Με τα κυριότερα σημεία σήμερα Σάββατο.

Επιστροφή στις επιτυχίες την Παρασκευή με την προτεινόμενη δυάδα να περνάει.Over η Βόλφσμπουργκ και Άσσος η Βιγιαρεάλ β επιβεβαίωσαν τις επιλογές μας.

Με τα κυριότερα σημεία σήμερα Σάββατο.

 

 

Διευρύνει την παράδοση η Τσέλσι (1,91)

8 σερί ήττες μετρά στο Στάμφορντ Μπριτζ ο Ρέντναπ

Διευρύνει την παράδοση η Τσέλσι (1,91) Η Τότεναμ δε δείχνει να πατάει καλά στα πόδια της στις τελευταίες αγωνιστικές και δύσκολα θα σηκώσει κεφάλι μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ, στο οποίο έχει ξεχάσει πότε κέρδισε για τελευταία φορά. Στο 1,91 ο άσος της Τσέλσι.
Η Τσέλσι έδειχνε ικανή να γίνει η πρώτη ομάδα φέτος που θα έφευγε με βαθμούς από το Ετιχάντ, ειδικά από τη στιγμή που προηγήθηκε με το Κέιχιλ μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας. Παρόλα αυτά η Σίτι μπόρεσε να πάρει τη νίκη σκοράροντας δύο φορές στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.
Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ντι Ματέο καθώς είχαν προηγηθεί τέσσερις νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Οι "Μπλε" έχουν πάρει το τρίποντο μόνο σε τέσσερα από τα δεκατέσσερα ματς της Πρέμιερ Λιγκ που έχουν προηγηθεί, ωστόσο στο Στάμφορντ Μπριτζ παραμένουν ισχυροί με μόνο μια ήττα στις οκτώ πρόσφατες υποδοχές ομάδων.
Τέρι και Ρομέου έχασαν το ματς με τη Σίτι και παραμένουν εξαιρετικά αμφίβολοι. Δύσκολα θα προλάβει και ο Ιβάνοβιτς.
Η Τότεναμ δείχνει να έχει χάσει την φρεσκάδα της και κινδυνεύει πλέον άμεσα ακόμη και με απώλεια της θέσης στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήδη η Άρσεναλ την έχει ξεπεράσει, ενώ αν χάσει από την Τσέλσι η μεταξύ τους διαφορά θα μειωθεί στους δύο. Μόλις στο 93ο λεπτό κατάφερε να σώσει την παρτίδα απέναντι στην Στόουκ, καθώς το γκολ του Φαν ντερ Φαάρτ της χάρισε την ισοπαλία. Παρόλα αυτά έμεινε χωρίς νίκη για τέταρτη κατά σειρά αγωνιστική (0-1-3).
Οι "πετεινοί" έχουν πολύ άσχημη παράδοση στο Στάμφορντ Μπριτζ εκεί όπου κατάφεραν να έχουν μόνο έξι σουτ στον στόχο στις τέσσερις πρόσφατες επισκέψεις τους. Αφιλόξενη είναι αυτή η έδρα και για τον Ρέντναπ καθώς δεν έχει πάρει ούτε βαθμό σε αυτό το γήπεδο στα οκτώ πρόσφατα ματς που έχει δώσει ομάδα που προπονεί στην Πρέμιερ Λιγκ.
Γκόμεζ, Χάντλστοουν, Ντόσον παραμένουν τραυματίες. Αντεμπαγιόρ και Λένον έμειναν εκτός στο ματς με τη Στόουκ, όμως αναμένεται να είναι διαθέσιμοι το Σάββατο.
Πιθανές ενδεκάδες
Τσέλσι (4-3-1-2):  Cech- Bosingwa, Luiz, Cahill, Cole- Essien, Ramires, Lampard- Mata- Drogba, Torres
Τότεναμ (4-4-1-1):  Friedel- Walker, Kaboul, Nelsen, Assoue-Ekotto- Bale, Parker, Modric, Sandro- Van der Vaart- Defoe
Key Stat: 24 ματς χωρίς νίκη για την Τότεναμ στο Στάμφορντ Μπριτζ (16-8-0).
Συμπέρασμα: H Tσέλσι παρά την ήττα στο Μάντσεστερ δείχνει να έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό και τρέχει να προλάβει την τέταρτη θέση. Καθοριστικό είναι το ματς με την Τότεναμ που την κατέχει για την ώρα, αλλά δείχνει να βρίσκεται εκτός φόρμας. Προβάδισμα στον άσο στο 1,91 του William Hill.


