Δύο δυάδες και ένα μονό αποδεκτό για σήμεραα Δευτέρα.

 

Προβάδισμα νίκης στη Φορτούνα (1,91)

4/4 άσους χωρίς να σκοράρει η Σαν Πάουλι δείχνει η προϊστορία την τελευταία 10ετία

Προβάδισμα νίκης στη Φορτούνα (1,91) Τελικός για την 3η θέση της Τσβάιτε Λίγκα στην “ESPRIT arena”, με τη γηπεδούχο Φορτούνα να ψάχνει στην ισχυρή έδρα της τη νίκη κόντρα στην επιθετικά δυσκοίλια Σαν Πάουλι που θα της δώσει σαφές προβάδισμα. 1,91 πληρώνει ο άσος στον William Hill.



Βαθμολογία:
1. Άιντραχτ 61 (28αγ.)
2. Γκρόιτερ 60 (28αγ.)
----------------------------------
3. Φορτούνα 53 (27αγ.)
----------------------------------
4. Σαν Πάουλι 51 (27 αγ.)
5. Πάντερμπορν 51 (28 αγ.)

Για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι η Φορτούνα έμεινε πίσω στο σκορ το περασμένο Σάββατο κόντρα στη Μπραουνσβάιγκ αλλά σε αντίθεση με το ματς απέναντι στην Άουε δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή, μένοντας στο 1-1 και πετώντας έτσι δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για την άνοδο στη Μπουντεσλίγκα.
Φωνάζει για το διαιτητή που δεν της μέτρησε καθαρό γκολ στην εκπνοή του 1ου ημιχρόνου ενώ στην επανάληψη σταμάτησε φάση που κατέληξε σε γκολ για να δώσει πέναλτι υπέρ της, στο οποίο αστόχησε ο μέχρι πρότινος αλάνθαστος από την άσπρη βούλα φέτος στόπερ Λανγκενέκε, αλλά κυρίως τα έχει με τον εαυτό της που δεν μπόρεσε να καθαρίσει ένα εντός έδρας ματς κόντρα σε αδιάφορο βαθμολογικά αντίπαλο.
9-3-1 το ρεκόρ της στην “ESPRIT arena” με τέρματα 30-14 (8/13 over 2,5, 10/13 GG), βασίζει πολλά στη δύναμη της έδρα της και μια ενδεχόμενη νίκη κόντρα στη Σαν Πάουλι θα της δώσει σαφές προβάδισμα για την 3η θέση και τα μπαράζ της ανόδου ενώ θα την ξαναβάλει στο κόλπο για την απευθείας άνοδο. Επιστρέφουν οι σημαντικοί Λέβελς (αμυντικός) και Φινκ (μέσος), τιμωρημένος ο εξαιρετικός εξτρέμ και δεύτερος σκόρερ της Μπάιστερ (27 αγ./11 γκολ).

Για ένα ακόμα αγώνα ήταν επιθετικά ακίνδυνη η Σαν Πάουλι με αποτέλεσμα να πετάξει δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της κόντρα στην Κότμπους. Όσο περνούσε η ώρα το άγχος για τους παίχτες του Σούμπερτ μεγάλωνε, με αποτέλεσμα στο 2ο ημίχρονο να ταλαιπωρήσουν τη μπάλα μη δημιουργώντας ούτε μια καλή ευκαιρία. Το τελικό 0-0 διατήρησε τη Σαν Πάουλι στης 4η θέση της βαθμολογίας, πλέον μοναδικός εφικτός στόχος μοιάζει η 3η θέση, για την οποία θα δώσει μάχη με τη Φορτούνα.
Εκτός έδρας μετράει 6-3-4 με τέρματα 19-12 (8/13 under 2,5 και GG), παίζει κλειστά ψάχνοντας το γκολ στην κόντρα η σε κάποια στημένη φάση, δεν δέχθηκε σε καμιά της έξοδο πάνω από δύο γκολ ενώ στα έξι πιο πρόσφατα μετράει πέντε under 2,5.  Επιστρέφει ο φορ Σλίσκοβιτς, μακροχρόνιες οι απουσίες της.

