Κατι βγαίνει απο τα σημερινά για come back.

Καθόλου καλά για να μην εκφραστώ αλλιώς τα χθεσινά σημεία μας.
Ας ελπίσουμε οτι θα διορθώσουμε σήμερα.

Οver στο Μιλάνο η Μπάρτσα (1,70)

2-2 και 2-3 τα σκορ στις φετινές αναμετρήσεις των 2 ομάδων

BET: Οver στο Μιλάνο η Μπάρτσα (1,70) H Mίλαν γνωρίζει πως για να έχει ελπίδες πρόκρισης οφείλει να κερδίσει στο Μεάτσα. Η Μπαρτσελόνα είναι ασταμάτητη στο Τσάμπιονς Λιγκ σκοράροντας με τρομερή ευχέρεια στα πρόσφατα παιχνίδια. Στο 1,70 το over.
H Mίλαν διατηρήθηκε στην κορυφή του Καμπιονάτο σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την Γιουβέντους. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο στο ντέρμπι με τη Ρόμα κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή στην επανάληψη χάρις σε δύο τέρματα του Ιμπραΐμοβιτς.
Η ιταλική ομάδα έχει αναμετρηθεί ήδη δύο φορές φέτος με την Μπαρτσελόνα αποσπώντας ισοπαλία με 2-2 στο Καμπ Νου και χάνοντας με 2-3 στο Μεάτσα. Δεν καταφέρνει να κερδίσει την Μπαρτσελόνα στις πέντε τελευταίες συναντήσεις τους έχοντας απολογισμό 0-2-3. Γενικότερα ζορίζεται ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια έχοντας τέσσερις νίκες στους δεκαπέντε προηγούμενους αγώνες της.
Το over έχει εμφανιστεί στα τέσσερα πρόσφατα ματς των Μιλανέζων στη διοργάνωση και βασικός εμπλεκόμενος σε αυτό το ζήτημα είναι ο Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός έχει σκοράρει σε πέντε από τις έξι περασμένες εμφανίσεις του στο θεσμό, ενώ στο ίδιο διάστημα μοίρασε και τρεις ασίστ.
Η κακοδαιμονία στο στρατόπεδο της γηπεδούχου δεν έχει τελειωμό φέτος. Νέο πλήγμα η απώλεια του Τιάγκο Σίλβα για τον επόμενο μήνα. Δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Τετάρτης δεν έχει και ο τιμωρημένος Φαν Μπόμελ, όπως και ο Γκατούζο που δεν έχει δηλωθεί στην λίστα της ΟΥΕΦΑ. Ζέεντορφ, Ακουιλάνι, Μπόατενγκ επιστρέφουν στην αποστολή, αλλά εκτός παραμένουν οι Πάτο, Φλαμινί, Αμπατέ, Μέρκελ, Στράσερ.
Άνετο ήταν το πέρασμα της Μπαρτσελόνα από την Μαγιόρκα με 0-2, αποτέλεσμα που την διατήρησε στο -6 από τη Ρεάλ. Οι Καταλανοί έφτασαν έτσι στις εννιά διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας τουλάχιστον δύο φορές σε όλα τα ματς που προηγήθηκαν.
Τελευταία φορά που η Μπάρτσα έχασε σε νοκ άουτ αναμέτρηση ήταν από ιταλική ομάδα, όταν το 2010 η Ίντερ την απέκλεισε με νίκη 3-1 στο Σαν Σίρο και ήττα 1-0 στο Καμπ Νου. Έκτοτε, έχει πετύχει 60 γκολ σε 21 ματς χάνοντας μόνο ένα από αυτά. Επτά διαδοχικές νίκες μετρά στη διοργάνωση, στις οποίες κατάφερε πάντα να έχει προβάδισμα από το ημίχρονο. Στους πέντε τελευταίους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ οι μπλαουγκράνα μπόρεσαν να σημειώσουν τουλάχιστον τρία τέρματα.
Στη λίστα των τραυματιών Βίγια, Φοντάς, Αφελάι προστέθηκε και το όνομα του Αντριάνο. Εκτός και ο Αμπιντάλ που προσεχώς θα υποβληθεί σε επέμβαση στο συκώτι. Ο Γκουαρντιόλα είτε θα χρησιμοποιήσει τον Πουγιόλ σε θέση αριστερού μπακ είτε θα αλλάξει το σχήμα σε 3-4-3.
Πιθανές ενδεκάδες
Μίλαν (4-3-1-2): Abbiati-Bonera, Nesta, Mexes, Antonini-Aquilani, Ambrosini, Nocerino-Boateng-Ibrahimovic, Robinho
Μπαρτσελόνα (4-3-3): Valdes-Dani Alves, Mascherano, Pique, Puyol-Xavi, Busquets, Iniesta-Cesc, Messi, Sanchez
Key Stat: Over σε 8/9 προηγούμενα ματς της Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Συμπέρασμα: Η Μίλαν θα κάνει τα πάντα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο θα της δώσει το δικαίωμα να ελπίζει σε πρόκριση. Η Μπαρτσελόνα δείχνει ασταμάτητη επιθετικά, ωστόσο σταθερά αντιμετωπίζει φέτος προβλήματα στην άμυνα. Το over στο 1,70 της bet365 δείχνει πολύ κοντά στην επιβεβαίωση.


