Μετρημένες αλλά οι ποιο δυνατές επιλογές για σήμερα Κυριακή.

Βγαίνει over (2,04) στο Νιουκάσλ

5 σερί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις

Βγαίνει over (2,04) στο Νιουκάσλ Η Νιουκάσλ θέλει να διατηρηθεί στην εξάδα και να μείνει ζωντανή στο κόλπο της Ευρώπης αξιοποιώντας την έδρα της. Τις τελευταίες ελπίδες της για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ θα εξαντλήσει η Λίβερπουλ που εσχάτως δέχεται με ευκολία γκολ. Στο 2,04 το over.
H Nιουκάσλ πέρασε με το επιβλητικό 1-3 από το Χόθορνς και έπιασε την Τσέλσι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη. Ασύλληπτη εμφάνιση από τον Μπεν Αρφά ο οποίος με ένα γκολ και δύο ασίστ βοήθησε την ομάδα του να προηγηθεί με 0-3 στο ημίχρονο. Οι Μπάγκις ανέβηκαν στην επανάληψη, αλλά δεν πέτυχαν κάτι περισσότερο από το να μειώσουν.
Πανίσχυρη εμφανίζεται φέτος στο Σεντ Τζέιμσις Παρκ με δύο ήττες από το ξεκίνημα της περιόδου. Καμία από τις επτά ομάδες που φιλοξένησε εκεί προσφάτως δεν μπόρεσε να την κερδίσει (4-3-0) σε παιχνίδια όπου οι "καρακάξες" σκόραραν ανελλιπώς. 9/15 over μετρούν στις φετινές υποδοχές ομάδων
Σάμι Αμεόμπι, Στίβεν Τέιλορ, Μαρβό, Μπεστ, Λόβενκραντς παραμένουν εκτός.Tραυματίστηκε ο Κολοτσίνι και αναμένεται να μείνει εκτός για 20 μέρες, ενώ ο Τιοτέ που έχασε το προηγούμενο ματς έχει ελπίδες να αγωνιστεί.
Η Λίβερπουλ μπορεί να έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ και να βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά του κυπέλλου, αλλά ο στόχος της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται πως θα μείνει ως όνειρο για μια ακόμη σεζόν. Μετά την περασμένη αγωνιστική η απόστασή της από την τέταρτη Τότεναμ άνοιξε στους δεκατρείς βαθμούς.
Υποδεχόμενη την Γουίγκαν πραγματοποίησε μια μέτρια εμφάνιση. Παραχώρησε έδαφος στους Λάτικς οι οποίοι ήταν άκρως απειλητικοί στις αντεπιθέσεις και πανάξια πήραν τη νίκη στο Άνφιλντ με 1-2. Η Λίβερπουλ μπορεί να έχει την τρίτη καλύτερη άμυνα στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως στα εννιά τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόνο μία φορά. Στο Σεντ Τζέιμσις Παρκ μετρά πέντε διαδοχικά over.
Λούκας και Άνταμ δεν είναι διαθέσιμοι. Κέλι, Ρόμπινσον, Μπέλαμι, Άγγερ, Τζόνσον αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα όλοι τους θα μπουν στην αποστολή.
Πιθανές ενδεκάδες
Νιουκάσλ (4-4-2): Krul- Simpson, Williamson, Santon, Perch- Ben Arfa, Guthrie, Cabaye, Gutierrez- Ba, Cisse
Λίβερπουλ (4-4-2): Reina- Carragher, Coates, Skrtel, Enrique- Henderson, Spearing, Gerrard, Downing- Carroll, Suarez
Κey Stat: Μόνο σε 2/17 προηγούμενες υποδοχές της Λίβερπουλ απέτυχε να σκοράρει η Νιουκάσλ, ωστόσο μόνο σε 3 από αυτές δεν δέχθηκε και η ίδια γκολ.
Συμπέρασμα: H Nιουκάσλ ψάχνει πλέον μόνο νίκες ώστε να παραμείνει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στην Ευρώπη. Εξαιρετική είναι μεσοεπιθετικά, αλλά στην άμυνα έχει αρκετά προβλήματα λόγω και των αρκετών τραυματισμών βασικών στελεχών. Η Λίβερπουλ μόνο με θαύμα θα προλάβει την τετράδα, αλλά δεν έχει να κάνει κάτι άλλο από το να επιδιώκει τρίποντα από εδώ και μπρος. Η αμυντική της σταθερότητα έχει χαθεί στα πρόσφατα παιχνίδια και αυτό είναι που της στοιχίζει τους βαθμούς.