Key Stat: 4-0-0 τέρματα 8-0 η προϊστορία την τελευταία 10ετία.
Συμπέρασμα: Τελικός  για την 3η θέση, λόγω έδρας και παράδοσης θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στον άσο, με τη Σαν Πάουλι να έχει σοβαρό επιθετικό πρόβλημα. 1,91 η απόδοση του στον William Hill,

Πιο σταθερή ομάδα η Μπρέσια (1,775)

Πιο σταθερή ομάδα η Μπρέσια (1,775) Στην έδρα της Ρετζίνα δοκιμάζει τις αντοχές της στη μάχη των πλέι-οφ η Μπρέσια, που με βάση όπως πάντα την καλή της άμυνα θα ψάξει για το θετικό αποτέλεσμα. Αλλοπρόσαλλη ομάδα η γηπεδούχος,
Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Ρετζίνα στο εξάποντο για τα πλέι-οφ κόντρα στη Βαρέζε το περασμένο Σάββατο, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο 20λεπτο όπου και τελικά κρίθηκε το ματς αφού στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ελάχιστα, μένοντας για ένα ακόμα παιχνίδι σε ρηχά νερά.
Με 46 βαθμούς βρίσκεται πάντα στο -6 από την εξάδα, έχοντας και το ματς με τη Μπρέσια στο χέρι. 8-4-3 το ρεκόρ της στο “Oreste Granillo” με τέρματα 29-21 (10/15 over 2,5, 12/15 GG), τιμωρημένος είναι ο βασικός επιθετικός Ραγκούζα (27 αγ./7 γκολ), παραμένουν εκτός οι Φρέντι (αμυντικός), Βιόλα, Ρίτσο (μέσοι).
Με αρκετή δόση τύχης η Μπρέσια πήρε τη νίκη κόντρα στη Γκροσέτο την προηγούμενη αγωνιστική με σκορ 2-1, η ομάδα του Καρόλι γλίτωσε σε αρκετές περιπτώσεις την ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο μην μπορώντας να επιβάλει το ρυθμό της στην έδρα της. Βέβαια τέλος καλό όλα καλά για τη Μπρέσια, που επέστρεψε έπειτα από δύο αγωνιστικές στις νίκες (είχε προηγηθεί η σημαντική ισοπαλία στο “φρούριο” της Πεσκάρα) πλησιάζοντας την εξάδα στο τρίποντο.
Η σαββατιάτικες ήττες των Πάντοβα και Βαρέζε δίνουν την ευκαιρία στη Μπρέσια με νίκη στη Ρετζίνα να πιάσει την 6η θέση, 6-6-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της με τέρματα 17-11, 13/15 under 2,5 ο απολογισμός της. Πάντα εκτός οι Κόρντοβα και Μπούντελ (μέσοι), επιστρέφουν οι Ντε Μάιο (αμυντικός), Μαντορλίνι (μέσος), αμφίβολος ξανά ο πρώτος σκόρερ Τζόνατας (24 αγ./13 γκολ) που έχασε τα δύο τελευταία.
Key Stat: Μια μόλις ήττα στα 13 τελευταία (9-3-1) μετράει η Μπρέσια.
Συμπέρασμα: Ή του ύψους ή του βάθους είναι φέτος η Ρετζίνα, που μπορεί να βρίσκεται ακόμα μέσα στο κόλπο των πλέι-οφ αλλά δεν πείθει ότι μπορεί να κυνηγήσει με αξιώσεις μια θέση στην 6άδα. Πολύ σταθερότερη ομάδα η Μπρέσια, που με βάση την καλή της αμυντική γραμμή μοιάζει ικανή για το θετικό αποτέλεσμα.


Νίκη για την εξάδα η Σεβίλλη (1,80)

Νίκη για την εξάδα η Σεβίλλη (1,80) Η Σεβίλλη μετά από τις δύο κολλητές εκτός έδρας νίκες μπήκε ξανά στο κόλπο για την εξάδα και θα ψάξει το τρίποντο κόντρα στη Μαγιόρκα ώστε να πλησιάσει την Οσασούνα στον πόντο. 1,80 πληρώνει ο άσος στον William Hill.
Δεύτερη κολλητή εκτός έδρας νίκη για τη Σεβίλλη στη Γρανάδα, και αυτή με σκορ 0-3, η ομάδα του Μίσελ ήταν αποτελεσματικότερη μπροστά στην αντίπαλη εστία και με γκολ των Νεγκρέδο (39’)ο και ντε Μοράλ (54’, 90’) πήρε τους τρεις βαθμούς που την έβαλαν ξανά σε τροχιά Ευρώπης. 6-3-5 το ρεκόρ της στο “Σάνσεθ Πιθχουάν”, με 39 βαθμούς βρίσκεται τέσσερις πίσω από την 6η Οσασούνα που έχασε το Σάββατο το βράδυ και αν κερδίσει τη Μαγιόρκα την πλησιάζει στον πόντο. Τιμωρημένος ο βασικός μπακ Ναβάρο, αμφίβολοι οι επίσης υπολογίσιμοι Σπάχιτς (στόπερ) και Περότι (μέσος).
Ήττα μέσα στο πρόγραμμα για τη Μαγιόρκα από τη Μπαρτσελόνα με 0-2 την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Καπαρός παρότι αγωνίστηκε για περισσότερη από μισή ώρα με παίχτη παραπάνω και το σκορ στο 0-1 δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τους Καταλανούς, δεχόμενη το 0-2 στο 79’. 3-5-6 το εκτός έδρας ρεκόρ της, σχετική ασφάλεια της προσφέρουν οι οκτώ βαθμοί διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Επιστρέφουν οι υπολογίσιμοι Μπίγκας (αμυντικός) και Τεχέρα (μέσος).

