήσει πλέον το over στην Bet365,


Νίκη και ξεμπερδεύει η Κάλιαρι (1,91)

Στο ουδέτερο της Τεργέστης το παιχνίδι

Νίκη και ξεμπερδεύει η Κάλιαρι (1,91) Αν και σε ουδέτερο η Κάλιαρι απέδειξε και τις προηγούμενες αγωνιστικές ότι εντός έδρας είναι πολύ δυνατή. Το παιχνίδι με την Κιέβο είναι το πιο εύκολο μέχρι το τέλος και με νίκη θα φτάσει στους 44 βαθμούς και στη σωτηρία της. Στο 1,91 ο άσος στον William Hill.
Με ένα γκολ στο 21ο λεπτό και άλλα δύο μετά το 79’ η Kάλιαρι επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές (0-1-2) επικρατώντας της Κατάνια με 3-0 και σε συνδυασμό με την ήττα της Λέτσε ξέφυγε στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε.
Βάσει προγράμματος το παιχνίδι με την Κιέβο είναι το πιο εύκολο μέχρι το τέλος και με νίκη θα φτάσει στους 44 βαθμούς ξεπερνώντας το θεωρητικό όριο παραμονής που είναι οι 42-43 βαθμοί. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατή έχοντας χάσει φέτος μόνο τρεις φορές (7-7-3) και με έξι νίκες στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές (6-2-1), αλλά για τρίτη συνεχόμενη φορά θα αγωνιστεί στην Τεργέστη καθώς στο «Σαντ Ελία» εκτελούνται εργασίες.
Νέα προβλήματα για τους Σαρδηνούς δεν υπάρχουν, με τους μέσους Σαμπάιο και Ντεσένα να είναι τραυματίες και λογικά να χάσουν ένα ακόμα παιχνίδι.
Η Κιέβο ηττήθηκε μεσοβδόμαδα στο Μπέργκαμο με 1-0 με γκολ 18 λεπτά πριν το φινάλε και συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-2), διάστημα στο οποίο δεν κατάφερε να σκοράρει. Η ομάδα του Μίμο Ντι Κάρλο βρίσκεται στους 43 βαθμούς και θα χρειαστεί μάξιμουμ 1-2 βαθμούς για να εξασφαλιστεί, αν και είναι πιθανό οι βαθμοί που έχει να είναι αρκετοί.
4-5-8 είναι το εκτός έδρας ρεκόρ της, ενώ συνολικά στο πρωτάθλημα απέτυχε να κρατήσει ανέπαφη την εστία στα οκτώ από τα εννιά τελευταία της παιχνίδια. Τιμωρημένος είναι ο βασικός αμυντικός Σέζαρ και τραυματίας ο επίσης βασικός αμυντικός Αντρεόλι, ενώ παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού και ο επιθετικός Μοσκαρντέλι (4 γκολ).
Πιθανές ενδεκάδες
Κάλιαρι (4-3-1-2): Agazzi – Pisano, Canini, Astori, Agostini – Ekdal, Conti, Nainggolan – Cossu – Pinilla, Thiago Ribeiro
Κιέβο (4-3-1-2): Sorrentino – Sardo, Acerbi, Dainelli, Drame – Rigoni, Bradley, Hetemaj – Thereau – Pelissier, Paloschi
Key Stat: Έξι νίκες στα εννιά τελευταία εντός έδρας έχει η Κάλιαρι (6-2-1).
Συμπέρασμα: Η Κιέβο είναι σχεδόν σωμένη και πιθανότατα να μην χρειαστεί άλλους βαθμούς μέχρι το τέλος. Το παιχνίδι γίνεται σε ουδέτερο, αλλά στο γήπεδο αυτό η Κάλιαρι έφερε 2-2 με την Ίντερ και κέρδισε 3-0 την Κατάνια, έχοντας και 6-2-1 στα εννιά τελευταία εντός έδρας. Οι τυπικά γηπεδούχοι ξεμπερδεύουν με την παραμονή τους σε περίπτωση νίκης και ο άσος προσφέρεται στο 1,91 στον William Hill.

Σε διαφορετική περίπτωση το email μου είναι Gatos47@gmail.com όπου μπορώ να σας στείλω τις καθημερινές προτάσεις σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα.

facebook.com/john.kyriakopoulos

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.