Για σήμερα λιγοστά αλλά δυνατά τα σημεία.

Τελικά εχθές δικαιώθηκα που έγραψα και αυτό καλά που δέχθηκα πίεση απο τα email αρκετών απο εσάς.

6/6 στα σημεία και 3/3 δυάδες περάσαμε σήμερα κάνοντας το απόλυτο.

Για σήμερα λιγοστά αλλά δυνατά τα σημεία.

Τελικός με G/G OVER και άσσο στο γαλλικό κύπελλο (1,91)

Τελικός με GG στο γαλλικό κύπελλο (1,91) Λυών και Μαρσέιγ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό του γαλλικού Λιγκ Καπ στο Παρίσι, ψάχνοντας το τρόπαιο που θα δώσει χαρά στους ταλαιπωρημένους φέτος οπαδούς τους. Τραγικές αμφότερες αμυντικά, το GG ξεχωρίζει και αποδίδει 1,91 στον Hill.
Συνέχεια στο αήττητο σερί της (6-1-0 από την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία) έδωσε η Λυών το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης με το 0-4 επί της Γκαζελέκ για τα ημιτελικά του κυπέλλου Γαλλίας, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό όπου και θα αντιμετωπίσει την έτερη έκπληξη του θεσμού Κεβιγί. Πλασματικό το τελικό σκορ, με την ομάδα από την Κορσική να αγωνίζεται από το 38’ με παίχτη λιγότερο αλλά να έχει δύο δοκάρια πριν το 0-1, που έκανε στο 60’ ο Λακαζέτ.
Με τον Γκαρντ στον πάγκο οι “λυωναί” έχουμε γράψει παρουσιάζονται πολύ πιο απειλητικοί μπροστά αλλά στην άμυνα δεν προσφέρουν σιγουριά, επιτρέποντας αρκετές φάσεις στους αντιπάλους τους. Στο Λιγκ Καπ μετράνε 3/3 GG καθώς και 7 στα τελευταία 10 ματς τους για το πρωτάθλημα όπου συνεχίζουν τη μάχη τους για την τριάδα και την έξοδο στο Champions League, θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το Λιγκ Καπ για πρώτη φορά από το 2001.

Η κατηφόρα της Μαρσέιγ φέτος δεν έχει τελειωμό και φυσικά το αρνητικό σερί της (0-2-10 από τις 22 Φλεβάρη) δεν θα μπορούσε να διακοπεί κόντρα στην πρωτοπόρο Μονπελιέ, την ήττα από την οποία απαίτησαν οι οπαδοί της ώστε να μην πάρει το πρωτάθλημα η μισητή Παρί. Το τελικό 1-3 αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, μπήκε στην αγώνα πολύ νωχελικά και βρέθηκε μόλις στο 7΄πίσω στο σκορ, ισοφάρισε από στημένη φάση στο 33’ και πήρε λίγο τα πάνω της αλλά από τη στιγμή που ο Ζιρού έγραψε το 1-2 παραδόθηκε ολοκληρωτικά.
Θα ψάξει κόντρα στη Λυών, με την οποία έφερε 2-2 στη Μασσαλία στις 5 του Φλεβάρη, το τρίτο συνεχόμενο Λιγκ Καπ της, το οποίο θα πανηγυριστεί σίγουρα περισσότερο από τα προηγούμενα αφού αν δεν τα καταφέρει θα πρέπει η Λυών να βγει στο  Champions League για συμμετάσχει του χρόνου στο Europa League η ομάδα του Ντεσάμπ, που παίζει πιθανότατα το κεφάλι του. Παραμένει εκτός ο στόπερ Ντιαβαρά, στο τελευταίο παιχνίδι ο γάλλος τεχνικός ξεκούρασε αρκετά από τα βασικά στελέχη της ομάδας του.

Key Stat: Από 4 σερί GG για το πρωτάθλημα προέρχεται η Μαρσέιγ.
Συμπέρασμα: Τελικός για το γαλλικό Λιγκ Καπ με τις Λυών και Μαρσέιγ να δίνουν φέτος ιδιαίτερη σημασία στο θεσμό αφού έχουν μείνει μακριά από τους βασικούς στόχους που είχαν θέσει στην αρχή της σεζόν, η αμυντική αστάθεια της Λυών σε συνδυασμό με την ικανότητα της επιθετικά κάνει κάθε παιχνίδι της υποψήφιο για GG και το αμφίσκορο θα επιλέξουμε και εδώ, ενδεχόμενο που αποδίδει 1,91 στον William Hill.


