Επιλογές για σήμερα Δευτέρα.

Γκολ εκατέρωθεν στην Πόλη (1,72)

2-2-0 με 4/4 GG είχαμε την τελευταία 4ετία

Γκολ εκατέρωθεν στην Πόλη (1,72) Η ισχυρή στην έδρα της Μπουγιουκσεχίρ υποδέχεται τη Μπεσίκτας των έξι σερί GG, σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες θα ψάξουν για τη νίκη. Ποντάρεται το διπλό, αλλά με την παράδοση να είναι κόντρα θα προτιμήσουμε το 1,72 του GG.
Δεν τα κατάφερε την Πέμπτη η Μπουγιουκσεχίρ να προκριθεί στους “8” του κυπέλλου Τουρκίας, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στη σκληρή έδρα της Καϊσέρισπορ. Νευρικό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, στο τελευταίο 10λεπτο έπαιξε με παίχτη παραπάνω αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.
Στο πρωτάθλημα γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα της στη Μερσίν την προηγούμενη αγωνιστική, στην έδρα της πάντως τα πηγαίνει εκ διαμέτρου αντίθετα μετρώντας τρεις σερί νίκες και 8-6-1 συνολικά (7/15 GG). Τιμωρημένος ο βασικός μεσοεπιθετικός Μπαντουρέιρα, επιστρέφει ο αρχηγός Ινάντς, μακροχρόνια τα άλλα προβλήματα. Θα ψάξει τη νίκη κόντρα στη Μπεσίκτας ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες της για είσοδο στην 8άδα και τα πλέι-οφ.
Αποκλεισμός-σοκ για τη Μπεσίκτας την Πέμπτη στο κύπελλο από την Μπολουσπόρ με 1-0, η ομάδα του Καρβαλιάλ σπατάλησε πολλές ευκαιρίες πριν δεχθεί το γκολ στο 77’, κομπλάροντας στη συνέχεια και μένοντας εκτός από τον μοναδικό θεσμό που μπορεί ρεαλιστικά ακόμα να κυνηγήσει.  Είχε προηγηθεί η άνετη νίκη με 4-1 κόντρα στη Μανίσα για το πρωτάθλημα,  πρώτη νίκη έπειτα από έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις για τους “αετούς”, που θα προσπαθήσουν μέχρι το τέλος να πάρουν το μάξιμουμ των βαθμών  ώστε να μπουν στα πλέι-οφ με ελπίδες για τη 2η θέση και την έξοδο στο Champions League.
5-5-5 το εκτός έδρας ρεκόρ της Μπεσίκτας με 9/15 GG, προέρχεται από έξι σερί αμφίσκορα στο πρωτάθλημα και πηγαίνει σε μια έδρα όπου δεν έχει νίκη την τελευταία τετραετία (2-2-0) αλλά όλα τα ματς είχαν γκολ εκατέρωθεν (2-1/1-1/1-1/2-1). Επιστρέφει ο μέσος Κάβλακ, γυρίζουν στην 11άδα οι Αλμέιδα, Κοϊμπάσι και Ερνστ.
Key Stat: 2-2-0 και 4/4 GG δείχνει η προϊστορία την τελευταία 4ετία.
Συμπέρασμα: Αμφότερες Μπουγιουκσεχίρ και Μπεσίκτας θέλουν τους τρεις βαθμούς, με την αγορά να στηρίζει το μεγάλο όνομα της αναμέτρησης αλλά η ισχυρή έδρα της Μπουγιούκ, η προϊστορία και κυρίως το καφενειακό επίπεδο της φετινής Μπεσίκτας (που είναι ή του ύψους ή του βάθους) μας οδηγούν προς το GG, που αποδίδει 1,72 στην Bet365.


1,72 πληρώνει η φόρμα της Μαρίτιμο

Απροσπέλαστοι εντός έδρας οι νησιώτες

1,72 πληρώνει η φόρμα της Μαρίτιμο Πλήρως εκμεταλλεύεται στα τελευταία ματς την έδρα της η Μαρίτιμο, η οποία θέλει να επανέλθει στην τέταρτη θέση και να αυξήσει τη διαφορά από την έκτη, για να κλειδώσει την Ευρώπη. Μέτρια εκτός η Βισέντε, που έχει μία νίκη στα τελευταία πέντε, στο 1,72 αξίζει ο άσος.