Over στο Μπόλτον-Μπλάκμπερν

9/14 over μετράνε αμφότερες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα

BET: Over στο Μπόλτον-Μπλάκμπερν Εξάποντο παραμονής στο Reebok, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν αποδείξει φέτος ότι δεν μπορούν να παίξουν άμυνα. Παίρνει ποντάρισμα το over 2,5, που αυτή την ώρα αποδίδει 1,80 στην Bet365
Με το παιχνίδι της για το κύπελλο κόντρα στην Τότεναμ να διακόπτεται στο 40ο λεπτό, όταν και ο Φαμπρίς Μουάμπα έπεσε αναίσθητος στο γρασίδι με  την καρδιά του να σταματά για 78 ολόκληρα λεπτά, το τελευταίο επίσημο ματς της Μπόλτον που ολοκληρώθηκε ήταν το 2-1 επί της ΚΠΡ στις 10 του Μάρτη για το πρωτάθλημα, νίκη που επέτρεψε έστω και προσωρινά στην ομάδα του Κόιλ να βγει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.
Ζοφερή η ατμόσφαιρα στο στρατόπεδο της, με τον Μουάμπα να μην έχει αποφύγει ακόμα τον κίνδυνο και το μυαλό των παιχτών της να μην είναι συγκεντρωμένο στη μάχη της παραμονής, όπως παραδέχθηκε ο Σκωτσέζος τεχνικός. 3-2-9 το ρεκόρ της Μπόλτον στο Reebok με 9/14 over 2,5, τα 57 τέρματα που έχει παθητικό αποτελούν την 3η χειρότερη επίδοση της Πρέμιερ μετά από εκείνες των Γουλβς και Μπλάκμπερν. Παραμένουν εκτός οι Γκάρντνερ, Μίαρς, Λι και Χόλντεν.

Δεύτερη σερί νίκη για τη Μπλάκμπερν το 2-0 επί της Σάντερλαντ το βράδυ της Τρίτης, είχε προηγηθεί το 0-2 επί της Γουλβς στο εξάποντο παραμονής στο Μολινό, πρώτη φορά καταφέρνει κάτι τέτοιο φέτος η ομάδα του Κιν που δείχνει να έχει τα φόντα για να καταφέρει την παραμονή. Δίκαιη νίκη, με τα σουτ να είναι 16-2 υπέρ των “ρόδων”, αλλά παρόλα αυτά η άμυνα τους και πάλι δεν έδειξε σιγουριά, επιτρέποντας 2-3 καλές ευκαιρίες στους φιλοξενούμενους.
Με 3-1-1 στα πέντε τελευταία έφτασε τους 28 βαθμούς, πέντε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι αισθάνεται ασφαλής. Εκτός έδρας μετράει 2-6-6 με 9/14 over 2,5, μόνο στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της φέτος δεν είδαμε σκορ και από τις δύο ομάδες, πηγαίνει σε για νέο εξάποντο παραμονής στο Reebok, ματς στο οποίο και το Χ δε θα την αφήσει δυσαρεστημένη. Γκρέλα και Σαλγκάδο παραμένουν εκτός.