Over στο Χόθορνς η ΚΠΡ (1,90)

7/8 στα πρόσφατα εντός της Γουέστ Μπρομ

BET: Over στο Χόθορνς η ΚΠΡ (1,90) Η Γουέστ Μπρομ έχει ξεμείνει από κίνητρο και αυτό έχει προκαλέσει την χαλάρωση στις τάξεις της ειδικά στην άμυνα. Η ΚΠΡ έχει καταφέρει να βρεθεί εκτός ζώνης υποβιβασμού και θέλει να διατηρηθεί εκεί, αν και εκτός Λόφτους Ρόουντ δέχεται με άνεση γκολ και δεν μαζεύει βαθμούς. Στο 1,90 το over.
Το γρήγορο γκολ του Αγκουέρο δεν επέτρεψε στην Γουέστ Μπρομ να εφαρμόσει τα πλάνα που είχε σχεδιάσει κόντρα στη Σίτι στο Ετιχάντ. Η ομάδα του Μάντσεστερ φάνηκε αποφασισμένη να μην της αφήσει κανένα περιθώριο διεκδίκησης των βαθμών και δίκαια επικράτησε με το άνετο 4-0.
Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα για τους Μπάγκις στις έξι αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί. Έστω και αργά έχουν αρχίσει να αξιοποιούν την έδρα τους καθώς στο Χόθορνς μετρούν τρεις νίκες στις τέσσερις πρόσφατες υποδοχές ομάδων, ενώ στις δώδεκα προηγούμενες είχαν μόλις δύο. Μπόρεσαν να σκοράρουν απέναντι στις οκτώ ομάδες που εσχάτως φιλοξένησαν σε Πρέμιερ Λιγκ και κύπελλο με το over να εμφανίζεται σε 7/8 αυτά παιχνίδια.
Γκέρα, Ριντ, Τάμας, Τόμας και Μόρισον είναι τραυματίες, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μπραντ και Ρίτζγουελ.
Μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε η ΚΠΡ μεσοβδόμαδα επί της Σουόνσι με 3-0. Καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτέλεσματος έπαιξε το γκολ του Μπάρτον στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν η τρίτη διαδοχική εντός έδρας νίκη για τους Λονδρέζους και η πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο που μπόρεσαν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους. Έτσι μπόρεσαν να βγουν εκτός της γραμμής του υποβιβασμού, όμως αν θέλουν να παραμείνουν εκεί άμεσα πρέπει να βελτιωθούν στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Μαζί με την Γουλβς η ΚΠΡ κατέχει τη χειρότερη εκτός έδρας επίδοση μαζεύοντας έντεκα μόλις βαθμούς μακριά από το Λόφτους Ρόουντ. Τέσσερις σερί ήττες μετρά στα ταξίδια της, ενώ μόνο σε δύο φετινά η εστία της διατηρήθηκε ανέπαφη. Στο Χόθορνς έχει σκοράρει σε 7/8 προηγούμενες επισκέψεις της, όμως μόνο σε μία μπόρεσε να επικρατήσει (4-3-1).
Νέα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Χιουζ ο οποίος δεν υπολογίζει στη βοήθεια των τραυματιών Φαουρλίν, Τραορέ, Ντάιερ και του τιμωρημένου Σισέ. Επιστρέφει στην αποστολή ο Ντέρι έχοντας εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής.
Πιθανές ενδεκάδες
Γουέστ Μπρομ (4-5-1): Foster-Ridgewell, Olsson, McAuley, Jones-Brunt, Scharner, Mulumbu, Andrews, Odemwingie-Fortune
ΚΠΡ (4-5-1): Kenny-Taiwo, Hill, Ferdinand, Onuoha-Mackie, Buzsaky, Barton, Diakite, Taarabt-Zamora
Key Stat: 4/4 over στις προηγούμενες μεταξύ τους αναμετρήσεις στο Χόθορνς.
Συμπέρασμα: H Γουέστ Μπρομ αγωνίζεται πολύ ανοιχτά πλέον καθώς δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο εκτός από το να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να ικανοποιεί το κοινό της ειδικά στο Χόθορνς. Η ΚΠΡ, αντίθετα, παίζει την παραμονή της σε κάθε παιχνίδι, αλλά εκτός έδρας σταθερά εμφανίζει αδυναμίες. Οι φετινές επιδόσεις των δύο ομάδων, αλλά και η μεταξύ τους παράδοση οδηγούν στο over που πληρώνει 1,90 στην bet365.