  1,83 η νίκη της Μπάγερν.


4,00 η νίκη της Μπάγερν στο γκολ Η Μαρσέιγ βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα έχοντας μόνο μία ισοπαλία στα οκτώ τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (0-1-7). Η Μπάγερν ταξιδεύει με ψυχολογία μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα. 1,83 το διπλό.
Η Μαρσέιγ πραγματοποίησε άλλη μία μέτρια εμφάνιση στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Νις, όπου προηγήθηκε στο 56’ και ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο 76’ με πέναλτι, παίζοντας σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Οι μνήμες από τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Κεβιγί με 3-2 στην παράταση είναι νωπές και οι Μασσαλοί ψάχνουν αντίδραση κόντρα στην Μπάγερν, αν και η φόρμα τους δεν είναι σύμμαχος.
Ανεξαρτήτως διοργάνωσης η Μαρσέιγ κέρδισε μόνο την Ίντερ εντός έδρας και μια ερασιτεχνική ομάδα εκτός έδρας στο κύπελλο στα 12 τελευταία της παιχνίδια (2-3-7), με την ισοπαλία με τη Νις να διακόπτει αρνητικό σερί εφτά συνεχόμενων ηττών. Πολύ δύσκολα πλέον θα προλάβει τις ευρωπαϊκές θέσεις και οι εναπομείναντες στόχοι της είναι η πρόκριση στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ και ο τελικός του Λιγκ Καπ με τη Λυών στις 14 Απριλίου.
Εντός έδρας στο πρωτάθλημα έχει ρεκόρ 6-6-3 ενώ φέτος στο Βελοντρόμ έχει χάσει πέντε φορές σε όλες τις διοργανώσεις και όλες ήταν με ένα γκολ διαφορά. Οι Μασσαλοί έχουν μόνο no-goal στα οκτώ τελευταία τους παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ και μόνο νίκες υποδεχόμενοι Γερμανούς (3-0-0).
Σημαντικότατες οι απουσίες του τιμωρημένου αρχηγού Μανταντά (τερματοφύλακας) και του στόπερ Ντιαβαρά που υπέστη ρήξη χιαστών ενώ αμφίβολος είναι ο σκόρερ Ρεμί. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία γκολ της Μαρσέιγ στο Τσάμπιονς Λιγκ σημειώθηκαν στο τελευταίο πεντάλεπτο των αγώνων της.
Με τον Χάικνες να κάνει και rotation (Γκόμεζ και Μίλερ ξεκίνησαν από τον πάγκο), η Μπάγερν δυσκολεύτηκε αλλά τελικά κέρδισε με 2-1 και το Αννόβερο και διατηρήθηκε στο -5 από την Ντόρτμουντ στην κούρσα του πρωταθλήματος.
Οι Βαυαροί έχουν βρει τα πατήματά τους ξανά και στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια έχουν τέσσερις νίκες (οι τρεις εντυπωσιακές με 7-1 επί της Χόφενχαϊμ, 7-0 επί της Βασιλείας και 0-6 στο Βερολίνο κόντρα στη Χέρτα) και την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου επί της Γκλάντμπαχ στα πέναλτι. Στο πρωτάθλημα διαθέτουν την καλύτερη επίθεση και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (66-18 τα γκολ), αλλά εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις έχουν μόνο δύο νίκες στα οκτώ τελευταία (2-3-3).
Νέα προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν, με τον Βαν Μπούιτεν να παραμένει εδώ και καιρό εκτός, ενώ ο Σβαϊνστάιγκερ που επίσης προέρχεται από τραυματισμό ταξίδεψε στη Γαλλία αλλά είναι αμφίβολος και ο Χάικνες θα αποφασίσει για τη συμμετοχή του λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Ο Γκόμεζ που θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα έχει σκοράρει 18 γκολ στα 13 τελευταία παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, σκοράροντας δύο χατ-τρικ κι ένα καρέ!
Η Μπάγερν έχει ταξιδέψει 13 φορές στη Γαλλία κι έχει απολογισμό 4-4-5, αλλά έχει ηττηθεί μόνο μία φορά στα έξι πιο πρόσφατα. Τα έξι τελευταία εκτός έδρας των Βαυαρών στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν όλα under.
Πιθανές ενδεκάδες
Μαρσέιγ (4-2-3-1): Bracigliano – Morel, N’ Koulou, Fanni, Azpilicueta – Mbia, Diarra – Ayew, Valbuena, Amalfitano – Brandao (ή Remy)
Μπάγερν (4-2-3-1): Neuer – Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba – Luiz Gustavo, Kroos – Robben, T. Muller, Ribery – Gomez
Key Stat: Η Μαρσέιγ έχει 0-1-7 στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.
Συμπέρασμα: Σημαντικές απουσίες και παρατεταμένο ντεφορμάρισμα για την Μαρσέιγ, τη στιγμή που η Μπάγερν ταξιδεύει με ψυχολογία μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα κι έχει και το κίνητρο της διεξαγωγής του τελικού στην έδρα της. 
 