Key Stat: 9/15 over 2,5 μετράνε αμφότερες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.
Συμπέρασμα: Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις χειρότερες άμυνες της Πρέμιερ, με τις Μπόλτον και Μπλάκμπερν να έχουν αποδείξει φέτος ότι δεν ξέρουν να αμύνονται. Αναμένεται “αγγλικό” ματς με καλό ρυθμό, το over σταδιακά υποχωρεί σε απόδοση και αυτή την ώρα προσφέρεται στο 1,80 στην Bet365,


Συμπορεύονται Γουλβς & over (1,70)

21/29 στα φετινά της παιχνίδια

Συμπορεύονται Γουλβς & over (1,70) Nόριτς και Γουλβς δείχνουν σε άσχημη κατάσταση. Με το πλευρό της φιλοξενούμενης η παράδοση, αλλά με την αμυντική αστάθεια που την χαρακτηρίζει φέτος είναι άγνωστο αν μπορεί να την συντηρήσει. Το over (1,70) δείχνει ιδανική επιλογή.
Η Νόριτς δείχνει να έχει εξασφαλίσει πρόωρα την παραμονή της και αυτό έχει προκαλέσει χαλάρωση στις τάξεις της. Η Νιουκάσλ έδειξε να έχει μεγαλύτερο κίνητρο στο πρόσφατο μεταξύ τους ματς και δίκαια έφτασε στην επικράτηση με 1-0.
Τα "καναρίνια" έχουν μείνει μακριά από τις νίκες επί τέσσερις αγωνιστικές μαζεύοντας μόλις ένα βαθμό σε αυτό το διάστημα. Η συνάντηση με την Γουλβς βάσει παράδοσης δεν είναι αυτό που θα επιθυμούσαν για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα καθώς έχουν καταφέρει να την κερδίσουν μόνο μία φορά στα δώδεκα τελευταία παιχνίδια (1-5-6).
Οι γηπεδούχοι δεν έχουν νέες απουσίες, αλλά σίγουρα θα εμφανιστούν με αλλαγές στην ενδεκάδα καθώς στην έδρα τους αγωνίζονται πιο επιθετικά. Σταθερά απέχουν οι Ρουντ, Τιέρνι, Βόχαν και Αγιάλα.
Η Γουλβς είχε εξαρχής δύσκολο έργο απέναντι στην Γιουνάιτεντ το οποίο έγινε σχεδόν ανέφικτο μετά την αποβολή του Ζούμπαρ στο 39ο λεπτό. Οι "μπέμπηδες" δεν έδειξαν έλεος και την διέσυραν μέσα στο Μολινό με 0-5.
Η φιλοξενούμενη έχει μια ισοπαλία στις πέντε αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί και μόνο μια νίκη στις δεκαπέντε τελευταίες. Δεκαεννιά γκολ σημείωσαν συνολικά οι πέντε ομάδες με τις οποίες κοντραρίστηκε εσχάτως, ενώ επί εικοσιέξι συνεχή παιχνίδια βλέπει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της.
Πέρα από τον τιμωρημένο Ζούμπαρ θα λείψουν και οι τραυματίες Χένρι και Ο'Χάρα. Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Μίλιγιας και Ντέιβις.
Πιθανές ενδεκάδες
Νόριτς (4-4-2): Ruddy-Drury, Ward, Whitbread, Naughton-Pilkington, Surman, Hoolahan, Bennett-Morison, Holt
Γουλβς (4-4-2): Hennessey-Ward, Bassong, Johnson, Stearman-Kightly, Edwards, Foley, Jarvis-Doyle, Fletcher
Key Stat: Over σε 7/8 προηγούμενα ματς της Γουλβς.
Συμπέρασμα: H Γουλβς είναι αυτή που καίγεται για βαθμούς και θα ψάξει τη νίκη μέσα στο Κάροου Ρόουντ επί της αδιάφορης Νόριτς. Με την αμυντική της αστάθεια πάντως δεν αξίζει εμπιστοσύνης. Το over δείχνει πιθανό ανάμεσα σε δύο ομάδες με σταθερά προβλήματα στα μετόπισθεν. Στο 1,70 προσφέρεται στην bet365.