GG και over στο Σάντερλαντ-Γουλβς

11 συνεχόμενα στις πρόσφατες μεταξύ τους συναντήσεις

GG στο Σάντερλαντ-Γουλβς (1,80) Mετά από τέσσερα ματς χωρίς νίκη η προερχόμενη από επτά ήττες Γουλβς φαντάζει ιδανική αντίπαλος για την Σάντερλαντ για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο μετρούν τέσσερις σερί νίκες κόντρα στους αντιπάλους τους και παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή. Στο 1,80 το GG.
Τα διαδοχικά παιχνίδια και η εμφανής έλλειψη στόχων πλέον φαίνεται να έχουν επηρεάσει την απόδοση της Σάντερλαντ. Αυτό φάνηκε απόλυτα στην πρόσφατη επίσκεψη στο Γκούντισον Παρκ. Αν και άντεξε για ένα ημίχρονο κατέρρευσε στην επανάληψη δεχόμενη τέσσερα γκολ από την Έβερτον.
Έμεινε έτσι χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Επιστρέφει ωστόσο στο Στάδιο του Φωτός εκεί όπου διαπρέπει από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Ο'Νιλ. Μετρά έκτοτε 6/9 νίκες διατηρώντας ανέπαφη την εστία της σε 5/7 προηγούμενες υποδοχές ομάδων.
Ανχελέρι, Μπραμπλ, Μπράουν παραμένουν εκτός, με τον Ο'Σι να δίνεται ως αμφίβολος. Λογικά διαθέσιμος θα είναι ο Μπέντνερ.
Η Γουλβς μπορεί να αποχαιρετήσει και μαθηματικά την κατηγορία τη Δευτέρα αν ηττηθεί από την Σάντερλαντ και η Γουίγκαν κερδίσει την Άρσεναλ. Πάντως από τη στιγμή που ακόμη έχει ελπίδες φαίνεται διατεθειμένη να τις εξαντλήσει.
Κόντρα στην Άρσεναλ το ματς στράβωσε από την αρχή καθώς έμεινε στο 8ο λεπτό με δέκα παίκτες και πίσω στο σκορ με γκολ του Φαν Πέρσι. Όπως ήταν λογικό δεν μπόρεσε στη συνέχεια να αντισταθεί και υπέστη την ήττα με σκορ 0-3. Για έβδομο κατά σειρά ματς της Πρέμιερ Λιγκ έμεινε άποντη, ενώ σε ενδέκατο στα δώδεκα τελευταία της εμφανίστηκε το over.
Με 73 γκολ έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και από τις 27 Αυγούστου και έπειτα δέχεται ανελλιπώς γκολ. Παρόλα αυτά έχει καταφέρει να σκοράρει και η ίδια σε 6/7 προηγούμενες εξόδους της, παίρνοντας τη νίκη μόνο σε μία από αυτές. Καλή παράδοση έχει χτίσει κόντρα στην Σάντερλαντ με τέσσερις διαδοχικές νίκες απέναντί της.
Χαντ, Κράντοκ, Ο΄Χάρα εξακολουθούν να βρίσκονται στη λίστα των τραυματιών, ενώ στο ματς με τη Σάντερλαντ θα λείψει και ο τιμωρημένος Μπασόνγκ.
Πιθανές ενδεκάδες
Σάντερλαντ (4-4-1-1): Mignolet-Richardson, Turner, Kyrgiakos, Bardsley-McClean, Colback, Cattermole, Larsson-Sessegnon-Bendtner
Γουλβς (4-4-2): Hennessey-Zubar, Stearman, Berra, Ward-Kightly, Henry, Milijas, Jarvis-Doyle, Fletcher
Key Stat: 11 σερί GG στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Συμπέρασμα: H Σάντερλαντ με όπλο την έδρα θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η Γουλβς είναι υποχρεωμένη να παίξει μόνο για τη νίκη αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή. Μακριά από το Μολινό βρίσκει με μεγαλύτερη άνεση δίχτυα το τελευταίο διάστημα, όμως αμυντικά παραμένει αδιόρθωτη. Το ευνοούμενο και από την παράδοση GG προσφέρεται στο 1,80 στην bet365.


Ξεσπά με οver η Μπάγερν (1,61)

