Επιλογές Παρασκευής.

Επιστρέφει στα over η Μάιντζ (1,53)

11/15 εντός έδρας η Μάιντζ, 10/15 εκτός έδρας η Βόλφσμπουργκ

Επιστρέφει στα over η Μάιντζ (1,53) Αναμέτρηση χωρίς ιδιαίτερο άγχος, με τη Βόλφσμπουργκ να στοχεύει στην Ευρώπη αλλά με λίγες πιθανότητες. Η Μάιντζ μετράει οκτώ over στα εννιά τελευταία της παιχνίδια και η Βόλφσμπουργκ έξι στα εφτά πιο πρόσφατα. 1,53 πληρώνει το over στην Bet365, στο 2,20 το over 3,5.
Εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι σε λίγες ημέρες η Μπάγερν υποδεχόταν τη Ρεάλ, η Μάιντζ πήρε χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα το 0-0 στη Βαυαρία και σε συνδυασμό με το 4-0 επί της Κολωνίας πριν δύο αγωνιστικές χρειάζεται πλέον ένα βαθμό στις επόμενες τρεις αγωνιστικές για να εξασφαλίσει τη σωτηρία της και μαθηματικά.
Στο Μόναχο οι γηπεδούχοι διέκοψαν σερί οκτώ διαδοχικών over, ενώ μέσα στο 2012 μετράνε 10/14 over (τα έξι και over 3,5) αλλά και 10/14 goal-goal. Επιπλέον, κόντρα στην Μπάγερν απέτυχαν να σκοράρουν για πρώτη φορά μετά από 13 αγωνιστικές.
7-2-6 είναι το εντός έδρας ρεκόρ τους με 11/15 να είναι over. Για άλλη μία αγωνιστική ο Τούχελ δεν έχει να αντιμετωπίσει νέα προβλήματα απουσιών, με τον αμυντικό Σβένσον και τον μέσο Ρίσε (1 γκολ, 4 ασίστ) να παραμένουν εδώ και καιρό εκτός.
Για μία ακόμα φορά η Βόλφσμπουργκ έφτασε κοντά στην πηγή, αλλά μάλλον δεν θα πιει νερό. Οι «Λύκοι» είχαν πλησιάσει τις ευρωπαϊκές θέσεις με ένα καλό σερί που είχαν κάνει (4-1-0), αλλά πλέον μετά από τρεις σερί ήττες έχουν απομακρυνθεί στο -4 από την 7η θέση κι έχουν δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος.
Την προηγούμενη αγωνιστική έχασαν και από την Άουγκσμπουργκ εντός έδρας με 1-2, αλλά ταξιδεύουν σε μία έδρα που την… έχουν, αφού στις πέντε τελευταίες φορές που την επισκέφτηκαν έφυγαν με το διπλό στις τέσσερις (1-0-4).
Πάντως, φέτος εκτός έδρας δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί, έχοντας τον τρίτο χειρότερο απολογισμό (3-2-10 με γκολ 16-35) και 10/15 να είναι over. Εξέτισε την ποινή του αλλά είναι τραυματίας ο αμυντικός Φελίπε, ενώ μακροχρόνια λείπουν ο αμυντικός Κρις (1 γκολ, 2 ασίστ) και ο μέσος Χιλτσμπέργκερ.
Στα εφτά τελευταία στο πρωτάθλημα η Βόλφσμπουργκ μετράει έξι over και goal-goal, τέσσερα εκ των οποίων ήταν και over 3,5.
Πιθανές ενδεκάδες
Μάιντζ (4-2-3-1): Wetklo – Pospech, Kirchhoff, Noveski, Zabavnik – Polanski, Soto – M. Caligiuri, Zidan, Choupo-Moting – Szalai
Βόλφσμπουργκ (4-2-2-2): Benaglio – Trasch, Russ, Madlung, Rodriguez – Polak, Jiracek – Dejagah, M. Schafer – Helmes, Mandzukic
Key Stat: Η Μάιντζ έχει φέρει 10/14 over μέσα στο 2012 και οκτώ στα εννιά τελευταία της παιχνίδια.
Συμπέρασμα: Χωρίς ιδιαίτερο άγχος η αναμέτρηση με τη Μάιντζ να θέλει τυπικά ένα βαθμό για να σωθεί και τη Βόλφσμπουργκ – που έχει καλή παράδοση στο γήπεδό αυτό – να στοχεύει στην Ευρώπη αλλά με λίγες πιθανότητες, καθώς έχει και δύσκολο πρόγραμμα. Συνήθεια έχουν γίνει τα over και για τις δύο ομάδες, που σκοράρουν και δέχονται γκολ εύκολα. Το over πληρώνει 1,53 στην Bet365, ενώ δεν αποκλείεται το παιχνίδι να έχει και περισσότερα τέρματα (στο 2,20 το over 3,5).

 ΑΜΙΑΝ – ΙΣΤΡ over.

*** Ο άσος στο 2,90 – 3,10, μάξιμουμ το 3,20. Το διπλό στο 2,40.

ΑΜΙΑΝ:
Μοναδικός στόχος της να πετύχει κάποια χτυπήματα αφού ο υποβιβασμός της θεωρείται δεδομένος και μπορεί να επισημοποιηθεί από αυτή την αγωνιστική. Στη Λε Μαν σ’ ένα παιχνίδι μοιρασμένο και με μεγάλες ανατροπές τέλειωσε με δέκα έναντι εννιά αλλά τελικά με γκολ στο 93’ έχασε με 3-2. Στα δύο επόμενα παίζει στη Ναντ και υποδέχεται την Κλερμόν.

Εντός έδρας (16 αγώνες)

1) 11 under,
2) 9 πρώτα ημίχρονα Χ,
3) δέκα 2-3 γκολ (τα επτά πρόσφατα).

Εξέτισαν τις ποινές τους οι στόπερ Σιριλί (22/0), Λιμποΐ (28/0), ξεπέρασε άμεσα τραυματισμό ο δεξιός μπακ Μενφρουά (9/0), επανακλήθηκε και ο επιθετικός Μπαζίλ (18/3, 8 σαν βασικός). Φρέσκος τραυματίας ο μεσοεπιθετικός Μαρτέν (22/3). Τιμωρημένος ο στόπερ Πολ (24/0) και για τρίτο σε έξι αγώνες ο μεσοεπιθετικός Τζαμπαλά (21/4). Παραμένει εκτός ο μεσοεπιθετικός Ζομπιρί (24/2).