Παραδοσιακά δυνατή έδρα έχει η Μαρίτιμο και αυτό το αποδεικνύει και φέτος, ενώ έχει και καλή φόρμα με τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι. Από νίκη επί της Σπόρτινγκ έρχεται η Βισέντε, που πάντως εκτός κάνει νερά και ο άσος στο 1,72 της Bet365 φαίνεται αρκετά δυνατός.

Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις η Μαρίτιμο που μπορεί να παραχώρησε εκτός έδρας 1-1 στη Σετούμπαλ, όμως ήταν καλύτερη ομάδα σε όλους τους τομείς και αδικείται από το αποτέλεσμα. Παρέμεινε πάντως σε τροχιά Ευρώπης και δύσκολα θα χάσει έστω την πέμπτη θέση, ενώ ο προπονητής της έδωσε σύνθημα για τρεις νίκες στα επόμενα ματς, τα οποία έρχονται πριν τα δύο δύσκολα παιχνίδια με Πόρτο και Μπενφίκα. Η Μαρίτιμο και φέτος εκμεταλλεύεται τη δύσκολη έδρα της και καταφέρνει μέσω αυτής να κάνει καλή πορεία, ενώ παραδόξως τα πηγαίνει καλά και εκτός, έχοντας μόλις τρεις νίκες σε 12 παιχνίδια, τη στιγμή που άλλες χρονιές τελείωνε το πρωτάθλημα με 7-9 ήττες μακριά από την έδρα της.

Στο 8-1-2 ο εντός έδρας απολογισμός της Μαρίτιμο που έχει τέρματα 16-9, δηλαδή τη δεύτερη καλύτερη εντός έδρας άμυνα, αλλά και τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση ανάμεσα στις έξι πρώτες ομάδες. Στα τελευταία πέντε στην έδρα της έχει τέσσερις νίκες, μοναδικό στραβοπάτημα το 1-2 από την Μπράγκα.

Η Βισέντε με τη νίκη της περασμένης εβδομάδας επί της Σπόρτινγκ νιώθει ακόμα πιο άνετα όσον αφορά τη μάχη της σωτηρίας, όμως την Πέμπτη στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς έχασε με 4-2 στην παράταση από την Μπράγκα και αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ στα ημιτελικά. Άγνωστο αυτό πώς θα έχει επιδράσει στην ομάδα, που είχε μείνει χωρίς ουσιαστικό στόχο στο πρωτάθλημα και κοιτούσε το Λιγκ Καπ ώστε να σώσει ακόμα μία μέτρια χρονιά. Πριν το 2-0 επί της Σπόρτινγκ μετρούσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη, ειδικά εκτός έδρας δυσκολεύεται έχοντας μόλις δύο τρίποντα σε 12 παιχνίδια.

Στο 2-4-6 ο εκτός έδρας απολογισμός της Ζιλ Βισέντε, η οποία έχει σκοράρει εννέα γκολ, τη τρίτη χειρότερη επίδοση της κατηγορίας. Έχει 7/12 under και 6/12 NG σ' αυτά τα ματς, στο NG τελείωσαν τα τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια της και τέσσερα από τα τελευταία πέντε.

Key Stat: Με τη Μαρίτιμο καθαρά η παράδοση, αφού οι νησιώτες έχουν απολογισμό 11-3-0 όποτε υποδέχονται τη Βισέντε.

Συμπέρασμα: Fair ο άσος στο 1,72 της Bet365, με τη Μαρίτιμο να εκμεταλλεύεται την έδρα της και τη Βισέντε να κουβαλάει κούραση και απογοήτευση από τον αποκλεισμό της Πέμπτης.


