Αρκετές δυνατές επιλογές υπάρχουν σήμερα.

Σκοράρουν Άρσεναλ & Τσέλσι (1,67)Επιλογή και το over.

Δέχθηκε γκολ η φιλοξενούμενη στις έξι πρόσφατες εξόδους της

Σκοράρουν Άρσεναλ & Τσέλσι (1,67) Η Τσέλσι έχει στο μυαλό της τον επαναληπτικό του Καμπ Νου, όμως δεν μπορεί να αδιαφορήσει στο πρωτάθλημα καθώς κινδυνεύει να μείνει εκτός του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Με άνεση σκοράρει η Άρσεναλ εντός έδρας, όμως οι "Μπλε" είναι αποτελεσματικοί επί Ντι Ματέο. Επιλογή το GG (1,67).
Ήττα-σοκ υπέστη την περασμένη αγωνιστική η Άρσεναλ χάνοντας με 1-2 στο Έμιρεϊτς από την Γουίγκαν. Οι Λάτικς κατάφεραν να την αιφνιδιάσουν στο πρώτο δεκάλεπτο σκοράροντας δύο φορές. Παρά το γεγονός ότι μείωσε γρήγορα με τον Βερμάελεν το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.
Απέχει πέντε βαθμούς από Τότεναμ, Νιουκάσλ και επτά από την Τσέλσι, όμως έχει ένα ματς περισσότερο σε σχέση με αυτές. Για να εξασφαλίσει την τρίτη θέση θα βασιστεί στο γήπεδό της εκεί όπου μετρά 12/16 νίκες στα ματς που έχουν προηγηθεί. Πλούσια σε γκολ είναι τα πρόσφατα ματς των "κανονιέρηδων" με το over να εμφανίζεται σε 9/11 από αυτά.
Ο Βενγκέρ δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Κοκελίν, Μερτεζάκερ, Αρτέτα, Γουίλσιρ, Φρίμπονγκ, ενώ ο Μπεναγιούν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής καθώς ανήκει στην Τσέλσι. Επιστρέφει από τιμωρία ο Κοσιελνί.
Η Τσέλσι μπόρεσε να κάνει την έκπληξη στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κερδίζοντας με 1-0 την Μπαρτσελόνα. Ήταν άριστη από πλευράς τακτικής, όμως χρειάστηκε την τύχη για να πάρει τη νίκη καθώς οι Καταλανοί είχαν δύο δοκάρια και αρκετές ακόμη ευκαιρίες να σκοράρουν. Την Τρίτη ακολουθεί ο επαναληπτικός στο Καμπ Νου.
Επιστρέφοντας στο πρωτάθλημα μετά από αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ η Τσέλσι μετρά μόνο νίκες σε επτά περιπτώσεις που έχει συμβεί κάτι ανάλογο φέτος. Παρόλα αυτά αν θέλει να επαναλάβει αυτό το επίτευγμα θα πρέπει να είναι πιο αποδοτική στην άμυνα από ότι στις πρόσφατες εξόδους της, καθώς σε καμιά από τις έξι προηγούμενες δεν έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.
Η ομάδα του Ντι Ματέο έχει κερδίσει μόλις 10/21 ματς με την Άρσεναλ στα οποία είχε πάρει προβάδισμα στο σκορ. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το 3-5 του πρώτου γύρου στο οποίο η Τσέλσι βρέθηκε να προηγείται με 1-0 και 2-1 πριν υποστεί την συντριβή από την αντίπαλό της.
Αλλαγές φρεσκαρίσματος θα επιχειρήσει στην ενδεκάδα ο Ιταλός τεχνικός. Εσιέν και Τόρες θα πάρουν τις θέσεις των Μίκελ και Ντρογκμπά, ενώ ο Μποσίνγκουα αναγκαστικά θα αγωνιστεί στη θέση του Ιβάνοβιτς που είναι τιμωρημένος. Εκτός για μερικές εβδομάδες θα μείνει ο τραυματίας Λουίζ.
Πιθανές ενδεκάδες
Άρσεναλ (4-1-4-1): Szczesny-Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs- Song; Gervinho, Ramsey, Rosicky, Walcott- Van Persie
Τσέλσι (4-2-3-1): Cech- Bosingwa, Cahill, Terry, Bertrand- Mikel, Lampard- Ramires, Mata, Kalou- Torres
Key Stat: Η Άρσεναλ έχει σκοράρει και στα 16 προηγούμενα εντός.
Συμπέρασμα: Κρισιμότατο ματς και για τις δύο ομάδες στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Άρσεναλ έχει προβάδισμα νίκης λόγω έδρας, αλλά και της κούρασης της Τσέλσι, όμως οι φιλοξενούμενοι επί Ντι Ματέο βρίσκουν τρόπο να παίρνουν παντού βαθμούς. Λογική επιλογή δείχνει το GG στο 1,67 του William Hill.


