Επιλεγμένα σημεία για σήμερα.

Σταθερή αξία το over στο Μπιλμπάο

8/9 στα πρόσφατα ματς την Αθλέτικ

BET: Σταθερή αξία το over στο Μπιλμπάο Mπιλμπάο και Βαλένθια πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και τώρα στοχεύουν να πάρουν και αυτό για το Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν. Πανίσχυροι εντός οι Βάσκοι, όμως οι "νυχτερίδες" σκοράρουν με συνέπεια απέναντί τους, όπως και στα φετινά παιχνίδια. Στο 1,95 το over.
H Aθλέτικ ήταν εξαιρετική και στον επαναληπτικό του Σαν Μαμές κόντρα στην Γιουνάιτεντ. Επέβαλλε το ρυθμό της και απείλησε τους Άγγλους με διασυρμό με το τελικό 2-1 να της δίνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Εκεί την περιμένει η Σάλκε.
Στο πρωτάθλημα μπορεί να γνώρισε την ήττα την περασμένη αγωνιστική στην Παμπλόνα, όμως εξακολουθεί να βρίσκεται σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ απέχοντας τρεις βαθμούς από την Μάλαγα. Έχει μετατρέψει σε φρούριο το Σαν Μαμές καθώς καμία από τις έξι ομάδες που πρόσφατα φιλοξένησε δεν κατάφερε να την κερδίσει (4-2-0).
Οι Βάσκοι έχουν σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ σε 8/10 προηγούμενα ματς εντός έδρας. Προέρχονται από 8/9 οver στο πρωτάθλημα, ενώ τα πολλά γκολ κυριαρχούν και στις αναμετρήσεις με τη Βαλένθια (6/7).
Πέρα από τον τραυματία Γουρπέγι οι γηπεδούχοι δε θα έχουν στη διάθεσή τους Αμορεμπιέτα και Τοκέρο λόγω καρτών. Ο Γιορέντε αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς της Πέμπτης, ωστόσο αναμένεται να αγωνιστεί την Κυριακή.
Η Βαλένθια δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα στο ταξίδι της στην Ολλανδία. Παρά το γεγονός ότι δέχθηκε μεγάλη πίεση από την Αϊντχόφεν μπόρεσε να πάρει την ισοπαλία με 1-1 και παράλληλα την πρόκριση. Θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπη και πάλι με μια ολλανδική ομάδα, την Αλκμάαρ.
Στο πρωτάθλημα καίγεται για τη νίκη καθώς με διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα έχει δει πλέον την μέχρι τώρα σίγουρη κατάληψη της τρίτης θέσης να τίθεται σε αμφισβήτηση. Ιδιαίτερα αναποτελεσματική εμφανίζεται μέσα στο 2012 στις εξόδους της, καθώς μακριά από το Μεστάγια έχει πάρει επτά από τους πιθανούς δεκαοκτώ βαθμούς.
Κόντρα στο Μπιλμπάο ωστόσο έχει το πάνω χέρι με απολογισμό 5-1-0 στις πρόσφατες κόντρες τους. Σε 5/7 μεταξύ τους αναμετρήσεις που έχουν προηγηθεί οι Βαλενθιάνοι μπόρεσαν να σημειώσουν τουλάχιστον δύο τέρματα.
Μπανέγα, Μαντούρο, Μιγκέλ, Ρικάρντο Κόστα, Ρουίθ, Κανάλες, Αλκαθέρ είναι τραυματίες, ενώ τιμωρημένος είναι ο Τίνο Κόστα.
Πιθανές ενδεκάδες
Μπιλμπάο (4-2-3-1): Iraizoz-Aurtenetxe, Jose, Martinez, Iraola-Itturaspe, Ander-Muniain, Susaeta, Marcos-Llorente
Βαλένθια (4-2-3-1): Guaita-Mathieu, Dealbert, Rami,Barragan-Albelda, Topal-Feghouli, Jonas, Alba-Soldado
Key Stat: Μπιλμπάο και Βαλένθια έχουν σκοράρει σε 23/26 φετινά ματς πρωταθλήματος.
Συμπέρασμα: Οι δύο ομάδες έχουν σίγουρα στα πόδια τους την κούραση από τα ματς της Ευρώπης, όμως ο στόχος της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι εξίσου μεγάλος. Με τις επιθετικές αρετές που διαθέτουν και τα σταθερά κενά στην άμυνα το over στο 1,95 της bet365 δείχνει ιδανική επιλογή.


