Ξεχωρίζουν κάποια σημεία σήμερα τα οποία και θα ποντάρουμε.

Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους.

Οπως το ανέφερα το χθεσινό κουπόνι ήταν δύσκολο και οι επιλογές περιορισμένες.
Ο Nick τα πήγε αρκετά καλά στην στήλη του.

Για να δούμε σήμερα όπου έχω ξεχωρίσει κάποια παιχνίδια.

Over (1,925) στο Φούλαμ-Τσέλσι

8/9 στα πρόσφατα εντός της γηπεδούχου

Over (1,925) στο Φούλαμ-Τσέλσι Η Φούλαμ είναι μεν αδιάφορη αλλά εξαιρετικά επικίνδυνη επιθετικά ειδικά στο γήπεδό της. Με αρκετά προβλήματα η Τσέλσι που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στις εξόδους της. Στο 1,925 το over, το οποίο εμφανίζεται με μεγάλη συχνότητα στα πρόσφατα εντός της γηπεδούχου.
Η Φούλαμ παρότι αδιάφορη μπόρεσε να επιβάλλει το παιχνίδι της στο Ρίμποκ και να φύγει με μεγάλη νίκη με σκορ 0-3. Σκόρερ δύο τερμάτων της ήταν ο Ντέμπσι που ηγείται φέτος της ομάδας στο σκοράρισμα.
Χωρίς στόχο κινείται μέχρι το τέλος της περιόδου με τον Γιολ να δοκιμάζει αρκετούς παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής, χωρίς ωστόσο να διαταράσσει την ισορροπία της ομάδας. Η Φούλαμ έχει ως όπλο την έδρα εκεί όπου έχει γνωρίσει την ήττα μόνο σε ένα από τα οκτώ ματς που έχουν προηγηθεί. Το 0-3 απέναντι στην Σουόνσι ήταν και η μοναδική αναμέτρηση στην οποία δεν βρήκε δίχτυα σε αυτό το διάστημα.
Σίντγουελ, Γκριγκέρα, Ρουίζ, Τζόνσον είναι τραυματίες. Σα, Πογκρέμπνιακ λογικά επιστρέφουν, αμφίβολος ο Μέρφι λόγω ασθένειας.
Η Τσέλσι ίδρωσε μέχρι να καταβάλλει την αντίσταση της Γουίγκαν, αλλά έστω και στις καθυστερήσεις μπόρεσε να επιβληθεί με 2-1 χάρις σε γκολ του Μάτα. Έφτασε πλέον στους τρεις βαθμούς από την τρίτη Τότεναμ και στους δύο από την Άρσεναλ που αγωνίζεται το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στη Σίτι.
Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ντι Ματέο έχει 3/5 νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ παράλληλα έχει καταφέρει να φτάσει στα ημιτελικά τόσο του κυπέλλου όσο και του Τσάμπιονς Λιγκ. Μακριά από το Στάμφορντ Μπριτζ είναι αναποτελεσματική στις έξι πρόσφατες εξόδους της παίρνοντας τους τρεις βαθμούς μόνο μια φορά. Αήττητη διατηρείται στο Κρέιβεν Κότατζ την τελευταία πενταετία (3-2-0) έχοντας σκοράρει ακριβώς δύο φορές σε 4/5 παιχνίδια.
Tέρι, Λάμπαρντ, Κόουλ και Ραμίρεζ έχασαν το ματς του Σαββάτου και η κατάστασή τους θα επανεξεταστεί το πρωί της Δευτέρας.
Πιθανές ενδεκάδες
Φούλαμ (4-4-1-1): Schwarzer-Riise, Hughes, Hangeland, Kelly-Dempsey, Diarra, Murphy, Εtuhu-Dembele-Pogrebnyak
Τσέλσι (4-3-2-1): Cech-Bosingwa, Ivanovic, Cahill, Cole-Mikel, Meireles, Essien-Mata, Sturridge-Torres
Key Stat: 8/9 over στα πρόσφατα εντός της Φούλαμ.
Συμπέρασμα: Η Τσέλσι δείχνει να έχει ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της, όχι όμως και την σταθερότητα στην άμυνα ειδικά όποτε απουσιάζει ο Τέρι. Η Φούλαμ είναι βαθμολογικά αδιάφορη, αλλά το κίνητρο νίκης υπάρχει πάντα στα λονδρέζικα ντέρμπι ειδικά όταν αυτά διεξάγονται στην έδρα της. Το over το οποίο εμφανίζεται κατά κόρον στα πρόσφατα εντός της γηπεδούχου αποδίδει 1,925 στην bet365.