Βρίσκουν δίχτυα Γιούβε & Νάπολι

Αήττητη φέτος η γηπεδούχος, στα εννιά τελευταία η φιλοξένουμενη

ΒΕΤ: Βρίσκουν δίχτυα Γιούβε & Νάπολι Η Γιουβέντους παραμένει αήττητη από την αρχή της περιόδου και σκοράρει σταθερά στο Τορίνο. Η Νάπολι δεν έχει ηττηθεί στα εννιά τελευταία και έχει βρει δίχτυα κόντρα στις έντεκα προηγούμενες αντιπάλους της. Στο 1,80 το GG.Στο 1.95 το over.
Στο ντέρμπι με την Ίντερ η Γιουβέντους συνάντησε δυσκολίες μόνο στο πρώτο ημίχρονο όπου οι Μιλανέζοι άξιζαν να προηγηθούν. Στην επανάληψη οι νερατζούρι έμειναν από δυνάμεις και υποτάχθηκαν με 2-0.
Η Γιούβε εξακολουθεί να κυνηγά τον τίτλο ούσα αήττητη από την αρχή της περιόδου και στο -4 από τη Μίλαν. Σε 65 αναμετρήσεις με τη Νάπολι στο Τορίνο έχει γνωρίσει μόνο 7 ήττες (38-20-7). Αν και μετρά 5/6 under στις πρόσφατες αγωνιστικές, στις αναμετρήσεις με τους παρτενοπέι το over έχει εμφανιστεί και στις έξι τελευταίες. Στην Γιουβέντους Αρίνα έχει 8/14 GG φέτος και σκοράρει με μεγάλη άνεση. Από τις 19 ομάδες που φιλοξενήθηκαν προηγουμένως στο Τορίνο μόνο η Σιένα μπόρεσε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.
Ο Κόντε θα παρατάξει την ομάδα του με 3-5-2 έχοντας ως μοναδική απουσία αυτή του γριπωμένου Τζιακερίνι.
Χρυσή ευκαιρία να βρεθεί πιο κοντά στην τρίτη θέση έχασε η Νάπολι παραχωρώντας ισοπαλία με 2-2 στο Σαν Πάολο κόντρα στην Κατάνια. Αν και προηγήθηκε με 2-0 έμεινε από δυνάμεις στο φινάλε και δέχθηκε την ισοφάριση από τους ιδιαίτερα φορμαρισμένους Σικελούς.
Έστω και έτσι παρέμεινε αήττητη για ένατη διαδοχική αγωνιστική. Αν και συνολικά η παράδοση είναι με το μέρος της Γιουβέντους οι Ναπολιτάνοι έχουν καταφέρει να μείνουν αήττητοι στις πέντε προηγούμενες μεταξύ τους αναμετρήσεις (3-2-0).
Ο Ματσάρι θα χρησιμοποιήσει το 3-4-1-2 έχοντας ως μοναδική απουσία αυτή του Ντοναντέλ.
Πιθανές ενδεκάδες
Γιουβέντους (3-5-2): Buffon- Barzagli, Bonucci, Chiellini- Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie- Matri, Vucinic
Νάπολι (3-4-1-2): De Sanctis- Campagnaro, Cannavaro, Aronica- Maggio, Gargano, Inler, Zuniga- Hansik- Lavezzi, Cavani
Key Stat: Η Νάπολι έχει βρει δίχτυα κόντρα στις έντεκα προηγούμενες ομάδες που έχει αντιμετωπίσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Συμπέρασμα: To αήττητο σερί της Γιουβέντους θέλει να απειλήσει η Νάπολι και με την επιθετική της ισχύ είναι ικανή να τα καταφέρει. Η γηπεδούχος πάντως έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και βρίσκει εύκολα ή δύσκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 1,80 το GG στον William Hill.Στο 1.95 το over.

