Τέσσερα δυνατά σημεία για σήμερα.

Διορθώσαμε κατά το ήμισυ εχθές για να δούμε σήμερα.
4 σημεία για σήμερα με αρκετό ποντάρισμα.

Σκοράρουν αμφότερες στο Ντόρτμουντ (1,91)

Σε πολύ καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες

Σκοράρουν αμφότερες στο Ντόρτμουντ (1,91) Ντόρτμουντ και Στουτγάρδη βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, με την Ντόρτμουντ να παραμένει αήττητη για 21 σερί αγωνιστικές και τη Στουτγάρδη να πιάνει τις ευρωπαϊκές θέσεις με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Στο 1,91 το goal-goal στον William Hill.
Η Κολωνία έκανε το λάθος να προηγηθεί την προηγούμενη αγωνιστική και η Ντόρτμουντ πάτησε γκάζι στη συνέχεια και διέλυσε την παρέα του Ποντόλσκι με 1-6, με το σκορ να είναι 1-1 μέχρι το 47’ και τους πρωταθλητές να σκοράρουν πέντε γκολ στα επόμενα 37 λεπτά.
Η εμφάνιση αυτή ήρθε μάλιστα μετά τον ημιτελικό κυπέλλου, όπου αναγκάστηκε να αγωνιστεί 120 λεπτά πριν αποκλείσει την Γκρόιτερ Φιρτ με γκολ στην τελευταία φάση της παράτασης για να βρεθεί και στον τελικό κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι διατηρούν το +5 από τη δεύτερη Μπάγερν, διαθέτοντας την τρίτη καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (59-17 τα γκολ).
Εντός έδρας έχουν απολογισμό 11-1-1 (γκολ 33-8) και συνεχίζουν να διευρύνουν το ρεκόρ συλλόγου έχοντας φτάσει αισίως τα 21 σερί αήττητα παιχνίδια πρωταθλήματος (17-4-0). Δεν έχουν σκοράρει μόλις σε ένα από τα 22 τελευταία τους παιχνίδια, δεν έχουν δεχτεί πάνω από ένα γκολ στα 21 πιο πρόσφατα, ενώ από τις 27 συνολικά αγωνιστικές στην Μπουντεσλίγκα έχουν προηγηθεί στις 21!
Κόντρα στην Στουτγάρδη, ωστόσο, ζορίζονται εντός έδρας έχοντας απολογισμό 3-3-3 τα εννιά τελευταία χρόνια. Παραμένει εκτός ο εξτρέμ Γκέτζε (5 γκολ, 5 ασίστ), τραυματίας είναι και ο αναπληρωματικός στόπερ Φελίπε Σαντάνα. 8/13 εντός έδρας παιχνίδια ήταν over.
Η Στουτγάρδη κέρδισε με γκολ 11 λεπτά πριν το φινάλε και τη Νυρεμβέργη με 1-0, αναρριχήθηκε στις ευρωπαϊκές θέσεις και βρέθηκε στο -1 από την πέμπτη θέση. Στα πέντε τελευταία παραμένει αήττητη με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία και εκτός έδρας έχει απολογισμό 4-3-6. 8/13 εκτός έδρας και 17/27 συνολικά ήταν over.
Στα εφτά τελευταία στο πρωτάθλημα (5-1-1) έχει σκοράρει 18 γκολ (2,6 κατά μέσο όρο), μόνο σε ένα δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ τα 5/7 ήταν over και τα 3/7 goal-goal. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 44 γκολ ενεργητικό μετά τις Ντόρτμουντ, Μπάγερν και Σάλκε.
Θα λείψει ο τιμωρημένος Κακάου (5 γκολ, 1 ασίστ) και οι τραυματίες Μπουλαρούζ (αμυντικός, 2 γκολ, 5 ασίστ) και Οκαζάκι (μέσος, 7 γκολ, 1 ασίστ), εξέτισε όμως την ποινή του και επιστρέφει ο Ιμπίσεβιτς (9 γκολ, 4 ασίστ).
Πιθανές ενδεκάδες
Ντόρτμουντ (4-2-3-1): Weidenfeller – Schmelzer, Hummels, Subotic, Piszczek – Gundogan, Kehl – Blaszczykowski, Kagawa, Groskreutz – Lewandowski
Στουτγάρδη (4-2-3-1): Ulreich – Sakai, Tasci (ή Maza), Niedermeier, Boka – Kvist, Kuzmanovic – Harnik, Hajnal, Schieber – Ibisevic
Key Stat: Η Στουτγάρδη έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στα έξι από τα εφτά τελευταία της παιχνίδια.
Συμπέρασμα: Η εξάρα στην Κολωνία θορύβησε τους μπουκ που προσφέρουν σε πολύ μέτριες αποδόσεις τον άσο (1,28), το over (1,50) αλλά και το συνδυασμό τους (1,61). Η Ντόρτμουντ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά η Στουτγάρδη έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στα έξι από τα εφτά τελευταία της παιχνίδια, γεγονός που δίνει αξία στο 1,91 του goal-goal στον William Hill.