2 & over για την Στουτγάρδη (2,50)

15 γκολ πέτυχε στις 4 αγωνιστικές που προηγήθηκαν

BET: 2 & over για την Στουτγάρδη (2,50) Η Στουτγάρδη θέλει να κλειδώσει την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ και να κυνηγήσει την τετράδα. Βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και έχει τύχη να επικρατήσει και στην Κολωνία κόντρα στην παραπαίουσα γηπεδούχο. Διπλό και over έχουν πάρει την κατιούσα, 2,50 πληρώνει αυτή την ώρα ο συνδυασμός τους.
Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Μπουντεσλίγκα η Κολωνία έχει βρεθεί σε πολύ άσχημη θέση. Παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από τη σωτηρία. Μετά τη Στουτγάρδη ταξιδεύει στο Φράιμπουργκ και στο φινάλε φιλοξενεί την αδιάφορη βαθμολογικά Μπάγερν.
Δεν μπόρεσε να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση στο ντέρμπι με την Γκλάντμπαχ χάνοντας άνετα με 3-0 από την σαφώς ανώτερη αντίπαλό της. Έμεινε έτσι μακριά από τις νίκες για έκτη διαδοχική αγωνιστική έχοντας χάσει πέντε από αυτά τα παιχνίδια.  5/8 φετινές νίκες της έχει πετύχει μπροστά στο κοινό της όμως ο απολογισμός 5-3-7 μόνο ως θετικός δε λογίζεται. Στις εννιά προηγούμενες υποδοχές ομάδων διατήρησε ανέπαφη την εστία της μόλις δύο φορές και συμπτωματικά σε αυτά τα ματς πήρε και τις μοναδικές της νίκες σε αυτό το διάστημα (2-2-5).
Μακροχρόνια απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας ο Σέφερ, ενώ άλλα προβλήματα δεν αναφέρονται.
Η Στουτγάρδη δείχνει πολύ κοντά στην εξασφάλιση μιας θέσης στην Ευρώπη μετά την εκπληκτική της πορεία στο δεύτερο γύρο, όμως δεν μένει εκεί καθώς έχει ακόμη μαθηματικές ελπίδες να προλάβει την τετράδα αν και έχει ελάχιστες πιθανότητες καθώς η Γκλάντμπαχ απέχει επτά βαθμούς με μόλις τρεις αγωνιστικές να απομένουν.
Η Βέρντερ έκανε το λάθος να προηγηθεί απέναντί της της Μ.Παρασκευή και το πλήρωσε καθώς γνώρισε την συντριβή στη συνέχεια με 4-1. Δύο τέρματα συμπλήρωσε ο Χάρνικ και από ένα οι Γκέντνερ, Κακάου.
Διατηρήθηκε αήττητη για ένατο κατά σειρά παιχνίδι (7-2-0) δείχνοντας ασταμάτητη επιθετικά σε αυτό το διάστημα. Δεκαπέντε γκολ έχει πετύχει στις τέσσερις αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί και συνολικά τρία μέσο όρο στο σερί που τρέχει. Τουλάχιστον δύο τέρματα έχει πετύχει στις έξι προηγούμενες έδρες που επισκέπτηκε.
Ο Λαμπαντία δεν έχει στη διάθεσή του Μπουλαρούζ, Ντελπιέρ και Οντέλ λόγω τραυματισμών. Επιστρέφει από τιμωρία ο Κουζμάνοβιτς, αλλά είναι άγνωστο αν θα πάρει φανέλα βασικού καθώς ο Γκέντνερ που τον αντικατέστησε στο πρόσφατο ματς είχε εξαιρετική απόδοση.
Πιθανές ενδεκάδες
Κολωνία (4-4-2): Rensing – Brecko, Geromel, McKenna, Eichner – Jajalo, Lanig, Riether, Peszko – Novakovic, Podolski
Στουτγάρδη (4-3-2-1): Molinaro- Tasci, Niedermeier, Boka- Kvist, Hajnal, Harnik, Gentner-Schieber-Ibiševic
Key Stat: 3 σερί νίκες με over για την Στουτγάρδη στην Κολωνία, εκεί όπου δεν χάνει από το 2001 και μετά (3-3-0).
Συμπέρασμα: H Κολωνία παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά στην υπόθεση παραμονή με την ισοπαλία να μην είναι αρκετή. Αναγκασμένη είναι να επιτεθεί κάτι που ευνοεί απόλυτα την φορμαρισμένη Στουτγάρδη που θα βρει χώρους να αναπτύξει το παιχνίδι της. Διπλό και over κατηφορίζουν ήδη.


