Κυριότερες επιλογές απο το Σαββατιάτικο κουπόνι.

Ξανά over για Στουτγάρδη & Μάιντζ YES.

Την 4η και 5η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας διαθέτουν οι δύο ομάδες

BET: Ξανά over για Στουτγάρδη & Μάιντζ Από εντυπωσιακά αποτελέσματα προέρχονται Στουτγάρδη και Μάιντζ, που διαθέτουν την 4η και 5η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι σκόραραν 22 γκολ στα οκτώ τελευταία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν μόνο over (1,72 στην Bet365) στα έξι παιχνίδια που προηγήθηκαν.
Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με οκτώ γκολ και πολλές ανατροπές, η Στουτγάρδη κατάφερε να φύγει αλώβητη από την έδρα της Ντόρτμουντ, αποσπώντας ισοπαλία 4-4. Βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ, το γύρισε σε 2-3 μέσα σε οκτώ λεπτά (71’-79’), έμεινε πάλι πίσω στο σκορ στο 87’ με 4-3 και τελικά ισοφάρισε στο τελευταία λεπτό των καθυστερήσεων.
Οι γηπεδούχοι έχουν ανέβει στην έκτη θέση της βαθμολογίας με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και αύξησαν κατακόρυφα τις πιθανότητές τους να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό εισητήριο στο τέλος της χρονιάς. Στα έξι τελευταία παραμένουν αήττητοι με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες και εντός έδρας έχουν απολογισμό 7-3-4 με 9/14 να είναι over, ενώ over ήταν και τα 18/28 συνολικά στο πρωτάθλημα.
Στα οκτώ τελευταία τους παιχνίδια (5-2-1) έχουν σκοράρει 22 γκολ (2,75 κατά μέσο όρο), μόνο σε ένα δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ τα 6/8 ήταν over και τα 4/8 goal-goal. Αν εξαιρεθεί η πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος (Ντόρτμουντ, Μπάγερν και Σάλκε), διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (48 γκολ).
Επιστρέφει από τιμωρία ο επιθετικός Κακάου (5 γκολ, 1 ασίστ) και από τραυματισμό ο μέσος Οκαζάκι (7 γκολ, 1 ασίστ), εκτός θα μείνει ξανά ο αμυντικός Μπουλαρούζ (2 γκολ, 5 ασίστ). Σε επίπεδο προϊστορίας η Στουτγάρδη έχει απολογισμό 4-1-0 στις πέντε τελευταίες φορές που φιλοξένησε τη Μάιντζ.
Εντυπωσιακή και πολύ σημαντική βαθμολογικά νίκη πήρε την προηγούμενη αγωνιστική η Μάιντζ φεύγοντας από τη Βρέμη με το διπλό 0-3 επί της Βέρντερ και απομακρύνθηκε έτσι στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το διπλό αυτό βοήθησε και ψυχολογικά τους φιλοξενούμενους, που νωρίτερα προερχόντουσαν από δύο σερί ήττες.
Τα 42 γκολ που έχουν σκοράρει είναι η πέμπτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και εκτός έδρας έχουν απολογισμό 2-7-5 με 8/14 over. Η Μάιντζ έχει δώσει 11 παιχνίδια τη νέα χρονιά (4-3-4), με 8/11 να είναι over και 9/11 goal-goal! Σκόραρε σε όλα και δεν δέχτηκε γκολ μόνο από Καϊζερσλάουτερν και Βέρντερ, ενώ over ήταν και τα έξι τελευταία της στο πρωτάθλημα.
Ο αμυντικός Σβένσον και ο μέσος Ρίσε (1 γκολ, 4 ασίστ) παραμένουν εδώ και καιρό εκτός, ενώ αμφίβολος είναι ο βασικός μέσος Μίλερ (3 γκολ, 3 ασίστ).