Οι επιστροφές για την άμυνα είναι σημαντικές ενώ ο βετεράνος Αλγερινός Σαϊφί (23/2) με τον Τουζγκάρ (26/5) είναι σταθερά το επιθετικό δίδυμο.


«
Θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να κερδίσουμε. Στην κατάσταση που βρισκόμαστε πιστεύω πως οι παίκτες θα παίξουν εντελώς ελεύθερα. Το μήνυμά μου είναι ‘χαρείτε το παιχνίδι και δώστε όλες τις δυνάμεις σας’. Είναι σημαντικό να τελειώσουμε με καλές εντυπώσεις εντός έδρας τη σεζόν» είπε ο Μπατελί που την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει τον Ιούνιο. Ηδη η διοίκηση ξεκίνησε επαφές με υποψήφιους αντικαταστάτες και συναντήθηκε με περισσότερους από πέντε τις προηγούμενες ημέρες.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2):
Μπονφουά – Σιριλί, Μιενιέλ, Λιμποΐ, Ιέλς – Καρμπουσί, Πουαριέ, Πυγιό, Μπαζίλ – Σαϊφί, Τουζγκάρ.

ΙΣΤΡ:
Από τις πιο δυνατές ομάδες του τελευταίου διμήνου, έχασε μόλις μια φορά στα δέκα τελευταία αλλά οι πέντε σερί ισοπαλίες την κράτησαν πίσω από την τριάδα. Στο 0-0 με την Τρουά και οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με την Ιστρ να τελειώνει καλύτερα. «Με 44 βαθμούς δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε σπουδαία πράγματα ως το τέλος» είπε ο Πασκυαλετί. Στα δύο επόμενα υποδέχεται την Αρλ και πηγαίνει στο Μονακό.

Εκτός έδρας (16 αγώνες)

1) σκοράρει κυρίως στο β’ μέρος (16 στα 21),
2) έχασε 9 πρώτα ημίχρονα.

Ξεπέρασε τραυματισμό ο δυνατός μεσοαμυντικός Μπα (25/0). Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Παλμιερί (28/2). Εκτός αποστολής και ο βασικός στα τελευταία στόπερ Ντιελνά (15/0).


Βετεράνο Αλγερινό επιθετικό δεν έχει μόνο η Αμιάν αλλά διαθέτει και η Ιστρ, τον Ακρούρ (30/8). Αναμένεται να παίξει μαζί με τον καλό νεαρό Ντε Πρεβίλ (31/6, 16 σαν βασικός) και τον πολύτιμο Νουρί (31/6).


«
Πάμε στην Αμιάν για να κερδίσουμε, θέλουμε να τερματίσουμε όσο γίνεται ψηλότερα» λέει ο γκολκίπερ της Πέτριτς.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3):
Πέτριτς – Κεϊά, Σελ, Μπαριγιόν, Φλεζό – Αγκουαζί, Μπα, Φετουχί – Νουρί, Ντε Πρεβίλ, Ακρούρ.

Δεν έχουν να ελπίζουν ή να κυνηγούν κάτι, μοναδικός τους στόχος να πάρουν κάποιες νίκες για να βελτιώσουν όσο γίνεται τις θέσεις τους. Αυτό το κίνητρο μπορεί να τις κάνει να παίξουν πιο ελεύθερα.

Η λογική λέει πως το παιχνίδι έχει τη φιλοσοφία «όσα πάνε και όσα έρθουν». Το 2,40 μοιάζει μεγάλο.



ΑΡΛ – ΣΕΝΤΑΝ
ισσοπαλία.

*** Ο άσος στο 2,40 – 2,50. Το διπλό στο 3,00.


ΑΡΛ:
Συνεχίζει το αήττητο σερί της στο 2012 με 6-8-0 στα 14 τελευταία και πλέον βρίσκεται μια με δύο νίκες μακριά από την παραμονή. Στο 2-1 στη Σατορού, σ’ ένα μοιρασμένο σε ευκαιρίες παιχνίδι, σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι ο δυνατός μέσος/αρχηγός Αγιάς ενώ πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 91’ ο καλός επιθετικός Νταλέ. Ηταν το τρίτο σερί παιχνίδι κατά το οποίο σκόραρε και πήρε βαθμούς (πέντε) στις καθυστερήσεις. Στα δύο επόμενα παίζει στην Ιστρ και υποδέχεται την Τρουά.

Εντός έδρας (16 αγώνες)

1) σκοράρει κυρίως στο β’ μέρος (13 στα 19),
2) 10 πρώτα ημίχρονα Χ (τα τρία πρόσφατα).

Εξέτισε την ποινή του ο θηριώδης στόπερ Μπαλντέ (22/0). Τιμωρημένος ο πολυσύνθετος μεσοαμυντικός Ο. Ν’ Ντιάιγ (17/0). Παραμένουν απόντες ο έμπειρος στόπερ Λορεντί (12/0), ο σημαντικός μέσος Λαντρέν (13/0), ο επιθετικός Ντ. Ν’ Ντιάιγ (19/1) και τέσσερις ακόμα μακροχρόνιοι.


Η πετυχημένη συνταγή εφαρμόζεται με συνέπεια εδώ και περισσότερους από τέσσερις μήνες. Γεμάτη άμυνα και κέντρο στην οποία αρχίζει και ξεχωρίζει με την πρόσφατη δεινότητά του στο σκοράρισμα ο Αγιάς (29/8) που είναι πλέον πρώτος της σκόρερ. Μπροστά οι Γιαταρά (14/5) και Νταλέ (14/5).


«
Είμαστε σε μια περίοδο ρέντας, ας το εκμεταλλευτούμε όσο μπορούμε. Αυτό που πέτυχαν οι παίκτες το τελευταίο τετράμηνο είναι απλά τεράστιο, υπάρχει μια πραγματική χημεία και είμαι ευτυχισμένος που προπονώ αυτό το γκρουπ» σχολίασε ο Λορέ

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (5-3-2):
Μπυτέλ – Ακαπαντιέ, Σορό, Μπαλντέ, Αμπντελχαμίντ, Ελί – Αγιάς, Μπεν Ιντίρ, Ροκί – Νταλέ, Γιαταρά.