Over στη φιέστα της Ντόρτμουντ (1,72)

4,6 γκολ σημειώθηκαν κατά μέσο όρο στα πέντε τελευταία της παιχνίδια

Over στη φιέστα της Ντόρτμουντ (1,72) Φιέστα τίτλου για την Ντόρτμουντ με τους Βεστφαλούς να παραμένουν αήττητοι στα 25 τελευταία παιχνίδια, ενώ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σημειώθηκαν 4,6 γκολ κατά μέσο όρο. Πέντε over στα έξι τελευταία έχει η Γκλάντμπαχ που στοχεύει στην τρίτη θέση. Στο 1,72 το over στην Bet365.
Οι νίκες κόντρα στην Μπάγερν με 1-0 και κόντρα στη Σάλκε την προηγούμενη αγωνιστική με 1-2 με ανατροπή ήρθαν απλά για να επιβεβαιώσουν το πόσο δίκαια η Ντόρτμουντ θα κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα, αφού πλέον απέχει οκτώ βαθμούς από τους Βαυαρούς τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.
Οι Βεστφαλοί «τρέχουν» το μεγαλύτερο αήττητο σερί από καταβολής της Μπουντεσλίγκα, αφού αγνοούν την ήττα από τις 18 Σεπτεμβρίου (!), έχοντας έκτοτε 20 νίκες και 5 ισοπαλίες στις 25 αγωνιστικές που ακολούθησαν! Εντυπωσιακή είναι και η παράδοση που έχει «χτίσει» εσχάτως κόντρα στην Γκλάντμπαχ, την οποία έχει κερδίσει στις εφτά από τις οκτώ τελευταίες φορές που την υποδέχτηκαν (7-1-0, 5/8 over).
Στα πέντε τελευταία της παιχνίδια μόνο κόντρα στην Μπάγερν δεν έφερε over, ενώ στα υπόλοιπα τέσσερα σημειώθηκαν κατά μέσο όρο 5,5 γκολ ανά αγώνα. Τα 69 γκολ που έχει σκοράρει είναι η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, ενώ εντός έδρας έχει απολογισμό 12-2-1 με 9/15 να είναι over. Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν.
Η Γκλάντμπαχ έδωσε ηχηρές απαντήσεις σε όσους την είχαν ξεγραμμένη για την τρίτη θέση και μετά από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-2) επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα με το 3-0 επί της γειτόνισσας Κολωνίας και πηγαίνει σε ένα ακόμα τοπικό ντέρμπι με ψυχολογία και από το -1 από τη Σάλκε και την τρίτη θέση.
7-2-6 είναι το ρεκόρ της εκτός έδρας, ενώ τα παιχνίδια της τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά ανοιχτά με 5/6 τελευταία να είναι over, κρατώντας μόνο δύο φορές ανέπαφη την εστία της. Κομπλέ θα παραταχθούν και οι φιλοξενούμενοι, καθώς η απουσία του αναπληρωματικού μέσου Μαρξ δεν επηρεάζει ιδιαίτερα.
Πιθανές ενδεκάδες
Ντόρτμουντ (4-2-3-1): Weidenfeller – Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer – Gundogan, Kehl – Blaszczykowski, Kagawa, Groskreutz – Lewandowski
Γκλάντμπαχ (4-2-2-2): ter Stegen – Stranzl, Brouwers, Dante, Daems – Nordtveit, Jantschke – Herrmann, Arango – Reus, Hanke
Key Stat: Η Ντόρτμουντ έχει τέσσερα over στα πέντε τελευταία της παιχνίδια και η Γκλάντμπαχ πέντε στα έξι πιο πρόσφατα.
Συμπέρασμα: Σε φιέστα τίτλου για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα θα εξελιχθεί το παιχνίδι για τους οπαδούς της Ντόρτμουντ με τους γηπεδούχους να παραμένουν αήττητοι στα 25 τελευταία τους παιχνίδια. Αν εξαιρεθεί το ντέρμπι με την Μπάγερν τα πρόσφατα παιχνίδια της Ντόρτμουντ είχαν αρκετά γκολ, όπως και αυτά της Γκλάντμπαχ, η οποία μετράει πέντε over στα έξι τελευταία. 1,72 πληρώνει το over στην Bet365
 
 

Ξανά over για Ντονς και Σέφιλντ Γιουν.