GG (1,83) και Over στο Κατάνια-Λάτσιο

Η Λάτσιο σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ και στα δέκα τελευταία της παιχνίδια

GG (1,83) στο Κατάνια-Λάτσιο Η Κατάνια είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα όσον αφορά στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και στο «Μασιμίνο» είναι πολύ δυνατή. Η Λάτσιο, που ενισχύεται από επιστροφές, έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ και στα δέκα τελευταία της παιχνίδια. Στο 1,83 το goal-goal στην Bet365.
Η Κατάνια είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αν υπολογίσουμε τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ στα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχει μόνο μία ήττα (4-4-1), εκτός έδρας από τη Γιουβέντους.
Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 1-0 την Φιορεντίνα και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της, ενώ ανέβηκε και στο -8 από την πέμπτη θέση. Στο «Μασιμίνο» έχει απολογισμό 7-4-2 με 8/13 under και 7/13 goal-goal, ενώ έχει φέρει 11 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (9-11-7) και είναι τρίτη στη συγκεκριμένη κατηγορία. Το περσινό 1-4 ήταν η πρώτη της εντός έδρας ήττα από τη Λάτσιο έπειτα από εννιά σερί αήττητα παιχνίδια υποδεχόμενη τους «μπιανκοσελέστε».
Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικότατος μέσος Αλμιρόν (3 γκολ), τραυματίες παραμένουν ο μπακ Ποτέντσα και ο μέσος Μπιατζάντι, νέα απουσία αυτή του ενίοτε βασικού αμυντικού Μότα. Εντός έδρας η Κατάνια έχει 4-2-0 στα έξι τελευταία.
Μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί της Ρόμα, η Λάτσιο δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα «τρίποντα» και πληρώνοντας τις πολλές απουσίες της ηττήθηκε με 1-3 από την Μπολόνια, παίζοντας από το 42’ με δέκα παίκτες και από το 58’ με εννέα. Παρά την ήττα αυτή διατηρείται στην τρίτη θέση, ενώ βρίσκεται και στο -5 από τη δεύτερη.
Τον τρίτο καλύτερο απολογισμό έχει και μακριά από το Ολίμπικο με απολογισμό 7-2-4 και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με γκολ 23-21. Μετράει 5 goal-goal στα έξι τελευταία της παιχνίδια, ενώ έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ και στα δέκα πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα.
Για μία ακόμα αγωνιστική δεν λείπουν τα προβλήματα απουσιών – αν και έχουν μειωθεί αισθητά – με τους μέσους Ματουζάλεμ και Γκονζάλες να είναι τιμωρημένοι και τους Γαρίδο (μπακ), Στανκεβίτσιους (στόπερ) και Λούλιτς (μέσος, 4 γκολ) να είναι τραυματίες. Επιστρέφουν, όμως, από τιμωρία οι αμυντικοί Σκαλόνι και Μπιάβα και από τραυματισμούς οι αμυντικοί Κονκό και Ράντου και οι μέσοι Μπρόκι και Τσάνα. Οι λατσιάλι δεν έχουν φέρει ισοπαλία στα έντεκα τελευταία τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα (6-0-5).
Πιθανές ενδεκάδες
Κατάνια (4-3-3): Carrizo – Bellusci (ή Capuano), Legrottaglie, Spolli, Marchese – Izco, Lodi, Almiron – Barrientos, Bergessio, Gomez (ή Catellani)
Λάτσιο (4-2-3-1): Marchetti – Scaloni, Biava, Dias, Zauri (ή Diakite) – Ledesma, Brocchi – Mauri, Hernanes, Candreva – Klose
Key Stat: Η Λάτσιο μετράει 5 goal-goal στα έξι τελευταία της παιχνίδια κι έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ και στα δέκα πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα.
Συμπέρασμα: Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Κατάνια που έχει σκοράρει στα 11/13 εντός έδρας. Η Λάτσιο θα παραταχθεί ενισχυμένη από κάποιες επιστροφές και σκοράρει ανελλιπώς και στα δέκα τελευταία της παιχνίδια. Στο 1,83 το goal-goal στην Bet365, που εφόσον επιβεβαιωθεί θα είναι το έκτο των φιλοξενούμενων στις εφτά πιο πρόσφατες αγωνιστικές.