1,80 πληρώνει το οver των Ιγκλς

7/8 over μετράνε τελευταία οι Γκόου Αχέντ Ιγκλς

BET: 1,80 πληρώνει το οver των Ιγκλς Με 3 ήττες στα 4 τελευταία παιχνίδια της η Ντεν Μπος έχει χάσει σημαντικό έδαφος από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας όμως έχει την άνεση μιας και έχει εξασφαλίσει μια θέση στα playoff από την 2η περίοδο του πρωταθλήματος. Οι Ιγκλς αντίθετα είναι πολύ πίσω και θα πρέπει να κάνουν το δικό τους σερί για να προλάβουν, σίγουρα όχι όμως με εμφανίσεις όπως το 5-1 από την Χελμόντ. Αναμένεται ανοικτό παιχνίδι με το over 2,5 να πληρώνει 1.80.

H Ντεν Μπος έχει φθίνουσα πορεία το τελευταίο διάστημα αφού μετά τις 20/2 και το διπλό στην Εμέν που είχε σηματοδοτήσει ένα προσωρινό σερί με 5 επιτυχίες, έχει πετύχει μόλις 2 νίκες στα 7 επόμενα παιχνίδια παίρνοντας συνολικά 8 βαθμούς. Μοιραία άρχισε σιγά σιγά να υποχωρεί από την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας μετά το τρομερό σερί της Σπάρτα ενώ την προηγούμενη αγωνιστική είδε και την Χελμόντ να την ξεπερνά και να την αφήνει 5η.

Σίγουρα η Ντεν Μπος διανύει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος η οποία υπό άλλες συνθήκες μπορεί και να είχε στοιχίσει στην ομάδα την είσοδο στα playoff αλλά ευτυχώς μια εξαιρετική δεύτερη περίοδο την είχε δώσει το εισιτήριο μέσω της 2ης θέσης πίσω από την ήδη εξασφαλισμένη, από την πρώτη περίοδο, Τσβόλε.

Από την άλλη τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για τους Ιγκλς που ξεκίνησαν την φετινή σεζόν με πολύ μεγαλύτερες βλέψεις αλλά και όνειρα, θέτοντας στόχους που μάλλον ήταν μέσα στις δυνατότητές τους κρίνοντας από το υλικό το οποίο διαθέτουν. Αντίθετα τα άσχημα αποτελέσματα δεν έχουν τελειωμό με αποτέλεσμα οι Ιγκλς να βρίσκονται τώρα στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Μάλιστα η εμφάνιση απέναντι στην Χελμόντ και η ήττα με 5-1 ήταν πολύ βαριά για τους φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι δήλωσαν εξαγριωμένοι και έτοιμοι να προβούν σε σοβαρές αντιδράσεις στο επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στην Ντεν Μπος. Η αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή και υπάρχουν μέχρι και φήμες για επικείμενη αναβολή του αγώνα αν πριν την έναρξή του παρατηρηθούν τέτοιες συμπεριφορές που θα θέσουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του.

