Υπάρχουν επιλογές στο σημερινό κουπόνι του Europa league.

Καλησπέρα στην παρέα.
Πολλοί με ρωτάτε γιατί δεν ανανεώθηκε το BLOG εχθές.
Τα είπαμε αυτά.
Ο σωστός ο παίχτης πρέπει να ξέρει πότε να κάνει και ρεπό απο τα πονταρίσματα,απλά οφείλω μια συγνώμη στον Nick καθώς δεν πέρασα τις προτάσεις του.

Σήμερα την παράσταση κλέβει το Europa league και πιστεύω ότι υπάρχουν επιλογές.




Σε εξαιρετική κατάσταση η Τβέντε (2,10)με συνοδεία over (1,80).

Η Σάλκε δεν έχει κερδίσει ποτέ στην Ολλανδία (0-1-3)

Σε εξαιρετική κατάσταση η Τβέντε (2,30) Με την ψυχολογία στα ύψη υποδέχεται η Τβέντε τη Σάλκε μετά το 2-6 επί της Αϊντχόφεν την προηγούμενη αγωνιστική. Με προβλήματα απουσιών και κακό κλίμα οι Γερμανοί στην Ολλανδία, εκεί όπου δεν έχουν κερδίσει ποτέ. Πτώση στον άσο στην Bet365, στο 2,30 στον William Hill.
Η Τβέντε υποχρέωσε την Αϊντχόφεν στη μεγαλύτερή της εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα και πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση πήρε το εντυπωσιακό διπλό με 2-6 και βρέθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο -1 από την κορυφή και με ένα παιχνίδι λιγότερο. Έφτασε έτσι τις πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και μέσα στο 2012 έχει απολογισμό 7-0-1 ανεξαρτήτως διοργάνωσης.
Στο πρωτάθλημα διαθέτει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα και εντός έδρας έχει απολογισμό 8-3-1, ενώ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Στεάουα με δύο νίκες με το ίδιο σκορ (1-0). Στα έξι τελευταία της εντός έδρας παιχνίδια στην Ευρώπη παραμένει αήττητη με πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Παραμένουν εκτός ο εξτρέμ Φερχούκ και ο μέσος Λάνζαατ.
Η Σάλκε ηττήθηκε με 2-1 στο Φράιμπουργκ και με μόνο μία νίκη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια (1-1-3) έμεινε στο -11 από την κορυφή, ενώ πλέον απειλείται να χάσει και την τέταρτη θέση με τη Λεβερκούζεν να βρίσκεται στο -4.
Αν και στην Ευρώπη παραμένει αήττητη εδώ και εννιά αγωνιστικές (6-3-0), στην Ολλανδία δεν έχει κερδίσει ποτέ, μετρώντας μία ισοπαλία και τρεις ήττες (0-1-3). Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, ενώ ο Φαρφάν έχει μπει σε καραντίνα λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς.
Επιπλέον εκτός θα μείνουν οι τραυματίες αμυντικοί Χέβεντες και Μετζέλντερ και ο Χούντελααρ (πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση με 6 γκολ) και είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο μέσος Τζόουνς. Στα θετικά η επιστροφή του αμυντικού Φουτς.
Key Stat: Η Τβέντε μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και μέσα στο 2012 έχει απολογισμό 7-0-1.
Συμπέρασμα: Το μομέντουμ είναι με την Τβέντε που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει σούπερ ψυχολογία. Κακό κλίμα έφεραν στη Σάλκε τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, με τους φιλοξενούμενους να ταξιδεύουν με απουσίες και να μην έχουν κερδίσει ποτέ στην Ολλανδία. Στο 2,10 από 2,50 ο άσος στην Bet365, στο 2,30 στον William Hill.