Με το over της Γ. Χαμ

Από 9/11 over 2,5 και 10/11 GG προέρχονται οι φιλοξενούμενοι

ΒΕΤ: Με over κερδίζει η Γ. Χαμ (3,40) Η Γουέστ Χαμ μετά το εντυπωσιακό 0-4 επί της Μπάρνσλεϊ θα ψάξει την επιστροφή της στις εντός έδρας νίκες κόντρα στη Μπέρμιγχαμ, τα παιχνίδια της οποίας τελευταία έχουν πολλά τέρματα.
Σαν σίφουνας πέρασε από την έδρα της Μπάρνσλεϊ η Γουέστ Χαμ επικρατώντας με 0-4, αποτέλεσμα που ήρθε να διαλύσει τα σύννεφα που είχαν μαζευτεί μετά το την ήττα με 2-4 από τη Ρέντινγκ στο ντέρμπι για την απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ. Από το πρώτο ημίχρονο, όπου το σκορ ήταν 0-3, καθάρισε το ματς η ομάδα του Άλαρνταϊς, που παραμένει τέσσερις πόντους κάτω από τις Σαουθάμπτον και Ρέντινγκ που μοιράζονται την κορυφή και στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω της μια από τις δύο ώστε να πάρει εκείνη την απευθείας άνοδο.
Μεγάλη πληγή φέτος οι επιδόσεις της στο “Boleyn Ground” όπου μετράει 9-7-4, ρεκόρ που δεν ταιριάζει σε ομάδα που διεκδικεί την άνοδο αφού είναι μόλις το 10ο καλύτερο στην Τσάμπιονσιπ. Μάλιστα στα έξι τελευταία δεν έχει νίκη, μετρώντας  0-5-1 με 5/6 GG. Ο γνωστός μας Πάπα Μπούμπα Ντιόπ αναμένεται  να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα έπειτα από τρεις μήνες, αμφίβολος παραμένει ο μπακ Ο’Μπράιεν.

Τρίτη σερί νίκη με σκορ 3-1 πέτυχε η Μπέρμιγχαμ το Σάββατο, αυτή τη φορά η άτυχη αντίπαλος ήταν η Κρίσταλ Πάλας που δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να προβάλει αντίσταση στους παίχτες του Χιούτον οι οποίοι καθάρισαν το ματς από το πρώτο ημίχρονο, όταν και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.
Με 69 βαθμούς η Μπέρμιγχαμ βρίσκεται στην 4η θέση της Τσάμπιονσιπ, δεν προλαβαίνει την απευθείας άνοδο αλλά διατηρεί μια απόσταση έξι βαθμών από την 7η θέση που της δίνει μεγάλο προβάδισμα για τη συμμετοχή στα πλέι-οφ, παρότι δεν έχει το ευκολότερο των προγραμμάτων. 7-4-9 το εκτός έδρας ρεκόρ της με 14/20 over 2,5, πολύ ανοιχτά τα τελευταία παιχνίδια της στα οποία μετράει 9/11 over 2,5 και 10/11 GG. Καρ, Σπέκτορ και Ιμπάνιεζ (αμυντικοί) παραμένουν εκτός.

Key Stat: Από 9/11 over 2,5 και 10/11 GG προέρχονται οι φιλοξενούμενοι.
Συμπέρασμα: Η Γουέστ Χαμ έχει άμεση ανάγκη να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες αν θέλει να προλάβει την απευθείας άνοδο, τελικός είναι το ματς για τους παίχτες του Άλαρνταϊς που πάντως δέχονται τακτικά γκολ στο “ Boleyn Ground ” και κόντρα στη συνεπέστατη στο σκοράρισμα Μπέρμιγχαμ δύσκολα θα το αποφύγουν. Τα γκολ έχουν το πρώτο λόγο στην αναμέτρηση,


Ακόμη ένα over για τη Γέοβιλ (1,85) yes.

