Επιλογές Τρίτης με ρίσκο.

Νίκη με 1 ή 2 γκολ η Μπαρτσελόνα

Στο γκολ κρίθηκαν τα μεταξύ τους την τελευταία δεκαετία

Νίκη με 1 ή 2 γκολ η Μπαρτσελόνα Οι Καταλανοί υποδέχονται στο απόρθητο φέτος Καμπ Νου τη Μίλαν στον επαναληπτικό του 0-0 του Σαν Σίρο και θα ψάξουν για τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά του CL. Δεν θα πέσουν χωρίς μάχη οι Ιταλοί, 2,00 απόδοση δίνει η νίκη των γηπεδούχων με 1 ή 2 γκολ στον William Hill.
Επαγγελματική νίκη πέτυχε το Σάββατο η Μπαρτσελόνα επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Καμπ Νου με 2-0, οι Βάσκοι παρουσιάστηκαν κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια στη Γερμανία μεσοβδόμαδα για το Europa League και απείλησαν ελάχιστα την ομάδα του Γκουαρντιόλα, που με γκολ των Ινιέστα (40’) και Μέσι (58’, πέναλτι) πήρε το τρίποντο που τη διατήρησε  έξι πόντους πίσω από την Ρεάλ Μαδρίτης στη βαθμολογία της Λα Λίγκα.
Οι Καταλανοί υποδέχονται τη Μίλαν στον επαναληπτικό του 0-0 στο Σαν Σίρο και θα ψάξουν για τη νίκη που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τροπαίου Champions League, επίτευγμα που δεν έχει καταφέρει κανένας σύλλογος από το 1992 όταν και άλλαξε ο τρόπος διεξαγωγής του θεσμού. Στην Ιταλία η Μπαρτσελόνα είχε τον έλεγχο και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα της έδινε σαφές προβάδισμα πρόκρισης, φωνάζοντας για πέναλτι που δεν καταλογίστηκε στον Σάντσες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.
Στο Καμπ Νου φέτος έχει παραχωρήσει μόλις τρεις ισοπαλίες, στη Σεβίλλη για το πρωτάθλημα (0-0), στη Ρεάλ Μαδρίτης για το κύπελλο (2-2) και στην επικείμενη αντίπαλο της Μίλαν (2-2) στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, ενώ η τελευταία ήττα της χρονολογείται το Σεπτέμβριο του 2010 όταν και έχασε με 0-2 από τη Χέρακλες. Ο Φάμπρεγκας αναμένεται να επιστρέψει στην 11άδα ενώ ο Αντριάνο πιθανότατα θα καλύψει το κενό του Αμπιντάλ στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Μάλλον τυχερή αισθάνεται η Μίλαν που κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της φορμαρισμένης Κατάνια το βράδυ του Σαββάτου, οι ροσονέρι παρότι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Ρομπίνιο στο 34’ δέχθηκαν μεγάλη πίεση από τους Σικελούς που ισοφάρισαν στο 57’ και ήταν η ομάδα που συνολικά δικαιούταν περισσότερο τη νίκη.
Η διαφορά της από τη δεύτερη Γιουβέντους μειώθηκε στους δύο πόντους, πλέον η ομάδα του Αλέγκρι στρέφει την προσοχή της στο ματς του Καμπ Νου όπου η δεύτερη πολυνίκης του κυπέλλου πρωταθλητριών με επτά κατακτήσεις θα προσπαθήσει για το θαύμα της πρόκρισης στα ημιτελικά του θεσμού. Ο Νέστα αποχώρησε τραυματίας από το πρώτο ματς και μάλλον δεν θα προλάβει, με τον Μπονέρα να παίρνει τη θέση του, επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Φαν Μπόμελ, παραμένουν εκτός οι Τιάγκο Σίλβα, Πάτο, Ιντσάγκι, Κασάνο.
Πιθανές εντεκάδες:
Μπαρτσελόνα (4-3-3):
Βαλντές – Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Αντριάνο – Μπούσκετς, Τσάβι, Φάμπρεγκας – Ινιέστα, Μέσι, Σάντσες.
Μίλαν (4-1-2-1-2): Αμπιάτι – Αμπάτε, Μπονέρα, Μεξές, Αντονίνι – Αμπροσίνι – Νοτσερίνο, Ζέεντορφ – Μπόατενγκ – Ρομπίνιο, Ιμπραήμοβιτς.