Kαλύτερα over από άσο για την Ίντερ

1 νίκη στις 8 τελευταίες αγωνιστικές έχει η γηπεδούχος

Kαλύτερα over από άσο για την Ίντερ H Ίντερ θα κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να προλάβει το τρένο του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινώντας από το ματς με την Αταλάντα. Δεν εμπνέει καμιά εμπιστοσύνη ωστόσο με τις εμφανίσεις της και η τρομερή της παράδοση κόντρα στην Αταλάντα δεν αρκεί για να φέρει τον άσο. Επιλογή το over (1,90).
H Ίντερ αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι την διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Μέχρι τις καθυστερήσεις φαινόταν πως θα οδηγούσε την αναμέτρηση με την Μαρσέιγ σε παράταση, αλλά το γκολ του Μπραντάο άλλαξε τα δεδομένα. Ο Πατσίνι σχεδόν άμεσα απάντησε με γκολ από πέναλτι, όμως δεν ήταν αρκετό.
Πλέον ψάχνει ένα θαύμα για να ξαναβγεί και του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς απέχει οκτώ βαθμούς από την τρίτη θέση. Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα με μια μόλις νίκη στα οκτώ προηγούμενα ματς τους Καμπιονάτο δεχόμενη γκολ σε επτά από αυτά. Η Αταλάντα φαντάζει ιδανικός αντίπαλος βάσει παράδοσης για επιστροφή των Μιλανέζων στις νίκες καθώς η ομάδα του Μπέργκαμο έχει καταφέρει να κερδίσει την Ίντερ μόνο σε ένα από τα δεκατρία  τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια χάνοντας στα επτά πιο πρόσφατα.
Γκουαρίν και Σνάιντερ λογικά δε θα είναι στη διάθεσή του Ρανιέρι.
Η Αταλάντα σε ένα καθοριστικό σημείο της σεζόν δείχνει να σοβαρεύεται και μαζεύει βαθμούς πλέον σε όλα της τα παιχνίδια. Το εντός έδρας 1-1 με την Πάρμα σηματοδότησε το έκτο κατά σειρά ματς στο οποίο απέφυγε την ήττα (2-4-0).
Η ομάδα του Μπέργκαμο ωστόσο εμφανίζεται αποδυναμωμένη στις εξόδους της καθώς στις εννιά προηγούμενες δεν έχει καταφέρει να πάρει το τρίποντο. Οι συναντήσεις με την Ίντερ συνήθως εξελίσσονται σε μαρτύριο καθώς η Αταλάντα έχει χάσει 57 από τα 101 ματς, ενώ έχει δεχθεί 181 γκολ, περισσότερα από ότι κόντρα σε κάθε άλλη ομάδα.
Ο Κολαντουόνο έχει ελάχιστες επιλογές στην άμυνα καθώς οι Μασιέλο, Ραϊμόντι, Λουτσίνι, Στεντάρντο είναι τραυματίες. Τιριμπόκι και Μπρίγκι επίσης αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Πιθανές ενδεκάδες
Ίντερ (4-4-2): Julio Cesar- Maicon, Lucio, Samuel, Chivu- Zanetti, Stankovic, Palombo, Obi- Milito, Pazzini
Αταλάντα (4-4-2): Consigli- Ferri, Bellini, Manfredini, Peluso- Schelotto, Carmona, Cigarini, Moralez- Marilungo, Denis
Κey Stat: Η Ίντερ έχει σκοράρει στις 23 τελευταίες συναντήσεις της με την Αταλάντα.
Συμπέρασμα: Η Ίντερ καλείται να υψώσει το ανάστημά της και να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος. Η αγωνιστική της κατάσταση ωστόσο δεν συμβαδίζει με τον άσο του 1,61 απέναντι στην επικίνδυνη Αταλάντα. Το over στο 1,90 της bet365 δείχνει καλύτερη λύση.