Κοντράρονται οι δύο καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας

Ξανά over για Ντονς και Σέφιλντ Γιουν. Δύο ομάδες που είναι κοντά στην εκπλήρωση των στόχων τους και διαθέτουν τις δύο καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας. Η ΜΚ Ντονς έχει τέσσερα over στα πέντε τελευταία και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πέντε στα έξι πιο πρόσφατα, στα οποία σκόραρε συνολικά 20 φορές! Στο 1,80 το over στην Bet365.
Η ΜΚ Ντονς πέρασε εύκολα από την έδρα της Σκάνθορπ με 0-3 – δεύτερη σερί νίκη με το ίδιο σκορ – και βρίσκεται πλέον στην 4η θέση της βαθμολογίας την οποία θα προσπαθήσει να διατηρήσει μέχρι το τέλος ώστε στα πλέι οφ να έχει το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της. Στα δύο τελευταία παίζει εκτός έδρας με την ουραγό Ρότσντεϊλ και υποδέχεται την Γουόλσολ.
Κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει χάσει και τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης και τα τρία με σκορ 2-1. Μετά τη Γιουνάιτεντ έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (81 γκολ) και εντός έδρας έχει απολογισμό 11-6-4 με 13/21 να είναι over. Νέα προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν – αν και αρκετοί παίκτες παραμένουν εκτός – με τους γηπεδούχους να έχουν και τέσσερα over στα πέντε τελευταία.
Αποφασισμένη να μην χάσει την απευθείας άνοδο είναι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Με το 3-1 επί της Λέιτον Όριεντ σε παιχνίδι όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 12’, συμπλήρωσε έξι σερί νίκες με γκολ 20-7 και τα 5/6 να είναι over και σε περίπτωση που κερδίσει και η Γουένσντεϊ χάσει, θα εξασφαλίσει την άνοδο από αυτήν την αγωνιστική.
Οι «Λεπίδες» έχουν σκοράρει 88 γκολ στο πρωτάθλημα – καλύτερη επίθεση της κατηγορίας – και εκτός έδρας έχουν απολογισμό 11-4-6, που είναι και η δεύτερη καλύτερη επίδοση.
Συνολικά η Γιουνάιτεντ είναι αήττητη στα εννιά τελευταία (7-2-0) και σκοράρει ανελλιπώς τουλάχιστον ένα γκολ στις 12 πιο πρόσφατες αγωνιστικές με 8/12 να είναι over και 6/12 over 3,5. Για τους φιλοξενούμενους είναι σε εξαιρετική κατάσταση ο επιθετικός Έβανς, που έχει σκοράρει 14 γκολ στα 11 τελευταία στο πρωτάθλημα. Αν εξαιρεθεί ο επιθετικός Κρέσγουελ (8 γκολ) που είναι αμφίβολος δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα απουσιών.
Key Stat: Η ΜΚ Ντονς σκοράρει 1,88 γκολ κατά μέσο όρο ανά αγώνα και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2,05.
Συμπέρασμα: Η ΜΚ Ντονς και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ διαθέτουν τις δύο καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας, σκοράροντας κατά μέσο 1,88 γκολ και 2,05, αντίστοιχα. Το over είναι σύνηθες φαινόμενο και για τις δύο στα πρόσφατα παιχνίδια τους και αναμένεται να επιβεβαιωθεί και στο μεταξύ τους και πληρώνει 1,80 στην Bet365.