Κερδίζει και τη Ρόμα η Μίλαν (1,72)

5-2-0 στα εφτά τελευταία οι ροσονέρι

Κερδίζει και τη Ρόμα η Μίλαν (1,72) Η Μίλαν αποκλείστηκε από τον τελικό του κυπέλλου, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα και οι ροσονέρι δεν θέλουν να αφήσουν τη Γιουβέντους να τους πλησιάσει. Έχουν τρεις σερί νίκες χωρίς να δεχτούν γκολ
Η Μίλαν κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι στο Τορίνο και να το στείλει στην παράταση (1-2), αλλά εκεί η Γιουβέντους ισοφάρισε και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα, ωστόσο, οι ροσονέρι έχουν «χτίσει» μια διαφορά τεσσάρων βαθμών από τη Γιουβέντους και θέλουν να τη διατηρήσουν (ή να την αυξήσουν) και αυτήν την αγωνιστική.
Την προηγούμενη πέρασαν από το «Ένιο Ταρντίνι» με νίκη 0-2 και αγνοούν την ήττα στα εφτά τελευταία (5-2-0), κρατώντας ανέπαφη την εστία τους στα τρία πιο πρόσφατα (όλα νίκες). Τα 57 γκολ που έχουν σκοράρει (2,04 ανά αγώνα) είναι η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, ενώ στο Μιλάνο έχουν απολογισμό 8-4-1 με γκολ 27-6 (μακράν η καλύτερη εντός έδρας άμυνα).
Τιμωρημένος είναι ο Αντονίνι και τραυματίες οι Αμπάτε, Φλαμινί, Πάτο και Ρομπίνιο (4 γκολ), ενώ ο Φαν Μπόμελ συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να επιστρέψει στην αποστολή. Αυτοί που σίγουρα επιστρέφουν είναι οι Νέστα και Μπόατενγκ (4 γκολ), που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.
Μετά τις δύο σερί ήττες, η Ρόμα αντέδρασε και κέρδισε τα δύο τελευταία της παιχνίδια, με 0-1 μέσα στο Παλέρμο και 1-0 επί της Τζένοα την προηγούμενη αγωνιστική, με κοινό χαρακτηριστικό και των δύο νικών ότι το γκολ σε κάθε παιχνίδι σημειώθηκε στο 3ο λεπτό!
Αν και έχουν αρκετές γκέλες στο πρωτάθλημα, οι Ρωμαίοι είναι μόνο στο -3 από την τέταρτη θέση και στο -4 από την τρίτη. Έχουν τις λιγότερες ισοπαλίες (13-5-10) και μακριά από το Ολίμπικο έχουν χάσει τα μισά παιχνίδια που έδωσαν (5-2-7). Στα έξι τελευταία τους παιχνίδια δεν έχουν ισοπαλία (3-0-3) με 4/6 να είναι under 1,5.
O Λουίς Ενρίκε βλέπει σιγά-σιγά τα προβλήματά του να μειώνονται και στο Μιλάνο δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τους μακροχρόνια απόντες Μπουρντίσο και Ζουάν (3 γκολ), ενώ ελαφρά αμφίβολος είναι ο αρχηγός Τότι (4 γκολ), που έχει σκοράρει στο «Σαν Σίρο» τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλο γήπεδο (εκτός φυσικά από το Ολίμπικο), εφτά κόντρα στη Μίλαν και πέντε κόντρα στην Ίντερ.
Πιθανές ενδεκάδες
Μίλαν (4-3-1-2): Abbiati – Bonera, Mexes, Thiago Silva, Mesbah – Nocerino, Ambrosini, Muntari – Emanuelson (ή Boateng) – Ibrahimovic, Maxi Lopez
Ρόμα (4-3-1-2): Stekelenburg – Rosi, Kjaer, Heinze, Jose Angel – Pjanic, De Rossi, Gago – Totti (ή Bojan) – Osvaldo, Borini
Key Stat: Η Μίλαν προέρχεται από τρεις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ και είναι αήττητη στα εφτά τελευταία (5-2-0).
Συμπέρασμα: Η Μίλαν παραμένει αήττητη στα εφτά τελευταία και στα τρία πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα έχει 3/3 νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. Η Ρόμα προέρχεται από δύο σερί νίκες, αλλά σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος δεν έχει δείξει σταθερότητα. 