Key Stat: 3-3-1 η προϊστορία για την Μπαρτσελόνα την τελευταία δεκαετία, όλες οι νίκες στο γκολ.
Συμπέρασμα: Στο Καμπ Νου η Μπαρτσελόνα είναι καθαρό φαβορί κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο, αλλά οι μπαρουτοκαπνισμένοι Ιταλοί μπορούν να δυσκολέψουν το έργο της. Η Μίλαν θα παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς κυνηγώντας το γκολ στην κόντρα και ακόμα και να μείνει νωρίς πίσω στο σκορ το πλάνο της δεν θα αλλάξει, αφού και πάλι θα ψάχνει ένα τέρμα. Περιμένουμε η Μπαρτσελόνα τελικά να κερδίσει και να προκριθεί, το ποντάρισμα στη νίκη της με 1 ή 2 γκολ, που αποδίδει 2,00 στον William Hill.


Πρόκριση κρατώντας το μηδέν η Μπάγερν

2 γκολ έχει δεχθεί στα 7 τελευταία ματς

Πρόκριση κρατώντας το μηδέν η Μπάγερν H πρόκριση δείχνει να έχει κριθεί μετά το 0-2 της Μασσαλίας, όμως η Μπάγερν πάντα θέλει να κερδίζει μπροστά στο κοινό της. Η Μαρσέιγ εμφανίζει πρόβλημα στο γκολ και δύσκολα θα σκοράρει κόντρα στους Βαυαρούς. Στο 1,95 η νίκη των γηπεδούχων χωρίς να δεχθούν τέρμα.
Η Μπάγερν μπορεί να μην κυριάρχησε στον πρώτο αγώνα, αλλά ήταν απόλυτα αποτελεσματική στη Μασσαλία. Το τελικό 0-2 της δίνει το απόλυτο προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά εκεί όπου περιμένει η Ρεάλ.
Στο ματς που ακολούθησε για το πρωτάθλημα βρήκε ιδιαίτερη αντίσταση από τη Νυρεμβέργη, όμως μπόρεσε να αποδράσει από την έδρα της με γκολ του Ρόμπεν στην επανάληψη. Μετά την απώλεια βαθμών της Ντόρτμουντ είδε τη μεταξύ τους διαφορά να μειώνεται στους τρεις βαθμούς και να αναζωπυρώνονται οι ελπίδες της για τίτλο.
Δείχνει να φορμαρίζεται στο κατάλληλο σημείο της περιόδου καθώς μπαίνει στην τελική ευθεία τόσο της Μπουντεσλίγκα όσο του Τσάμπιονς Λιγκ, δύο διοργανώσεις τις οποίες φιλοδοξεί να κατακτήσει. Μετρά επτά σερί νίκες εντός και εκτός συνόρων με την επίθεσή της να δείχνει ασταμάτητη καθώς έχει φτάσει στα 25 γκολ σε αυτό το διάστημα.
Ο Χάινκες δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών, αλλά δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Σβαϊνστάιγκερ.
Η Μαρσέιγ δεν έδωσε αγώνα πρωταθλήματος καθώς το ματς με την Μονπελιέ είχε αναβληθεί προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως το 0-2 του πρώτου αγώνα δεν της δίνει πολλά περιθώρια.
Οι Μασσαλοί δείχνουν να έχουν λυγίσει από τα συνεχή παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα προλάβουν το τρένο της Ευρώπης μέσω πρωταθλήματος, ενώ αποκλείστηκαν από την Κεβιγί στο κύπελλο. Συνολικά στους δεκατρείς αγώνες που έχουν προηγηθεί μετρούν μόλις δύο νίκες (2-3-8).
Οι φιλοξενούμενοι ενισχύονται με την επάνοδο του Μανταντά κάτω από τα γκολπόστ, αλλά αυτή τη φορά λόγω καρτών θα λείψει ο Ντιαρά, ενώ τραυματίας είναι ο Ντιαβαρά.
Πιθανές ενδεκάδες
Μπάγερν (4-2-3-1): Neuer-Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba-Kroos,Gustavo-Muller,Robben, Ribery-Gomez
Μαρσέιγ (4-2-3-1): Mandanda-Azpilicueta, N'Koulou, Morel, Fanni-Cheyrou, Mbia-Amalfitano, Ayew, Valbuena-Remi
Key Stat: 2 γκολ έχει δεχθεί η Μπάγερν στα 7 τελευταία παιχνίδια της.
Συμπέρασμα: Η Μπάγερν θέλει να σφραγίσει την πρόκρισή της με μια ακόμη νίκη εντός έδρας αυτή τη φορά. Δίνοντας και πάλι προσοχή στην άμυνά της μπορεί να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση επί των ντεφορμέ Γάλλων. Επιλογή με στοιχηματικό ενδιαφέρον η νίκη των Βαυαρών χωρίς να δεχθούν γκολ στο 1,95 του William Hill.