6ο σερί over για Νιουκάσλ-Νόριτς

Τρία ματς χωρίς νίκη αμφότερες

6ο σερί over για Νιουκάσλ-Νόριτς Η Νιουκάσλ θέλει να μείνει κοντά στην πρώτη πεντάδα κερδίζοντας την Νόριτς, όμως ο άσος είναι επίφοβος καθώς δέχεται πλέον με ευκολία το γκολ. Καλύτερη επιλογή το over στο 1,76 της betfair.
H Nιουκάσλ κατάφερε να προηγηθεί μέσα στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ, όμως οι γηπεδούχοι είχαν άμεση απάντηση ένα λεπτό αργότερα. Το ματς φάνηκε να οδηγείται προς την ισοπαλία, όμως ο Βερμάελεν είχε διαφορετική άποψη καθώς χάρισε τη νίκη στους κανονιέρηδες σκοράροντας στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Χωρίς νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές υποχώρησε στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Η άμυνά της που φάνταζε ανίκητη στο ξεκίνημα της σεζόν δέχεται με ευκολία πλέον το γκολ, κάτι που έχει συμβεί σε 6/7 αγώνες που έχουν προηγηθεί. Στο Σεντ Τζέιμσις Παρκ το over έχει εμφανιστεί σε 9/14 φετινά της παιχνίδια.
Λόβενκραντς, Μαρβό, Μπεστ, Σάμι Αμεόμπι, Στίβεν Τέιλορ παραμένουν τραυματίες. Αμφίβολη η συμμετοχή των Τιοτέ και Ράιαν Τέιλορ.
Η Νόριτς δείχνει να έχει πετύχει τον φετινό της στόχο που δεν ήταν άλλος από την παραμονή και αυτό προκάλεσε χαλάρωση στο ματς με την Γουίγκαν. Το τελικό 1-1 αδικεί τους Λάτικς που ήταν σαφώς ανώτεροι από τους "καναρίνια".
Η φιλοξενούμενη είναι εξαιρετικά ευάλωτη αμυντικά στις εξόδους της καθώς σε καμία φετινή δεν κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της, μετρώντας συνολικά 11/14 GG. Κόντρα στη Νιουκάσλ μπόρεσε να πετύχει δύο τουλάχιστον γκολ και στις τρεις προηγούμενες μεταξύ τους συναντήσεις.
Ρουντ, Τιέρνι, Βόχαν και Αγιάλα είναι οι κυριότερες απουσίες για τους φιλοξενούμενους.
Πιθανές ενδεκάδες
Νιουκάσλ (4-4-2): Krul- Simpson, Williamson, Coloccini, Santon- R Taylor, Tiote, Cabaye, Gutierrez- Ba, Cisse.
Νόριτς (4-4-2): Ruddy- Ward, Fox, Whitbread, Drury- Crofts, Hoolahan, Surman, Naughton- Holt, Jackson
Key Stat: 5/5 over στις πρόσφατες μεταξύ τους συναντήσεις.
Συμπέρασμα: H Nιουκάσλ δείχνει να έχει μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο από τη Νόριτς, όμως έχει σταθερά κενά τελευταία στην άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι είναι εξαιρετικοί στο ψηλό παιχνίδι και μπορούν να σκοράρουν για μια ακόμη φορά στο Σεντ Τζέιμσις Παρκ. Στο 1,76 το over.


Ουντινέζε-Νάπολι (3,10)