Κερδίζει πάλι με over η Μπράγκα (1,95)

Δώδεκα σερί νίκες με over η ομάδα

Κερδίζει πάλι με over η Μπράγκα (1,95) Το 1-4 επί της Φεϊρένσε ήταν η 12η σερί νίκη της Μπράγκα και η 12η που γίνεται με over για μια ομάδα που βγάζει μάτια στην Πορτογαλία. Δύσκολα θα προβάλλει αντίσταση η Ακαδέμικα, στο 1,95 η νίκη με over για τους γηπεδούχους που πιάνουν δεύτερη θέση με το τρίποντο.

Μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι-ορόσημο στην έδρα της Μπενφίκα, η Μπράγκα έχει την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στη μάχη για τη δεύτερη θέση με νίκη επί της Ακαδέμικα. Δώδεκα σερί τρίποντα οι γηπεδούχοι, χωρίς νίκη στα τελευταία έντεκα οι φιλοξενούμενοι.

Συνέχισε την προέλασή της στο πορτογαλικό πρωτάθλημα η Μπράγκα, η οποία με το εκτός έδρας 4-1 επί της ουραγού πλέον Φεϊρένσε έφτασε τα δώδεκα συνεχόμενα τρίποντα και συνεχίζει να βρίσκεται ένα βαθμό κάτω από την πρωτοπόρο Πόρτο. Μετά την ισοπαλία της Μπενφίκα την Παρασκευή, η Μπράγκα έχει μεγάλη ευκαιρία στο ματς της Δευτέρας με την Ακαδέμικα να περάσει στη δεύτερη θέση με δύο βαθμούς διαφορά και να πάει με σημαντικό προβάδισμα στα δύο κολλητά ντέρμπι που έχει με Μπενφίκα εκτός και Πόρτο εντός, ματς που θα δείξουν την πραγματική δύναμη της ομάδας και το αν είναι έτοιμη να κατακτήσει τον τίτλο, που θα είναι ο πρώτος της 90χρονης ιστορίας της.

Στο 10-1-0 ο εντός έδρας απολογισμός της Μπράγκα με τέρματα 29-7, έχει φέρει 8/11 over και 6/11 GG σ' αυτά τα παιχνίδια, ενώ και οι δώδεκα συνεχόμενες νίκες που έχει στο πρωτάθλημα ήρθαν over, ενώ εννέα από αυτές ήταν και GG. Συνολικά η ομάδα έχει 13/13 over στα τελευταία παιχνίδια της και 11/14 GG.

Η Ακαδέμικα έμεινε για ακόμα ένα ματς χωρίς νίκη με το 1-0 που έχασε από την Πάκος Φερέιρα και είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει ακόμα τρίποντο μέσα στο 2012, έχοντας συμπληρώσει 11 ματς χωρίς νίκη. Η καλή πορεία του πρώτου γύρου είναι αυτή που κρατάει την ομάδα σε απόσταση από τις τελευταίες θέσεις, αν και αν συνεχιστούν οι ίδιες εμφανίσεις, τότε λογικά η Ακαδέμικα θα αγχωθεί περισσότερο για τον υποβιβασμό. Το πρόγραμμα ως το τέλος είναι ουσιαστικά εύκολο, αφού μετά την Μπράγκα δεν παίζει με άλλη ομάδα από την πρώτη τριάδα, όμως αυτό ίσως να μην αρκεί για μια Ακαδέμικα που είναι μέτρια εκτός και δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί καθόλου την έδρα της.

Έντεκα ματς χωρίς νίκη η Ακαδέμικα, ενώ στα τελευταία δεκατρία έχει φέρει δώδεκα under και οκτώ NG. Ο εκτός έδρας απολογισμός της είναι 2-4-5 με τέρματα 11-19, σ' αυτά τα ματς μετράει 7/11 under, αλλά και 7/11 GG.

Key Stat: Μόνο Μπράγκα δείχνει η παράδοση, αφού το τελευταίο διπλό της Ακαδέμικα ήταν το 1967 και έκτοτε ο απολογισμός είναι 16-6-0 υπέρ των γηπεδούχων. Τα τελευταία δέκα χρόνια η Μπράγκα έχει επτά νίκες και μία ισοπαλία, από αυτές τις επτά νίκες οι τέσσερις έγιναν με over.

