Τα παιχνίδια του Champions league κλέβουν την παράσταση.

Οver στο Λονδίνο η Μίλαν (1,83)

Θαύμα ψάχνει η Άρσεναλ μετά το 4-0 του 1ου αγώνα

BET: Οver στο Λονδίνο η Μίλαν (1,83) To 4-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην Άρσεναλ για να ελπίζει σε πρόκριση, όμως θα ψάξει τουλάχιστον τη νίκη μπροστά στο κοινό της. Με άνεση ταξιδεύουν οι Μιλανέζοι στοχεύοντας στο γκολ που θα κάνει ακόμη ευκολότερο το έργο τους. Επιλογή το over στο 1,83.
Η Άρσεναλ υπέστη την βαρύτερη ήττα σε ματς της Ευρώπης με τον Βενγκέρ στον πάγκο της χάνοντας στο Μιλάνο με 4-0. Δύο γκολ πέτυχε ο Ρομπίνιο και από ένα οι Ιμπραΐμοβιτς και Μπόατενγκ δίνοντας σαφές προβάδισμα πρόκρισης στη Μίλαν.
Οι Λονδρέζοι αντέδρασαν άψογα πάντως μετά από αυτό το ματς κερδίζοντας Τότεναμ και Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ. Κόντρα στους συμπολίτες το τελικό 5-2 ήταν απολύτως δίκαιο, αλλά το 1-2 μέσα στο Άνφιλντ είναι μαγική εικόνα καθώς η Λίβερπουλ κυριάρχησε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Ο Φαν Πέρσι την τιμώρησε σκοράροντας το καθοριστικό γκολ λίγο πριν το φινάλε.
Νέο πρόβλημα για τον Βενγκέρ ο τραυματισμός του Αρτέτα ο οποίος υπέστη διάσειση στο ματς του Άνφιλντ. Ο Ντιαμπί που τον αντικατέστησε επιστρέφοντας μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στη δράση τραυματίστηκε επίσης. Ράμσι, Μπεναγιούν δεν αναμένεται να δώσουν το παρών, ενώ αμφίβολος είναι ο Γκιμπς.
Έχοντας σε τρομερή βραδιά τον Ιμπραΐμοβιτς που σημείωσε χατ τρικ η Μίλαν κατάφερε να περάσει με χαρακτηριστική άνεση από το Παλέρμο με 0-4. Οι ροσονέρι πλέον βρίσκονται μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας αν και η Γιουβέντους ακολουθεί σε απόσταση τριών βαθμών έχοντας και ματς λιγότερο.
Οι Ιταλοί αποκλείστηκαν σε αυτή τη φάση του θεσμού από αγγλικές ομάδες σε 3/4 προηγούμενες σεζόν. Πάντως δύσκολα θα αποτύχουν και φέτος καθώς ποτέ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ ομάδα δεν ανέτρεψε το 4-0 του πρώτου αγώνα. Οι Μιλανέζοι βέβαια έχουν κατά νου την ζημιά που είχαν πάθει από τη Λα Κορούνια το 2004 όταν οι Γαλιθιάνοι είχαν ανατρέψει το 4-1 του Μεάτσα επικρατώντας με 4-0 στο Ριαθόρ.
Ο Αλέγκρι έχει αρκετά προβλήματα να διαχειριστεί. Ζέεντορφ, Μπόατενγκ δεν έχουν αγωνιστεί μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου, ενώ Πάτο και Λόπεζ έχασαν τη σαββατιάτικη αναμέτρηση στη Σικελία. Τιμωρημένος είναι ο Αμπροζίνι, ενώ ο Φλαμινί δε θα αγωνιστεί παρά το γεγονός ότι επέστρεψε μεσοβδόμαδα στις προπονήσεις.
Πιθανές ενδεκάδες
Άρσεναλ (4-2-3-1): Szczesney-Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs-Rosicky, Song- Walcott, Gervinho, Chamberlain-Van Persie
Μίλαν (4-1-3-2): Abbiati-Abate, Mexes, Silva,Antonini-Van Bommel-Muntari, Nocerino, Emanuelson- Ibrahimovic, Robinho
Key Stat: Αήττητη στα 13 τελευταία εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς η Άρσεναλ.
Συμπέρασμα: H Άρσεναλ καλείται να κυνηγήσει το θαύμα γνωρίζοντας πως οι πιθανότητές της είναι ελάχιστες. Οφείλει να μπει δυνατά στον αγώνα και να ανοίξει νωρίς το σκορ αν θέλει να αυξήσει τις ελπίδες της. Η Μίλαν θα ψάξει το εκτός έδρας γκολ που θα κάνει σχεδόν αδύνατο το έργο των Λονδρέζων στη συνέχεια. Ικανοποιητικό το over στο 1,83 .