Κόντρα στην παράδοση η Σάλκε (2,00)

Η παράδοση δείχνει Λεβερκούζεν, το μομέντουμ Σάλκε

Κόντρα στην παράδοση η Σάλκε (2,00) Η Σάλκε δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και παρά το ότι δεν ευνοείται από την παράδοση, έχει ευκαιρίας νίκης στην πολύ δυνατή της έδρα κόντρα στη Λεβερκούζεν που προβληματίζει στα τελευταία της παιχνίδια. Στο 2,00 ο άσος στoν William Hill.
Η Σάλκε βρήκε ξανά στα πατήματά της και αυτό φάνηκε στα τρία τελευταία της παιχνίδια, όπου σημείωσε τρεις νίκες σκοράροντας έντεκα γκολ και δεχόμενη τρία. Την προηγούμενη αγωνιστική ξεκίνησε ουσιαστικά από το -1, αφού βρέθηκε να χάνει με 1-0 από την Καϊζερσλάουτερν μόλις στο 3ο λεπτό, αλλά κατάφερε να απαντήσει με τέσσερα γκολ από το 39’ μέχρι το 81’ και να φύγει με το διπλό με 1-4.
Με τη νίκη αυτή διατηρείται σταθερά στο -1 από την τρίτη θέση και στο -4 από τη δεύτερη, έχοντας εκμεταλλευτεί σε πολύ μεγάλο βαθμό την έδρα της, όπου έχει απολογισμό 10-1-2 με γκολ 37-12 και 10/13 να είναι over. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 58 γκολ ενεργητικό, έχει τις λιγότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα από κάθε άλλη ομάδα (16-2-8), αλλά και τα περισσότερα over (20/26).
Στα αρνητικά η πολύ κακή παράδοση που έχει υποδεχόμενη τη Λεβερκούζεν, έχοντας μόνο μία νίκη (με σκορ 7-4!) στα έντεκα τελευταία εντός έδρας (1-5-5). Συνεχίζουν εκτός οι τερματοφύλακες Φέρμαν και Ούνερσταλ και οι αμυντικοί Χέβεντες (1 γκολ, 2 ασίστ) και Μέτζελντερ.
Τα εφτά γκολ που δέχτηκε στο «Καμπ Νου» έκατσαν… βαριά στη Λεβερκούζεν, που μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ ηττήθηκε και στα δύο τελευταία της παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα, με 3-2 στο Βόλφσμπουργκ και 1-2 εντός έδρας από την Γκλάντμπαχ την προηγούμενη αγωνιστική.
Πλέον απέχει 10 βαθμούς από την τέταρτη θέση και ο στόχος της πρώτης τετράδας πρέπει να θεωρείται χαμένος, ενώ ούτε η παρουσία της στην πρώτη εξάδα θεωρείται εξασφαλισμένη (το Αννόβερο είναι στο -2). Εκτός έδρας φέτος έχει απολογισμό 5-4-4 με 8/13 να είναι under.
Νέα προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν, αλλά οι Άντλερ (τερματοφύλακας), Τσόρλουκα (αμυντικός), Μπάλακ (μέσος, 2 γκολ, 1 ασίστ), Μπέντερ (μέσος, 4 γκολ, 4 ασίστ) και Σαμ (εξτρέμ, 4 γκολ, 2 ασίστ) παραμένουν εκτός.
Πιθανές ενδεκάδες
Σάλκε (4-2-3-1): Hildebrand – Uchida, Papadopoulos, Matip, Fuchs – Jones, Holtby – Farfan, Raul, Draxler – Huntelaar
Λεβερκούζεν (4-2-3-1):  Leno – da Costa, Schwaab, Toprak, Kadlec – Reinartz, Rolfes – Castro, Renato Augusto, Schurrle – Kiessling
Key Stat: 10-1-2 έχει εντός έδρας η Σάλκε στο πρωτάθλημα και διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.
Συμπέρασμα: Η παράδοση δείχνει Χ2, αλλά το μομέντουμ είναι με τη Σάλκε που στα τελευταία της παιχνίδια είναι εντυπωσιακή, κόντρα στη Λεβερκούζεν που δεν έχει συνέλθει ακόμα μετά την εφτάρα στη Βαρκελώνη. Στο 2,00 ο άσος στον William Hill,


Βρίσκουν δίχτυα Εβιάν & Λιλ (1,91)