Πανίσχυρη εντός η Άλκμααρ (2,00)

Μόνο στην Τούμπα κέρδισε η Ουντινέζε στα εννιά τελευταία εκτός στην Ευρώπη (1-3-5)

Πανίσχυρη εντός η Άλκμααρ (2,15) Η Άλκμααρ παραμένει αήττητη φέτος εντός έδρας τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και κόντρα στην Ουντινέζε που χάνει μεγάλο μέρος της δύναμής της εκτός έδρας στην Ευρώπη. Στο 2,00 ο άσος.
Η Άλκμααρ επικράτησε πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ με 3-1 της Χέρακλες και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής αν και έχεις αρκετές ομάδες να την καταδιώκουν, ενώ η δεύτερη Τβέντε έχει κι ένα παιχνίδι λιγότερο.
Εντυπωσιακή είναι η πορεία της τη φετινή σεζόν, παραμένοντας μέσα σε όλους τους στόχους της. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε δίκαια την Άντερλεχτ με δύο νίκες με το ίδιο σκορ (1-0 και 0-1), ενώ στα εννιά τελευταία της παιχνίδια στη διοργάνωση παραμένει αήττητη με απολογισμό 4-5-0. Στην Ευρώπη εντός έδρας έχει να ηττηθεί εδώ και εφτά παιχνίδια (5-2-0) και στο πρωτάθλημα στο «ΑΖ Στάντιον» είναι επίσης αήττητη (10-2-0) και με την καλύτερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας.
Στα αρνητικά για τους Ολλανδούς η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, στα θετικά το ότι δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών. Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Άλκμααρ στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν under και στα τρία δεν δέχτηκε γκολ.
Η Ουντινέζε έπεσε στην τέταρτη θέση μετά την ισοπαλία 0-0 με την Αταλάντα, που ήταν το πέμπτο συνεχόμενο αήττητο παιχνίδι της σε όλες τις διοργανώσεις (2-3-0), αλλά και η τρίτη «λευκή» ισοπαλία στο διάστημα αυτό.
Οι Ιταλοί, που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν δίκαια τον ΠΑΟΚ, έχουν τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία στη διοργάνωση (1-3-0) και στα τρία από αυτά δεν δέχτηκαν γκολ. Εκτός έδρας στο πρωτάθλημα έχουν απολογισμό 3-4-5, ενώ το διπλό στην Τούμπα έβαλε ένα τέλος στο αρνητικό σερί των οκτώ ευρωπαϊκών εκτός έδρας παιχνιδιών χωρίς νίκη (0-3-5).
Η Ουντινέζε έχει ταξιδέψει δύο φορές στην Ολλανδία και έχει ισάριθμες ήττες. Παραμένουν εκτός οι μέσοι Ίσλα και Μπαντού και ο εξτρέμ Αμπντί, τιμωρημένος είναι ο επιθετικός Φαμπρίνι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ο μέσος Φερνάντες και ο εξτρέμ Τόριε. Εκτός έμεινε και ο ακραίος μπακ-χαφ Μπάστα.
Πιθανές ενδεκάδες
Άλκμααρ (4-3-3): Alvarado – Marcellis, Moisander, Viergever, Poulsen – Elm, Martens, Maher – Beerens, Altidore, Holman
Ουντινέζε (3-5-1-1): Handanovic – Benatia, Danilo, Domizzi – Pasquale, Pazienza, Asamoah, Pinzi, Armero – Floro Flores – Di Natale
Key Stat: 5-2-0 έχει εντός έδρας η Άλκμααρ στα εφτά τελευταία της εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Συμπέρασμα: Η Άλκμααρ κάνει εντυπωσιακή πορεία φέτος και παραμένει αήττητη στο γήπεδό της τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Η Ουντινέζε δυσκολεύεται εκτός έδρας και στις δύο διοργανώσεις και στην Ευρώπη έχει κερδίσει μόνο στην Τούμπα στα εννιά τελευταία εκτός έδρας (1-3-5). Στο 2,00 ο άσος.




 

1,61 το over στο Ολντ Τράφορντ στο 1,72 το goal/goal.