Πιθανές ενδεκάδες

Στουτγάρδη (4-2-3-1): Ulreich – Sakai, Maza, Niedermeier, Molinaro – Kvist, Kuzmanovic – Harnik, Hajnal, Schieber – Ibisevic

Μάιντζ (4-3-2-1): Wetklo – Bungert, Kirchhoff, Noveski, Zabavnik – Baumgartlinger, Polanski, Soto – N. Muller, Ivanschitz – Zidan

Key Stat
: Από έξι σερί over προέρχεται η Μάιντζ, 2,75 γκολ κατά μέσο όρο σκοράρει η Στουτγάρδη στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια.

Συμπέρασμα
: Στουτγάρδη και Μάιντζ προέρχονται από εντυπωσιακά αποτελέσματα με τους γηπεδούχους να σκοράρουν με πολύ μεγάλη ευκολία το τελευταίο διάστημα και τους φιλοξενούμενους να προέρχονται από έξι συνεχόμενα over και οκτώ στα 11 τελευταία. Με αυτά τα δεδομένα το 1,72 του over στην Bet365 δείχνει εξαιρετικo.


Ξανά over για Γ. Μπρομ & Μπλάκμπερν

YES.

Ξανά over για Γ. Μπρομ & Μπλάκμπερν Μετά από το διάλειμμα τους την περασμένη αγωνιστική Γουέστ Μπρομ και Μπλάκμπερν αναμένεται να επιστρέψουν στα ματς με μεγάλο σκορ, με τη μεταξύ τους αναμέτρηση να προϊδεάζει για ανοιχτό ματς με γρήγορο ρυθμό. 1,80 πληρώνει το over 2,5 στην Bet365.
Ήττα με 2-0 από την Έβερτον το περασμένο Σάββατο ήταν η δεύτερη συνεχόμενη για τη Γουέστ Μπρομ και η τρίτη στα τέσσερα τελευταία (0-1-3), αποτέλεσμα δίκαιο βάσει την εμφάνισης της ομάδας του Χόγκσον που  δεν κατάφερε να σταθεί εμπόδιο στα “ζαχαρωτά”, δεχόμενη από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Με 36 βαθμούς βρίσκεται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη, απόσταση που της προσφέρει ασφάλεια αλλά δεν την εξασφαλίζει απόλυτα μιας και υπάρχουν ακόμα επτά αγωνιστικές.
4-2-9 το εντός έδρας ρεκόρ της με 8/15 over 2,5, υποδέχεται τη Μπλάκμπερν που μαζί με της ΚΠΡ και Γουίγκαν βρίσκονται στο μεταίχμιο και με νίκη ουσιαστικά διαλύει και τις τελευταίες αμφιβολίες για την παραμονή της. Γκέρα και Ριντ παραμένουν εκτός, αμφίβολοι βασικοί μέσοι Ντόρανς και Μόρισον καθώς και ο αναπληρωματικός κίπερ Φούλοπ.

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Μπλάκμπερν το 0-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Δευτέρας, τα “ρόδα” προσπάθησαν κόντρα στη Γιουνάιτεντ να παίξουν κλειστά και με αντεπιθέσεις, κάτι που δε συνηθίζουν φέτος, και παρότι αρχικά απείλησαν κάποιες φορές τον Ντε Χέα όσο περνούσε η ώρα έδιναν γήπεδο στην αντίπαλο τους, με αποτέλεσμα η πίεση των παιχτών της Γιουνάιτεντ να ενταθεί και το γκολ του Βαλένθια στο 81’ να έρθει σαν φυσική συνέπεια, με τον Γιανγκ να κλειδώνει τη νίκη των “κόκκινων διαβόλων” πέντε λεπτά αργότερα.
Πάνω που είχε πάρει βαθειά βαθμολογική ανάσα με τους 7 πόντους στα τρία πρώτα ματς της το Μάρτιο η Μπλάκμπερν επέστρεψε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ισοβαθμώντας στους 28 βαθμούς με τις ΚΠΡ και Γουίγκαν. 3-6-7 το ρεκόρ της μακριά από το Ewood Park με 10/15 over 2,5, πέρα από τους γνωστούς απόντες Γκρέλα και Σαλγκάδο αμφίβολος είναι ο στόπερ Ζιβέ.