 

Άσος & οver για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Καλύτερη επίθεση της Λιγκ 1

Άσος & οver για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ H Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θέλει τη νίκη για να περάσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην ουραγό της κατηγορίας. Ως κάτοχος του Λιγκ Τρόφι ταξιδεύει η Τσέστερφιλντ, αλλά εκτός έδρας στη Λιγκ 1 απογοητεύει. Στο 2,20 o άσος σε συνδυασμό με over.
H Σέφιλντ δεν έδωσε αγώνα πρωταθλήματος το σαββατοκύριακο. Την περασμένη αγωνιστική πέρασε με επιβλητικό τρόπο από την έδρα της Νοτς Κάουντι με 2-5 παίρνοντας προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων από το ημίχρονο.
Διατηρήθηκε έτσι αήττητη για τέταρτη αγωνιστική και επιδιώκει μια ακόμη νίκη έτσι ώστε να περάσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας που δίνει απευθείας εισιτήριο για την Τσάμπιονσιπ. Ασταμάτητη είναι επιθετικά με 73 γκολ ήδη, επίδοση καλύτερη της κατηγορίας. Στηριζόμενη στην επίθεσή της έχει καταφέρει να πετύχει 13/19 νίκες μπροστά στο κοινό της μετρώντας 15/19 over.
Η Τσέστερφιλντ όπως όλα δείχνουν κατά πάσα πιθανότητα θα αποχαιρετήσει την κατηγορία, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να επικρατήσει στον τελικό του Λιγκ Τρόφι με 2-0 επί της Σουίντον. Δύσκολα πάντως θα πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Σέφιλντ, έχοντας εναντίον της και την παράδοση που θέλει 6/10 ομάδες που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο να χάνουν στο ματς που ακολούθησε.
Εκτός έδρας σκοράρει με μεγαλύτερη ευχέρεια, αλλά αυτό δεν έχει καταφέρει να το συνδυάσει με θετικά αποτελέσματα. Έχει τη χειρότερη επίδοση σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που αγωνίζονται μακριά από το γήπεδό τους μαζεύοντας δώδεκα βαθμούς με μόνο δύο νίκες από την αρχή της περιόδου (2-6-11). Το over έχει εμφανιστεί σε 12/19 φετινά της ταξίδια.
Ρίντχολ και Τρότμαν είναι διαθέσιμοι σε σχέση με το ματς του Λιγκ Τρόφι.
Key Stat: 11/13 εντός έδρας νίκες της Σέφιλντ συνδυάστηκαν με over.
Συμπέρασμα: Η Σέφιλντ δε θέλει να χάσει την ευκαιρία να βρεθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Έδρα και φόρμα είναι στο πλευρό της, με την Τσέστερφιλντ να έχει μεν καλή ψυχολογία, αλλά να απογοητεύει φέτος εκτός έδρας. Στο 1,44 ο άσος, στο 2,20 συνδυασμένος με το over στον William Hill.