Ξανά over η Τσέστερφιλντ (1,70)

Μετράει πέντε σερί over, εκ των οποίων τα τέσσερα over 3,5 και τα τρία over 4,5

BET: Ξανά over η Τσέστερφιλντ (1,70) Τσέστερφιλντ και Ρότσντεϊλ έχουν ελάχιστες ελπίδες σωτηρίας και παίζουν χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Η Τσέστερφιλντ έχει φέρει πέντε σερί over, εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν και over 3,5, ενώ η ουραγός Ρότσντεϊλ έχει μόνο over 3,5 στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. 1,70 πληρώνει το over στην Bet365.
Η Τσέστερφιλντ «ξύπνησε» αργά καθώς παρά το ότι κέρδισε τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της με 4-0 επί της Γουίκομ και 1-2 επί της Χάρτλπουλ με ανατροπή την προηγούμενη αγωνιστική απέχει εφτά βαθμούς από μια θέση σωτηρίας και ελπίζει μόνο σε συνδυασμό αποτελεσμάτων, με προϋπόθεση η ίδια να κάνει το 3x3.
Πάντως, όσο υπάρχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες οι γηπεδούχοι δεν θα τα παρατήσουν. Πριν το παιχνίδι με τη Χάρτλπουλ ο προπονητής της ομάδας παραδέχτηκε ότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα και γι’ αυτό ότι πλέον δεν υπάρχει το ίδιο άγχος όπως στις προηγούμενες αγωνιστικές.
Εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν απολογισμό 6-6-9 και στο πρωτάθλημα μετράνε πέντε σερί over, εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν over 3,5 και τα τρία over 4,5. Ξεκίνησε βασικός αλλά αντικαταστάθηκε και είναι ξανά αμφίβολος ο βασικός μεσοεπιθετικός Γουέστκαρ (8 γκολ), παραμένουν αμφίβολοι ο βασικός στόπερ Τρότμαν, ο αριστερός μπακ Ρόμπερτσον και ο βασικός επιθετικός Λέστερ (3 γκολ), που όλοι τους δεν αγωνίστηκαν την προηγούμενη αγωνιστική.
Στην ίδια δύσκολη θέση βρίσκεται και η Ρότσντεϊλ, που είναι ουραγός της κατηγορίας απέχοντας οκτώ βαθμούς από μια θέση σωτηρίας τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Παρά την… επική νίκη τους με 3-2 επί της Έξετερ την προηγούμενη, σε παιχνίδι που έχαναν με 0-2 μέχρι το 79’ και το γύρισαν μέχρι το 88’, οι φιλοξενούμενοι ετοιμάζουν βαλίτσες για τη Λιγκ 2 μετά από δύο χρόνια στην κατηγορία.
Στα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια έχουν φέρει μόνο over 3,5 και κατά μέσο όρο σημειώθηκαν 5,5 γκολ ανά αγώνα! Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (75 γκολ παθητικό, 1,75 κατά μέσο όρο ανά αγώνα), ενώ εκτός έδρας έχουν απολογισμό 2-6-13. Οι αμυντικοί Χόλνες (3 γκολ), Τζόρνταν και Λονγκ και ο μέσος Μπάρι-Μέρφι που δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι παραμένουν αμφίβολοι.
Key Stat: Η Τσέστερφιλντ προέρχεται από πέντε σερί over (τα τέσσερα και over 3,5) και η Ρότσντεϊλ από τέσσερα σερί over 3,5.
Συμπέρασμα: Δύο ομάδες που παίζουν πλέον χωρίς ιδιαίτερο άγχος αφού εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία. Η Τσέστερφιλντ προέρχεται από πέντε σερί over, εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν και over 3,5 και η Ρότσντεϊλ έχει μόνο over 3,5 στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες σημειώθηκαν 5,5 γκολ κατά μέσο όρο ανά αγώνα. Το over πληρώνει 1,70 στην Bet365