Συμπέρασμα: Δεν ξέρουμε πού θα σταματήσει η ομάδα του Ζαρντίμ, όμως σίγουρα δεν θα είναι κόντρα στην Ακαδέμικα, αφού πλέον παρουσιάζεται μεγάλη ευκαιρία για την Μπράγκα να φτάσει στη δεύτερη θέση. Ο άσος στο 1,30 είναι χαμηλός, το να κερδίσουν οι γηπεδούχοι με over πληρώνει 1,95 στην Bet365 και έχει γίνει 12 σερί φορές για την Μπράγκα.


Over 2,25 (1,80) στη Γρανάδα

Σε 7/8 τελευταία εντός σκόραρε η γηπεδούχος

Over 2,25 (1,80) στη Γρανάδα H Γρανάδα ψάχνει μερικούς ακόμη βαθμούς για να διασφαλίσει την παραμονή της. Ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την έξοδο στην Ευρώπη παίζει η Σεβίλλη. Ανοιχτό προβλέπεται το μίνι ανδαλουσιάνικο ντέρμπι με το over 2,25 στο 1,80.
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε την Τρίτη η Γρανάδα στο Καμπ Νου. Παίζοντας χωρίς άγχος κατάφερε να απειλεί σε κάθε αντεπίθεσή της την Μπαρτσελόνα. Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο μπόρεσε να ισοφαρίσει στην επανάληψη. Οι Καταλανοί πείσμωσαν στο φινάλε και τελικά κέρδισαν με το εντυπωσιακό 5-3.
Οι νεοφώτιστοι θέλουν βαθμούς στο ματς της Δευτέρας μιας εβδομάδα πριν το καθοριστικό παιχνίδι στο Σαρντινέρο επί της Σανταντέρ. Στο γήπεδό τους έχουν αποτύχει να σκοράρουν μόλις μία φορά στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές, όμως έχουν δεχθεί γκολ από 9/10 ομάδες που φιλοξένησαν σε αυτό το διάστημα. Οι τρεις πρόσφατες νίκες της στο Καρμένες σημειώθηκαν με πανοποιότυπο σκορ (2-1). Υποδεχόμενη την Σεβίλλη παραμένει αήττητη σε πέντε αγώνες, αλλά κατάφερε να κερδίσει μόνο έναν από αυτούς (1-4-0).
Εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν οι Γεμπντά, Ντιακατέ. Τιμωρημένος στο ματς της Δευτέρας ο Μάρτινς, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Ρομπέρτο.
Οι επιστροφές Νεγρέδο, Περότι στην ενδεκάδα της Σεβίλλης αποδείχθηκαν καταλυτικές για να της χαρίσουν τη νίκη στο Σαρντινέρο επί της Σανταντέρ. Παραμένει ωστόσο μακριά από τις θέσεις της Ευρώπης και ψάχνει μόνο νίκες για να πλησιάσει την εξάδα.
Οι φιλοξενούμενοι είναι αδύναμοι φέτος μακριά από το Πιθχουάν και έχουν μόνο δύο νίκες στις οκτώ τελευταίες εξόδους τους (2-1-5). Κυρίαρχος της Ανδαλουσίας είναι η Σεβίλλη καθώς έχει χάσει μία από τις δεκατρείς εκτός έδρας αναμετρήσεις με ομάδες της περιοχής (9-3-1).
Ο Περότι αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του προηγούμενου αγώνα από τον Ρέγιες και παραμένει αμφίβολος. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Σπάχιτς που έλειψε από την επίσκεψη στο Σαρντινέρο.
Πιθανές ενδεκάδες
Γρανάδα (4-2-3-1): Cesar-Siqueira, Gomez, Lopez, Nyom-Rico, Moises-Benitez, Gomez, Jara-Uche
Σεβίλλη (4-2-3-1): Palop-Coke, Escude, Fazio, Navarro-Trochowski, Medel-Navas, Moral, Reyes-Negredo
Key Stat: 11/13 over στα πρόσφατα ματς της Γρανάδα.
Συμπέρασμα: Oι δύο ομάδες ψάχνουν βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Η Γρανάδα είναι ιδιαίτερα παραγωγική ειδικά στο Καρμένες, ενώ η Σεβίλλη έχει βρει το στήριγμα της στην επίθεση με την επιστροφή του Νεγρέδο. Aξίζει το ποντάρισμα στο over2,25 σε απόδοση 1,80 στην bet365.