Aξίζει το GG (1,95) της Ινβερνές

Σκόραρε και στις 7 πρόσφατες υποδοχές της Σεντ Τζόνστον

Aξίζει το GG (1,95) της Ινβερνές Την καλή της παράδοση κόντρα στην Σεντ Τζόνστον θέλει να διατηρήσει η Ινβερνές, ωστόσο η φιλοξενούμενη δείχνει να βρίσκεται σε άριστη φόρμα. Υψηλή η τιμή του GG (1,95) στον William Hill.
Στις νίκες μετά από έξι ματς κατάφερε να επιστρέψει η Ινβερνές επικρατώντας με 0-1 στο Πίτοντρι επί της Αμπερντίν. Με γκολ του Τέιντ μόλις στο δέκατο λεπτό πήρε προβάδισμα στο σκορ και μπόρεσε να το διατηρήσει μέχρι το φινάλε παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε στο τελευταίο ημίωρο με αριθμητικό μειονέκτημα.
Μέτρια η φετινή της πορεία στο πρωτάθλημα η οποία την βρίσκει για την ώρα στη δέκατη θέση της βαθμολογίας. Μόλις τέσσερις νίκες έχει σε δεκατέσσερα εντός έδρας παιχνίδια, πληρώνοντας συχνά τα αμυντικά της λάθη. Με 50 γκολ παθητικό έχει την τρίτη χειρότερη επίδοση της κατηγορίας.
Τιμωρημένος στο ματς της Τετάρτης ο Μίκινγκς, ενώ Σίνι και Χογκ μακροχρόνια απουσιάζουν. Ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα πως το 30% των μετοχών της πέρασε στα χέρια ομίλου επιχειρηματιών εκτός χώρας.
Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται η Σεντ Τζόνστον η οποία έχει βρεθεί στην πέμπτη θέση και αν δεν ηττηθεί στο Καλιντόνιαν θα προσπεράσει την τέταρτη Νταντί Γιουνάιτεντ. Κόντρα στην Χαρτς βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίωρο, όμως έδειξε αποφασισμένη να ανατρέψει την κατάσταση και τα κατάφερε επικρατώντας με 2-1. Σκόρερ του νικητήριου τέρματος ο Σαντάθα, ο οποίος βρήκε δίχτυα για δεύτερη σερί αγωνιστική.
Παρέμεινε έτσι αήττητη για πέμπτο κατά σειρά παιχνίδι μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Εξαιρετική είναι εκτός έδρας έχοντας χάσει μόλις δύο αγώνες από το ξεκίνημα της περιόδου (7-6-2). Στις επισκέψεις στην Ινβερνές δέχεται εύκολα γκολ με αποτέλεσμα να έχει φύγει νικήτρια μόνο σε μια από τις έξι τελευταίες (1-1-5).
Εξαιρετικά αμφίβολος ο Μάρεϊ Ντέιβιντσον που χτύπησε στο παιχννίδι με την Χαρτς και λογικά θα προφυλαχθεί. Διαθέσιμος ο Κάλουμ Ντέιβιντσον που έχασε το πρόσφατο ματς. Επέστρεψε από το προολυμπιακό τουρνουά ο Χάμπερ.
Key Stat: Mόνο σε δύο φετινά εντός έδρας ματς δεν δέχθηκε γκολ η Ινβερνές.
Συμπέρασμα: H Iνβερνές έδειξε επιτέλους βελτίωση φτάνοντας στη νίκη κόντρα στην Αμπερντίν. Πάντα σκοράρει κόντρα στην Σεντ Τζόνστον στο Καλιντόνιαν και κάτι ανάλογο θα επιδιώξει και αυτή την φορά. Η φιλοξενούμενη πάντως είναι σε τρομερή φόρμα και εκτός έδρας αγωνίζεται πολύ καλύτερα. Αξίζει το ρίσκο στο GG στο 1,95 του William Hill.

Σκοράρουν Μοντερέι-Πούμας (2,00)

Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν τη διάκριση στο CAF Champions League

Σκοράρουν Μοντερέι-Πούμας (2,00) Την άσχημη πορεία της στην Κλαουσούρα του Μεξικού θέλει να διασκεδάσει στο Κονκατσάμπιονς της Αμερικής η Πούμας και κατεβαίνει αποφασισμένη για θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Μοντερέι. Σε τρελή φόρμα οι γηπεδούχοι, κερδίζουν, αλλά όχι χωρίς να δεχθούν γκολ, στο 2,00 το GG.