11ο διαδοχικό οver εκτός η Ράγιο

Over 3,5 στις 5 πρόσφατες εξόδους της

BET: 11ο διαδοχικό οver εκτός η Ράγιο Η Χιχόν πλέον μόνο με θαύμα θα παραμείνει στην κατηγορία, όμως μαθηματικά ακόμη ελπίζει. Η Βαγιεκάνο εδώ και καιρό δεν έχει ιδιαίτερο κίνητρο και τα εκτός έδρας ματς της εξελίσσονται σε φεστιβάλ γκολ. Από το 1,80 στο 1,70 έχει ήδη βρεθεί το over στην σαββατιάτικη αναμέτρηση.
Η Χιχόν κατάφερε να απειλήσει τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου και πήρε μάλιστα προβάδισμα στο σκορ πριν το ημίωρο. Οι Μαδριλένοι απάντησαν άμεσα, όμως μέχρι το 73ο λεπτό δεν μπορούσαν να βρουν λύση απέναντι στην άμυνα της Σπόρτινγκ. Ρονάλντο και Μπενζεμά έλυσαν στο φινάλε τον Γόρδιο δεσμό προσφέροντας τη νίκη με 3-1 στους μερένχες.
Πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε η Χιχόν έχει βρεθεί σε τρομερά δύσκολη θέση, καθώς απέχει οκτώ βαθμούς από μια θέση εκτός της γραμμής του υποβιβασμού. Μόλις δύο νίκες έχει στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές, αμφότερες εντός έδρας.
Έχει την χειρότερη άμυνα στην Πριμέρα με 63 γκολ παθητικό κρατώντας απαραβίαστη την εστία της μόλις σε τρεις φετινούς αγώνες. Επιθετικά βρίσκει με άνεση τον δρόμο προς το γκολ σκοράροντας σε 9/10 αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί.
Τραυματίας είναι ο Γκρεγκορί, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μεντί, Εγκουρέν, Γκονζάλεζ που έχασαν το ματς στο Μπερναμπέου. Λόγω καρτών θα λείψουν οι Κανέγια και Γκάλβεζ. Eκτός αποστολής λογικά θα μείνει ο Μπαράλ ο οποίος πριν το ματς με την Ρεάλ εθεάθη να διασκεδάζει σε προχωρημένη ώρα.
Η Βαγιεκάνο έχει πετύχει εδώ και καιρό τον βασικό της στόχο που ήταν η παραμονή, κάτι το οποίο συνδύασε παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στο μίνι μαδριλένικο ντέρμπι υπέκυψε στο κίνητρο της Ατλέτικο και δίκαια έχασε με 0-1 στο Βαγιέκας.
Στις εξόδους της αγωνίζεται πολύ ανοιχτά και παρά το γεγονός ότι σκοράρει πληρώνει κάθε αμυντικό της λάθος. Με 39 τέρματα έχει τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας επίδοση της κατηγορίας με το over να έχει εμφανιστεί σε 10/16 ταξίδια της. Στις τέσσερις πρόσφατες εξορμήσεις της μετρά ισάριθμες ήττες δεχόμενη τουλάχιστον τέσσερα γκολ από κάθε αντίπαλό της.
Περέιρα, Λαμπάκα, Μίτσελ είναι τραυματίες, ενώ οι Ντιέγκο Κόστα, Πουλίδο, Ρόμπλες επιστρέφουν στην αποστολή καθώς δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην Ατλέτικο στην οποία ανήκουν. Αρίμπας, Ταμούδο, Τίτο είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Ντιαμάνκα έχει διεθνείς υποχρεώσεις με την Εθνική της Σενεγάλης.
Πιθανές ενδεκάδες
Χιχόν (4-2-3-1): Pablo-Lora, Garcia, Botia, Orfila-Cases, Ricardo-Trejo, Castro, Cuevas- Colunga
Βαγιεκάνο (4-2-3-1): Robles-Casado, Pulido, Bravo, Trashorras-Benito, Movilla-Armenteros, Michu, Piti-Costa
Key Stat: 10 σερί εκτός έδρας over για την Ράγιο, over3,5 στα 5 πρόσφατα ταξίδια της.
Συμπέρασμα: H Χιχόν γνωρίζει πως δεν έχει κάτι περισσότερο να κάνει από το να κερδίσει τα ματς που της απομένουν και να ελπίζει στο θαύμα μέσω των αποτελεσμάτων των άλλων ομάδων. Η Ράγιο σταθερά αγωνίζεται χωρίς άγχος και με στόχο να παίζει ανοιχτό και θεαματικό ποδόσφαιρο το οποίο εσχάτως έχει καταστροφικά αποτελέσματα εκτός Βαγιέκας. Το over έχει μεγάλες πιθανότητες εμφάνισης και πλέον βρίσκεται στο 1,70 από το αρχικό 1,80 στην bet365.