Επιπλέον ο Μαρκ Οφερμαρς τεχνικός διευθυντής της ομάδας αποχώρησε από την θέση του ενώ ταυτόχρονα ανακοινώθηκε ότι και ο βοηθός προπονητή Paul Bosvelt δεν θα βρίσκεται στην θέση αυτή μετά το καλοκαίρι.

Κey Stat: 21-7 φέτος τα over για τους Ιγκλς που μετράνε 6 στα 7 τελευταία παιχνίδια τους

Συμπέρασμα: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης οι Ιγκλς που πρέπει να κερδίσουν οπωσδήποτε αυτό το παιχνίδι γιατί το μένος των οπαδών μεγαλώνει συνεχώς. Όλα αυτά βέβαια δημιουργούν άγχος και πίεση και η Ντεν Μπος μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να φύγει μέχρι και με μια εύκολη νίκη από το παιχνίδι. Σίγουρα καλύτερη επιλογή το over που είναι αρκετά καλοπληρωμένο στο 1,80 από την bet365. 

 Κλαμπ Μπριζ-Γκενκ

 
Η Γκενκ είναι αναγκασμένη να ψάχνει μόνο νίκες αν θέλει να μειώσει τη διαφορά από τις τρεις πρώτες ομάδες στο γκρουπ των playoffs. Με πέντε σερί over τέλειωσε την κανονική περίοδο και μπορεί να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό. Over λοιπό και σκορ 3-2.



Mερσίν Ιντμάν Γιουρντού - Καραμπούκσπορ
Μερσίν εντός έδρας 5 – 3 – 8 / 8 GG – 8 NG / 9 Under 2,5 – 7 Over 2,5
Καραμπούκσπορ εκτός έδρας 1 – 2 – 13 / 9 GG – 7 NG / 4 Under 2,5 – 12 Over 2,5
Άλλαξε συνήθειες των τελευταίο καιρό η Μερσίν, αφού μετά από 3 συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας δέχτηκε δύο ήττες. Έχασε με 2-0 στην Σαμσούντα από την τοπική ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα παιχνίδι με εχθρική διαιτησία που αναγκάστηκε να τελειώσει με 9 παίκτες λόγω των αποβολών των Νόμπρε και Κας. Οι δυο τελευταίοι είναι τιμωρημένοι και θα απουσιάσουν από το παιχνίδι κόντρα στην Καραμπούκ. Οι ομάδα αφού εξασφάλισε την σωτηρία της ξέμεινε από στόχους πλέον αφού οι πιθανότητες της να προλάβει την 8η θέση είναι μόνο μαθηματικές. Προέρχεται από 4 συνεχόμενα under και NG. Σε ένα παιχνίδι σκοπιμότητας η Καραμπούκ κέρδισε εύκολα σχετικά με 1-0 την Καισέρισπορ την προηγούμενη αγωνιστική και εξασφάλισε και μαθηματικά την σωτηρία της. Στον δεύτερο γύρο εντυπωσιάζει έχοντας μαζέψει 28 βαθμούς και έχοντας 14/15 over. Εκτός έδρας στον δεύτερο γύρο έχει 7/7 over και 4/7 GG. Απουσιάζει λόγω τιμωρίας ο Γιάχιτς (12/3) ενώ έμειναν εκτός αποστολής για να ξεκουραστούν οι αμυντικοί Μαμπιαλά (13/2), Σέριτς (27 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Τσέρνατ (31/9). Τραυματίες είναι ο τερματοφύλακας Τόμιτς (21 συμ.) και ο επιθετικός Σέλτον (27/5 αλλά και 6 ασίστ). Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι μεταξύ 2 ομάδων απαλλαγμένων από το άγχος αφού εξασφάλισαν την σωτηρία τους. Το παιχνίδι του 1ου γύρου έληξε 3 - 5 υπέρ της Μερσίν ενώ την περίοδο 2009-2010 που αναμετρήθηκαν τελευταία φορά στην σημερινή έδρα η Καραμπούκ νίκησε με το εντυπωσιακό 6-1. Επιλογή  το over που βρίσκεται στο πλούσιο 2,00 στην Bet365.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.