Over & στην Καρλσρούη η Ουνιόν

Χειρότερη εκτός έδρας άμυνα της κατηγορίας

BET: Over & στην Καρλσρούη η Ουνιόν H Kαρλσρούη καίγεται για τη νίκη για να διατηρήσει ελπίδες παραμονής. Με νέο τεχνικό και καλή παράδοση μπορεί να ψάξει το τρίποντο κόντρα στην Ουνιόν. Ωστόσο η ομάδα του Βερολίνου μπορεί να την προβληματίσει με την επιθετική της γραμμή κάνοντας ασφαλέστερη την επιλογή του over (1,725).
H Kαρλσρούη μπήκε δυνατά μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και έδειχνε ικανή να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή της. Καταστροφικός ωστόσο ήταν ο Μάρτιος στον οποίο μετρά μόλις ένα βαθμό σε τέσσερις αγώνες. Η πρόσφατη ήττα με 3-0 στην έδρα της πρωτοπόρου Γκρόιτερ αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Άντερσεν. Ο προπονητής της δεύτερης ομάδας Καουζίνσκι για μια ακόμη μία χρονιά καλείται να κάνει το θαύμα και να σώσει τον σύλλογο.
Η Καρλσρούη μόνο σε δύο φετινά εντός έδρας παιχνίδια δεν έχει δεχθεί γκολ μετρώντας 9/13 over. Η εστία της παραβιάστηκε και στις πέντε πρόσφατες υποδοχές της Ουνιόν, όμως σε κανένα παιχνίδι δεν ηττήθηκε κερδίζοντας τέσσερα από αυτά.
Μπάκλι, Χάας, Στάφελντ επιστρέφουν στην αποστολή. Χτύπησε στο γόνατο και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Σουμαρέ, μπαίνοντας στη λίστα με τους μακροχρόνια απόντες Λαμιντί και Κριστέα.
Η Ουνιόν υπέστη εντός έδρας συντριβή με 0-4 από την Άιντραχτ, σε ένα ματς όπου το τελικό σκορ την αδικεί. Είχε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει ειδικά μέχρι το δεύτερο γκολ της Φρανκφούρτης, αλλά πλήρωσε τις αμυντικές της αδυναμίες και την αποτελεσματικότητα της φιλοξενούμενης.
Δεν έχει ιδιαίτερο κίνητρο μέχρι το φινάλε της περιόδου μιας και βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας. Μακριά από το Βερολίνο σκοράρει με άνεση, αλλά δέχεται με τρομερή ευκολία γκολ. Με 32 τέρματα έχει την χειρότερη εκτός έδρας επίδοση από όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Αμφίβολοι για τους φιλοξενούμενους οι Κίρινγκ και Σίλβιο.
Key Stat: 11/13 GG & 10/13 over εκτός για την Ουνιόν.
Συμπέρασμα: Η Καρλσρούη μόνο με νίκη θα εξακολουθήσει να ελπίζει σε παραμονή. Κόντρα στην ευάλωτη άμυνα της Ουνιόν λογικά θα βρει τον τρόπο να σκοράρει, αλλά και η δική της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Προβάδισμα στο over στο 1,725 της bet365, με τον άσο στο 2,75 να έχει επίσης ενδιαφέρον.