8 σερί over μετρά η Μάιντζ

BET: Ξεσπά με οver η Μπάγερν (1,61) H Mπάγερν ψάχνει ξέσπασμα μετά την ήττα επί της Ντόρτμουντ για να τρομάξει τη Ρεάλ λίγες μέρες πριν τον μεταξύ τους ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Πανίσχυρη στην Αλιάνζ Αρίνα αναμένεται να επικρατήσει επί της Μάιντζ. To οver συνοδεύει τα πρόσφατα ματς της φιλοξενούμενης, όπως και τις μεταξύ τους συναντήσεις.
Για δεύτερη σερί χρονιά η Μπάγερν φαίνεται πως θα μείνει μακριά από τον τίτλο μετά την πρόσφατη ήττα με 1-0 στο Βεστφάλεν από την Ντόρτμουντ. Η μεταξύ τους διαφορά άνοιξε στους έξι βαθμούς τέσσερις στροφές πριν το φινάλε και πλέον η τύχη της δεν βρίσκεται στα χέρια της. Την προσεχή εβδομάδα δίνει τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ, στοχεύοντας στην πρόκριση στον τελικό που θα διεξαχθεί φέτος στην έδρα της. Σίγουρα θέλει να πάει σε αυτό το ματς με καλύτερη ψυχολογία από την υπάρχουσα και αυτό θα γίνει αν καταφέρει και επιβληθεί με άνεση της Μάιντζ.
Επιβλητική είναι στην Αλιάνζ Αρίνα το τελευταίο διάστημα αριθμώντας οκτώ διαδοχικές νίκες στις οποίες πέτυχε τουλάχιστον δύο γκολ. Δύο το λιγότερο τέρματα καταφέρε να πετύχει και σε 11/13 συναντήσεις της απέναντι στην Μάιντζ τα τελευταία χρόνια. Υποδεχόμενη την προσεχή αντίπαλό της στο Μόναχο μετρά 5/6 νίκες τα περασμένα έτη.
Εκτός λόγω τραυματισμού παραμένει ο Φαν Μπούιτεν. Δεν αποκλείεται ο Χάινκες να ξεκουράσει κάποιους βασικούς με κύριους υποψήφιους τους Ρόμπεν και Γκόμεζ.
Καθοριστικό βήμα για την σωτηρία της έκανε η Μάιντζ μεσοβδόμαδα διαλύοντας με 4-0 την Κολωνία και αυξάνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στους επτά βαθμούς, όση είναι δηλαδή και η απόστασή της από τη γραμμή του υποβιβασμού.
Η φιλοξενούμενη σκοράρει με εκπληκτική συνέπεια μετά την αλλαγή του έτους και δεν έχει παραλείψει να βρει τον στόχο στα δεκατρία ματς που έχουν προηγηθεί. Στα οκτώ τελευταία εμφανίστηκε το over. Mε άνεση σκοράρει και απέναντι στην Μπάγερν καθώς παραβίασε δύο τουλάχιστον φορές την εστία των Βαυαρών σε 4/6 επισκέψεις της στο Μόναχο.
Ο Τούχελ δεν έχει νέα προβλήματα τραυματισμών πέρα από τους σταθερά απόντες Σβένσον, Ρίσε και Μπελ.
Πιθανές ενδεκάδες
Μπάγερν (4-2-3-1): Neuer-Alaba, Badstuber, Boateng, Lahm-Schweinsteiger, Tymoshchuk-Ribery, Kroos, Muller-Olic
Μάιντζ (4-3-1-2): Wetklo-Bungert, Kirchoff, Noveski, Zabavnik-Baumgartlinger, Polanski, Soto-Ivanschitz-Szalai-Allagui
Key Stat: 13 διαδοχικά over στις μεταξύ τους συναντήσεις.
Συμπέρασμα: Η Μπάγερν θέλει να αφήσει πίσω της την απογοήτευση από τη διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου και να επικεντρωθεί στην Ρεάλ. Το ματς με την Μάιντζ προσφέρεται για ανόρθωση της ψυχολογίας των Βαυαρών. Η φιλοξενούμενη τρέχει εκπληκτικό σερί over και ένα ακόμη κόντρα στη γηπεδούχο δείχνει αρκετά πιθανό. Συνδυασμένο με τον άσο αποδίδει 1,61 στον William Hill.


Προσηλωμένη στα over η Σάλκε (1,75)