ΣΕΝΤΑΝ:
Ενώ με το 5-1 από τη Λαβάλ που είναι και μοναδική της ήττα στα εννιά τελευταία φαινόταν πως δέχθηκε μεγάλη κεφαλιά, η αντίδρασή της ήταν άμεση αφού έσπασε την κατάρα της έδρας στην οποία δεν είχε νίκη στο β’ γύρο και κέρδισε την Μπαστιά με 2-0 πιάνοντας καλή απόδοση. Φοβισμένη μέχρι το 40’ που άνοιξε το σκορ, λύθηκε στην επανάληψη. «Αν κάνουμε το σερί που μέχρι στιγμής όλες οι ομάδες της κορυφής εκτός από εμάς κατάφεραν να κάνουν, οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας» είπε ο φορ Φοβέργκ. Στα δύο επόμενα παίζει εντός έδρας με Γκινγκάμπ και Τουρ.

Δεν υπάρχουν αλλαγές στην αποστολή. Παραμένουν εκτός ο βασικός στα τελευταία μέσος Κονέ (9/1) και ο γρήγορος ακραίος Λανζίλ (13/0).


Την περασμένη εβδομάδα επανήρθε σαν αλλαγή ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Εντλίν (23/6) και σήμερα αναμένεται να μπει βασικός. Ντιαλό (28/7) και Φοβέργκ (27/12) συμπληρώνουν την επίθεση.


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3):
Ραμέ – Αμπνταλά, Τραορέ, Πογκμπά, Καντινί – Λε Μουάν, Βαλντιβιά, Σλιτί – Εντλίν (Κουρ), Ντιαλό, Φοβέργκ.Το τρομερό σερί της Αρλ κρατάει σε εγρήγορση τους παίκτες της ενώ στα τελευταία έχει και ρέντα σκοράροντας στις καθυστερήσεις. Η Σεντάν στο τελευταίο εκτός έδρας διασύρθηκε και θα κοιτάξει να αποφύγει τα χειρότερα. Και με την ισοπαλία παραμένει στο κόλπο.

Από τη στιγμή που παίζουν σήμερα Ρεμς – Τρουά, ο κίνδυνος να δει η Σεντάν να ξεφεύγουν οι δύο ομάδες δεν υπάρχει. Το πολύ πολύ να ξεφύγει η μία. Ούτε και αν κερδίσει η Κλερμόν στην Μπουλόν γίνεται αξεπέραστη η διαφορά. Αυτό σημαίνει πως και η ισοπαλία την κρατά κοντά στην τριάδα και με τα δύο κολλητά εντός έδρας που ακολουθούν της δίνεται η δυνατότητα να κάνει το μεγάλο άλμα. Ούτως ή άλλως δεν είναι εύκολο να κερδίσεις την Αρλ, δεν το κατάφερε κανείς ως τώρα μέσα στο 2012.





ΛΑΒΑΛ – ΝΑΝΤ
over.

*** Ο άσος στο 2,20 – 2,30. Το διπλό στο 3,10 – 3,20.


*** Γειτονικό ντέρμπι. Στα 15 τελευταία 1-6-8.


ΛΑΒΑΛ:
Το 5-1 επί της Σεντάν δεν της έδωσε την ώθηση που περίμενε και βγάζοντας χλωμό πρόσωπο έχασε δίκαια με 1-0 στην Γκινγκάμπ που είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. «Οταν δεν υπενθυμίζουμε στους παίκτες πως το παιχνίδι είναι σημαντικό, αυτόματα χαλαρώνουν. Χωρίς πίεση δεν μπορούμε να παίξουμε καλά» είπε ο Ινσμπερζέ. Στα δύο επόμενα παίζει στη Λε Μαν και υποδέχεται τη Σατορού.

Εντός έδρας (16 αγώνες)

1) 11 over,
2) 8 πρώτα ημίχρονα Χ (ισόπαλα τα τρία τελευταία).

Επιστρέφουν από τραυματισμούς των τελευταίων εβδομάδων ο μεσοαμυντικός Γκονσαλβές (26/2), ο δεξιός μπακ Περό (17/1), ο έμπειρος μεσοαμυντικός Λεβρά (20/1) και ο βασικός φορ Ζαμπέρ (30/6). Φρέσκος τραυματίας ο ακραίος μέσος Γκαμποά (30/3). Απών στα τελευταία ο δεξιός μπακ Μπελό (24/0). Μακροχρόνιος ο ακραίος επιθετικός Μπαντιάν (11/2).


Λύνονται κάπως τα χέρια του Ινσμπερζέ με τις επιστροφές, ειδικά του Γκονσαλβές στον άξονα ενώ και ο Ζαμπέρ είναι χρήσιμος αφού δεν διαθέτει κλασικό φορ με τα χαρακτηριστικά του. Δεύτερος επιθετικός ο Βιάλ (30/11, 19 σαν βασικός). Πάντως στην επίθεση δεν έχει βρει φέτος σε κανένα σημείο σταθερό δίδυμο και επιλέγει συνεχώς ανάμεσα σε τέσσερις παίκτες.


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2):
Μπαλιζόν – Ροζ, Ταλμόν, Παλουά, Σινιορινό – Λοσιλά, Γκονσαλβές, Λε Μπαρόν, Ρενουάρ – Ζαμπέρ (Ντο Μαρκολινό), Βιάλ (Λεμπούκ).

ΝΑΝΤ:
Με πολύ γεμάτη εμφάνιση επανήρθε στις νίκες μετά από επτά αγωνιστικές με το εύκολο 2-0 επί της Ρεμς και ανέβηκε τρεις θέσεις. «Η εμμονή μας είναι μια, οι νίκες. Στόχος μας τώρα να πάμε πέμπτοι, δεν θέλω να κοιτάω πιο μακριά. Ολα πάντως για τη συνέχεια θα κριθούν σ’ αυτό το παιχνίδι» είπε ο Σοβέν ενώ συνεχίζουν να ακούγονται νέα ονόματα διαδόχων του, τα οποία όμως επίσημα διαψεύδονται. Στα δύο επόμενα υποδέχεται την Αμιάν και παίζει στην Ανζέ.