6/8 στις πρόσφατες εξόδους της

BET: Ακόμη ένα over για τη Γέοβιλ (1,85) Τα αποτελέσματα του διημέρου ευνόησαν την Νοτς Κάουντι η οποία πλέον έχει βάσιμες ελπίδες για είσοδο στα playoffs. Αδιάφορη, αλλα ζημιάρα η Γέοβιλ. Στο 1,85 το over.
H Nοτς Κάουντι πέρασε σαν σίγουνας από την έδρα της Λέιτον Όριεντ την Παρασκευή με 0-3, σκοράροντας και τα τρία της τέρματα στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων την ευνόησαν και έτσι έφτασε σε απόσταση δύο βαθμών από την έκτη θέση, αν και η Καρλάιλ έχει ματς λιγότερο.
Επτά βαθμούς έχει μαζέψει στις τρεις αγωνιστικές που προηγήθηκαν χωρίς να δεχθεί γκολ. 4/6 νίκες έχει στο γήπεδό της το τελευταίο διάστημα στις οποίες η εστία της δεν παραβιάστηκε. Στις δέκα επισκέψεις ομάδων που έχουν προηγηθεί μόνο μία φορά μπόρεσε να επικρατήσει όταν δέχθηκε γκολ.
Ο προπονητής της γηπεδούχου Κερλ φροντίζει να εκπλήσσει κάθε αγωνιστική με τις επιλογές του. Ο Μπίσοπ είχε εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής και αναμενόταν να επιστρέψει την Παρασκευή, αλλά έμεινε εκτός ενδεκάδας όπως και ο βασικός επιθετικός Χιουζ. Ντεμπούτο έκανε ο Χάρις που ήρθε από την Γουλβς. Φορτέ και Αντεμπόλα παραμένουν τραυματίες, με τον Κερλ να ετοιμάζεται για νέα έκπληξη τοποθετώντας βασικό τον 17χρονο Γουέιτ που πρόσφατα υπέγραψε από την Ίλκεστον.
Με μια δυναμική εμφάνιση η Γέοβιλ άφησε ελάχιστα περιθώρια στην Ροτσντέιλ το Σάββατο να διεκδικήσει τη νίκη. Με το σκορ στο 2-0 στο ημίωρο οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν τις όποιες ελπίδες τους για θετικό αποτέλεσμα και τελικά ηττήθηκαν με 3-1.
Με αυτή τη νίκη η Γέοβιλ κλείδωσε την παραμονή καθώς βρίσκεται στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού πέντε στροφές πριν το φινάλε.  Παρόλα αυτά συνεχίζει να παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα το οποίο συχνά συνδυάζει με θετικά αποτελέσματα. Σκόραρε σε 6/8 πρόσφατες εξόδους της μετρώντας ισάριθμα over.
O Γκάρι Τζόνσον θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή να δει το επίπεδο ετοιμότητας των Γουίλιαμς και Τζόουνς που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς στα τελευταία ματς. Κατά τα άλλα η αποστολή είναι πλήρης.
Key Stat: 11/20 over εντός η Νοτς και εκτός η Γέοβιλ, 4/5 στις μεταξύ τους συναντήσεις.
Συμπέρασμα: Η Νοτς Κάουντι είναι η ομάδα με το βαθμολογικό κίνητρο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά η Γέοβιλ απαλλαγμένη από κάθε άγχος μπορεί να κάνει τη ζημιά σκοράροντας για μια ακόμη αγωνιστική. Στο 1,85 το over στην bet365.


Over ξανά η Πιτέρμπορο (1,725) no.

14/20 over μετράνε εντός έδρας οι “αριστοκράτες”

Over ξανά η Πιτέρμπορο (1,725) Η ομάδα με τα περισσότερα εντός έδρας over στην Τσάμπιονσιπ υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ που είναι αναγκασμένη να ψάξει για βαθμούς στο London Road στη μάχη που δίνει για την παραμονή. 1,725 αποδίδει το over 2,5 στην Bet365.
Παρότι ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή της η Πιτέρμπορο δεν επέτρεψε στην Κόβεντρι να κάνει το μεγάλο βήμα για τη δική της, αποσπώντας ισοπαλία με 2-2 στη “Ricoh Arena” έπειτα από ένα πολύ χορταστικό παιχνίδι που θα μπορούσε να πάει οπουδήποτε. Προηγήθηκε με τον Σινκλέρ στο 3’ για να κλείσει το ημίχρονο πίσω στο σκορ με 2-1, ο ίδιος παίχτης έγραψε το τελικό 2-2 στο 76’, στο τέλος παρότι οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη (η Κόβεντρι είχε δοκάρι) καμιά δεν κατάφερε να πετύχει τρίτο γκολ.
Βρίσκεται στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος, το επιθετικό ποδόσφαιρο που την έκανε γνωστή στις κατηγορίες της Football League και την έδωσε την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ ανταμείφτηκε και φέτος αφού η ομάδα του Φέργκιουσον Τζούνιορ όλα δείχνουν ότι θα παραμένει στην κατηγορία κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. 10-2-8 το ρεκόρ της στο London Road με 14/20 over 2,5, τα περισσότερα εντός έδρας από όλες τις ομάδες της Τσάμπιονσιπ. Ετοιμοπόλεμος μετά τον τραυματισμό του ο φορ Μπαρνέτ.