Καλύτερη εντός έδρας επίθεση της Μπουντεσλίγκα

Προσηλωμένη στα over η Σάλκε (1,75) H Σάλκε ψάχνει αντίδραση μετά τη βαριά ήττα στη Νυρεμβέργη επιδιώκοντας να διατηρηθεί στην τρίτη θέση. Η Ντόρτμουντ αν περάσει νικηφόρα και από την Βέλτινς Αρίνα θα βρεθεί αγκαλιά με τον τίτλο. Στο 1,75 το over στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ.
Αγνώριστη εμφάνιστηκε την Τετάρτη η Σάλκε στη Νυρεμβέργη και γνώρισε την συντριβή με σκορ 4-1. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό της γηπεδούχου που εμφανίστηκε εξαιρετικά αποτελεσματική στο τελείωμα των φάσεων.Διατηρείται ωστόσο στην τρίτη θέση της βαθμολογίας σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την τέταρτη Γκλάντμπαχ και εκεί θέλει να τερματίσει εξασφαλίζοντας θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.
Το θετικό είναι πως το παιχνίδι του Σαββάτου διεξάγεται στην έδρα της εκεί όπου είναι πανίσχυρη φέτος. 12/15 νίκες μετρά μπροστά στο κοινό της σκοράροντας 42 φορές ως τώρα, περισσότερες από κάθε άλλη γηπεδούχο της κατηγορίας. Μόνο σε ένα από τα δέκα πρόσφατα ματς μπροστά στο κοινό της απέτυχε να κερδίσει σκοράροντας τουλάχιστον τρία γκολ σε οκτώ από αυτά.
Φέρμαν και Χίλντεμπραντ δεν είναι διαθέσιμοι λόγω τραυματισμών. Ο Χέβεντες αναμένεται να ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας.
Η Ντόρτμουντ βρίσκεται πλέον αγκαλιά με την κατάκτηση του τίτλου για δεύτερη συνεχή χρονιά μετά την μεγάλη νίκη της επί της Μπάγερν την Τετάρτη. Το γκολ του Λεβαντόφσκι δεκατρία λεπτά πριν το φινάλε ήταν αρκετό για τους Βεστφαλούς για να πάρουν το τρίποντο και να αυξήσουν τη διαφορά τους από τους Βαυαρούς στους έξι βαθμούς.
Η Μπορούσια τρέχει απίστευτο αήττητο σερί 24 αγωνιστικών στο οποίο έχει 19 νίκες. Μακριά από το γήπεδό της έχει απολογισμό 9-4-2 πετυχαίνοντας τουλάχιστον δύο γκολ σε 5/7 πρόσφατα ταξίδια της.
Ο Κοχ είναι η μοναδική απουσία του Κλοπ ο οποίος είδε και τον Γκέτζε να επιστρέφει στη δράση από τραυματισμό.
Πιθανές ενδεκάδες
Σάλκε (4-2-3-1): Unnerstall-Fuchs, Matip, Papadopoulos, Howedes-Holtby, Jones-Draxler, Raul, Farfan-Huntelaar
Nτόρτμουντ (4-2-3-1): Weidenfeller-Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer-Gundogan, Bender-Blaszczykowski, Kagawa, Groskreutz-Lewandowski
Key Stat: 11/15 over έχει εντός η Σάλκε και 22/30 συνολικά φέτος. 4/5 υποδεχόμενη την Ντόρτμουντ.
Συμπέρασμα: Bαριά έπεσε η ήττα στη Νυρεμβέργη στη Σάλκε και η επόμενη αντίπαλός της είναι ακόμη πιο δύσκολη. Στην Βέλτινς Αρίνα πάντως είναι ακαταμάχητη και ασταμάτητη επιθετικά. Η Ντόρτμουντ αν περάσει νικηφόρα και από αυτή την έδρα θα αγκαλιάσει τον τίτλο. Σε ένα ματς που αναμένεται να έχει δράση μέχρι το τελευταίο λεπτό το over δείχνει ιδανική επιλογή στο 1,75 της bet365.


Ξανά GG η Άουγκσμπουργκ (1,60)