Εκτός έδρας έχει εννιά 2-3 γκολ.


Εξέτισαν τις ποινές τους οι μπακ Περερά (20/1) και Βενιό (30/0), ξεπέρασε τραυματισμό στο χέρι ο καλός επιθετικός Ρασπεντινό (27/7). Φρέσκος τραυματίας ο καλύτερος μεσοαμυντικός της ΝΓκογί (18/1), απών για δεύτερο παιχνίδι ο βασικός φορ Τζόρτζεβιτς (25/6) και για τρίτο ο στόπερ Βιβιάν (27/2).


Ο Βιλτόρ (27/5, 10 σαν βασικός) που ξεκίνησε βασικός τη Δευτέρα παρά τα 37 του χρόνια δείχνει ικανός μέσα σε λίγες μέρες να παίξει από την αρχή και σε δεύτερο παιχνίδι. Ενας ακόμα έμπειρος παίκτης, ο Πανκράτ (19/5, 10 σαν βασικός), θα είναι ο δεύτερος κυνηγός της.


«
Βλέπω πως για άνοδο μιλάει η Μονακό. Κοιτώντας και τη βαθμολογία φαντάζομαι πως αν μιλάει για άνοδο η Μονακό, δεν θα θεωρηθούμε ηλίθιοι αν μιλήσουμε κι εμείς για τον ίδιο στόχο. Προσοχή πάντως στην υπερβολική ευφορία, όλοι μας βλέπουν να κερδίζουμε στη Λαβάλ και στα παιχνίδια που έρχονται. Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και ρεαλιστές και να πάμε αγωνιστική – αγωνιστική» λέει ο έμπειρος γκολκίπερ της Ριού.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2):
Ριού – Περερά, Κρισόβιακ, Τζιλομπότζι, Βενιό – Κεϊτά, Βερτού, Μπανγκουρά, Μπεσά – Βιλτόρ, Πανκράτ.

Προετοιμάστηκε με αρκετά προβλήματα η Λαβάλ και μόλις την Πέμπτη άρχισε να βρίσκει λύσεις μέσω επιστροφών. Από καλό παιχνίδι έρχεται η Ναντ αλλά δεν έχει σταθερότητα και δεν δίνει σιγουριά. Τα over έρχονται συχνά στα εντός της Λαβάλ.

Το over στο 2,00 παραμένει και σήμερα η βασική σκέψη.


ΜΠΟΥΛΟΝ – ΚΛΕΡΜΟΝ
ασσος

*** Ο άσος στο 2,35 – 2,40, μάξιμουμ 2,50. Το διπλό στο 3,00.


*** 1-1-3 στα πέντε τελευταία.


ΜΠΟΥΛΟΝ:
Από τις πιο φιλότιμες ομάδες του τελευταίου διαστήματος αλλά στα δύο πρόσφατα από ατυχία και μόνο δεν πέτυχε ισάριθμες νίκες. Στο 0-0 στη Χάβρη ρίσκαρε όσο μπορούσε, κέρδισε 14 κόρνερ και είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες, κυρίως στο β’ μέρος. «Ειλικρινά το πιστεύω ακόμα. Το περιεχόμενο το έχουμε, μας λείπει μόνο ο ρεαλισμός και αν τον βρούμε όλα αλλάζουν» λέει ο Πλανκ, «μ’ αυτά που δείχνουμε δεν γίνεται να μην γυρίσει η ρέντα» είπε ο πρόεδρος.

Ο κόσμος κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει, υπάρχει μια επιχείρηση «γεμάτο γήπεδο», κυκλοφόρησαν εισιτήρια στο 1 ευρώ, μοιράστηκαν δωρεάν θέσεις στα διαρκείας, γενικά υπάρχει κινητικότητα και ενδιαφέρον. Παλούκι τα δύο επόμενα αφού παίζει διαδοχικά σε Τρουά και Ρεμς. Εχει δείξει πάντως ως τώρα πως
στέκεται καλύτερα με τους δυνατούς παρά με ομάδες στα κυβικά της. Απέναντι στις πρώτες τρέχει με 1,57 πόντους ανά αγώνα ενώ με τις ομάδες που βρίσκονται από το 15 και κάτω, κινείται με μέσο όρο 0,78 βαθμούς.

Εντός έδρας (16 αγώνες)

1) 13 under,
2) 7 πρώτα ημίχρονα Χ,
3) εννιά 2-3 γκολ (τα τέσσερα πρόσφατα).

Εξέτισε την ποινή του ο μεσοεπιθετικός Ρεάλ (22/3), ξεπέρασε τραυματισμό ο αριστερός επιθετικός Καπού (22/2, πρώην Οσέρ, Ναντ). Τιμωρημένος ο μεσοαμυντικός Λοριό (10/0), χάνει δεύτερο παιχνίδι ο αριστερός μπακ Φαμπιέν (28/0).


Ο Καπού μπορεί με τα μπασίματά του να βοηθήσει από τα αριστερά. Ο γρήγορος Ρεζέ (29/5) και ο φορ Αλάρ (30/10) είναι μάλλον σίγουροι για την επίθεση.


«
Για να κερδίσουμε θα πρέπει να ρισκάρουμε, να ανοιχτούμε, να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι. Αν τα καταφέρουμε μειώνουμε τη διαφορά πιθανώς στους 2-3 βαθμούς. Σε πέντε αγώνες είναι μια διαφορά που καλύπτεται» δήλωσε ο τεχνικός της που επισήμανε και πάλι πως το γκρουπ ζει καλά και πως το κλίμα παραμένει πολύ καλό, χωρίς γκρίνιες και εντάσεις.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3):
Μπαγκ – Κολέν, Τουρέ, Ριμάν, Γκας – Ολιβερά, Μπρυ, Ρεάλ – Καπού (Σαλιμπύρ), Αλάρ, Ρεζέ.

