Champions league σήμερα.

Ανοίγει νωρίς το σκορ η Ρεάλ

Και στα 3 εντός των ομίλων σκόραρε πριν το 25ο λεπτό

Ανοίγει νωρίς το σκορ η Ρεάλ H Ρεάλ χρειάζεται απλά τη νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όμως αναμένεται να κυριαρχήσει επί της ΤΣΣΚΑ. Τραγικές τιμές σε άσο, χάντικαπ και over με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο ενδεχόμενο να σημειώσουν γρήγορο γκολ οι Μαδριλένοι κάτι που πέτυχαν και στα 3 εντός των ομίλων.
Η Ρεάλ έδειχνε να έχει καθαρίσει την πρόκριση μέσα στην Μόσχα, όμως το γκολ του Βέρνμλουμ στις καθυστερήσεις, έδωσε νέο ενδιαφέρον στον επαναληπτικό.
Οι Μαδριλένοι προέρχονται από νίκη στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν επί της Μπέτις σε ένα ματς όπου βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, όμως κατάφεραν να επικρατήσουν χάρις σε δύο γκολ του Ρονάλντο (2-3 τελικό). Διατηρήθηκαν έτσι σε απόσταση δέκα βαθμών από την Μπαρτσελόνα και όλα δείχνουν πως θα κατακτήσουν τον τίτλο μετά από τέσσερα χρόνια.
Οι μερένχες έχουν προκριθεί για 15η συνεχόμενη φορά σε νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που δεν έχει κάνει άλλη ομάδα. Στη φάση των ομίλων είχαν το απόλυτο των βαθμών με συντελεστή τερμάτων +17, ενώ στα είκοσι τελευταία ματς σε αυτή την διοργάνωση μετρούν μόνο μία ήττα.
Οι γηπεδούχοι δεν έχουν δεχθεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο των 21 προηγούμενων αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίθετα και τα τρία τέρματα που έχουν δεχθεί φέτος στη διοργάνωση έχουν επιτευχθεί στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο Μπερναμπέου σε ένα μόνο από τα εννιά περασμένα παιχνίδια δεν πήραν τους τρεις βαθμούς.
Με τον Μουρίνιο προπονητή έχει δεχθεί γκολ σε 6/19 παιχνίδια στην Ευρώπη. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει χάσει μόνο σε 3/32 τελευταία ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, με όλες τις ήττες να είναι απέναντι στην Μπαρτσελόνα.
Η Ρεάλ δε θα έχει λογικά στη διάθεσή της Ντι Μαρία και Κοεντράο. Ο Μπενζεμά αγωνίστηκε για λίγα λεπτά κόντρα στην Μπέτις και λογικά θα ξεκινήσει από τον πάγκο. Ο Κακά είναι σε αρκετά καλή κατάσταση προσφάτως και ίσως κλέψει τη θέση του Καγεχόν στην ενδεκάδα.
Το 1-1 του πρώτου αγώνα σίγουρα δεν δίνει πολλές ελπίδες στην ΤΣΣΚΑ, αλλά αν αναλογιστεί κανείς πως προερχόταν από μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας τότε κρίνεται ως ικανοποιητικό. Οι Μοσχοβίτες πάντως ούτε στα δύο επόμενα ματς μπόρεσαν να κερδίσουν αυτή τη φορά εντός των συνόρων μένοντας σε ισάριθμες ισοπαλίες.
Η παράδοση κόντρα σε ισπανικές ομάδες ωστόσο είναι με το πλευρό τους, καθώς δεν έχουν ηττηθεί σε τέσσερις αναμετρήσεις (3-1-0). Μάλιστα στις πιο πρόσφατες επισκέψεις στην Ιβηρική χερσόνησο κέρδισαν Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα, με τη νίκη επί των Ανδαλουσιάνων να συνοδεύεται με πρόκριση στην οκτάδα του θεσμού το 2010.
Οι Ρώσοι δεν έχουν γνωρίσει ακόμη την ήττα μακριά από το Λουζνίκι φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας ως τώρα δύο ισοπαλίες και μια νίκη. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα αγωνιστούν στο Μπερναμπέου με αμυντικές βλέψεις και στόχο να χτυπήσουν στην κόντρα με τον Ντουμπιά που έχει σημειώσει το 50% των φετινών γκολ της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ (5 από τα 10).
Πιθανές ενδεκάδες
Ρεάλ (4-2-3-1): Casillas-Pepe, Ramos, Marcelo, Arbeloa-Khedira, Alonso-Ronaldo, Ozil, Kaka-Higuain
ΤΣΣΚΑ (4-5-1): Chepchugov-Ignashvich-Al.Berezutski, Vas. Berezutski, Schennikov- Wernbloom, Dzagoec, Musa, Tosic, Honda-Doumbia
Key Stat: Η Ρεάλ έχει ανοίξει το σκορ πριν το 25ο λεπτό και στα 3 φετινά εντός έδρας ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Συμπέρασμα: Το 1-1 του πρώτου αγώνα χρίζει ως απόλυτο φαβορί για την πρόκριση τη Ρεάλ. Οι αποδόσεις πάντως υπέρ των Μαδριλένων κινούνται σε τιμές ασύμφορες για στοιχηματισμό. Μοναδική επιλογή σε αξιόλογη απόδοση των ενδεχόμενο να σκοράρουν οι γηπεδούχοι πριν το 25ο λεπτό (1,83/bet365), κάτι που έκαναν και στα τρία εντός έδρας ματς των ομίλων.Επίσης αρκετές πιθανότητες έχουν το over 3.5 goals και over 4.5 goals.Ενώ στα ειδικά στοιχήματα το να σκοράρει 3 ή περισσότερα γκολ ο Κριαστιάνο Ρονάλντο πληρώνει 3.20.