Παναθηναϊκός για κόντρα (1,90)και ανοιχτά στο διπλό (5.00).

Μία ήττα στα 12 τελευταία μετράνε οι φιλοξενούμενοι

Παναθηναϊκός για κόντρα (1,775) Ο ΠΑΟ υποδέχεται τον φορμαρισμένο επί Μασάδο Άρη στο άδειο ΟΑΚΑ, με το κλίμα λόγω του διοικητικού αδιεξόδου να είναι ζοφερότερο από ποτέ. Μπορούν οι Θεσσαλονικείς το αποτέλεσμα,
Επέστρεψε στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο επικρατώντας με 0-1 του ΟΦΗ, αρκετά πιο άνετα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Ο Κλέιτον στο 17’ πέτυχε το γκολ της νίκης, στη συνέχεια η ομάδα του Φερέιρα είχε ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι μέχρι το 60’, στο τελευταία μισάωρο συντήρησε με άνεση το αποτέλεσμα. Η διοικητική θύελλα καλά κρατεί, χωρίς να φαίνεται φως στο τούνελ, ενώ τα χρέη συσσωρεύονται, με τους παίχτες να αρνούνται να υπογράψουν διακανονισμούς. Τιμωρημένοι οι Κατσουράνης, Σαριέγκι, τραυματίας πάντα ο Λέτο, επιστρέφει ο Σιμάο.
Δεύτερη κολλητή εντός έδρας νίκη για τον Άρη το 4-2 επί του Πανιωνίου το περασμένο Σάββατο, το τελικό σκορ τον κολακεύει αφού παρότι προηγήθηκε στο 33’ με τον Φατί βρέθηκε στο 63’ 1-2 πίσω στο σκορ χάρις σε δύο γκολ του Κούκι, πετυχαίνοντας την ανατροπή μέσα σε ένα 8λεπτο (71’-78’). Όντας στο -6 από την ΑΕΚ  ελπίδες του για να προλάβει τα πλέι-οφ είναι ελάχιστες, στα τελευταία 12 μετράει 7-4-1, η ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης. Τιμωρημένος ο Καπετάνος, τραυματίες οι Παπαστεργιανός και Ντίκο, επιστρέφουν οι Μίσελ, Λαζαρίδης, Καστίγιο.

Key Stat: 7-4-1 μετράει ο Άρης στα 12 τελευταία παιχνίδια του.
Συμπέρασμα: Παρότι έδειξε να επιστρέφει στις σοβαρές εμφανίσεις κόντρα στον ΟΦΗ ο ΠΑΟ έχει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα να ασχοληθεί από το ματς με τον Άρη, που με τον Μασάδο στον πάγκο είναι βελτιωμένος και μπορεί να φύγει από το άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ με θετικό αποτέλεσμα. Στο 1.90 η διπλή ευκαιρία και στο 5.00 το διπλό μόνο του.