ΚΛΕΡΜΟΝ:
Αρχισε να εμφανίζει και πάλι σημαντικά αμυντικά προβλήματα και τα πληρώνει όλο και πιο ακριβά. Δίκαιο το 1-2 από την Ανζέ στο οποίο προηγήθηκε στο 4’ αλλά δεν έδειξε σε κανένα σημείο σίγουρη και το σκορ γύρισε στο β’ μέρος. Στα δύο επόμενα υποδέχεται τη Μονακό και πηγαίνει στην Αμιάν.

Εκτός έδρας (16 αγώνες)

1) G/G και οver τα έξι τελευταία,
2) έχει εννιά 2-3 γκολ.

Ο γκολκίπερ Φαρνόλ (31/0) που έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού είναι τελικά ετοιμοπόλεμος. Εξέτισε την ποινή της ο αριστερός μπακ Φόμεν (26/0). Τιμωρημένος για δύο αγώνες ο καλός στόπερ και δεύτερος αρχηγός Σαλζ (29/2). Παραμένουν απόντες ο στόπερ/αρχηγός Περινέλ (13/0) και ο βασικός σκόρερ Ριβιέρ (18/10).


Ο νεαρός Λαντρ (9/0) θα παίξει στο κέντρο άμυνας, αναγκαστική αλλαγή. Τις τελευταίες ημέρες δοκιμάστηκε σε θέση στόπερ και ο νεαρός μεσοαμυντικός Σαΐς (11/1) και είναι πιθανό οι δύο μαζί να συνθέσουν σήμερα το δίδυμο.
Αδοκίμαστο, χωρίς κανένα σημείο αναφοράς, καλά καλά κανείς τους δεν είναι στόπερ και ούτε ο Λαντρ έχει παίξει σ’ αυτή τη θέση στις λίγες παρουσίες του. Πάντως μετά τη διαπίστωση του Ντερ Ζακαριάν μετά το παιχνίδι με την Ανζέ πως «δεν έχουμε πλέον άμυνα», το σημερινό ρίσκο δύσκολα θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Μάλλον θα κατέβει πιο προσεκτικά, με τον επικίνδυνο αριστερό Αλεσαντρινί (27/8) και τον φορ Ντεμπελέ (32/5) βασικές επιθετικές επιλογές. Τρίτη επιθετική επιλογή ο δανεικός από την Καέν, καλός τεχνίτης Μορέλ (11/2).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2)
: Φαρνόλ – Εσόρ, Λαντρ, Σαΐς, Φόμεν – Εκομπό, Μουλέκ, Σιλά, Αλεσαντρινί – Μορέλ, Ντεμπελέ.

Η Μπουλόν χρειάζεται τουλάχιστον τέσσερις νίκες. Βάσει εμφανίσεων μπορεί να τις κάνει, της λείπει μόνο αποτελεσματικότητα. Μπορεί να την ξαναβρεί απέναντι στην Κλερμόν που δέχεται όλο και πιο εύκολα γκολ. Το 2,50 είναι ενδιαφέρον.

Το ίδιο και σήμερα, δεν πηγαίνω με τη σκέψη πως αν δεν κερδίσει η Μπουλόν, καίγεται (σκασίλα μου μεγάλη και να καεί και να γίνει στάχτη και μπούρμπερη) αλλά με το ότι παίζει καλύτερα από τις μισές και βάλε ομάδες της κατηγορίας και απλά της έχει γυρίσει η τύχη την πλάτη. Δεν είναι δηλαδή τόσο κουτσή όσο δείχνει. Εχει βέβαια ακόμα μεγαλύτερο άγχος σήμερα αφού ξέρει πως τα περιθώρια στένεψαν απελπιστικά. Αλλά χάρη του όμορφου ποδοσφαίρου της και της καλής διάθεσης και νοοτροπίας που δείχνει, από τη στιγμή που υπολόγιζα τον άσο κάπου στο 2,30 – 2,35, στο 2,50 μου κάνει, βολεύομαι και στο 2,45.


ΡΕΜΣ – ΤΡΟΥΑ
Goal/goal.

*** Ο άσος με μια μικρή πτώση προς το 2,10. Το διπλό στο 3,40 – 3,60.


*** Ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα. Αναμένονται περισσότεροι από 17.000 φίλαθλοι, οι 800 της Τρουά.


*** N/G τα πέντε τελευταία.


ΡΕΜΣ:
Φαίνεται πως είχε στο μυαλό της περισσότερο απ’ όσο έπρεπε το ντέρμπι αυτό κι έτσι τη Δευτέρα στη Ναντ ήταν ουσιαστικά απούσα κι έχασε με κάτω τα χέρια με 2-0 δίνοντας τέλος και σε αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών. «Αυτό που είδα ήταν πολύ ‘χοντρό’ για να’ ναι αληθινό. Ρισκάρουμε το χαστούκι αν συνεχίσουμε έτσι. Ελπίζω να δείξουμε άλλα πράγματα στο ντέρμπι, είναι καλό που παίζουμε τόσο σύντομα ώστε να μην μας μείνει για πολύ η εικόνα της Ναντ στο μυαλό» είπε ο Φουρνιέ. Στα δύο επόμενα παίζει στη Χάβρη και υποδέχεται την Μπουλόν.

Εντός έδρας (15 αγώνες)

1) εννιά 2-3 γκολ,
2) κέρδισε 9 πρώτα ημίχρονα,
3) στα 10 τελευταία από 9 ήταν G/G και over.

Ο βασικός γκολκίπερ Αγκάσα (31/0) παρά το ότι δίνεται παρών στην αποστολή, αντιμετώπισε πρόβλημα στη χθεσινή προπόνηση και αναμένεται να αντικατασταθεί από τον αρκετά έμπειρο Λιεμπύς (2/0, 17/0 πέρυσι). Απών επίσης ο αριστερός ακραίος Τενμόν (30/4), παραμένει εκτός ο δυνατός μεσοαμυντικός Γκιζολφί (19/1).


Ο έμπειρος φορ Φορέ (29/11) που έπαιξε αλλαγή τη Δευτέρα, σήμερα θα πάρει ξανά τη θέση του ενώ από δίπλα τον βοηθά ο καλός Αλγερινός περιφερειακός Γκίλας (30/13). Από τα άκρα ο πολύ γρήγορος δεξιός Φορτές (20/1) και ο σβούρας Αγιτέ (14/3) που μπορεί να παίξει από κάθε πλευρά.