GG (1,70) εκτός έδρας η Μπέρμιγχαμ

7 συνεχόμενα σε όλες τις διοργανώσεις

GG (1,70) εκτός έδρας η Μπέρμιγχαμ H Mπέρμιγχαμ μπορεί να έχει βαθμολογικό κίνητρο, όμως η Μπέρνλι δεν χαρίστηκε σε καμία ενδιαφερόμενη στις τελευταίες αγωνιστικές. Στο 1,70 το GG, το οποίο εμφανίζεται με συνέπεια στα εκτός έδρας των φιλοξενούμενων.
Η Μπέρνλι είναι πλέον βαθμολογικά αδιάφορη καθώς πολύ δύσκολα θα προλάβει το τρένο των μπαράζ ανόδου. Αυτό της επιτρέπει να παίζει απελευθερωμένα στα τελευταία παιχνίδια και να κόβει βαθμούς από ομάδες που έχουν βαθμολογικό κίνητρο.
Μετά το ισόπαλο 2-2 με τη Γουέστ Χαμ, βύθισε ακόμη περισσότερο την Πόρτσμουθ επικρατώντας το Σάββατο εκτός έδρας με το επιβλητικό 1-5. Μόνο στο πρώτο ημίχρονο συνάντησε αντίσταση από τους Πομπέις καθώς στην επανάληψη σκόραρε τέσσερις φορές, με τον Όστιν να πετυχαίνει χατ τρικ σε διάστημα δεκαπέντε λεπτών.
Στο γήπεδό της έχει γνωρίσει μόνο μια ήττα στις οκτώ προηγούμενες υποδοχές ομάδων, με το GG να εμφανίζεται σε 4/5 από αυτά τα παιχνίδια. Κόντρα στην Μπέρμιγχαμ μετρά μόνο μια νίκη στις πέντε πρόσφατες φορές που την φιλοξένησε (1-2-2).
Ο Τζέι Ροντρίγκεζ που είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας έλειψε από τους αγώνες με Γουέστ Χαμ και Πόρτσμουθ λόγω ενοχλήσεων και είναι αμφίβολος, αλλά πρόβλημα στην επίθεση δεν παρουσιάστηκε καθώς η Μπέρνλι σκόραρε επτά φορές.
Η Μπέρμιγχαμ αν δεν ηττηθεί την Τρίτη θα μείνει μόνη τέταρτη στη βαθμολογία, όμως η ισοπαλία δεν την ικανοποιεί καθώς υπάρχουν πολλές ομάδες σε απόσταση βολής, ικανές να την εκτοπίσουν από την εξάδα. Το Σάββατο αιφνιδιάστηκε στην έδρα της Ντονκάστερ μένοντας πίσω στο σκορ στο 4ο λεπτό, όμως πήρε στη συνέχεια τα ηνία. Αφού έφτασε αρχικά στην ισοφάριση πριν το ημίχρονο, μπόρεσε να πετύχει ακόμη δύο τέρματα στο τελευταίο ημίωρο και να πάρει το πολύτιμο διπλό.
Η καλή της πορεία οφείλεται κυρίως στην εντός έδρας επίδοσή της καθώς στο Σεντ Άντριους έχει μόλις μια ήττα φέτος. Μακριά από αυτό έχει επικρατήσει σε έξι από τους δεκαεννιά αγώνες που έχει δώσει. Στις έντεκα τελευταίες εξόδους της σε όλες τις διοργανώσεις σκοράρει ανέλλιπώς.
Σπέκτορ και Καρ έχουν λείψει από τα τελευταία ματς και λογικά και πάλι δεν προλαβαίνουν.
Κey Stat: 14/19 GG εκτός η Μπέρμιγχαμ και 6 συνεχόμενα.
Συμπέρασμα: H Mπέρμιγχαμ μπορεί να είναι αυτή που έχει το βαθμολογικό κίνητρο, όμως η Μπέρνλι παίζει πολύ ανοιχτά και είναι άκρως επικίνδυνη. Το GG σε ένα ακόμη εκτός της φιλοξενούμενης έχει μεγάλες πιθανότητες εμφάνισης και δίνεται στο 1,70 στον William Hill.