Γκολ εκατέρωθεν στη Λισαβόνα(1,91)

Δέχεται με ευκολία το γκολ φέτος η γηπεδούχος

ΒΕΤ:Γκολ εκατέρωθεν στη Λισαβόνα(1,91) To 3-2 του πρώτου αγώνα  κάνει τον επαναληπτικό στη Λισαβόνα εξαιρετικά απρόβλεπτο. Η Μπενφίκα στο Ντα Λουζ είναι πανίσχυρη, όμως οι Ρώσοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και μπορούν να πλήξουν την άμυνά της. Πιθανό το αμφίπλευρο σκοράρισμα (1,91).
Η Μπενφίκα δεν τα κατάφερε στο πρώτο ματς στην Αγία Πετρούπολη χάνοντας με 3-2, όμως τα εκτός έδρας γκολ της δίνουν το δικαίωμα να ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση. Πάντως δεν δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Μετά από αυτό το παιχνίδι δεν κατάφερε να πετύχει νίκη έχοντας απολογισμό 0-1-2. Στο ντέρμπι κορυφής με την Πόρτο έχασε με 2-3, αποτέλεσμα που την έριξε από την πρώτη θέση, ενώ παράλληλα έδωσε στους Δράκους και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας καθώς στο ματς του πρώτου γύρου το σκορ ήταν 2-2.
Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για τους Αετούς, οι οποίοι είχαν μόλις μία σε τριάντα τέσσερα ματς που είχαν προηγηθεί στη σεζόν. Πρόβλημα αντιμετωπίζουν σταθερά στην άμυνα ειδικά στο πρωτάθλημα καθώς έχουν δεχθεί γκολ σε 15/21 αγωνιστικές.
Ο Τζαλό χτύπησε στο γόνατο στην προπόνηση του Σαββάτου και θα μείνει εκτός. Γκαράι και Αϊμάρ έφυγαν με τραυματισμούς από το ντέρμπι με την δεύτερο να λείπει ούτως ή άλλως καθώς συμπλήρωσε κάρτες.
Η Ζενίτ στο πρώτο ματς μετά την επανέναρξη του ρωσικού πρωταθλήματος αναδείχθηκε ισόπαλη στο ντέρμπι κορυφής με την ΤΣΣΚΑ με 2-2 στη Μόσχα. Και τα δύο της γκολ σημείωσε ο Κερζάκοφ διατηρώντας την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας, έξι πόντους μπροστά από την ΤΣΣΚΑ.
Η ρωσική ομάδα μετρά οκτώ ισοπαλίες στα δεκατρία προηγούμενα παιχνίδια, όμως παραμένει αήττητη στα δεκαεπτά τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταία της ήττα ήταν το 2-1 στην Κύπρο από τον ΑΠΟΕΛ.
Ο Μαλαφέεφ αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ. Επέστρεψε και ο Κρισίτο που είχε χάσει το πρώτο παιχνίδι λόγω τροφικής δηλητηρίασης. Ο Ντάνι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ ο Μπουκάροφ αντιμετωπίζει πρόβλημα τον τελευταίο μήνα. Ο Αρσάβιν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής καθώς αγωνίστηκε στο θεσμό με τη φανέλα της Άρσεναλ.
Πιθανές ενδεκάδες
Μπενφίκα (4-2-3-1): Moraes- Emerson, Vitor, Luisao,Pereira-Witsel, Garcia- Gaitan, Rodrigo, Cesar- Cardozo
Ζενίτ (4-2-3-1): Malafeev- Anyukov, Lombaerts, Hubocan, Criscito- Fayzulin, Semak, Denisov, Shirokov, Lazovic - Kerzhakov
Key Stat: Μία ήττα στα δεκαεννιά πρόσφατα εντός στην Ευρώπη έχει η Μπενφίκα (15-3-1).
Συμπέρασμα: Η Μπενφίκα είναι απογοητευμένη από την πρόσφατη ήττα στο ντέρμπι με την Πόρτο, όμως αποφασισμένη να μην μείνει εκτός από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ζενίτ γνωρίζει πως αν αγωνιστεί για το 0-0 στη Λισαβόνα δύσκολα θα το κρατήσει. Ένα γκολ θα διευκολύνει την κατάσταση και όπως απέδειξε στο πρώτο ματς μπορεί να το πετύχει. Το κίνητρο των δύο ομάδων, αλλά και το σκορ του πρώτου παιχνιδιού προδιαθέτουν για συναρπαστικό επαναληπτικό στον οποίο το GG συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες εμφάνισης. Προσφέρεται στο 1,91 στον William Hill.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.