Δύο επιλογές για σήμερα Παρασκευή.

Οver στο Βόλφσμπουργκ-Αμβούργο

14 γκολ δέχθηκε το Αμβούργο στα πέντε τελευταία

Οver στο Βόλφσμπουργκ-Αμβούργο Λύθηκε επιθετικά στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της η Βόλφσμπουργκ, υποδέχεται το Αμβούργο που τον τελευταίο μήνα παρουσιάζει τεράστια αμυντικά κενά με σκοπό τη νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στην Ευρώπη. 1,675 αποδίδει το over 2,5 στην Bet365.
Με τον Χέλμες να βρίσκει ξανά δίχτυα (δυο φορές μάλιστα) και τον Μάντζουκιτς να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ για το 2012 η Βόλφσμπουργκ έφυγε με μεγάλο διπλό από τη Νυρεμβέργη με 1-3, νίκη που την έβαλε και πάλι στο κόλπο της Ευρώπης. Δέχθηκε το 1-0 μόλις στο 9’ αλλά πήγε στο ημίχρονο με 1-2 μπροστά, κλειδώνοντας τη νίκη στην επανάληψη.
Είχε προηγηθεί το 3-2 επί της Λεβερκούζεν, η ομάδα του Μάγκατ έφτασε τους 34 βαθμούς σε 26 αγωνιστικές με την 6η θέση να απέχει πλέον πέντε πόντους. Η δύναμη της φέτος είναι στο  “VOLKSWAGEN ARENA”, όπου μετράει 8-2-3 με τέρματα 22-15 (8/13 over 2,5), τραυματίες είναι οι Οχς, Σούλτσε (αμυντικοί) και Μεντόγιεβιτς (μέσος) που δεν επηρεάζουν.

Εντός έδρας ήττα στο εξάποντο κόντρα στη Φράιμπουργκ γνώρισε το Σάββατο το Αμβούργο με 1-3, αποτέλεσμα που έμπλεξε την ομάδα του λιμανιού για τα καλά στη μάχη της παραμονής. Η αφλογιστία της μπροστά στην αντίπαλη εστία σε συνδυασμό με τα μεγάλα κενά στη άμυνα έφεραν την ήττα, που ήταν η τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα και η τέταρτη στα πέντε τελευταία (0-1-4), διάστημα στο οποίο η ομάδα του Φινκ μετράει 4-14 τέρματα.
Βρίσκεται στην 14η θέση της Μπουντεσλίγκα με 27 βαθμούς σε 26 ματς, μόλις δύο πόντους πάνω από τη ζώνη των μπαράζ υποβιβασμού. 4-4-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της με 7/12 over 2,5, ψάχνει εναγωνίως ένα μεγάλο ματς που θα την βγάλει από το αγωνιστικό τέλμα. Παραμένει τιμωρημένος ο φορ Γκερέρο (21 αγ./6 γκολ), τραυματίας είναι ο βασικός αμυντικός Αόγκο.

Key Stat: 4/5 over 2,5 μετράνε Βόλφσμπουργκ και Αμβούργο στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.
Συμπέρασμα: Παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς, η άνεση στο σκοράρισμα που βγάζει τελευταία η Βόλφσμπουργκ σε συνδυασμό με τα αμυντικά κενά του Αμβούργου οδηγούν στο over 2,5, που κατρακυλάει σε απόδοση. 1,675 το προσφέρει αυτή την ώρα η Bet365, για όσους προτιμήσουν τον άσο (που ξεχωρίσει σαν σημείο) υπάρχει και το 1 & over 2,5 στο 3,00 στην ίδια εταιρία.  

Νίκη με Χοσέλου η Βιγιαρεάλ Β (2,15)

1-0-7 έχει η Μούρθια στα οκτώ τελευταία

BET: Νίκη με Χοσέλου η Βιγιαρεάλ Β (2,15) Η Βιγιαρεάλ Β είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία (3-1-0) και με τον πρώτο σκόρερ Χοσέλου να έχει επιστρέψει στην ομάδα, οι γηπεδούχοι έχουν τις προϋποθέσεις να κερδίσουν την τραγική τον τελευταίο καιρό Μούρθια. Στο 2,15 ο άσος στον William Hill.
Η Βιγιαρεάλ Β διατηρείται αήττητη για τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0) και με αυτό το θετικό σερί έχει ξεφύγει στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε την Κόρδοβα, προηγήθηκε στο 8’ και ισοφαρίστηκε στο 51’ στο τελικό 1-1, ενώ προερχόταν από τρεις σερί νίκες.
Οι γηπεδούχοι θα πιάσουν τη Μούρθια στους 36 βαθμούς σε περίπτωση νίκης, με το ιδανικό σενάριο να είναι να κερδίσουν με καλύτερο σκορ από το 3-1 με το οποίο ηττήθηκαν στον πρώτο γύρο. Είναι σε καλή φόρμα, αλλά η άμυνά τους στα εντός έδρας παιχνίδια είναι η χειρότερη στην κατηγορία (23-24 τα γκολ) και αυτό είναι που πρέπει να διορθώσουν άμεσα.
Εντός έδρας έχουν απολογισμό 4-6-4 με 9/14 να είναι over. Ο τεχνικός των γηπεδούχων δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει διαθέσιμους και τους Χάουμε Κόστα (μπακ) και Χοσέλου (επιθετικός, 10 γκολ), που συχνά παίζουν με την πρώτη ομάδα.
Με τρεις σερί ήττες και εφτά στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια η Μούρθια έχει βρεθεί πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και είναι στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη. Στην έδρα της Χερέθ την προηγούμενη αγωνιστική προηγήθηκε με 0-1 στο 16’, αλλά στη συνέχεια δέχτηκε τρία γκολ και συνέχισε το αρνητικό σερί της με την ήττα 3-1.
Αν και εκτός έδρας έχει απολογισμό 5-4-6, δεν έχει κερδίσει κανένα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της (0-1-4) κι έχει μόνο ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα.
Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν με απουσίες, αφού είναι τιμωρημένοι ο βασικός αμυντικός Μολινέρο (2 γκολ) και ο μέσος Βαρέλα και τραυματίες ο μέσος Αγκιλέρα και οι επιθετικοί Κίκε Γκαρσία και Ρίτσι (2 γκολ). Επιστρέφουν ο επιθετικός Κριστιάν Γκαρθία (4 γκολ) και ο βασικός μέσος Ιτούρα.
Πιθανές ενδεκάδες
Βιγιαρεάλ Β (4-4-2): Marino – Pere, Lejeune, Kiko, Jaume Costa – Llorente, Toribio, Lucas Porcar, Manu Trigueros – Gerard Bordas, Joselu
Μούρθια (4-4-2): Alberto – Mario Marin, Ivan Amaya, Jorge Garcia, Oscar Sanchez – Iturra, Emilio, Miguel Albiol, Pedro – Cristian Garcia, Chando.
Key Stat: Η Μούρθια προέρχεται από τρεις σερί ήττες και εφτά στα οκτώ τελευταία.
Συμπέρασμα: Ντεφορμέ και με απουσίες η Μούρθια, τη στιγμή που η Βιγιαρεάλ Β είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία (3-1-0) κι έχει επιστρέψει στην ομάδα ο ηγέτης της και πρώτος σκόρερ Χοσέλου. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε εφτά ήττες στα οκτώ τελευταία και ο άσος πληρώνει 2,15 στον William Hill.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.