Με τη φόρμα της Γιορκ

Τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση έχει η Νιούπορτ

Με τη φόρμα της Γιορκ (1,95) Μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι η Νιούπορτ, που εντός έδρας σκοράρει δύσκολα. Η Γιορκ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν έχει χάσει εκτός έδρας στο πρωτάθλημα από τα τέλη Σεπτεμβρίου.
Η Νιούπορτ κέρδισε 1-0 την Γκέιτσχεντ με γκολ από το 12ο λεπτό, παίζοντας και από το 41’ με παίκτη παραπάνω και παρέμεινε μία θέση και ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ζωτικής σημασίας η νίκη που τη διατηρεί σε τροχιά σωτηρίας και ήταν η μοναδική στην τελευταία εξάδα αγώνων της (1-2-3).
Στα θετικά για τους γηπεδούχους ότι έχουν και τρία ματς λιγότερα, τα οποία εφόσον εκμεταλλευτούν θα ξεφύγουν κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις. Εντός έδρας, ωστόσο, έχουν τον τέταρτο χειρότερο απολογισμό της κατηγορίας (6-4-8), αλλά και τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση με 19 γκολ ενεργητικό σε 18 παιχνίδια (11/18 under). Αν εξαιρεθεί ο αμυντικός Γιακούμπου (4 γκολ) που παραμένει εκτός, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα απουσιών.
Η Γιορκ είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση και στο -4 από την τρίτη έχοντας να δώσει δύο επιπλέον παιχνίδια. Η ήττα στο εξάποντο με τη Σάουθπορτ πριν τρεις αγωνιστικές είναι η μοναδική της στην τελευταία εξάδα αγώνων (4-1-1). Την προηγούμενη αγωνιστική αιφνιδιάστηκε από τη Λούτον μένοντας πίσω στο σκορ στο 5’, αλλά πήρε σπουδαία νίκη-ανατροπή με 1-2 με δύο γκολ στο 81’ και 86’!
Εκτός έδρας έχει απολογισμό 9-8-2, παραμένοντας αήττητη μακριά από το γήπεδό της από τις 29 Οκτωβρίου σε όλες τις διοργανώσεις και από τις 27 Σεπτεμβρίου στο πρωτάθλημα. Ειδικότερα στις έξι τελευταίες της εξόδους της έχει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Θα λείψει ο βασικός μέσος Κερ, ενώ αμφίβολος είναι ο επίσης βασικός Φάιφιλντ (αμυντικός, 3 γκολ).
Key Stat: Από τα τέλη Σεπτεμβρίου έχει να χάσει εκτός έδρας στο πρωτάθλημα η Γιορκ.
Συμπέρασμα: Υπάρχει διαφορά ποιότητας και φόρμας, με τη Γιορκ επιπλέον να παραμένει αήττητη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα από τα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ στις έξι τελευταίες της εξόδους έχει απολογισμό 4-2-0.