Δεν λέει να καθαρίσει την υπόθεση παραμονή η Νότιγχαμ Φόρεστ, κλώτσησε άλλη μια ευκαιρία κόντρα στη Μπρίστολ Σίτι το Σάββατο γνωρίζοντας την ήττα με 0-1 στο City Ground με αποτέλεσμα η επικίνδυνη ζώνη να πλησιάσει το -4. Ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της (19-3 σουτ, 8-3 κόρνερ, 60-40 κατοχή μπάλας) αλλά το πέναλτι-γκολ του Γουντ στο 55’ την καταδίκασε σε μια ήττα που παρατείνει την αγωνία στο στρατόπεδο της, παρά το σχετικά βατό πρόγραμμα.
7-3-10 το εκτός έδρας ρεκόρ της με 10/20 over 2,5, ο Κέτεριλ παρότι εκθείασε την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του κόντρα στην Μπρίστολ Σίτι αναμένεται να κάνει αλλαγές στην 11άδα τόσο για λόγους τακτικής αλλά και ξεκούρασης. Οι αμυντικοί Ελοκόμπι, Χιγκινμπόθαμ και Γούτον πιθανότατα να ξεκινήσουν στο London Road, με τον επιθετικό Τουντγκάι να είναι επίσης διαθέσιμος.

Key Stat: 14/20 over 2,5 έχει φέτος στο London Road η Πιτέρμπορο.
Συμπέρασμα: Φύσει επιθετική ομάδα η Πιτέρμπορο, μπορεί η Φόρεστ αν είναι εκείνη που θέλει το αποτέλεσμα αλλά η ομάδα του Φέργκιουσον Τζούνιορ δεν πρόκειται να παραιτηθεί χωρίς μάχη και αν οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη θα πρέπει λογικά να σκοράρουν πάνω από μια φορά. 1,725 αποδίδει το over 2,5 στην Bet635.


Με τα γκολ στο Ίπσουιτς-Λέστερ yes.

BET: Με τα γκολ στο Ίπσουιτς-Λέστερ Η Λέστερ θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να προλάβει το τραίνο των πλέι-οφ στο “Portman Road” κόντρα στη φορμαρισμένη Ίπσουιτς. Φύσει επιθετικές ομάδες αμφότερες, στο 1,725 προσφέρεται το over 2,5.
Αδικείται η Ίπσουιτς από το σαββατιάτικο 0-0 στο Pride Park κόντρα στη Ντέρμπι, η ομάδα του Τζούελ πίεσε πολύ την αντίπαλο της, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κάποιες εντυπωσιακές αποκρούσεις του κίπερ των γηπεδούχων Φίλντινγκ και το δοκάρι κράτησαν τους “Τractor Βoys” στο μηδέν. Στην επανάληψη γλίτωσε και εκείνη σε αρκετές περιπτώσεις το 1-0, με καμία από τις δύο ομάδες τελικά να μην καταφέρνει να πετύχει το γκολ της νίκης.
56 οι βαθμοί της Ίπσουιτς έπειτα από 41 αγωνιστικές, θα ψάξει για ένα πλασάρισμα στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα της Τσάμπιονσιπ όντας εντυπωσιακή τους τελευταίους δυόμισι μήνες όπου μετράει 8-4-2. 11-2-7 το εντός έδρας ρεκόρ της με 13/20 over 2,5, αναμένεται και πάλι πλήρης κόντρα στη Λέστερ.
Επίδειξη δύναμης έκανε  Λέστερ κόντρα στην ουραγό Ντόνκαστερ το Σάββατο επικρατώντας με 4-0 στο Walkers και διατηρώντας έτσι ζωντανές τις ελπίδες της για τα πλέι-οφ. Με πέντε αγωνιστικές να απομένουν μέχρι την αυλαία οι “αλεπούδες” απέχουν πέντε πόντους από την 6η Κάρντιφ και παρά το δύσκολο πρόγραμμα θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τις μαθηματικές πιθανότητες να προλάβουν την εξάδα. 5-6-9 το εκτός έδρας ρεκόρ της ομάδας του Πίρσον με 10/20 over 2,5. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Ντανς, αγωνίστηκε σαν αλλαγή κόντρα στη Ντονκάστερ ο εξτρέμ Γκάλαχερ.