1,70 το over στη Σεβίλλη

8/10 στις πρόσφατες εξόδους της Λεβάντε

BET: 1,70 το over στη Σεβίλλη Σεβίλλη και Λεβάντε ψάχνουν αντίδραση μετά τις ήττες της περασμένης αγωνιστικής στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν μια θέση στην Ευρώπη. Πλούσια σε γκολ τα πρόσφατα ματς των δύο ομάδων, στο 1,70 το over που ευνοείται και από την παράδοση.
Η Σεβίλλη υπέστη βαριά ήττα στο Κολισέουμ τη Δευτέρα από τη Χετάφε με 5-1. Ο Νεγρέδο με το πέμπτο του τέρμα σε πέντε αγώνες κατάφερε να της δώσει προβάδισμα, όμως οι Μαδριλένοι ήταν καταιγιστικοί στην επανάληψη σκοράροντας τέσσερις φορές, εκμεταλλευόμενοι τα τεράστια αμυντικά κενά των αντιπάλων.
Παρά την ήττα οι Ανδαλουσιάνοι διατηρούν ακέραιες τις ελπίδες τους για έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ καθώς η πέμπτη με την ενδεκάτη ομάδα της βαθμολογίας έχουν διαφορά μόλις τριών βαθμών. Έχουν αρχίσει έστω και αργά να αξιοποιούν το Πιθχουάν στο οποίο έχουν χάσει μόνο από την Μπαρτσελόνα στις πέντε πρόσφατες φιλοξενίες ομάδων (3-1-1).
Η γηπεδούχος μετρά 5/6 over στις αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί, ενώ τρία ή περισσότερα γκολ έχουν σημειωθεί σε 10/16 φετινούς αγώνες μπροστά στο κοινό της. Καλή παράδοση έχει δημιουργήσει στις υποδοχές της Λεβάντε με πέντε σερί νίκες απέναντί της.
Περότι και Κανουτέ δεν είναι διαθέσιμοι λόγω τραυματισμών, ενώ αμφίβολος δίνεται και πάλι ο Πάλοπ.
Η Λεβάντε δεν μπόρεσε να επωφεληθεί από τις απώλειες βαθμών που είχαν Βαλένθια και Μάλαγα καθώς είχε μπροστά της το ανυπέρβλητο εμπόδιο της Μπαρτσελόνα. Μπόρεσε ωστόσο να προηγηθεί με πέναλτι του Μπαρκέρο, όμως οι Καταλανοί έφυγαν με το τρίποντο χάρις σε δύο γκολ του Μέσι.
Καλείται να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες, όμως το γεγονός ότι δίνει το ματς με τη Σεβίλλη εκτός έδρας δεν είναι ενθαρρυντικό. Στις δέκα εξόδους που έχουν προηγηθεί έχει μόλις δύο επικρατήσεις (2-1-7). Δέχεται 2,4 γκολ μέσο όρο σε αυτό το διάστημα, μετρώντας 8/10 over.
Πρόβλημα στην αριστερή πτέρυγα αντιμετωπίζει η φιλοξενούμενη καθώς ο Ντελ Όρνο είναι τραυματίας και ο Χουανφράν τιμωρημένος. Λόπεζ ή Βέντα θα παίξουν αναγκαστικά εκεί παρά το γεγονός ότι δεν είναι η θέση τους.
Πιθανές ενδεκάδες
Σεβίλλη (4-2-3-1): Varas-Navarro, Escude, Fazio, Coke-Medel, Trochowski-Reyes, Moral, Navas-Negredo
Λεβάντε (4-2-3-1): Munua-Venta, Ballesteros, Cabral, Lopez-Iborra, Torres-Valdo, Ghezzal, Barkero-Kone
Key Stat: 6/6 over στις αναμετρήσεις τους στο Πιθχουάν.
Συμπέρασμα: H νίκη θα επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της Σεβίλλης μετά τον διασυρμό στο Κολισέουμ. Η Λεβάντε είναι επικίνδυνη και ξεκούρασε βασικά στελέχη κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ο άσος στο 1,57 κρίνεται υπερβολικά χαμηλός, με το over να είναι προτιμότερο στο 1,70 της bet365.