Key Stat: 8/15 over 2,5 μετράει εντός η Γουέστ Μπρομ, 10/15 εκτός η Μπλάκμπερν.
Συμπέρασμα: Περισσότερα ρίσκα περιμένουμε ότι θα πάρει η Μπλάκμπερν κόντρα στη Γουέστ Μπρομ από ότι στο παιχνίδι της με τη Γιουνάιτεντ, την ώρα που οι γηπεδούχοι θα παίξουν για τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει την παραμονή. Αναμένεται ανοιχτό, “αγγλικό” παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό, με το over 2,5 να αποδίδει 1,80 στην Bet365.

  

Oλοκληρώνει με GG η Σίβασπορ (1,55)απο κοντά και το over. YES.

Νίκη για να σωθεί ψάχνει η Σάμσουνσπορ

Oλοκληρώνει με GG η Σίβασπορ (1,55) H Σάμσουνσπορ παίζει την παραμονή της στο φινάλε του πρωταθλήματος, με την Σίβας πάντως να μην είναι αγωνιστικά και βαθμολογικά αδιάφορη. Στο 2,40 ο άσος, στο 1,55 το GG που αποτελεί την αγαπημένη συνήθεια της φιλοξενούμενης.
Η Σαμσούντα φαινόταν καταδικασμένη σε υποβιβασμό, όμως οι δύο συνεχόμενες νίκες σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων την έχουν φέρει σε πλεονεκτική θέση. Χρειάζεται μόνο το τρίποντο σήμερα κόντρα στην Σίβασπορ και την ίδια ώρα να χάσει η Αντάλια από την Φενέρ. Η αντίπαλός της ωστόσο δεν είναι αδιάφορη, καθώς χρειάζεται τουλάχιστον ένα βαθμό για να μπει σίγουρα στα playoffs χωρίς να ενδιαφέρεται για τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων.
Η γηπεδούχος κατάφερε να βρεθεί σε αυτή τη θέση πετυχαίνοντας μεγάλο διπλό στο Ινονού επί της Μπεσίκτας. Άνοιξε το σκορ στο 70ό λεπτό και στη συνέχεια έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις για να διευρύνει το δείκτη του σκορ. Στο γήπεδό της έχει μαζέψει 23 από τους 36 βαθμούς της με απολογισμό 6-5-5. Αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη καθώς έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της μόνο κόντρα σε δύο από τις δέκα ομάδες που πρόσφατα έχει φιλοξενήσει.
Ζένκε και Αλκάσι δεν είναι διαθέσιμοι, σε αντίθεση με τον Κέλχαρ που επιστρέφει μετά από τιμωρία μιας αγωνιστικής.
Η Σίβασπορ έκανε τα εύκολα δύσκολα στο φινάλε καθώς θα μπορούσε να έχει εξασφαλίσει την είσοδό της στα playoffs την περασμένη αγωνιστική. Η Μπουγιουκσεχίρ ωστόσο ήταν καλύτερη στη μεταξύ τους συνάντηση και δίκαια επικράτησε με 0-1.
Αν και έχει σκοράρει σε όλες τις φετινές της εξόδους σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετρά μόνο πέντε νίκες σε δεκαέξι αγωνιστικές. Αυτό οφείλεται κυρίως στις αμυντικές της αδυναμίες καθώς η επίδοσή της στα μετόπισθεν είναι η τρίτη χειρότερη της κατηγορίας όσον αφορά τα εκτός έδρας ματς.
Ο Τσαλιμπάι θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να τσεκάρει την ετοιμότητα των Νας και Ερντάλ.
Key Stat: 16/16 GG στις εξόδους της Σίβασπορ.
Συμπέρασμα: H Σάμσουνσπορ φαίνεται να κρατά την τύχη στα χέρια της καθώς με νίκη θα εξασφαλίσει λογικά την παραμονή μιας και η Αντάλια δύσκολα θα πάρει βαθμό στο Σαράτσογλου από την Φενέρ. Η Σίβασπορ πάντως έχει επίσης μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο καθώς θέλει τουλάχιστον ένα βαθμό. Προβάδισμα στον άσο του 2,40 (William Hill), πιθανό για μια ακόμη φορά το GG στο 1,55 του ΟΠΑΠ. Ενδιαφέρον θα έχει σίγουρα το live στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.