Over 3 στο Βερολίνο (2,05)

Από 7/9 over 3,5 προέρχονται οι γηπεδούχοι

Over 3 στο Βερολίνο (2,05) Η ποιοτικότατη επιθετικά και πολύ ισχυρή στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που βρίσκει φόρμα στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. 2,05 αποδίδει το over 3 στην Bet365.
Παρότι ουσιαστικά βαθμολογικά αδιάφορη εδώ και καιρό η Ουνιόν Βερολίνου κέρδισε με 1-3 στο Άαχεν την προηγούμενη αγωνιστική, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι καίγονταν για τη νίκη. Δέχθηκε ασφυκτική πίεση τα πρώτα λεπτά αλλά ήταν πιο κυνική από την αντίπαλο της, σκοράροντας κόντρα στη ροή στο 23’ και 41’ για να πάει στην ανάπαυλα 1-2 μπροστά. Το γκολ του Ζουντί στο 46’ ουσιαστικά κλείδωσε τους τρεις πόντους για τους πρωτευουσιάνους, που διατηρήθηκαν στην πρώτη οκτάδα της Τσβάιτε Λίγκα με 39 βαθμούς σε 26 παιχνίδια.
Οχυρό φέτος το “Alten Försterei”, μετράει 8-2-3 με τέρματα 23-10, τα παιχνίδια της συνηθίζουν να έχουν γρήγορο ρυθμό αφού είναι ομάδα που παίζει για τη νίκη με αποτέλεσμα να μετράει 7/9 over 3,5 το τελευταίο τρίμηνο. Τραυματίας είναι ο βασικός εξτρέμ Κίρινγκ καθώς και ο αναπληρωματικός φορ Σκρζίμπσκι.
Πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη φετινή της εμφάνιση η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έφτασε στην τρίτη συνεχόμενη νίκη της με το 3-0 επί της Ντιναμό Δρέσδης, σκορ που κολακεύει τους φιλοξενούμενους αφού η ομάδα του Φε κυριάρχησε σε όλο το 90λεπτο χάνοντας πολλές ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ. Είχε προηγηθεί το 1-5 στο Ρόστοκ, στο οποίο έδειξε για μια ακόμα φορά την ικανότητα της να παίξει την κόντρα, βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας και μετά το στραβοπάτημα της Φορτούνα το μεσημέρι του Σαββάτου έχει την ευκαιρία να αποσπαστεί πέντε πόντους από τους διώκτες της.
Διατηρεί μαζί με την Πάντερμπορν το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ της Τσβάιτε Λίγκα με 7-3-3, 31-18 ο συντελεστής τερμάτων της με 9/13 over 2,5 και GG και πάνω από 3,5 γκολ κατά μέσο όρο. Χωρίς ουσιαστικά προβλήματα ο Άρμιν Φε, αναμένεται να παρατάξει την ίδια εντεκάδα με το τελευταίο.
Key Stat: 3,72 γκολ κατά μ.ο. έχουν τα εκτός έδρας παιχνίδια της Άιντραχτ, από 7/9 over 3,5 προέρχεται η Ουνιόν.
Συμπέρασμα: Δύσκολη έξοδος για την Άιντραχτ, σε μια από τις ισχυρότερες έδρες  της κατηγορίας. Η ομάδα της Φρανκφούρτης θέλει τους βαθμούς αλλά η Ουνιόν δεν θα πέσει χωρίς μάχη, γι αυτό θα αφήσουμε το διπλό για το live και θα πάμε με τα γκολ, αφού αμφότερες είναι ποιοτικότατες επιθετικά και ένα γρήγορο γκολ θα δώσει φωτιά στο ματς. Το over 3 πληρώνει 2,05 στην Bet635.