Έχει πέντε συνεχόμενα και 9/12 τελευταία

BET: Ξανά GG η Άουγκσμπουργκ (1,60) Η Άουγκσμπουργκ αποδεικνύει στο δεύτερο γύρο ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες και ομάδες κι έχει σκοράρει στα 10/12 τελευταία με εννιά από αυτά να είναι goal-goal. Η Βόλφσμπουργκ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. 1,60 πληρώνει το GG στον William Hill.
Η Βόλφσμπουργκ έχασε έδαφος στην προσπάθεια να προλάβει τις ευρωπαϊκές θέσεις με τις δύο συνεχόμενες ήττες, 1-3 από τη Ντόρτμουντ και 2-0 εκτός έδρας από το Αννόβερο την προηγούμενη αγωνιστική, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Είναι στο -4 από την 7η προνομιούχο θέση και καλείται να κάνει το 4x4 και να περιμένει γκέλες των άλλων ομάδων.
Στο γήπεδό της είναι ιδιαίτερα δυνατή (9-2-4) και αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, με τον Μάγκατ να έχει μία σχεδόν πλήρη αποστολή, αφού θα λείψουν μόνο ο τιμωρημένος αμυντικός Φελίπε και οι μακροχρόνια τραυματίες Κρις (αμυντικός, 1 γκολ, 2 ασίστ) και Χιλτσμπέργκερ (μέσος), καθώς επιστρέφουν από τραυματισμό ο επιθετικός Χέλμες (8 γκολ) και από τιμωρία ο αμυντικός Μάντλουνγκ.
Πριν την ήττα από το Αννόβερο, οι «Λύκοι» προερχόντουσαν από πέντε σερί goal-goal και over, ενώ over ήταν και τα 10/15 εντός έδρας αλλά και τα 20/30 συνολικά στο πρωτάθλημα.
Από δύο σερί ήττες προέρχεται και η Άουγκσμπουργκ, σε δύο δύσκολα όμως παιχνίδια με την Μπάγερν εκτός έδρας (2-1) και εντός έδρας με τη Στουτγάρδη (1-3) μεσοβδόμαδα. Παρά το ότι όμως δεν πήραν ούτε βαθμό στις δύο αυτές αγωνιστικές, οι νεοφώτιστοι παραμένουν εκτός της ζώνης του υποβιβασμού και στο +1 από τα μπαράζ, αφού μαζί τους είχαν απώλειες και οι ομάδες που βρίσκονται από κάτω.
Από τα δώδεκα τελευταία τους παιχνίδια, στα οποία έχουν απολογισμό 3-6-3, τα εννιά ήταν goal-goal και δεν σκόραραν μόνο εντός έδρας κόντρα σε Νυρεμβέργη και Ντόρτμουντ. Αμφίσκορο αποτέλεσμα είχαμε, άλλωστε, και στα πέντε πιο πρόσφατα.
Εκτός έδρας οι Βαυαροί έχουν απολογισμό 1-6-8 με 9/15 να είναι over. Μόνο μακροχρόνιες οι απουσίες τους, με πιο σημαντικές αυτές του αμυντικού Ντε Γιονγκ και του επιθετικού Ερλ (3 γκολ, 2 ασίστ).
Πιθανές ενδεκάδες
Βόλφσμπουργκ (4-2-2-2): Benaglio – Hasebe, Russ, Madlung, Rodriguez – Polak, Jiracek – Dejagah, M. Schafer – Helmes, Mandzukic
Άουγκσμπουργκ (4-2-3-1): Jentzsch – Verhaegh, Sankoh, S. Langkamp, Ostrzolek – Baier, Hosogai – M. Ndjeng, Koo, Bellinghausen – Rafael
Key Stat: H Άουγκσμπουργκ προέρχεται από πέντε σερί goal-goal και 9/12 τελευταία.
Συμπέρασμα: Η Βόλφσμπουργκ καλείται να κάνει το 4x4 και να περιμένει γκέλες των άλλων ομάδων για να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, έχοντας πέντε goal-goal και over στα έξι τελευταία. Η – πολύ ανταγωνιστική στο δεύτερο γύρο – Άουγκσμπουργκ έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στα 10/12 τελευταία της παιχνίδια με εννιά από αυτά να είναι goal-goal. Στο 1,60 το goal-goal στον William Hill , ενδεχόμενο που εφόσον επιβεβαιωθεί θα είναι και το έκτο σερί goal-goal των φιλοξενούμενων.


Κάνει 6/7 τα GG εντός το Αμβούργο (1,66)