Μόνο την Οτελούλ έχει κερδίσει φέτος εντός η Utd στην Ευρώπη

1,77 το over στο Ολντ Τράφορντ H Γιουνάιτεντ επιδιώκει τη διάκριση στον μοναδικό θεσμό που δεν έχει κατακτήσει με τον Φέργκιουσον στον πάγκο της. Το over (1,61) δείχνει πολύ πιθανό απέναντι στο ταλαντούχο Μπιλμπάο και προτιμότερο από τον άσο καθώς οι Άγγλοι γκελάρουν συχνά φέτος στο Ολντ Τράφορντ.
Η Γιουνάιτεντ συνέχισε την εντυπωσιακή της παράδοση κόντρα στην Τότεναμ περνώντας νικηφόρα με 1-3 από το Γουάιτ Χαρτ Λέιν το απόγευμα της Κυριακής. Εξακολουθεί ωστόσο να βρίσκεται στο κυνήγι της Σίτι σε απόσταση δύο βαθμών. Μαζί με τη συμπολίτισσα είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ, διοργάνωση η οποία είναι η μοναδική που δεν έχει κατακτήσει επί θητείας Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της.
Φέτος γκελάρει συχνά στο Ολντ Τράφορντ ειδικά στην Ευρώπη. Από τις τέσσερις ομάδες που υποδέχθηκε ως τώρα εκεί κέρδισε μόνο την Οτελούλ, δεχόμενη τουλάχιστον δύο γκολ από τις τρεις υπόλοιπες.
Ο Φέργκιουσον λογικά θα κάνει αλλαγές για φρεσκάρει την ενδεκάδα όπως συνηθίζει. Ο Σμόλινγκ αναμένεται να είναι διαθέσιμος, όπως και ο Άντερσον. Δύσκολα θα προλάβουν οι Βαλέντσια και Κλέβερλι. Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.
Εξαιρετική χρονιά διανύει η Αθλέτικ η οποία βρίσκεται στην πέμπτη θέση της Πριμέρα και διεκδικεί με αξιώσεις την έξοδό της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Με δύο γκολ του Σουσαέτα από ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ κέρδισε στο βασκικό ντέρμπι την Σοσιεδάδ με 2-0, αποτέλεσμα απόλυτα δίκαιο. Ο Μπιέλσα πάντως βλέπει τους παίκτες του να εμφανίζουν σημάδια κόπωσης καθώς έχουν ιδιαίτερα επιβαρυμένο πρόγραμμα το τελευταίο διάστημα.
Οι Βάσκοι δεν τα καταφέρνουν στις επισκέψεις τους σε αγγλικό έδαφος στο οποίο δεν έχουν κερδίσει ποτέ (0-1-6). Με την Μάντσεστερ αναμετρήθηκαν το 1957 χάνοντας με 3-0 σε ένα ματς που είχε διεξαχθεί στο Μέιν Ρόουντ.
Ο Μπιέλσα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Αμορεμπιέτα, ενώ οι απουσίες των Όθιο, Γουρπέγι, Καστίγιο είναι μακροχρόνιες.
Πιθανές ενδεκάδες
Μάντσεστερ Γ (4-4-2): De Gea-Fabio, Smalling, Ferdinand, Evra-Nani, Carrick, Giggs, Park-Hernandez, Rooney
Μπιλμπάο (4-2-3-1): Iraizoz-Iraola, San Jose, Martinez, Aurtenetxe-Ιtturaspe, Herrera-Susaeta, De Marcos, Muniain-Llorente
Key Stat: 8/10 οver μετρά η Γιουνάιτεντ στους τελευταίους αγώνες της.
Συμπέρασμα: H Mάντσεστερ θέλει να φτάσει μέχρι τον τελικό στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως προέχει ο στόχος του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα ο Φέργκιουσον να κάνει συχνά αλλαγές στην ενδεκάδα. Οι Βάσκοι αγωνίζονται με θράσος σε κάθε έδρα και έχουν τα φόντα να σκοράρουν στην Αγγλία. Το over απολαμβάνει της προτίμησης της αγοράς.