1,72 το GG στο Λάτσιο-Νάπολι με το over να παίρνει και εκείνο μερίδιο.

Ξέμειναν από μέσους οι φιλοξενούμενοι

1,72 το GG στο Λάτσιο-Νάπολι Σαν μπαράζ για την τρίτη θέση είναι το παιχνίδι της Λάτσιο με τη Νάπολι, με τους γηπεδούχους να είναι στο +3. Η Λάτσιο έχει σκοράρει στα 12 από τα 13 τελευταία της παιχνίδια και μετράει έξι goal-goal στα εννιά πιο πρόσφατα. Με προβλήματα στη μεσαία γραμμή η Νάπολι. Στο 1,72 το GG στην Bet365.
Μένοντας με 2-0 πίσω στο σκορ από το 12ο λεπτό, η Λάτσιο δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από το εκτός έδρας κόντρα στη Πάρμα, χάνοντας τελικά με 3-1, που ήταν η τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία (1-0-3), αλλά και η τέταρτη στα πέντε τελευταία εκτός έδρας (1-0-4).
Το ευχάριστο για τους λατσιάλι είναι ότι και οι ομάδες που έρχονται από πίσω τους χάνουν βαθμούς κι έτσι διατηρούνται στην τρίτη θέση, αλλά θα αποκτήσουν συγκάτοικο σε περίπτωση που ηττηθούν με Νάπολι και Ουντινέζε να είναι στο -3.
Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στα 12 από τα 13 τελευταία τους παιχνίδια, ενώ η ισοπαλία είναι άγνωστη λέξη γι’ αυτούς τον τελευταίο καιρό έχοντας απολογισμό 7-0-7 στα 14 παιχνίδια που προηγήθηκαν. Στο Ολίμπικο έχουν ρεκόρ 8-4-3 με 9/15 να είναι under.
Επιστρέφουν από τιμωρία ο μέσος Ματουζάλεμ και ο μπακ Ντιακιτέ, αλλά τα προβλήματα στην άμυνα είναι και πάλι πολλά, καθώς λείπουν οι τραυματίες Ντίας, Ράντου και Στανκεβίτσιους, ενώ συνεχίζουν εκτός και οι μέσοι Λούλιτς (4 γκολ) και Μπρόκι αλλά και ο Κλόζε (12 γκολ). Η Λάτσιο έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ στο πρώτο 15λεπτο, ενώ μετράει έξι goal-goal και over στα εννιά τελευταία της παιχνίδια.
Μη έχοντας ούτε ένα σουτ προς την αντίπαλη εστία και πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση, η Νάπολι δεν μπορούσε να περιμένει πολλά περισσότερα στο Τορίνο, με την ήττα με 3-0 από τη Γιουβέντους να έρχεται πολύ φυσιολογικά, αν και το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 53’.
Νωρίτερα είχε προηγηθεί το εντός έδρας 2-2 με την Κατάνια, αλλά οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν να απέχουν μόλις τρεις βαθμούς από την τρίτη θέση. Στο Ολίμπικο όμως κόντρα στη Λάτσιο έχουν μόνο δύο διπλά τα τελευταία 20 χρόνια.
Η Νάπολι έχει έξι ήττες στο πρωτάθλημα (12-12-6, μόνο η Μίλαν και η Γιουβέντους έχουν λιγότερες) και εκτός έδρας τα αποτελέσματά της είναι μοιρασμένα (5-6-4). Ο Βάλτερ Ματζάρι δεν θα έχει μαζί του τους τιμωρημένους μέσους Γκαργκάνο (2 γκολ) και Ζούνιγκα αλλά και τους τραυματίες επίσης μέσους Μάτζιο (3 γκολ), Ντοσένα και Ντοναντέλ.
Πιθανές ενδεκάδες
Λάτσιο (4-2-3-1): Marchetti – Konko, Diakite, Biava, Scaloni – Ledesma, Cana – Candreva (ή Gonzalez), Hernanes, Mauri – Rocchi
Νάπολι (4-3-1-2): De Sanctis – Campagnaro, Cannavaro, Britos, Aronica – Dzemaili, Inler, Hamsik – Pandev – Lavezzi, Cavani
Key Stat: Η Λάτσιο έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στα 12 από τα 13 τελευταία της παιχνίδια.
Συμπέρασμα: Αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά στη μάχη για την τρίτη θέση. Η Λάτσιο που έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στα 12 από τα 13 τελευταία της παιχνίδια έχει αμυντικά προβλήματα, ενώ η Νάπολι έχει ξεμείνει από μέσους. 1,72 πληρώνει το goal-goal στην Bet365, με τους γηπεδούχους να έχουν 6/9 τελευταία.