2,30 η 4η σερί νίκη της Λίνκολν

Χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία η Κέμπριτζ (0-2-2)

2,30 η 4η σερί νίκη της Λίνκολν Η Λίνκολν προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, που την ανέβασαν στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Χωρίς κίνητρο η Κέμπριτζ, που δεν κερδίζει στα τέσσερα τελευταία. 2,30 πληρώνει στον William Hill η τέταρτη σερί νίκη των γηπεδούχων.
Η Λίνκολν «χτύπησε» φόρμα και με τρεις συνεχόμενες νίκες ξέφυγε στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της μέσα στη χρονιά και φιλοδώρησε την Τάμγουορθ με τέσσερα γκολ (4-0). Μία ακόμα νίκη σήμερα θα την ανεβάσει στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει και δεύτερο διαδοχικό υποβιβασμό.
7-6-7 είναι το εντός έδρας της ρεκόρ με 13/20 να είναι under και την Άλφρετον να είναι η μοναδική ομάδα που την κέρδισε στο γήπεδό της στην τελευταία εξάδα αγώνων της 3-2-1 – όλες οι νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. Ο επιθετικός Σμιθ (7 γκολ), ο μέσος Πλατ (2 γκολ) και ο αμυντικός Σινκλέρ είναι τραυματίες – ο πρώτος και ο τελευταίος βασικός.
Η Κέμπριτζ έχει ξεμείνει από στόχους και δεν κερδίζει στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια (0-2-2), αλλά απέδειξε την προηγούμενη αγωνιστική ότι όποιος την υποτιμήσει θα το πληρώνει, φέρνοντας 1-1 με τη δεύτερη στη βαθμολογία Ρέξαμ, δεχόμενη μάλιστα την ισοφάριση στο 90’.
Αν και βρίσκεται στο μέσον της βαθμολογίας διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 37 γκολ παθητικό σε 39 αγωνιστικές και εκτός έδρας έχει απολογισμό 6-6-7 με τέσσερις ήττες και δύο νίκες στα έξι πιο πρόσφατα μακριά από το γήπεδό της.
Ο βασικότατος στόπερ Κούλσον, οι μέσοι Κάριου (5 γκολ) και Πάτρικ και ο εξτρέμ Ντανκ (7 γκολ) είναι τραυματίες. Συνολικά οι φιλοξενούμενοι μετράνε 25/39 under στο πρωτάθλημα.
Key Stat: Τρεις σερί νίκες και μόνο μία ήττα στα έξι πιο πρόσφατα εντός (3-2-1) έχει η Λίνκολν.
Συμπέρασμα: Το κίνητρο αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο με τη Λίνκολν να προέρχεται από τρεις σερί νίκες και να δίνει μάχη για να αποφύγει το δεύτερο συνεχόμενο υποβιβασμό της και την Κέμπριτζ να έχει ξεμείνει από στόχους και να μην κερδίζει στα τέσσερα τελευταία. 2,30 πληρώνει στον William Hill η τέταρτη σερί νίκη των γηπεδούχων,


Over λόγω κινήτρου στο Λανούς (2,20)

Ξεκούρασε παίκτες στο ματς με τη Μπελγράνο η γηπεδούχος

Over λόγω κινήτρου στο Λανούς (2,20) Άνοιχτό ματς αναμένεται στο Λανούς - Ασουνσιόν, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη αφού την τελευταία αγωνιστική έχουν δύσκολο ματς με την Ασουνσιόν να είναι από τη φύση της επιθετική ομάδα. Στο 2,20 το over 2,5, στο 1,97 το over 2,25 στην Bet365.

Ντέρμπι πρόκρισης είναι το παιχνίδι στην Αργεντινή ανάμεσα σε Λανούς και Ολίμπια Ασουνσιόν, με τις δύο ομάδες να ξεκουράζουν παίκτες στα πρωταθλήματά τους για να είναι έτοιμες για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Overάτη ομάδα η φιλοξενούμενη, το κίνητρο θα την κάνει να παίξει ανοιχτά, το over καλοπληρώνει στην Bet365.

Με παίκτες όπως ο Καμορανέζι, ο Ρεγκέιρο, ο Γκολτς και ο Μπάλμπι να μένουν εκτός αποστολής, αλλά και άλλους βασικούς όπως οι Μπραγκιέρι, Αραούχο, Πισάρο, Παβόνε και Βαλέρι να είναι στον πάγκο, η Λανούς παρατάχθηκε σχεδόν μισή στο εντός έδρας ματς της Παρασκευής με την Μπελγράνο και χωρίς να προσφέρει τίποτα ουσιαστικά στο παιχνίδι, ηττήθηκε με 0-1 με τέρμα στο 82'. Παρέμεινε με χαμηλή συγκομιδή στην 18η θέση της Κλαουσούρα έχοντας επτά βαθμούς σε οκτώ παιχνίδια και δείχνει πως δεν μπορεί να κρατήσει δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη.