«
Οι παίκτες μίλησαν μεταξύ τους και έχω την εντύπωση πως βγήκε κάτι θετικό. Πέρα πάντως από τα λόγια θα πρέπει να δείξουμε έργα και η απάντηση θα φανεί μόνο στο γήπεδο» είπε χθες ο προπονητής της.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1)
: Λιεμπύς – Γκλομπάρ, Τακαλφρέντ, Βεμπέρ, Σεκάτ – Κα, Ραμαρέ – Φορτές, Γκίλας, Αγιτέ – Φορέ.

ΤΡΟΥΑ:
Ο στόχος που έθεσε ο Φυρλάν πριν τα δύο κολλητά εκτός έδρας ήταν δύο βαθμοί και ξεκίνησε θετικά με το 0-0 στην Ιστρ. Καλύτερη στο α’ μέρος, άξιζε να προηγηθεί, χειρότερη όμως στη συνέχεια. Με την ισοπαλία αυτή πάτησε ακόμα πιο γερά στην τρίτη θέση αυξάνοντας σε δύο τη διαφορά από την Κλερμόν. Στα δύο επόμενα υποδέχεται την Μπουλόν και πηγαίνει στην Αρλ.

Αήττητη στα πέντε τελευταία εκτός έδρας (2-3-0).

Εκτός έδρας (16 αγώνες) έφερε εννιά 2-3 γκολ.

Τα καταφέρνει τελικά ο δεξιός μπακ Σιντιμπέ (30/1) που αποχώρησε τραυματίας την περασμένη αγωνιστική και ήταν αμφίβολος μέχρι χθες. Επιστρέφει μετά από ένα μήνα ο πολύτιμος επιτελικός Ομπαντί (27/3). Απών στα τελευταία ο στόπερ Σονιέ (20/0). Μακροχρόνια ο έμπειρος γκολκίπερ Μπλοντέλ (16/0), ο στόπερ Ουτρεμπόν (9/0) και ο επιθετικός Καμαρά (11/3).


Παρά το ότι ο Ομπαντί είναι πίσω, μάλλον θα καθίσει στον πάγκο και θα ξεκινήσει με την ενδεκάδα της Ιστρ. Δηλαδή με τον Μάρκος (32/11) να παίζει σαν στήριγμα των Κασερές (25/8, σκόραρε στα τρία από τα πέντε τελευταία) και Γκραξ (19/2, 12 σαν βασικός).


«
Μην ξεχνάμε πως ο βασικός μας στόχος ήταν η παραμονή. Εχει μεγάλη σημασία το πώς θα τελειώσουμε τη σεζόν αφού πολλές φορές αυτό δίνει το στίγμα για το ξεκίνημα της επόμενης. Είμαστε ευτυχισμένοι που προκαλούμε έντονα συναισθήματα χαράς στον κόσμο μας αλλά εμείς γνωρίζουμε ότι η αποστολή μας απαιτεί ψυχραιμία» λέει ο Φυρλάν.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2):
Τυράμ – Σιντιμπέ, Ντρουέν, Ρινκόν, Ν’ Σακαλά – Τιάγκο, Φοσυριέ, Γιαμισί, Μάρκος – Κασερές, Γκραξ.

Μπορεί η παράδοση να ευνοεί το N/G αλλά οι επιδόσεις της Ρεμς στο γήπεδό της και η επιθυμία της να αφήσει πίσω την κακή εμφάνιση της Δευτέρας, θα την κάνουν να ρισκάρει παραπάνω. Ούτε και η Τρουά είναι ομάδα που κλείνεται.

Προελαύνει η Μονακό (1,75)

Έχει τέσσερις σερί νίκες και εννιά συνεχόμενα αήττητα παιχνίδια (7-2-0)

Προελαύνει η Μονακό (1,75) Τις τέσσερις σερί νίκες έχει φτάσει η Μονακό και τα εννιά διαδοχικά αήττητα παιχνίδια. Οι Μονεγάσκοι θέλουν λίγους ακόμα βαθμούς για να εξασφαλίσουν τη σωτηρία τους και μπορούν να τους πάρουν κόντρα στην παραπαίουσα τον τελευταίο καιρό Χάβρη. Στο 1,75 ο άσος στην Bet365.
Με ένα γκολ στις αρχές (7’) κι ένα στα τελειώματα (83’) η Μονακό πέρασε με νίκη και από την έδρα της Μετς με 0-2, ξέφυγε στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού και ανεβαίνοντας στη 10η θέση έχει σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.
Η νίκη αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ενώ οι Μονεγάσκοι «τρέχουν» και αήττητο σερί εννιά αγωνιστικών με εφτά νίκες και δύο ισοπαλίες στο διάστημα αυτό (7-2-0). Σε περίπτωση, μάλιστα, που οι γηπεδούχοι είχαν «ξυπνήσει» λίγες μόνο αγωνιστικές νωρίτερα θα μπορούσαν να διεκδικήσουν ακόμα και την άνοδο.
Στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας έχουν μόνο νίκες – σκοράροντας από δύο γκολ στα 3/4 – ενώ συνολικά στο Πριγκιπάτο έχουν απολογισμό 5-7-4. Μακροχρόνια λείπουν ο τερματοφύλακας Σαμπέρ, οι αμυντικοί Αντριάνο και Βολφ και ο μέσος Βαϊρουά, νέα απουσία αυτή του μπακ Μουρατορί, που θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.
Πάντως, το ρόστερ των Μονεγάσκων είναι υπερπλήρες και οι απουσίες αυτές δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ζάμπλουτος ιδιοκτήτης της ομάδας πληρώνει €5.000 σε κάθε παίκτη για κάθε νίκη που σημειώνει η ομάδα.
Σε δύσκολη θέση έχει βρεθεί η Χάβρη που είναι εκτός της ζώνης του υποβιβασμού μόνο χάρη στην καλύτερη διαφορά τερμάτων που έχει. Φάνηκε «λίγη» και την προηγούμενη αγωνιστική όταν έμεινε στο 0-0 στο εξάποντο εντός έδρας με την Μπουλόν και πλέον αγνοεί τη νίκη στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια (0-4-4), στα οποία απέτυχε να σκοράρει στα έξι!
Εκτός έδρας έχει τον τρίτο χειρότερο απολογισμό στην κατηγορία (3-3-10, 11/16 under) διαθέτοντας και τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση (10-19 τα γκολ). Επιστρέφουν από τραυματισμούς ο επιθετικός Ριβιέρ (9 γκολ) και ο μέσος και αρχηγός Φρανσουά, τραυματίες είναι ο αμυντικός Λουβιόν και ο μέσος Μεσλούμπ, αμφότεροι βασικοί.
Key Stat: Η Χάβρη δεν έχει νίκη στα οκτώ τελευταία και στα έξι από αυτά απέτυχε και να σκοράρει.
Συμπέρασμα: Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Μονακό που πηγαίνει από νίκη σε νίκη και απέχει λίγους ακόμα βαθμούς από το να εξασφαλίσει τη σωτηρία της και μαθηματικά. Η Χάβρη αγνοεί τη νίκη στα οκτώ τελευταία, σκοράροντας μόνο δύο γκολ στο διάστημα αυτό. 1,75 πληρώνει ο άσος στην Bet365.


