Απο τα κύπελλα οι επιλογές μας σήμερα Τρίτη.

Σκοράρουν Γιούβε & Μίλαν (1,80)

Αήττητη η Γιούβε φέτος

Σκοράρουν Γιούβε & Μίλαν (1,80) Η Μίλαν θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα κερδίσει φέτος την Γιουβέντους στην προσπάθειά της να ανατρέψει το 1-2 του Μεάτσα. Σε τρομερή φόρμα οι ροσονέρι μπορούν να σκοράρουν στο Τορίνο, όμως δύσκολα θα αποφύγουν το γκολ κόντρα στην μεθοδική Γιούβε. Στο 1,80 το αμφίπλευρο σκοράρισμα.
Σαρωτικό ήταν το πέρασμα της Γιουβέντους από το Αρτέμιο Φράνκι της Φλωρεντίας. Εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι οι Βιόλα έμειναν με παίκτη λιγότερο πριν το ημίωρο μπόρεσε να πάρει τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και να σκοράρει πέντε φορές.
Ήταν η πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες και η δεύτερη σερί αγωνιστική στην οποία δεν δέχθηκε γκολ. Παραμένει αήττητη από την αρχή της περιόδου σε όλες τις διοργανώσεις, όμως στο πρωτάθλημα υπολείπεται τεσσάρων βαθμών πλέον της Μίλαν. Στο Τορίνο απέτυχε φέτος να σκοράρει μόνο απέναντι στη Σιένα.
Ο Κιελίνι επιστρέφει στην άμυνα, με μοναδική σοβαρή απουσία για τον Κόντε να είναι πλέον αυτή του Μπαρτσάλι.
Η Μίλαν διατηρήθηκε στην κορυφή του Καμπιονάτο μετά τη νίκη με 0-2 στο Ταρντίνι επί της Πάρμα και δείχνει να βρίσκεται καθ'οδόν για την επανάληψη των περσινών της κατορθωμάτων στο πρωτάθλημα.
Επί επτά αγωνιστικές δεν έχει γνωρίσει την ήττα στην Σέριε Α (5-2-0). Εκτός έδρας είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας με 10/15 νίκες και στις δέκα τελευταίες εξόδους της απέτυχε να σκοράρει στο Ολίμπικο κόντρα στη Λάτσιο, στο μοναδικό παιχνίδι που γνώρισε την ήττα. Απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες σκοράρε τουλάχιστον δύο φορές. Δύσκολο το έργο της πάντως στο Τορίνο μετά το 1-2 του πρώτου αγώνα στο Μεάτσα.
Μποάτενγκ και Νέστα είναι πολύ κοντά στην επάνοδο, αλλά θα προφυλαχθούν λογικά στο Τορίνο. Ακουιλάνι, Γκατούζο, Λόπεζ επίσης αντιμετώπισαν προβλήματα, αλλά λογικά θα είναι διαθέσιμοι. Ζέεντορφ, Μεξές είναι έτοιμοι, ενώ ο Φαν Μπόμελ θα πάρει θέση στη μεσαία γραμμή. Τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Ρομπίνιο που νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο.
Πιθανές ενδεκάδες
Γιουβέντους (3-5-2): Storari- Caceres, Bonucci, Chiellini- Lichtsteiner, Padoin, Pirlo, Marchisio, De Ceglie- Borriello, Del Piero
Μίλαν (4-3-1-2): Abbiati- Bonera, Mexes, Thiago Silva, Antonini- Aquilani, Van Bommel, Nocerino- Emanuelson, Ibrahimovic, El Shaarawy
Key Stat: 9/15 GG για την Γιούβε στο Τορίνο.
Συμπέρασμα: Η Γιουβέντους βλέπει τον τίτλο σταδιακά να χάνεται καθώς η Μίλαν αποδεικνύεται ομάδα με περισσότερες λύσεις. Παρόλα αυτά  η γηπεδούχος θέλει να παραμείνει αήττητη σε ένα ακόμη ματς παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι είναι αναγκασμένοι να ψάξουν τουλάχιστον δύο γκολ προκειμένου να κλέψουν την πρόκριση. Επιλογή το GG στο 1,80 της bet365.


Μπενφίκα-Πόρτο = γκολ (1,90)

7/9 over 2,5 έφεραν στα μεταξύ τους την τελευταία διετία

Μπενφίκα-Πόρτο = γκολ (1,90) Τα δύο μεγαθήρια της Πορτογαλίας διασταυρώνουν για τρίτη φορά φέτος τα ξίφη τους σε νοκ-άουτ αγώνα για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ , με τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους να λήγουν over 3,5. 1,90 αποδίδει το over 2,5 στην Bet365.
Με συνοπτικές διαδικασίες και τον Καρντόσο να επιστρέφει στα γκολ (2) η Μπενφίκα “καθάρισε” τη Μπέιρα Μαρ στο Ντα Λουζ με 3-1 το βράδυ της Παρασκευής. Σκόραρε τα γκολ της μέχρι το 48’, στη συνέχεια κατέβασε ταχύτητα εν όψει Πόρτο δεχόμενη το τελικό 3-1 στις καθυστερήσεις. 11-0-1 το εντός έδρας ρεκόρ της για το πρωτάθλημα (11/12 over 2,5 και GG), σκοράρει κατά μέσο όρο 3,08 και δέχεται 1,08 τέρματα στο Ντα Λουζ, μοναδική της ήττα το πρόσφατο (02/03) 2-3 από την Πόρτο, αποτέλεσμα αρκετά άδικο βάσει της εικόνας του αγώνα που ήρθε με υπερβολική αποβολή του Έμερσον και γκολ-οφσάιντ της Πόρτο στο τέλος.  Παραμένει εκτός ο στόπερ Γκαράι.
Επαγγελματική νίκη πέτυχε η Πόρτο την Παρασκευή στη δύσκολη έδρα της Νασιονάλ με 0-2, διατηρώντας έτσι την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα ένα βαθμό πάνω από τη μισητή Μπενφίκα. Άνοιξε το σκορ με τον Γιάνκο στο 21’, στη συνέχεια απειλήθηκε περισσότερο από ότι απείλησε εκείνη, για να πετύχει το τελικό 0-2 με τον Άλεξ Σάντρο στο 95’. Μετράει 4 σερί νίκες στο Ντα Λουζ κόντρα στη Μπενφίκα, ενισχύεται από την επιστροφή του Χουλκ που ήταν τιμωρημένος στο ματς με τη Νασιονάλ, εκτός παραμένουν οι Φερνάντο, Ντανίλο και Τζαλμά, αμφίβολος ο βασικός εξτρέμ Βαρέλα.

Key Stat: 2-2/2-3 έληξαν τα δύο φετινά ντέρμπι ανάμεσα σε Μπενφίκα και Πόρτο, 7/9 over 2,5 δείχνει η προϊστορία την τελευταία διετία.
Συμπέρασμα: Νοκ-άουτ ημιτελικός για το Πορτογαλικό Λιγκ Καπ ανάμεσα στις δύο ομάδες που τα τελευταία χρόνια μονοπωλούν το ενδιαφέρον στην Πορτογαλία, αμφότερες βασίζονται στις επιθετικές τους γραμμές ενώ οι αναμετρήσεις τους συνηθίζουν να έχουν πολλά τέρματα. Θα πάμε με το over 2,5, που αποδίδει 1,90 στην Bet365.  

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.