8/13 GG για τη νεοφώτιστη μπροστά στο κοινό της

BET: Βρίσκουν δίχτυα Εβιάν & Λιλ (1,91) Εβιάν και Λιλ σκοράρουν ανελλιπώς στις τελευταίες αγωνιστικές. Πανίσχυρη στην έδρα της η νεοφώτιστη, δεύτερη καλύτερη επίδοση εκτός έδρας στη Λιγκ 1 για την πρωταθλήτρια. Στο 1,91 προσφέρεται το αμφίπλευρο σκοράρισμα.
Η Εβιάν πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στην επάνοδό της στη μεγάλη κατηγορία. Έχει καταφέρει να βρεθεί στην δέκατη θέση της βαθμολογίας και δύσκολα θα απειληθεί με υποβιβασμό.
Κατάφερε άμεσα να αντιδράσει μετά την απρόσμενη εντός έδρας ήττα από την Σοσό παίρνοντας το τρίποντο στο Αμπέ Ντεσάν επί της Οσέρ. Αν και αμυντικά παραμένει ασταθής, επιθετικά αποπνέει σιγουριά σκοράροντας δύο τουλάχιστον τέρματα απέναντι στις επτά τελευταίες αντιπάλους της. Πανίσχυρη εμφανίζεται στο γήπεδό της, εκεί όπου έχει χάσει μόνο ένα από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια (6-1-1). Τα πηγαίνει καλά απέναντι στις θεωρητικά μεγάλες ομάδες καθώς Μαρσέιγ και Μονπελιέ γνώρισαν την ήττα στο Παρκ ντε Σπορτς, ενώ η Παρί έφυγε με ισοπαλία.
Η γηπεδούχος έχει σταθερά εκτός δράσης τους Λακέ, Ερέ, Αντνανέ, Ραμπιού, ενώ ο Γκοβού θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο επιθετικός Σαγκμπό επέστρεψε στις προπονήσεις και ίσως αγωνιστεί.
Μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη η Λιλ επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις επιτυχίες διασύροντας με 4-0 την Βαλενσιέν. Σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι είδε τον Αζάρ να βρίσκει δίχτυα. Ο Βέλγος παίζει καθοριστικό ρόλο στα ματς των Λιλουά καθώς πέρα από το να σκοράρει μοιράζει συχνότατα και ασίστ.
Οι πρωταθλητές επιδιώκουν να παραμείνουν στην τρίτη θέση που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας πάντως εντονότατο συναγωνισμό. Εκτός έδρας έχουν τη δεύτερη καλύτερη συγκομιδή μετά την πρωτοπόρο Παρί με δύο ήττες σε δεκατέσσερα παιχνίδια (6-6-2). Μαζί με την Μπρεστ έχουν δεχθεί λιγότερα γκολ από κάθε άλλη μακριά από το γήπεδό τους (12).
Ο Μπάσα παραμένει η μοναδική απουσία για τη φιλοξενούμενη. Ο Ντε Μέλο επέστρεψε στη δράση και ίσως πάρει τη θέση του Ρου στην κορυφή της επίθεσης.
Πιθανές ενδεκάδες
Εβιάν (4-2-3-1): Andersen-Wass, Mongongu, Cambon, Djedje-Sorlin, Poulsen-Barbosa, Kahlenberg, Berigaud, Khelifa
Λιλ (4-3-3): Landreau-Dgne, Beria, Chedjou, Debuchy-Pedretti, Mavuba, Balmont-Payet, Hazard, Melo
Key Stat: Η Εβιάν σκόραρε στα 8 τελευταία παιχνίδια της και η Λιλ στα 9.
Συμπέρασμα: H Λιλ ψάχνει μόνο τη νίκη για να παραμείνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, όμως από το Εβιάν κανείς δεν πέρασε φέτος εύκολα. Η γηπεδούχος έχει τον τρόπο να ξεδιπλώνεται στις αντεπιθέσεις και να βρίσκει με άνεση δίχτυα, αλλά αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Το GG στο 1,91 του William Hill  δείχνει πολύ κοντά στην επιβεβαίωση.