Πορτογαλία: Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα

 ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ – ΜΠΡΑΓΚΑ (Over)


*** Γύρω στο 1,60 το διπλό και μάξιμουμ 1,65, μεταξύ 5,00-6,00 ο άσος.

***
Προϊστορία: 6-2-7.

***
Α’ γύρος: Μπράγκα – Πάκος Φερέιρα 5-2.

ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ:
Η ουσιαστική εξασφάλιση της σωτηρίας επικυρώθηκε με ένα ακόμα σημαντικό διπλό, αυτή τη φορά επί της Ολιανένσε με 2-1. Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, μπορεί να είχε λιγότερη ώρα την μπάλα, αλλά δεν υστέρησε στην παραγωγή ευκαιριών και είχε τον τρόπο να αντιδράσει στο γκολ που δέχτηκε νωρίς (8’) και να ανατρέψει την κατάσταση (25’ 1-1, 49’ 1-2). «Νομίζω ότι οι 28 βαθμοί είναι αρκετοί και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη ηρεμία τα επόμενα ματς», τόνισε ο αναμορφωτής Ενρίκε Καλίστο.

Επανέκαμψε μετά από δύο μήνες ο δεξιός μπακ Τόνι (5/0, χειμερινή προσθήκη), εξέτισε ο αμυντικός χαφ Αντρέ Λεάο (23/0). Ολοι οι παίκτες στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι, μεταξύ αυτών και ο αρχηγός/δεξιός χαφ Μανουέλ Ζοσέ (20/5) με τον εξτρέμ Αλβαρες (6/1, χειμερινή προσθήκη), που δίνονταν εξαιρετικά αμφίβολοι.


«Δεν υπάρχει κανενός είδος άγχους για το να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά τη σωτηρία. Υπάρχει αισιοδοξία, αποφασιστικότητα και θέληση, γνωρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που δεν θα εμφανιστεί επηρεασμένη από τις ήττες κόντρα σε Μπενφίκα και Πόρτο, αλλά με την ποιότητα που έδειξε σε όλα τα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος. Επιπλέον, από άποψη κινήτρου, θα είναι στο 200%, γιατί κυνηγάει σημαντικούς αθλητικούς και οικονομικούς στόχους»
, είπε ο Καλίστο για το σημερινό ματς.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3):
Κάσιο – Νούνο Σάντος, Ρικάρντο, Κοένε, Λουιζίνιο – Λουίς Κάρλος, Φιλίπε Ανουνσιασάο, Βίτορ – Καετάνο, Μίτσελ, Μελγκαρέχο.

ΜΠΡΑΓΚΑ:
Η δεύτερη κολλητή ήττα σε ντέρμπι την έθεσε ουσιαστικά εκτός τίτλου, 0-1 από την Πόρτο, σε ματς όπου οι λεπτομέρειες ήταν και πάλι εναντίον της. Προσπάθησε και είχε ενδιαφέροντα διαστήματα, αλλά συνολικά υστέρησε στην ουσία κόντρα σε μία Πόρτο που έδειξε περισσότερο θάρρος κι έβγαλε μεγαλύτερη ποιότητα.

Φυσικά δεν τελείωσε τίποτα, αφού είτε η διεκδίκηση της δεύτερης θέσης είτε η διατήρηση της τρίτης αποτελούν μπόνους. Παρεμπιπτόντως, ήταν το πρώτο under μετά από 15 σερί over.


Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος για σήμερα ο πολύτιμος χαφ Ούγκο Βιάνα (24/2), ενώ παραμένει εκτός με τραυματισμό ο πολυσύνθετος μέσος Λεάντρο Σαλίνο (20/0). Εχουν ξεκινήσει προπονήσεις μετά από μακροχρόνιους τραυματισμούς ο δεξιός μπακ Μπαϊνάο και ο στόπερ Πάουλο Βινίσιους, αλλά ακόμα δεν θεωρούνται έτοιμοι για δράση.


«Η Πάκος στο γήπεδό της είναι μία ομάδα πολύ ανταγωνιστική, πολύ δυνατή στις αντεπιθέσεις, που έχει δημιουργήσει δυσκολίες σε όλες τις αντιπάλους της και μόνο αν είμαστε στα καλύτερά μας θα μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε από αυτό το ματς, που είναι οι τρεις βαθμοί. Θέλουμε να κερδίσουμε για να μειώσουμε στους δύο πόντους από την κορυφή»
, είπε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, που συνεχίζει να θεωρεί ότι ο τίτλος είναι ακόμα εφικτός. «Υπάρχουν ακόμα δώδεκα βαθμοί στο τραπέζι και όλα είναι ακόμα ανοιχτά. Στο ποδόσφαιρο έχουμε δει να γίνονται και μεγαλύτερες ανατροπές», τόνισε, ενώ αποκάλυψε ότι θα είναι και του χρόνου προπονητής της Μπράγκα, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον από Πόρτο και Μπενφίκα, δηλώνοντας πάντως ότι δεν είχε καμία επαφή με καμία άλλη ομάδα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1):
Κιμ – Μιγκέλ Λόπες, Ντοουγκλάο, Νούνο Αντρέ Κοέλιο, Ελντερσον – Κουστόδιο, Ντζαμάλ – Αλαν, Μοσορό, Ελντερ Μπαρμπόσα – Λίμα.
Η Πάκος πέτυχε το στόχο της, η Μπράγκα κυνηγάει ακόμα τους δικούς της και μπορεί τη νίκη. Πιο ελκυστικό πάντως από το διπλό το over, που πληρώνει δυσανάλογα με τις επιδόσεις τους.