Προκαλεί το over της Μπράγκα (2,10) No.

15 συνεχόμενα στα ματς που έχουν προηγηθεί

Προκαλεί το over της Μπράγκα (2,10) Μπράγκα και Πόρτο δίνουν ένα καθοριστικό παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου. Αδικεί τη γηπεδούχο το σετ αποδόσεων, όμως αυτό που κάνει ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση είναι το 2,10 του over, στο οποίο έχει εθιστεί η γηπεδούχος.
Μία μόνο εβδομάδα άντεξε στην κορυφή της βαθμολογίας η Μπράγκα, καθώς η ήττα στο Λουζ την έριξε στην τρίτη θέση. Παρόλα αυτά έδειξε την αξία της απέναντι στην Μπενφίκα κοιτάζοντάς την στα μάτια και δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (2-1).
Έτσι μπήκε τέλος σε σερί δεκατριών διαδοχικών νικών στο οποίο σημείωνε τρία γκολ κατά μέσο όρο. Η έδρα της είναι η καλύτερη της κατηγορίας καθώς παραμένει αήττητη εκεί από το ξεκίνημα της περιόδου με 11/12 νίκες. Συνδύασε το θετικό αποτέλεσμα με over στις επτά πρόσφατες υποδοχές ομάδων.
Αμορίμ και Σαλίνο δεν είναι διαθέσιμοι στον αποψινό αγώνα.
Η Πόρτο εκμεταλλεύτηκε απόλυτα την ήττα της Μπράγκα από την Μπενφίκα και ξαναπέρασε στην κορυφή κερδίζοντας η ίδια με 2-0 την Ολανένσε. Αυτό που ικανοποίησε ακόμη περισσότερο από το αποτέλεσμα ήταν η εμφάνισή της, καθώς έχασε πολλές ευκαιρίες για να διασύρει την αντίπαλό της.
Εκτός έδρας έχει τον καλύτερο απολογισμό της κατηγορίας με μια ήττα από την αρχή της περιόδου (7-4-1). Τρεις νίκες την τελευταία τετραετία έχει πετύχει στο γήπεδο της Μπράγκα, σε μια έδρα όπου δεν κατάφερε να σκοράρει μόνο σε δύο από τις δεκαοκτώ προηγούμενες επισκέψεις της. Ουσιαστικά πλήρης απόψε.
Key Stat: 15 διαδοχικά over για την Μπράγκα.
Συμπέρασμα: Kαθοριστικής σημασίας αναμέτρηση με την ισοπαλία να μην ικανοποιεί καμία από τις δύο. Η Πόρτο προέρχεται ίσως από την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και καλείται να σπάσει το εντός έδρας αήττητο της Μπράγκα. Η γηπεδούχος έχει αποδείξει φέτος πως μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο. Εξαιρετική η τιμή του over στο 2,10 της bet365.


Συνδυάζει νίκη & οver η Λυών (2,20)

YES.

