Δυάδα και μονό αποδεκτό για σήμερα Παρασκευή.

Ακόμη ένα over για την Μπλάκπουλ

6 συνεχόμενα στα ματς που προηγήθηκαν

ΒΕΤ: Ακόμη ένα over για την Μπλάκπουλ Η Γουότφορντ βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και θα τεστάρει τις δυνάμεις της απέναντι στην καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Ανοιχτά τα πρόσφατα ματς των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έχουν μόνο μια ήττα στα έξι τελευταία κόντρα στην Γουότφορντ. Στο 1,725 το over, στο 1,95 το level ball της Μπλάκπουλ.
Η Γουότφορντ από εκεί που έδειχνε παντελώς αδιάφορη πλέον απέκτησε κίνητρο καθώς τα διαδοχικά επιτυχημένα αποτελέσματα την έφεραν σε απόσταση έξι βαθμών από την εξάδα των μπαράζ ανόδου. Σκοράροντας στην αρχή και στο φινάλε του αγώνα με τη Λιντς μπόρεσε να φύγει με το διπλό από το Έλαντ Ρόουντ στο ματς του Σαββάτου.
Διεύρυνε έτσι το αήττητο σερί της στα επτά παιχνίδια στα οποία έχει καταφέρει να σημειώσει πέντε νίκες. Σε αυτό το διάστημα μόνο η Κόβεντρι μπόρεσε να την κρατήσει μακριά από την εστία της. Η Κόβεντρι ωστόσο είναι η μόνη από τις δεκατρείς ομάδες που προσφάτως φιλοξενήθηκαν στο Vicarage Road που απέτυχε να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι μετρούν συνολικά 12/20 οver μπροστά στο κοινό τους.
Ο Μαριάπα έχει χάσει τα τρία προηγούμενα παιχνίδια και παραμένει αμφίβολος.
Τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μπλάκπουλ το απόγευμα του Σαββάτου συντρίβοντας με 3-0 την πρωτοπόρο Σαουθάμπτον. Δύο γκολ σημείωσε ο Ντόμπι στο πρώτο κιόλας ημίχρονο, κόβοντας τον αέρα των "Αγίων". Oι Tangerines πλέον βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, αλλά δεν έχουν εξασφαλίσει τίποτα ακόμη καθώς έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε οκτώ ομάδες διεκδικούν τις τρεις θέσεις που έχουν απομείνει για τα μπαράζ ανόδου.
Η φιλοξενούμενη έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 69 τέρματα σκοράροντας ανελλιπώς σε όλα τα φετινά ματς της Τσάμπιονσιπ. Παρόλα αυτά αντιμετωπίζει σταθερά προβλήματα στην άμυνα που είναι η χειρότερη από τις ομάδες της πρώτης οκτάδας με 56 γκολ παθητικό. Προέρχεται από έξι σερί over, ενώ σε 34/40 φετινά της παιχνίδια σημειώθηκαν τουλάχιστον δύο γκολ.
Ο Ντόμπι ήρθε πρόσφατα από την Σουόνσι και έδειξε να προσαρμόζεται άμεσα σκοράροντας δύο φορές με την Σαουθάμπτον. Εκτός ο Μπέντναρ που λογικά θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.
Key Stat: 16/20 οver στις φετινές εξόδους της Μπλάκπουλ.
Συμπέρασμα: H Γουότφορντ αν και δεν είχε ως στόχο την άνοδο θα ψάξει την τύχη της ούσα σε άριστη φόρμα. Σε εξαιρετική κατάσταση είναι και η Μπλάκπουλ η οποία μπορεί με την επιθετική της φιλοσοφία να προβληματίσει κάθε ομάδα. Το over δίνεται στο 1,725 στην  bet365,


Ξανά 1 & over η Μπαστιά (2,40)

Σκοράρει 2,27 γκολ κατά μέσο όρο εντός έδρας

Ξανά 1 & over η Μπαστιά (2,40) Η πρωτοπόρος Μπαστιά είναι μακράν η καλύτερη εντός έδρας ομάδα. Σπάνια συναντάει προβλήματα στην Κορσική, πόσω μάλλον κόντρα στην Γκινγκάμπ που δεν έχει νίκη εκτός έδρας μέσα στο 2012 (0-1-5). 2,40 πληρώνει ο άσος & over στην Bet365.
Μπροστά σε 10.000 οπαδούς της η Μπαστιά συνέχισε την ξέφρενη πορεία της κερδίζοντας και τη Λαβάλ με 3-2 και οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να μην εξασφαλίσει την άνοδό της. Είναι στην πρώτη θέση και στο +12 από την τέταρτη θέση, ενώ πιθανότατα θα κατακτήσει και τον τίτλο αφού είναι και στο +9 από τη δεύτερη.
Αγνοεί την ήττα στα εννιά τελευταία (7-2-0) και διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 50 γκολ ενεργητικό σε 30 παιχνίδια, αλλά και την καλύτερη άμυνα (25 γκολ παθητικό). Εντός έδρας είναι η μοναδική αήττητη ομάδα (11-4-0) σκοράροντας κατά μέσο όρο 2,27 γκολ ανά εντός έδρας παιχνίδι.
Στα εφτά τελευταία στην Κορσική έχει μόνο νίκες και τα 4/7 ήταν και over, ενώ over ήταν και τα 9/15 εντός έδρας. Τραυματίες είναι ο επιθετικός Ελ Αζουζί (7 γκολ), οι μέσοι Ροτέν (3 γκολ) και Ρομπάιγ και ο αμυντικός Σαν.
Η Γκινγκάμπ προέρχεται από το εντός έδρας 1-1 με την Αρλ, όπου προηγήθηκε στο 47’ και δέχτηκε την ισοφάριση στο 86’. Παραμένει στο μέσον της βαθμολογίας, αν και βρίσκεται μόλις στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μέσα στο 2012 έχει μόνο δύο νίκες και οι δύο εντός έδρας, έχοντας μακριά από το γήπεδό της τη νέα χρονιά 0-1-5, αποτυγχάνοντας να σκοράρει στις τρεις από αυτές.
Συνολικά εκτός έδρας έχει απολογισμό 4-2-9 με γκολ 12-24, που είναι η δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα. Εξέτισε κι επιστρέφει ο αμυντικός Αρζελιέ (2 γκολ), μακροχρόνια λείπει ο στόπερ Καμαρά.
Key Stat: Η Μπαστιά έχει 7x7 εντός έδρας νίκες και η Γκινγκάμπ 0-1-5 στα έξι τελευταία εκτός έδρας.
Συμπέρασμα: Δύσκολα θα συναντήσει προβλήματα η πρωτοπόρος και μακράν καλύτερη εντός έδρας ομάδα Μπαστιά κόντρα στην Γκινγκάμπ που δεν έχει νίκη εκτός έδρας μέσα στο 2012 (0-1-5) και διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα. 2,40 πληρώνει ο άσος & over στην Bet365.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.