Κάνει 11/15 τα GG εντός η Ρεν

6/6 στα πρόσφατα ματς με τη Λυών

BET: Κάνει 11/15 τα GG εντός η Ρεν H Ρεν χάνει πολύ δύσκολα στη Βρετάνη φέτος. Αν και το under κυριαρχεί στα παιχνίδια της το GG επιβεβαιώνεται με μεγάλη συχνότητα στα εντός έδρας ματς, όπως και στις συναντήσεις της με τη Λυών. Στο 1,91 το αμφίσκορο.
Η Ρεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου, όμως λίγες μέρες μετά έχασε με 1-0 από την Βαλενσιέν. Ο Αντονετί έσπευσε να αφυπνίσει τους πάικτες τους λέγοντας πως το κύπελλο δεν είναι ο αποκλειστικός στόχος της ομάδας, η οποία μπορεί να προλάβει την πέμπτη θέση του πρωταθλήματος.
Στο Ρουτ ντε Λοριάν έχει υποστεί μόλις δύο ήττες φέτος, όμως 7/14 αγώνες της εκεί έχουν λήξει ισόπαλοι. Αν και έχει 11/14 under μπροστά στο κοινό της, σε έντεκα από αυτά τα παιχνίδια υπήρξε αμφίπλευρο σκοράρισμα με το 1-1 να εμφανίζεται με μεγάλη συχνότητα.
Παζό, Μανγκάν είναι τραυματίες, ενώ λόγω καρτών θα λείψει ο Ντουμπιά. Ο Χατζί έχασε προπονήσεις και δίνεται ως αμφίβολος.
Με τρεις συνεχόμενες νίκες για πρώτη φορά φέτος η Λυών ξαναμπήκε σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ απέχοντας πλέον τέσσερις βαθμούς από την τρίτη Λιλ. Κόντρα στην Σοσό πάντως ήταν τυχερή καθώς η φιλοξενούμενη έχασε απίστευτες ευκαιρίες στο Ζερλάν, όμως έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό Λορίς που χάρισε με τις επεμβάσεις του το τρίποντο στους γηπεδούχους (2-1).
Οι Λυωνέ έχουν μόλις τέσσερις ισοπαλίες φέτος από το ξεκίνημα της περιόδου. Ανίσχυροι εμφανίζονται στις εξόδους τους έχοντας γνωρίσει την ήττα σε οκτώ από τις δώδεκα προηγούμενες, ενώ σε έξι από τις επτά πιο πρόσφατες εμφανίστηκε το under.
Ταφέρ και Μενσά παραμένουν τραυματίες. Λόγω καρτών δεν είναι διαθέσιμοι οι Λακαζέτ, Κονέ, Κρις.
Πιθανές ενδεκάδες
Ρεν (4-2-3-1): Costil-Theophile, Boye, Biyik, Danze-M'Vila, Tettey-Pitroipa, Feret, Kembo-Erdinc
Λυών (4-4-1-1): Lloris-Cissokho, Umtiti, Lovren, Reveillere-Bastos, Grenier, Gonalons, Kallstrom-Lisandro-Gomis
Key Stat: 6/6 GG στις τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις. 4 ματς έληξαν με 1-1 και τα άλλα δύο με 2-1.
Συμπέρασμα: Το μυαλό των παικτών της Ρεν μπορεί να βρίσκεται στον ημιτελικό κυπέλλου, όμως οφείλουν να μείνουν σε τροχιά Ευρώπης στο πρωτάθλημα για να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση αποτυχίας στην έτερη διοργάνωση. Η Λυών θέλει μόνο το τρίποντο καθώς μπορεί να προσδοκά σε απώλεια βαθμών των ομάδων που κυνηγά μιας και η Λιλ υποδέχεται λίγες ώρες νωρίτερα την Τουλούζ. Το GG είναι η λογική επιλογή στο 1,91 του William Hill.