Key Stat: 13/20 over 2,5 μετράει εντός έδρας η Ίπσουιτς.
Συμπέρασμα: Μπορεί το Σάββατο η Ίπσουιτς να έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Ντέρμπι αλλά το αποτέλεσμα ήταν καθαρά θέμα συγκυριών, αφού η ομάδα του Τζούελ όπως πάντα έπαιξε ανοιχτά για τη νίκη και απλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει στα δίχτυα. Κόντρα στην ποιοτικότατη επιθετικά Λέστερ περιμένουμε τους “Tractοr Boys” να επιστρέψουν στα over, σημείο που αποδίδει 1,725 στην Bet365.


Οver στο Τσέστερφιλντ-Γουίκομ yes.

Σε όλα τα φετινά εκτός δέχθηκε γκολ η Γουίκομ

BET: Οver στο Τσέστερφιλντ-Γουίκομ H Tσέστερφιλντ αν δεν κερδίσει την Γουίκομ θα αποχαιρετήσει τις ελάχιστες ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία. Σε λίγο καλύτερη μοίρα η φιλοξενούμενη η οποία δέχεται εύκολα το γκολ όπως και η αντίπαλός της. Σε ένα ματς όπου η ισοπαλία δεν ικανοποιεί καμία εκ των δύο το over στο 1,80 φαντάζει ιδανική επιλογή.
Η Τσέστερφιλντ φαίνεται πως δε θα μπορέσει να απολαύσει την κατάκτηση του Λιγκ Τρόφι όσο θα ήθελε καθώς όλα δείχνουν πως από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη χαμηλότερη κατηγορία. Πέντε στροφές πριν το φινάλε έχει βρεθεί σε απόσταση δεκατριών βαθμών από μια ασφαλή θέση και μόνο με θαύμα ελπίζει σε παραμονή.
Το Σάββατο αν και προηγήθηκε νωρίς με τον Μούσα δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Γουόλσολ που εμφανίστηκε πιο αποφασιστική και έφτασε στην επικράτηση με 3-2. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα, ενώ συνολικά παραμένει επτά ματς μακριά από το τρίποντο. Πέντε μόλις νίκες έχει στο γήπεδό της σε είκοσι φετινά παιχνίδια, όμως τρεις από αυτές της σημείωσε στις επτά πρόσφατες υποδοχές ομάδων και όλες τους ήταν με σκορ 1-0. Στα υπόλοιπα τρία ματς δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ από κάθε αντίπαλό της.
Μεντί και Τρότμαν είναι εξαιρετικά αμφίβολοι στη μάχη της Δευτέρας καθώς έχουν προβλήματα τραυματισμών και ελάχιστο χρόνο για να ανακάμψουν. Έλειψε από τις περασμένες αναμετρήσεις ο Λέστερ και δύσκολα θα είναι διαθέσιμος και πάλι.
Η Γουίκομ έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα κόντρα στην Καρλάιλ και δεν λύγισε παρά το προβάδισμα της φιλοξενούμενης. Η δικαίωση ήρθε στις καθυστερήσεις δίνοντάς της τον πολύτιμο βαθμό. Παραμένει ωστόσο στη ζώνη του υποβιβασμού σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από τη σωτηρία.
Επί επτά αγωνιστικές παραμένει αήττητη, όμως έχει τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα, με το GG να εμφανίζεται σε έξι από αυτούς τους αγώνες. Οκτώ γκολ σκόραρε στις τρεις πρόσφατες εξόδους της μαζεύοντας συνολικά επτά βαθμούς.
Φόστερ, Γκραντ και Γουίνφιλντ έχουν λείψει από τα προηγούμενα ματς και παραμένουν αμφίβολοι.
Key Stat: H Γουίκομ έχει δεχθεί γκολ σε όλες τις φετινές της εξόδους.
Συμπέρασμα: H Tσέστερφιλντ θέλει να διατηρήσει τις απειροελάχιστες ελπίδες παραμονής κερδίζοντας στο ματς της Δευτέρας. Ρεαλιστικότερες είναι οι βλέψεις της Γουίκομ η οποία ωστόσο εμφανίζεται ευάλωτη αμυντικά. Σε ένα ματς όπου η ισοπαλία δεν ικανοποιεί καμία από τις δύο, το over δείχνει η καλύτερη επιλογή στο 1,80 της bet365

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.