Από αποκλεισμούς στην Ευρώπη προέρχονται και οι δύο ομάδες

14/29 Χ στα Ουντινέζε-Νάπολι (3,10) Δύο ομάδες που προέρχονται από σκληρούς αποκλεισμούς στην Ευρώπη. Παρά τις γκέλες της τον τελευταίο καιρό η Ουντινέζε παραμένει η καλύτερη εντός έδρας ομάδα, ενώ η Νάπολι είναι αήττητη στα εφτά τελευταία. Στο 3,10 η ισοπαλία στην Bet365, που ευνοείται και από την παράδοση.
Η Ουντινέζε έχασε την ευκαιρία να κάνει μια μεγάλη ανατροπή, καθώς μετά το 2-0 στην Ολλανδία βρέθηκε να κερδίζει την Άλκμααρ στο Φρίουλι με 2-0 στο 15’, παίζοντας και με παίκτη παραπάνω από το 2ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια δεν ήταν καλή και οι Ολλανδοί μείωσαν στο τελικό 2-1, ενώ είχαν και χαμένο πέναλτι.
Οι γηπεδούχοι γνώρισαν έτσι τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ και επικεντρώνονται πλέον στο πρωτάθλημα, εκεί όπου έχουν μείνει στο -2 από την τρίτη θέση, ενώ ούτε η πέμπτη θέση είναι εξασφαλισμένη, καθώς η Ρόμα βρίσκεται στο -5 και απειλεί. Τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα η Ουντινέζε δεν σκόραρε, φέρνοντας 0-0 εντός έδρας με την Αταλάντα και χάνοντας 1-0 από τη Νοβάρα.
Εντός έδρας, πάντως, παραμένει η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας με απολογισμό 10-3-1 και γκολ 23-7, που είναι η δεύτερη καλύτερη εντός έδρας άμυνα. Υποδεχόμενη τη Νάπολι έχει μόνο τέσσερις ήττες και κυριαρχεί η ισοπαλία (11-14-4), αλλά στα δύο τελευταία εντός κόντρα στην Νάπολι έχει ισάριθμες νίκες με 3-1, με τον Ντι Νατάλε να σημειώνει χατ-τρικ και στις δύο περιπτώσεις.
Τραυματίστηκε την Πέμπτη και δεν είναι διαθέσιμος ο βασικός στόπερ Μπενάτια, παραμένουν εκτός οι μέσοι Ίσλα (3 γκολ) και Μπάντου και ο δεξιός μπακ/χαφ Μπάστα (5 γκολ). Οι γηπεδούχοι έχουν μόνο μία νίκη στα έξι τελευταία στο πρωτάθλημα (1-2-3).
Το όνειρο για την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ έσβησε για τη Νάπολι στο Λονδίνο με την ήττα στην παράταση με 4-1 από την Τσέλσι και οι «παρτενοπέι» επικεντρώνονται πλέον στο πρωτάθλημα με την τρίτη θέση να είναι εφικτός στόχος (είναι στο -2), αλλά και στο κύπελλο (μεσοβδόμαδα δίνουν επαναληπτικό ημιτελικό με τη Σιένα).
Στο πρωτάθλημα προέρχονται από πέντε σερί νίκες – η τελευταία ήταν και η πιο εμφατική, 6-3 την Κάλιαρι – και συνολικά εφτά αήττητα παιχνίδια (5-2-0), στα οποία κράτησαν πέντε φορές απαραβίαστη την εστία τους. Η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 50 γκολ σε 27 αγωνιστικές και εκτός έδρας έχει απολογισμό 5-5-3, με τη δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας άμυνα (20-12 τα τέρματα).
Εκτός έμεινε ο Λαβέτσι (8 γκολ) και ο δεξιός μπακ/χαφ Μάτζιο (3 γκολ), ενώ είναι πιθανό να μείνουν στον πάγκο οι Καμπανιάρο και Καναβάρο, καθώς το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο.
Πιθανές ενδεκάδες
Ουντινέζε (3-5-1-1): Handanovic – Ekstrand, Danilo, Domizzi – Ferronetti, Fernandes, Pazienza, Asamoah, Armero – Fabbrini – Di Natale
Νάπολι (4-3-1-2): De Sanctis – Campagnaro (ή Fernandez), Aronica, Britos – Zuniga, Dzemaili (ή Gargano), Inler, Dossena – Hamsik – Pandev, Cavani
Key Stat: 11-14-4 δείχνει η προϊστορία όταν η Ουντινέζε φιλοξενεί τη Νάπολι.
Συμπέρασμα: Στην τέταρτη θέση ισοβαθμούν οι δύο ομάδες, έχοντας και οι δύο στόχο την τρίτη από την οποία απέχουν δύο βαθμούς. Η Ουντινέζε παραμένει η καλύτερη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας, ενώ η Νάπολι είναι αήττητη στα εφτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Στο 3,10 η ισοπαλία στην Bet365, που ευνοείται και από την παράδοση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.