8o σερί over εκτός η Ράγιο

4,8 γκολ σημειώνονται στις πρόσφατες εξόδους της

BET: 8o σερί over εκτός η Ράγιο Σοσιεδάδ και Ράγιο δείχνουν να έχουν χαλαρώσει στα πρόσφατα ματς με συνέπεια να έχουν άσχημα αποτελέσματα. Πλούσια σε γκολ τα εκτός έδρας ματς των Μαδριλένων, οι οποίοι σπάνια κερδίζουν στην Ανοέτα. Από το 2,075 στο 1,95 το πιθανό over.
H Σοσιεδάδ δεν είχε ιδιαίτερες ελπίδες να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στο Μπερναμπέου απέναντι σε μια Ρεάλ που προερχόταν από δύο σερί γκέλες. Οι μερένχες καθάρισαν από νωρίς την υπόθεση φτάνοντας στο 3-1 στο ημίχρονο και επικρατώντας τελικά με 5-1.
Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές οι Βάσκοι δεν έχουν καταφέρει να πάρουν ούτε ένα βαθμό. Απέναντι στην Ράγιο έχουν μία νίκη στις πέντε προηγούμενες συναντήσεις τους στη μεγάλη κατηγορία χάνοντας με 4-0 στο ματς του πρώτου γύρου. Στην Ανοέτα ωστόσο έχουν καταφέρει να κερδίσουν 8/12 φορές στις υποδοχές τους.
Για τις επόμενες εβδομάδες ο Μοντανιέ δεν υπολογίζει στη βοήθεια του Γκονζάλεζ. Ο Βέλα αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα μαζί με τον Αγκιρέτσε, ο οποίος στην Ανοέτα είναι πιο αποτελεσματικός.
Η Βαγιεκάνο είχε μέτρια απόδοση στο πρόσφατο ματς με την Βιγιαρεάλ δείχνοντας εμφανή σημάδια κόπωσης από το τρίτο ματς μέσα σε διάστημα οκτώ ημερών. Το κίτρινο υποβρύχιο επικράτησε με 0-2 χάνοντας και πέναλτι.
Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα στα έξι τελευταία ματς για την Ράγιο, η οποία ωστόσο έχει βαθμολογική άνεση. Μακριά από το Βαγιέκας έχει δεχθεί τουλάχιστον τρία γκολ σε 5/7 προηγούμενες εξόδους της. Κόντρα στην Σοσιεδάδ πάντως είναι η ίδια αυτή που βρίσκει με άνεση δίχτυα σημειώνοντας δύο το λιγότερο τέρματα σε 4/6 αναμετρήσεις τους που έχουν προηγηθεί. Αφιλόξενη έδρα η Ανοέτα για τους Μαδριλένους καθώς έχουν επικρατήσει εκεί μόνο δύο φορές σε εικοσιεννιά επισκέψεις.
Ο Σαντοβάλ είδε τον Λας να πιάνει τα γνωστά επίπεδα καλής απόδοσης κόντρα στη Βιγιαρεάλ και αναμένεται να τον διατηρήσει στην ενδεκάδα. Ο Μοβίγια επιστρέφει έχοντας πάρει ανάσες στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής.
Πιθανές ενδεκάδες
Σοσιεδάδ (4-2-3-1): Bravo-Cadamuro, Martinez, Demidov, Estrada-Aranburu, Illaramendi-Vela, Zurutuza, Prieto-Aggiretxe
Βαγιεκάνο (4-2-3-1): Robles-Casado, Labaka, Arribas, Tito-Fuego, Movilla-Lass, Michu, Armenteros-Costa
Key Stat: 7 διαδοχικά over στις εξόδους της Ράγιο, σε ματς όπου σημειώθηκαν 4,8 γκολ κατά μέσο όρο.
Συμπέρασμα: H Σοσιεδάδ καλείται να επιστρέψει στις νίκες και παράλληλα να πάρει εκδίκηση για τη βαριά ήττα του πρώτου γύρου. Η Ράγιο ξεκουράστηκε αρκετά μεσοβδόμαδα και αναμένεται να επιβάλλει και πάλι τον γνωστό γρήγορο ρυθμό της. Οι Βάσκοι έχουν προβάδισμα νίκης, όμως το over στο 1,95 (από το αρχικό 2,075) της bet365 δείχνει ακόμη καλύτερη επιλογή.

 Τράμπζονσπορ-Φενέρμπαχτσε
 
Mεγάλο ντέρμπι χωρίς πάντως ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. GG και οver έχουν προβάδισμα όπως σε όλα τα φετινά εντός των Ποντιών.

 Μπεσίκτας-Σάμσουνσπορ
 
Τα playoffs περιμένει η Μπεσίκτας η οποία παίζει ανοιχτά στα τελευταία ματς. Η Σάμσουνσπορ ψάχνει μόνο νίκη για να κάνει το θαύμα και να σωθεί. Πιθανό οver.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.