 

Δύσκολα ο ΟΣΦΠ στο Χάρκοβο (2,10)στο (2,30) το over.

Οι Ουκρανοί έχουν 7-3-0 στα δέκα φετινά τους παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ

Δύσκολα ο ΟΣΦΠ στο Χάρκοβο (2,00) Την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός που δεν έχει δεχτεί γκολ στα 16/20 τελευταία του παιχνίδια. Οι Ουκρανοί σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία  και οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να συναντήσουν προβλήματα. Στο 2,00 ο άσος στην Bet365.Και το over.
Η Μέταλιστ μπήκε στις υποχρεώσεις της φουριόζα μετά τη χειμερινή διακοπή, αποκλείοντας στον προηγούμενο γύρο την Σάλτσμπουργκ με χαρακτηριστική ευκολία (0-4 εκτός, 4-1 εντός), ενώ στο πρωτάθλημα αγωνιζόμενη με αλλαγές κέρδισε 1-0 την Όμπολον με γκολ στο 95’ και βρίσκεται στην τρίτη θέση και στο -5 από την κορυφή με απολογισμό 15-5-1.
Ανεξαρτήτως διοργάνωσης δεν έχει χάσει από τις 6 Νοεμβρίου και μετά, έχοντας έκτοτε οκτώ νίκες και μία ισοπαλία με την Άλκμααρ στην Ολλανδία. Στο ρόστερ της υπάρχουν έξι Αργεντινοί και τέσσερις Βραζιλιάνοι με τον επιθετικό Κριστάλδο να αποτελεί μόνιμη απειλή για κάθε άμυνα.
Στα δέκα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος στη διοργάνωση παραμένει αήττητη με εφτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Από αυτά τα δέκα παιχνίδια τα εφτά ήταν goal-goal και άλλα τόσα ήταν over, ενώ και στις εφτά νίκες της κέρδισε με over και στις έξι από αυτές σκόραρε από τρία γκολ και πάνω!
Τα 23 γκολ που έχουν σκοράρει μέχρι τώρα αποτελούν την καλύτερη επίθεση στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ, αλλά από τα έντεκα τελευταία εντός έδρας στη διοργάνωση μόνο μία φορά κράτησαν ανέπαφη την εστία τους.
Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ταξίδεψε ο Ολυμπιακός στην Ουκρανία, καθώς μετά τη νίκη του με 0-2 επί του ΟΦΗ πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, συνεχίζοντας έτσι το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί του. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μετράει πλέον οκτώ συνεχόμενες νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ τους τελευταίους τρεις μήνες έχει απολογισμό 18-1-1 σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας ανέπαφη την εστία του στα 16/20!
Στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός διαθέτει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με τέρματα 50-14 και κόντρα σε ουκρανικές ομάδες έχει απολογισμό 1-3-3 με 1-1-2 στην Ουκρανία. Συγκριτικά με το παιχνίδι στην Κρήτη επιστρέφουν οι Τζεμπούρ, Φετφατζίδης και Φέισα και εκτός αποστολής έμειναν για διάφορους λόγους μόνο οι Κάρολ, Μόνχε, Πάντελιτς και Ντιόγκο.

Πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός (4-2-3-1)
: Μέγιερι – Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο – Μανιάτης, Ορμπάιθ – Μιραλάς, Μακούν, Φουστέρ – Τζεμπούρ

Μέταλιστ (4-2-3-1)
: Γκοριάνοφ – Βιγιάγκρα, Τορσιγκλιέρι, Γκουέγιε, Πσχενιτσνίκι – Τόρες, Ξαβιέ – Σόσα, Μπλάνκο, Τάισον – Κριστάλντο

Key Stat
: Η Μέταλιστ παραμένει αήττητη φέτος στη διοργάνωση με απολογισμό 7-3-0 και διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 23 γκολ.