Με το over στο Τσέλσι-Νάπολι

Σκοράρουν με άνεση στο Τσάμπιονς Λιγκ αμφότερες

Με το over στο Τσέλσι-Νάπολι To 3-1 του πρώτου αγώνα αναγκάζει την Τσέλσι να ανοιχτεί ψάχνοντας δύο τουλάχιστον γκολ. Η Νάπολι από την πλευρά της έχει τα φόντα να σκοράρει στο Στάμφορντ Μπριτζ με την ποιοτική τριάδα που έχει στην επίθεση. Στο 1,675 το over, με την bet365 να προσφέρει ένα δωρεάν Στοίχημα σε Εξέλιξη στον αγώνα.
Η Τσέλσι κατάφερε να προηγηθεί με 0-1 στο Σαν Πάολο με γκολ του Μάτα, όμως στη συνέχεια δέχθηκε τρία γκολ από τους Λαβέτσι (2) και Καβάνι με αποτέλεσμα να έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο στον επαναληπτικό. Πάντως έδειξε ικανή να σκοράρει και άλλα γκολ δημιουργώντας πάρα πολλές ευκαιρίες κόντρα στην προβληματική άμυνα των Ναπολιτάνων.
Η κύρια αλλαγή που θα υπάρχει στους Λονδρέζους σε σχέση με το πρώτο ματς θα βρίσκεται στον πάγκο, καθώς ο Βίλας-Μπόας έχει απομακρυνθεί με τον Ντι Ματέο να αναλαμβάνει τη θέση του. Με τον Ιταλό να την καθοδηγεί κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο κύπελλο επί της Μπέρμιγχαμ και να κερδίσει την Στόουκ στο πρωτάθλημα, όμως σε κανένα από τα δύο ματς δεν έπεισε με την απόδοσή της.
Οι "Μπλε" κατάφεραν να κερδίσουν μόνο τρία από τα επτά φετινά ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, παρά το γεγονός ότι σε όλα προηγήθηκαν. Στο Στάμφορντ Μπριτζ κέρδισαν και τα τρία παιχνίδια σκοράροντας συνολικά δέκα τέρματα. Ωστόσο, δεν έχουν καταφέρει να βρουν δίχτυα σε τρία περασμένα εντός έδρας σε νοκ άου φάση της διοργάνωσης.
Οι γηπεδούχοι δε θα έχουν στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μεϊρέλες. Ο Τόρες ξεκουράστηκε κόντρα στην Στόουκ και διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα μαζί με τον Ντρογκμπά. Στάριτζ και Μάτα θα είναι τα άλλα δύο πρόσωπα στην επίθεση.
Η Νάπολι ταξίδεψε στην Αγγλία σε άριστη ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση μετά τα τελευταία της.Την Παρασκευή όλοι περίμεναν πως οι παρτενοπέι θα έκαναν συντήρηση δυνάμεων κόντρα στην Κάλιαρι, αλλά αυτοί προτίμησαν να τρομάξουν την Τσέλσι κερδίζοντας με το επιβλητικό 6-3 την Κάλιαρι.
Έφτασαν έτσι στις έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και ξαναμπήκαν γερά στο κόλπο της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου εκμεταλλευόμενοι τις γκέλες των Λάτσιο και Ουντινέζε.
Οι Ιταλοί παίζουν με το ιδιόρρυθμο σχήμα των τριών αμυντικών με το οποίο η άμυνά τους συχνά είναι ευάλωτη, αλλά κατορθώνουν να παίρνουν τα θετικά αποτελέσματα χάρις στην τρομερή επιθετική τριάδα των Χάμσικ, Λαβέτσι, Καβάνι. Ο Ουρουγουανός έχει μάλιστα συμμετοχή σε 7/13 γκολ της Νάπολι φέτος στο Τσάμπιον Λιγκ (5 γκολ, 2 ασίστ).
Η ενδεκάδα την Νάπολι είναι η επιθυμητή από πλευράς Ματσάρι, μόνο που ο ίδιος δε θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας καθώς είναι τιμωρημένος.
Πιθανές ενδεκάδες
Τσέλσι (4-3-3): Cech-Ivanovic, Terry, Cahill, Cole-Ramires, Lampard, Essien- Torres/Drogba, Sturridge, Mata
Νάπολι (3-4-2-1): De Sanctis-Campagnaro, Cannavaro, Aronica-Gargano, Inler, Maggio, Zuniga/Dossena-Hamsik, Lavezzi-Cavani
Key Stat: Τσέλσι και Νάπολι έχουν σκοράρει σε όλα τα φετινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.
Συμπέρασμα: Η Τσέλσι ουσιαστικά κυνηγάει το 2-0, όμως το εκτός έδρας γκολ της δίνει το δικαίωμα να ανοιχτεί από νωρίς καθώς ακόμη και αν δεχθεί τέρμα μπορεί να ελπίζει στη συνέχεια σε παράταση. Η Νάπολι γνωρίζει πως δύσκολα θα διατηρήσει ανέπαφη την εστία της και θα ψάξει ένα γκολ που θα διευκολύνει το έργο της. Φάσεις εκατέρωθεν αναμένονται στις δύο εστίες με το over στο 1,675 της bet365 να δείχνει λογική επιλογή.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.