Χωρίς νίκη εκτός έδρας η Οσέρ

Συνδυάζει νίκη & οver η Λυών (2,20) H Λυών είναι πανίσχυρη στο Ζερλάν, αλλά σπάνια κρατάει ανέπαφη την εστία της. Η Οσέρ αν θέλει να πετύχει την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη οφείλει να σκοράρει, όπως έκανε σε 4/6 προηγούμενα ταξίδια της. Στο 2,20 ο συνδυασμός άσου και over.
H Λυών φανέρωσε για μια ακόμη φορά τις φετινές εκτός έδρας αδυναμίες της. Τουλάχιστον μπόρεσε να φύγει από τη Βρετάνη με το βαθμό της ισοπαλίας αν και βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ τη Ρεν από το πέμπτο λεπτό. Εκμεταλλευόμενη την ήττα της Τουλούζ από τη Λιλ μπόρεσε να την πιάσει στην τέταρτη θέση.
Οι Λυωνέ παραμένουν αήττητοι στα πέντε πρόσφατα επίσημα ματς με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Στο Ζερλάν εμφανίζονται πανίσχυροι με δύο ήττες στις εικοσιεννιά προηγούμενες υποδοχές ομάδων. Φέτος έχουν βρει δίχτυα σε όλα τα ματς μπροστά στο κοινό τους, όμως οι εννιά ομάδες που φιλοξενήθηκαν το τελευταίο διάστημα μπόρεσαν επίσης να σκοράρουν απέναντί τους.
Κρις, Ταφέρ, Μενσά και Γκουρκίφ θα μείνουν εκτός λόγω τραυματισμών, ενώ πρόβλημα στη μέση αντιμετωπίζει ο Μπάστος και είναι εξαιρετικά αμφίβολος.
Παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο η Οσέρ κατάφερε να πάρει το υπερπολύτιμο τρίποντο στο Αμπέ Ντεσάν επί της Βαλενσιέν με 2-0. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη μετά από δώδεκα αγωνιστικές, όμως εξακολουθεί να είναι ουραγός της βαθμολογίας.
Δεν έχει καταφέρει να πετύχει ακόμη εκτός έδρας νίκη από το ξεκίνημα της περιόδου (0-7-8) και δύσκολα θα πετύχει κάτι τέτοιο κόντρα στη Λυών. Έχει μόνο μια νίκη σε δεκαπέντε επισκέψεις στο Ζερλάν, ενώ ανεξαρτήτως έδρας έχει καταφέρει να την κερδίσει δύο φορές στις εικοσιπέντε προηγούμενες συναντήσεις τους.
Στη λίστα των ήδη τραυματιών Ν'Ντινγκά, Μπερτό, Κουλιμπαλί, Σανογκό, Λεόν προστέθηκε και το όνομα του Σιντιμπέ ο οποίος υποβλήθηκε σε εγχείριση στο γόνατο και θα λείψει για έξι μήνες.
Πιθανές ενδεκάδες
Λυών (4-4-1-1): Lloris-Dabo, Umtiti, Lovren, Reveillere-Kallstrom, Gonalons, Fofana, Briand-Lisandro-Gomis
Οσέρ (4-2-3-1): Sorin-Hengbart, Grichting, Boly, Dudka-Cisse, Mandjeck-Chafni, Traore, Kossoko-Oliech
Key Stat: 8 συνεχόμενα over για τη Λυών στο Ζερλάν και 11/14 συνολικά φέτος.
Συμπέρασμα: Η Οσέρ μπορεί να καίγεται για βαθμούς, αλλά αυτούς μάλλον θα τους αναζητήσει σε άλλη έδρα. Μπορεί πάντως να σκοράρει για πέμπτη φορά στις επτά τελευταίες εξόδους της απέναντι στην ευάλωτη άμυνα της Λυών, αν και δύσκολα θα αντέξει ως το τέλος. Στο 2,20 προσφέρεται ο συνδυασμός άσου και over στην bet365.

 Γέοβιλ – Ροτσντέιλ YES.
 
Θα πάμε με άσο και over.

 Χερέθ – Βαγιαδολίδ  YES.

Θα πάμε με το GG και το over καθώς  και οι δύο ομάδες δείχνουν σε καλή κατάσταση και έχουν το γκολ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.