Συμπέρασμα
: Το απόλυτο τεστ για την εξαιρετική άμυνα του Ολυμπιακού θα είναι το παιχνίδι στο Χάρκοβο. Οι Πειραιώτες έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους στα 16/20 τελευταία τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και προέρχονται από οκτώ σερί νίκες χωρίς να δεχτούν γκολ. Το ίδιο εντυπωσιακή είναι, όμως, και η Μέταλιστ που δεν έχει ήττα φέτος στη διοργάνωση (7-3-0) και διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας σκοράροντας κατά μέσο όρο 2,3 γκολ ανά αγώνα. Στο 2,10 ο άσος στην Bet365.



 

Άσος & οver για τη Βαλένθια (2,30)

Μόνο σε 1/12 πρόσφατα παιχνίδια της δεν δέχθηκε γκολ η Αϊντχόφεν

Άσος & οver για τη Βαλένθια (2,30) H Bαλένθια δεν δείχνει σε καλή κατάσταση ωστόσο παραμένει το μεγάλο φαβορί απέναντι στην Αϊντχόφεν που δεν έχει κερδίσει ποτέ στην Ισπανία. Το αγωνιστικό στιλ των Ολλανδών προδιαθέτει για ανοιχτό ματς. 2,30 αποδίδει ο άσος σε συνδυασμό με το over.
Μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες η Βαλένθια κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες κερδίζοντας με 0-1 στην Γρανάδα. Περισσότερο ενδιαφέρθηκε για το αποτέλεσμα παρά για το θέαμα, καθώς έχει δει Λεβάντε, Μάλαγα και Μπιλμπάο να την ακολουθούν σε απόσταση έξι βαθμών.
Δεν αδιαφορεί ωστόσο για τα ματς της Ευρώπης καθώς η διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ παραμένει στους στόχους της. Σε αυτό το θεσμό παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια. Στο Μεστάγια δεν έχει χάσει στις επτά προηγούμενες επισκέψεις ομάδων σε ευρωπαϊκούς αγώνες (5-2-0), ενώ δεν έχει χάσει ποτέ από ολλανδική ομάδα (3-5-0).
Ο Έμερι δεν έχει στη διάθεσή του τον Μπανέγα, ενώ Άλμπα και Μιγκέλ είναι αμφίβολοι. Κανάλες και Μαντούρο παραμένουν εκτός εδώ και καιρό.
Η Αϊντχόφεν δέχθηκε γερή σφαλιάρα στο ντέρμπι κορυφής με την Τβέντε χάνοντας στο Φίλιπς Στάντιον με 2-6. Παρόλα αυτά παραμένει στο κυνήγι του τίτλου καθώς απέχει ένα βαθμό από την κορυφή.
Οι Ολλανδοί είναι εξαιρετικοί στα τελευταία παιχνίδια στην Ευρώπη αγνοώντας την ήττα απέναντι στις έντεκα ομάδες που πρόσφατα έχουν αντιμετωπίσει (8-3-0). Σε ισπανικό έδαφος ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να επικρατήσουν ποτέ (0-4-7). Για ένατη φορά βρίσκονται στην φάση των 16 στο Γιουρόπα Λιγκ/ΟΥΕΦΑ και μόνο σε μία περίπτωση απέτυχαν να προκριθούν. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η αποστολή της.
Key Stat: H Aϊντχόφεν έχει σκοράρει σε 9/10 φετινά ματς στην Ευρώπη.
Συμπέρασμα: Η Βαλένθια ανέκτησε την αυτοπεποίθησή της μετά τη νίκη στη Γρανάδα. Στο Μεστάγια είναι πανίσχυρη και θα ψάξει σκορ ασφαλείας ενόψει του επαναληπτικού. Η Αϊντχόφεν πάντως δείχνει ικανή να σκοράρει απέναντί της και αυτή θα είναι και η βασική της επιδίωξη καθώς ένα γκολ θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης. Χαμηλό το 1,61 στον άσο, στο 2,30 ανεβαίνει η απόδοση αν συνδυαστεί με το over στην bet365.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.