Για το 7/7 η Μίντιλαντ (2,20)

Στόχος η δεύτερη θέση για τους γηπεδούχους

Για το 7/7 η Μίντιλαντ (2,20) Κόντρα σε μία ομάδα όπου συνήθως κάνει πάρτι εντός έδρας, η Μίντιλαντ θέλει μόνο τη νίκη για να αναπτερώσει τις ελπίδες κατάκτησης της δεύτερης θέσης. Προβλήματα στην επανέναρξη για την Άαρχους, στο 2,20 έχει αξία ο άσος.

Μεγάλο βαθμό πήρε στην έδρα της Κοπεγχάγης η Μίντιλαντ και δείχνει έτοιμη για τη μεγάλη αντεπίθεση που θα τη φέρει στη δεύτερη θέση, τη στιγμή που η Άαρχους δείχνει να ξεφουσκώνει, έχοντας να αντιμετωπίσει και τις πολλές της απουσίες.

Γρήγορα ξεπέρασε την εντός έδρας ήττα από τη Λίνγκμπι στην πρεμιέρα της επανέναρξης η Μίντιλαντ, που κατάφερε στη συνέχεια να κερδίσει εύκολα με 4-1 τη Χόρσενς και να πάρει άνετα ισοπαλία με 0-0 στην έδρα της Κοπεγχάγης. Αυτή τη στιγμή η ομάδα από το Βίμποργκ δείχνει ως η μόνη σοβαρή διεκδικήτρια της δεύτερης θέσης από τη Νόρντζελαντ, από τη στιγμή που Μπρόντμπι και Οντένσε είναι εκτός παιχνιδιού και οι Χόρσενς με την Άαρχους δεν έχουν το απαραίτητο βάθος για να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς. Για να καταφέρει βέβαια να πλησιάσει κι άλλο τη δεύτερη θέση, η Μίντιλαντ θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, όπου φέτος (όπως και κάθε χρονιά) έχει αρκετά καλό απολογισμό.

Επτά νίκες σε 11 ματς (7-1-3) έχει εντός έδρας η Μίντιλαντ με τέρματα 18-12, έχοντας φέρει 8/11 GG και 7/11 over. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της ήταν GG, παραδόξως σ' αυτά τα ματς έχει μόνο τη νίκη επί της Χόρσενς. Στα δέκα τελευταία παιχνίδια της μετράει επτά GG.

Η Άαρχους δεν έχει νικήσει ακόμα μέσα στο 2012, έχοντας φέρει δύο ισοπαλίες με Νόρντζελαντ (1-1) και Μπρόντμπι (0-0) και χάνοντας την περασμένη εβδομάδα εντός έδρας με 1-3 από τη Χόρσενς. Η ομάδα έχει φτάσει ήδη στο ταβάνι της, η πέμπτη θέση που έχει στη βαθμολογία είναι πολύ παραπάνω από τον αρχικό στόχο που ήταν η παραμονή και κανείς δεν λέει τίποτα για τους νεοφώτιστους, που φέτος κρατούν πολύ χαμηλότερο προφίλ απ' οτι πέρσι. Το κακό είναι πως οι τραυματισμοί έχουν χτυπήσει την ομάδα, η οποία δεν έχει μεγάλο βάθος στο ρόστερ της και η απουσία ειδικά του φορ Γκράουλουντ έχει στοιχίσει στο επιθετικό κομμάτι, το οποίο ποτέ δεν ήταν και το δυνατό σημείο της Άαρχους.

Εκτός η νεοφώτιστη μετράει μόλις δύο ήττες σε 11 ματς (3-6-2) έχοντας δεχθεί εννέα γκολ (η καλύτερη εκτός έδρας άμυνα της κατηγορίας) και έχοντας πετύχει 13 (η χειρότερη επίθεση ανάμεσα στις οκτώ πρώτες ομάδες). Τα under είναι 8/11, αλλά τα GG 6/11, το καλό για την Άαρχους είναι πως στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της δεν έχει δεχθεί γκολ.