Ακόμα και στο 2,05 υπάρχει το over, ακατανόητο αν σκεφτούμε ότι μέχρι το προηγηθέν 0-1 από την Πόρτο η Μπράγκα μέτραγε 15 σερί, επιπλέον η Πάκος στην έδρα της έχει 8/13 over και πλέον έχοντας απαλλαγεί από το άγχος της παραμονής θα μπορεί να αγωνιστεί ακόμα πιο ελεύθερα. Δεν σημαίνει σώνει και ντε ότι θα έρθει over, αλλά σίγουρα είναι πιο πιθανό από ό,τι δηλώνουν οι αποδόσεις.

 

Μεξικό: Ντεμπούτο Τσίνα στον πάγκο των «Πότρος» 

ΜΟΝΑΡΚΑΣ – ΑΤΛΑΝΤΕ άσσος και over.

*** Πιέζεται ο άσος, λίγο πάνω από 1,50 ο μέσος όρος, στο 1,60 η μέγιστη τιμή. Μέχρι 7,00 φτάνει το διπλό.

***
Προϊστορία: 3-3-4 την τελευταία δεκαετία.

***
Α’ γύρος: Ατλάντε – Μονάρκας 4-4 (διεξήχθη στην πρωτεύουσα, καθώς ένας τυφώνας έπληττε τα παράλια του Κανκούν).

ΜΟΝΑΡΚΑΣ:
Σιγούρεψε τη συμμετοχή της στη Λιγκίγια, σπάζοντας το εντός έδρας αήττητο της Πατσούκα με 2-1. Προσαρμόστηκε καλύτερα στις βροχερές συνθήκες και ήταν πιο ουσιαστική σε ένα ματς με μειωμένη δράση μπροστά στις δύο εστίες. Θα μπορούσε να πάει με 2-0 στο ημίχρονο, αλλά ο Ρόχας έχασε γκολ σε κενό τέρμα. Στην επανάληψη αγωνίστηκε περισσότερο συντηρητικά, δεν απέφυγε την ισοφάριση από στημένο στο 71’, αλλά έδειξε χαρακτήρα και πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Λούγο στο 77’.

Από την εξέδρα στα δύο επόμενα ο τεχνικός Τομάς Μπόι, που αποβλήθηκε για διαμαρτυρίες (ασκήθηκε έφεση, αλλά απορρίφθηκε). Παραμένουν στην ανάρρωση ο σκόρερ Μιγκέλ Σαμπά (13/9) και ο Μαουρίσιο στόπερ Ρομέρο (9/0).


«Η αποστολή μας είναι να μείνουμε μέσα στους τέσσερις πρώτους. Μέχρι πριν κάποιο διάστημα ήμασταν στην κορυφή της γενικής βαθμολογίας, είμαι ευχαριστημένος με την δουλειά των παικτών στο αμυντικό κομμάτι στα τελευταία παιχνίδια. Οι πρώτες θέσεις είναι σημαντικές, γιατί έχεις τη ρεβάνς στην έδρα σου, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα, όπως ότι με συνολική ισοπαλία προκρίνεσαι»
, είπε ο Τομάς Μπόι, ενώ τόνισε ενόψει της Ατλάντε ότι «κάθε ομάδα έχει τις δυσκολίες της, άλλες παλεύουν για την παραμονή, άλλες θέλουν να αντιστρέψουν μία κακή φάση, άλλες θέλουν να διατηρήσουν το καλό επίπεδο. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της λίγκας και βλέπουμε την Ατλάντε ως μία σημαντική αντίπαλο».
 
ΑΤΛΑΝΤΕ:
Τέλος η (ομολογουμένως μεγάλη) υπομονή για τους διοικούντες της και αναμενόμενο το διαζύγιο με τον τεχνικό Μάριο Γκαρσία, που ακολούθησε ακόμα μία άχρωμη εντός έδρας εμφάνιση και νέα ήττα από την Πούμας με 2-1. Μία νίκη στα τελευταία δέκα για την ομάδα του Κανκούν, χωρίς εντός έδρας νίκη από τον περασμένο Σεπτέμβριο (11 ματς).

Υπηρεσιακός ως το τέλος ο Γκονσάλες Τσίνα, πρώην παίκτης και βοηθός στην ομάδα και μέχρι πρότινος προπονητής της U-17 του Μεξικού, που έθεσε προτεραιότητα τους βαθμούς για την ειδική βαθμολογία.


«Μένουν έξι πόντοι, μπορεί η ομάδα να μην έχει μαθηματικές πιθανότητες να προκριθεί στη Λιγκίγια, αλλά είναι έξι πόντοι που θα μας βοηθήσουν στο θέμα της ειδικής βαθμολογίας. Προσωπικά νιώθω προετοιμασμένος κι έτοιμος να διευθύνω αυτά τα δύο παιχνίδια. Το ηθικό δεν είναι το καλύτερο γιατί η πορεία μέχρι στιγμής δεν είναι καλή, αλλά είναι δουλειά δική μας να το επιδιορθώσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη Μονάρκας»
, είπε ο νέος τεχνικός, που δεν αντιμετωπίζει απουσίες.

 Σημαντική διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και η αλλαγή προπονητή στην Ατλάντε δύο αγωνιστικές πριν το τέλος δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Λογικός άσος στο 1,55.

Αλλο η άμυνα (και το κίνητρο) της Ατλάντε και άλλο η άμυνα (και το κίνητρο) της Ατλας, με την οποία η Μονάρκας κόλλησε πριν από δύο εβδομάδες στο 0-0, όταν και πάλι ο άσος υπήρχε σε αυτά τα επίπεδα. Υπό νορμάλ καταστάσεις δυσκολευόμαστε να σκεφτούμε άλλο αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι εκτός από νίκη της Μονάρκας. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.