5/6 εντός έδρας goal-goal μέσα στο 2012

Κάνει 6/7 τα GG εντός το Αμβούργο (1,66) Το Αμβούργο δεν έχει κερδίσει ακόμα εντός έδρας τη νέα χρονιά αλλά ούτε και κράτησε ανέπαφη την εστία του με 5/6 να είναι goal-goal. Το Αννόβερο έχασε και στις τέσσερις τελευταίες του εξόδους και δεν έχει δεχτεί γκολ μόνο μία φορά στα δέκα τελευταία στο πρωτάθλημα. Στο 1,66 το GG στην Bet365.
Ακόμα μία απογοητευτική εμφάνιση μεσοβδόμαδα για το Αμβούργο, που διασύρθηκε από τη Χόφενχαϊμ με 4-0, αλλά διατηρείται εκτός της ζώνης του υποβιβασμού και στο +2 από τα μπαράζ καθώς μαζί του χάνουν και οι άλλες ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα.
Από τα 13 παιχνίδια που έδωσε μέσα στο 2012 τα εννιά ήταν goal-goal και μόνο σε δύο κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, ενώ το 2012 απέτυχε να κερδίσει και στα έξι εντός έδρας του παιχνίδια (0-2-4), με πέντε από αυτά να είναι goal-goal. Σε κανένα από αυτά τα έξι ματς δεν σκόραρε πάνω από μία φορά και δέχτηκε γκολ σε όλα (συνολικά 17).
Υποδεχόμενο το Αννόβερο τα εννιά τελευταία χρόνια κυριαρχεί η ισοπαλία (2-5-2), ενώ φέτος στο πρωτάθλημα διαθέτει τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα (29 γκολ σε 15 ματς), έχοντας απολογισμό 2-6-7. Παραμένει τιμωρημένος ο φορ Γκερέρο (6 γκολ, 2 γκολ) και τραυματίες οι αμυντικοί Ντιεκμάιερ (2 ασίστ) και Ραΐκοβιτς. Εξέτισε κι επιστρέφει ο βασικός αμυντικός Αόγκο (3 ασίστ).
Μετά από δύο σερί ήττες, το Αννόβερο επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας με 2-0 της Βόλφσμπουργκ και κατέχει αυτήν τη στιγμή την 7η προνομιούχο θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Παρά το ότι είναι ψηλά στη βαθμολογία έχει αρνητική διαφορά γκολ (39-42), ενώ εκτός έδρας χάνει πολύ μεγάλο μέρος της δυναμικότητάς του, έχοντας απολογισμό 2-5-8 και μετρώντας τέσσερις σερί ήττες μακριά από το γήπεδό του, δεχόμενο από δύο γκολ και πάνω σε κάθε μία.
Εκτός έδρας διαθέτει και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση (10 γκολ σε 15 εξόδους). Το 2-0 επί της Βόλφσμπουργκ διέκοψε σερί 11 διαδοχικών over σε όλες τις διοργανώσεις και οκτώ στο πρωτάθλημα, ενώ στο παιχνίδι αυτό κράτησε ανέπαφη την εστία του για πρώτη φορά μετά εννιά αγωνιστικές.
Τραυματίστηκε και δεν είναι διαθέσιμος ο επιθετικός Ντιούφ (6 γκολ, 3 ασίστ σε 10 παιχνίδια), αμφίβολος αλλά μάλλον θα αγωνιστεί είναι ο επίσης επιθετικός Αμπντελαουί (11 γκολ), ενώ επιστρέφει από τραυματισμό ο βασικός μέσος Στιντλ (2 γκολ, 3 ασίστ).
Πιθανές ενδεκάδες
Αμβούργο (4-2-2-2): Drobny – Bruma, Mancienne, Westermann, Aogo – Jarolim, Kacar – Ilicevic, Jansen – Petric, Berg
Αννόβερο (4-2-2-2): Zieler – Cherundolo, Eggimann, Haggui, Pander –  Stindl, Pinto – Schlaudraff, Rausch – Ya Konan, Abdellaoue
Key Stat: Το Αμβούργο δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε κανένα από τα έξι εντός έδρας παιχνίδια μέσα στο 2012 (5/6 goal-goal).
Συμπέρασμα: Δύο ομάδες που δυσκολεύονται ιδιαίτερα εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Το Αμβούργο έχει 0-2-4 εντός έδρας τη νέα χρονιά και δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε κανένα με 5/6 να είναι goal-goal, ενώ το Αννόβερο έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στα 9/10 τελευταία στο πρωτάθλημα. 1,66 πληρώνει το GG στην Bet365.


Μοιράζει γκολ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1,83)

Προέρχεται από πέντε σερί νίκες με γκολ 17-6

Μοιράζει γκολ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1,83) Σε εξαιρετική κατάσταση είναι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που προέρχεται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και έχει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά στην άνοδο. Οι «Λεπίδες» έχουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και τα περισσότερα εντός έδρας over (17/21). Στο 1,83 ο άσος & over στην Bet365.
Το λάθος να προηγηθεί στο 3’ έκανε η Ρότσντεϊλ μεσοβδόμαδα, με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να ισοφαρίζει στο 5’, να προηγείται στο 22’ και τελικά να επικρατεί με 2-5. Αυτή ήταν η πέμπτη σερί νίκη για τις «Λεπίδες» με γκολ 17-6 με τις τέσσερις να είναι και over, ενώ συνολικά δεν χάνουν στα οκτώ τελευταία (6-2-0).
Η Γιουνάιτεντ διατηρείται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο +2 από την συμπολίτισσα Γουένσντεϊ και κρατάει την τύχη στα χέρια της για την άνοδο με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν. Διαθέτει με διαφορά την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (85 γκολ σε 42 αγωνιστικές) και εντός έδρας έχει απολογισμό 15-3-3, σκοράροντας κατά μέσο όρο 2,3 γκολ ανά αγώνα. Εντός έδρας έχει και τα περισσότερα over από κάθε άλλη ομάδα (17/21).
Αν εξαιρεθεί ο βασικός μέσος Γουίλιαμσον (11 γκολ), που είναι 50-50 να αγωνιστεί δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα απουσιών. Σε εξαιρετική κατάσταση είναι ο επιθετικός Έβανς που έχει σκοράρει εννιά γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια.
Η Λέιτον Όριεντ έμπλεξε ξανά σε περιπέτειες υποβιβασμού. Απέχει μόλις μία θέση και τέσσερις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες (δεχόμενη συνολικά σε αυτά τα ματς 11 γκολ) και συνολικά οκτώ στα δέκα τελευταία της παιχνίδια (2-0-8).
Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 3-0 από την Έξετερ, αν και εκτός έδρας έχει αρκετά καλό απολογισμό (7-5-9) πληρώνοντας κυρίως τις τραγικές εντός έδρας επιδόσεις της. Οι Λονδρέζοι θα αγωνιστούν χωρίς τον τραυματία βασικότατο μέσο Σμιθ (6 γκολ), ενώ εκτός παραμένουν ο τερματοφύλακας Μπούτσερ, οι αμυντικοί Κάθμπερτ και ΜακΣουίνι και ο εξτρέμ Κάμπελ-Ράις.
Key Stat: Η Γιουνάιτεντ σκοράρει κατά μέσο όρο 2,3 γκολ ανά εντός έδρας αγώνα.
Συμπέρασμα: Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Οι «Λεπίδες» έχουν την τύχη στα χέρια της όσον αφορά στην άνοδο και βρίσκοντας τη Λέιτον Όριεντ να προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, δύσκολα δεν θα κερδίσουν, επιβεβαιώνοντας και το over. 1,83 πληρώνει ο άσος & over στην Bet365, με τη Γιουνάιτεντ να έχει φέρει 17/21 εντός έδρας over.