Στο Λιμπερταδόρες τουλάχιστον μετά από τέσσερα ματς είναι στην πρώτη θέση του ομίλου με οκτώ βαθμούς, ακολουθούμενη από την Ασουνσιόν που έχει επτά, την Έμελεκ που έχει έξι και τη Φλαμένγκο που έχει πέντε. Με νίκη σήμερα η Λανούς ουσιαστικά κλειδώνει την πρόκριση για την επόμενη φάση και αυτός είναι ο στόχος της, καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει δύσκολο έργο στην έδρα της Φλαμένγκο.

Στο Λιμπερταδόρες ως τώρα η Λανούς έχει 3/4 under και 2/4 NG, με μοναδικό όμως over να είναι η ήττα με 2-1 από την Ασουνσιόν στην Παραγουάη. Οι Αργεντίνοι έχουν σκοράρει και στα τέσσερα ματς που έχουν δώσει ως τώρα στη διοργάνωση, έχοντας απολογισμό 2-1-1 και τέρματα 5-3.

Από την κατήφεια και την ήττα στην πρώτη αγωνιστική από την Έμελεκ στις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση έχει περάσει η Ασουνσιόν, που κατάφερε να πάρει δύο νίκες και μία ισοπαλία στη δύσκολη έδρα της Φλαμένγκο και να φτάσει τους επτά βαθμούς. Με τελευταίο παιχνίδι να είναι το εντός έδρας με την Έμελεκ, η φιλοξενούμενη θα θέλει τουλάχιστον να μη χάσει στην Αργεντινή, ώστε να έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία και να μπορεί με νίκη την τελευταία αγωνιστική να περάσει εκείνη. Εντυπωσιακή η παραγωγικότητα της ομάδας σε γκολ, άλλο τόσο τραγική όμως είναι η άμυνά της, αφού έχει δεχθεί τέρματα σε όλα τα ματς του Λιμπερταδόρες ως τώρα. Την Κυριακή για το πρωτάθλημα παίζοντας με αναπληρωματικούς επικράτησε με 1-0 της Σολ ντε Αμέρικα.

Στο 2-1-1 ο απολογισμός της Ασουνσιόν ως τώρα στο Λιμπερταδόρες με τέρματα 8-8. Μετά το 1-0 της πρώτης αγωνιστικής από την Έμελεκ, οι Παραγουανοί επικράτησαν εντός έδρας της Λανούς με 2-1 και της Φλαμένγκο με 3-2, ενώ είχαν πάρει χρυσή ισοπαλία με 3-3 στην έδρα της Φλαμένγκο, σκοράροντας δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Key Stat: Τρία σερί over έχει η Ασουνσιόν στη διοργάνωση, τα δύο μάλιστα ήταν over... 4,5. Το ματς του πρώτου γύρου είχε τελειώσει με 2-1 για τους Παραγουανούς, που είχαν παρασύρει στο ρυθμό τους τη Λανούς.

Συμπέρασμα: Η ισοπαλία βολεύει την Ασουνσιόν, η οποία πάντως δεν είναι ομάδα που κλείνεται. Από την άλλη η Λανούς θέλει μόνο νίκη, καθώς σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δυσκολεύει το έργο της πρόκρισης. Ανοιχτά θα παίξουν οι Αργεντίνοι, στο 2,20 είναι καλό το over 2,5 στην Bet365.


Στα τάρταρα το διπλό της Βάσκο (1,73)

Με προβλήματα οι Περουβιανοί

Στα τάρταρα το διπλό της Βάσκο (1,73) Από το αρχικό 2,00 στο 1,73 βρίσκεται πλέον το διπλό της Βάσκο στην Bet365, με τους Βραζιλιάνους να αγκαλιάζουν την πρόκριση με νίκη στην έδρα της Περουβιανής Αλιάνζα Λίμα, η οποία δεν έχει ελπίδες πρόκρισης και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Μεγάλο παιχνίδι με το διπλό της Βάσκο γίνεται σε όλους τους μπουκ σε Ευρώπη και Ασία, αφού οι Βραζιλιάνοι έχουν ισχυρό κίνητρο νίκης στο ματς με την Αλιάνζα Λίμα, της οποίας οι ελπίδες για πρόκριση στον επόμενο γύρο είναι μόνο μαθηματικές.