Διοργάνωση χωρίς αίγλη μοιάζει το Concachampions της Αμερικής, όπου διαγωνίζονται ομάδες από τη Βόρειο και την Κεντρική Αμερική, κάτι αντίστοιχο του Λιμπερταδόρες αλλά σε πιο μικρή μορφή. Εκεί έχουμε φτάσει πλέον στα ημιτελικά, όπου τρεις ομάδες του Μεξικού και μία από το MLS θα διαγωνιστούν για τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Στο δεύτερο ημιτελικό έχουμε τον αναγκαστικό μεξικανικό εμφύλιο ανάμεσα σε Μοντερέι και Πούμας, δύο ομάδες που διανύουν διαφορετικές πορείες στην Κλαουσούρα του Μεξικού. Η Μοντερέι μπορεί στο Απερτούρα να έκανε μια μέτρια πορεία τερματίζοντας 11η εκτός πλέι οφ, όμως στην Κλαουσούρα τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα και με απολογισμό 6-4-2, η ομάδα είναι στην 4η θέση πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος και λογικά κλειδώνει τα πλέι οφ. Όσον αφορά το Concachampions, το ταξίδι άρχισε από τον Δ όμιλο όπου μπορεί στην αρχή η Μοντερέι να είχε δύο ήττες σε τρία ματς, όμως με 3/3 στο δεύτερο γύρο πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά. Εκεί αντιμετώπισε μια άλλη μεξικανική ομάδα, τη Μονάρκας, την οποία και απέκλεισε με δύο νίκες (3-1 εκτός και 4-1 εντός).

Εντός έδρας στο πρωτάθλημα η Μοντερέι έχει τον καλύτερο απολογισμό της κατηγορίας με 5-1-0 και τέρματα 16-3, ενώ στο Concachampions έρχεται από τρία συνεχόμενα over και GG και 4/5 GG, μετά τα αρχίκα τρία NG που είχε στον όμιλο. Στο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο επικράτησε με 4-0 της Τέκος, πριν από αυτό το ματς μετρούσε πέντε σερί GG.

Η Πούμας από την άλλη πέρσι έμεινε εκτός πλέι οφ για ένα βαθμό, ενώ φέτος δείχνει πως δεν θα καταφέρει καν να πλησιάσει τόσο, αφού με απολογισμό 2-5-5 βρίσκεται στην 14η θέση, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος. Αν και πέρσι είχε εκμεταλλευτεί αρκετά την έδρα της, φέτος το 1-3-2 που έχει την αφήνει λογικά εκτός πλέι οφ, εκτός κι αν κάνει ένα φοβερό ντεμαράζ τώρα στο τέλος, κάτι που δεν φαίνεται από την αγωνιστική συμπεριφορά που δείχνει. Αντίθετα στο Concachampions τα πηγαίνει μία χαρά ως τώρα, αφού ενώ ξεκίνησε με μία ισοπαλία και μία ήττα στον τρίτο όμιλο, κατάφερε με απολογισμό 3-1-0 στη συνέχεια να περάσει στα προημιτελικά. Εκεί έχασε το πρώτο ματς από την Μεταπάν του Ελ Σαλβαδόρ με 2-1, όμως στον επαναληπτικό στην έδρα της έκανε απίστευτο πάρτι, κερδίζοντας με 8-0 και περνόντας στα ημιτελικά.

Από τα τέσσερα ματς που έχει παίξει ως τώρα η Πούμας στο Concachampions, τα δύο έχουν έρθει GG, ενώ στο πρωτάθλημα μετράει πέντε αμφίσκορα στα τελευταία οκτώ ανεξαρτήτως έδρας. Εκτός έχει σκοράρει σε πέντε από τα έξι παιχνίδια που έχει δώσει, έχοντας 4/6 GG.

Key Stat: Η ευκολία με την οποία σκοράρει εκτός η Πούμας και το φετινό παιχνίδι των δύο ομάδων στην ίδια έδρα, όπου τελείωσε με 1-1.

Συμπέρασμα: Η Μοντερέι μοιάζει αρκετά φορμαρισμένη και έχει τον πρώτο λόγο, όμως για την Πούμας το Concachampions είναι η ευκαιρία να γνωρίσει την εξιλέωση για τη φετινή μέτρια χρονιά στην Κλαουσούρα. Οι γηπεδούχοι λογικά κερδίζουν, όμως όχι χωρίς να δεχθούν γκολ, με το αμφίσκορο να πληρώνει 2,00 στην Bet365.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.