1,575 το over στο ισπανικό clasico

11 σερί νίκες η Μπάρτσα, 18 ματς αήττητη η Ρεάλ

BET: 1,575 το over στο ισπανικό clasico Η Μπαρτσελόνα θέλει να συνεχίσει την κυριαρχία των τελευταίων χρόνων απέναντι στη Ρεάλ, όμως οι Μαδριλένοι έχουν ενστάσεις. 11 σερί νίκες οι μπλαουγκράνα, 18 ματς αήττητοι οι μερένχες. Στο 1,575 έχει κατρακυλήσει το over στο ισπανικό clasicο.
Οι δύο ομάδες είχαν αρνητικά αποτελέσματα στους πρώτους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ με τους επαναληπτικούς αγώνες να ακολουθούν άμεσα, ωστόσο καμιά τους δεν βάζει σε δεύτερη μοίρα το ματς του Σαββάτου. Η Μπάρτσα ήταν καλύτερη στο Στάμφορντ Μπριτζ, όμως δεν βρήκε λύσεις απέναντι στη μαζική άμυνα της Τσέλσι σημαδεύοντας δύο φορές τα δοκάρια της.
Στο πρωτάθλημα έχει καταφέρει να μειώσει τη διαφορά από τη Ρεάλ στους τέσσερις βαθμούς καθώς προέρχεται από έντεκα διαδοχικές νίκες στις οποίες πάντα είχε προβάδισμα στο σκορ, σημειώνοντας τρία γκολ κατά μέσο όρο.
Τρομερή παράδοση έχει χτίσει απέναντι στη Ρεάλ μετρώντας έξι νίκες και μια ισοπαλία στις επτά πρόσφατες συναντήσεις τους στο πρωτάθλημα. Στο Καμπ Νου έχει απολογισμό 15-1-0 φέτος με τέρματα 64-8, παραμένοντας αήττητη επί 34 αγώνες μπροστά στο κοινό της. Στους έντεκα αγώνες που έχουν προηγηθεί στη Βαρκελώνη το over εμφανίστηκε δέκα φορές, ενώ στα δεκατρία περασμένα ματς στην Πριμέρα ανεξαρτήτως έδρας οι μπλαουγκράνα έχουν σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ σε καθένα από αυτά.
Αμπιντάλ, Βίγια, Φοντάς είναι τα σταθερά προβλήματα του Γκουαρδιόλα, ο οποίος ίσως χρησιμοποιήσει τον Πικέ ξεκουράζοντας τον Πουγιόλ.
Η Ρεάλ μπορεί να έχασε στις καθυστερήσεις στο Μόναχο από την Μπάγερν, όμως το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε την καθιστά φαβορί ενόψει του επαναληπτικού του Μπερναμπέου. Ως τότε έχει να ασχοληθεί με το πρωτάθλημα, καθώς ενδεχόμενη απώλειά του πλέον θα θεωρηθεί ως μέγιστη αποτυχία.
Επί δεκαοκτώ αγωνιστικές δεν έχει γνωρίσει ήττα μετρώντας δεκαπέντε νίκες σε αυτό το διάστημα. Σκοράροντας στο Καμπ Νου θα πετύχει ρεκόρ παραγωγικότητας σε μία σεζόν φτάνοντας στα 108 γκολ. Στις τρεις πρόσφατες επισκέψεις της στη Βαρκελώνη σε επίπεδο πρωταθλήματος πάντως έχασε δίχως να σκοράρει. Μακριά από το Μπερναμπέου κατορθώνει να είναι άκρως αποτελεσματική επικρατώντας σε 12/13 έδρες που προηγουμένως επισκέπτηκε.
Ο Μαρσέλο αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα στη θέση του Κοεντράο που απογοήτευσε στο Μόναχο. Ο Μουρίνιο ίσως βάλει τον Γκρανέρο στη θέση του Οζίλ αν θέλει να παίξει πιο κλειστά, καθώς ευνοείται και από την ισοπαλία. Πάντως ως τώρα απέδειξε πως μπορεί να κοντράρει την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας μόνο παίζοντας επιθετικά κάτι που κατάφερε στο μεταξύ τους 2-2 για το Σούπερ Καπ.
Πιθανές ενδεκάδες
Μπαρτσελόνα (4-3-3): Valdes-Adriano, Pique, Mascherano, Alves-Xavi, Busquets, Iniesta-Pedro, Messi, Sanchez
Ρεάλ (4-3-3): Casillas-Marcelo, Pepe, Ramos, Arbeloa-Granero, Alonso, Khedira-Di Maria, Ronaldo, Benzema
Key Stat: 5/5 over στις πρόσφατες μεταξύ τους συναντήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. 14/16 μετρά φέτος εντός έδρας η Μπαρτσελόνα.
Συμπέρασμα: Έντονες συγκινήσεις αναμένονται σε ένα ακόμη clasico το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει εν πολλοίς την πρωταθλήτρια. Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί λόγω έδρας, όμως οι τιμές στον άσο είναι απαράδεκτες. Η Ρεάλ θα ψάξει το γκολ καθώς γνωρίζει πως είναι σχεδόν αδύνατο να αποφύγει να δει την μπάλα στα δίχτυα της. Πτώση εμφανίζει το over το οποίο από το 1,675 έχει κατρακυλήσει στο 1,575 στην bet365. Με ενδιαφέρον αναμένεται το άνοιγμα της αγοράς των καρτών, με τους Πέπε και Ράμος μόνιμους στο ποινολόγιο στις αναμετρήσεις με τους Καταλανούς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.