Συμπέρασμα: Η Σεβίλλη αρχίζει να δείχνει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και παρόλο που αντιμετωπίζει μια αρκετά δυσκολοκατάβλητη ομάδα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη που θα της επιτρέψει να πλησιάσει την πρώτη εξάδα. 1,80 αποδίδει ο άσος στον William Hill.

 

  over 2,5 η United

Μόλις σε 5 από τα 30 φετινά παιχνίδια τους δεν σκόραραν τα “ρόδα”

Διπλό & over 2,5 η United (1,95) Παράσταση τίτλου στο Ewood Park δίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που μετά τη γκέλα της Σίτι έχει την ευκαιρία με νίκη επί της Μπλάκμπερν να ανοίξει τη διαφορά της από τους “πολίτες” στους  5 πόντους. Σκοράρουν με συνέπεια οι γηπεδούχοι
Μετά από δύο σερί νίκες και τρία ματς αήττητη η Μπλάκμπερν γνώρισε την ήττα στο εξάποντο κόντρα στη Μπόλτον με 2-1, αποτέλεσμα που έφερε και πάλι το άγχος στο Ewood Park αφού η επικίνδυνη ζώνη πλησίασε ξανά σε απόσταση αναπνοής. Φωνάζει δίκαια για πέναλτι που δεν της δόθηκε στο 0-0, πήγε στην ανάπαυλα με 2-0 πίσω στο σκορ και παρότι μείωσε νωρίς (56’) δεν κατάφερε να σώσει το βαθμό στο τέλος.
5-1-9 το εντός έδρας ρεκόρ της με τέρματα 22-27 (10/15 over 2,5 και GG, 3,26 γκολ κατά μέσο όρο), υποδέχεται την πρωτοπόρο Γιουνάιτεντ που κέρδισε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με 2-3 στο Ολντ Τράφορντ με στόχο να κλείσει τη σεζόν χωρίς ήττα κόντρα στους “κόκκινους διάβολους”, με τις χθεσινές νίκες των ΚΠΡ , Γουίγκαν  και Μπόλτον να έχουν δυσκολέψει ακόμα περισσότερο το έργο της. Σταθερά εκτός Σαλγάδο και Γκρέλα, αμφίβολος ο στόπερ Ζιβέ.

Δεν καθάρισε με ένα δεύτερο γκολ το δευτεριάτικο παιχνίδι της με τη Φούλαμ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έτσι πήρε αγχωτική τελικά νίκη με 1-0, με τους φιλοξενούμενους να μην απειλούν καθόλου αλλά να φωνάζουν για πέναλτι στο 87ο λεπτό. Έξι πλέον οι συνεχόμενες νίκες των “κόκκινων διαβόλων”, που μετά τη σαββατιάτικη ισοπαλία που παραχώρησε η μισητή Σίτι στη Σάντερλαντ έχουν την ευκαιρία να αποσπαστούν πέντε πόντους στην κορυφή και να αγκαλιάσουν τον τίτλο.
11-3-1 μετράει εκτός έδρας η ομάδα του Φέργκιουσον με 9/15 over 2,5 και 3,07 γκολ κατά μέσο όρο, σταθερό το ιατρικό δελτίο αφού πέρα από τους μακροχρόνια απόντες Βίντιτς, Άντερσον, Φλέτσερ, Μακέντα, Λίντεργκααρτ και Όουεν μόνο ο Νάνι θα λείψει από αυτούς που έχουν τραβήξει το κουπί φέτος.

Key Stat: Η Μπλάκμπερν σκόραρε σε 25/30 φετινά παιχνίδια της για την Πρέμιερ.
Συμπέρασμα: Λογικό και αδιαμφισβήτητο φαβορί η Γιουνάιτεντ, αλλά η τιμή του  διπλού (κοντά στο 1,40) δεν μας λέει κάτι. Έχουμε τονίσει πολλές φορές τις επιθετικές αρετές της Μπλάκμπερν (τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους) και πιθανότατα η ομάδα του Σερ Άλεξ θα χρειαστεί πάνω από δύο γκολ για να κερδίσει.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.