Key Stat: Με τη Μίντιλαντ είναι η παράδοση, η οποία στα επτά τελευταία παιχνίδια που έχει υποδεχθεί την Άαρχους έχει ισάριθμες νίκες. Τελευταία νίκη των φιλοξενούμενων ήταν τον Απρίλιο του 2005.

Συμπέρασμα: Η Μίντιλαντ εντός είναι άλλη ομάδα και μπορεί να έχει πρόβλημα με τις κλειστές άμυνες, όμως η ισοπαλία στο Πάρκεν της έχει ανεβάσει την ψυχολογία. Από την άλλη η Άαρχους έφαγε μεγάλη σφαλιάρα εντός από τη Χόρσενς και μένει να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες της. Με όπλο την παράδοση, ποντάρουμε στο 2,20 του άσου στην Bet365.


Κάνει 21/28 τα over της η Φέενταμ

Ίδια επίδοση κατέχει και η Μάαστριχτ

Κάνει 21/28 τα over της η Φέενταμ H Mάαστριχτ είναι ενισχυμένη με την επάνοδο του σκόρερ Καράτσιολο που πέτυχε 2 γκολ στο προηγούμενο ματς. Εκτός έδρας πάντως είναι μέτρια η επίδοσή της με δύο νίκες από την αρχή της περιόδου. Το over (1,60) δείχνει η λογική επιλογή σε ένα ακόμη φετινό ματς των δύο ομάδων.
Η Φέενταμ συνέχισε την μέτρια πορεία της μένοντας στο 1-1 με την Άλμιρε. Μάλιστα θα μπορούσε ακόμη και να χάσει, αλλά εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η αντίπαλός της αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα στη διάρκεια του αγώνα.
Στόχος της είναι να αποφύγει την τελευταία θέση, κάτι που ίσως το καταφέρει όχι όμως λόγω των δικών της ικανοτήτων αλλά εξαιτίας της ανυπαρξίας της Έμεν. Είναι η ομάδα με τις λιγότερες νίκες από κάθε άλλη στην κατηγορία καθώς έχει πάρει τους τρεις βαθμούς τέσσερις φορές από το ξεκίνημα της σεζόν. Σε όλες τις επικρατήσεις της απέφυγε να δεχθεί γκολ κάτι όμως που δεν κατάφερε σε κανένα από τα υπόλοιπα 23 ματς που έχει δώσει.
Ο Απάου επιστρέφει έχοντας εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Άλλα σημαντικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τη γηπεδούχο.
Με δύο σερί νίκες η Μάαστριχτ σκαρφάλωσε στην δέκατη θέση και στόχος της είναι να μπει στην οκτάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Στο πρόσφατο ματς με την Φόλενταμ είδε τον Καράτσιολο να επιστρέφει ορεξάτος στην ενδεκάδα σκοράροντας δύο φορές.
Εκτός έδρας είναι εξαιρετικά αδύναμη με δύο νίκες από το ξεκίνημα της περιόδου, αλλά στις έξι πρόσφατες εξόδους της γνώρισε μόνο δύο ήττες. Η Σπάρτα είναι η μοναδική γηπεδούχος που απέτυχε να σκοράρει όταν φιλοξένησε φέτος την Μάαστριχτ.
Βερντέλεν και Σμιτς έχασαν το προηγούμενο παιχνίδι και δύσκολα θα προλάβουν και αυτό κόντρα στην Φέενταμ.
Key Stat: 20/27 over έχουν αμφότερες στο πρωτάθλημα.
Συμπέρασμα: H Mάαστριχτ δείχνει σαφώς σε καλύτερη κατάσταση από την Φέενταμ, αλλά εκτός έδρας σπάνια κερδίζει. Το over μπορεί άνετα να επιβεβαιωθεί σε ένα ακόμη φετινό ματς των δύο ομάδων και προσφέρεται στο 1,60 στην bet365.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.