Άσος & οver για τη Λυών (2,00)

9/13 νίκες στο Ζερλάν, 10/13 οver

Άσος & οver για τη Λυών (2,00) H Λυών έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά της παιχνίδια στο Ζερλάν, αλλά δυσκολεύεται να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Πέντε γκολ σε δύο ματς πέτυχε η Σοσό μετά την αλλαγή προπονητή. Προβάδισμα στον άσο ο οποίος συνδυασμένος με το over δίνεται στο 2,00.
Μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου πήρε μεσοβδόμαδα η Λυών επικρατώντας με 1-3 στο Παρκ ντε Πρενς. Η Παρί ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, αλλά στη συνέχεια η φιλοξενούμενη αποδείχθηκε πιο αποτελεσματική και έφτασε στη μεγάλη ανατροπή.
Κύριος στόχος της πάντως παραμένει η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για την ώρα βρίσκεται στην πέμπτη θέση και απέχει τέσσερις βαθμούς από την τρίτη Λιλ. Εκτός έδρας φέτος έχει ήδη πέντε ήττες και πραγματοποιεί εμφανίσεις κάτω του μετρίου. Στο γήπεδό της ωστόσο η κατάσταση είναι διαφορετική.
Στο Ζερλάν έχει 9/13 νίκες σκοράροντας 29 τέρματα, επίδοση που είναι η δεύτερη καλύτερη για γηπεδούχο της Λιγκ 1. Ωστόσο σπάνια καταφέρνει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της με 11/13 ομάδες που την επισκέπτηκαν να βρίσκουν δίχτυα. Τον δρόμο προς τo τέρμα της κατάφερε να βρει και η Σοσό σε 8/10 πρόσφατες φιλοξενίες της.
Ταφέρ και Μενσά δεν είναι διαθέσιμοι, ενώ λογικά δεν προλαβαίνει ο Γκουρκίφ. Ο Λόβρεν επιστρέφει έχοντας εκτίσει την τιμωρία του.
Η Σοσό έδειχνε καταδικασμένη σε υποβιβασμό, όμως η αλλαγή προπονητή φαίνεται να έχει αλλάξει την κατάσταση. Κατάφερε να μαζέψει έξι βαθμούς στα δύο ματς που προηγήθηκαν με τον Ελί στον πάγκο της και να μειώσει τη διαφορά από τις ομάδες εκτός επικίνδυνης ζώνης στους δύο βαθμούς.
Μακριά από το Μπονάλ έχει καταφέρει φέτος να επικρατήσει μόλις δύο φορές, ενώ απέφυγε να δει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της μόνο στο Ντιζόν. Παραδοσιακά δύσκολη η έξοδος στο Ζερλάν, σε μια έδρα όπου έχει κερδίσει σε ένα από τα δεκατέσσερα προηγούμενα ταξίδια της.
Πεϊμπερνές, Μουγιοκολό,Περκίς, Μπρεσέ, Καρλάο εξακολουθούν να είναι τραυματίες. Μπακαμπί και Μικαρί επίσης δύσκολα θα προλάβουν.
Πιθανές ενδεκάδες
Λυών (4-2-3-1): Lloris-Cissokho, Cris, Lovren, Reveillere-Gonalons, Kallstrom-Bastos, Lacazette, Briand-Lisandro
Σοσό (4-2-3-1): Richert-Sauget, Banana, Poujol, Corchia-Nogueira, Lopy-Boudebouz, Martin, Camara-Butin
Key Stat: Η Λυών έχει δεχθεί γκολ και στα 7 προηγούμενα εντός.
Συμπέρασμα: Η Λυών μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ δείχνει να έχει συγκεντρωθεί απόλυτα στον στόχο της τρίτης θέσης. Στο αποψινό παιχνίδι έχει τον πρώτο λόγο καθώς η Σοσό ταξιδεύει με σημαντικά προβλήματα στην άμυνα. Η φιλοξενούμενη ωστόσο δείχνει ικανή να σκοράρει για μια ακόμη φορά στο Ζερλάν. Ο συνδυασμός άσου και over προσφέρεται στο 2,00 στην bet365.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.