Πέφτει το διπλό της Σέφιλντ Γουέν. (2,00)

Έχει τέσσερις σερί νίκες και είναι αήττητη στα δέκα τελευταία (8-2-0)

Πέφτει το διπλό της Σέφιλντ Γουέν. (2,00) Κίνητρο και σούπερ φόρμα για την Σέφιλντ Γουένσντεϊ, που προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ και συνολικά δέκα παιχνίδια χωρίς ήττα. Στο 2,00 παραμένει το διπλό στον ΟΠΑΠ, στο 1,91 από 2,10 στην Bet365.
Πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση η – αδιάφορη βαθμολογικά – Κόλτσεστερ ηττήθηκε δίκαια και εύκολα με 4-1 από την Μπέρι, με το σκορ να είναι 3-0 μέχρι το 56’. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη στα εννιά τελευταία παιχνίδια, με εφτά ισοπαλίες και δύο ήττες στο διάστημα αυτό κι έχουν φτάσει να μετράνε 18 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (12-18-12).
Από τα εννιά αυτά παιχνίδια που δεν κερδίζουν οι εφτά ισοπαλίες ήταν και under, ενώ στα άλλα δύο ηττήθηκαν με 3-1 και 4-1. Εντός έδρας έχουν απολογισμό 7-10-4 και τέσσερις σερί ισοπαλίες και συνολικά στο πρωτάθλημα μετράνε 26/42 under. Στα θετικά το ότι δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών.
Το 3-0 επί της Όλνταμ, σε παιχνίδι όπου δεν δυσκολεύτηκε πολύ, ήταν για την Σέφιλντ Γουένσντεϊ η τέταρτη σερί νίκη της χωρίς να δεχτεί γκολ (8-0 τέρματα) και συνολικά το δέκατο συνεχόμενο ματς χωρίς να ηττηθεί (8-2-0).
Οι «κουκουβάγιες» είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε θα προσπαθήσουν να κάνουν το 4x4 ώστε να εκμεταλλευτούν πιθανό στραβοπάτημα της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση και στο +2.
Η Γουένσντεϊ σκοράρει κατά μέσο όρο 1,76 γκολ ανά αγώνα, έχει φέρει 24/42 over και εκτός έδρας έχει απολογισμό 10-4-7. Εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει ο βασικός στόπερ Τζόουνς, αμφίβολοι είναι οι αμυντικοί Τζόνσον (7 γκολ) και Μπάξτον. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν δεχτεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο στις 11 τελευταίες αγωνιστικές!
Key Stat: Η Γουένσντεϊ προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και είναι αήττητη στα δέκα τελευταία της παιχνίδια (8-2-0).
Συμπέρασμα: Τόσο το κίνητρο όσο και η φόρμα είναι με τη Γουένσντεϊ, που προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ και συνολικά δέκα παιχνίδια χωρίς ήττα. Οι φιλοξενούμενοι είναι στο κυνήγι της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ και θα προσπαθήσουν να κάνουν το 4x4 μέχρι το φινάλε περιμένοντας γκέλα από τις «Λεπίδες». Το διπλό άνοιξε στην Bet365 στο 2,10 και αυτή τη στιγμή προσφέρεται στο 1,90. Στο 2,00 παραμένει στον ΟΠΑΠ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.