Η εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Νασιονάλ από την Ουρουγουάη έδωσε μαθηματικές ελπίδες στην Αλιάνζα Λίμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιμπερταδόρες, οι οποίες ουσιαστικά έσβησαν την περασμένη αγωνιστική, όταν η ομάδα ταξίδεψε στην ουρουγουάη και ηττήθηκε απο΄την ίδια ομάδα με το ίδιο σκορ. Έμεινε έτσι ουραγός στον όμιλο του Λιμπερταδόρες και μόνο αν γίνει η υπέρβαση και μαζί ένα μικρό θαύμα θα μπορέσει να περάσει στην επόμενη φάση. Αυτό είναι το τελευταίο βέβαια που απασχολεί τους Περουβιανούς, οι οποίοι χάνουν τον ένα βασικό μετά τον άλλο, αφού αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούν να πληρώσουν τους μισθούς παικτών. Έτσι η διοίκηση αναγκάζεται να πάρει άλλους παίκτες, οι οποίοι φυσικά είναι δύσκολο να ανταποκριθούν σε τόσο δύσκολες συνθήκες και με τόσες λίγες προπονήσεις με την ομάδα.

Τρεις ήττες και μία νίκη έχει στον 5ο όμιλο του Λιμπερταδόρες η Αλιάνζα, η οποία πάντως στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι της έχει κερδίσει την Νασιονάλ. Μετά τα αρχίκά over και GG στα δύο πρώτα ματς με Λιμπερτάδ (4-1) και Βάσκο (3-2), ακολούθησαν τα δύο 1-0 με τους Ουρουγουανούς.

Η Βάσκο ξεκίνησε εντελώς ανάποδα στο Λιμπερταδόρες χάνοντας εντός έδρας με 1-2 από τη Νασιονάλ, όμως στη συνέχεια έκανε δύο νίκες με Αλιάνζα (3-2) και Λιμπερτάδ (2-0), φέρνοντας ενδιάμεσα ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με τη δεύτερη. Έτσι βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με επτά βαθμούς, ισόβαθμη με την Λιμπερτάδ, ενώ η Νασιονάλ ακολουθεί με έξι. Με τελευταίο ματς να είναι το εκτός έδρας με τη Νασιονάλ, η Βάσκο θέλει τη νίκη κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, ώστε να πάει στους δέκα βαθμούς και να παίξει με πλεονέκτημα τον τελικό πρόκρισης, η σημασία του οποίου θα εξαρτηθεί και από το τι θα γίνει στο παιχνίδι της Νασιονάλ με τη Λιμπερτάδ.

Τρία σερί GG και δύο over μετρούσε στα τρία πρώτα ματς της στο Λιμπερταδόρες η Βάσκο, πριν το νικηφόρο 2-0 επί της Λιμπερτάδ. Οι Βραζιλιάνοι έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια και δεν έχουν δεχθεί μόνο στο τελευταίο.

Key Stat: Το ματς του πρώτου γύρου τελείωσε 3-2, με τη Βάσκο να χρειάζεται ένα αυτογκόλ και ένα πέναλτι για να ανατρέψει το 0-1 της Αλιάνζα. Το κίνητρο ανήκει στους Βραζιλιάνους, που σκοράρουν πάντα φέτος στο Λιμπερταδόρες.

Συμπέρασμα: Στο 2,00 το διπλό παιζόταν, τώρα στο 1,73 μάλλον είναι προς αποφυγή. Όνως η Αλιάνζα έχει προβλήματα και είναι η χειρότερη ομάδα του ομίλου, όμως φαίνεται δυσκολοκατάβλητη εντός, ενώ το μοναδικό δείγμα που έχουμε από τη Βάσκο σε εκτός έδρας ματς δεν ήταν ενθαρρυντικό για να ορμήξουμε ζεστά στο διπλό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.